- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
merhabalar
kızlar evde yine:)bizim tatil 3 hafta
nuhancım nişanlının doğum günü kutlu olsun Allah bir ömür ayırmasın sizi
esracım benim kayınvalide de ancak 30 kilodan sonra kabul etti benim kilo verdiğimi20 kilo felan verdiğimde eşim demişti asu kilo verdi diye de hee azcık omuzları inmiş sanki demişti
kızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...
Esracim kayinvaliden hakkatten tuhaf insan hicbisey demezmi, ama bencede utanmislardir, okadar laf ettiklerine bosveeer
beni soracak olursaniz kizlar, kizkardesimin dogumu icin hazirlik yapiyorum,
aslinda aklimda inanin pek cok bisey yoktu ama gecen dogum yapan arkadasimin yanina gittim ya, onlarin gelini, bebek odasini süslemis,
kapi süsü asmis, balonlar sisirmis, heryeri güzel yapmis,
bir şey sorcam kızlar vücut ölçülerini ne zaman bildiriyorduk?
Çok komikmiş kayınvaliden kuzum ya. vücudunun yarısı gitmiş o omuz diyor
Zeynepcim geçmiş olsun. yeşil çay yüzünden olbilir mi bilmiyorum ama sen yine de birkaç gün dinle kendini. bende tansiyonu düşürüyor yeşilçay aslında. tuzlu mu yedin çok acaba bilmeden, turşu falan?
Çok sağol canım, takmıyorum :)
çok güzel bir uğraş bulmuşsun kendine. yeğenin çok şanslı böyle bir teyzesi olduğu için :) bu ara yazdıklarını görüyorum da bir depresiflik ve geleceği görememe var sanırım. sıkılmamaya çalış Eminecim, böyle bunlatınca insanı bir şeyler nihayete ermesi çok yakın oluyor. eminim sen de kendine ne yönde yatırım yapman gerektiğine en kısa zamanda karar vereceksin :)
Yarından itibaren bildirebilirsiniz. bana özel mesaj atarsanız daha kolay olacak benim için :)
gidip dövekmi şunu bi ya uyuz oldum sinirden gülüyorum yoksa ağlıcam. bende öyle düşündüm ama ben adım atıyorum güzel davrandım o tersledi nazlanmanın gereğide yok isteseydi isterdi. başka bi adım atasım gelmiyor artık.
canım sıkma canını emin ol zamanı geldiğinde karşına dört dörtlük olmasada istediğin gibi biri çıkar herşeyin hayırlısıSende haklisin canim, aile kurmak isteyecegim vakit, kendi ailemin kiymetini daha iyi anlicam, onlarla ayni sehirde, hatta ayni mahallede bile oturmak isticem,
benim kizkardesim öyle, evlendi cocuguda olcak yakinimizda oturuyor, her an yaninda olabiliyoruz,
ben uzakta olmak istemem öyle bir durumda, ama hic evlenebilecekmiyim onuda bilmiyorum
teklif geliyor aslinda az cok, evlenmek icinmi onuda bilmiyorum aslinda ama bu aralar kimseye isinamiyorum,
kimse bana uygun gelmiyor, ya isi gücü yok, ya yasi kücük, ya tipini begenmiyorum,
sonrada kendime kiziyorum, armudun sapi üzümün cöpü yapiyorsun diye ama icimin almadigiyla nasil evleneyim onuda bilmiyorum..
Cok Sagol canim,
zaten kafam henüz cok karisik, bir karar vermis degilim..
Canim ya belliki akli sende kalmis, unutamamis, ama dikkatli ol cünkü erkeklerin niyetleri belli olmuyor,
belki hirsindan seni istiyor olabilir, yada inadindan, yani illa seviyor anlamina gelmiyor malesef bu,
erkekleri anlamak cok zorcok kötüler bazen..
bide exten next olmaz derler yani eskiden yeni olmaz :))) o yüzden bilmiyorum, hem nisanli diyorsun,
bide su var adam zaten seni geri istiyorum demiyorki
ariyor kendini hatirlatiyor sonrada kapatiyor
dengesiz nolacak
Haklisin canim zaten türkiye benim icin gurbet, yani bu anlasilmasi zor belki ama ben burda dogup büyüdüm
orasi benim icin cok cok farkli, bi hastaneye gittigimde bile ne yapacagimi bilemiyorum orda,
akrabalarda kesinlikle anne baba gibi olmuyor bunu zaten ben cook cok iyi anladim, test edildi onaylandi yani
ben zaten daha uuzuuun uzun düsünmem gerekcek sanirim,
bu fikir aslinda yeni ortaya cikmis bir fikir degil, yillar önce aklimda olan ama sonra malum kisiden dolayi vazgectigim bi fikirdi,
simdi tekrar aklima düstü, ama cok cok düsünmem lazim, kesinlikle emin degilim henüz
sagolun canlarim
canım bence bi kaçgün tansiyonunu kontrol et ve bitki çaylarını biraz azalt buna rağmen hala yüksek çıkarsa bi doktora görün bence dikkat et kendine geçmiş olsun canımkızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...
zeynepcim geçmiiş olsun sen bence de biraz azalt yeşilçayı canım biraz da dinlenmeye çalış
Zeynepcim geçmiş olsun. yeşil çay yüzünden olbilir mi bilmiyorum ama sen yine de birkaç gün dinle kendini. bende tansiyonu düşürüyor yeşilçay aslında. tuzlu mu yedin çok acaba bilmeden, turşu falan?
[/B]
canım sıkma canını emin ol zamanı geldiğinde karşına dört dörtlük olmasada istediğin gibi biri çıkar herşeyin hayırlısı
canım bence bi kaçgün tansiyonunu kontrol et ve bitki çaylarını biraz azalt buna rağmen hala yüksek çıkarsa bi doktora görün bence dikkat et kendine geçmiş olsun canım
kilo konusunda önceden çok taciz ettiklerinden utandıklarını sanıyorum. o yüzden bir şey demediler sanırım.
bu arada Nuhancım bu sabah itibariyle 82.3 kg geldim :) bekliyorum peşimden gelmeni :)
2 taneden fazla içme yeşil çayyy karışık çaydanda 1 tane iç kalpte çarpıntı yapıyor diye biliyorum bu tür çaylarınkızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
Selaammmm cücüşleriimmm
ben geldiimmmkeyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii
bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm
şimdiden herkesi öpüyorummm
buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee
YENAcımın dikkatine ;
GEÇEN HAFTA : 74.7
BU HAFTA : 75.5
1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800
yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii
kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm
ESRAcımın dikkatine ;bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom
BU AY ;
BEL : 82
BASEN : 95
yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:
eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee
NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee
Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK
başın saolsun aynuurr
allah mutluluğunuzu bozmasınn
güle güle gitt
valla benim yerimede götür kebaplarııı
ve gelince milleti nası şoka soktuğunu anlattt meraklan bekliyoruzzz iyi tatiller
Yolcu, bence 9lu çaydan...
hüremm, amin canım... darisi sizin başınıza... seninde kardesininde doğum günü kutlu olsun...
chickpeas, hadi hayiril yolculuklar... umarım yeni okulunda mutlu olursun. Çalıskan zeki öğrencilerin, uyumlu örtmen ardaşların olsun.
Haklisin canim zaten türkiye benim icin gurbet, yani bu anlasilmasi zor belki ama ben burda dogup büyüdüm
orasi benim icin cok cok farkli, bi hastaneye gittigimde bile ne yapacagimi bilemiyorum orda,
akrabalarda kesinlikle anne baba gibi olmuyor bunu zaten ben cook cok iyi anladim, test edildi onaylandi yani
ben zaten daha uuzuuun uzun düsünmem gerekcek sanirim,
bu fikir aslinda yeni ortaya cikmis bir fikir degil, yillar önce aklimda olan ama sonra malum kisiden dolayi vazgectigim bi fikirdi,
simdi tekrar aklima düstü, ama cok cok düsünmem lazim, kesinlikle emin degilim henüz
sagolun canlarim
kızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
Selaammmm cücüşleriimmm
ben geldiimmmkeyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii
bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm
şimdiden herkesi öpüyorummm
buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee
YENAcımın dikkatine ;
GEÇEN HAFTA : 74.7
BU HAFTA : 75.5
1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800
yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii
kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm
Sağolasın canım benimmm , Rabbim geride kalanlara uzun,sağlıklı, sıhhatli ömürler versin ....
senin yerinede götürecem tabikide ayıpsınn , kebapta sorun yok , istediğin kadar yerimm
kendi kaçamaklarımı belirledim şimdiden , Allah sonumu hayreylesinn , artık kaçla dönerim memleketteennnn
bende merak ediyorum tepkiler ne olacak, hadi bakalım hayırlısııı
çok düşün, iyi düşün tatlım....
hakkında hayırlısı olsun diyorum tekrar bitanem.....
şimdi yapacağım paylaşımın doğruluğundan emin değilim, çünkü nette okudum,
doğru olmayabilir ama yinede paylaşmak istedim sizinlede, çünkü çok hoşuma gitti;
https://pbs.twimg.com/media/A_onGdYCUAEX27p.jpg:large
olsun o kadarda diiiimi:)))
koccaman öpüyorum canımı.......
Nünücüümm iyi dileklerin için sağol kuşummm , öpüyoruummm
sevdiceğinin doğum günü kutlu olsuunn ,birlikte nice yıllar sizin olsun cücüşümm
2 taneden fazla içme yeşil çayyy karışık çaydanda 1 tane iç kalpte çarpıntı yapıyor diye biliyorum bu tür çayların
korkutmak istemem ama aynı belirtilerin aynısı hemen hemen bendede vardı guatır çıktı bende bi tahlil yaptır istersen
tek başıma kaldıımmm :18::18::18::18::18:Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 10 ziyaretçi)
heee anladımmm....malum benim kafa pek basmıyo bugünlerde... yazının sadece başını okumuşum...
neyse bak ben geldimmm...
hoşgeldin bebişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?