merhabalarr hanımmlarr
kac gundur ugrayamadımm temızleık yaptımm mısarfırımı ağırladımmm
tabı kı bu süreçte düzenim bozuldu üstüne üstlükk birde regl oluncaa 2 kılo fazla cıktım neredeysee
BEYZUSS BONUSS AYSEC52 HEPİNİZ TEKRA HOSGELDINIZZ isımlerr tanıdık oluncaa ınsan mutlu oluyor
benım sıpacıkk cıglık atıyorr ve ben gıdıyorummm
aynur bu sana
Temize çekebilir misin hayatı..?
Silebilir misin alın yazısını..?
Gözler, görmemişken yarını, Düşler kovalanır ömür boyu..
Karalama defteri değil hayat..
Sayfalarını yırtıp atamazsın..
Yaşadığın her anı yok sayamazsın..
... Dün, asla dediğin gerçeği, Gün gelir yaşarsın..
Sabır, damla damla işlendiğinde ruhuna, Kelimeleri yutkunur, susarsın..
Silgisi yoktur hayatın, Sayfalarını yırtıp atamazsın.
Alın yazısıdır bu, Ancak yaşarsın. . .
döveriz bitanem sen iste yeterki valla kafa göz girişelimşaka bi tarafa bi erkek için sakın ağlama zamanında bende çok ağladım ama artık ağlamamam gerektiğini öğrendim bence o çocuk nişanlı olmayabilir sırf seni üzmek için söylüyodur bunları ya ne bileyim sen bi karar versen tam olarak atıyorum aşıksan açıkça söle oda öyleyse emin ol karşılığı gelecektir bitanem
Selaammmm cücüşleriimmm
ben geldiimmmkeyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii
bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm
şimdiden herkesi öpüyorummm
buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee
YENAcımın dikkatine ;
GEÇEN HAFTA : 74.7
BU HAFTA : 75.5
1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800
yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii
kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm
ESRAcımın dikkatine ;bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom
BU AY ;
BEL : 82
BASEN : 95
yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:
eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee
NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee
Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK
İyi aksamlar kizlar herkese
nasilsiniz, keyifler nasil, dun ugrayamadim gecmis kandiliniz mubarek olsun, tum dualariniz kabup olsun insallah, pazartesi 113,2 ile diyete basladim super gitmiyo ama idare ediyo eksi var yarin belli olur tartida bakalim
amanda aman amanda amaaaaaaaannbirinin kocişi gelmişti çok mu mutluymuş Allah mutlulugunuzu daim etsin canım aşkınız sevginiz hep böyle devam etsin.
Ayşecim tekrardan hoşgelinn canımm
eheheh aynen öyle oldu şekerimm , ağzım kulaklarıma vardı vallaaa
Rabbim isteyen herkese nasip etsin cücüüüm bu duygularııı, darısı başına olsunn
gecmisi okuyup geliyim dedim. bu siire bayıldım,etkilendim. yazarı kim acep
face de bi arkadşın duvarında yazıyodu paylaşayım dedim benimde çok hoşuma gitti
kızlar ya bişey sorcamm bu günlerde tansiyonum yükseliyo kötü oluyorum el ve ayaklarda titreme bir yere tutunmasam yığılıyorum bacaklarım tutmuyo gibi oluyo baş dönmesi aşırı derecede ve bütün vücutta karıncalanma falan oluyo kafam zonkluyo kalbim yerinden çıkcak gibi çarpıyo o an bişey yapamıyorum biraz toparlayınca ölçüyorum tansiyonum 15 e 9 falan benim için baya yüksek bu vede biraz toparlanmış halim o an nekadardır bilmiyorum...genelde 10 a6 falandır benim tansiyonum..çok yeşil çay tüketiyorum ondan olabilirmi acaba...
bazı gün üç fincan bazı gün 5 fincan bide 9 lu karışık çay içiyodum iki fincan bugün bitti...sizce neden oluyodur böyle...başka değişik bişey yemiyorum içmiyorum..oyüzden çaydanmı diye düşünmeye başladım özellikle son bir haftadır çok sık yaşıyorum...
Kizlaaar nasilsiniz ???
Nuhancim nisanlinin dogum günü kutlu olsun, beraber yaslanin insallah mutlulukla huzurla ve darisi benim ve mehtabin basina
Esracim kayinvaliden hakkatten tuhaf insan hicbisey demezmi, ama bencede utanmislardir, okadar laf ettiklerine bosveeer
Asucum senin kv ne de güldüm, 20 kilo verdin ve sirf omuzlarin inmis öylemidesene yandik 20 kilo vercez belli bile olmicak demekki
Yenacim senden bisey rica etcem canim, bana 1-2 hafta izin verirmisin, kendimi toparlayinca yeniden bildirim yapmak istiyorum ama suan biraz vakite ihtiyacim var
beni izinli yazarsan seni severim
beni soracak olursaniz kizlar, kizkardesimin dogumu icin hazirlik yapiyorum,
aslinda aklimda inanin pek cok bisey yoktu ama gecen dogum yapan arkadasimin yanina gittim ya, onlarin gelini, bebek odasini süslemis,
kapi süsü asmis, balonlar sisirmis, heryeri güzel yapmis,
e benim kizkardesimin neyi eksik, hemen bende hepsinden yapmaya karar verdim,
bugun kapisüsü alcam, internetten siparis vercem cünkü malum öyle bir dükkan yok alabilecegim,
sonracima simdi birazdan carsiya gidip karton kagit gibi biseyler alcam sanirim,
duvara EMIR ALI yazcam
Ali nerden geldi diyorsaniz, kizkardesim esine demiski, sende emirin yanina bi isim secebilirsin demis, oda ali olsun demis
ben pek begendim, bakalim kizkardesime caktirmadan dedimki ama sen bana kesin söyle tamammi dedim kocanla konus yeniden dedim,
niyeki felan dedi ama biliyim yaniiii dedime süprizlerim bozulmasin sonra
niyse cok konustum, ama bu aralar hicbiseye vaktim yok yine, nereye gidiyor bu vakit hic bilmiyorum,
neyse hazirlanip cikayim cok gec kaldim öptümmmmmmmmmm
Selaammmm cücüşleriimmm
ben geldiimmmkeyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii
bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm
şimdiden herkesi öpüyorummm
buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee
YENAcımın dikkatine ;
GEÇEN HAFTA : 74.7
BU HAFTA : 75.5
1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800
yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii
kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm
ESRAcımın dikkatine ;bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom
BU AY ;
BEL : 82
BASEN : 95
yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:
eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee
NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee
Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK[/QUOTE
Canım okadar çatlak su kaçırmaz
Hem bak kendin diyorsun regl olucağım diye
Hayırlısıyla git gel canım ve oradaki herkesinbu şekil olmasına sebep olur dön sağ sağlım
Seni şimdiden özledik onuda bil yani
İyi akşamlar hanımlar.....
Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.Yuvama döndüm nihayet...Aşırı kilolarımı da yanımda getirmeyi unutmadım tabii..
Yarın;umudumun ilk günü;yine yeni yeniden.........Umarım bu sefer bir şeyler başarabilirim...
Umarım yarın çok güzel bildirimler olur...Hepinizi öpüyorum...
çok haşşştayıııııııııııımmm benn
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffffyatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi
çok haşşştayıııııııııııımmm benn
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffffyatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi
face de bi arkadşın duvarında yazıyodu paylaşayım dedim benimde çok hoşuma gitti
İyi akşamlar hanımlar.....
Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.Yuvama döndüm nihayet...Aşırı kilolarımı da yanımda getirmeyi unutmadım tabii..
Yarın;umudumun ilk günü;yine yeni yeniden.........Umarım bu sefer bir şeyler başarabilirim...
Umarım yarın çok güzel bildirimler olur...Hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?