Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyy artık beyzuş ablam yuvasına geri dönmüş, geri gelmiiiiiş;

HOŞGELMİŞ, SEFA GETİRMİŞ:)

HOŞGELDİN BEYZUŞ ABLAAAAAM

bi daha karayiplere gitme sakın.....

Selam canlarım cumanız mübarek olsun...

Kilom aynı...

Kafam bi dünya yorgunluktan sürekli başım dönüyor...

Sizi çok özledim

Ve iş yerine tasarımcı bir bayan başladı 25 yaşında 55 kg vermiş şuan 85 kg vardır birde hemşerim çıktı anlaştık şimdilik...eski fotoğraflarını gösterdi bana resmen şokşokşokk.... Rabbim benim dibime kadar gönderiyor dahamı motive olmayayım...bu kiloyuda 10 ayda vermiş.detayları anlatıcam kızlar şimdi ustalar cumaya gitmişken yazdım....

Esracım eltinin muhabbeti gördümde benimki de dengesiz sanırımya size anlatacklarım baya birikti..gelicem yine inşallah...

bende artık kaçayım, işlerim beni bekliyo malesef......

bana dua edin kızlarda; işlerimi hayırlısı ile çabucak bitiriyim KVler gelmeden:)))

yarın sabahta halam kahvaltıya gelicek falan falan falan işte:)

herkesleri öptüm

Geçen hafta kilom 94.2
Bu hafta kilom 94
Fark 200gr maalesef bu hafta çok kaçamak yaptım. Bu arada geçmişi okuyamadım başlıyayim okumaya

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...ben bugünde pek iyi hissetmiyorum...sanırım sporumuda yapamıcamm...neyse bir ara telafi ederim artık...çayları bıraktım..düzenli yemeğe devam...bari yemek düzenimi bozmıyayımda artı olmıyayım....

hayret bişey ya inan yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum...büyük eltimle beş ay arayla evlendik aramızdan su sızmaz çok iyiyizdir onun beş tane benim iki tane çocuğum var hiç sorun yaşamadık hatta onun bebişlerin doğumlarında ben hep yanındaydım elime doğdular sayılır...herşeyin keyfini beraber çıkardık sıkıntısınıda beraber atlattık..benim doğumlarımda yanımda olamadı çünkü eşi iş için yurtdışına gitmişti ve bi süre sonra onlarıda yanına aldırdı..istediği halde olamadı yanımda ama nezaman gelse kendi çocuklarından ayırmaz çok ilgilidir...bende onunkilere öyleyimdir hatta büyük kızı birinci sınıfı benim yanımda okudu..onun dördüncü yeni doğmuştu biraz sıkıntılarıda vardı o senesi okullu bi çocukla uğraşmak hepten eziyet olcaktı ona biz ilgilendik gene olsa gene yaparım ve biliyorumki aynı şeyleri oda benim çocuklarım için yapar..küçük eltim daha iki senelik evli onlada aramız çok iyi...onunda 10 aylık bebişi var..doğumuna bile girdim...normal doğum yapıcaktı sancısını suni sancısını çekti ama bebek gelmedi diye sezeyana alıcaklardı hep yanındaydım..oda abla diye herşeyi bana sorar...ay ne bilimm Allah bozmasın muhabbetimizi...tabiki çocuklar olduktan sonra biraz daha zorlaşıyo herşey ama genede onların çocuk olduğunu şimdi kavga edip iki dakka sonra hiç bişey olmamış gibi oynayacaklarını düşündüğümüz için kendi aramızda hır gür çıkarmanın bir anlamı yok diye düşünenlerdeniz çok şükür..

tebrik ederim canım...

darısı başıma....

Yolcu ve Mehtabim gecmis olsun kizlar ikinize dikkat edin kendinizeeee

çok sağol canım emin ol dikkat ediyorum...

Ve aleyküm selam canım çok sağol söylediklerini dikkate alıcam...:26::26:

çok geçmiş olsun canımm...

gelelim bu haftaki bildirime:

kilo:94

spor:340

Asucumm beni unutma olurmuuu

adaşım ve yenacım şimdiden ellerinize sağlıkk...

hee rüyanazzz merakımı mazur gör canım da 960 dk sporu nasıl yaptın yaww böyle oldum resmenn...bir hafta sürekli spor yaptın galibaa...neyse tebrik eder başarılarının devamını dilerim...

Canım okurken sinirden sinirim zıpladı vallahi. Hadi insan yeni doğum yaptığı için şaşkın, sinirli vs olabilir. Bir de evde çok kalabalık olunca bunalmış da olabilir ama ben bu durumda eğper samimi olduğum ailemden kişilerse kibarca özür dilerim, kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum felan der insan. Bebeğin odasını göstermemek de neyin nesi. Bence sen bundan sonra daha fazlasını yapma. Zaten bildiğim kadarıyla iyi bir hediye almıştın(altın). Daha bir de ektra hediyelerle gitmişsin, odaya almayınca ne oluyor yani. İnsan emzirirken çekinebilir ama sürekli emzirmiyor ya. Neyse sen canını sıkma. En iyisi uzak kalmak. Çok samimi olmamak. Zaten eşin de farketmiştir eltinin davranışlarını, sana söylemese bile o da sinir olmuştur eminim. Benim annem de öyle canım, mesela eşimin kardeşinin düğününe gelmesine gerek yoktu ama hediyesini aldı geldi, ana-kız çok düşünceliyiz bizSiz gibi

ah canım zaten hep haketmeyen insanlara yapılıyor bu iyilikler. Sen bu kadarını yaptın ya, seninki doğduğunda onların 2 katını yapması lazım ama nerdee. Bir kuru çeyrek takarlar demedi deme. Ama aklınızın başına gelmesi açısından iyi olmuş Boşver yeğeninin hatırına yapmış gibi say

hoşgeldin canım....umarım istediğin kiloya inersin...bencede diyetteyim diye bir düşüncede olma çünki o diyet kelimesi bile insanın moralini bozuyor ilk önce porsiyonlarını küçült suyunu ihmal etme hamur işi yememeye özen göster gerisi gelir Allahın izniyle...bende kilomla alakalı birisi bişey söylerse daha çok yiyorum,ancak kendim karar verdiğim zaman zayıflayabiliyorum...gerçekten istersen olur canım ilk önce kilonu tam öğrenki kilo verip vermediğini anla,o zaman dahada azimle yaparsın ve sürekli aynı tartıda tartıl...Allah yardımcın olsun......

sağol canım. aynen ya geçti bitti. dedim ya daha ben pişman değilim pişman olacak tek kişi kendisi artık bitti önümüze bakıyoruuuuuuuzz

çok geçmiş olsun canımm...
teşekkür ederiiiiiiimm

merhabalar kızlar.....ben geçen hafta bildirim yapmadım 92.800 düm...bu haftada pek diyetime uyamadım bayaaa bi astım ama kilo artışım olmadı bu sabah tartıldım 92.600 düm....kilomda artış olursada bundan sonramı olur bilmiyorum ama inşallah olmaz...ayyyyyy birde dişim çok ağrıyor antibiyotik'e başladım o beni mahfetti yaaaaa karnım çok acıkıyor ve sürekli uyuyasım geliyor bir çektirsem dişimide kurtulsam şu ağrıdan....neyse başınızı şişirdim Allaha emanet olun inşallah....

konuyu uzatıp diğer kızları da sıkmak istemiyorum Özlemcim. sağolsun Zeynep de, Nevin de yazmış. sen de içimi rahatlattın, sağol. bizim şansımıza böyleleri düşüyor. eşim zaten kardeşine de çok kızgın olduğu için karısının bu davranışlarına müdahale etmediğinden görüşmek istemiyordu. ama bebek meselesi çıkınca ben ikna ettim, o yumuşadı biraz. dün de dedi ki ben sana söylemiştim ama sen beni iyi ki ikna ettin. en azından ne kadar terbiyesiz olduklarını anneleri de gördü vs. 2 tam altın taktık, annem de çeyrek yolladı. bebek için travel sistem araba almıştık. ufak tefek yapılanları saymıyorum. nezaketten zerre haberdar olmadığı için böyle davranıyor sanırım. insan bir güler yüz gösterir. ama yapacak bir şey yok artık. hamileyken nasılsın diye aradığımda birkaç kez telefonlarımı açmamıştı. artık görüşmeyi planlamadığım gibi ben de aynı şeyleri yapmayı planlıyorum. görevimizi yaptık nasılsa. şimdi acaba uzak dursak büyükler ne der diye düşünecek bir durumda kalmadı.

canım ben zaten beklemiyorum karşılığını. ev kredisi ödüyorlar diye yaptık bunları. maaşlarının hepsi krediye gidiyor. durumları iyi olsa zaten görgüsüzlük olur bu kadar yardım. o yüzden karşılığını ne bekliyorum, ne de istiyorum. Allah kimseye o şekilde muhtaç etmesin.

Kızlarrr ne var ne yokkk. Kilocuklar verilmiş, göbecikler erimiştir umarımm

2 gündür ben misafir trafiği içindeydim. Dün eşimin amcası, ondan önce de arkadaşlar geldi. Arkadaşlarımıza ciper yaptık sipariş üzerine, onlar da bize ev hediyesi şaraplık almışlar(ben istedim). Ne yüzsüzüm demi Yalnız şaraplık boş kaldı, artık işe girince yani maaşı alınca yavaş yavaş doldururum

Bugün de biz arkadaşa davetliyiz. Yarın sabah da kahvaltıya gidicez aynı arkadaşlarla. Aslında bizim öyle dışarda kahvaltı yapacak durumumuz yok şu ara ama çok ısrar ettiller. Bahane de bulamıyosun bi noktadan sonra

Eşime bu günlerde psikolojik baskı yapıyorum. Zayıflaması için duygusal şeyler söylüyorum. Mesela gece o uyurken msj attım, seninle çok uzun seneler geçirmek istiyorum, benim için sağlığına dikkat et dedim. İkimizin da tekrar başlamak için motive olmamız gerekiyor. Tek başına olmaz bu iş.

Salı günü telekomda iş görüşmem var. Daha önce söylemiştim gerçi, ankaradaki bi şirket aracılığla gidicem telekoma, biraz stres var tabii, 1 senedir çalışmadığım için ilk soru o olacak Teknik sorularda zorlanacağım kesin ama yine de rahat olmaya çalışıcam. Olursa olur olmazsa da napıyım. İş ayırt etmeden basvuruyorum heryere, sırf maddi sıkıntıdan kurtulmak ıcın bol mesaili çalışıcam yine

Bu arada ben 2 gün önce adet oldum. Neler oldu sormayın. Kahvaltıya 2 arkadaşım gelmişti. Neyse benim karnıma birden şiddetli bi ağrı girdi. Sonra bi baktım wc'de üstüm başım batmış. WC'ye oturdum ve pıt pıt bişeyler düştü. Bi baktım kocaman 2 kan pıhtısı, şıp şıp diye düştü. Hayatımda hiç yaşamamıştım böyle birşey. Hemen arkadaşı çapırdım, anlattım. Düşk felan mı yaptın acaba dedi. Netten baktık, resmen düşük belirtisi. Güya hamileyim ya ben. Koştum doktora tabii. Sonuç :sadece hasta olmuşum. Gerçi tedbirli olmak lazım ama korktum açıkcası. Doktorum da iyi etmişsin gelmekle dedi, eğer böyle birşey olursa hemen gel çünkü kan uyuşmazlığı olduğu için tedaviye başlamamız gerekir dedi. Zaten biz ara veriyoruz bu ay bebek çalışmalarına. 3 ay denedik olmadı, şimdi de iş arıyorum zaten. Ama işe girersem de nisan, mayıs gibi çalışmalara tekrar başlıycaz. Bakalım kısmet herşey

bekleme koş sen :))) ben yetisceğim sana

dayak yemek için sanırım ben sizlerden büyüğüm biraz 41 yaşındayım Antalyadayım.muhasebeciyim ( kg almama sebep)

Hoş geldin buranın yaş yelpazesi baya geniş...Biz her kosulda kilo vermeyeni dövüyoruz. pek yaşa bakmıyoruz. Tombul olmak yetiyor...
Nasıl bir diyet yapiyorsun?
Ben: 40 yasındayım, tasarımcıyım, zayıflayınca evlenme yi düşünüyorum. Bir kedim var. İstanbuldayım.

Meyra avatarın süper olmuş...Bayıldım ya...
Burası biraz ev gibi ya, müsteri gelsin hiç iistemiyorum ayakkabilar sorun oluyor...arkalarından ev temiziliyorum. Ben paşa paşa gidcegim pazaretsi bakalım.

Beyzusla bende tanısamadım firsattan faydalanayım.

anathema çok kayboluyorsun gözümden kaçmadı...

Esracım sen ne ıyı nıyetlı bız kızsın yaa. Kımse kımseyı dusunmez kı tatlım. Her koyun kendı bacagından asılır. Hadı siz yardım ettınız ama tüm maaşla ev kredısı ödemek de biraz da kaşınmak kusura bakma.(gerçi beni ilgilendirmez ama). İnsan insani şartlarda yaşamak için para ayırmalı bi kenara. Ben de senin gibiyim o yüzden hiç yadırgamıyorum seni ama gene de bazen çok samimi olunca samimiyet kötüye kullanılabiliyor. Sen yeğeniniz için yaptın say, bir de o çağırmadan gitmeyin bakalım ne zaman çağırcak sizi.

eski çizelgeme dönüş yaptım belki o kadar kiloyu verdim diye kendi kendime gaza gelirim bir de bunu deneyim bari:)
bu ara tatlı bağımlılığım depreşti malesef regl bitti tatlı isteği bitmedi malesef
bu hafta 3 gün yürüyebildim sadece tatilde de zor olacak sanırım yürümem fırsat buldukça yapacaz artıkın

bence hiç canını sıkma derim...inan çok insan bu durumu yaşıyor eltisiyse ama işte eşim için büyüklerim için gözardı ediyorsun ama bi yerden sonra ipler kopuyor ister istemez...bende buna benzer şeyler yaşadım ama şimdi çok mutlu ve huzurluyum artık ne görüşüyorum nede evime kabul ediyorum....çok alttan aldığım için ve çevremdekilerde bunu gördüğü için bana hiç birşey diyemiyorlar o yüzden vicdanende çok rahatım....kimse için ne kendi canımı sıkarım nede evimin huzurunu bozdururum...o yüzden canım sende her zaman mesafeni koru ki üzülmeyesin......

asucum çok iyi yapmmissin...
esracigim gerçekten üzme kendini...
ben toplatiya kaçar...
sevgiler....

Sıkılanlar okumasın canımmm Şaka yapıyorum tabii. Konuyu uzatmayalım haklısın. Sen görevini fazlasıyla yapmışsın canım,içini ferah tut ama bundan sonrası için de fazlasını yapma. HErşey maddiyat değil ama bazıları imkanı varsa da yapmıyor bunu kabul edelim. Maddi durumu çok iyi olup bi çeyrek takanlar da var yani. Siz de tek maaşsınız, tamam eşinin geliri iyi belki ama sonuçta tek maaş yani. Zaten büyükler de görmüştür herşeyi. Bana elltim sırf durumum yok diye bu kadar yardım edecek valla nasıl teşekkür edeceğimi bilemem. Konuyu kapatıyorum nokta

Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar..

Esracığım ne görgüsüz davranışa maruz kalmışsın..Çok ayıp etmiş hakkaten,tamam insan yeni doğum yaptığın da tuhaflaşıyor ama bu kadar denyolukta olmaz hani..
bir yandan iyi olmuş herkes onun nasıl biri olduğunu,senin nasıl zarif ve düşünceli olduğunu kısacası arada ki fark gözlerine girmiştir..
O yaptığıyla küçüldü ama sen yüceldin..
Üzülmekte çok haklısın ben olsam deli gibi ağlardım günlerce..İyi kurtuldun o sonradan görmeden..

BEYZUŞum hayırlı uğurlu olsun açılışı yapıyoruz yeniden değilmi.? :)

---

kilo 88.0 spor hiç yok.. 17sinde başladım ocak 14 de başlamıştım 90 dım. 17sinde 88.8dim..

devamlı paylaşım şart listede olman için..Vakit ayırabilirsen seni aramızda görmek mutlu eder bizi..

Baharcığım,cumaları geliyorsun ama diğer günler göremiyorum seni..
Hatta bir kereisnde eklemiştim seni listeye sonrasında gelmemiştin ..
Sürekli paylaşım ve bildirim yapacaksan haftaya eklerim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…