Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA

AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay

AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz
dereceye girenleri tebrik ediyorummm
valla + larıyazmakta cesaret bak ben cesaret edipte tartıya çıkıp görmeye bile tahamül edemedim kilocuklarıı bence ödemm dirrr

Son düzenleme:
Günaydın herkese tatilde olduğum için giremiyorum hiç ankarayı çok özlemişim:)) dünde bildirim yapamadım zaten kiloda veremedim biraz abarttım bu ara maalesef (

oglen ne yesem diye karar veremiyorum.. mercimek corbasi yapicam simdi kendime ozel diyete uygun az kalorili bol,bol su icmeye basladim ins yeniden tam gaz devam edicem kaldigim yerden birde ne oldu kizlaaar.. sevgilimde kilo vermeye karar verdi,ilk isim bende diyetisyene baslicam dedi inanamadim birde sigarayi azalticak..bu gelisinde cok kararlar aldik artik benim diyet yapmamada kizmicak yuruyuslerimi gizlememe gerek kalmadi bin takla atiyodum ogrenmesin diye ins sizinde hersey yolundadir ara buldukca gecmise goz atmaya calisiyorum :13: DUKAN YAPAN ARKADASLAR SIZ SUREKLI YULAF KEPEGINI KULLANIYORMUSUNUZ ? BEN ONU KULLANMADAN UYGULASAM DIYETI OLURMU ? Karatayida almistim simdi dukani yazioken aklima geldi bi bitireyim su kitabida

HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem

HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb :81:

HAFTANIN 3.sü _______ - 1,5 kg. ___________ BEYZUS :119:

AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay

AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz
haftanın ve ayın derecedekileri güzelleri kutlarım bize de bulaşır inşallah
HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA
yerim ben o oburcuğu
mümkün görmüyorum ben o kadar kilo almanı haftaya görürsün bak

inşallah canım sen de başlarsın spora fırsatın olsa eminim işyerin nerdeydi senin

dafiiii valla ben okurken helak oldum canım sen nasıl yetişiyorsun ben bir gün koşturunca 2.gün perte çıkıyorum resmen Allah gücünü artırsın inşallah

selam canım sen beni soladın gidiyorsun
gürkan kubilaya gidince sana verdigi liste varmı ballı sirkeli suyu dr mu önerdi

bana vermiş olduğu listeler var fakat onlara bakmıyorum bile ben daha önce o listelere harfi harfine uyup kilo vermiştim ama sporu bırakınca 16 kilonun 13 kilosunu geri aldım.şimdi doktorsuz bir aydır burada diyet yapıyorum yediklerimi dengelemeye çalışarak kendim belirliyorum o gün ne yiyeceksem, açıkcası kalıplaşmış listeler bana soğuk geliyor artık 8 ay devamlı listeye uygun yiyince.şu an listesiz zaten kendimi diyette hissetmiyorum
ballı sirkeli suyu o önermedi ,benim daha öncelerden de bildiğim bir şeydi ve ona giderken o listeleri uygularken de ben ballı sirkeli limonlu ılık suyumu yine içiyordum
doktorun da yaptığı bir şey yok diyetisyenleri aylık listeleri hazırlıyorlardı,gittiğimde kilo yağ kas su listemi çıkarıyolardı sonrada gürkan beyin odasında 10 15 kişi giriyoduk bize kim ne kadar kilo vermiş onu söylüyordu yani yaptığı bir şey yok aslında

herkese mutlu huzurlu hafta sonları dilerim
karbonhidrat yemekten midem bulanıyor ne açlığımı ne tokluğumu anlamıyorum bitsin şu tatil de bir düzene girerim belki
bugün yürümek istiyorum inşallah büyük kızımı da ebruya göndereyim de

slm herkeseeeeeeee

ceyrek dılım ekmek,4 zeytın ,bıraz beynır bır yumurta bıde cay hop kahvaltı tamam:))
uff erken yaptım kahvaltıyı sımdık karnım ac ama ne yıcem bılmıom
salata yogurt bas tacımız ne yapsam yanına yaaaa nohut vardı bıraz yesem mı onu ,,
sebze de yapmadım daha artık aksama pısırım pırasaaaaa lımonlu lımonlu yerımmmmmmmmmm

bende özel diyetisyene başlıcaktım spğor hocam gitme dedi sen beyninde hazır oldugunu hisettigin zaman zaten sağlıklı beslenip kilo verirsin dedi
aslında herşeyi biliyorum bir diyetisyen kadar bilgim var CEVAP VERDİGİN İÇİN SAGOL

BENDE 2 GÜN YALNIZIM KIZLARIM 3 GÜNLÜGÜNE TATİLE GİTTİ İKİZLERİM KAMPA GİTTİ EŞİM ADANAYA GİTTİ BİR AKRABASI VEFAT ETMİŞTİ BEN KEDİMLE TEK KALDIM BURDAYIM

afiyet olsun pırasa demişken hazır evde kimse yok bende pırasa yapayım benden başka pırasa seven yok

afiyet olsun pırasa demişken hazır evde kimse yok bende pırasa yapayım benden başka pırasa seven yok

saol canım,,,
bızdede seven yok ,,daha dogrusu esım pek sebzecı deıl etcılerden bende sebzecılerden:)))o yuzden bı kılo pırasa ıspanak falan edıom uc gun kendım yıyorum :)))

saol canım,,,
bızdede seven yok ,,daha dogrusu esım pek sebzecı deıl etcılerden bende sebzecılerden:)))o yuzden bı kılo pırasa ıspanak falan edıom uc gun kendım yıyorum :)))
ben hep yarım kg alırım alınca pazarcılar ısrarla 1 kg vermeye çalışırlar bende çöpe gitmesin diye az alırım
yoğurdumu kendim mayalayınca yanında hep tüketmeye özen göstericem bundan sonra

aynen tatlım spor hocan doğru söylemiş iş beyinde bitiyor he diyetisyenin şöyle bir faydası var ne zaman gidiyorsan hafta yada ayda hesap vermen gereken biri oluyor dikkat edip kilo vermeye çalışıyorsunki tartıda eksi çıkasın bunları yaparkende cebinden para çıkıyor
ama burada birbirimize bir nevi hesap verme olayını yaşıyoruz zaten aman artı çıkmıym aman dereceye gireyim diye çaba içerisindeyiz
bence diyetisyene vereceğiniz parayı bir kenara koyun kilolarımızdan kurtulunca kenarda birikmiş paramız olur ve kendimizi ödüllendiririz
senelerdir doktorlara gitmekten tv den netten ve kitaplardan o kadar çok şey öğrendikki hepimizi bir eve kapatsalar 6 ayda herkesi ideal kilosuna indiririm hemde sağlıklı bir şekilde aslında hepimiz birer diyetisyen değilmiyiz

yalnızlık bazen iyidir kafanı dinlersin
hadi Allah kavuştursun

katılıorum bende gıttım dıyetısyene ılk ay 4 kılo verdım sonrakı ay 2 kılo verdıydım kadın hemen yok soyle ılac var su kadar kılo verdırıo falan dedıydı sınır olduydum gıtmedım bı daha ,,,baska bırıne gıttım o da her ogunde bana 2 dılım ekmek aralarda da tost verıodu cavdar ekmeklı ,,bı hafta yaptım ama gr veremedım gunde paketlı ekmeklerın yarısı bıtıodu bırakdım onuda,,,gurkan beye gıtcekdım o da baya uzak kalıo vazgecdım,,sporunu yap bogazını tut suyunu walla da verıon :))

Sen muhtesem kadinsin..

Yulaf kepeği şart.. olmazsa, olmaz...Yulaf kepeği miğdede su ile şişiyor. Neden kulanmak istemiyorsun?

evet canım rejimi yapan biz o kadar eziyet çeken biz parayı cebe indiren onlar
gürkan beye hele hiç gerek yok adamı 3 dk görüyosun sadece oda 15 kişiyle birlikte
her şeyi assitanları yapıyor.he ben neden 8 ay gittim bana kilo verdirdiğinden değil hesap verecek biri olsun istedim ve o kadar para veriyorum onun hatrına kilo veririm diye,her ay gidip tartılıyordum yeni bir aylık listemi elime verip ödemeyi alıp beni yolluyorlardı,16 kilo da verdim tabi ama ben listelere uyarak verdim,liste dediğim zaten hepimizin bildiği şeyler tek fark mesela sebze yemeği yerine kereviz yemeği yazması ya da et yerine köfte yada biftek yazması.yani süslü püslü albenili listebazende o kadar tuhaf şeyler oluyorduki arada bul

Ayşe abla bende tam diyetisyeni sorcaktım sen cevap yazmışsın zaten bende adam kendi ilgileniyo sanıyorum bide tvye çıkıyo hava atıyo ben zayıflatıyorum diye demek alakası yok neyse yardımcı olduğun için sağol

canım ben ostimde bi gıda firmasında muhasebe işi yapıyorum
sen neresindesin ankaranın canım

dr.gürkan bizim burada yaptığımızı yapıyo yaniii

selam hatunlar,

gene geç kalktım yaa 11de misafir gelcekmiş yine yine yeniden. onu bekliyorum spor yapıp banyo yapcaktım ama kaldı oda şimdi. hemencecik evi toparladım. kardeşimde gelicek bugün. onlar gelene kadar koşturayım azcık diye düşündüm ama terlicem bu sefer hiç gerek yok baya kalabalık olcaz sanırım. dersler kaldı yine ben bu gidişle zor giricem sınava gys leri buldum onlara bakmaya çalışıyorum kitaplar çok uzun sıkıyor okurken. oldugu kadar artık sınav gününe kadar çalışcam baktım olmuyor yeterli değil girmem sınava. misafirden ondan bundan zaman kalmıyor ya. annemde çalışıyor bide grip oldu mecbur herşey bende. misafirin yanında gidip ders çalışayım ya da spor yapam azcık felan olmuyor işte. aslında desem bişey demezler ders konusunda ama bizim sülalenin enteresan huyu misafir varken onla oturcan hizmet etcen sürekli felan. gelen gidende eksik olmuyorki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…