Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için.. Ben de elimden geleni yapacağım bakalım...

slm ,,,,,
bugun aksam yemegımıde yedım ,,
bugun pek halım yok galıba yuruyus edemıcem,
artık aksam sadece uzay bısıkletıne bınerım 30 dk ,,
dınlenme gunum olsun bugun

ya burdakı topıklerden bırınde okuyorum suan ,,
doktor 1 ayda 17 kılo vermıs ama 1.5 -2 saate yakın kosmus ,,,
kosarken daha cok kalorı verıomus,,benım kocamda kosuo ,,1 saatte ben 350 kalorı yakıom yururken o 1 saatte kosarken 750 kalorı yakıo,,
dıo bana kosmaya calıs yurume dıe,,
yarından ıtıbaren koscam bende ıkı saat kosamam ama 1 saat yavas tempoda kosarım ,,
gercı dun yurume bandında yururken hafıf hafıf kosmaya basladım ,,,,

selamün aleykümm....

aa kimsecikler yokk....

nere kaçtınızz...

ben çok yorgunumm...sabah beri temizlik yapıyorumm..yarından sonra bikaç gün evde yokum temiz bırakayım diye hepsini bir güne sıkıştırınca canım çıktı...bi banyo kaldı onuda çocukları yıkadıktan sonra temizlicemm...ay biri bana masaj yapsa ne çok sevinicemm....bide çay istiyom tabii...bi kocama söylim belki demler...

aslında hava çok güzel gezmelik havaydı ama ben temizlikle uğraştım ne sinir bozucugerçi bi bakımada iyi oldu yorganları falan attım balkona havalandırdım...benim alamadığım havayı onlar aldı....

tansiyonum yükseliyo diye yeşil çayı bırakmıştım 9 gün oldu tekrar başlamak istiyorum....bu süreçte tansiyon sıkıntısı yaşamadım...he buarada koşturmacalar misafirler derken spor da yapamadım...onada başlamak istiyorum ama bir yandanda acaba gene tansiyonum yükselirmi diye endişeleniyorum...

bende yastıkları havalandırdım:)))
bazen vucudu hazırlamak gerekıo,,mesela bı gun ıc yesıl cayı ertesı gun ıcme sonra kı gun tekrar ıc,bır ıkı hafta bu sekılde yaparsan vucut uyum saglar,,
genelde doktorlar bu teknıgı ılaclarda uyguluo ,,bı dene ıstersen ,,

ben geldiiimm en son 110 beğeni almışım sizlerden çok mutlu olduuummmm
dua edin bana noluuurrrr yarın Yozgattaki okullar açılacak tercih yapacaz:18::18::18::18:

slmmm ben gelldimmmmm aynur ccüşünün slm var adanadaymış hala çççookkk özlemiş hepiciniziii

bendegün pek iç açıcı deil kilo aldıkçada jkendimden nefretbedip bunalıma girdimm resmen bi odaya kapanım saaatlerce ağlayasımm varr

Bence bi 10 dakika yürü ondan sonra hafif koş tempoyu giderek artır sonra giderek azalt ve yine yürüyerek bitir

Bence bi 10 dakika yürü ondan sonra hafif koş tempoyu giderek artır sonra giderek azalt ve yine yürüyerek bitir

ya tabı yuruyusden sonra koscam sonra tekrar yuruyus yapcam,,,olımpıyatlarda bu sene ben temsılcıyım
uff bugun hıc spor yapamadım (
cok uykum var mıskınım ,,pazarları sevmıom ben bee,,,kocamda calısıo zaten

Yok ya yeşil çay tansiyonu yükseltirmi bilmiyorum hiç evet ya keşke çıkıp güzel havayı yürüyüş yaparak değerlendirseydin

Evet bendede var miskinlik havada çok güzeldi bugün gezmekten haşadım çıktı

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Deminden beri netle ilgili sorun yaşadım okadar yazmıştım hepsi gitti
Neyse özet geçeyim
Bugün 1 saat fitnessimi yaptım yüzmeye kalmadan döndüm Aslında yüzmeyede kalacaktım ama ben gitmeden eşimin tansiyonu düşmüştü aklım onda kaldı ve geldiğimde bile kendini iyi hissetmiyordu.
Şükür baya bir kendine geldi
Bende akşam üzere iyice mayıştım hatta akşam yemeğinden sonra 15 dakika da olsa uyumuşum Sırf uyumuyayım diye eşim hadi al oyuncağını ( laptobu ) gel otur KKya bak dedi Adam nasıl biliyor ama uykumun nasıl kaçacağını
Akşam üzere uzun bir aradan sonra kaçamak yaptım hemde öyle böyle değil
Kendime ne kadar kızsam azdır
Ne güzel akşamlık köfte salata ve ayran üçlüsünü tercih etmiştim hatta erkende yedik ama sonrasında eşimin ikram ettiği çikolataya dayanamadım. Hadi onun yarısını yedim yetmiyormuş gibi birde ben yokken pudding yapmışlar baba kız banada bir kase ayırmışlar :26: nasıl bir krize girdiysem artık onuda yedim ve şu anda kendi kendime sayıyorum deminden beri obur, işte Allah seni ne yapmasın falan diye.
Ya hata bende aslında çok nadiren de olsa bir kesme şekeri kadar birşey atsam ağzıma bukadar patlama yaşamıyacağım ama yok ille herşeyi tamamen kesip sonra 1 ay sonrada olsa patlıyorum ve kesinlikle sonrasında pişmanlık yaşıyorum

Offffff olmuşla ölmüşe çare yok biliyorum ama neyse yaaaaaaa inşallah bir daha böyle bir patlama yaşamam

Yok ya yeşil çay tansiyonu yükseltirmi bilmiyorum hiç evet ya keşke çıkıp güzel havayı yürüyüş yaparak değerlendirseydin

banada alakası varmış gibi gelmiyo aslında....uzun zamandır içiyodum yeni değildiki etkileneyim...belki bir dönemdi gelmiş geçmiştir inş...

benim vucut alışmış olmalı artık 4 aydır içiyodum...

bende paçalısı yok tanga türü seksi şeylerden var

ama totomuza olmadıgından onlardanda satamam sana önce totolar küçülsün sonra

zaten o totom bı kuculsun neler alcam nelerr

merhabalar kızlarrr
banuss ne guzel yapmıssın sporunu kacamaklaraa da uzulme napalım oldu bı kere

bugun guzeldı ama spor yapamadım yasemın soysalın kıtabını almıstım 3, defa okumaya basladımm

birazdan da uyuyacagımm
yena gıdıyorsun demek

yolcu dene bakalım yeşil cayı belık gecen gunkı olanlar yorgunluktandı

ha nuhan gercekten cok ıyı gıdıyorsun cnm mutlaka emeklerının karsılıgını alacaksın cnmm hep birlike mezun oluruz ınsallah sonra yıne sohbete kalırız burda

iyi gecelrr

Son düzenleme:
iyi akşamlar
ceco eşine geçmiş olsun canım yediklerine takılma bence o kadar olur zaten sporunu da yapmışın bugün yarın da dikkat edersen bişey olmaz
yolcu bence de yeşil çay bişey yapmaz ama 2 fincanı geçirme
nursena ben de senle aynı durumdayım simitlerim sosyete simidi boyutunda bu haftayı da atlatalım toparlarız inşallah moral bozmak yok canım
ben de bugün kayınvalideme gittim 45dk kadar yürümüşümdür
ama yediklerim anlatayım en iyisi
sabah kahvaltı yapmadım elma yedim 1 tane
orda da 1dilim börek 2 elmalı kurabiye yarım dilim kek yedim:26:sebzeli tavuk sote de yedim tüm gün yediklerim bunlar
az önce de kahve içtim gün boyu bolca da çay
şu anda açım inşallah bişey yemem artık

Sağ olun kızlar yaa gerçekten biraz daha hissetmeye başladım kendimi
Aslında iki günlük bir ayran detoksu mu yapsam diye düşünüyorum :44: siz ne dersiniz
Perşembe günü Spor salonunda tartı günüm bari bu yediklerim gider belki diyorum ama eminde değilim yapsammı diye bayadır yapmamıştım

bence yapmana gerek yok normal diyetine devam et banucum

bence yapmana gerek yok normal diyetine devam et banucum

Benim tereddütte olma sebebimde zaten metabolizmam hazır eskiye nazaran daha düzgün çalışırken bozmaktan korkuyorum. Neyse bu ay yediklerimin ceremesini çekmem gerekiyorsa çekerim nasılsa acısını çıkartırım bir sonraki ay

Kızlar bana müsaade

Küçük cimcimemi yıkadım malum yarın doktora gidiyoruz ( cildiye ve KKB )
Sabah erkenden kalkmak zorunda olduğumdan erken yatayım dedim çok erken ya
Dönüşte hemen buraya damlarım

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…