Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbuldum canm cok tesekkyr ederim

gecmisi okuyup geliyim dedim. bu siire bayıldım,etkilendim. yazarı kim acep

İyi aksamlar kizlar herkese
nasilsiniz, keyifler nasil, dun ugrayamadim gecmis kandiliniz mubarek olsun, tum dualariniz kabup olsun insallah, pazartesi 113,2 ile diyete basladim super gitmiyo ama idare ediyo eksi var yarin belli olur tartida bakalim

iki saattir onla msjlasıyorum sinirlerimi böyyleeeeeeeeee tavaa kadar çıkarttı salak ! ben diyecegimi dedim. geçmişi karıstırmıcaksan seviyorsan devam edelim çabalarsak olur dedim yok dersen bidaha karşıma çıkma sakın dedim. ama paşamın inadı tuttu. güvenemezmiş edemezmiş sürekli geçmişi kurcalıyor felan sus dedim artık yeter ugrasamıcam dedim. sana adam gibi söyleyecegimi söyledim. evet veya hayır ortası yok dedim. işine gelmediki bi cvp veremedi daha. naparsa yapsın ya çocuk avutur gibi bunla mı ugrascam uff. neyse rahatım artık içimde kalmadı bişey. bundan sonra pişman olacak tek kişi kendisi ben değilim

amanda aman amanda amaaaaaaaann birinin kocişi gelmişti çok mu mutluymuş Allah mutlulugunuzu daim etsin canım aşkınız sevginiz hep böyle devam etsin.

Ayşecim tekrardan hoşgelinn canımm

amanda aman amanda amaaaaaaaann birinin kocişi gelmişti çok mu mutluymuş Allah mutlulugunuzu daim etsin canım aşkınız sevginiz hep böyle devam etsin.

eheheh aynen öyle oldu şekerimm , ağzım kulaklarıma vardı vallaaa

Rabbim isteyen herkese nasip etsin cücüüüm bu duygularııı, darısı başına olsunn

yürekten amiiiiiiiiiiiiiiin diyor yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

vee Aynur kaçarrr , herkesi öpüyorum , ben gelen kadar dikkat edin kendinize , Allaha emanet olunn

sizi seviyorumm , özleyin beni anacııııııııııımmmmmmmmmm

face de bi arkadşın duvarında yazıyodu paylaşayım dedim benimde çok hoşuma gitti

Ayşe MANAVmış şairin adı

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]Alın Yazısı
Temize çekebilir misin hayatı?
Silebilir misin alın yazısını,
Gözler, görmemişken yarını,
Yer ve gök kubbe arasında,
Düşler kovalanır ömür boyu.

Karalama defteri değil hayat,
Sayfalarını yırtıp atamazsın,
Yaşadığın her anı yok sayamazsın,
Dün, asla dediğin gerçeği,
Gün gelir yaşarsın.

Sabır;
Damla damla işlendiğinde ruhuna,
Kelimeleri yutkunur, susarsın,
Silgisi yoktur hayatın,
Sayfalarını yırtıp atamazsın,

Alın yazısıdır bu,
Ancak yaşarsın…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, align: left"]
Ayşe Manav
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tekkrrrrrrrraaaaaaaaarrrrrrrr :)))))))

Son düzenleme:
selamün aleyküm canlarım
o kadar yorgunumki yarında aynı koşuşturmaca devam edecek
sanırım pilim bitmek üzere artık cumartesi günü benden selam söylerler dünürlere bu halde nasıl gideceksem:44:

günümü özetliyim

sabah ılık suyum malum

1 dilim light denge ekmek
1 yumurta
2 zeytin
domates
çok minik kaşar peynir

sonra spora gittim 60 dk spor
eve geldim hazırlanıp çıktım

öğlende saat 12 gibi
1 bardak çay
1 gözleme ıspanaklı(gemideydim çok da büyük değildi gözleme)

ara yok

eve akşam 9 da geldim

1 kase çorba
1 dilim denge light ekmek
2 kaşık yoğurt
1 kandil simiti

ve tüm gün yürüdüm,malum şişko olunca üste başa hiç bir şey bulunmuyor

birazdan da uyurum artık

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122: :122:

Herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Eve geldiğimden beri netle çebelleşiyorum bağlantım kopup kopup duruyor tabi laptop artık değiştir beni diyor ama eşim sağır o konularda idare et olmadı tableti kullan diyor
Neyse ayın başında kablo alacakmış bana salonun her köşesine yetecek kadar alayımda sonra eski yerime oturamıyorum diye söylenme diyor

Bugün tam 1 saat yüzdüm şükür ve çok az ağrım vardı ama emekli bir eczacı Zeynep ablam var yüzmede o bir iki gün daha kolla kendini Allah korusun sonra daha beter olmasın dediği için fitnese inmedim bugünde :26:
Cumartesi artık Allahın izniyle fitnesle başlıyacağım baktım ağrım yok yüzmeyle devam ederim. Tek üzüntüm bu hafta az spor dakikası bildirecek olmam ama haftaya acısını çıkartırım nasılsa Herhalde yarın pek eksi çıkmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz dimi ama 10 gün sonra yine salonda tartı günüm ama bu ayın geneline bakınca pek büyük fark beklemiyorum tabi daha önümde 10 gün var iyi değerlendirebilirsem inşallah güzel bir sonuç alırım
Almanyaya gitmeme daha 5 ay var ve her ay 4 kilo bile versem 20 kilo veririm diye hesaplıyorum Annemi şok etmeye yeter bir sonuç 79u bile görebilirim diye umuryorum

Bu arada benim kızıda yarından itibaren kampa alıyorum kendinide yırtsa bu tatilde hem bol bol test çözecek ( ki Allahtan onu çok seviyor hatta test kitabı yetiştiremiyoruz ) hemde her gün en az yarım saat spor yapacak
Nasılsa evde epileptik bisikletimiz var her gün 20 dakika ona binse birde 15 - 20 dakika evde hareketler yaptırmayı planlıyorum
Hatta birde atlamak için ip alayımda daha bir zevkle yapsın
Bende spora gitmediğim günler onunla birlikte evde spor yaparım
Ödüm kopuyor çok fazla kilo alacak diye :26: çünkü sağ olsun benim verdiğimin harici çaktırmadan ara ara birşeyler yiyor
Geçen bir arkadaş da uzun zamandır onu görmediğinden kilo aldığını fark etmiş tabi kızda diğer odadan duyunca sinir oldu yüzü falan asıldı ama sonuçta yaşıtlarından daha iri ve önüne geçmezsem oda ilerde benim gibi çebelleşmek zorunda kalacak diye korkuyorum
Spora gitmediğim günlerde de hava güzel olursa patenlerinide alıp parka çıkartırım çocukları Teyzesiylede planlar yapmaya başladık hem hepimize yürüyüş olur hemde çocuklar az da olsa eğlenir diye

Canım bencede içtiğin bitkisel çaylardan olabilir
Benim doktorum yeşil çayı 2 fincandan fazla tüketme demişti ki benimde tansiyonum normalin biraz altındadır genelde ve biraz yükseldiği an başlar benimde elim ayağım titremeye
Dediğin gibi biraz onları keserek bak bakalım tansiyon ne alemde olmadı en geç 1 hafta içinde mutlaka bir doktora görün canım
İnşallah önemli birşey değildir

Canım çok güzel düşünmüşsün
Eminim kardeşin ve eşi çok mutlu olacaklardır Mehtabında dediği gibi mutlaka resim istiyoruz
Belki arkadaşın yapmıştır ama bizim geçenlerde bir tanıdık doğum yaptığında herkese pembe bez bebekli anahtarlık dağıtmıştı gelenlere çok hoş bir anı oldu
Bir arkadaşımıza bebişin resmini çekip buzdolabı mıknatısı yaptırmıştı en yakınlara mevlütten sonra vermek için
Anam okadar güzel şeyler çıktı ki şu son bir senedir hani insanın doğurası geliyor ama Rabbim önce hasretini çeken tüm arkadaşlarımıza nasip etsin başta ortalarda görünmeyen İddadaşım Meryem ve adaşım banu için Aynurcuğumada yakışır tabiki

iyi akşamlar fıstıklar..
nöbetçiyim.. çok yorgunum.. son iki gece fındığımın diş ağrısı yüzünden uyumadım..
bu gün de hastane çok kalabalık..
yarın nete girmeden uyurum diye bildirimimi yuapayım dedim

spor 110 dakika

kilom aynı..86

umarım bir aea geçmişi okuma şansım olur..

İyi akşamlar hanımlar.....

Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.Yuvama döndüm nihayet...Aşırı kilolarımı da yanımda getirmeyi unutmadım tabii..

Yarın;umudumun ilk günü;yine yeni yeniden.........Umarım bu sefer bir şeyler başarabilirim...

Umarım yarın çok güzel bildirimler olur...Hepinizi öpüyorum...

ablacım halledersin sen

çok haşşştayıııııııııııımmm benn
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffff yatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi

geçmiş olsun mehtapcım yat dinlen iyice

Canım çok geçmiş olsun
Yat dinlen iyice Yarın sabah inşallah biraz daha iyi uyanırsın canım
Hadi Allah rahatlık versin canım

face de bi arkadşın duvarında yazıyodu paylaşayım dedim benimde çok hoşuma gitti

ayy nursenacımm cok hosuma gıttı cokk ıcten yazılmıss ve gormuss gecırılmıss bır sıır içimi acıttı (
hayatta karsılastıklarımm karsılasacaklarımm ... sılemezsın alın yazısıı
eşimmin ailesi beni isterken canım babacım demıstıkı anneme
hanımm yavrumuzun görecek günü varsa görür
eger cekecek çilesi varsa çeker
alın yazısı
cok duygusalım yaaa hemen dönerimm geçmişee canımı acıtanları hatırlar kendımı acıtırımm kendı kendımı zehırlerımm
evliliğim baslarda cok sorunluydu şimdi iyi çok şükürr bazı şeyleri unutamıyor insann
amann neysee
neysee nursenamm çok guzelmiş şiirinn iyikide paylasmıısn

Temize çekebilir misin hayatı..?
Silebilir misin alın yazısını..?
Gözler, görmemişken yarını, Düşler kovalanır ömür boyu..
Karalama defteri değil hayat..
Sayfalarını yırtıp atamazsın..
Yaşadığın her anı yok sayamazsın..
... Dün, asla dediğin gerçeği, Gün gelir yaşarsın..
Sabır, damla damla işlendiğinde ruhuna, Kelimeleri yutkunur, susarsın..
Silgisi yoktur hayatın, Sayfalarını yırtıp atamazsın.
Alın yazısıdır bu, Ancak yaşarsın. . .

Türk Sanat Müziği Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın 16 - YouTube

birr kızıl goncaya benzer dudağınn.......

hosgeldınn beyzuss senın o mavıs mavıs mesajlarını da senı de cok ozledıkk sahsen ben

karayiplerde ki labaratuar noldu kıme devrettınn

cnm sen basarırsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…