Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kesinlike fiyat kırma, hatta arttır. bu işler öyle, bir kere taviz verdin mi toplaman mümkün değil. benim fikrim tabi bu. sen zaten olmayacağını düşünerek üzülmüştün, kurtarmayacak bir maliyetle işi yapıp kendini sıkıntıya sokma derim ben.

Geçmiş olsun Mehtapcım. dinlenmeye çalış sen bence bugün iyice ilerlemeden.

dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)

evet canım sabah akşam ölçüm yapacaksın bi dene bakalım çaylarada ara ver biraz rabbim inşallah korktuğuna uğratmaz kafana fazla takmamaya çalış canım
canım okadar çatlak su kaçırmaz takma kafana sen üstesinden gelirsin sonra
ayrıca hayırlı yolculuklar dikkat et kendine seni özlicez anacım
canım bence bundan sonra dur ve bekle sen söliceğini sölemişsin gerisi artık ona kalmış ama kabul ederse çok dikkat et senden intikam almakta isteyebilir bunu aklının bi köşesinden çıkarma bebeğim bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine
canım şimdiden hoşgeldin aramıza ozaman gazan mübarek olsun buraya tam anlamıyla kendini verirsen emin ol çok güzel sonuçlar alırsın ayrıca burası felaket beğımlılık yapıyo söleyim

esracım senin eltiyi bizim hürremin arkadaşına benzettim iyi ki bi çocuk doğurmuşlar yani neye ve kimeyse havaları böylelerine gıcık oluyorum valla mutlu güzel bir olayı nasıl hale getiriyorlar neyse cuma sabahı daha fazla uzatmayım ben

kilo 88.0 spor hiç yok.. 17sinde başladım ocak 14 de başlamıştım 90 dım. 17sinde 88.8dim..

KIZLAR GÜNAYDIN

herkeşlere hayırlı cumalar ve bol eksili bi gün diliyorum bende hemen kilomu bildirip kaçıyorum hepiciğinizi öptüm kızlar

Geçen hafta : 99,2
Bu hafta : 97,9
Fark : 1,3

anam öyle mutluyum anlatamam yani çok şükür ya emeğimin karşılığını alıyorum

tebrikler canım

benim eltininde senden farkı yoktu canım beni sinirden kudurtuyodu ama artık hiç umursamıyorum benim için dışardaki yabancıdan bi farkı yok merhaba merhaba bu kadar fazlası beni bozuyo

Asumancım ben zaten ilk gün gitmezdim. kayınvalidem ısrar kıyamet gelin bu akşam da hediyeleri sizin yanınızda vereyim dedi. sen de getir kendi hediyelerini dedi. çok da şansım yoktu açıkçası. hadi kendin emziriyosun da ablan yanındayken eşini niye bırakmıyorsun abisiyle otursun iki dakika. zaten gün boyu odadan çıkmamışlar emiyor diye. kayınpederim amma obur çıktı torun diyor. sonra bebek ağlayınca hastaneye götürmüşler ve çocuğun aç olduğu ortaya çıkmış. komikler yani. ben anlayamıyorum, kendim bu kadar yakınıma böyle yapmazdım. dünyanın hediyesini aldık, bir sürü altın taktık, arabayı verdik, eşim yardım etti ayrıca. insan bunlardan utanır. çok sinirim bozuk akşamdan beri. kayınvalidem ve kendi annesi de mahçup oldular. eşime laf gelmesin diye, kıskandığımızı düşünmesinler diye bu kadar yakınlık gösterdik. artık öyle bir mecburiyetimiz de yok. bu saatten sonra başları göl ayakları pınar olsun.

benim eltininde senden farkı yoktu canım beni sinirden kudurtuyodu ama artık hiç umursamıyorum benim için dışardaki yabancıdan bi farkı yok merhaba merhaba bu kadar fazlası beni bozuyo

benim de bir arkadaşım var yaşça benden büyük. eltiyse yıllar var ki görüşmezlermiş. yadırgadı benim bu kadar çok şey yapmamı da. ben de onu yadırgıyordum ama sonumuz öyle olacak :)

en güzeli o, merhaba merhaba. gerçekten gereksiz fazlası.

Gunaydinlar herkese bol eksili bildirimler diliyorum. Yenacim bu hafta listedemiyim bilmiyorum ama kilo bildirimimi yapim yinede
pazartesi 113,2
Bugun 110,7
massallah diyim kendime azmim devam etsin iradem sonsuz olsun insallah
giden su da olsa eksi gormeyi cok ozlemisim

kızlarr günaydın ayy çok mutluyum bugun hem kızım ilk defa karne alacak çok heycanlı hemde ben 99.7 yi gördüm ya 960 dk spor yaptım bu hafta

günaydın herkese..

öncelikle kilomu bildireyim Yena'cım ellerine sağlık şimdiden bu arada..
geçen hafta 86,6 idim sanırım
bu hafta 86,7
gelen +100 gr.

regl dönemimdeyim bu arada, ondan belki pazartesi biticek o zaman azıcık düşer diye umut ediyorum.

kilo veren herkesi de tebrik ediyorum

ben bugün öğleden sonra izinliyim.
oğlum anaokulunda ya , ilk karnesini alıcak.
veliler de gidicekmiş, ben de izin aldım boynu bükük kalmasın kuzumun diye.. :)

hepinizi öpüyorum mucxx
....

karatay diyetinden sıkıldım bu arada.. zaten son zamanlarda da layikiyle yapmıyorum. son 1 aydır hemen hemen.. hergün yumurtadan çok sıkıldım.

acaba diyorum şu ayça kaya'nın listesi var ya ayda 8 kilo diyeti.
onu mu yapsam?
uygulayan var mıydı aramızda?
etkisini gören bilen? :)

ben gidip o sayfayı okuyim biraz...
...

Selamün Aleykümmmmmmmmmmmmm

Herkese günaydınnnnnnn

İnşallah herkes eksilerde bildirimler yapar bugün Maşallah şu ana kadar çok güzel sonuçlar gördüm
Benim maalesef eksi değil bildirimim ama inşallah haftaya acısını çıkartırım

Aramıza hoşgeldin
İnşallah sende bizlerle birlikte çok güzel kilolar verir hedefine ulaşırsın
Gazan mübarek olsun

CAnım eltin gerçekten çok ayip etmiş bende olsa sinirlenirdim kesin hatta ben senin yerinde olsaydım en azından annemin gönderdiği hediyeyi vermezdim gıcıklığına
Bence o hamilelik ve lohusalık piskolojisinin arkasına sığınıp resmen istediği gibi öttürüyor eşini :26:
Canım emin ol bebeği yarın öbür gün onu yormaya başladığında gözünüzün işine bakacak beni ziyaret edip birazda yardımcı olun hesabı En güzeli seninde dediğin gibi bir müddet uzak durmak en azından yaptığı hatayı anlasın sonuçta senin yaptığınıda herkes yapmaz

kızlarr günaydın ayy çok mutluyum bugun hem kızım ilk defa karne alacak çok heycanlı hemde ben 99.7 yi gördüm ya 960 dk spor yaptım bu hafta

Hadi gözün aydın 2li rakamlara ulaşabilmişsin inşallah bir daha asla 3lü rakamları görmezsin inşallahhhhhhhh... Aminnnnnnnnn

Son düzenleme:
ÖMRÜMÜZÜN HİKAYESİNİ YAZAN EN BÜYÜK ve EN GÜZEL YAZICI OLAN RABBİM, GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN GÜZELLİKLERİ, ALNIMIZA KADER DİYE YAZSIN.....
CENAB-I ALLAH NİCE CUMALAR GÖRMEYİ
HEPİMİZE NASİP EYLER İNŞALLAH.. CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN, YÜREKLERİMİZ HUZUR DOLSUN...
günaydınnnnn...

regl oldum hiç keyfim yok yine bir hafta erken oldum nedense bir kaç aydır regl olduğumda acaip başağrısı oluyor...:26:

yenacım kilom aynı dikkat ettim ama reglden dolayı veremediğimi umut ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…