- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
canım çok sağol...
meyracığım evet uğruna dövüştümüz dünya boş....
sizdi size soruyorum... ben bu müşteriyi napayım..benimle oyunmu oynuyorlar. kimse kolay para kazanmiyor
geçen hafta hani bir müsterim işi iptal etmisti ya...bugun derlerki, hadi yap...zaten pazarlık yapıp el sıkısmıstık. Simdi o fiyatın altında bişe söyleyip hadi yap diyorlarKafayi yicem. yapmam kurtarmaz olsa dukkan sizin dedim. pazartesi gel konusalım dediler. hııırrrr... ya olmaz diyom da ne konuşcaklar ya... uf ya. taaa nerde bi sürü benzin sinirlendim ya.
çok haşşştayıııııııııııımmm benn
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffffyatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi
evet canım sabah akşam ölçüm yapacaksın bi dene bakalım çaylarada ara ver biraz rabbim inşallah korktuğuna uğratmaz kafana fazla takmamaya çalış canımsağol canım bende öyle düşünüyorum...dinlenmekkk oda nee...iki çocuk annesi olarak iyi anlarsınn...gerçi seninkiler büyüktü yanlış hatırlamıyosam....ama genede anlarsın sennn....
sağol canım turşuu iyi olurdu valla özledimm ama diyete başladığımdan beri tuzu nerdeyse çıkardım hayatımdan çok minik minik kullanıyorum yemeklerde oda eşimden sebep...benim yüzümden hepten tatsız tuzsuz yemesin deyine..
valla canım şöyle ayaklarımı uzatıp oturmayı bile özledim ama azönce bi yarım saat yattım onda bile üç dört kez kalkıp gene yattım çocuklar rahat durmuyolarki istekleri hiç bitmiyo...
tam yatıyorumm büyük kız anneeee çişim geldiiii...kalkıyorumm...tam yatıyorumm...küçük kız mamma mammaa diye ağlıyo...kalkıyorum...tam yatıyorum büyük anneeee canım sıkılıyooo diye ağlıyo....bitmiyo yani hiç bitmiyooooo....ama asla şikayetçi değilimm Rabbim eksikliklerini göstermesinnn.....isteyen herkesede anne baba olmayı tatdırsın..Amin..
teşekkürederim canım..tansiyon takibi sabah akşam günde iki kere ölçerekmi yapılıyodu....eskiden babaanneme yapardık ama hatırlamıyorum şimdi...sinirlendiğim zamanlarda oluyodu(kolay sinirlenen biri değilimdir) ama bir haftadır durduk yere oluyo inş bi sıkıntı yoktur geçici bişeydir...bu yaşta tansiyon ilaçlarına başlamak istemiyorumm...
canım okadar çatlak su kaçırmaz takma kafana sen üstesinden gelirsin sonraSelaammmm cücüşleriimmm
ben geldiimmmkeyifler ne alemdee ?? benden iyilik,kocacıımla aşk dolu zamanlar yaşıyoruz, aynen dediğim gibi sanki yeni çıkıyoruzda henüz taze sevgiliyiz gibiiii
bugün okuldaki son günümde evrakları hallettik , yarın karneleri verip imam hatipe geçiş işlerimi bitirecem ,sonrada yola çıkarız , akşama adanaya varırız Allahın izniyle , pazar gününde yengemin mevlüdü var mersinde geçeriz , 15 gün memleket molasından sonra yine buralarda olurum cücüşleriimm
şimdiden herkesi öpüyorummm
buarada kilo bildirimime gelirsek eğerr , kocacım geldiğinden bu yana +dayım ama napalım sağlık olsun , memlekettede accık daha yükseltirim ibreyi , döndükten sonra herşeyi yoluna koyarım Allahın izniyleee
YENAcımın dikkatine ;
GEÇEN HAFTA : 74.7
BU HAFTA : 75.5
1 haftada cozutmak bu olsa gerek : + 800
yarın yada ertesi gün regl olacam belki ondandıırr diye avutayım kendimiiii
kuzum ben 2 hafta yokum , izinli yazarsın artıkınn , öperiimm
ESRAcımın dikkatine ;bebeeem geçen ay ölçülerimi hatırlamıyom
BU AY ;
BEL : 82
BASEN : 95
yavrrruuuuuuuuuuuummmmmmmmmmm
ben sana önceki hafta 83ü görecen dedim ,gördün !! geçen hafta bu hafta için 82 dedim , gördünn !!! AFEEERRRRRİİİİİNNNNN BENİM CÜCÜŞÜMEEEEEE :129::129::129:
eee haftaya 81lere hoşgeldin diyecezz o haldeeee
NOT: ayrıca o kaynananın gözüneeeeeeee
Rabbiiim sen büyüksüüün YA RABBİİMMM , sen takma cücüüm milletii , önüne bak , HERŞEY ÇOOOK GÜZEL OLACAAAKKKK
canım bence bundan sonra dur ve bekle sen söliceğini sölemişsin gerisi artık ona kalmış ama kabul ederse çok dikkat et senden intikam almakta isteyebilir bunu aklının bi köşesinden çıkarma bebeğimiki saattir onla msjlasıyorum sinirlerimi böyyleeeeeeeeee tavaa kadar çıkarttı salak !ben diyecegimi dedim. geçmişi karıstırmıcaksan seviyorsan devam edelim çabalarsak olur dedim yok dersen bidaha karşıma çıkma sakın dedim. ama paşamın inadı tuttu. güvenemezmiş edemezmiş sürekli geçmişi kurcalıyor felan sus dedim artık yeter ugrasamıcam dedim. sana adam gibi söyleyecegimi söyledim. evet veya hayır ortası yok dedim. işine gelmediki bi cvp veremedi daha. naparsa yapsın ya çocuk avutur gibi bunla mı ugrascam uff. neyse rahatım artık içimde kalmadı bişey. bundan sonra pişman olacak tek kişi kendisi ben değilim
amanda aman amanda amaaaaaaaannbirinin kocişi gelmişti çok mu mutluymuş Allah mutlulugunuzu daim etsin canım aşkınız sevginiz hep böyle devam etsin.
canım şimdiden hoşgeldin aramıza ozaman gazan mübarek olsun buraya tam anlamıyla kendini verirsen emin ol çok güzel sonuçlar alırsın ayrıca burası felaket beğımlılık yapıyo söleyimmerhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edinannemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere hayırlı cumalar ve bol eksili bi gün diliyorum bende hemen kilomu bildirip kaçıyorum hepiciğinizi öptüm kızlar
Geçen hafta : 99,2
Bu hafta : 97,9
Fark : 1,3
anam öyle mutluyum anlatamam yani çok şükür ya emeğimin karşılığını alıyorum
dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
esracım senin eltiyi bizim hürremin arkadaşına benzettim iyi ki bi çocuk doğurmuşlar yani neye ve kimeyse havaları böylelerine gıcık oluyorum valla mutlu güzel bir olayı nasıl hale getiriyorlar neyse cuma sabahı daha fazla uzatmayım ben
benim eltininde senden farkı yoktu canım beni sinirden kudurtuyodu ama artık hiç umursamıyorum benim için dışardaki yabancıdan bi farkı yok merhaba merhaba bu kadar fazlası beni bozuyo
merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edinannemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
kızlarr günaydın ayy çok mutluyum bugun hem kızım ilk defa karne alacak çok heycanlı hemde ben 99.7 yi gördüm ya 960 dk spor yaptım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?