- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İnşallah Asucuğum.Hala umudum var....ablacım halledersin sen
hosgeldınn beyzuss senın o mavıs mavıs mesajlarını da senı de cok ozledıkk sahsen ben
karayiplerde ki labaratuar noldu kıme devrettınn
cnm sen basarırsın ıns.
İnşallah Asucuğum.Hala umudum var....
Hoşbuldum Gulmacığım..
Karayip sağlık bakanlığına hibe ettim canım.Belki ''inşallah zayıflarsın'' diye dua etmelerini umarakHey büyük Allahım ettiğim laflara bak..Bundan yaptığım çıkarım
şudur:Vücutta bulunan fazla yağlar espri yeteneğini olumsuz etkiliyor.
Çözüm:Kilo ver Beyzaaaa kilo veeerrrrr....:18::18::18::18::18:
hayırlı geceler canlarım geçmiş Mevlid kandilinizi kutlarımbirkaç gündür üzerimde gerginlik vardı hiçbirşey yapasım gelmiyordu belli oldu regl... bildirim öncesi olması galiba aleyhime olcak ama napalım.
bu arada yarın karneler veriliyor yavrucaklarınızın karneleri güzel gelir inşallah öğrencilik hayatımda en sevdiğim şey karnemi göstermekti
bu arada yarın kociş geliyoyyyyy
Çok sağol canım, takmıyorum :)
çok güzel bir uğraş bulmuşsun kendine. yeğenin çok şanslı böyle bir teyzesi olduğu için :) bu ara yazdıklarını görüyorum da bir depresiflik ve geleceği görememe var sanırım. sıkılmamaya çalış Eminecim, böyle bunlatınca insanı bir şeyler nihayete ermesi çok yakın oluyor. eminim sen de kendine ne yönde yatırım yapman gerektiğine en kısa zamanda karar vereceksin :)
canım sıkma canını emin ol zamanı geldiğinde karşına dört dörtlük olmasada istediğin gibi biri çıkar herşeyin hayırlısı
Yolcu, bence 9lu çaydan...
hüremm, amin canım... darisi sizin başınıza... seninde kardesininde doğum günü kutlu olsun...
chickpeas, hadi hayiril yolculuklar... umarım yeni okulunda mutlu olursun. Çalıskan zeki öğrencilerin, uyumlu örtmen ardaşların olsun.
Canım çok güzel düşünmüşsün
Eminim kardeşin ve eşi çok mutlu olacaklardırMehtabında dediği gibi mutlaka resim istiyoruz
Belki arkadaşın yapmıştır ama bizim geçenlerde bir tanıdık doğum yaptığında herkese pembe bez bebekli anahtarlık dağıtmıştı gelenlereçok hoş bir anı oldu
Bir arkadaşımıza bebişin resmini çekip buzdolabı mıknatısı yaptırmıştı en yakınlara mevlütten sonra vermek için
Anam okadar güzel şeyler çıktı ki şu son bir senedir hani insanın doğurası geliyorama Rabbim önce hasretini çeken tüm arkadaşlarımıza nasip etsin başta ortalarda görünmeyen İddadaşım Meryem ve adaşım banu için Aynurcuğumada yakışır tabiki
evet yaa insanın hayatını sorgulayan bi şiir çok hoşuma gitti benimdeayy nursenacımm cok hosuma gıttı cokk ıcten yazılmıss ve gormuss gecırılmıss bır sıır içimi acıttı(
hayatta karsılastıklarımm karsılasacaklarımm ... sılemezsın alın yazısıı
eşimmin ailesi beni isterken canım babacım demıstıkı anneme
hanımm yavrumuzun görecek günü varsa görür
eger cekecek çilesi varsa çeker
alın yazısı
cok duygusalım yaaa hemen dönerimm geçmişee canımı acıtanları hatırlar kendımı acıtırımm kendı kendımı zehırlerımm
evliliğim baslarda cok sorunluydu şimdi iyi çok şükürr bazı şeyleri unutamıyor insann
amann neysee
neysee nursenamm çok guzelmiş şiirinn iyikide paylasmıısn
Temize çekebilir misin hayatı..?
Silebilir misin alın yazısını..?
Gözler, görmemişken yarını, Düşler kovalanır ömür boyu..
Karalama defteri değil hayat..
Sayfalarını yırtıp atamazsın..
Yaşadığın her anı yok sayamazsın..
... Dün, asla dediğin gerçeği, Gün gelir yaşarsın..
Sabır, damla damla işlendiğinde ruhuna, Kelimeleri yutkunur, susarsın..
Silgisi yoktur hayatın, Sayfalarını yırtıp atamazsın.
Alın yazısıdır bu, Ancak yaşarsın. . .
Türk Sanat Müziği Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın 16 - YouTube
birr kızıl goncaya benzer dudağınn.......
hoş geldin beyzuss inşallah veririz hep beraber duaya çok ihtiyacım var benimdeİnşallah Asucuğum.Hala umudum var....
Hoşbuldum Gulmacığım..
Karayip sağlık bakanlığına hibe ettim canım.Belki ''inşallah zayıflarsın'' diye dua etmelerini umarakHey büyük Allahım ettiğim laflara bak..Bundan yaptığım çıkarım
şudur:Vücutta bulunan fazla yağlar espri yeteneğini olumsuz etkiliyor.
Çözüm:Kilo ver Beyzaaaa kilo veeerrrrr....:18::18::18::18::18:
merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edinannemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
Günaydın kızlar,
Hepinize güzel güzel bildirimler diliyorum. ben mutluyum kilomdan yana. geçen hafta 83.7 kgdım, bu sabah 82.1 kgmım. fark 1,6 kg. sporum da 165 dakika.
Şimdiden ellerinize sağlık Yenam & Asumanım. çok teşekkür ederiz
Eki Görüntüle 615729
herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim güzel bayanlar
ben de epey artı var
maşallah esracıma yakaladın bizi valla
olsun be Asumancım, halledersin sen :)
Selaammmm cücüşleriimmm
ben geldiimmmkeyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii
bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm
şimdiden herkesi öpüyorummm
buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee
YENAcımın dikkatine ;
GEÇEN HAFTA : 74.7
BU HAFTA : 75.5
1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800
yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii
kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm
ESRAcımın dikkatine ;bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom
BU AY ;
BEL : 82
BASEN : 95
yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:
eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee
NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee
Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?