nursena sayende yırttık
eşime dedim elmalı yapaydı iyiydi diye aradı söyledi şimdi annesine
sana da ayırayım canım gel ankaraya bak çarşamba semiran da gelecek
görümcen daha kalacak mı
Derya,
KAynananın doğumgünü bugünmüydü,nasıl geçti.?
eğlendinizmi çılgınlar gibi.:)
selamun aleyküm kısceleriiiimmmm
ben kaçaklardayım biliyorum amaistem dışı
perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlarseniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdularbende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.
anaaaaammmm ne kadar çok yazmışım beeenn oku oku bitmez bu
haydi ben kaçıyorum
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? keyifler nasıl? biz şükür dün atlattık doğumgününü. zor bir geceydi ama geçti gitti. birazdan da kahvaltılarını yapıp çıkacak benim zoraki misafirler. birkaç gün kafam rahat edecek.
Dün akşam kayınpederim maşallah fırtınalar estirdi. adam karısından daha çok kaynana. dün istemediğimiz bir şey için eşimle ikimize emrivaki yapmaya kalktı misafirler gelmeden. ikimiz de karşı çıktık, pes etmek zorunda kaldı tabi. gece boyu yaptıklarını görseniz şaşardınız. adam bildiğin kaynana geni taşıyor. zaten hiç sevmiyordum, iyice soğudum kendisinden. gitseler de kurtulsak artık ya.
masaya oturmadım akşam yemeğinde, yer yoktu. öyle ayakta atıştırdım. akşam yemeğini az yedim. peşine eşimin ısrarıyla 1/4 dilim kadar pasta yedim. iki üç tane de cevizli kayısılı tatlı. şükür hasarsız atlattım yani. bu sabah da 81.9 kg geldim ödül niyetine :)
birazdan kahvaltıyı hazırlarım. eşim de sonra bırakır onları. sonra da anneme uğrayacağız, asker görmeye misafirleri olacak. benden bugünlük bu kadar yani. hepinize güzel bir haftasonu diliyorum kızlar
kadınlar kulübünün face sayfasında paylaşmışlar çok komik bi öykü olmuş
Evin annesi ütü yaparken, evin küçük yaramazı da salonda oyuncak treniyle oynuyormuş, derken annesi birkulak kabartmış ki oğlan şöyle bağırıyor:
- Evet.!! Son durağa geldik..!! Duymadınız mı Allahın Cezaları, Hala Ne Oturuyorsunuz?? Çabuk defolun, inin aşağı…!!!
Bunları duyan anne neye uğradığını şaşırmış doğru salona koşmuş:
- Sen nerden öğrendin bakıyım böyle konuşmayı?? Ne kadar ayıp, şimdi doğru odana gidiyosun tam 2 saat cezalısın. Bir daha da ağzından öyle kötü sözler duymayayım..!!
İki saat sonra küçük afacan tekrar salona dönmüş, treninin başına oturmuş. Annesi de mutfakta yemek yapıyormuş, derken yine oğlanın konuşmalarını duymuş:
- Sayın yolcularımız, iste son durağa geldik. Umarız çok güzel bir yolculuk geçirmişsinizdir. Lütfen eşyalarınızı trende unutmamaya dikkat ediniz. Trene yeni binen yolcularımız, sizin de çok güzel bir yolculuk geçirmenizi diliyoruz. Küçük bagajlarınızı koltuklarınızın altına koyabilirsiniz. Bu arada unutmayın yolculuk sırasında sigara içmek yasaktır..
Bunları duyan annesi az önceki cezanın işe yaradığından memnun gülümserken oğlan konuşmasına devam etmiş:
- Ayrıca iki saatlik rötar yüzünden mutfaktaki cadaloz adına hepinizden özür dileriz...!! :)
Allah eksik etmesin gelen gideni yine canım seviliyosunuz demekkiselamün aleykümmm....
ben geldimmm....özledim sizi yaa...kaç gündür gelen giden bitmedi...mutfaktan çıkamadım....son misafirlerimide az önce ugurladım...bılaşıkları hallettim ama mutfağım toplanıcak halim kalmadı bende size koştum hemen...öğlen onlar gelmeden az bi bakayım size dediydim tam açtım forumu zil çaldı öyle bırakıp kalktıydım..bi daha anca sıra geldi...kuzum daha iyi elhamdülillah....ben çok yorgunum yarında temizlik yapıcam düşününce daha yoruluyorum...bende çay istiyorummm....yarım saatte iki demlik çay bitti bi bardak içemedimm...simdi ben otursamda biri çay verse çok mutlu olcam ama nerdeeee.....artık kızlar büyüyünce belkii....pazartesi kızımın kontrolü var ordanda annemlere geçicez....gene bikaç gün aranızda olamayabiirim yaniii... fena bağımlılık yaptınız zaten bende her fırsatta bi bakam neler olmuş kim ne yapmış diyorum pc ye koşuyorum kocam kızıyo böyle değildin net aldık huyun değişti diyo...gıcık...bazen çok kızdırıyo bir sürü sövesim geliyo ardından ama seviyom keratayıda kıyamıyom genenapcaz bilmiyom yanii...neyse işin kötüsü misafirler dolayısıyla dün biraz kaçamaklarım oldu...çok şükürki tartı aynı gösteriyo..cumaya kadarda azcıkta olsa gene eksi görürüm inş..ay gene çenem düşmüş benimm..
asucumm o elmalı kurabiyeden bende istiyommmm...çok severim kendisinii..önceki gün annem bimden kazandibi almış bitane ben çok seviyorum diye hala dolapta duruyo etrafında dört dönüyom ama yemedim...dursun dedim çok aşırı tatlı krizim tutuyo adet öncesi ozamana saklıyomm...
herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....
HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem
HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb:81:
HAFTANIN 3.sü _______ - 1,5 kg. ___________ BEYZUS:119:
AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay
AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz
AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz
HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA
Cem Yılmaz'ı -fundamentals-izledik çok güldüm..
harbiden özel biri cmylmz..Helal olsun..
lidıl lidıl :))))
selamun aleyküm kısceleriiiimmmm
ben kaçaklardayım biliyorum amaistem dışı
perşembe günü köye gitmek için hazırlandım, eltime yolluk hazırladım. açtım geçmişi okudum beğenme butonuna bastım alıntı yaptım tam cevap yazıyordum eşim geldi hemen çıkıyoruz dedi alıntıları cevaplayamadan çıktım. gece geri dönecektik .gelince tekrar alıntılarım dedim. köye gittim eltimler valizlerini bile hazırlamamışlarseniş bekledik bir bak eksik varmı kontrol ette valizi hazırlayıver dediler. valizleri hazırladım bağladım. üzerlerini yazdım. eve geçtim sobayı yaktım dumanı gören geldi ev doldu. hemen yemek yaptım. kaç sofra oldu hatırlamıyorum. eltimler, yeğenler hep köydeydi. hepside bize geldi yemeğe. bulaşık, çay faslı derken eltimlerin yola çıkmasına iki saat kaldı birazcık oraya geçelim dedik. zaten karşı karşıya evimiz.oraya geçtik. tam oturmuştukkiii haber geldi. uçak kalkış saati değişmiş sabah sekizde gidecekler dediler. mecburen köyde kaldık. sabah erken kalktım kayınpederime kahvaltı yaptırdım. bizimkileri hazırlıyordum kaynımın sesini duydum kapıya çıktım. birşeymi oldu dedim. cumadan sonra gidicekmişiz dedi. cumayı bekledik. cumadan sonra bir telefon geldi gidişler salı güne ertelendi dediler bırakıp geldik. eve gelirken yeğen aradı . yenge yarın ayşe meleğin doğum gününü yapıcaz geleyim sarmayı yapalım dedi. gel dedim. kalktım dondurucuda köy tavuğu vardı onu çıkarttım . çocuklar tatilken çullama yapayım yesinler dedim. hepside çok seviyorlar. onlar gelinceye kadar yemekleri ocağa koydum. büyük eltimin oğluda çok seviyor onada telefon ettim.hepsi toplandılar. içini hazırlayım , ben yemekleri hallederken siz sarmayı sarın dedim. gelinler sarmayı sardı. ben yemekleri hazırladım tam sofra hazırdıkii gelinin anne babası kuzenleri gelmiş telefon ettiler biz araba bulmuşken akşamdan geldik doğum gününe dediler eyvah yenge evde yemek yok dedi . ben de gelsinler yemekten sonra eve geçersiniz dedim. onlarda geldi ev fuull
yemekten sonra onları gönderdim. ikram için aşure yapmak istiyorum dedi. onun malzemesini hazırladım. sen bunları götür , sabah annenle aşureyi koyu ocağa kayınvaldende gelir onu yaparsınız, sarmayıda götür pişirin hazırlayın ben sabah poğçaları yapar getiririm dedim. pastayıda küçük aldık yetermi bilmiyorum dedi. hadi sen git ben ilave pasta yaparım dedim. onları gönderdim. çay kahve faslından sonra yeğenler toplanıp, eşleriyle birlikte kızma birader oynamaya oturdularbende pasta yaptım. gce çok geç saatte dağıldılar. kalanların yataklarını yaptım. gece girecek vaktim olmadı. sabah kalktım poğça yoğurdum. koşa koşa geldim netbukun başına. biraz geçmişe bakayım. sonra kahvaltı hazırlıycam. poğçaları hazırlayıp doğum gününe gidicem. beğen butonuna basıp geçicem siz cevap kabul edin olurmu bildirime yetişemedim. yenacım aynı yazmışsındır inşallah . artıdayımdır mutlaka hiç çıkmadım tartıya, bu haftada artı olurum kesin çoook yoğun olucam çünkü. sonrada detox yaparım. esracım ölçülerimi bildirmişmiydim bilmiyorum , son ölçtüğümde beden- 102, bel - 93, basen - 112 çıkmıştı.
anaaaaammmm ne kadar çok yazmışım beeenn oku oku bitmez bu
haydi ben kaçıyorum
bana vermiş olduğu listeler var fakat onlara bakmıyorum bile ben daha önce o listelere harfi harfine uyup kilo vermiştim ama sporu bırakınca 16 kilonun 13 kilosunu geri aldım.şimdi doktorsuz bir aydır burada diyet yapıyorum yediklerimi dengelemeye çalışarak kendim belirliyorum o gün ne yiyeceksem, açıkcası kalıplaşmış listeler bana soğuk geliyor artık 8 ay devamlı listeye uygun yiyince.şu an listesiz zaten kendimi diyette hissetmiyorum
ballı sirkeli suyu o önermedi ,benim daha öncelerden de bildiğim bir şeydi ve ona giderken o listeleri uygularken de ben ballı sirkeli limonlu ılık suyumu yine içiyordum
doktorun da yaptığı bir şey yok diyetisyenleri aylık listeleri hazırlıyorlardı,gittiğimde kilo yağ kas su listemi çıkarıyolardı sonrada gürkan beyin odasında 10 15 kişi giriyoduk bize kim ne kadar kilo vermiş onu söylüyordu yani yaptığı bir şey yok aslında
herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....
selamün aleykümmm....
ben geldimmm....özledim sizi yaa...kaç gündür gelen giden bitmedi...mutfaktan çıkamadım....son misafirlerimide az önce ugurladım...bılaşıkları hallettim ama mutfağım toplanıcak halim kalmadı bende size koştum hemen...öğlen onlar gelmeden az bi bakayım size dediydim tam açtım forumu zil çaldı öyle bırakıp kalktıydım..bi daha anca sıra geldi...kuzum daha iyi elhamdülillah....ben çok yorgunum yarında temizlik yapıcam düşününce daha yoruluyorum...bende çay istiyorummm....yarım saatte iki demlik çay bitti bi bardak içemedimm...simdi ben otursamda biri çay verse çok mutlu olcam ama nerdeeee.....artık kızlar büyüyünce belkii....pazartesi kızımın kontrolü var ordanda annemlere geçicez....gene bikaç gün aranızda olamayabiirim yaniii... fena bağımlılık yaptınız zaten bende her fırsatta bi bakam neler olmuş kim ne yapmış diyorum pc ye koşuyorum kocam kızıyo böyle değildin net aldık huyun değişti diyo...gıcık...bazen çok kızdırıyo bir sürü sövesim geliyo ardından ama seviyom keratayıda kıyamıyom genenapcaz bilmiyom yanii...neyse işin kötüsü misafirler dolayısıyla dün biraz kaçamaklarım oldu...çok şükürki tartı aynı gösteriyo..cumaya kadarda azcıkta olsa gene eksi görürüm inş..ay gene çenem düşmüş benimm..
asucumm o elmalı kurabiyeden bende istiyommmm...çok severim kendisinii..önceki gün annem bimden kazandibi almış bitane ben çok seviyorum diye hala dolapta duruyo etrafında dört dönüyom ama yemedim...dursun dedim çok aşırı tatlı krizim tutuyo adet öncesi ozamana saklıyomm...
hemde nasil öyle cilginlar gibi eglendik ki cildirma noktasinda eve döndüm :)))) ama tüm israrlara , tahriklere ragmen bir dilim pasta bile yemedimherkes ikramlarini yerken ben kuzu kuzu roka,maydonoz marul ve domatesten olusan salatami yedim.yemek olarakta bir kepce ezogelin corbasi ve birazda firinda mantarli tavuk yedim.(tavugun derisini ayirdim zaten hic sevmem) cok basarili gecti benim acimdan, kendimi tutamayip eninde sonuda ya kurabiyelere yada pastaya saldiririm demistim ama hicte düsündügüm gibi olmadi :)
Kislar incelmemin sırrını çözdüm...
Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde deney yapmıs. Sonuç omega 3 kullanımı orta derecedeki egzersizle birlikte vücüdun sıkılaşmasına destek veriyormus...
hersey bir bütün bunu çok iyi biliyorum...
ben hergün unutmadan neler yapiyorum yazayim...
uyanır uyanmaz troid ilacimi içiyorum. ve ılık bir bardak suyla bir kaşık ev yapimi elma sirkesi içiyorum. 2. ılık su bardagimin içine bir dilim limon atıyorum onuda içiyorum.
yarim saat sonra diyete uygun kahvaltimi yapiyorum. Kahvatidan sonra, mutli vitamin ve omega 3 içiyorum. Diyete uygun ögle yemegi ve sonrasinda 2 fincan limonlu yesil çay içiyorum. Diyete uygun aksam yemeği ve sonrasi 1 fincan bazen 2 fincan yesil çay...
1gün arayla 1 saat spor yapiyorum. Bir gün bos birgün dolu. Spora gitmeden önce en az 1 saat önce yemek yemiş oluyorum. Spordan gelince 1 saat sonra yemek yiyorum. Spora gitmeden yarim saat önce carnitin içiyorum. Spora gitmedigim ve kimseyle görüsmedigim günler 5 parça sarimsak yutuyorum. gün içinde en az 2.5 -3 litre spora gittigim günler 4 litreye yakın su tüketiyorum. Su bardaklarimin içine sürekli limon dilimleri atiyorum. Günümün yarisi wcde geçiyor
Helal kiz ne güzel sistemli gidiyorsun
Şu tatil bir bitsede bende eski düzenime kavuşsamBüyük kiz evde olunca saatler değişiyor devamli ge uyandigindan.
Cok dengeli ve sağlikli gidiyorsun eminim süper kilolar verip yaza kilo sorunsalin kalmayacak
''Hayat güzeldir'' izledik kızımla.. 2.izleyişim olmasına rağmen şiştim ağlamaktan...
Dün altıma yapacak kadar güldüm. bugün ağladım ne tuhafım..
KEndimi pek iyi hissetmiyorum aslın da.. halsizlik, günlerdir geçmeyen baş ağrısı ve yüzümün sol tarafında hassasiyet oluştu,yine sol kulağım da ağrı...
Yarın erkenden kayınvaldem ev değiştirecek bu soğuklar da yardıma gideceğiz...
Hayat hiz adil değil..Asumanzeynep elmalı pasta yemeye gider kayınvalidesine ben ev taşımaya...
---
Umuttt,neden uğramıyorsun.?
Canım, budurum işlerimi çok etkiledi mesala burada çok vakit geçiriyorumnuhan müthişin canım
senin yaptığının yarısını yapabilsem keşke
geçmiş olsun canım yarın için de kolay gelsin
benim kayınvalide beni çalıştırmaz hiç hakkını yemeyim şimdi
Allah sağlık versin ona her işini kendi yapar ama kendine pek bakmaz işte sigara kullanıyor ve şekeri de var bişey olursa benden başka bakacak kimsesi de yok
Canım, budurum işlerimi çok etkiledi mesala burada çok vakit geçiriyorumnapayim sizi seviyorum. Birde yemek yapmak için vakit ayiriyorum. sizin işleriniz gerçekten çok zor, ailenizi birakin birde yakin cevre ile irtibat halindesiniz. Bak yarin elmali pasta yiyeceksin. Kolya değil gerçekten. Ama subat tatili baslasin sen gündüzleri evde yanliz kal gene baslicaksin ben biliyorum.
''Hayat güzeldir'' izledik kızımla.. 2.izleyişim olmasına rağmen şiştim ağlamaktan...
Dün altıma yapacak kadar güldüm. bugün ağladım ne tuhafım..
KEndimi pek iyi hissetmiyorum aslın da.. halsizlik, günlerdir geçmeyen baş ağrısı ve yüzümün sol tarafında hassasiyet oluştu,yine sol kulağım da ağrı...
Yarın erkenden kayınvaldem ev değiştirecek bu soğuklar da yardıma gideceğiz...
Hayat hiç adil değil..Asumanzeynep elmalı pasta yemeye gider kayınvalidesine ben ev taşımaya...
---
Umuttt,neden uğramıyorsun.?
Yenacigim, kendine dikkat et, hasta olma lütfen....İzmirin rüzgari bazen çok sert ve ters olur bilirim. (ben izmirde 2yil ünv. gittim) yüzünü koru lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?