canim hic duymadim aslinda internete baktim icecek gibi biseymi bu
Ablacim senin yüregin gercekten cok güzel, seni cok ugrastiriyolar, ben olsam valla kiyamazdim
Kolay gelsin ablacim,
Canim hosgeldin geri eee sevgilin biseyler demedimi
Esracim sanada kolay gelsin canim, canini sIkiyorlar belliki ama yasli insanlar gercekten bazen cok zor oluyorlar,
neyse insallah daha fazla stress yasamadan atlatirsiniz
Meyracim seninkilerde gitmis gözün aydin canim :))
Selam kizlaaaaaaaar birazdan hazirlanip cikcam o yüzden hemencik selam veriyim dedim,
herkesi öperim
Anam ne yoğun bi haftaymış öle asu valla ben evdede olsam gezemediğim için çalışmak daha mantıklı geliyo
mehtapcım kitapları okuma sadece konu sonundaki özetleri okusan ve ünite sonu soruları çözsen sana yeter zaten o sorulardan da çıkıyor birebirigys leride çözmeye çalışma şıkları işaretle direk ve oku onlardan da bazı derslerde baya çıkıyor birebiri aynısı,yani soruyu ve cevabı oku yeterli sınavda çıkınca direk aklına gelir ve işaretlersin.canım sakın girmemezlik yapma hiç bir şey kaybetmessin ve bir kaç dersi de geçersin bile,sana inanıyorum sen üstesinden gelirsin
tabi canım gönderirim:)
onlar bi gelsinde, hepsini gönderirim sana filmlerin:)
benim babam konyalı ama çocukluğu dedemin işi dolayısıyla elazığda geçmiş, hep anlatır unutmazdı elazığı hiç babam....
orada bir pala dayı varmış, hikayesi falan var işte pala dayıyla yaşadıkları:)
çok sonra gittimde elazığa çoook değişmiş, eskiden hiç bişey kalmamış derdi rahmetli hep.....
o zaman sen çankırılı sayılırsın babadan dolayı:) ama sende kırmasın ben gibi
benimde baba konya, anne iskenderun.
eh bende konyalıyım işte:)
nerde ikamet ediyosun?
ben konya.
MEHTAPP
bu da güzel bak
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar, kaynana “gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım” demiş.
Gelin:
- Tabii anne, konuşalım.
Kaynana “aman kızım, benim üç halim vardır, dikkat et” demiş:
- Saçıma gül takmışsam; neşeli olurum. Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. Çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum.
Gelin, kaynanası lafını bitirince “bak anne” demiş:
- Benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak, ben bildiğimi yaparım!
İkincilere paçalı donsa???????Üçüncülere don bile yokkkk.......Anammmm anammmmm ben boşuna mı asil asil sevindim...
NUHANNNNNN naptın büle evladım....
Beyzus bizde böyle dengesiz ödül vermeyi seviyoruz. Olurmu? üçüncünün ödülü;Eki Görüntüle 622849
Allahim mehtap saçlarım yolmaya geliyor sanirsam...ben kaçayim...
karşıdamısın tüh bendede komşu yok akrabalarada gitmiyorum çok sıkılıyorum .ALLAHTAN SPOR SALONUM VAR ŞİMDİ İÇ ÇAMAŞIRI İŞİNE GİRDİM KAFAMI DAGITIYORUM
pacalı donlarr kac lıra fadımecımm
alayımda 2. olursam gıyerımmm
nnaber kızlarr aksam yemegı yedık kuzularımla ödev yapacaz sımdıde ama ben yürüyüş yapacaktımm
iyi akşamlar
nursena çay hazır gel buyur canım
ben de yoruldum fazla iş de yapmadım günlük şeyler ama
yarın da kaynanama gideceğiz eşim haber vermedi annesi hazırlık yapıp yorulmasın diye herhalde
bende paçalısı yok tanga türü seksi şeylerden var
ama totomuza olmadıgından onlardanda satamam sana önce totolar küçülsün sonra
gelirim valla neyse görümce acıdı halimede kalktı o demliyooo:))) evde kız çok oluncana:))
yani aceba kocacın sanamı güvendi elin boş gitmezsin diye:)) sana sabah puaça yolu göründü gibi desene
haber versede elmalı pasta yapsa olmazmıydıki:)))))))))))
gelirim valla neyse görümce acıdı halimede kalktı o demliyooo:))) evde kız çok oluncana:))
yani aceba kocacın sanamı güvendi elin boş gitmezsin diye:)) sana sabah puaça yolu göründü gibi desene
haber versede elmalı pasta yapsa olmazmıydıki:)))))))))))
o güne kadar çalışcam ablacım eğer bişeye yarar gibi hissedersem kendimi gircem yoksa gitmicem. kafam çok karıştı bilmiyorum ya.
ikisideyim aslında ya.ama elazıga daha yakın hissediyorum kendimi istanbulda yaşıyorum canım ben.
bu güzeldii ben böyle gelin olcam
hele şunun hediyesine, hele şunun küpesine, hele şunun sevinişine
makas var mı makasss!! saç baş yolcamda birazzpaçalı dona talim olduk iyi mi ben anlamam kırk yılın başı dereceye girmişim on numara ödül isterim
katalog satışımı yapıyorsun hangi marka ? netten bakayım çeşitlerineiç giyim olayına bayılıyorum ya. çeyizim bile doldu taştı ama görünce almadan duramıyorum. günlük kullandıklarım bile seksi seksi [/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?