HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA
dereceye girenleri tebrik ediyorummmAYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay
AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz
AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz
HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem
HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb:81:
HAFTANIN 3.sü _______ - 1,5 kg. ___________ BEYZUS:119:
haftanın ve ayın derecedekileri güzelleri kutlarım bize de bulaşır inşallahAYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay
AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz
AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz
yerim ben o oburcuğuHAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA
canım dualrımız seninle inşallah ataman olur eşinin yanına gidersin biran önce
kızlar tebrik ediyorum ve sizleri ayakta alkışlıyorum
asu canım eline koluna emeğine sağlık bi gün bende oraya adımı yazdırcam ama söz
Günaydın herkese tatilde olduğum için giremiyorum hiç ankarayı çok özlemişim:)) dünde bildirim yapamadım zaten kiloda veremedim biraz abarttım bu ara maalesef(
selam canım sen beni soladın gidiyorsun
gürkan kubilaya gidince sana verdigi liste varmı ballı sirkeli suyu dr mu önerdi
bende özel diyetisyene başlıcaktım spğor hocam gitme dedi sen beyninde hazır oldugunu hisettigin zaman zaten sağlıklı beslenip kilo verirsin dedibana vermiş olduğu listeler var fakat onlara bakmıyorum bile ben daha önce o listelere harfi harfine uyup kilo vermiştim ama sporu bırakınca 16 kilonun 13 kilosunu geri aldım.şimdi doktorsuz bir aydır burada diyet yapıyorum yediklerimi dengelemeye çalışarak kendim belirliyorum o gün ne yiyeceksem, açıkcası kalıplaşmış listeler bana soğuk geliyor artık 8 ay devamlı listeye uygun yiyince.şu an listesiz zaten kendimi diyette hissetmiyorum
ballı sirkeli suyu o önermedi ,benim daha öncelerden de bildiğim bir şeydi ve ona giderken o listeleri uygularken de ben ballı sirkeli limonlu ılık suyumu yine içiyordum
doktorun da yaptığı bir şey yok diyetisyenleri aylık listeleri hazırlıyorlardı,gittiğimde kilo yağ kas su listemi çıkarıyolardı sonrada gürkan beyin odasında 10 15 kişi giriyoduk bize kim ne kadar kilo vermiş onu söylüyordu yani yaptığı bir şey yok aslında
afiyet olsun pırasa demişken hazır evde kimse yok bende pırasa yapayım benden başka pırasa seven yokslm herkeseeeeeeee
ceyrek dılım ekmek,4 zeytın ,bıraz beynır bır yumurta bıde cay hop kahvaltı tamam:))
uff erken yaptım kahvaltıyı sımdık karnım ac ama ne yıcem bılmıom
salata yogurt bas tacımız ne yapsam yanına yaaaa nohut vardı bıraz yesem mı onu ,,
sebze de yapmadım daha artık aksama pısırım pırasaaaaa lımonlu lımonlu yerımmmmmmmmmm
afiyet olsun pırasa demişken hazır evde kimse yok bende pırasa yapayım benden başka pırasa seven yok
ben hep yarım kg alırım alınca pazarcılar ısrarla 1 kg vermeye çalışırlar bende çöpe gitmesin diye az alırımsaol canım,,,
bızdede seven yok ,,daha dogrusu esım pek sebzecı deıl etcılerden bende sebzecılerden:)))o yuzden bı kılo pırasa ıspanak falan edıom uc gun kendım yıyorum :)))
bende özel diyetisyene başlıcaktım spğor hocam gitme dedi sen beyninde hazır oldugunu hisettigin zaman zaten sağlıklı beslenip kilo verirsin dedi
aslında herşeyi biliyorum bir diyetisyen kadar bilgim varCEVAP VERDİGİN İÇİN SAGOL
BENDE 2 GÜN YALNIZIM KIZLARIM 3 GÜNLÜGÜNE TATİLE GİTTİ İKİZLERİM KAMPA GİTTİ EŞİM ADANAYA GİTTİ BİR AKRABASI VEFAT ETMİŞTİ BEN KEDİMLE TEK KALDIM BURDAYIM
aynen tatlım spor hocan doğru söylemişiş beyinde bitiyor he diyetisyenin şöyle bir faydası var ne zaman gidiyorsan hafta yada ayda hesap vermen gereken biri oluyor dikkat edip kilo vermeye çalışıyorsunki tartıda eksi çıkasın bunları yaparkende cebinden para çıkıyor
ama burada birbirimize bir nevi hesap verme olayını yaşıyoruz zaten aman artı çıkmıym aman dereceye gireyim diye çaba içerisindeyiz
bence diyetisyene vereceğiniz parayı bir kenara koyun kilolarımızdan kurtulunca kenarda birikmiş paramız olur ve kendimizi ödüllendiririz
senelerdir doktorlara gitmekten tv den netten ve kitaplardan o kadar çok şey öğrendikki hepimizi bir eve kapatsalar 6 ayda herkesi ideal kilosuna indiririm hemde sağlıklı bir şekildeaslında hepimiz birer diyetisyen değilmiyiz
yalnızlık bazen iyidir kafanı dinlersin
hadi Allah kavuştursun
selamun aleyküm kısceleriiiimmmm
ben kaçaklardayım biliyorum amaistem dışı
perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlarseniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdularbende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.
anaaaaammmm ne kadar çok yazmışım beeenn oku oku bitmez bu
haydi ben kaçıyorum
oglen ne yesem diye karar veremiyorum.. mercimek corbasi yapicam simdi kendime ozel diyete uygun az kalorilibol,bol su icmeye basladim ins yeniden tam gaz devam edicem kaldigim yerden birde ne oldu kizlaaar.. sevgilimde kilo vermeye karar verdi,ilk isim bende diyetisyene baslicam dedi inanamadim birde sigarayi azalticak..bu gelisinde cok kararlar aldik artik benim diyet yapmamada kizmicak yuruyuslerimi gizlememe gerek kalmadi bin takla atiyodum ogrenmesin diye ins sizinde hersey yolundadir ara buldukca gecmise goz atmaya calisiyorum :13: DUKAN YAPAN ARKADASLAR SIZ SUREKLI YULAF KEPEGINI KULLANIYORMUSUNUZ ? BEN ONU KULLANMADAN UYGULASAM DIYETI OLURMU ? Karatayida almistim simdi dukani yazioken aklima geldi bi bitireyim su kitabida
katılıorum bende gıttım dıyetısyene ılk ay 4 kılo verdım sonrakı ay 2 kılo verdıydım kadın hemen yok soyle ılac var su kadar kılo verdırıo falan dedıydı sınır olduydum gıtmedım bı daha ,,,baska bırıne gıttım o da her ogunde bana 2 dılım ekmek aralarda da tost verıodu cavdar ekmeklı ,,bı hafta yaptım ama gr veremedım gunde paketlı ekmeklerın yarısı bıtıodu bırakdım onuda,,,gurkan beye gıtcekdım o da baya uzak kalıo vazgecdım,,sporunu yap bogazını tut suyunu walla da verıon :))
Ayşe abla bende tam diyetisyeni sorcaktım sen cevap yazmışsın zaten bende adam kendi ilgileniyo sanıyorum bide tvye çıkıyo hava atıyo ben zayıflatıyorum diye demek alakası yok neyse yardımcı olduğun için sağolselamün aleyküm şekerlerim
dün den itibaren kaçamaksız günler başlıcak derken misafirlerim geldi tabi o kaçamaksız gün başlayamadı
dünkü menülerim
sabah ballı limonlu sirkeli ılık su
kahvaltı
ada çayı
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
çok az kaşar peynir
maydonoz dere otu
sonra spora gittim
arada 7 fındık
öğlende salata yemeği düşünüyordum eltimden telefon geldi sana geliyoruz diye
apar topar patates salatası yaptım çok da güzel olmuştu az yağlı az tuzlu
su böreği aldırdım,poğaça ve tatlı :18: evde malzeme bulundurmuyorum artık yapmıyım diye aniden olunca hazır aldım mecburen
öğlen yemeğimde bunları yedim misafirlerimle beraber
çok da takılmıyorum aslında yediklerime çünkü dr.gürkan kubilaya giderken 16 kilo vermiştim ve her hafta listemde mutlaka 2 öğün kaçamak vardı yani kaçamak ta canımız ne isterse yiyebiliyorduk mesela;1.5 iskenderyanında kaymaklı kadayıf hızımızı alamassak 1 tabak ta mantı mesela abartarak yazdım çünkü gerçekten ne istersek yememiz serbestdi
o yüzden arada ufak kaçamaklar yaptığınızda kendinizi suçlamayın hatta vücudu şaşırtmak adına bu kaçamaklar gerekliymiş,yoksa vücud bir süre sonra bakıyomuş yiyecek girişi yok vücuda hemen depolamaya başlıyormuş.eğer canım bir şey çekmişse ucundan falan mutlaka yiyorum,aksi takdirde herşeyi kısarsak daha sonra canımız daha çok ister ve abartırız
ara yapmadım
akşam yemeğinde de patates salatası,birazda börekden falan yedim
aslında salata yapacaktım kendime yağsız tuzsuz yeşilliklerle fakat buzdolabımın lastiği bozulmuştu servis geldi dün akşam lastiği yapıp dolabı sabaha kadar açmıcaksınız dedi ve bantladı mecburen bende olanları yemek zorunda kaldım
aslında buzdolabı hep bantlı mı kalsaydı acaba:44:
yemekten 2 saat sonrada 1 portakal yedim
dünü böyle atlattım bugün salata yiyip dengelicem
spora gidemedim bugünküçük oğlan sevgilisiyle kahvaltıya gidecekmiş arabamı aldı yaya kaldım ama eliptik bisikletimle 15 dk ter atmayı düşünüyorum ve sonrada yürüyüşe çıkarım belki
veee dersss çalışmam gerekiyorrrrimdatttttt:18:
haftanın ve ayın derecedekileri güzelleri kutlarım bize de bulaşır inşallah
yerim ben o oburcuğu
mümkün görmüyorum ben o kadar kilo almanı haftaya görürsün bak
inşallah canım sen de başlarsın spora fırsatın olsa eminim işyerin nerdeydi senin
dafiiii valla ben okurken helak oldum canım sen nasıl yetişiyorsun ben bir gün koşturunca 2.gün perte çıkıyorum resmen Allah gücünü artırsın inşallah
bana vermiş olduğu listeler var fakat onlara bakmıyorum bile ben daha önce o listelere harfi harfine uyup kilo vermiştim ama sporu bırakınca 16 kilonun 13 kilosunu geri aldım.şimdi doktorsuz bir aydır burada diyet yapıyorum yediklerimi dengelemeye çalışarak kendim belirliyorum o gün ne yiyeceksem, açıkcası kalıplaşmış listeler bana soğuk geliyor artık 8 ay devamlı listeye uygun yiyince.şu an listesiz zaten kendimi diyette hissetmiyorum
ballı sirkeli suyu o önermedi ,benim daha öncelerden de bildiğim bir şeydi ve ona giderken o listeleri uygularken de ben ballı sirkeli limonlu ılık suyumu yine içiyordum
doktorun da yaptığı bir şey yok diyetisyenleri aylık listeleri hazırlıyorlardı,gittiğimde kilo yağ kas su listemi çıkarıyolardı sonrada gürkan beyin odasında 10 15 kişi giriyoduk bize kim ne kadar kilo vermiş onu söylüyordu yani yaptığı bir şey yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?