Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banucum sağol, içim rahatladı. sizle yanlış yaptığım bir şey var mı, farklı bir gözle bakarsınız diye paylaştım. kendimce doğru olmayan tek şey ilk gün ziyaretti. ama kayınvalidem ona bunları yaptım, sana da aynısını yapıcam ilerde hesabı tutturdu gelin yanınızda vericem diye. tatlımızı da alıp gittik, eli boş gitmeyelim diye. ama bahane arayan insanı ne yaparsan yap memnun edemezsin kuralı yine gerçekleşti. yaptığım, aldığım hiçbir şeyde gözüm yok. hepsi bebek içindi zaten. benim tek beklediğim güler yüzdü. neyse, yapacak bir şey kalmadı artık. insanlara yakın davranıp mütevazi davranınca kendilerini bir şey sanıyorlar.

çok sağol desteğin için canım. içim rahatladı sizle paylaşınca. çok üzülmüştüm gerçekten. iyi ki varsınız :)

bu arada kiloyu takma, benim de iki hafta aynıydı, üçüncü hafta baya azaldı. sen sporunu da yapamadın bu ara, kesin haftaya daha güzel sonuçlar göreceksin.

geçmiş olsun mehtapcım yat dinlen iyice

Canım çok geçmiş olsun
Yat dinlen iyice Yarın sabah inşallah biraz daha iyi uyanırsın canım
Hadi Allah rahatlık versin canım

Yolcu ve Mehtabim gecmis olsun kizlar ikinize dikkat edin kendinizeeee

sağolun kızlar dün kafayı bi koydum yattım demin uyandım beynimde davullar çalıyor sankim oyyyy oyyy

canım hoşgeldin aramıza. dalga geçenleri koy bikenara. sende takıl kendine insanın özgüveni geliyor öyle yapınca en azından benim öyle. kendinle ilgili olan gerçekleri kabullen ve bişeyler yapmaya başla. kim ne derse desin. bişe diyen olursada yapıştır cevabını. evet farkındayım ama dikkat ediyorum vs vs de. öpüyorum

sağol canım öpemde hastalık bulaşsın

emineeeeeeeeee bakk bize diyi haa döverim ben o eltiyi. normaldede böyle birimi bu eltin yoksa annelik hormonu şeysleri felan mı ? umarım düzelirde hatasını anlar

diyecegimi dedim canım aynen. dün msj attım bana bi cvp bile veremiyorsun iki gün sonra tekrar aramaya kalkma bulmaya çalışma beni dedim. çok net konuştum oda gene zırvaladı bişeyşer hadi yoluna dedim. bitti rahatladım ya. kesin karar vermek her zaman daha iyi. geçmiş olsun dileklerin içinde sağol hayatım

canım ben ayça kayanınkini yapıyorum ama sen hangisini diyorsun listeyi bi ekle bakıyım. bi hafta oldu benimde ama tartım olmadıgından tartılamadım daha komsuya cıkıcamda hiç halim yok sonra cıkarım belkii söylerim sonucu.

hayırlı cumalar hatunlarım,
evlatları karne alacaklar hayırlı olsuunn bol bol takdirli olsun inşallaaaaaaahhh
bildirim yapayım ama tartım yok komsuya cıkamıyorum halim yok sanırım onunda misafiri var çokta gidesim yok yokta yok yanii aynı yazım kilomu şimdilik bi tartı edinene kadar

kilo: 96.7
spor: 380 dk

günaydınlar gene düzenim bozuldu... az sonra gidip biraz adah uyucam...
kilo bilidimi yapipi kaçıyorum..
Yenacagim:
Geçen hafta: 84.4
Bu gün: 83.8
fark: -800

Esra (tebrikler) ara açlıyor daha hızlı koşturmam lazım ama sonuçlatan ben memnunum çünkü 85 - 84 arası az daha ciddi bir duraklama yaşıyacagım diye çok koktum. 83.4 e kadar gördüm. 83lu rakamları görmek bu sefer 2 hafta sürdü. inşallah önümüzdeki hafta hız kazanacağım. Haftaya cuma inşşallah 82 bir rakamla karşınızda olurum.

Asucugum, bu hafta sporda sekteye uguradı 240 dak bitanem.
sevgiler

Son düzenleme:
Valla senle Emine için dedim onu canım :) evlilik sadece eşle güzel de eklentilerle hayat zor be kızlar :)

haklısın ya düşününce cidden zor. insan tek o kişiyle yaşasa tamam güzelde eklentiler cidden oyy oyy yaniii nekadar aileler evlenmiyor biz evleniyoruz desekte sülalece evleniliyor

Merhabalar;

geçmişe biraz göz attım sıcak ve samimi ortam aranıza katılabilirmiyim. Bazı aralıklarla rejim yapmış ama verdiğini geri almış olarak ,tekrar rejime başlama çabasındayım:) dürtülmeye ihtiyacım var sanırım ( kg vermemmmmm lazımm

hoşgeldin burada olduğun müddetçe biz seni dürteriz canım

Canım tebrikler, çok iyisin. ben dün akşam yemek yememiştim orda ikram olursa diye. orda da sinirden yiyemedim. sanırım ben de biraz su kaybettim o yüzden. sen yine gel peşimden :) ben de beklemek zorunda kalıcam galiba seni :)

Neyse aklımdayken bende bildirimimi yapayım

Geçen hafta 100 kg
bu hafta 101 kg

Fark 1 kg ( tabi o yattığım 4 gün içinde ara öğünlerim yoktu ve eşim ne yaptıysa onu yiyince böyle oldu )

Sporum; 105 dakika ( iki gün yüzmeden bukadar çıktı ancak neyse oda haftaya inşallah )

bacılarrr bacılarrr bugun nede güzel bir gunnn haftanın son gunu yasasınnnnnn duygu seli yaşarken yarın spora başlamanın mutlulugu ıcınde yazarım size yehhuuu yehuuuu hepınız ıyısınız umarım genel baktım topike. bugün karne gunu hadi bakalım Allah utandırmasın evlatlarımızı umarım güzel sonuçlarla eve dönecekler.

eski kilo: 90.6 kg
yeni kilo: 89.4 kg
spor: 20 dk yürüyüş

fark: 1.2 kg

8leri görmekkkk 7leri de görebilcekmiyim eski halime donebilcekmiyim :)))

Aramıza hoşgeldin
Merak etme dürtmez olurmuyuz seve seve hatta dürtmeklede kalmaz gerekirse döveriz kaçamak yaparsan tabi
Şaka şaka ilk günden gözünü korkutmayalım
Emin ol buradan aldığın enerjiyle mutlaka kilo verirsin ve hedeflerimize birlikte ulaşırız

günaydin kizlar, gününüz güzel olsun.bende kilo bildirimimi yapayim

gecen hafta- 92,5
bu hafta - 92,5

100 gr. bile fark yok (((( ama regl haftasi oldugunu düsünüp kendimi teselli ediyorum, en azindan rakami korumusum, burda bisidir diyorum,haftaya daha iyi olucam diyip motive ediyorum kendimi (

spor 120 dakika.

mehtabb nothinggg 'i dürttü.
hoşgeldin canuuummm mehtap ben 24 yasındayım. bekarım işsiz bir ev kızıyım istanbuldan katılıyorum. senide tanıyalım
yaptıgımız diyetleri hayatımızın her zamanında yapmaya gayret ediyoruz. aman bitsinde sonra yemeye baslarız gibi bi şeysimiz yok dimi kızlaaaaaaaaarr bunla beraber spor yapmaya çalışıyoruz bide çok muhabbet ederiz çenemiz pek düşüktür çok şükür öyle işte

Kızlar size doyum olmaz ama gidip saçımın dip boyasını yaptırayım kuaförüme iki gündür sallıyordum bari bugün aradan çıksın
Akşam üzere gelirim yine inşallah

dayak yemek için sanırım ben sizlerden büyüğüm biraz 41 yaşındayım Antalyadayım.muhasebeciyim ( kg almama sebep)

dayak yemek için sanırım ben sizlerden büyüğüm biraz 41 yaşındayım Antalyadayım.muhasebeciyim ( kg almama sebep)

ablaaaaaamm dayak atamasakta hafiften bi cimcik atarız yani sen dert etme onu şaka bi yana vicdan azabı çekiyoruz kaçamak yapınca dayaktan beter o vallahaaa billahaa

herkeslere günaydın.....

bugün biraz erkenciyim

benim KVler bu pazar gelecekler, oyüzden biraz hazırlık yapmam lazım ev işi olarak.
benim daha çoook çalışmam lazım çooook:)

önce size bi bakıyım dedim....
geçmişede daha hiç bakmadım, bi ara bakarım artık.....

YENA
beni önümüzdeki 2hafta boyunca izinli yazarmısın?
bu hafta KVler gelicek, sonraki haftada büyük ihtimal annemler gelecek, büyük ihtimal bu 2hafta boyunca takip edemem bildirimi....
sen beni yine izinli yaz da; oldu ya bildirim yapabilicek olursam ben özel mesajla ulaşırım yine sana olurmu?:)

BEYZUŞ ablamı görüyoruuuuum:)
koccaman öpüyorum onu tatlı pamuk yanaklarındaaaaan
beyzuş abla bu arada foto ekledim bakarsan

Günaydın Meyracığım.Ben de öpüyorum seni canım...

Sonunda fotoğrafını görmek nasip oldu.Çoookkk tatlısınız Maaşallah...Gözlerinin içi gülüyor ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…