İyi akşamlar hanımlar.....
Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederim.Yuvama döndüm nihayet...Aşırı kilolarımı da yanımda getirmeyi unutmadım tabii..
Yarın;umudumun ilk günü;yine yeni yeniden.........Umarım bu sefer bir şeyler başarabilirim...
Umarım yarın çok güzel bildirimler olur...Hepinizi öpüyorum...
dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
KIZLAR GÜNAYDIN
herkeşlere hayırlı cumalar ve bol eksili bi gün diliyorum bende hemen kilomu bildirip kaçıyorum hepiciğinizi öptüm kızlar
Geçen hafta : 99,2
Bu hafta : 97,9
Fark : 1,3
anam öyle mutluyum anlatamam yani çok şükür ya emeğimin karşılığını alıyorum
Yolcu ve Mehtabim gecmis olsun kizlar ikinize dikkat edin kendinizeeee
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :122: :122: :122:
Canım bencede içtiğin bitkisel çaylardan olabilir
Benim doktorum yeşil çayı 2 fincandan fazla tüketme demişti ki benimde tansiyonum normalin biraz altındadır genelde ve biraz yükseldiği an başlar benimde elim ayağım titremeye
Dediğin gibi biraz onları keserek bak bakalım tansiyon ne alemde olmadı en geç 1 hafta içinde mutlaka bir doktora görün canım
İnşallah önemli birşey değildir
çok haşşştayıııııııııııımmm benn
hapşurmaktan nefret ediyorum:2::2: sesimide artık hiç sevmiyorum erkek gibi çıkıyor ya uffffyatıp uyucam azcıcık kızlar uyuyabilirsem tabi. iyigeceler kızlar öptüm sizi
dün bizim yeğen ve annesi hastaneden eve çıktılar. biz de zaten evleri kalabalık (kayınvalidem, kayınpederim,görümcem, kendi annesi ablası vs.), hem geçmiş olsun, hem bebek görme ikisi bir arada çıksın diye yarım saat uğradık. uğramaz olaydık, suratı sirke satıyor elti hanımın. hoşgeldiniz bile demedi. odadan da sanırım 5 dakikalığına çıktı. eşini de bırakmıyor odasından. bakmak istedim beni de almadı emziriyorum diye odaya :) kayınvalidem bile giremiyor odasına. bebeğin odasını göstermek yok, özenle seçtiğim truffle sepetinden ikram etmek yok. biz de verdik hediyelerimizi çıktık. hep tuhaf ve dengesizdi de hamileyken tepki koymak olmaz, eşim daha sonra zor durumda kalır kardeşine karşı diye ben mesafe koyma kararımı ertelemiştim. şimdi bir kez daha ne kadar doğru bir karar verdiğimi hatırlattı.. benim saf annem de hediye yolladı hiç gerekmediği halde. kızını bu kadar şımartan annesi bile kapıdan çıkarken binbir özür diledi ilgilenemedik sizle diye. açıkçası sinir bozucu bir akşamdı. üstümüze düşeni, eşim zor durumda kalmasın diye benim zorumla yaptık, onun huzuru var şimdilik. ama yeğen sevme faslı sanırım uzunca bir süre tarihe karıştı. insan eşi için normalde kılını bile kıpırdatmayacağı insanlarla muhattap oluyor, duyun topik bekarları :)
Asumancım ben zaten ilk gün gitmezdim. kayınvalidem ısrar kıyamet gelin bu akşam da hediyeleri sizin yanınızda vereyim dedi. sen de getir kendi hediyelerini dedi. çok da şansım yoktu açıkçası. hadi kendin emziriyosun da ablan yanındayken eşini niye bırakmıyorsun abisiyle otursun iki dakika. zaten gün boyu odadan çıkmamışlar emiyor diye. kayınpederim amma obur çıktı torun diyor. sonra bebek ağlayınca hastaneye götürmüşler ve çocuğun aç olduğu ortaya çıkmış. komikler yani. ben anlayamıyorum, kendim bu kadar yakınıma böyle yapmazdım. dünyanın hediyesini aldık, bir sürü altın taktık, arabayı verdik, eşim yardım etti ayrıca. insan bunlardan utanır. çok sinirim bozuk akşamdan beri. kayınvalidem ve kendi annesi de mahçup oldular. eşime laf gelmesin diye, kıskandığımızı düşünmesinler diye bu kadar yakınlık gösterdik. artık öyle bir mecburiyetimiz de yok. bu saatten sonra başları göl ayakları pınar olsun.
merhaba bende aranıza katılıyorum inşAllah benide kabul edersiniz. yarın sabah itibariyle tamamen diyet değilde zayıflamak için az yemeye çalışıcam daha doğrusu irademe sahip çıkmaya çalışcam. öğrenciyim ve özel evde kalıyorum ve sürekli yemek yiyen arkadaşlarım var ve bende onlarla sürekli yiyorum ama artık yemiçem. bir dönemdir 3 4 kilo aldım hissediyorum zaten büyük ihtimal tartıya çıkmaktan korktuğum için ihtimallerle yazıyorum 95 kilo civarındayım belkide daha fazla 168 boyum var inşallah bende zayıflicam sizlerle bana yardım edinannemin bile benle dalga geçmesi beni artık kendimden iğrendirdi ve o böyle dedikçe benim daha çok yemek yiyesim geliyor ne yapacağım bilemiyorum.. yardımlarınızı bekliyorum..
en iyisini yapmışsın, artık kararınında arkasında dur olsun bitsin canım, istiyorsa döner dolaşır yine gelir, sen sakın kararından taviz verme, isteyen 1ay sonra yine gelir.
ama pek tekin gelmedi bana anladığım kadarıyla bu arkadaş...
neyse geçti gitti, bitti gitti, değilmi:)
öptüm
sanada geçmiş olsun tatlım...
teşekkür ederiiiiiiimmçok geçmiş olsun canımm...
Canım okurken sinirden sinirim zıpladı vallahi. Hadi insan yeni doğum yaptığı için şaşkın, sinirli vs olabilir. Bir de evde çok kalabalık olunca bunalmış da olabilir ama ben bu durumda eğper samimi olduğum ailemden kişilerse kibarca özür dilerim, kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum felan der insan. Bebeğin odasını göstermemek de neyin nesi. Bence sen bundan sonra daha fazlasını yapma. Zaten bildiğim kadarıyla iyi bir hediye almıştın(altın). Daha bir de ektra hediyelerle gitmişsin, odaya almayınca ne oluyor yani. İnsan emzirirken çekinebilir ama sürekli emzirmiyor ya. Neyse sen canını sıkma. En iyisi uzak kalmak. Çok samimi olmamak. Zaten eşin de farketmiştir eltinin davranışlarını, sana söylemese bile o da sinir olmuştur eminim. Benim annem de öyle canım, mesela eşimin kardeşinin düğününe gelmesine gerek yoktu ama hediyesini aldı geldi, ana-kız çok düşünceliyiz bizSiz gibi
ah canım zaten hep haketmeyen insanlara yapılıyor bu iyilikler. Sen bu kadarını yaptın ya, seninki doğduğunda onların 2 katını yapması lazım ama nerdee. Bir kuru çeyrek takarlar demedi deme. Ama aklınızın başına gelmesi açısından iyi olmuşBoşver yeğeninin hatırına yapmış gibi say
Canım tebrikler, çok iyisin. ben dün akşam yemek yememiştim orda ikram olursa diye. orda da sinirden yiyemedim. sanırım ben de biraz su kaybettim o yüzden. sen yine gel peşimden :) ben de beklemek zorunda kalıcam galiba seni :)
dayak yemek için sanırım ben sizlerden büyüğüm biraz41 yaşındayım Antalyadayım.muhasebeciyim ( kg almama sebep)
beyzuş abla senle hiç tanışma fırsatımız olmadı bende karayiplere kaçtıydım bi ara ama ordada karşılaşamadık. tilki gibi gidip döndüm kürkçü tükkanıma
mehtap ben ablacım istanbuldan. hoşgeldinseni okadar çok seviyorlarki daha tanımadan bende çok seviverdim
canım ben zaten beklemiyorum karşılığını. ev kredisi ödüyorlar diye yaptık bunları. maaşlarının hepsi krediye gidiyor. durumları iyi olsa zaten görgüsüzlük olur bu kadar yardım. o yüzden karşılığını ne bekliyorum, ne de istiyorum. Allah kimseye o şekilde muhtaç etmesin.
canım ben zaten beklemiyorum karşılığını. ev kredisi ödüyorlar diye yaptık bunları. maaşlarının hepsi krediye gidiyor. durumları iyi olsa zaten görgüsüzlük olur bu kadar yardım. o yüzden karşılığını ne bekliyorum, ne de istiyorum. Allah kimseye o şekilde muhtaç etmesin.
eski çizelgeme dönüş yaptım belki o kadar kiloyu verdim diye kendi kendime gaza gelirim bir de bunu deneyim bari:)
bu ara tatlı bağımlılığım depreşti malesef regl bitti tatlı isteği bitmedi malesef
bu hafta 3 gün yürüyebildim sadece tatilde de zor olacak sanırım yürümem fırsat buldukça yapacaz artıkın
konuyu uzatıp diğer kızları da sıkmak istemiyorum Özlemcim. sağolsun Zeynep de, Nevin de yazmış. sen de içimi rahatlattın, sağol. bizim şansımıza böyleleri düşüyor. eşim zaten kardeşine de çok kızgın olduğu için karısının bu davranışlarına müdahale etmediğinden görüşmek istemiyordu. ama bebek meselesi çıkınca ben ikna ettim, o yumuşadı biraz. dün de dedi ki ben sana söylemiştim ama sen beni iyi ki ikna ettin. en azından ne kadar terbiyesiz olduklarını anneleri de gördü vs. 2 tam altın taktık, annem de çeyrek yolladı. bebek için travel sistem araba almıştık. ufak tefek yapılanları saymıyorum. nezaketten zerre haberdar olmadığı için böyle davranıyor sanırım. insan bir güler yüz gösterir. ama yapacak bir şey yok artık. hamileyken nasılsın diye aradığımda birkaç kez telefonlarımı açmamıştı. artık görüşmeyi planlamadığım gibi ben de aynı şeyleri yapmayı planlıyorum. görevimizi yaptık nasılsa. şimdi acaba uzak dursak büyükler ne der diye düşünecek bir durumda kalmadı.
kilo 88.0 spor hiç yok.. 17sinde başladım ocak 14 de başlamıştım 90 dım. 17sinde 88.8dim..
merhabalar kızlar.....ben geçen hafta bildirim yapmadım 92.800 düm...bu haftada pek diyetime uyamadım bayaaa bi astım ama kilo artışım olmadı bu sabah tartıldım 92.600 düm....kilomda artış olursada bundan sonramı olur bilmiyorum ama inşallah olmaz...ayyyyyy birde dişim çok ağrıyor antibiyotik'e başladım o beni mahfetti yaaaaa karnım çok acıkıyor ve sürekli uyuyasım geliyor bir çektirsem dişimide kurtulsam şu ağrıdan....neyse başınızı şişirdim Allaha emanet olun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?