Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena sayende yırttık
eşime dedim elmalı yapaydı iyiydi diye aradı söyledi şimdi annesine
sana da ayırayım canım gel ankaraya bak çarşamba semiran da gelecek
görümcen daha kalacak mı

bi dilek dilesem olurmuş zorla kadına elmalı pasta yaptırdıkk ohh benim yerimede 1 dlm yeeee bariii iyi gezmeler

Derya,

KAynananın doğumgünü bugünmüydü,nasıl geçti.?
eğlendinizmi çılgınlar gibi.:)

hemde nasil öyle cilginlar gibi eglendik ki cildirma noktasinda eve döndüm :)))) ama tüm israrlara , tahriklere ragmen bir dilim pasta bile yemedim herkes ikramlarini yerken ben kuzu kuzu roka,maydonoz marul ve domatesten olusan salatami yedim.yemek olarakta bir kepce ezogelin corbasi ve birazda firinda mantarli tavuk yedim.(tavugun derisini ayirdim zaten hic sevmem) cok basarili gecti benim acimdan, kendimi tutamayip eninde sonuda ya kurabiyelere yada pastaya saldiririm demistim ama hicte düsündügüm gibi olmadi :)

dafi abla yakininda olsam neyin olurdum bilmiyorum ama suraya geldigimden beri hayraninim senin.öyle örnek alinacak bir yapin var ki. dilerim Allah sana ihsan ettigi sabri, hosgörüyü, iyi niyeti ve ne olursa olsun hep pozitif yaklasmayi banada nasip eder.Allah sana dert vermesin(amin)

kuzum Allah sabir versin canim ya, isin cok zor tatlim, bir yandan kayinvalide diger yandan kayinpeder. tez zamanda evlerine gitmelerini ve seni uzun süre rahat birakmalarini dilerim :))) (amin)

mehtapp harikaydi güzelimya öyle güldüm ki DDD Allah ta seni güldürsün insallah (amin) DD

tebrik eden herkese cok tesekkür ederim , bende burda ayin birincilerini ve spor birincisini kutluyorum.öyle yorgunum ki gözlerim kapaniyor .sporumu yapip dusumu alip hemen zibaricam. Allah rahatlik versin fistiklar. herkese iyi pazarlar simdiden :)))

herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....

Allah eksik etmesin gelen gideni yine canım seviliyosunuz demekki
elmalıdan tüm topik için 1 tane yerim 2.için ısrar etmeyin yemem
kazandibini ben de severim hem de biminki daha güzel sanki epeydir canım istiyordu ama sürekli bişeyler yediğimiz için onu erteliyorum hep

Allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin canım

herkese hayirli gecelerrrr

laptobum kafayi yiyince kaldim tablete oda beni deli etti

HAFTANIN 1.si ________ - 2,5 kg. __________ SahGizem

HAFTANIN 2.si ________ - 1,7 kg. __________ Mehtabb :81:

HAFTANIN 3.sü _______ - 1,5 kg. ___________ BEYZUS :119:

AYIN 1.si __________ - 4,6 kg. __________ xay

AYIN 2.si __________ - 3,6 kg. __________ flizz

AYIN 3.sü _________ - 3,2 kg. ______ egedeniz

kizlar müthişsiniz yaaaa
insallah hep eksilerde olursunuz bizlerde tabiki

HAFTANIN ennn obur,ennn pisboğaz,ennn şişko üyesi ____ + 2,5 kg. _______ YENA

Canim haksizlik etme kendine kesin ödemdir o
Bu arada ellerine ve emeğine sağlik
Hakkini helal et

Cem Yılmaz'ı -fundamentals-izledik çok güldüm..
harbiden özel biri cmylmz..Helal olsun..
lidıl lidıl :))))

Ben izlediğimde bayilacagim sandim gülmekten

Ben okurken yoruldum Allah yardimcin olsun güc versin

Birde dunya para alirlar utanmadan
Iyiki birakmissin canim kendin süper veriyorsun zaten birde üstüne para mi vereceksin

Canim doğum günün kutlu olsun nice senelere

Kislar incelmemin sırrını çözdüm...

Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde deney yapmıs. Sonuç omega 3 kullanımı orta derecedeki egzersizle birlikte vücüdun sıkılaşmasına destek veriyormus...
hersey bir bütün bunu çok iyi biliyorum...
ben hergün unutmadan neler yapiyorum yazayim...bir alarm var... unutmamak için herseyi sabah kuruyorum..

uyanır uyanmaz troid ilacimi içiyorum. ve ılık bir bardak suyla bir kaşık ev yapimi elma sirkesi içiyorum. 2. ılık su bardagimin içine bir dilim limon atıyorum onuda içiyorum.
yarim saat sonra diyete uygun kahvaltimi yapiyorum. Kahvatidan sonra, mutli vitamin ve omega 3 içiyorum. Diyete uygun ögle yemegi ve sonrasinda 2 fincan limonlu yesil çay içiyorum. Diyete uygun aksam yemeği ve sonrasi 1 fincan bazen 2 fincan yesil çay...
1gün arayla 1 saat spor yapiyorum. Bir gün bos birgün dolu. Spora gitmeden önce en az 1 saat önce yemek yemiş oluyorum. Spordan gelince 1 saat sonra yemek yiyorum. Spora gitmeden yarim saat önce carnitin içiyorum. Spora gitmedigim ve kimseyle görüsmedigim günler 5 parça sarimsak yutuyorum. gün içinde en az 2.5 -3 litre spora gittigim günler 4 litreye yakın su tüketiyorum. Su bardaklarimin içine sürekli limon dilimleri atiyorum. Günümün yarisi wcde geçiyor
ay son bise daha var, spor yaptigim günün aksamı çok kas ağrım olursa aminoasit içiyorum. Kaslarim çabuk onarilsin yeniden spor yapabileyim diye..

Son düzenleme:

nice mutlu seneler diliyorum..
gördün değilmi listeye ekledim seni..
devamsızlık yapma artık :)

aslın da insan yoruluyor ama böyle zamanlar da gelinip gidilsin de istiyor insan..
yalnız olmadığını bilmek büyük mutluluk...
kontrolünüz de iyi geçer inşallah..

Süpersin

Helal kiz ne güzel sistemli gidiyorsun
Şu tatil bir bitsede bende eski düzenime kavuşsam Büyük kiz evde olunca saatler değişiyor devamli ge uyandigindan.
Cok dengeli ve sağlikli gidiyorsun eminim süper kilolar verip yaza kilo sorunsalin kalmayacak

''Hayat güzeldir'' izledik kızımla.. 2.izleyişim olmasına rağmen şiştim ağlamaktan...
Dün altıma yapacak kadar güldüm. bugün ağladım ne tuhafım..

KEndimi pek iyi hissetmiyorum aslın da.. halsizlik, günlerdir geçmeyen baş ağrısı ve yüzümün sol tarafında hassasiyet oluştu,yine sol kulağım da ağrı...
Yarın erkenden kayınvaldem ev değiştirecek bu soğuklar da yardıma gideceğiz...

Hayat hiç adil değil..Asumanzeynep elmalı pasta yemeye gider kayınvalidesine ben ev taşımaya...

---

Umuttt,neden uğramıyorsun.?

Son düzenleme:

çok sağol.... her bünye çok farkli biliyorum. herkezin kendine uygun olan sistemi gelistirmesi gerek. birilerine faydasi olur belki diye yazip duruyorum..

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım yarın için de kolay gelsin
benim kayınvalide beni çalıştırmaz hiç hakkını yemeyim şimdi
Allah sağlık versin ona her işini kendi yapar ama kendine pek bakmaz işte sigara kullanıyor ve şekeri de var bişey olursa benden başka bakacak kimsesi de yok

dafi,

Sen nasıl bişeysin yahu :)
Öyle bi anlatışın var ki ev doldu taştı,masalar kuruldu sarmalar sarıldı,pastalar yapıl dı..
Maşallah sana kardeş..

nuhan müthişin canım
senin yaptığının yarısını yapabilsem keşke
Canım, budurum işlerimi çok etkiledi mesala burada çok vakit geçiriyorum napayim sizi seviyorum. Birde yemek yapmak için vakit ayiriyorum. sizin işleriniz gerçekten çok zor, ailenizi birakin birde yakin cevre ile irtibat halindesiniz. Bak yarin elmali pasta yiyeceksin. Kolya değil gerçekten. Ama subat tatili baslasin sen gündüzleri evde yanliz kal gene baslicaksin ben biliyorum.

Benim kayınvaldem de her şeyi kendi yapar aslın da yardım konusu da benim ısrarımla..Telefon da hiç gerek yok herşey ayarlandı çocukla gelmeyin dedi ama..
artık ev de kalır çocuklar biz bir el atıp döneriz...

Allah elden ayaktan düşürmesin kimseyi..bakım çok zor,birine gereksinim duyarak hayatını idame etmek çok zor...
Kendimize iyi bakmalıyız...

Son düzenleme:

inşallah canım en azından gelen giden trafiği azalır zararlı mama üretim tüketimi de azalır yürüyüşlerimi de artırabilirim bişeyler oluır yani
1 taneden fazla yemem söz
zaten kahvaltı yapmadan çıkarız büyük ihtimal geç kalkınca fırsatımız olmaz tek öğün ne yersem artık giderken de yarım saat civarı yürüme olasılığım da var

Yenacigim, kendine dikkat et, hasta olma lütfen....İzmirin rüzgari bazen çok sert ve ters olur bilirim. (ben izmirde 2yil ünv. gittim) yüzünü koru lütfen...

BEYZUSSSS,asil salon kadını :)

Ziyaretçilerin arasındaysan yeşillen lütfen...
bak bulamazsın beni artık. iznim bitti ...

aaa ne çabuk bitti iznin yenacım iyiydik gece muhabbetleri felan wengemiydi neydi naptın o masa işini

Yenacigim, kendine dikkat et, hasta olma lütfen....İzmirin rüzgari bazen çok sert ve ters olur bilirim. (ben izmirde 2yil ünv. gittim) yüzünü koru lütfen...

senin de yolun İzmir'den geçti demek :) Nerede kaldın peki.?

Doğru diyorsun bugün de çok rüzgar var dı..Görümceme gittik kahvaltıya, menemen'e yakın oturuyorlar..Otobüs,metro yaptık ..
Yollar da çok üşüdüm ben..artizz gibi ince giyinmiştim bir de..

Aklıma acaba yüz felcimi olacağım şüphesi oluştu Allah korusun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…