- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
canm bana iyi gelmedi hemoroid cikarttimSen muhtesem kadinsin..
Yulaf kepeği şart.. olmazsa, olmaz...Yulaf kepeği miğdede su ile şişiyor. Neden kulanmak istemiyorsun?
gunaydin hatunlaaaaaar dun netim yoktu nedendir bilmem sorun cikartiyor bazen .. diyetime ayni hizla devamcanim hic duymadim aslinda internete baktim icecek gibi biseymi bu
Ablacim senin yüregin gercekten cok güzel, seni cok ugrastiriyolar, ben olsam valla kiyamazdim
Kolay gelsin ablacim,
Canim hosgeldin geri eee sevgilin biseyler demedimihosbulduum canm konustuk anlastik sevgiliyle
Esracim sanada kolay gelsin canim, canini sIkiyorlar belliki ama yasli insanlar gercekten bazen cok zor oluyorlar,
neyse insallah daha fazla stress yasamadan atlatirsiniz
Meyracim seninkilerde gitmis gözün aydin canim :))
Selam kizlaaaaaaaar birazdan hazirlanip cikcam o yüzden hemencik selam veriyim dedim,
herkesi öperim
canım sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inşallahherkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....
canım hoşgeldin ozaman aramıza emin ol doğru yerdesin tatlımKızlar bende geldim... Aram-nıa katıldım.. Bir arkadaşımız yönlendirdi beni bu gruba sanırım her cuma yarışmalar oluyormuş. ben haftaiçi sadece akşamları girebiliyorum siteye biraz zorlanıyorum çok fazla başlık var ve ne yapacağımı çok bilmedim yardımlarınızı bekliyorum hem siteyi keşfetme konusunda hem de kilolarımı verirken yanımda olmanız konusunda..:)
banu abla takma kafana bukadar kaçamakları sonuçta sporunu yapmışsın birbirini eşitlemiştirSağ olun kızlar yaa gerçekten biraz daha hissetmeye başladım kendimi
Aslında iki günlük bir ayran detoksu mu yapsam diye düşünüyorum :44: siz ne dersiniz
Perşembe günü Spor salonunda tartı günüm bari bu yediklerim gider belki diyorum ama eminde değilim yapsammı diyebayadır yapmamıştım
ben geldiiiiiiiiiiiiiimm azcık geç geldim sanırım kimsecikler yok
bugün kuaföre gittik kardeşimle saçlarımı boyattım. akşam 7ye kadar ordaydık. siyahtı saçım. önce kesim yaptılar sonra açtılar sonrada kahveye boyadılar. aslında ben karamel , balköpüğü istiyordum ama okadar açarsam saçların ezilir dedi. bende öyle olsun istemedim. tatlı bi kahve oldu. açık bronz gibi. hoşuma gitti. ordanda başka bi kuaföre geçtik kaş-bıyık aldırdık. bu arada kuaförde açlıktan öldük. kardeşimde gitti mcdonaldstan hamburger almış. mecbur onu yedik. akşam yemegi aralarım felan hepsii kaçırmıştım napıyım. orda ev yemegini nerden bulcaktım.kendimi avutuyorum şu anda. cecoş üzülmee. 500 kalorilik hamburger yedim resmen neyse buda 2.liğime armagan olsun. yoksa paçalı dona talim akşam eve geldik 8 gibi. bi akrabamız var onlara çaya gittik. orda hiçbişey yemedim ama. baklavalar turşular kekler kurabiyeler vardı ama agzıma sürmedim. hamburger doyurmadı çok açım aslında ama tutuyorum kendimi. deminde eve geldik size geldim baktım herkesler uyumuş şansıma.
yena cım doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı huzurlu nice yaşlaraKızlar iyi uykular diliyorum size..
herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....
bence de fırsat bulamamıştır canım üzülme sen
valla bugün o da geldi aklıma kafamda bir sürü şey var bakalım kısmette ne var
aynı şeyi ben de düşündüm şimdi ankaraya yolun düşerse görmek isterim mutlaka canım
şu sayfayı aradım bulamadım merak ettim yaboyum 1.65 nolduuu kim kimi yolar hesabı mı yapıyorsun yoksaaa hediyeler güzel olsun dokunmam söz bu arada hangi kitabı okuyorsun bende ne zamandır okuyamıyorum evde 1-2 tane varda aklım başka kitaplarda kitap alamıyorumda uçmuş kitap fiyatları iyicene
iyi ki doğdun canım nice mutlu seneler
ey maşallaaaaaaaaaaahh yazmışta yazmış hatuna bak senhayatta aklımda tutamam ben bunları unuturum. sabah aç karna su içmeyi bile unutuyorum bazen ya. ama şu sirkeli su olayını denicem yarın inşallah unutmazsam işe yarar umarım ve yine umarım midem sağlamdır
günaydııınnnnn
ayy biliyormusunuz ben bu ara tercih stresiydi emzirme rahatlığıydı hızla + larla ilerliyorummmm
yakında tana gibi olcammkarar verdim en azından yediklerimi her akşam buraya yazayım da sizden çekindiğimden abartmıyımm çikolatalar havada uçmasın demi
Yena ablacımm canımızsın sen doğum gününü kutluyorum Rabbim sana evlatların ve kocanla beraber nice sağlıklı mutlu güzel ömürler nasip etsin :103::103::103::103::103::103:
Esracım maşallah kuzummmmRabbim azmini artırsın inşallah 70leri de göresin hemencecik
Canlarim çok tesekürler, yena, asu, cecos 3.ünüzünde dedigi gibi ablam geldi.... dün öglen geldi gece bende kaldilar. az önce yala çiktilar. çok sevindim... ay çok az uyuduk.. ne sohbet ettik ya
herkese günaydınlar:)
günayydınnnnnnnnnnnnnnn minik kız uyandıı süüt diye benide uyku tutmadı geri uyudu
nuhan valla süper uyguluyosun öğünlerini falan dediğin gibi çoluk çocuk misafir olunca diyet miyet kalmıyooo neyse vericez inşallah bizde
maşşallahh
dafiii anamm canına hiç acımıyonmuu kızz helak etme bu kadar bence kendini hasta falan olursunn maşşallahh sanada
mehtapp tebrik ederimm o börekleri yememişsinnn
yena kolay gelsin taşınma işi zorr kayınvalidenin evini taşıcakmışsınız sanırım
cecoo böyle devam edersen vericeksin sen bi dahaki tartıya bakalım kaynana gelince ne dicek senin kilolarına
bu arada erken geldim diye heryeri süpürdüm tozları aldım. topiğimiz muhabbete hazır...
çay da ocakta
Günaydin kizlaaaaaaaaaaaar gerci saat 12 olmus amatabi daha erken kalktim kahvaltimi da yaptim suan geziniyordum buralarda,
birazdanda hazirlanip cikmam lazim, önce bankaya ugricam,
sonradaaaa arkadasin bebek mevlidine gitcemmmmm,
Egedenizcim ve Nursenacim gecmis olsun kizlar size, hastalik gecmemis pek sanirim, yada halsizlik iste..
Nuhancim tebrik ederim canim nekadar istikrarlisin herseyin planli programli,
eminim o yaptiginin bütünü cok ise yariyor iste..
Bende sabahlari ilik suyuma daha bi özen gösteriyim artik,
bide malesef su icmeyi kestim yine ve ödemlendim yaniiiiipof :26:
Yenacim sende kendine dikkat et, doktorlar hep uyariyor ki$in yüzünüzü koruyun diye, atki al yüzüne iyice dola, valla ben öle yapiyorum,
almanlar öcüymüsüm gibi bakiyor ama napiiim yaaaaniiiii üsüyemem ben burnum donar hemen
Ceco senin kayinvalide demek singapurdan sonra umre yolcusu ha, hadi hayirlisi bakalim, ama insallah annesinin gönlünü alirda gider,
ben cok üzülüyorum annaannenize gercekten bir anne hic haketmiyor böyle seyleri, tamam her anne muhtesem demiyorum ama yinede o haketmiyordur
neyse hayirlisi
Hepinizi öperim canlar
ya ne bılım hanı kacamak gelıo bana yemelıydım yınede ırademe sahıp olmalıydım,,cuma gunu ne hesap vercem benartık oglen yemegı salata yogurt ceza olsun
ya benım kaynanam yok o yuzden bu tarz sorunlar yasamadım,,ama olsada sanırım ıyı bırı olurdu cunku herkes cok ıyı bı kadındı dıo,,
ama zor yanı kaynana falan bende de kayınpeder var bazen daralıom ama genel olarak ıyı durumdayız bana bı lafı yok kızım der hep gercı benımde ona bı lafım yok ,,kı aynı evdeyız ,,bızde kalıo ,,ama bazen daralıorum hanı kendın bıle kendıne fazla gelırken esını bılee gormek ıstemezken bıde 3.kısı olunca zor oluyo ,
ben geldiiimm en son 110 beğeni almışım sizlerden çok mutlu olduuummmm
dua edin bana noluuurrrr yarın Yozgattaki okullar açılacak tercih yapacaz:18::18::18::18:
zaten o totom bı kuculsun neler alcam nelerr
merhabalar kızlarrr
banuss ne guzel yapmıssın sporunu kacamaklaraa da uzulme napalım oldu bı kere
bugun guzeldı ama spor yapamadım yasemın soysalın kıtabını almıstım 3, defa okumaya basladımm
birazdan da uyuyacagımm
yena gıdıyorsun demek
yolcu dene bakalım yeşil cayı belık gecen gunkı olanlar yorgunluktandı
ha nuhan gercekten cok ıyı gıdıyorsun cnm mutlaka emeklerının karsılıgını alacaksıncnmm hep birlike mezun oluruz ınsallah sonra yıne sohbete kalırız burda
iyi gecelrr
ben geldiiiiiiiiiiiiiimm azcık geç geldim sanırım kimsecikler yok
bugün kuaföre gittik kardeşimle saçlarımı boyattım. akşam 7ye kadar ordaydık. siyahtı saçım. önce kesim yaptılar sonra açtılar sonrada kahveye boyadılar. aslında ben karamel , balköpüğü istiyordum ama okadar açarsam saçların ezilir dedi. bende öyle olsun istemedim. tatlı bi kahve oldu. açık bronz gibi. hoşuma gitti. ordanda başka bi kuaföre geçtik kaş-bıyık aldırdık. bu arada kuaförde açlıktan öldük. kardeşimde gitti mcdonaldstan hamburger almış. mecbur onu yedik. akşam yemegi aralarım felan hepsii kaçırmıştım napıyım. orda ev yemegini nerden bulcaktım.kendimi avutuyorum şu anda. cecoş üzülmee. 500 kalorilik hamburger yedim resmen neyse buda 2.liğime armagan olsun. yoksa paçalı dona talim akşam eve geldik 8 gibi. bi akrabamız var onlara çaya gittik. orda hiçbişey yemedim ama. baklavalar turşular kekler kurabiyeler vardı ama agzıma sürmedim. hamburger doyurmadı çok açım aslında ama tutuyorum kendimi. deminde eve geldik size geldim baktım herkesler uyumuş şansıma.
canm bana iyi gelmedi hemoroid cikarttim
gunaydin hatunlaaaaaar dun netim yoktu nedendir bilmem sorun cikartiyor bazen .. diyetime ayni hizla devambirde yenacim iyiki dogdun yeni yasin eskileri aratmasin ins hersey gonlunce olsun
Günaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum. inşallah hepiniz çok iyisinizdir.
ben haftaya güzel başladım. bu sabah itibariyle tartı 81.3 kgmı gösterdi. cumartesi günü 1er dilim su böreği ve baklava yememe rağmen azalmaya devam etti şükür. sanırım spor hakikaten çok işe yarıyor. evde yalnızım bugün yine. evimi temizleyeceğim. yarın üniversiteden en yakın arkadaşım geliyor istanbula, uzun zamandır görüşememiştik. onunla görüşeceğim inşallah.
Selam canım, çok teşekkürler :)
kuzucuğum canının istediklerinden azar azar ye. sen emziriyorsun, kararında bırakırsan vermemen imkansız. spor yapmış gibi kalori harcıyorsun her gün.
1 tane tadınca bir şeyden aman bozuldu diyet diye getiriyoruz devamını. oysa her şeyden yiyerek zayıflamalıyız ki yine kilo almayalım sonra.
inşallah atamalarda da gönlünüze göre olur her şey, haberdar et bizi :)
canım telden okumuştum ablanların nişan için geldiğini. seni görmeden gitmezdi zaten, öyle de yapmış. ne güzel eğlenmişsiniz. hadi gözün aydın :)
Günaydın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?