Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım Allah hepinizden razı olsun...

bir arkadaşım bir söz söylemişti

"bu hayatta arkadaşlarını seçebilirsin ama kardeşini seçemiyorsun...o yüzden bazen dostlarınla kardeşinden daha samimi olabiliyorsun " çok doğru...bir annenin iki evladı tamamen bambaşka huyları var...eşide tam kendine göre ...

ama suç kayınvalidemde ne var ne yok herşeyi biliyor kız...

Çok sağol canım teşekkür ederim
sağol canım teşekkür ederim rabbim aranızı bozmasın maşallah diyelimde çok isterdim varya şöyle anlaşabileceğim bi eltim olsun kardeş gibi olalım ama nerde insanın burnu havada olunca aman hatırladıkça sinirim bozuluyo benden uzak rabbime yakın olsun

çok sağol zeynepcim daha nice kilolar vercez beraber inşallah
seninde rabbim eltilerinle aranız bozulmasın

ÖZlemciğim,merkezi sistem olduğundan çok sıcaktır bizim de öyle..
Bu yıl bizim peteklere ısıpay ölçer takıldı çok daha iyi oldu..En azından ısıyı ayarlıyoruz..Diğer türlü misafir falan geldiğin de iyice hamam gibi oluyordu ev, millet fenalık geçiriyordu :)

Son düzenleme:

sağol canımm haklısın...zaten bugün itibariyle bıraktım hepsini...biraz bi takip edicem bakalım ne olcak..

buarada yeni arkadaşlar katılmış okudum ama isimlerini ahtırlayamıyorum şimdi hoşgelmişler emin olun çok doğru yerdesiniz burda öyle arkadaşlar varki sadece onların yazdıklarıyla bile oturduğumuz yerde kilo veriyoruz nerdeyse... öyle güzel motive ediyolarki bizi...(banucum esracım asucum aynurcum nuhancımm)gibi...neyse hazır kendimi biraz iyi hissediyoken bi mutfağa gireyim artık..müsadenizle ben kaçarrr....

merhaba kızlar.
beni en acele tarafından aranıza almanıza ihtiyacım var
vermem gereken çok kilo, gitmem gereken çook yolum var..

merhaba kızlar.

Hoşgeldin o zaman :)

Çoook ta sabır lazım değilmi hepimize :)

merhaba kızlar.

Aramıza hoş geldin o zaman
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

Banu tebrik ederim kızını..bizim bu yıl elimiz boş :)
9.sınıfta farklı derslere adaptasyonumuz hala tam sağlanamadı..
Dün oğlumun ilk karnesini aldık..Nasıl sevinçli ve heyecanlıydı anlatamam..

Canım kuzucuğunuda ablasınıda tebrik ederim Bizim henüz 6.sınıf eminim 9a gelince bizde aynı oluruz sonuçta dersler her geçen yıl daha da zorlanıyor
Bizimkininde ruhunda rahatlık var aslında düzenli ödevleri hariç tekrarlar yapsa eminim daha sağlam olur alt yapı ama ben derste anladım ne gerek var modunda bu aralar ilerde anlayacak anyayı konyayı ama neyse Allahtan test çözmeyi seviyor da öylelikle tekrar yapmış sayılır

İnşallah kuzucuklarımız ilerde de çok başarılı olur güzel yerler kazanırlar Üniversite zaman ı

takma kafana sen elinden geleni yapmışsın eşimin kuzeni beraber büyümüşler aynu zamanlarda evlendik benden çocukları 2 yıl sonra oldu sülalede ilk çocuk benimkiydi anambebeği uyutmuyolardı resmen ben öle köşe bucak kaçıran bi tip deilimdir neyse bunun çocuğu oldu bende hayırlıya gititim izinim bitmeden göreyim diye anam buldumcuk olmuş giibi arkasını döndü emzirmeye başladı bozuldum çıkayım salonda bekleyim diye hadi ben çıkayım derken yüzüne bi baktım gelinin ağzı mırıl mırıl dua okuyup bana doğru üflüyo kaynanası demişki yanına kim gelirse üzerlerine oku üfle diye ayy tatamam okunurda yani böle gözüne gözüne de sokulmazki insanın allaha şükür bizde zaten besmeleyle falan aldık elimize bebeği ki ben zaten maşşalah lafını hiç eksiltmem ağzımdan aman garibime gitii yanii bilmiyorum deişik bi piskoloji sanırım iyiki benim öle bi garip annelik sendromum olmadı
o günden beride mesafeliyim
bide şu var bazen eşim derki sen çocuklarını el bebek gül bebek aman ellemeyin aman nazar değer aman mikrop kapar diye sakınmadın kime övmez senin çocuklarını ama o kuzenin kızını babannesi bi başalr anlatmaya şöle böle aman hastalanır yavrum annesi çalışıyo zaten hastalanmasın narin o hassas o diye diye kaynanamlarda alışmış kız ufacık geldimi her istediklerini yapar bazı insanlar kendilerini öle mi el üstünde tutulacağını sanyor bilemiyorum
kızlarr günaydın ayy çok mutluyum bugun hem kızım ilk defa karne alacak çok heycanlı hemde ben 99.7 yi gördüm ya 960 dk spor yaptım bu hafta
960 ne bee maşşallahhhh kız sen sabahları iştimayamı kalkıyon anam saate bölem dedim zorlandım ömür boyu yapabilcekmisin bu sporu buraktınmı ne olcak kız ömür boyu yapabileceğiz kadar spor yapın diyo uzmanlar
bide bu spora çok vermen lazım insülin direnci falanmı var ki sende tahlil yaptırdınmı
açlıktan banyo suyunudamı içtin dafiiii:))))))

şaka bi yana hakkaten su içsek yarıyo bize:))))
vala bende merak ettimmmm anlat bizede
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :122:
tebrikk ederii kızlarrrr

teşekkür ederim kızlar.
o halde yaptım yeşil çayımı geçtim bilgisayarın karşısına :) kendimi tanıtabilirim artık.
Şule ismim. geçen cmt tartıldığımda 104,8 kg.dım. boyum da 1,70.
1 yaşında bir kızım var. zaten kilolu hamile kaldım bi de üstüne en son tartıldığımda 26 kilo almış durumdaydım.
neyse işte onların sadece 3-4 kilosu gitti. kalanlar benimle
kendi çağımda başladığım diyetler bana kilo aldırdı malesef çünkü hazır değilmişim. bunu anladım. mutsuz oluyordum yemek yiyemeyeceğimi düşündüğümde. ama bu bir haftadır gayet iyiyim.
20 gündür devam eden ve öksürük krizlerinin eşlik ettiği gribi de geçirebilince evdeki koşu bandında yürümeye de başlayacağım akşamları.
çalışıyorum nbu arada, üniversitede memurum.

kızın okulana gittik karnemiş hep 5 maşşallahh neyse sorunlu bi dönemden sonra iyi geldi bu karne allah herkezin evladına zihin açıklığı versin
ordanda bi pazara uğradım çocuklar arabada beklerken çabuk çabukk
mayıştım bilgisayar başında herkeze hayırlı günler

ah Esracim okuyunca hem sinir oldum hemde benim arkadasi hatirladim,
insanlar cocuk dogurunca neden bukadar tuhaflasir ki ??
Tamam her anne cocugunu sakinmak ister, korumak ister ama bukadar da GÖRMEMISIN COCUGU olmus gibi olmazki,
yani göstermemek, arkani dönmek, kocani yaninda oturtturmak, icerideki misafiri hic takmamak, nasil bir görgüsüzlük nasil bir edepsizliktir anliyamadim,
kusura bakma cok sinirlendim,
hadi benimki hatasini anladi özürler diledi, ama yine seninki gibi sakinmadi cocugu, gayet yanimda tuttu, sevdirdi, bana giydirtti üstünü filan,
hic takma, fazla bile yapmissiniz hediyeleri bence, artik uzak dur bosver, tek basina kalsinlarda görsünler günlerini

aynen asucum

Valla senle Emine için dedim onu canım :) evlilik sadece eşle güzel de eklentilerle hayat zor be kızlar :)

zaten alindim hemen üzerime Evlilik gercekten zor, cok büyük sorumluluk istiyor, olgunluk istiyor..

Özlemcim aynisi benimde basima gelmisti biliyormusun, ama benim tabi hamile olma ihtimalim yoktu :)) Ama cok korkmustum,
ozamanlar hastanede calisiyordum (ruh ve sinir hastaliklarinda) sabah bi hastaneye gittim, otobüs duraga varmak üzereydi,
$öyle bi göbek tarafimi elledim (Islaklik hissetmistim) bi baktimki elim komple kan oldu, nasil korkmustum, ozamanlarda adet düzensizligi yasiyordum, doktorada gitmemistim henüz,
hemen girdim hastaneye ve allahtan orda dus vardi, oraya girdim kapattim kendimi,
etegim, kilotlu corabim, ic camasirim heryer komple kan olmustu afedersiniz, ve tabiki durmuyordu sürekli akiyordu
wc ye oturdugum ayni senin gibi pit pit kan pihtilari düsmüstü, cok korkmustum gercekten, hic basima böyle bisey gelmemisti
bayagi kötüydü :26:

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum ilk Ücü de ayri tebrik ediyorum
bu arada Miniklerinizinde Karneleri hayirli olsun

kızlar bu kilo çizelgesini nereden yapıyoruz?

bu arada daha önce bi kaç topikte, kullanıcı ismim başka biriyle karıştırılmıştı, sanırım bi sürü kişiyle tartışan, sıkıntı yaratan ve uzun zamandır ortalarda olmayan bi patiska varmış. ben o değilim açıklamamı da yapayım :)

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,2 kg. _____________ xay

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,6 kg. ___________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 ,3 kg. ________ efeeeeeem :122:

tebrikler kızlarr haftaya bende listede olurum inşallaaaaaahhhh

Kızlarrrrrrrrr karnemizi aldık
Akıllı cadı teşekkür almış yine Her sene gelenek haline getirdi ilk dönem teşekkür ikinci dönem takdir ancak alışıyorum anne derslere diyor

tebrikler cecoşum daha nice başarılarını görün inşallahh

merhaba kızlar.

hoşgeldiiiiiiiiinn yol uzunda olsa vazgeçmiyoruz kararlıyız

yena ablacım nice başarılarını görürsünüz inşallah bizde burddan duyar mutlu oluruz seviniriz

hoşbuldum
evet yolumuz uzun ama zafere ulaşana kadar vazgeçmeyeceğiz tabii ki.

teşekkür ederim mehtabb, ben de yapayım bi çizelge kendime :)

dereceye girenleri tebrik ediyorum Yenacım ellerine sağlık...

Asuman ablamada spor listesi için ellerine sağlık...

azminiz daim olsun....

çocuk meselesi komikya sanki insanlar ilkkez bebek görüyor duanı okursun nazara inanıyorsan çözümü duadır zaten...gerisi Rabbime kalmış sakınan göze çöp batar...

birde bizde bu mesele var tabiki şimdi benden umudu kestiler bebek konusunda eltime soruyorlarmış ...oda rahatsız olmuş hanım yaww bizim yaşadıklarımızdan sonra hala bize normalmiş sorunsuzmuş hemen çocuğumuz olabilirmiş gibi soruyorlardı sabrettim uzun zaman ama en sonunda patladım kv ye olanları biliyorsun oğlunun yaşadıklarını biliyorsun dedim ben üzülmüyormuyum dedim de bana cevabı ne oldu "belki senin çocugun olmuyordur dedi" sanki benim garantim var ama ortada da bir gerçek var...yinede sabrettim ediyorum Rabbim görüyor...beni üzdüğü konularda birbir yaşıyor zaten eltim hormon tedavisi görüyormuş prolaktini yüksekmiş vs reglde sorunları varmış...Allah onada nasib etsin isteyen herkese nasib etsin...

birde kv diyordu ki bana ben canım sıkkın olunca yada kızınca halimi çok belli ediyormusum. şimdi benim elti hepten dengesiz surat anında asılıyor kaşgöz hareketler tepkiler çok abartılı ama kv bişey diyemiyor...

burayıda ağlama duvarı yaptım ne olur hakkınızı helal edin bana. çok doldum son zamanlarda ailemide çok özledim..işyerinde sıkıntılar...

Allahım dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…