Allah sınavlarında da sana kolaylıklar versin inşaallah canım benim.....
AMİN
bence sende iyi bi kaynana olucaksın, içime öyle geldi yani:)
inşaallah öyle olursun, bu dünyada herkes ne yapar kendine yapar zaten.....
ahhhh ah bunu anlamayan o kadar çok insan varki şuan dünyada.......
hadi hadi kızıda aldınız sayılır:))
şimdiden hayırlı olsun, hayırlısı olsun bitanem inşaallah bu konuda da.....
Allah tamamına erdirsin...
selam yavrular
nasılsınız ? ben iyi değilim pekbu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn
eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....
ellyokk el yokkaynen aynenn bendede el yokk..bende alıntı yapıpp bendede var o huy demiştimm yaa benide mıncıklıyorr sanacakk birimiz nuri alço birimiz çoşkunnn temem tam uyduu..bulduk etli kalçayı mıncıklıyoruzzz tabikiii ayy gülme krizine girdimm...mehtabın hayalinde kendimi canlandırıyorumm daaa...
aynen bende evde bi başıma ha gülüyorummm...öldüm gülmekten yaaaa...allahda seni güldürsünn.....cecoooooooooo kızzz bu bizi mıncıkcı başı ilann etttiiiiiiii...buldu tabii yağlı kalçalarııııııııı
ben bu gece erkenciyim... iii geceler, kovalasın tavşanlar..
anlıyorumm senii..yok öyle gözünde büyütüp korkmaaa..allah hayırlı ve seveceğinn birini çıkartsınn karşınaaa sonra herşey güzel gelir çocukda diğer şeylerdeee..benim kız kardeşimm 21 yaşında şuan 19 yaşında nişanlandı birini seviyordu çocukda aynı sokaktalardı çocukluktan biliyoruzz..neyse nişanlandılar askere gitti annesi çok fenaydıı çekemedi oglum beni unuttuu hep kardeşini sayıklıyor derdi sonra oğluna dedi ya ben ya o..ailelerde yakın dostlar yanii..sonra aldı çocuğu götürdüü telde bitti dedi çocuk şimdi 2 sene olacakk...kardeşim hala kötü toparlayamadıı bide devamlı görüyorlar birbirini..diyeceğim o ki ilk baştaki duam onaydıı hep hayırlısını isteee..hayırlısı ne isee o olsun hakkındaa..diğer şeylerdende korkmaaagecen haftasonu annemlerde kaldık eşimi uyuttukk..ben kız kardeşimm bide üst kattan kuzen indi onlar iki kız 21 yaşında çekine çekine böle şeylerden sordularrr bende bi üstten anlatayımm aile kavramını derkenn biras derine dalmışımmm kızlarda gece 4 de bana sapıkmışım gözüyle bakarakk biz hayatta evlenmeyizz diyerekk kaçtılarrrr...ve sendeki korku onlardada oluştuu...sen böle yazınca onlar geldi aklımaa...korkmayınn kuzucuklarımm korkmayınnn...enn güzel zamandaa gelir prensleriniz kapınıza inşallahhh ve çok mutlu olursunuz inşallahh...
aynen bende evde bi başıma ha gülüyorummm...öldüm gülmekten yaaaa...allahda seni güldürsünn.....cecoooooooooo kızzz bu bizi mıncıkcı başı ilann etttiiiiiiii...buldu tabii yağlı kalçalarııııııııı
.
evet ismimde meyra:)
ben seni çok iyi anlıyorum, çünkü bende yaşadım onları.....
iyi düşünmek gerek ama, ve ailenin fikride çok önemli bence evlilikte.
dua dua dua diyorum:)
hayrlısı herşeyin canım.....
Sorma güzelim benimde gülmekten karnım ağrıdı
Mehtabın gözünde erkek olsak kesin bıyık burup pşşşt fıstık naber diyen tiplerden oluverirdik
Allahtan bu kadarıyla canlandırmış bizi gözündebunada şükür
O yağlı kalçaları biz iyice bir eritelimde kaslı kalçalarımızdan bir sonraki kış söz ederiz
ve aleyküm selam canımselamün aleyküm canlarım
nursena da gözükmemiş gün boyu nasıl oldular acaba merak ettim
selam yavrular
nasılsınız ? ben iyi değilim pekbu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn
eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....
buralardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
geçmiş olsun canım çok fena yakalandınız ailecek yarına hepiniz daha iyi olursunuz inşallahburalardayım asu düzelemedik motivasyonu bozmamak için okuyup çıkıyorumm boğazlarım fena kulakalrıma vurdu kulak damlası verdi dr bunaldım valla bende yemek yapasımgelmiyo inan
iyi geceler
Başın sağolsun..
Geçmiş olsun kuzum ya yapma yemek bi günde illallah geldi banada o yemekten...
Bu arada demeden geçemiycem bazı arkadaşlar pek güzel muhabbetliymişaz bıçık tanıyayım hele bi herkeşi
geçmiş olsun canım çok fena yakalandınız ailecek yarına hepiniz daha iyi olursunuz inşallah
yemek konusu her zaman zor valla benim de canım istemiyo bazen:)heleki hastayken daha zor bikaç gün idare edersiniz artık
hoşgeldin canım
ben de 2 senedir topikteyim
ilk senemde 33 kiloyu verdim 1 senedir de bikaç kilo alıp sonra da onları geri vermekle meşgulüm 39 yaşındayım 14 ve 16 yaşlarında iki kızım var
senin de yeni bebişin olmuş anladığım kadarıyla güle güle büyüt inşallah
uuuuu 33 kiloçok güzelmiş ya sağol bebek için 9 yaşında bi oğlum 3 aylık bebem var benimde 28 yaşındaym yarışmacılara başarılar diliyorum 4 senedir topikteyim diyebilirim kimler geldi kimler geçti pehh
Bak 4 sene dedim aklıma geldi bu YENA bendende eskidir topiğin dinazoru benim şu andünden beri sataşıyorum ama ses yok ilginç :103:
Şimdi ben bu koltukta oturuyorum kız mızıldanıyo gidiyorum geliyorum burdan kalkınca ayaklarım bi ağrıyoki yere basınca BEYZUS ablam bi tahlil neyin yapsanmı anlarsın sen
Tabi zahmet edip gelip mesajımı görürsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?