Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar güzeller...

bu gün 4 de biten mesaiden 5:45 de çıkabildim... çoksıkıntılı hastalar vardı... sonra kocacımla buluşup biraz dolaştık porsuk kenarında... oturup çay içtik... çocuklardan konuştuk..
eve gelip yemek hazırlama, yeme faslından sonra masayı bile toplamadan TV ni karşısındaki kanepeye uzandım.. uyumuşum.. uyandığımda saat 22:30 u geçiyordu.. masayı toplayıp laptopun başına geçtim... yarınki ingilizce için çalışmam gerek. hastalıktan hiç çalışamadım...

cecoş bence kaçamak yapmakla iyi etmişsin.. biliyorsun çikolata da endorfin (mutluluk hormonu) var. bu seni biraz mutlu etmiştir.. diyetin devamlılığı için arada böyle tatlı kaçamaklara ihtiyacımız var..

ben geldiiiiiiiiiiiiiimm azcık geç geldim sanırım kimsecikler yok

bugün kuaföre gittik kardeşimle saçlarımı boyattım. akşam 7ye kadar ordaydık. siyahtı saçım. önce kesim yaptılar sonra açtılar sonrada kahveye boyadılar. aslında ben karamel , balköpüğü istiyordum ama okadar açarsam saçların ezilir dedi. bende öyle olsun istemedim. tatlı bi kahve oldu. açık bronz gibi. hoşuma gitti. ordanda başka bi kuaföre geçtik kaş-bıyık aldırdık. bu arada kuaförde açlıktan öldük. kardeşimde gitti mcdonaldstan hamburger almış. mecbur onu yedik. akşam yemegi aralarım felan hepsii kaçırmıştım napıyım. orda ev yemegini nerden bulcaktım. kendimi avutuyorum şu anda. cecoş üzülmee. 500 kalorilik hamburger yedim resmen neyse buda 2.liğime armagan olsun. yoksa paçalı dona talim akşam eve geldik 8 gibi. bi akrabamız var onlara çaya gittik. orda hiçbişey yemedim ama. baklavalar turşular kekler kurabiyeler vardı ama agzıma sürmedim. hamburger doyurmadı çok açım aslında ama tutuyorum kendimi. deminde eve geldik size geldim baktım herkesler uyumuş şansıma.

veeeeeeeeeeeeeee topiğimiz demirbaşı, canı, sultanı, haremin hasekisiiiii, sevdicegimiz, kardeşimiz, ablamız, nilüferimiz yenamızın doğum günü bugün

iyi ki doğdun ablacım. nice mutlu yaşlar diliyorum sana ailenle sevdiklerinle ve bizimle.

SENİ SEVİYORUZ​

Eki Görüntüle 623834

Sen muhtesem kadinsin..

Yulaf kepeği şart.. olmazsa, olmaz...Yulaf kepeği miğdede su ile şişiyor. Neden kulanmak istemiyorsun?
canm bana iyi gelmedi hemoroid cikarttim

gunaydin hatunlaaaaaar dun netim yoktu nedendir bilmem sorun cikartiyor bazen .. diyetime ayni hizla devam birde yenacim iyiki dogdun yeni yasin eskileri aratmasin ins hersey gonlunce olsun

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu az kaçamaklı bol eksili bi hafta diliyorum valla şu bir gün tatil hiç yetmiyo valla insan ne yapcağını şaşıyo neyse şükür şükür diyoruz her daim

canım sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inşallah
canım hoşgeldin ozaman aramıza emin ol doğru yerdesin tatlım
banu abla takma kafana bukadar kaçamakları sonuçta sporunu yapmışsın birbirini eşitlemiştir eşinede çok geçmiş olsun umarım daha iyidirayrıca şu ayran detoksu nasıl oluyodu benim yapasım var bikaç gün

canım saatler olsun güle güle kullan saçını ama foto isteriz bizde görelim dimi

YENAM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.RABBİM ÇOCUKLARINLA EŞİNLE VE AİLENLE BİRLİKTE HUZURLU MUTLU SAĞLIKLI NİCE SENELERE İNŞALLAHSENİ ÇOK SEVİYORUZ

selamün aleyküm günaydın şekerler

pek kimsecikler uğramış topiğe hayret

Kızlar iyi uykular diliyorum size..
yena cım doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı huzurlu nice yaşlara

baharım seninde geçen günlerdeki doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yeni nice yaşlara

Günaydın kızlar,
hepinize güzel bir hafta diliyorum. inşallah hepiniz çok iyisinizdir.
ben haftaya güzel başladım. bu sabah itibariyle tartı 81.3 kgmı gösterdi. cumartesi günü 1er dilim su böreği ve baklava yememe rağmen azalmaya devam etti şükür. sanırım spor hakikaten çok işe yarıyor. evde yalnızım bugün yine. evimi temizleyeceğim. yarın üniversiteden en yakın arkadaşım geliyor istanbula, uzun zamandır görüşememiştik. onunla görüşeceğim inşallah.

YENA doğum günün kutlu olsun canım...

kanal türk de ender saraç diyet kankalığından bahsediyor... sanki bizden söz etti gibi geldi bana

günaydııınnnnn
ayy biliyormusunuz ben bu ara tercih stresiydi emzirme rahatlığıydı hızla + larla ilerliyorummmm
yakında tana gibi olcamm karar verdim en azından yediklerimi her akşam buraya yazayım da sizden çekindiğimden abartmıyımm çikolatalar havada uçmasın demi

Yena ablacımm canımızsın sen doğum gününü kutluyorum Rabbim sana evlatların ve kocanla beraber nice sağlıklı mutlu güzel ömürler nasip etsin :103::103::103::103::103::103:

Esracım maşallah kuzummmm Rabbim azmini artırsın inşallah 70leri de göresin hemencecik

Canlarim çok tesekürler, yena, asu, cecos 3.ünüzünde dedigi gibi ablam geldi.... dün öglen geldi gece bende kaldilar. az önce yala çiktilar. çok sevindim... ay çok az uyuduk.. ne sohbet ettik ya

İyi geceler canım...
ne okuyorsun.?

O yüzden pek adı geçmiyor konumuz da :))
umre ye gitmeden önce annesinin de gönlünü alsa çok daha iyi olur...

oldukça teknik olacak.. bu kitabi okuyorum. daha doğrusu ingilizce anlamaya çalisiyorum. çok sükür google var.

yok canım, kilona göre boyun nasil diye düsündüm...
ceptelefonuna alarm kur bak evdesin... bu dönem lütfen zayifla.... Lütfen lütfen....

Selam canım, çok teşekkürler :)

kuzucuğum canının istediklerinden azar azar ye. sen emziriyorsun, kararında bırakırsan vermemen imkansız. spor yapmış gibi kalori harcıyorsun her gün.

1 tane tadınca bir şeyden aman bozuldu diyet diye getiriyoruz devamını. oysa her şeyden yiyerek zayıflamalıyız ki yine kilo almayalım sonra.

inşallah atamalarda da gönlünüze göre olur her şey, haberdar et bizi :)

Canlarim çok tesekürler, yena, asu, cecos 3.ünüzünde dedigi gibi ablam geldi.... dün öglen geldi gece bende kaldilar. az önce yala çiktilar. çok sevindim... ay çok az uyuduk.. ne sohbet ettik ya

canım telden okumuştum ablanların nişan için geldiğini. seni görmeden gitmezdi zaten, öyle de yapmış. ne güzel eğlenmişsiniz. hadi gözün aydın :)

herkese günaydınlar:)

Günaydın canım :)

Nursenacigim çok tesekürker...Hepbirlike vereceğiz insallah bu yağlardan kurulucağız.
mettap bende tebrik ediyorum... afferim kiz..
haha kaynan ceceso hafif omuzlardan gitmis diyecek...

bu arada erken geldim diye heryeri süpürdüm tozları aldım. topiğimiz muhabbete hazır...
çay da ocakta

Desenize dün olan hersey bende kayip...

hürremim çok sağol... Bencede hepsi birlikte olunca işe yariyor sanırım... Su içmeni destekliyorum... uyanır uyanmaz...

sumisali zor bir durum...allah kolaylik versin. gerçekten zor...Yeni evlimisin? uzun yilardir mi birliktesiniz?

ben geldiiimm en son 110 beğeni almışım sizlerden çok mutlu olduuummmm
dua edin bana noluuurrrr yarın Yozgattaki okullar açılacak tercih yapacaz:18::18::18::18:

Hadi hayirilisi.... az kaldi sanki..

Gulmacigim çok mersi. insallah hep birlikte dal gibi olacağiz...

Canimcigim, yeni saçlarini güle güle kullan. had ibakalim hamburger bu seferlik olsun... öldül olarak revize edebiliriz sanirim...

canm bana iyi gelmedi hemoroid cikarttim

gunaydin hatunlaaaaaar dun netim yoktu nedendir bilmem sorun cikartiyor bazen .. diyetime ayni hizla devam birde yenacim iyiki dogdun yeni yasin eskileri aratmasin ins hersey gonlunce olsun

Dukan zaten kabizilik yapan bir durum. diyetin içerigin den dolayi yani kabahat %100 yulaf kepeğinden değil. seyir döneminde kabizlik çok ciddi boyutlardaysa yulaf kepeğini, buğday kepeği ile karistirabiliyorsin. ve günde, 2-2.5 litre su ve 3-4 kupa yeşil çay içersen hemen spor sonrası kabizlik durumu asilabilir hale dönüsüyor.

süper.....7li rakamlaar az kaldı...

arimiyacak diye çok korktum.. ay böyle çokmu alinganim ne? çok sağol canım...

Dogum gunun kutlu olsun YENA :)) iyi ki dogmussun. Telefondan mobil sitede ifade falan bulamadim sen okurken renklendir msjimi gozunde benim rengimle falan :))

Yenacigim, yeni yaşin;
• Bütün kilolarını verdigin.
• Çocuklarının başarılana sevindigin
• Kocanın sevginisi hep hissettigin
bir yaş olsun.....
bu yıl için hediyelerin asağıda; Elbise'nin 44 bedenini siparis verdim.. Çünkü en kisa zamanda bu elbisenin içine girecegini biliyorum.

Mutlu yillar..

Son düzenleme:
YENACIIIM:)

bugün 4 şubatmı ne???:)))
evet evet 4şubaaaaat:)

Doğum Günün Kutlu Olsun Bebeğiiiiiim:)

Allah; daha nice hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar göstersin inşaallah sana bitanem........

Kocaman öpüyorum seniiiiiii

I LOVE YOU VERY MUCH.........

IYI KI VARSIN......

bu da nacizane kartım:)

http://www.kalbimcity.net/wp-content/uploads/2008/10/dogumgunu8.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…