Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Bu arada sana topiğin özetini geçeyim
Hepimiz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz hatta isteyen menülerinide paylaşabilir. Eğer menüde eksik yada fazla varsa emin ol buradaki herkes birbirini uyarıyor
Her cuma öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruzMisal;
Geçen hafta 112 kg
Bu hafta 111.5 kg
Fark: - 0.5 kg gibilerinden
Arkadaşımız Yena her cuma bildirilerimizi listeliyor ve o haftanın ilk üçünü ilan ediyor
Listeye yeni gelen arkadaşlar ikinci bildirimlerinden sonra girebiliyorBirtek bu ufak kuralımız var çünkü maalesef gelenler bazen daimi olmuyor onun önüne geçmek içinde böyle bir karar aldık
Spor yapanlarda cumadan cumaya yaptıkları sporu dakika olarak bildiriyorlar ve onunda listesini Asumanzeynep arkadaşımız yapıyor
Birde isteyen bel ve basen ölçülerini Clutch arkadaşımıza veriyor ama onun bildirimi bir ay arayla yapılıyorİki gün evvel onun bildirimiydi yani bir sonraki ayın başında yine bildireceğiz ölçülerimizi
Akşamdan akşama da olsa fırsat buldukca senide aramızda görmek isteriz
Emin ol kilo vermeye çok daha yardımcı oluyor bu topik :122: :122: :122:
selamün aleykümm....
aa kimsecikler yokk....
nere kaçtınızz...
ben çok yorgunumm...sabah beri temizlik yapıyorumm..yarından sonra bikaç gün evde yokum temiz bırakayım diye hepsini bir güne sıkıştırınca canım çıktı...bi banyo kaldı onuda çocukları yıkadıktan sonra temizlicemm...ay biri bana masaj yapsa ne çok sevinicemm....bide çay istiyom tabii...bi kocama söylim belki demler...
aslında hava çok güzel gezmelik havaydı ama ben temizlikle uğraştım ne sinir bozucugerçi bi bakımada iyi oldu yorganları falan attım balkona havalandırdım...benim alamadığım havayı onlar aldı....
tansiyonum yükseliyo diye yeşil çayı bırakmıştım 9 gün oldu tekrar başlamak istiyorum....bu süreçte tansiyon sıkıntısı yaşamadım...he buarada koşturmacalar misafirler derken spor da yapamadım...onada başlamak istiyorum ama bir yandanda acaba gene tansiyonum yükselirmi diye endişeleniyorum...
ya burdakı topıklerden bırınde okuyorum suan ,,
doktor 1 ayda 17 kılo vermıs ama 1.5 -2 saate yakın kosmus ,,,
kosarken daha cok kalorı verıomus,,benım kocamda kosuo ,,1 saatte ben 350 kalorı yakıom yururken o 1 saatte kosarken 750 kalorı yakıo,,
dıo bana kosmaya calıs yurume dıe,,
yarından ıtıbaren koscam bende ıkı saat kosamam ama 1 saat yavas tempoda kosarım ,,
gercı dun yurume bandında yururken hafıf hafıf kosmaya basladım ,,,,
Bence bi 10 dakika yürü ondan sonra hafif koş tempoyu giderek artır sonra giderek azalt ve yine yürüyerek bitir
selamün aleykümm....
aa kimsecikler yokk....
nere kaçtınızz...
ben çok yorgunumm...sabah beri temizlik yapıyorumm..yarından sonra bikaç gün evde yokum temiz bırakayım diye hepsini bir güne sıkıştırınca canım çıktı...bi banyo kaldı onuda çocukları yıkadıktan sonra temizlicemm...ay biri bana masaj yapsa ne çok sevinicemm....bide çay istiyom tabii...bi kocama söylim belki demler...
aslında hava çok güzel gezmelik havaydı ama ben temizlikle uğraştım ne sinir bozucugerçi bi bakımada iyi oldu yorganları falan attım balkona havalandırdım...benim alamadığım havayı onlar aldı....
tansiyonum yükseliyo diye yeşil çayı bırakmıştım 9 gün oldu tekrar başlamak istiyorum....bu süreçte tansiyon sıkıntısı yaşamadım...he buarada koşturmacalar misafirler derken spor da yapamadım...onada başlamak istiyorum ama bir yandanda acaba gene tansiyonum yükselirmi diye endişeleniyorum...
ya tabı yuruyusden sonra koscam sonra tekrar yuruyus yapcam,,,olımpıyatlarda bu sene ben temsılcıyım
uff bugun hıc spor yapamadım(
cok uykum var mıskınım ,,pazarları sevmıom ben bee,,,kocamda calısıo zaten
Evet bendede var miskinlik havada çok güzeldi bugün gezmekten haşadım çıktı
Yok ya yeşil çay tansiyonu yükseltirmi bilmiyorum hiç evet ya keşke çıkıp güzel havayı yürüyüş yaparak değerlendirseydin
bende yastıkları havalandırdım:)))
bazen vucudu hazırlamak gerekıo,,mesela bı gun ıc yesıl cayı ertesı gun ıcme sonra kı gun tekrar ıc,bır ıkı hafta bu sekılde yaparsan vucut uyum saglar,,
genelde doktorlar bu teknıgı ılaclarda uyguluo ,,bı dene ıstersen ,,
bende paçalısı yok tanga türü seksi şeylerden var
ama totomuza olmadıgından onlardanda satamam sana önce totolar küçülsün sonra
iyi akşamlar
ceco eşine geçmiş olsun canım yediklerine takılma bence o kadar olur zaten sporunu da yapmışın bugün yarın da dikkat edersen bişey olmaz
yolcu bence de yeşil çay bişey yapmaz ama 2 fincanı geçirme
nursena ben de senle aynı durumdayım simitlerim sosyete simidi boyutunda bu haftayı da atlatalım toparlarız inşallah moral bozmak yok canım
ben de bugün kayınvalideme gittim 45dk kadar yürümüşümdür
ama yediklerimanlatayım en iyisi
sabah kahvaltı yapmadım elma yedim 1 tane
orda da 1dilim börek 2 elmalı kurabiye yarım dilim kek yedim:26:sebzeli tavuk sote de yedim tüm gün yediklerim bunlar
az önce de kahve içtim gün boyu bolca da çay
şu anda açım inşallah bişey yemem artık
Sağ olun kızlar yaa gerçekten biraz daha hissetmeye başladım kendimi
Aslında iki günlük bir ayran detoksu mu yapsam diye düşünüyorum :44: siz ne dersiniz
Perşembe günü Spor salonunda tartı günüm bari bu yediklerim gider belki diyorum ama eminde değilim yapsammı diyebayadır yapmamıştım
bence yapmana gerek yok normal diyetine devam et banucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?