Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok komikmiş kayınvaliden kuzum ya. vücudunun yarısı gitmiş o omuz diyor

Zeynepcim geçmiş olsun. yeşil çay yüzünden olbilir mi bilmiyorum ama sen yine de birkaç gün dinle kendini. bende tansiyonu düşürüyor yeşilçay aslında. tuzlu mu yedin çok acaba bilmeden, turşu falan?

Çok sağol canım, takmıyorum :)

çok güzel bir uğraş bulmuşsun kendine. yeğenin çok şanslı böyle bir teyzesi olduğu için :) bu ara yazdıklarını görüyorum da bir depresiflik ve geleceği görememe var sanırım. sıkılmamaya çalış Eminecim, böyle bunlatınca insanı bir şeyler nihayete ermesi çok yakın oluyor. eminim sen de kendine ne yönde yatırım yapman gerektiğine en kısa zamanda karar vereceksin :)

bir şey sorcam kızlar vücut ölçülerini ne zaman bildiriyorduk?

Yarından itibaren bildirebilirsiniz. bana özel mesaj atarsanız daha kolay olacak benim için :)

tamamdır gece veya yarın bildiririm ben yarın karne günü ya pek uğrayamayabilirim ilomu bildirirken mesajda atarım

döveriz bitanem sen iste yeterki valla kafa göz girişelim şaka bi tarafa bi erkek için sakın ağlama zamanında bende çok ağladım ama artık ağlamamam gerektiğini öğrendim bence o çocuk nişanlı olmayabilir sırf seni üzmek için söylüyodur bunları ya ne bileyim sen bi karar versen tam olarak atıyorum aşıksan açıkça söle oda öyleyse emin ol karşılığı gelecektir bitanem

canım sıkma canını emin ol zamanı geldiğinde karşına dört dörtlük olmasada istediğin gibi biri çıkar herşeyin hayırlısı

canım bence bi kaçgün tansiyonunu kontrol et ve bitki çaylarını biraz azalt buna rağmen hala yüksek çıkarsa bi doktora görün bence dikkat et kendine geçmiş olsun canım

zeynepcim geçmiiş olsun sen bence de biraz azalt yeşilçayı canım biraz da dinlenmeye çalış

sağol canım bende öyle düşünüyorum...dinlenmekkk oda nee...iki çocuk annesi olarak iyi anlarsınn...gerçi seninkiler büyüktü yanlış hatırlamıyosam....ama genede anlarsın sennn....

sağol canım turşuu iyi olurdu valla özledimm ama diyete başladığımdan beri tuzu nerdeyse çıkardım hayatımdan çok minik minik kullanıyorum yemeklerde oda eşimden sebep...benim yüzümden hepten tatsız tuzsuz yemesin deyine..
valla canım şöyle ayaklarımı uzatıp oturmayı bile özledim ama azönce bi yarım saat yattım onda bile üç dört kez kalkıp gene yattım çocuklar rahat durmuyolarki istekleri hiç bitmiyo...
tam yatıyorumm büyük kız anneeee çişim geldiiii...kalkıyorumm...tam yatıyorumm...küçük kız mamma mammaa diye ağlıyo...kalkıyorum...tam yatıyorum büyük anneeee canım sıkılıyooo diye ağlıyo....bitmiyo yani hiç bitmiyooooo....ama asla şikayetçi değilimm Rabbim eksikliklerini göstermesinnn.....isteyen herkesede anne baba olmayı tatdırsın..Amin..

teşekkürederim canım..tansiyon takibi sabah akşam günde iki kere ölçerekmi yapılıyodu....eskiden babaanneme yapardık ama hatırlamıyorum şimdi...sinirlendiğim zamanlarda oluyodu(kolay sinirlenen biri değilimdir) ama bir haftadır durduk yere oluyo inş bi sıkıntı yoktur geçici bişeydir...bu yaşta tansiyon ilaçlarına başlamak istemiyorumm...

Selaammmm cücüşleriimmm

ben geldiimmm keyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii

bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm

şimdiden herkesi öpüyorummm

buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee

YENAcımın dikkatine ;

GEÇEN HAFTA : 74.7

BU HAFTA : 75.5

1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800

yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii

kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm

ESRAcımın dikkatine ;
bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom

BU AY ;

BEL : 82

BASEN : 95

kilo konusunda önceden çok taciz ettiklerinden utandıklarını sanıyorum. o yüzden bir şey demediler sanırım.

bu arada Nuhancım bu sabah itibariyle 82.3 kg geldim :) bekliyorum peşimden gelmeni :)

yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm

ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:

eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee

NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee
Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK

2 taneden fazla içme yeşil çayyy karışık çaydanda 1 tane iç kalpte çarpıntı yapıyor diye biliyorum bu tür çayların

korkutmak istemem ama aynı belirtilerin aynısı hemen hemen bendede vardı guatır çıktı bende bi tahlil yaptır istersen

başın saolsun aynuurr

allah mutluluğunuzu bozmasınn

güle güle gitt
valla benim yerimede götür kebaplarııı
ve gelince milleti nası şoka soktuğunu anlattt meraklan bekliyoruzzz iyi tatiller

başın saolsun aynuurr

allah mutluluğunuzu bozmasınn

güle güle gitt
valla benim yerimede götür kebaplarııı
ve gelince milleti nası şoka soktuğunu anlattt meraklan bekliyoruzzz iyi tatiller

Sağolasın canım benimmm , Rabbim geride kalanlara uzun,sağlıklı, sıhhatli ömürler versin ....

senin yerinede götürecem tabikide ayıpsınn , kebapta sorun yok , istediğin kadar yerimm

kendi kaçamaklarımı belirledim şimdiden , Allah sonumu hayreylesinn , artık kaçla dönerim memleketteennnn

bende merak ediyorum tepkiler ne olacak, hadi bakalım hayırlısııı

Yolcu, bence 9lu çaydan...
hüremm, amin canım... darisi sizin başınıza... seninde kardesininde doğum günü kutlu olsun...
chickpeas, hadi hayiril yolculuklar... umarım yeni okulunda mutlu olursun. Çalıskan zeki öğrencilerin, uyumlu örtmen ardaşların olsun.

Nünücüümm iyi dileklerin için sağol kuşummm , öpüyoruummm
sevdiceğinin doğum günü kutlu olsuunn ,birlikte nice yıllar sizin olsun cücüşümm

çok düşün, iyi düşün tatlım....
hakkında hayırlısı olsun diyorum tekrar bitanem.....

şimdi yapacağım paylaşımın doğruluğundan emin değilim, çünkü nette okudum,
doğru olmayabilir ama yinede paylaşmak istedim sizinlede, çünkü çok hoşuma gitti;
https://pbs.twimg.com/media/A_onGdYCUAEX27p.jpg:large

canım geçmiş olsun, inşaallah önemli bişey yoktur.
bence en kısa zamanda hemen bi doktora git derim....
sakın ihmal etme....

1-2aydır benimde tansiyonum yükseliyodu, hatta hala ara ara yükseliyo, 16/11e kadar çıktığı oldu malesef
bende; genelde stressden oluyo, kilo ve yorgunlukta yapıyo bende....
tansiyon hastası değilim ama ben.
sarımsak çok işe yarıyo bende, tansiyonumu yüksek hissettimmi hemen 1-2 sarımsağı yutabilicek şekilde kesip suyla ilaç gibi içiyorum, çiğnemediğim için ağızda hiç kokuda yapmıyo, yarım saatten bi saatten çok faydasını görüyorum rahatlıyorum ben.

olsun o kadarda diiiimi:)))

koccaman öpüyorum canımı.......

bende hemen kaçayım.....
görüşürüz

bence iyi olacak....
iyi yolculuklar bitanem oldu ya görüşemezsek eğer.....
kocaman öpüyorum

minik kuşumm çoookk beğendim paylaşımını , hakkatende öyle yaa "acaba ne için bu kadar uğraşıyoruz , aahh dünya yalan dünyaaa" :26::26::26::26::26:

eee olsun o kadarcıkta canım, napayım kocişimle 6 aydır karşılıklı mammiş yemiyoruz , abartmıyorum ama yemediğim cısslardanda yiyorum , neyse gerisi bu şekilde olmazz, sıkıntı yoookk :128::128::128:

bende öpüyorum şekeriim en kokulusundannn

Nünücüümm iyi dileklerin için sağol kuşummm , öpüyoruummm
sevdiceğinin doğum günü kutlu olsuunn ,birlikte nice yıllar sizin olsun cücüşümm

canım çok sağol...

meyracığım evet uğruna dövüştümüz dünya boş....

sizdi size soruyorum... ben bu müşteriyi napayım..benimle oyunmu oynuyorlar. kimse kolay para kazanmiyor
geçen hafta hani bir müsterim işi iptal etmisti ya...bugun derlerki, hadi yap...zaten pazarlık yapıp el sıkısmıstık. Simdi o fiyatın altında bişe söyleyip hadi yap diyorlar Kafayi yicem. yapmam kurtarmaz olsa dukkan sizin dedim. pazartesi gel konusalım dediler. hııırrrr... ya olmaz diyom da ne konuşcaklar ya... uf ya.taaa nerde bi sürü benzin sinirlendim ya.

tek başıma kaldıımmm :18::18::18::18::18:Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 10 ziyaretçi)

sağol aynurcum...niye yalnız kaldın anlıyamadım..

hadi yaa ....geçmiş olsun..yarına randevu alamadım hastaneden...haftayada kızımın ameliyatı var hiç olmaz ama en kısa zamanda gidicem....bir haftadır hergün oldu ve baya kötü oluyorum bi çocuk okulda sorun yok ama ben götürüp getiriyorum bazen o yığılma korkusunu yaşıyorum sokak ortasında ne yapar çocuk...öbürü evde yanımda daha 13 aylık düşüp kalsam falan napar çocuk....aklıma bin türlü şey geliyo....onlar adına daha çok korkuyorum oyüzden ihmal etmicem ama hemende gidemiyorum malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…