Selamün Aleykümmmmmmmmmmmmm
Herkese günaydınnnnnnn
İnşallah herkes eksilerde bildirimler yapar bugünMaşallah şu ana kadar çok güzel sonuçlar gördüm
Benim maalesef eksi değil bildirimim ama inşallah haftaya acısını çıkartırım
CAnım eltin gerçekten çok ayip etmiş bende olsa sinirlenirdim kesin hatta ben senin yerinde olsaydım en azından annemin gönderdiği hediyeyi vermezdim gıcıklığına
Bence o hamilelik ve lohusalık piskolojisinin arkasına sığınıp resmen istediği gibi öttürüyor eşini :26:
Canım emin ol bebeği yarın öbür gün onu yormaya başladığında gözünüzün işine bakacak beni ziyaret edip birazda yardımcı olun hesabıEn güzeli seninde dediğin gibi bir müddet uzak durmak en azından yaptığı hatayı anlasın sonuçta senin yaptığınıda herkes yapmaz
geçmiş olsun mehtapcım yat dinlen iyice
Canım çok geçmiş olsun
Yat dinlen iyiceYarın sabah inşallah biraz daha iyi uyanırsın canım
Hadi Allah rahatlık versin canım
Yolcu ve Mehtabim gecmis olsun kizlar ikinize dikkat edin kendinizeeee
canım hoşgeldin aramıza. dalga geçenleri koy bikenara. sende takıl kendine insanın özgüveni geliyor öyle yapınca en azından benim öyle. kendinle ilgili olan gerçekleri kabullen ve bişeyler yapmaya başla. kim ne derse desin. bişe diyen olursada yapıştır cevabını. evet farkındayım ama dikkat ediyorum vs vs de. öpüyorummerhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edinannemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
sağol canımcanım kesinlike fiyat kırma, hatta arttır. bu işler öyle, bir kere taviz verdin mi toplaman mümkün değil. benim fikrim tabi bu. sen zaten olmayacağını düşünerek üzülmüştün, kurtarmayacak bir maliyetle işi yapıp kendini sıkıntıya sokma derim ben.
Geçmiş olsun Mehtapcım. dinlenmeye çalış sen bence bugün iyice ilerlemeden.
dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
canım bence bundan sonra dur ve bekle sen söliceğini sölemişsin gerisi artık ona kalmış ama kabul ederse çok dikkat et senden intikam almakta isteyebilir bunu aklının bi köşesinden çıkarma bebeğimbu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine
karatay diyetinden sıkıldım bu arada.. zaten son zamanlarda da layikiyle yapmıyorum. son 1 aydır hemen hemen.. hergün yumurtadan çok sıkıldım.
acaba diyorum şu ayça kaya'nın listesi var ya ayda 8 kilo diyeti.
onu mu yapsam?
uygulayan var mıydı aramızda?
etkisini gören bilen? :)
ben gidip o sayfayı okuyim biraz...
...
emineeeeeeeeee bakk bize diyi haadöverim ben o eltiyi. normaldede böyle birimi bu eltin yoksa annelik hormonu şeysleri felan mı ? umarım düzelirde hatasını anlar
Valla senle Emine için dedim onu canım :) evlilik sadece eşle güzel de eklentilerle hayat zor be kızlar :)
Merhabalar;
geçmişe biraz göz attım sıcak ve samimi ortam aranıza katılabilirmiyim. Bazı aralıklarla rejim yapmış ama verdiğini geri almış olarak ,tekrar rejime başlama çabasındayım:) dürtülmeye ihtiyacım var sanırım( kg vermemmmmm lazımm
günaydınlar gene düzenim bozuldu... az sonra gidip biraz adah uyucam...
kilo bilidimi yapipi kaçıyorum..
Yenacagim:
Geçen hafta: 84.4
Bu gün: 83.8
fark: -800
Esra (tebrikler) ara açlıyor daha hızlı koşturmam lazım ama sonuçlatan ben memnunum çünkü 85 - 84 arası az daha ciddi bir duraklama yaşıyacagım diye çok koktum. 83.4 e kadar gördüm. 83lu rakamları görmek bu sefer 2 hafta sürdü. inşallah önümüzdeki hafta hız kazanacağım. Haftaya cuma inşşallah 82 bir rakamla karşınızda olurum.
Asucugum, bu hafta sporda sekteye uguradı 240 dak bitanem.
sevgiler
hoşgeldin burada olduğun müddetçe biz seni dürteriz canım
Merhabalar;
geçmişe biraz göz attım sıcak ve samimi ortam aranıza katılabilirmiyim. Bazı aralıklarla rejim yapmış ama verdiğini geri almış olarak ,tekrar rejime başlama çabasındayım:) dürtülmeye ihtiyacım var sanırım( kg vermemmmmm lazımm
Merhabalar;
mehtabb nothinggg 'i dürttü.
hoşgeldin canuuummmmehtap ben 24 yasındayım. bekarım işsiz bir ev kızıyım istanbuldan katılıyorum. senide tanıyalım
yaptıgımız diyetleri hayatımızın her zamanında yapmaya gayret ediyoruz. aman bitsinde sonra yemeye baslarız gibi bi şeysimiz yok dimi kızlaaaaaaaaarrbunla beraber spor yapmaya çalışıyoruz bide çok muhabbet ederiz çenemiz pek düşüktür çok şükür öyle işte
dayak yemek için sanırım ben sizlerden büyüğüm biraz41 yaşındayım Antalyadayım.muhasebeciyim ( kg almama sebep)
herkeslere günaydın.....
bugün biraz erkenciyim
benim KVler bu pazar gelecekler, oyüzden biraz hazırlık yapmam lazım ev işi olarak.
benim daha çoook çalışmam lazım çooook:)
önce size bi bakıyım dedim....
BEYZUŞ ablamı görüyoruuuuum:)
koccaman öpüyorum onu tatlı pamuk yanaklarındaaaaan
beyzuş abla bu arada foto ekledim bakarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?