Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sorma Nilüfercim, dün akşam eve gittim ağladım. aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor. ben sevimsiz bir insan değilim, istediğim takdirde iletişim kurmayacağım kimse yok. gel gör ki eltimin nasıl bir karın ağrısı varsa bu şekilde görmezden gelmeye devam ediyor. bu akşam isim töreni varmış. kayınvalidemle haber yollamış şimdi "gelmek isterlerse gelebilirler" diye. dalga geçiyor olmalı. eşim de kendi telefonla konuşamıyor muymuş, dün ordayken niye söylememiş demiş. gelmememizi ama çağırmış da olmayı istiyor. neyse ki eşimin ailesi farkında her şeyin. bir elti macerası da böylece nihayete erdi yani :)

sağol canım ya, hepiniz çok sağolun. depresyona giriyordum nerdeyse. iyi ki varsınız :)

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]Cherry_pie[/TD]
[TD]100,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]102,4[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]98[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]98,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]98,9[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]100,6[/TD]
[TD]-1,4[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]gulma[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]92,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]100,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]97,9[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD]86,6[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]86,7[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]79,1[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD]78,8[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81,6[/TD]
[TD]+1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]nofretete [/TD]
[TD]116,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]114,5[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]108[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]-1,1[/TD]
[TD]106,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]87,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87,4[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]87,2[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]anathema8[/TD]
[TD]95,5[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD]97,4[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]flizz[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD][/TD]
[TD]90,6[/TD]
[TD]-2,4[/TD]
[TD]89,4[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]ayşe_C52[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]110,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]101,7[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]101,3[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]101,1[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82,8[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD]83,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]74,7[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]75,5[/TD]
[TD]+0,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD]83,7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]82,1[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]xay[/TD]
[TD]101[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]97,1[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]egedeniz[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Melikea123[/TD]
[TD]94,8[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Katrem[/TD]
[TD]82,7[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]miyop[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]91,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,2[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]84,7[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]84,4[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]83,8[/TD]
[TD]-0,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]y.o.l.c.u[/TD]
[TD]95[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]94,5[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]WAW[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]84,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]92,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

41 kere masallah,Allah nazardan saklasin, canim nasil yaptin o kadar sporu , süpersin.azminden birazcikda bana bulasir insallah.dur tüh tüh tüh diyim:))

cok gecmis olsun.

asuman ilk önce dafi abla demisti , sonrasindada ceco tekrarlamisti ac karnina bir hurma atip üzerine su icince kriz kesiliyor diye,dün denedim gerci ben 3 hurmayla yaptim o isi :$ ama süper yardim etti.üstelik benim sindirim sorunumuda cözüverdi :))) her derde deva yani.Allah dafi abladan ve cecodan razi olsun (amin)

cixs cixs cixs. depresyonda ne demek öyle , cok ayip bak canim cig insanlar dünyanin her yerinde en eski tarihlerden beri var ve üzgünüm ama hepte olucaklar.sen genede kimse icin kötü düsünmeyip Allah a havale et, Mevlam kim ne hak ediyorsa veriyor üzülme.iyilik yap at denize , balik bilmezse mevlam bilir demis büyüklerimiz.kimsenin senden enerjini calip götürmesine izin verme, o enerji bize kilo verirken lazim olcak DD üzülme artik.herkes görmesi gerekeni görmüs, hem sana birsey daha diyim, olanlar senin degerini daha da arttirmis, eltin sana bilmeden iyilik ediyor

Esracım ne desem bilemedim ama şaşırmadım biliyormusun..biz ne kadar verici olursak karşımızdakilerde o kadar vefasız oluyor.biz altlı üstlü oturuyoruz biliyorsunuz tamam daha 4 ay filan oldu hemen canciğer kuzu sarması olunmaz bende aşırı samimiyeti sevmem ama yokya değil bir dengesizlik var. bize yapılmayanın çoğu onlara yapıldı...kp mobilyacı onların yemek odasını dahi yaptı biz aldık. mazeret 'siz istemediniz benden diyor sanki kendi dedide oğluna ben yaparım oğlum biz yok olmaz dedik'.

neyse yeni dedim ben eve çıkarken kapıdan uğradım başlarda baktım bunlar hiç yaklaşmıyor...ilk günler daha iyiydi...sonradan eşim bana yasak koydu onlar gelmeden sen sormayacaksın kapıdan dahi uğramayacaksın ben çok şaşırdım çünkü eşim kim ne yaparsa yapsın hep yapıcıdır. meğersem beyim ne zamandır sabretmiş. eşim cumartesi öğleden sonra çalışmıyor.tabi bende evde olmuyorum akşama kadar kardeşi abisinin evde olduğunu biliyor çünkü arabayı görüyor. bir kere bile sormamış abi ne yapıyorsun yada belki açsındır bişeyler yermisin. eşim dediki ben kimseye muhtaç değilim ama altkatta oturupta bu kadar umursamazlık olmaz...çok bozulmuş belki size abes gelenilir ama bunlar aile bağlarıyla övünürler güya....

eşime dedim olmaz sen abisin boşver onları diye..

sonra 2 hafta önce hem c.tesi hem pazar evdeydim ve evi temizliyordum. eşimi görmüşler kapıda eltim demişki yengem temizlik yapıyordu kahvaltıya çağıcaktım ama işi aksamasın diye çağırmadım sanki açık kalp ameliyatı yapıyordum ara veremezdim ben zaten asla gitmezdim eşler başbaşa yapsın diye amannnnnnn...kafama göre bir dost bulamadım...gurbet ellerde kaldım gariban...

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :122:

hiç yadırgamıyorum canım. eşinle ikinizin tepkise de çok haklı. benim eşim de kızıyor ben onu durdurmaya çalışıyordum. çünkü en nihayetinde bu insanlara niye böyle yapıyorsun denildiğinde ben ne yaptım ki, eltim beni kıskanıyora gelecek laf. ben de hep eşimi sen abisin, biz yapalım diye ikna ettim. düzelirler zamanla dedim ama nafile. ama en azından kıskanıyorlar da uzak duruyorlar diye laf vermeden kimsenin ağzına görevimizi yaptık. sen de eşini sakinleştir, üstüne düşeni yap ve kenara geç. ben sana dost olurum kuzum, bizdeki eltilerden bizim istediğimiz gibi kardeşliği bırak, ahbap bile olmaz.

tebrik ederim hepinizi, Allah azimlerinizden biz kullarinada bulastirsin insallah (AMIN)

Aman canım ya boşversene kendını uzdugune değmiyor.3gündür bende kuduruyorum kayınvalideme nişanlıma kendimi yediğimle kalıyorum bakıyorum ki herkez keyfinde değişen hiç bişey yok bende salladım artık napıyım dedim anneciğimin lafı buraya cuk oturuyor insana değerinden fazla değer vermiyeceksin çok haklı takmıcaksın herkez ederi kadar.

teşekkürler :) bence sen de çok iyi gidiyorsun :) haftaya kesin listedesin :)

:)) ilahi yerimde sayiyorum ayol ne gitmesi DD ayyyy sen cok yasa emi DDD ama yinede cok tesekkür ederim, birilerinin böyle destekleyici sözleri bile cok yardim ediyor.vericez bu kilolari, burda bu motivasyon varken :)) ben aksam gelcektim göye spordan sonra DD gideyimde biraz is yapayim bu kadar mola yeter, seviyorum hepinizi cok iyi ki varsiniz kizlar :)

listeye yeniden göz attım da ne güzel üçyüz beşyüz gidiyor kilolar. damlaya damlaya koca koca göller yapıcaz. diyetteki en büyük sıkıntı kilo veremediğini ya da az verdiğini görünce pes etmek. ama duraksasak da biz pes etmiyoruz hiç. Özellikle Zeynep, Nuhan, anathema8, dafi abla ve Yenam istikrarla yollarına devam ediyor. siz de harikasınız kızlar.

ya geçen akşam eşine kızıp spor yapmıştın ya (sen değil miydin yoksa :26:) o yüzden demiştim :) kararlı olunca kilolar çok direnemiyor ki :)

kızlarr tebrik ederimmm

kaç gündür gözüm yolda kaldı valla nerelerdesin meraktan çatladıydım ama bi fırsatını bulup yazamamıştım...hayırlısı olsun canım yaa...vakti saati geldiğinde mutlaka olucaktır...sakın üzme kendini canımm...

aa başlangıç kilonu bilmiyodummm....süpersin vallaa nasıl verdin kız okadar kiloyuu...tü tüü tüü maşaallah..rabbim o kiloları bi daha göstermesin hiç birimize inş...bende görmek istiyom artık 80 leriii.....

Kızlar ben bu evde sıcaktan bayılacam yaa. Taşındığımızda ilk hafta kar olduğu için farkedemedik ama bir haftadır kaloriferin derecesi 0'da olmasıa rağmen ev hamam gibi. Ben istanbulda yaşadığımdan beri böyle sıcaklık görmedim, kirada oturduğumuz evde kışın evde donardık ve geçen sene en soğuklarda 250den aşağı gelmedi. Sanırım burda merkezi ısıtma olduğu için apartman girişi bile hamam gibi. Hiç yakmamamıza rağmen sıcaktan bunalıyoruz, gece eşim sıcaktan üstü açık uyuyo da ben kapatıyorum her gece üstünü. Valla ben alışık değilim sıcağa anacımm

kızz bu zeynep benmiyimm...eğer öyleyse sağol valla ağzından bal damlıyor be güzelimm....

yolcu, canım geçmiş olsun..ben beşibir yerde çaylar ilk moda olduğunda alıp içmiştim dağılmıştım resmen..
Acaip dokunmuştu bana..Normal de tansiyonum hep düşükken epey yükselmişti ve kafam bi milyon du tüm gün. artı mide ağrısı, velhasıl kelam çok çarpmıştı beni...
Ben bu otların zayıflamada etkin rol aldığını hiiç düşünmüyorum bir tek yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyor falan deniyor ya belki doğrudur...
Onun dışında hepsi umut kapısı..Beslenmeye dikkat edip,hareketi arttırmayınca istersek 15 otlu çay içelim boş yani :))

---

Esracığım,dediğin gibi 300-500 gidiyor..gitsin de nasıl giderse gitsin.:)
Ben yürüyüş yapsam daha iyi olacak ama yorgunluk ve vakitsizlikten dolayı maalesef olmuyor..

Son düzenleme:

Yok üzmüyorum canım, sadece bu ay oldu mu olmadı mı derken baya strese girdim. Sanırım biraz kilo aldığım için gecikmiş reglim. Zaten bir kaç ay ara vericez bakalım

Kızlarrrrrrrrr karnemizi aldık
Akıllı cadı teşekkür almış yine Her sene gelenek haline getirdi ilk dönem teşekkür ikinci dönem takdir ancak alışıyorum anne derslere diyor

Canım eşine çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlar kendini
Bıcırığada maşallah inşallah her karnesi bir öncekinden daha iyi olur

Canım sanada geçmiş olsun
Diş ağrısı berbat birşeydir bilirim umarım bir an önce geçer

Kızlarrrrrrrrrrrr harikasınız
Allah nazarlardan saklasın ve bizlerede nasip etsin
Yenacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık canım Hakkını helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…