Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar..
Esracığım ne görgüsüz davranışa maruz kalmışsın..Çok ayıp etmiş hakkaten,tamam insan yeni doğum yaptığın da tuhaflaşıyor ama bu kadar denyolukta olmaz hani..
bir yandan iyi olmuş herkes nasıl bir olduğunu,senin nasıl zarif ve düşünceli olduğunu kısacası arada ki fark gözlerine girmiştir..
O yaptığıyla küçüldü ama sen yüceldin..
Üzülmekte çok haklısın ben olsam deli gibi ağlardım günlerce..İyi kurtuldun o sonradan görmeden..
BEYZUŞum hayırlı uğurlu olsun açılışı yapıyoruz yeniden değilmi.? :)
---
devamlı paylaşım şart listede olman için..Vakit ayırabilirsen seni aramızda görmek mutlu eder bizi..
Baharcığım,cumaları geliyorsun ama diğer günler göremiyorum seni..
Hatta bir kereisnde eklemiştim seni listeye sonrasında gelmemiştin ..
Sürekli paylaşım ve bildirim yapacaksan haftaya eklerim..
selamün aleyküm şekerler
hayırlı cumalar canlarım
kilo bildirimim : 97.1 (geçen hafta 99.3)
spor :970 dk
spor salonda yaptığım : 310 dk
dışarıda yürüyüş :660 dk
bu hafta full dışarıdaydım koşuşturma yürüme derken en az 20 saat yürüdüm ama 11 saat diyelim
merhabalar kızlar.....ben geçen hafta bildirim yapmadım 92.800 düm...bu haftada pek diyetime uyamadım bayaaa bi astım ama kilo artışım olmadı bu sabah tartıldım 92.600 düm....kilomda artış olursada bundan sonramı olur bilmiyorum ama inşallah olmaz...ayyyyyy birde dişim çok ağrıyor antibiyotik'e başladım o beni mahfetti yaaaaa karnım çok acıkıyor ve sürekli uyuyasım geliyor bir çektirsem dişimide kurtulsam şu ağrıdan....neyse başınızı şişirdim Allaha emanet olun inşallah....
eski çizelgeme dönüş yaptım belki o kadar kiloyu verdim diye kendi kendime gaza gelirim bir de bunu deneyim bari:)
bu ara tatlı bağımlılığım depreşti malesef regl bitti tatlı isteği bitmedi malesef
bu hafta 3 gün yürüyebildim sadece tatilde de zor olacak sanırım yürümem fırsat buldukça yapacaz artıkın
Sorma Nilüfercim, dün akşam eve gittim ağladım. aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor. ben sevimsiz bir insan değilim, istediğim takdirde iletişim kurmayacağım kimse yok. gel gör ki eltimin nasıl bir karın ağrısı varsa bu şekilde görmezden gelmeye devam ediyor. bu akşam isim töreni varmış. kayınvalidemle haber yollamış şimdi "gelmek isterlerse gelebilirler" diye. dalga geçiyor olmalı. eşim de kendi telefonla konuşamıyor muymuş, dün ordayken niye söylememiş demiş. gelmememizi ama çağırmış da olmayı istiyor. neyse ki eşimin ailesi farkında her şeyin. bir elti macerası da böylece nihayete erdi yani :)
sağol canım ya, hepiniz çok sağolun. depresyona giriyordum nerdeyse. iyi ki varsınız :)
konuyu uzatıp diğer kızları da sıkmak istemiyorum Özlemcim. sağolsun Zeynep de, Nevin de yazmış. sen de içimi rahatlattın, sağol. bizim şansımıza böyleleri düşüyor. eşim zaten kardeşine de çok kızgın olduğu için karısının bu davranışlarına müdahale etmediğinden görüşmek istemiyordu. ama bebek meselesi çıkınca ben ikna ettim, o yumuşadı biraz. dün de dedi ki ben sana söylemiştim ama sen beni iyi ki ikna ettin. en azından ne kadar terbiyesiz olduklarını anneleri de gördü vs. 2 tam altın taktık, annem de çeyrek yolladı. bebek için travel sistem araba almıştık. ufak tefek yapılanları saymıyorum. nezaketten zerre haberdar olmadığı için böyle davranıyor sanırım. insan bir güler yüz gösterir. ama yapacak bir şey yok artık. hamileyken nasılsın diye aradığımda birkaç kez telefonlarımı açmamıştı. artık görüşmeyi planlamadığım gibi ben de aynı şeyleri yapmayı planlıyorum. görevimizi yaptık nasılsa. şimdi acaba uzak dursak büyükler ne der diye düşünecek bir durumda kalmadı.
Sorma Nilüfercim, dün akşam eve gittim ağladım. aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor. ben sevimsiz bir insan değilim, istediğim takdirde iletişim kurmayacağım kimse yok. gel gör ki eltimin nasıl bir karın ağrısı varsa bu şekilde görmezden gelmeye devam ediyor. bu akşam isim töreni varmış. kayınvalidemle haber yollamış şimdi "gelmek isterlerse gelebilirler" diye. dalga geçiyor olmalı. eşim de kendi telefonla konuşamıyor muymuş, dün ordayken niye söylememiş demiş. gelmememizi ama çağırmış da olmayı istiyor. neyse ki eşimin ailesi farkında her şeyin. bir elti macerası da böylece nihayete erdi yani :)
sağol canım ya, hepiniz çok sağolun. depresyona giriyordum nerdeyse. iyi ki varsınız :)
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch:81::118:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem:122:
Ellerine Sağlık Yenam, bi tanesin.
Kızlar tebrikler :) ben de ikinci olmuşum yuppi :)
Esracım ne desem bilemedim ama şaşırmadım biliyormusun..biz ne kadar verici olursak karşımızdakilerde o kadar vefasız oluyor.biz altlı üstlü oturuyoruz biliyorsunuz tamam daha 4 ay filan oldu hemen canciğer kuzu sarması olunmaz bende aşırı samimiyeti sevmem ama yokya değil bir dengesizlik var. bize yapılmayanın çoğu onlara yapıldı...kp mobilyacı onların yemek odasını dahi yaptı biz aldık. mazeret 'siz istemediniz benden diyor sanki kendi dedide oğluna ben yaparım oğlum biz yok olmaz dedik'.
neyse yeni dedim ben eve çıkarken kapıdan uğradım başlarda baktım bunlar hiç yaklaşmıyor...ilk günler daha iyiydi...sonradan eşim bana yasak koydu onlar gelmeden sen sormayacaksın kapıdan dahi uğramayacaksın ben çok şaşırdım çünkü eşim kim ne yaparsa yapsın hep yapıcıdır. meğersem beyim ne zamandır sabretmiş. eşim cumartesi öğleden sonra çalışmıyor.tabi bende evde olmuyorum akşama kadar kardeşi abisinin evde olduğunu biliyor çünkü arabayı görüyor. bir kere bile sormamış abi ne yapıyorsun yada belki açsındır bişeyler yermisin. eşim dediki ben kimseye muhtaç değilim ama altkatta oturupta bu kadar umursamazlık olmaz...çok bozulmuş belki size abes gelenilir ama bunlar aile bağlarıyla övünürler güya....
eşime dedim olmaz sen abisin boşver onları diye..
sonra 2 hafta önce hem c.tesi hem pazar evdeydim ve evi temizliyordum. eşimi görmüşler kapıda eltim demişki yengem temizlik yapıyordu kahvaltıya çağıcaktım ama işi aksamasın diye çağırmadımsanki açık kalp ameliyatı yapıyordum ara veremezdim ben zaten asla gitmezdim eşler başbaşa yapsın diye amannnnnnn...kafama göre bir dost bulamadım...gurbet ellerde kaldım gariban...
tebrik ederim hepinizi, Allah azimlerinizden biz kullarinada bulastirsin insallah (AMIN)
teşekkürler :) bence sen de çok iyi gidiyorsun :) haftaya kesin listedesin :)
:)) ilahi yerimde sayiyorum ayol ne gitmesiDD ayyyy sen cok yasa emi DDD ama yinede cok tesekkür ederim, birilerinin böyle destekleyici sözleri bile cok yardim ediyor.vericez bu kilolari, burda bu motivasyon varken :)) ben aksam gelcektim göye spordan sonra DD gideyimde biraz is yapayim bu kadar mola yeter, seviyorum hepinizi cok iyi ki varsiniz kizlar :)
Kızlarrr ne var ne yokkk. Kilocuklar verilmiş, göbecikler erimiştir umarımm
2 gündür ben misafir trafiği içindeydim. Dün eşimin amcası, ondan önce de arkadaşlar geldi. Arkadaşlarımıza ciper yaptık sipariş üzerine, onlar da bize ev hediyesi şaraplık almışlar(ben istedim). Ne yüzsüzüm demiYalnız şaraplık boş kaldı, artık işe girince yani maaşı alınca yavaş yavaş doldururum
Bugün de biz arkadaşa davetliyiz. Yarın sabah da kahvaltıya gidicez aynı arkadaşlarla. Aslında bizim öyle dışarda kahvaltı yapacak durumumuz yok şu ara ama çok ısrar ettiller. Bahane de bulamıyosun bi noktadan sonra
Eşime bu günlerde psikolojik baskı yapıyorum. Zayıflaması için duygusal şeyler söylüyorum. Mesela gece o uyurken msj attım, seninle çok uzun seneler geçirmek istiyorum, benim için sağlığına dikkat et dedim. İkimizin da tekrar başlamak için motive olmamız gerekiyor. Tek başına olmaz bu iş.
Salı günü telekomda iş görüşmem var. Daha önce söylemiştim gerçi, ankaradaki bi şirket aracılığla gidicem telekoma, biraz stres var tabii, 1 senedir çalışmadığım için ilk soru o olacakTeknik sorularda zorlanacağım kesin ama yine de rahat olmaya çalışıcam. Olursa olur olmazsa da napıyım. İş ayırt etmeden basvuruyorum heryere, sırf maddi sıkıntıdan kurtulmak ıcın bol mesaili çalışıcam yine
Bu arada ben 2 gün önce adet oldum. Neler oldu sormayın. Kahvaltıya 2 arkadaşım gelmişti. Neyse benim karnıma birden şiddetli bi ağrı girdi. Sonra bi baktım wc'de üstüm başım batmış. WC'ye oturdum ve pıt pıt bişeyler düştü. Bi baktım kocaman 2 kan pıhtısı, şıp şıp diye düştü. Hayatımda hiç yaşamamıştım böyle birşey. Hemen arkadaşı çapırdım, anlattım. Düşk felan mı yaptın acaba dedi. Netten baktık, resmen düşük belirtisi. Güya hamileyim ya ben. Koştum doktora tabii. Sonuç :sadece hasta olmuşum. Gerçi tedbirli olmak lazım ama korktum açıkcası. Doktorum da iyi etmişsin gelmekle dedi, eğer böyle birşey olursa hemen gel çünkü kan uyuşmazlığı olduğu için tedaviye başlamamız gerekir dedi. Zaten biz ara veriyoruz bu ay bebek çalışmalarına. 3 ay denedik olmadı, şimdi de iş arıyorum zaten. Ama işe girersem de nisan, mayıs gibi çalışmalara tekrar başlıycaz. Bakalım kısmet herşey
eski çizelgeme dönüş yaptım belki o kadar kiloyu verdim diye kendi kendime gaza gelirim bir de bunu deneyim bari:)
bu ara tatlı bağımlılığım depreşti malesef regl bitti tatlı isteği bitmedi malesef
bu hafta 3 gün yürüyebildim sadece tatilde de zor olacak sanırım yürümem fırsat buldukça yapacaz artıkın
listeye yeniden göz attım da ne güzel üçyüz beşyüz gidiyor kilolar. damlaya damlaya koca koca göller yapıcaz. diyetteki en büyük sıkıntı kilo veremediğini ya da az verdiğini görünce pes etmek. ama duraksasak da biz pes etmiyoruz hiç. Özellikle Zeynep, Nuhan, anathema8, dafi abla ve Yenam istikrarla yollarına devam ediyor. siz de harikasınız kızlar.
kaç gündür gözüm yolda kaldı valla nerelerdesin meraktan çatladıydım ama bi fırsatını bulup yazamamıştım...hayırlısı olsun canım yaa...vakti saati geldiğinde mutlaka olucaktır...sakın üzme kendini canımm...
merhabalar
sonunda tartı aldım. sabah tartıldım.
gecen hafta 91.4
bu hafta 92.2 valla o kadar yemeye yine iyimis dedim.
su an evdeyim. esim de hasta. ona corba yaptım. kızımın ilk okul karne gosterisine gidicem. okuldaki en kucuk bıcırıklar bizimkilerin sınıfı.
daha gecmisi bitiremedim. ins herkesler iyidir.
merhabalar kızlar.....ben geçen hafta bildirim yapmadım 92.800 düm...bu haftada pek diyetime uyamadım bayaaa bi astım ama kilo artışım olmadı bu sabah tartıldım 92.600 düm....kilomda artış olursada bundan sonramı olur bilmiyorum ama inşallah olmaz...ayyyyyy birde dişim çok ağrıyor antibiyotik'e başladım o beni mahfetti yaaaaa karnım çok acıkıyor ve sürekli uyuyasım geliyor bir çektirsem dişimide kurtulsam şu ağrıdan....neyse başınızı şişirdim Allaha emanet olun inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?