Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese mutlu haftalar dilerim
az sonra misafirlerim gelecek şöyle bakayım dedim yine de
akşama hasar raporu veririm artık yüzüm tutarsa
yenam nice mutlu senlere canım sağlıkla sevdiklerinle inşallah

HERKESE MERHABALAR;
egedeniz03 Selam sen Eskişehirdemisinnn.ben oralıyım ama Antalyadayım

YENA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OLSUN CANIM DAHA NİCE SENELERİ SEVDİKLERİNLE GEÇİRMEN DİLEĞİYLE

canm bana iyi gelmedi hemoroid cikarttim

gunaydin hatunlaaaaaar dun netim yoktu nedendir bilmem sorun cikartiyor bazen .. diyetime ayni hizla devam birde yenacim iyiki dogdun yeni yasin eskileri aratmasin ins hersey gonlunce olsun

YENAM doğum günün kutlu olsun, hep mutlu ol ailenle inşallah :)

YENA doğum günün kutlu olsun canım...

kanal türk de ender saraç diyet kankalığından bahsediyor... sanki bizden söz etti gibi geldi bana

oldukça teknik olacak..Eki Görüntüle 624023 bu kitabi okuyorum. daha doğrusu ingilizce anlamaya çalisiyorum. çok sükür google var.

Dogum gunun kutlu olsun YENA :)) iyi ki dogmussun. Telefondan mobil sitede ifade falan bulamadim sen okurken renklendir msjimi gozunde benim rengimle falan :))

herkese mutlu haftalar dilerim
az sonra misafirlerim gelecek şöyle bakayım dedim yine de
akşama hasar raporu veririm artık yüzüm tutarsa
yenam nice mutlu senlere canım sağlıkla sevdiklerinle inşallah

Allahım siz ne kadar tatlı insanlarsınız böyle..
Çok seviyorum sizi...Çok duygulandım ya...Tam siteyi açtım okurken ağlamak üzereydim asuuu aradı ağlamam yarıda kaldı :)
Şimdi hem ağlıyorum hem okuyorum...
Arkadaşlarım erkenden aradılar,mesaj attılar yağmurgözlünün mesajıyla güne başladım...ailem hala aramadı henüz erken arayacaklar ...
Kızım arkadşıyla kitap almaya gitti..Güya..:) Bana hediye almaya gitti biliyorum çünkü geçen de gittiğimiz avm de C&A da beğendiğim t-shirt vardı ısrarla onu alırsan hangi rengini alırdın deyip duruyordu :))
Ben de salağım ya hiçç anlamadım...Ama anlamamzlıtan geldim :)

Benim için hakikaten çok özelsiniz anlatamam..dilerim tüm güzellikler sizin olsun...

MEhtapçığım,haseki demişsin tam ağlarken tükürüklerimi fışkırtarak güldüm iyimi :)) Allah ta seni güldürsün..
Saçlarını güle güle kullan eminim çok güzel olmuşsundur..foto isteriz...

nuhancığım,tam sevdiğim renkleri kombinlemişsin..Çok zevklisin.. ablanın gelişine ayrıca çok sevindim zaten gelecekti çok emindim...
Bu arada kitabın hakkaten teknikmiş.
Ben de Canan Tan,Ayşe Kulin sandıydım..

Meyracığım,kartını saklayacağım bir ömür boyu..Çok sağol canım...

Bonusçuğum,romantik kalem.Ben canlandırdım gözüm de,bir de karakter ekledim çiçek böcek vb.

esracığım,ne güzel ya nasıl seiniyorum senin adına...70 lere ne kaldı kii

HERKESE MERHABALAR;

YENA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OLSUN CANIM DAHA NİCE SENELERİ SEVDİKLERİNLE GEÇİRMEN DİLEĞİYLE

Çok teşekkür ederim canım...

Sen çok daha güzel kutlamaları hakediyorsun canım, bi tanesin :) keşke elimizden fazlası gelse.

kızın çok tatlı bu arada ya, nasıl saf :)
kendini bol bol şımart bugün, tadını çıkar katıksız sevginin

komşusuzlukta iyi değil dediğin gibi canım, rabbim sanada iyi komşular nasip eder inşaallah en yakın zamanda canım.....

Meyracim seninkilerde gitmis gözün aydin canim :))

saol bitanem:)

ayyy eşimde çok seviyo bekçinin hele hele diyişini, bi bölüm vardı orda kopmuştu gülmekten:)))
şöyle diyodu o bölümde;susmuş karakoldan çıkıyodu tam; hele şunun gelişine bakın hele, hele şu susmuşa bi bakın hele demişti
hala unutmaz o bölümü eşim:)))

seksenlerin topikide var beyzuş ablam kkda; senide bekleriz yani:)
kkda seksenlere dair en derin, en yeni, en güzel bilgiler ve paylaşımlar buradaaa:)))

http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/463143-seksenler-trt1-91.html#post28645676

herşeyi kafaya takmayan biri olmak isterdim doğrusu

ayneeen.............................

Beyzus bizde böyle dengesiz ödül vermeyi seviyoruz. Olurmu? üçüncünün ödülü;Eki Görüntüle 622849
Allahim mehtap saçlarım yolmaya geliyor sanirsam...ben kaçayim...

ha haaaay

günlükde bile kullanabilmen ne güzel, imrendim doğrusu sana:)
bende günlükte kullanmayı çok istiyorum ama bi türlü kullanamadım....
rahatıma düşkünümdür, ondandır belkim:)

canım bende seni çok özledim:))
burası gerçekten bağımlılık yapıyo, daha dur sen daha yenisin, benim 3sene olcek:)
birde bizim topikte çok güzel bir bağ var, ondanda yani baya
ilerde kk bırakma poliklinikleri falan açılırmış

şaka bi yane; allah korusun.....

bi dilek dilesem olurmuş zorla kadına elmalı pasta yaptırdıkk ohh benim yerimede 1 dlm yeeee bariii iyi gezmeler

hem yaptırmışsınız, hemde yedirmişsiniz

doğum günün kutlu olsun tatlım...

bende üzülüyorum bazen yaşım ilerliyo diye; ama şöyle düşününce geçiyo o halim;
yeni yaş demek; yeni, güzel, daha olgun, daha dolu, daha mutlu, daha güçlü, daha bilinçli bi yaşam diyorum........
zaman değil zamanın verimi önemlidir ya, o bakımdan düşünüyorum.....

ayyy o alarm olayı bende de var
benimki baya bi ileri ama; namaz vakitlerinde çalar mesela, eşimi uyandırmada çalar, çamaşır bitti der, ilacını iç alarmı mesela
ve vs vs alarmlarım daha
ama alarmlarımla mutluyum ben

birde canım günde 5parça sarımsağı neden yiyorsun? onu merak ettim özel değilse?
doğal antibiyotikmiş sarımsak birde.....

canım senin heycanlanman duygulanman taaa burada benide heycanlandırdı duygulandırdı.....
hissettim yani bunu buradan.......
ama ağlama olurmu:)
bak allah istemiyo demek ağlamanı ki tam o esnada asu arıyo seni:)
bugünü doyasıyo yaşa; ben öyle yapıyom doğum günümlerimi:) şımarıyomda o günde:)
iyi oluyo, güzel oluyo böyle yapınca:)

tüm söylediğin güzel sözler senin güzelliğinden ileri geliyo tatlım benim, allah arkadaşlığımızı, dostluğumuzu, kardeşliğimizi
hep hayırlısı ile uzun ve daim etsin inşaallah canım........ AMİN

burası bi başka yaaaa......

kızınada maşaallah diyorum.....
çok tatlı yaaaa, ve de akıllı maşaallah....
ben böyle akıllı, azimli cicişleri çok seviyorum yaa:)
belkim ilerde benimde böyle bi kızım olur:) kim bilir......
bencede katıksız sevginin tadını çıkar yenammmm.....
ve maşaallah.....

veeeee bizde seni çooook seviyoruuuuuuuz:)

bizim doğal gazcılar geldi yine, bizim bacalarda bi problem varmışda onu yapmaya geldiler bugünde, haydi ben şimdi
hemen kaçarım.....
gelirim yine heralde.....
sayaçlar falan takıldı, bi baca kaldı zaten.... hatta bazı dairlerinki açıldı bile:)

bu gün tembellik günüm.. yemek bile hazırlamıyorum... öğleni dolaptakilerle geçiştirir akşama bişeyler düşünürüm... fındık TV de benim anlayamadığım çizgifilmleri izliyor. bu tatil de ilk defa açtı çizgi film.. sabah da abisi ile paten kaymaya çıkmışlardı.... abimiz içerde piyano çalışıyor... gene bir yarışmaya taktı... ona hazırlanıyor
bende akşamki ingilizce sınavına hzırlanıyorum ama bu aralar yorgunluk ve hastalıktan öğrenme kapasitem azalmış bayaaa

HERKESE MERHABALAR;

evet canım... eskişehirdeyim... bağlar civarında oturuyorum şimdilik...buraya taşınalı 1.5 yıl falan oldu.. ama iyi ki gelmişim.. çok güzel...seviyorum eskişehiri

hayyy kızlar yenıden aranızda olmak guzel :) tam iyi olmadım ama geçen haftaya göre çok çok ıyıyım tesekkür ederim ilginiz için. haftasonu anamların yanına mersıne gıttım ohh keyfım yerıne geldı walla ... herkez iyi sanırım genel baktım hepsını okuyamadım malum ptesı koşturuyoruz... herkeze selam olsun opuyorum.

yena ablacım dogum gunun kutlu olsun sevdıklerınle saglıklı mutlu huzurlu yılların olsun ınsallah.

Yenacigim esra çok güzel yazmis. Papaganlik yapimiyorum...

alarmsiz yasamiyorum :) bende mutluyum..

Sarımsak ve soğan tüketimi, hücrelerin yağ depolamalrının azaltmasına yardımcı olup, yağ yakımını hızlandıran besinlermiş. Bu yüzden tüketmeye çalisiyorum.

Son düzenleme:
merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye (( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.

gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya ((

Çok sağolun kızlar...

Deryacığım çok geçmiş olsun..

Kolay gelsin canım...

abariiii her yer battııııııı.....
daha halada yapmaya çalışıyolar, adam 3saat sürebilir 2daire dedi, bende içerde oturuyom şimdi, adam seslenince gidiyom.....
uffff...... her yer toz, taş, çakıl olduuuu......
neyseki annemler geldiğinde olmadı, zamanımız zai olmadı en azından.....
zaten 2dairenin bacası hatalıymış.....
onun biride bizimki

canım cok geçmiş olsun dikkat et bel agrısı fena yapıyor insanı bende fıtık var nasıl bişey oldugunu bilirim. Allah yardımcın olsun.

çok geçmiş olsun tatlım aman dikkat et,ben 2 kez yaşadım o tutulmayı da çok iyi bilirim

okey....

alarmsız bende bende yapamıyorum:)))

ay canım yaaaa çok geçmiş olsuuuun, inşaallah dediğin gibi mühim bişey değildir canım.....

çok yüklendin sen birden kendine, bence bu sebep olmuş olabilir.....
cecoda çok yüklenmişti birden bire seninki gibi....

yine yaz canım.....

Kolay gelsin canım...

saolasın yenam:)

canım cok geçmiş olsun dikkat et bel agrısı fena yapıyor insanı bende fıtık var nasıl bişey oldugunu bilirim. Allah yardımcın olsun.

sanada çok geçmiş olsun tatlım...

kolay gelsin meyra,

cuma yarismalarindan 7. takim birinci oldu.... takima ben katildimya ondandir di mi?

saolasın canem....

bu dünya iş dünyası işte......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…