Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

engeller niye var tatlım; aşılmak için var:)
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah, AMİN.

yeşil çayı bende içemedim gitti, bünyeme ağır geliyor nedense....
içinde nikotin var diye duymuştum yeşil çay için; ben sigara kullandığım için belki o yüzden bana ağır geliyordur.:44:
onu içince kendimi çok hasta gibi hissediyorum.

birde ıhlamuru sevmen iyi:)
çünkü ben özelden bir diyetisyene gitmiştim 1,5sene önce; bana ıhlamurun çiçekli kısımlarından oluşan çayın tokluk hissi verdiğini söylemişti:)))
gerçekten denedim öyle.
aklında da olsun yani.....

bellona daha çok hoşuma gitti...

bu da benim koltuk takımım:)))
http://www.konakmobilya.com.tr/wp-content/uploads/2012/03/viyana-ikili1.jpg

Eki Görüntüle 622684
ben bunu oturma odam olarak alırıııımmmmmm

bunun rengide pek tatlıymış:)

Cem Yılmaz'ı -fundamentals-izledik çok güldüm..
harbiden özel biri cmylmz..Helal olsun..
lidıl lidıl :))))

kardeşim; abla size gelince izleriz diye netten 3Dfilm indiriyorum 2-3tane demişti, istediğin olursa söyle demişti:) bende bunu söyliyim bakıyım:)
lidıl lidıl:)

elini rendeyemi kaptirdin.. dikkat canim ya... aynı anda iki iş yapilmaz... yürürken sakız çiğnenmez...

ben yürürken süper çiğnerim sakızı, patlatırım bile

bin kere, yüz bin kere "Maşaallah Tebareke Allah."

kendini çok yorma dafi ablam.....

yarısı gitti yarısı kaldı, azıcık daha sabır tatlım benim....
seni çok iyi anlıyorum ben.
kolay gelsin...
kocaman öpüyorum

HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem

HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb :81:

HAFTANIN 3.sü _______ - 1,5 kg. ___________ BEYZUS :119:

AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay

AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz

tebrikler kızlar

yenam ellerine, yüreğine sağlık....
çok teşekkürler tüm emeklerin için....

siz nerelisiniz canım?

ben yukarı ayrancıdayım canım hoşdere caddesinde

kızlar haftalık planımı hazırladım gibi bişey Allah sağlık verirse tabii
yarın kayınvalidemde olacağız
pazartesi arkadaşlarım gelecek
salı temizlik ve hazırlık yapacağım çarşamba semiranım gelecek annesiyle belki
salı akşam yemeğe davetliyiz
perşembe annemlere gideriz cuma da kızkardeşime gideriz ya da onlar bana gelirler
nasipse tabiii
şimdi de ortalığımı felan topladım yemek işine girişmeden yürüyüp geleyim diyorum
sodamı içip çıkarım inşallah

siz nerelisiniz canım?

annemin tarafı elazığlı, babamın tarafı çankırılı. ben böyle ortada gariban

bu lidıl lidıl cemyılmazın yeni olan gösterisimi. sinemalarda oynatılan felan. eğer kardeşin indirirse banada gönder isterim bende bananee

Anam ne yoğun bi haftaymış öle asu valla ben evdede olsam gezemediğim için çalışmak daha mantıklı geliyo

kadınlar kulübünün face sayfasında paylaşmışlar çok komik bi öykü olmuş

Evin annesi ütü yaparken, evin küçük yaramazı da salonda oyuncak treniyle oynuyormuş, derken annesi birkulak kabartmış ki oğlan şöyle bağırıyor:

- Evet.!! Son durağa geldik..!! Duymadınız mı Allahın Cezaları, Hala Ne Oturuyorsunuz?? Çabuk defolun, inin aşağı…!!!

Bunları duyan anne neye uğradığını şaşırmış doğru salona koşmuş:

- Sen nerden öğrendin bakıyım böyle konuşmayı?? Ne kadar ayıp, şimdi doğru odana gidiyosun tam 2 saat cezalısın. Bir daha da ağzından öyle kötü sözler duymayayım..!!

İki saat sonra küçük afacan tekrar salona dönmüş, treninin başına oturmuş. Annesi de mutfakta yemek yapıyormuş, derken yine oğlanın konuşmalarını duymuş:

- Sayın yolcularımız, iste son durağa geldik. Umarız çok güzel bir yolculuk geçirmişsinizdir. Lütfen eşyalarınızı trende unutmamaya dikkat ediniz. Trene yeni binen yolcularımız, sizin de çok güzel bir yolculuk geçirmenizi diliyoruz. Küçük bagajlarınızı koltuklarınızın altına koyabilirsiniz. Bu arada unutmayın yolculuk sırasında sigara içmek yasaktır..

Bunları duyan annesi az önceki cezanın işe yaradığından memnun gülümserken oğlan konuşmasına devam etmiş:

- Ayrıca iki saatlik rötar yüzünden mutfaktaki cadaloz adına hepinizden özür dileriz...!! :)

evet canımcım yardımcıları 'kişiye özel' adı altında her gittiğimde elime listeleri tutuşturuyorlardı,oraya gideli 3 dk olmuş ne hikmetse canla başla çalışıp! bana 1 aylık kişiye özel listemi 1 dakikada hazırlayıp elime tutuşturuyorlardı bunu hiç bir zaman anlayamadımkişiye özel lafı bi kere mümkün değil,zaten öylede değil ha şu şekilde kişi(lere)ye özel; mesela benim insülin direncim var ona göre daha önceden hazırlanıp kodladıkları listeler var ellerinde onları veriyorlar .atıyorum seninle benim tüm tahlil sonuçlarımız aynı çıkmış olsun doktora gittik ikimizede aynı listeyi verecek ve bizimle aynı olan diğer kişilerede..tv de çıkardığı kişilerle gibi bir iletişimide yok adamı görmüyosunki iletişim kurasıngerçi onun şahsında değil tüm ünlü ünsüz hepsi aynı.ne hayallerle gitmiştim yaşam koçum olacak dr kubilay birebir ilgilenecek gerçi bire bir de görüşmeleride var bizimle olan aynı şeyler kilonu söylüyor yolluyor tek farkı birebir olduğundan ! ücreti de birebir

dr.gürkan bizim burada yaptığımızı yapıyo yaniii
aynen tatlım tek fark buraya para ödemiyoruz

mehtapcım kitapları okuma sadece konu sonundaki özetleri okusan ve ünite sonu soruları çözsen sana yeter zaten o sorulardan da çıkıyor birebiri gys leride çözmeye çalışma şıkları işaretle direk ve oku onlardan da bazı derslerde baya çıkıyor birebiri aynısı,yani soruyu ve cevabı oku yeterli sınavda çıkınca direk aklına gelir ve işaretlersin.canım sakın girmemezlik yapma hiç bir şey kaybetmessin ve bir kaç dersi de geçersin bile,sana inanıyorum sen üstesinden gelirsin

ne güzel bir program olmuş.

tabi canım gönderirim:)
onlar bi gelsinde, hepsini gönderirim sana filmlerin:)

benim babam konyalı ama çocukluğu dedemin işi dolayısıyla elazığda geçmiş, hep anlatır unutmazdı elazığı hiç babam....
orada bir pala dayı varmış, hikayesi falan var işte pala dayıyla yaşadıkları:)
çok sonra gittimde elazığa çoook değişmiş, eskiden hiç bişey kalmamış derdi rahmetli hep.....

o zaman sen çankırılı sayılırsın babadan dolayı:) ama sende kırmasın ben gibi
benimde baba konya, anne iskenderun.
eh bende konyalıyım işte:)
nerde ikamet ediyosun?
ben konya.

misafirler epey kalabalık olunca, kaç gündür alışmışım kalabalığa bugün kendimi boşlukta hissettim baya, bi kahveye gidiyim birine bari değişiklik olsun
dedim ama aksilik işte gidecek bi yer bulamadım
komşumun biri yok, birinin işi var zaten, halama gideyim dedim o da evde değilmiş
hıh

bazen böyle oluyo yaaa, çok sıkılırsın ama gidicek birini bi türlü bulamazsın, bende gitmiyom kimseye ülen:)
diğer komşularımada giderimde, onlarla çok samimi değilim, oyüzden gidesim gelmedi pek, yoksa onlarda çok iyi sağolsunlar.....

neyse önümdeki çayın 1bardağına daha talimim artıkın
bugün kuşum bile sinirli, kızıp duruyor, misafirleri ben yolladım sanıyo kaç kere sinirli bi şekilde elimi ısırdı benim uysal kuşum.....
misafiri çok sever kuşlarım, sıkılıyolar galiba tüm gün evin içinde

MEHTAPP
bu da güzel bak

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar, kaynana “gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım” demiş.
Gelin:
- Tabii anne, konuşalım.
Kaynana “aman kızım, benim üç halim vardır, dikkat et” demiş:
- Saçıma gül takmışsam; neşeli olurum. Her yola gelirim. Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. Çok ısrarcı olma. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma, çok sinirli olurum.
Gelin, kaynanası lafını bitirince “bak anne” demiş:
- Benim halim malim yoktur. Bacak bacak üstüne atarım, sigaramı yakarım, sen gülü nerene takarsan tak, ben bildiğimi yaparım!

Son düzenleme:

hıkayemı fıkramı ıste herneyse cok ıyıydı yaaaaa
hastayım bu tıp gelınlere

senın ıyı gıtcek komsun var benım hıc yok ,,apartmanda 4 daıre var ama otel gıbı kullanıolar,,bırı hep annesınde kalıo orta yaslı bırı haftasonu gelır,dıerı hafta ıcı kızında kalır haftasonu gelır,,dıerı zaten calısıo kocasıyla bırlıkde gelıp bırlıkde gıdıolar ıse ,,canım sıkıldı hadı kahve ıcelım dıyecegım kımse yok,,cok sıkılıorum akrabalarda yakın deıl,,kok saldım eve

yemegımı yedım salata yogurt etlı mercımek corbası ettım onu yedım doydum cok sukur,,
sporumuda yaptım ,,
50 dk yurume bandı 4 km,,
30 dk uzay bısıkletı
sımdıde yesıl cay ıcıom ( dısarı cıkamadım bugun evdekı sallamayla ıdare edıom yarın cıkacam ınsallah )

ALMASED diye birsey okudum burada internette ona bakiyordum.... Özelikle almanyada çok tüketiliyormus. Biliyormusun Hürrem?

canim hic duymadim aslinda internete baktim icecek gibi biseymi bu

selamun aleyküm kısceleriiiimmmm
ben kaçaklardayım biliyorum ama istem dışı

Ablacim senin yüregin gercekten cok güzel, seni cok ugrastiriyolar, ben olsam valla kiyamazdim
Kolay gelsin ablacim,

gunaydin hatunlaaaar 1 bucuk ay nasil gecti hic anlamadim yine bitti sevgilimin izni dondu bende sizin araniza dondum..bu gun diyetime tekrar baslamis bulunmaktayim

Canim hosgeldin geri eee sevgilin biseyler demedimi

Günaydın kızlar,

Esracim sanada kolay gelsin canim, canini sIkiyorlar belliki ama yasli insanlar gercekten bazen cok zor oluyorlar,
neyse insallah daha fazla stress yasamadan atlatirsiniz

Meyracim seninkilerde gitmis gözün aydin canim :))

Selam kizlaaaaaaaar birazdan hazirlanip cikcam o yüzden hemencik selam veriyim dedim,
herkesi öperim

YENA,ASU,CLUTCH;

Ellerinize sağlık güzeller...Emeğinize sağlık...Hizmet edeniniz bol olsun inşallah...

Kilo verme yolunda gayret eden herkesi kutluyorum....

Hele şunun üçüncülüğüne bak,hele şunun şımarmasına,hele sıfatına...................(80 lerdeki Bekçinin konuşma tarzı bu bayılıyorum)

Artık 3. de oldum;öyle herkese selam vermem,hal hatır sormam,her yerden alışveriş yapmam.Kısaca kendime ayrıcalıklı davranırım.Artık 1. ve 2 olarak güzel arkadaşlarım ne yapar bilmiyorum..

Ayyyyyy sevindimmmm...Neyse yoldan çıkmaya gerek yok.Ben yine de zarif salon kadını kimliğime uyacak asillikte sevineyim...:119::119::119::119::119:

Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum....Umarım çok iyi geçer....

Ay sen çok yaşa hemi mehtap bayıldım gülmekten valla şimdiki veletler çok fena oluyo ne diyelim hayırlısı bakalım bizim sıpa bize neler edecek

kuzum gel sen buraya beraber içelim kahveyi valla ne güzel olurayrıca şöyle bi gelin olmayı çok isterdim saygısızlık yapmak degil asla ama herşeyi kafaya takmayan biri olmak isterdim doğrusu
canım al bendende okadar bizim apatmanda herkes yaşlı bi görseniz genç olanlarda zaten çalışıyo gerçi artık kahve içmeye vaktim yok ama yinede yan başımda şöyle iyi bi komşum olmasını çok isterdim

canım çooookkkk tebrik ederim umarım hep böle devam eder

yakınsan gel kahve içelim esenyurt kiptaş 5.etabın üst sokagındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…