- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....
günaydın fıstıklaarr..
hastanedeyim.. bir haftadan sonra başladım çalışmya. ama hala üzerimde bir halsizlik, boğazımda ağrı var.. umarım iyi geçer bu günkü mesai...
mutlu, sağlıklı güzel bir ömür dilerim sana...
bu arada erken geldim diye heryeri süpürdüm tozları aldım. topiğimiz muhabbete hazır...
çay da ocakta
hoş geldin topigimize inşallah güzel güzel kilo verirsinKızlar bende geldim... Aram-nıa katıldım.. Bir arkadaşımız yönlendirdi beni bu gruba sanırım her cuma yarışmalar oluyormuş. ben haftaiçi sadece akşamları girebiliyorum siteye biraz zorlanıyorum çok fazla başlık var ve ne yapacağımı çok bilmedim yardımlarınızı bekliyorum hem siteyi keşfetme konusunda hem de kilolarımı verirken yanımda olmanız konusunda..:)
bu arada erken geldim diye heryeri süpürdüm tozları aldım. topiğimiz muhabbete hazır...
çay da ocakta
Kızlar bende geldim... Aram-nıa katıldım.. Bir arkadaşımız yönlendirdi beni bu gruba sanırım her cuma yarışmalar oluyormuş. ben haftaiçi sadece akşamları girebiliyorum siteye biraz zorlanıyorum çok fazla başlık var ve ne yapacağımı çok bilmedim yardımlarınızı bekliyorum hem siteyi keşfetme konusunda hem de kilolarımı verirken yanımda olmanız konusunda..:)
Kızlar bende geldim... Aram-nıa katıldım.. Bir arkadaşımız yönlendirdi beni bu gruba sanırım her cuma yarışmalar oluyormuş. ben haftaiçi sadece akşamları girebiliyorum siteye biraz zorlanıyorum çok fazla başlık var ve ne yapacağımı çok bilmedim yardımlarınızı bekliyorum hem siteyi keşfetme konusunda hem de kilolarımı verirken yanımda olmanız konusunda..:)
günaydın mı demeliyim tünaydın mı bilemedimbi uyandım saat 1di. nasıl yorulduysam deliksiz uyumuşum. kalktım öglen yemegimi yedim evi biraz toparladım. hala yorgun gibiyim.
cecoş senin kaynana gene yapmış yapacagını. çok enteresan bir kadın cidden. Allah ıslah etsin ne diyelim. belki gider gelir içine iyilik dolar inşallah. kuşkuluyum ama inşallah öyle olur.
gunaydın kızlar,,,
benım bugun tembellık gunum kesın,,
cok yorulmus hıssedıom kendımı ama yorulcak bısee etmıorum spor edıom bı tek ,,
daha dogrusu uykum var yarım saat once kalktım nerdeyse,,,
yumurta zeytın peynır bı dılım ekmek ama cok ınce bıde yesıl cay ıcdım kahvaltım bıttı gıttı:))
he ama sey ben kuccuk bı kacamak ettım,,
karnım cok actı bı tane muz ama kucuklerden bıde dıl peynırı yedım 3 cm kalınlıkda 10 cm boyunda ekstradan(
cok acıkdıydım aslında bı yumurta daha yesem yeterdı ama hergun yumurta yıom bı tane pazar ya bıde bugun farklı
bıseyler yıyım dedım:26::26:
[/B][/COLOR]Ceco senin kayinvalide demek singapurdan sonra umre yolcusu ha, hadi hayirlisi bakalim, ama insallah annesinin gönlünü alirda gider,
ben cok üzülüyorum annaannenize gercekten bir anne hic haketmiyor böyle seyleri, tamam her anne muhtesem demiyorum ama yinede o haketmiyordur
neyse hayirlisi
Hepinizi öperim canlar
günaydın mı demeliyim tünaydın mı bilemedimbi uyandım saat 1di. nasıl yorulduysam deliksiz uyumuşum. kalktım öglen yemegimi yedim evi biraz toparladım. hala yorgun gibiyim.
cecoş senin kaynana gene yapmış yapacagını. çok enteresan bir kadın cidden. Allah ıslah etsin ne diyelim. belki gider gelir içine iyilik dolar inşallah. kuşkuluyum ama inşallah öyle olur.
Canım oda kaçamakmı sankizaten geç kahvaltı etmişsin öğlende biraz daha dikkatli olursun olur biter
İnşallah canım ama hiç sanmıyorum şimdi döndüğünde eminim bir daha tartışırlar sonuçta Anannede yaşlı kadıncağız ağlayıp duruyor siz analarınıza böyle yapmayın diye eee kadın gelince onada sitem ederse kesin kavga çıkar
Umarım ben yanılıyorumdur
Canım eğer oralara gidince değişecek olsaydı seneler evvel ( ben daha ortada yokken) zaten rahmetli eşiyle gitmiş hacca. Bu ümre işini damadı kendi annesi ve babasını gönderiyor diye onuda araya sokmuşlar. Bir bayan daha gidecekmiş onlarla ama biz kim olduğunu bilmiyoruz. Bir insanın içinde olucak o güzellik İnan kendi annesi bile 7 yaşında insan neyse 70inde de öyledir diyor ki kadıncağız anlatıyor geçmişte bile ablasına durduk yere sataşırmış hiç arkadaşı bile yokmuş doğru dürüst. Kadın doğuştan sorunlu Neyse günaha girmim daha fazla
Allah eksik etmesin gelen gideni yine canım seviliyosunuz demekki
elmalıdan tüm topik için 1 tane yerim 2.için ısrar etmeyin yemem
kazandibini ben de severim hem de biminki daha güzel sanki epeydir canım istiyordu ama sürekli bişeyler yediğimiz için onu erteliyorum hep
Allah hayırlı uzun sağlıklı ömürler versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?