Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esracım eşinin doğumgünü kutlu olsun şimdiden canım
çok sıkılıyorsun biliyorum ama ne olursa olsun eşinle arayı bozma sabret senin zaten elinden geleni yaptığına eminim bak 1 haftası geçti bile hafta sonu nefes almak için iyi olacak sizin için eşin zaten seni de ailesini de biliyor kim hatalı kim değil elbette farkında ama ailesine de laf söyletmezler bilirim

sağol canım benim. öyle iyi geliyor ki desteğin, desteğiniz. ya mesele laf söyletmeme değildi canım. bir mesele var çok sinir bozucu. onunla ilgili uyarmasını istemiştim geldiklerinde. sonra bu konuşamadan gidip yatmışlar. ben surat astım, o kıl aldırmadı burnundan mesele büyüdü. neyseki dün özür diledi. şimdi iyiyiz. geldiğimiz nokta o kadar tuhaf ki canım. öbür evde gördükleri muamele çok fena. bizim evde de olabildiğince rahatlar. dün akşam o mesele için uyardı annesini. sabah kalktık banyo yine o halde. kendi de sinirleniyor. yeri geliyor benden daha titiz. ama dediğin gibi 12 gün kaldı. sabretmek lazım. çok teşekkür ederim canım. inşallah su gibi akıp gidecek zaman.

zeynepçiğim kızın bugün nasıl umarım daha iyidir...

sağol canım bugün daha iyi hatta az önce bi tabak dolusu makarna yedi doktor 3 gün yap deyince nasıl yicek diyodum ama biraz fazla pişirdim yumuş yumuş oldu rahat yedi zaten seviyoda..bende rahatladım kaç gündür aç geziyodu çocuk ama çok şükür baya topladı..

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar....

misafirlerim var dı gittiler ama akşama daha kalabalık misafirlerim var gidipte bi kek yapayım bari çayın yanıda bide su böreği alır eşim gelirken yeter heralde hasta ziyaretine geliyolar neticede...zaten çok tembihlediler hiç bişey yapma uğraşma diye...neyse çenem düştü gene kaçıyorum öptüm hepinizi....

yolcu hadi rahatladın allahın izniyle aman misafirlerde az düzelince gelselerdi mikrp falan kapmasın dikkat et

clutch benide aynı geçermisin noluuuuuuurrrrrrrr valla spor yok rejim yokk artma var eksilme yoktur diyete başladımmı sıkıcam sporuda o zaman versem olurmuuuu
misafirim gitsin öle

sabah bi kalktım binada millet gezmeye gidiyo biz kahvaltı sofrasındayız neyse hava 20 dereceydi ölece masyı tazgaha yığdık attık kendimizi dışaru az gezdik pazara gittik ekmeğimizi aldık geldik evimize birimiz mutfağa girişti birimiz eve sonrada duşumuzu aldık karnımızı doyurduk nescafe keyfi yapıyorum şimcik

yemek yok daha adı varda kendi yok hasanpaşa köftesi yapıcam pilavla aman yapıveririm 1 satte sofrada olur inşallah adı konduu yemeğin kolay nası olsa

tamamdır :)

ben de 3er cm incelmişim. bu ay yine çok yememden kısmadım ama spor salonu işe yaradı sanırım. göbek de 5 cm gitmiş.

Süper güzel haber... Spor kesinlikle toparlatıyor....

hadi bakalım, zoru bitti artık.. karnisida doymuş....

afiyet olsun, bende yeşil cay içiyorum biraz sonra tünqrk kahvesi yapim kendime....
hasanpaşa köfte içine püre koyulan salçalı sos ile hazirlanan dimi?

küfteeeeeeeeeeeeee bizde gelek mi

merhabalarr kızlarr

yahuu gece gelecetımm herkezz uyumustur dıye gelmedımm
ama masallahh ne guzel herkezlerr varmıs
neyse kısmetse bugun ınş.

bugunn ödevlerımızı yaptık oglumla cok cabuk sıkılıyor şükür bugun cabukcak yaptı bende onun basından ayrılamıyorum kalkınca hemen ardesıyle oynamaya baslıyor

o okuma yaparken bende 50 d yurudum sonra 10 dk bısıklet falan cevırdım bıraz soguma hareetlerı yaptımm
sonra uyuyan güzel uyandıı şimdide yemek hazırlamaya gıdıyorum

tamamdır :)

ben de 3er cm incelmişim. bu ay yine çok yememden kısmadım ama spor salonu işe yaradı sanırım. göbek de 5 cm gitmiş.
maşallah ne güzel incelmişsin canım spor çok toparlıyor gerçekten
atlattınız çok şükür canım yesin yumuşacık makarnaları

ooo köfteciyiz biz valla ailecek nerdeyse hergün olsa hergün yeriz
eline sağlık şimdiden ama pilav yeme sen tamam mı canım

iveettt ivettt ondannnn püreden dolayı çocuklar çok seviyolarrrr yaksa ben hiçç sevmemmmm:))) dermişim herşey çocuklar üçünn
küfteeeeeeeeeeeeee bizde gelek mi

gelin beraber olsunn şekerler kızartma deil ya ondan rahat yiyo insan

pilav 2 kaşık bulgur yapmışyım ondan yedimm asuu dayanadımmm

Ben de seni tanıdığıma çok sevindim Zehracığım..Ben Beyza;annen yaşındayım deyip hemen köşeyi dönüyorum ve yaş meselesinden sıyırıyorum.Sen işe başlamışsın bende 2 yıldır emekliyim...Uzunnnn yıllardırda topiğin müdavimiyim.Kilolar verdim,kilolar aldım;ama burada olmayınca daha çok aldım.Biraz ara vermiştim yine aranızdayım.Çok şeker hanımlar gelmiş çok sevindim.İşte böyleeee...Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler...

nursena afiyet olsun canım neyseki bulgur pilavı yapmışsın daha iyi olmuş senin için yoksa dayanamayıp pirinç pilavı yemek vardı işin ucunda:))

komşumuz un helvası yapmış. aslında çok helva sevmem ama herşeye zaafım var şu ara hele ki tatlı şeylere. bide sıcak sıcak daha yeni yapmış. annem yedi yarısını bana ayırdı. ye dedim yemiyorda. uffff buzdolabında şu anda. gitmicem oraya gitmicemmm

Son düzenleme:

gitme mehtap gitme bebegim cok kötü bir alet o buzdolabi, esiri ediyor kendine :))) saka bir yana benim kocam olacak adamin bana bir faydasi oldu bu konuda buzdolabina 60-65 kilolu bikinili fotograflarimi asti , gidiyorum resimleri görünce istahim kaciyor geri dönüyorum DDD simdi bir kac basari öyküsüde okucam.ceconun tavsiyesi üzerine.kocam olacak o adamla didistik biraz moralim bozuk aslinda gidip önce spor yapayim, yaparkende biraz sinirlerimi bosaltayim, yoksa gidip isiricam adami.tövbe ya.dün annesinin dogum günüydü, ne yazik ki hafta ici görüsme imkanimiz yok.hafta sonu cumartesiyi ona ayiralim dedi.dedim tamam ama benim sabahtan islerim olucak.kiz icin alisveris yapmam lazim dedim.annesine söz vermis tüm gün diye.ya ben gitmicem demiyorumki öglen gideriz aksama kadar kaliriz diyorum,ya bu erkek milletine laf anlatmasi zor yahu zor, kapasiteleri dar anacim.pastasini yapicam kurabiyesini tatlisini tuzlusunu yapicam zaman lazim diyorum, sagol diyecegine.hala surat salliyor @ neyse gidip biraz step yapayim.

pasta kurabiye bir saniyede oluyor sanki ya. pek aceleci oluyor bu erkek milleti yahu. yapma bişey sende. de ki: madem sabah gidelim istiyorsun, git al pastasını böregini pastaneden. ama o zamanda kaynana demesin benim için bişey yapmamış hazıra kaçmış diye. oyy oyy zor işler. ısırma kimseyi sakin ol vampire çıkar adın mazallah vazgeçtim şu an evlilik hayallerimden

fotograf mantıgı güzel olmuş ya.bizim buzdolabındada kalori cetveli asılı. onu görünce geri kaçıyorum.

hadı benı tebrık edın:))

dıyette 3.gunum spor yapamadım sadece 20 dk uzay bısıkletınde spor ettım grıp olcam sanırım cok yorgun hıssedıorum kendımı yuruyus yapmadım,,
sabah baya gec kalktım o yuzden sabah kahvaltımıı yapamadım o yuzden yesıl salata yogurt yumurtalık ıspanak yedım,,
ıkındı de ıse 1 paket etıform bıde 1 portakal yedım ,,
aksam yemegı olarakda bır kepce tarhana corbası 1 kepce etlı nohut yogurt ve yesıl salata yedım,,
sonra su boregı ettım yarın ıcın kocam sevıo ,,ıkı yufka artınca kucuk tavaya da yaptım ,,
sonra seytan dedıkı ye sen onu pısır ocagı tavaya koydum ama 1 dk gectı gecmedı dedım yemıcem,koydum dolaba ,
2 tane kıvı yedım yanı ırademe hakım oldummmmmmmmm ben zayıflıcam kesınnnnnnnnnnnnnnn

taktik süpermiş canım :) benim o halimle fotom bile yok, olsa ben de asardım.

tatlım sabahın köründe git kayınvalidene bence. hem de eli boş git. hazırlık yapacaktım ama siz eşime hiç gerek yok, yeter ki siz sabahın köründe gelin demişsiniz. biz de o yüzden eli boş geldik de :))))

Allah sabır versin valla. zor işler bunlar. kimseyi tatmin edemiyorsun kulp arıyorlarsa ne yaparsan yap.

dün akşam ben içerdeyken de benim kayınvalidem sıkıştırmış eşimi. niye bizi almaya gelmiyorsun iki gündür diye. hanımefendi üşüyormuş taksilerde. demin de arayıp çağırdılar. eşim de sinirlendi. özel şöfürünüz geldi diye laf sokacakmış. duy da inanma. bakalım gelsinler göreceğiz :)

tebrikler :)))

bu arada uzay bisikleti dediğin şey çok faydalı, 20 dakika gayet güzel. hiç aklın kalmasın başka yapamadım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…