Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok tesekkürederim.
birici kural karar vermek ve uygulamak...
hepbirlikte zayifliyacağız...

misafirimiz vardı yazamadım hiç topiğe. gelen akrabamızda diyet yapıyor dedim gel katıl bizim topiğe. eve internet almıyor çocuklar baglanıyor çok diye. burayı gösteriyordum. ilk mesajın neydi buraya diye konu açıldı. megersem ben selamsız sabahsız girmişim topiğe çok güldüm kendime yaa. hatırlayan var mı pea vardı seda diye bir kız. onla aynı gün gelmişiz topiğe. o bişeyler yazmış topiğe nasıl ısındıysam aylardır ordaymışım gibi bende ona cvp yazmısım. arada kaynamışım resmen. tam benlik bir davranış valla.

katrem her zaman dualarımızdasın canım
koltuk takımını paylaştın ben de daldım siteye bütün eşyaları değiştiresim var benim de 17 senedir sıkıldım valla

Kızlar biliyorum asıl sohbet şimdi başlayacak ama hazır küçük çimçimem uyumuşken bende yatayım
Sabah erken kalkıp eşimi geçirdikten sonra ( şirket için eminönüne inecek ) cadı uyurken ağda işini hallederim gece gece uğraşamam

Aklım sizde kalacak ama ne yapam gözlerim yanmaya başladı
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyor ve müsaade istiyorum

Hepinizi Allaha emanet ediyor ve kocaman öpüyorum

ohhh cnm benım kıyaymam sana benn cok buyuk gecmıs olsun nuhancım
ıradesıszlııgıme doymayayım ben cok ıradesızım ha bu defa olacak dıyorum yok cok cabuk yılıyorumm neyse bu defa olacak ınsallah :))

kendı basına olunca bıraz daha kolay oluyor diyet yapmak inşallah sende bende hepimizde hedefe ulasırız cnmm
tahlıllerınde temız cıkmıs kım tutar senı nuhanımm

iiiii uykularrr ...

gitmeee diyesim var ama annelerinde uyumaya hakkı var bi reklam varya bebişler oynuyor o burun tıkanacak arkadaş diye atarlı atarlı sözler. senin cadıda o hesap rahat vermiyor sana

iyi uykular cecoşum

bu arada sevindim elbise sözünü almışın eşinden. hadi hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…