selam yavrular
nasılsınız ? ben iyi değilim pekbu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn
eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....
Banucum benim de kalça kaslarım ağrıyor baya. kondisyon bisikleti mi acıtıyor acaba dedim ama sanırım sporla ilgili sadece. kaslar çalıştıkça zaten ağrıyor baya :)
kendini sevmek böyle bişey olsa gerekçılgın hatun yaa ay çok güldüm. kendi kendini mıncıklama kızz gel ben yanaklarını sıkıyım seninn
waw senin burç neydi:)
koçmu yoksa? koça benziyorsun.....
selam yavrular
nasılsınız ? ben iyi değilim pekbu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn
eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....
Kızlar bu arada size birşey danışacağım
Sizde de öyle oluyormu bilmiyorum ama benim totoşum şu aralara ağrıyordaha doğrusu tam kalçalarımın arkaya doğru olan kısmı sanki hafif totoşum ufalmış gibime geldi acaba zayıfladıkca öyle kaslar falan ağrı yaparmı yoksa spora gidemediğim için piskolojik olarak gece uykumda totoşumu mu sıkıyorum da kaslar ağrı yapıyor
Gündüz otururken bile aklıma geldikce sıkar bırakırım totoşumukücüklükten kalma bir alışkanlık ( ne denyo huylarım var demi ) Ufakkende yere uzanırdım yüz üstü ellerimi yanaklarıma dayayıp yatarak tv izlerdim o arada da hep sıkıp bırakırdım kendimi şimdi arada otururkende yapıyorum o yüzdenmi ağrıyor yoksa zayıflamaylamı ilgili
hadi verekte görekkbu arada annemin adı melahat bu meraklılık ordan geliyor bana sanırsam acele etmiyorum zaten acele edecek bişeyde çıkmıyor. hiç çıkmazsa yandım facebook a her girdiğimde ya bi arkadasım evleniyor ya nişanlanıyor ya da hamiş kalıyor resimlerini görüyorum haberlerini alıyorum hem seviniyorum onlar için ama kendimide strese sokuyorum biraz. yaş gelcek geçicek diye korkuyorum sanırım
:
aayyy o sıkma huyu bendede varrrhele bazı elbiseleri giyince daha tertipli duruyor sıkıykenn diğer acıysa bende yokk ama senin kadar tempolu spor yapmadım...bu ara iğne oldunn yaa ondanda olabilirmii acabaaa????ama inşallah kilolardandırr yağlar kıpırdamış rahatsız olmuş olabilirlerr:)
Yok kız kendimi mıncıklamıyorumel yok el yok
:
çok sağol esracım . bugün balkon işi halloldu canım yarında bazı değişiklikler yapmayı düşünüyorum. koşu bandını yatak odasından alıp balkona çıkarmak istiyorum. bakalım ufak ufak birşeyler yapmaya çalışıyorum.çok da güzel olur valla, ne eğleniriz :)
kolay gelsin sana da ablacım. eminim senin dağınıklığın benim düzenlimden daha düzenlidir :) halledersin bence sen birkaç günde.
sana da kolay gelsin canım şimdiden. umarım çok güzel vakit geçirirsiniz beraber.
öncelikle gözün aydın aynurcum. Allah birdaha ayırmasın bir ömür boyu mutlu olunselam yavrular
Galiba dediğin gibi vucut istiyor olabilir
Yok kız kendimi mıncıklamıyorumel yok el yok
kaslarımı sıkıp sıkıp bırakıyorum anlamında dedim
Anam ben bile bir daha okuyunca anammmm diyiverdimbeni gören Çoşkunu görmüş gibi kaçacak neredeyse
ona benzer bişiiiben oğlak ımmm :):) 5 ocak 1987 doğumlu :):) burçlarla ilgileniyorsun heraldee...ben nasıl biriyim az bucuk kesdirebilirsinn kafandaa
hımm kesinn melahatlık ordan gelitor demekkiitahmin edebiliyorumm algıda seçicilik oluyorrr..bende çocuk konusunda bu ara öyleyimm..sanki o konuyla ilgili herşey üstüme geliyor gibi...işte insanızz..hakkımızda ne hayırlı bilmeden ha istiyoruzz...dedin yaa faceye girince millet evleniyor ya nişanlanıyorr...emin oll evli olanlarr bir süre sonra ..çocukları olanlarr uzun zamandırr sana özeniyorlardırr...hep öyle oluyor çünküü...bekarlar evlilikte bişi var sanıyorr..evlenenlerdee bekarlığın tadını bildiği içinn ona özeniyorr ben hep kızıyorum kendime neden bu kadar erken evlendinn diyee 21 de evlendimm..aklım olaydıı 27 en gec 30 da evlenirdimm..bekarlık sultanlıkk tadınıı çıkarrr.....
Mehtappppppp canım benim anneminde adı melehathatta bizde hep deriz meraklı melahat diye Bak bende de vardır o meraklılık demeki genlerde var bizim suçumuz yok
ellyokk el yokkaynen aynenn bendede el yokk..bende alıntı yapıpp bendede var o huy demiştimm yaa benide mıncıklıyorr sanacakk birimiz nuri alço birimiz çoşkunnn temem tam uyduu..bulduk etli kalçayı mıncıklıyoruzzz tabikiii ayy gülme krizine girdimm...mehtabın hayalinde kendimi canlandırıyorumm daaa...
selam yavrular
herhangi bi aday yok ya şimdi o yüzde birazda stresim var sanırım. birini tanımak evet bu demek hazırlıklar felan şimdi başlasam 27ye kadar tanırım birini sanırım. bazende aman aman evlenmem diyorum akrabalar geliyor çocuklarla hepsini bi odaya koyuyorum sözde ödev yapıyorlar Allahım yaa odada cıkmam 1 dkyı geçmiyor hemen bi bagrış şikayet kavga. ayy diyorum dogurmam ben evlenmem istemiyorum diyorumbagırmaktan boğazlarım agrıyor bizim sülalenin cocuklarıda maşallah bagırmaktan anlıyorlar anca. ( dogurmaktan ve malum gecedende korkuyorum zaten o yüzdende pek bi isteyesim gelmiyor ozaman )
:
kahkahalarla gülüyorum artık allahtan evde kimse yok deli diceklercanlandırma oldu bitti anam daha bilmen ben. ben düşüncegimi düşündüm siz kendinizi gidin mıncıklayın sonra el yok deyin hadi ordan ay ne güldüm kendime yaa ne fesatım ben anaaaaaaaamm
çok iyi olur valla canım ben de bir arkadaşa epeyce bozuldum daselam...
canı sıkın olanalara sanal şeker veriyorum geçiyooo...
ooo bu da süper oldu şekerin üzerine tatlı topiktaşlarım benim:))))
çok saol nuhan ablam....
ben gidiyimde şu kahvemi yapıp, içeyim....
bunlarda sizler için, afiyet olsun:)
hadi soğumadan buyrun....
Eki Görüntüle 611870
ben de bolca la havle çekeyim en iyisi canım sağolasınay çok sağol meyracım çok iyi geldi.
gerçi bana biraz çarpıntı yapıyor ama dermişiiimm
yok yok hiç bişey yapmıyor çok şükür ama ben yinede pek tüketmem.
Eki Görüntüle 611962
selam yavrular
selam yavrular
sana da kolay gelsin canım şimdiden. umarım çok güzel vakit geçirirsiniz beraber.
selam yavrular
iviiiitt çok hisliyizz hemen aglarız herşeye ağlarız. hele beenn en olmadık şeye ağlarım.hayırlısı bakalım bende çok memnun oldum canım ismin meyra mı bu arada kaçırdım ben orayı sanırım
herşeyin hayılısı artıkın ne yapalım. olur herhal birgün bişeyler diye umut ediyorum bi yandan korkuyorum çok ciddi bişey evlilik gerçekten. çok çok iyi düşünmek gerekiyor. bir kerecik evliliğin kıyısından dönmüş gibi bişey olmuştum ama aileler dahil olmadan bitirmiştim. fazla düşünmekte iyi değil kafam çok fazla karışmıştı. şimdi zamanı geri alamıyorum keşke alabilsem neyse dertlenmeyelimişte hevesleniyorum böyle görünce çevremde "bende bende" diye sızlanıyorum
ona benzer bişiiiben oğlak ımmm :):) 5 ocak 1987 doğumlu :):) burçlarla ilgileniyorsun heraldee...ben nasıl biriyim az bucuk kesdirebilirsinn kafandaa
Evet cnm bende tasindim artik ordudayim cok sukur, cocugumun yanindayim, hosbuldum guzelceneöperim ben seniiiihislerine kurbannn deminde bi hukuk bürosunu aradım eleman arıyorlarmış sekreterlik demişlerdi. neyse aradım temizlik ve yemekte yapılcakmış sekreterlik tamam temizlikte yaparım oda tamam ama yemek işinde anlaşamadık çünkü ben çok iyi bilmiyorum hergün adamların önüne makarna çorba koyarsam 1 haftaya kalmaz kapı dısarı ederler. adam zaten bilen kişi arıyoruz dedi hıhh
bizde şöyle bişey var benim annem öğlen yemek servisi yapıyor bi şirkette. kalan yemekleride eve getiriyor zaten bu kilolar hep ordan geldi.o yüzden evde yemek yapılmıyor. 14 yaşıma kadar biliyordum yemek yapmayı ama annem işe girince buraya unuttum hep. üniversitede yurtta kalınca gene el mahkum öğremiştim ama gene unuttum bu beceriksizlikle evde kalcam ben
inşallah olur bişey daralcanlar basıyor artık evde. baya ev kızı oldum ev kızı olmakla sorunum yokta amaçsız olunca kötü oluyor işte. yoksa evdeyim felan güzel oluyor işte bisürüü dizi izliyorum türk diziler sarmıyor yabancı dizilere takmış durumdayım annem kızıyor ne anlıyorsun şunlardan diye alt yazısını okuyana kadar görüntü gidiyor diyor
ya bunadımmı ne ben dünden beri düşünüyorum hatırlıyorum seni diye soramadımda utancımdanşimdi hatırladım oğluşun vardı senin dimi başka şehire mi ne gitmiştiniz öyle bişeyler hatırlıyorum hoşgeldin diyim güzelcenee tekrardan
leslie bacımla 60 dklık bi buluştuk demin. kadının sesinden nefret ettim ya sesini kıstım tvda doktorumu izliyordum bi tvna bi videoya baka baka öyle yaptım sporu işin garibi hiç yorulmadım hafif bi terleme var ama niye yorulmadım ya demekki dizi program bişi izleyince hissetmiyorsun güzel taktik olduöğleden sonra bidaha yapıyım diyorum bakalım başarabilcemmi. yaza kadar azcıcık inceliyim yaa ne güzel olur ne güzel ahh ahh
Massallah cnm benim bende esimi kaldirabilirsem yuruyuse cikicam insallahGeçen hafta pazar günü belimi sakatladığım için gidemedim spora ama yarın yine başlıyorum inşallah
Şükür 2li rakamlara 1 kaldı diyebiliyorumSpor salonunda son tartıldığımda 100.6yi görmüştüm hatta ödemde var demişti hoca. Ödem 1 kilo varmıdır diye sorduğumda 99u görmüşsündür diye tamin yürüttü ama henüz ben görmedim daha tartıda
Neyse haftaya onuda görürüm inşallah
Dün kazayla eşimin pantalonunu benim siyah pantalonum diye giymeye kalkıştımdüdük gibide olsa oldu hatta eşimle iki gündür dalga geçiyorum ben sana demiştim yok işte totoşun benimki kadar falan diye hatta eşim giymiyor zaten o pantalonu giymediği için bozuk fermuarını terziye yaptırıp birde paçalarını kısalttırıp ben giyeceğim
asucugum ben o arkadaşa kafa göz girerim... sen üzülme bitanem. hayat bu herşey karşılıklı.
hemen sanal bir fal bakiyoruz;
asucugum yarın sabah gibi gene telefonun çalıyor, senin arkadaş diyorki uyuyamadim içime dert oldu. ben hata etim özür dilerim...sen anlayışlı kadınsın ben gerçekten ayıp ettim diyor..
canım benim sağol ama artık mümkün olduğunca uzaklaşacağım o arkadaştan
bugün konuştuğum başkasıydı
menfaatçi birisi ve ben fazla yufka yürekliyim ne kadar görüşmezsem o kadar iyi çünkü ben hayır deme özürlüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?