Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar banada müsaade

Yarın sabah inşallah yine erken kalkma niyetim var inşallah bu defa ikinci uykuya yatmayacağım
Size oş sobetler ve hayırlı geceler

anaaa yıne yalnızıımm nere kayboldunuzzz

ben varken kımse olmuyorr sansa bakkk yaaa neyse bende gidiyorumm zatennn boşcakalınnnnn

hayırlı geceler canlarım geçmiş Mevlid kandilinizi kutlarım birkaç gündür üzerimde gerginlik vardı hiçbirşey yapasım gelmiyordu belli oldu regl... bildirim öncesi olması galiba aleyhime olcak ama napalım.
bu arada yarın karneler veriliyor yavrucaklarınızın karneleri güzel gelir inşallah öğrencilik hayatımda en sevdiğim şey karnemi göstermekti

bu arada yarın kociş geliyoyyyyy

ablacım halledersin sen
İnşallah Asucuğum.Hala umudum var....

hosgeldınn beyzuss senın o mavıs mavıs mesajlarını da senı de cok ozledıkk sahsen ben

karayiplerde ki labaratuar noldu kıme devrettınn

cnm sen basarırsın ıns.

Hoşbuldum Gulmacığım..

Karayip sağlık bakanlığına hibe ettim canım.Belki ''inşallah zayıflarsın'' diye dua etmelerini umarakHey büyük Allahım ettiğim laflara bak..Bundan yaptığım çıkarım

şudur:Vücutta bulunan fazla yağlar espri yeteneğini olumsuz etkiliyor.

Çözüm:Kilo ver Beyzaaaa kilo veeerrrrr....:18::18::18::18::18:

ilahi beyzuşş bende oda yokk yaaa bu garip ne yapsınnn

evet katremm inş. herkezinn yavrusu emeginin karsılıgını alsınn

bu arada benım minikk kuşumm yarın ılk defa karne alacak oyyy kıyamadım şimdi afillii bi hediye alam bari kuzumaa
anne inş. karnem güzeldir diyo bıldıgıde yok yavrumm e-okuldan baktım hepsı 5 bu arada 1, sınıf ögrencılerınde 3 -4 gibi notlarr mevcutt
bakalım hayırlısı
tam gıdıyordum benım kuslar uyudu bande rahatı bulmuşken azcık takılyım dedımm

neyse artık gidiyorumm
yarın tartıdan hiç beklendtım yokk
ama inş. sizlerin umutları vardır ve gerceklesırr

hoşçakalınn beyzuşş ve asummm

nuhan sende hosgeldınn ve hoşcakal cnmm

(tam cıkarken gördümm)

Son düzenleme:

sagol canim insallah öyle olur cünkü vakti geldi :))
evet ya ben hevesleniyorum böyle seylere, yegenim olcak diye cok seviniyorum, dünyalari alirim ben ona :)
simdiden okadar cok sey kurdumki kafamda, odayi cok güzel süslicem, hediyeler yaptircam,
zaten nezaman carsiya gitsem bebek kiyafeti aliyorum simdiden :) insan seviniyor yaa

canım sıkma canını emin ol zamanı geldiğinde karşına dört dörtlük olmasada istediğin gibi biri çıkar herşeyin hayırlısı

sagol kuzum, dört dörtlük insan yok bunu bende biliyorum, Rabbim hakkimda hayirlisin versin, insallah cok bekletmez artik

Sagol kuzummmm

Ay canim sorma okadar güzel seyler varki insan bayiliyor
Bugun bitane dükkana girdim, Fantasie Laden diyorlar , yani böyle hersey var
kumas var, yapiskan taslar var, nebileyim ya aklina ne geliyorsa dekorasyon icin,
e tabi bebisler icinde koymuslar biseyler, cok cok hosuma gitti
tül aldim bitane, bitane karton kagit aldim her renkten
Emir yazcam duvara (EMIR Aliden tekrar vazgecildi bu arada ) damadimiz dengesizdir azcik

ondan sonra yanlarina mavi tül aldim iste ondan kurdale yapcam,
balonlar aldim birsürü ITS A BOY yaziyor üstünde felan
ayy neler neler, ama dünya para verdim tabi o yüzden öyle cokta baska bisey alamicam simdilik, helali hos olsun,
cok hevesliyim valla sorma

Aynurcum gelmis gitmis bu arada, kocanla doya doya vakit gecir kuzum

Yolcu ve Mehtabim gecmis olsun kizlar ikinize dikkat edin kendinizeeee

merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edin annemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..

günaydın canlar :) hemen kilo bildirirmimi yapayım
kilo: 94 :S
ben karde almaya gidiyorum herkesi çok çok öpüyorum

gunaydınlarr hayırlı cumalarr canlarımm

bu gun heyecanlı bır gun olacak benım ıcınn sabahtan tartıldım şükür korktugum kadar almamısımm

kılo-------93,1

spor----100 dk

demekki biraz boğazımı tutsam olacak bırseylerr

neyse kılo vern veremeyen 1,2,3, olup dereceye gırın arkadaslarımı tebrık ediyorr asumcımnın ve yenacımın ellerıne saglık dıyorumm ve okula gıdıyorumm karneler saat 3 de verılecekmıss bekle bakalımm
hoşcakalınnn

Son düzenleme:
evet yaa insanın hayatını sorgulayan bi şiir çok hoşuma gitti benimde
bak benimde babam evden çıkarken bana kızım evliliğin boyunca ne dostunu küstür ne düşmana kapıyı bastır demişti hakkaten haklı ymış insanları tanıdıkça küçük bi hatanda ne kadar çirkefleştiklerini gördüm zaten devamlı tain gören taşınan bi insan olarak sürekli devam eden hiç arkadaşlığımız olmuyo malesef tam alışıyoruz hoop tain çıkıyoo herşeye elveda demek zorunda kalıyoruz

paylaştığın parça çok güzel peygamber aşığı bi besteci efendmize yazmış bu parçayıı diye okumuştum bi yerde

hoş geldin beyzuss inşallah veririz hep beraber duaya çok ihtiyacım var benimde

hoş geldinnn bence sen daha kolay yaparsın gençsin aktifsin kafana göre takılabilirsin evli çocuklu olmak o kadar yemeğin içinde kilo vermek zorlaşıyo
kolay gelsin sık sık bizi ziyaret ederek paylaşımda bulun hep beraber verelim

Günaydın kızlar,

Hepinize güzel güzel bildirimler diliyorum. ben mutluyum kilomdan yana. geçen hafta 83.7 kgdım, bu sabah 82.1 kgmım. fark 1,6 kg. sporum da 165 dakika.

Şimdiden ellerinize sağlık Yenam & Asumanım. çok teşekkür ederiz

Canımmmmm, iyi tatiller sana. çok eğlen, çok düşman çatlat mammişlerden de azar azar ye, sakın çok yeme

ekledim kuzum ölçülerini. seni tatlı bıdık, sonra da mesajla yollamış göremem diye :) maşallah yine incelme var sende :)

aman kaynanamı kim umursar :) öbür gelini lohusayım diye yüzüne bakmayarak benim intikamımı da alıyor. ben baktım önüme :) onlar arkadan mendil sallasın böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…