canım sorun etme... önemli olan kaçamaktan sonra diyete devam etmek...bak kahveleri ben yaptim... afiyet olsun..
Eki Görüntüle 624290
mehtapcigim, bi sana rahat rahat takilip espirik yapiyorum....
Eki Görüntüle 624271 bak paçalı donnun üzerine birde hamburger yedin. Kimde var bu bal...
Mehtapcim o ic camasiri meraki bendede var,
dolabim takimlarla dolu ve resmen sigmiyor artik,
gecen gün yine bissürü südyen takim sunu bunu aldim
cok seviyorum onlari giyinmeyi
Fizigimiz bunu onaylamasa bile hepimiz birer Adriana Limayiz bu konuda
slm kızlar
nasılsınız bakalım ben bi size bakıyom bi işlerime derken akşamı ediyoruz şükür diyelim herzaman çok şükürneyse kızlar ben sizin bi fikrinizi almak istiyorum bana yardımcı olun lütfen çarşamba benim eşimin doğum günü ben bu sene ona güzel değişik bişeyler hazırlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum (çünki benim kocam biraz odundur mübala ettim galiba biraz değil tam odundur) yani bişeyler hazırlıcam ama ya bi odunluk yapar beni sinir ederse diye neyse bi fikir verin bana
slm kızlar
nasılsınız bakalım ben bi size bakıyom bi işlerime derken akşamı ediyoruz şükür diyelim herzaman çok şükürneyse kızlar ben sizin bi fikrinizi almak istiyorum bana yardımcı olun lütfen çarşamba benim eşimin doğum günü ben bu sene ona güzel değişik bişeyler hazırlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum (çünki benim kocam biraz odundur mübala ettim galiba biraz değil tam odundur) yani bişeyler hazırlıcam ama ya bi odunluk yapar beni sinir ederse diye neyse bi fikir verin bana
merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye(( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.
gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya((
Selam kizcezlerimmmmmmmmmmmmmmmm
nörürsünüzzzzzz
Ben iyim yeni bir haftaya yeni bir güne, ve yeni umutlara uyandim,
ama hava deseniz öyle kötüki, cok kapali resmen depresyon havasi
ama morelimi bozamammm
kilo deseniz gram vermiyorum, ama umudumu yitiriyormuyum tabiiki hayir,
yine yeniden baslicam busefer daha istikrarli ve sporlu..
sporsuz olmicak sanirim bu is,
evde bisikletim var hic kullanmiyom aptal gibi, hem onu kullaniyim diyorum,
hemde bi zumba videom var en azindan onu yapiyim,
inanin sizin gibi sansli olmayi ve spor salonuna gidebilmeyi cok isterdim ama dünya para gercekten,
60-70 euro arasi suan, ve o parayi hayatta verecek durumum yok, cok cok pahali
neyse
bi aralar sabah kosuya bile cikiyordum, tabii cok uzun yapamiyordum ama gerekirse yine cikarim
en az yarim saatligine tabi, ama ben hafif karanlikta ciktigim icin korkuyorum, o yüzden gitmemeye basladim,
kimse görmesin diye hafif karanlkta gidiyodum ama oda tehlikeli aslinda.. neyse bakalim..
Yenacim dogum günün kutlu olsun canimmmmmmmmmmmm, bugunun keyfini cikar :) bu arada benimde dogum günüme 6 gün kalmis,
zaman okadar cabuk geciyorki ne ara geldi catti dogumgünüm hic bilmiyorum,
25 olcam maaalesef, aslinda güzel bir yas ama iste 25 ve hala bekar olunca pekte güzel degil sanirimneyse Allahtan ümit kesilmez.
Meyracim yinemi insaat varkolay gelsin sekerimmmmmmmmmmm
Mehtapcim o ic camasiri meraki bendede var,
dolabim takimlarla dolu ve resmen sigmiyor artik,
gecen gün yine bissürü südyen takim sunu bunu aldim
cok seviyorum onlari giyinmeyi
Fizigimiz bunu onaylamasa bile hepimiz birer Adriana Limayiz bu konuda
Sahgizemcim gecmis olsun canim, beliinin tutulmasina üzüldüm, cok kötü bisey o, sicak tut bol bol iyi geliyormus,
bide böyle eczanede sey satiliyor, beline yapistirilan bant gibi bisey büyükcene, o sicak tutuyomus, onu aldir olmassa esine
asagi yukari 20 euro olmasi lazim
slm kızlar
ustalar daha yeni gitti
sevinçten çıldıriciiiiiim dermişim
yarında artık kullanmaya başlicakmışız galiba.......
bakalım hayırlısı.
ee hadi güle güle kullan meyra,
mehtap, kola mi? mehide light falan değilmi ? hadi sakalama onun yaninda patateste vardir...
Canım tşk ederim bilgi için ama benim 1,5 yaşında bi oğlum var oyüzden malesef zormum ışığında güzel bi akşam yemegini görünce sanırım sinir etmez yaa dimiiii
tşk ederim canım bilgi için olabilir aslında bi düşünmekte yarar var pc'den anlamazda cd olabilirkelin ilacı olsa kendi başına sürermiş oldu benimkisi şimdi
neyse sağlık olsun.....
onun değer verdiği bi yere gidebilirsiniz birlikte ikinizinde müsait olduğu bi vakit, yadaaa onun değer verip almayı düşündüğü birşeyi
alabilirsin mesala, mesela arabasına bi cd çalar falan
benimki böyle cins şeyleride severde
pc ilgisi varsa pc ile ilgili birşey olabilir mesela....
Geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine. iyileşmeden de zorlama kendini, sonra daha zor olur Allah korusun.
Eminecim spor çok faydalı hakikaten. başlarda birden yüklenmemek lazım zaten. ben ilk 15 kgmı evde leslie yaparak, koşu bandında takılarak yavaş yavaş verdim. kalbimizi yormamak için ilk kiloları yavaş vermek önemli. sen de bisiklet ve zumbayla biraz yol al, baktın artık onlar kesmiyor başka çare düşünürsün. spor salonu hiç spora yatkınlığı olmayan biri için zaten ilk etapta başlanması zararlı bence.
Zehracım sadece yemeğin ardına bir tatlı yap. kasma boşver, biz hiç kasmıyoruz eşimle. bazen hakikaten sinir bozucu tepkiler görülünce şevki kırılıyor insanın. o yüzden sadece pasta yeter günün önemi açısından :) sonuçta sevgimiz baki, bu günlerle ilgisi yok :)
Meyracım hadi hayırlı olsun, güle güle kullanın :)
iyi akşamlar
misafirlerim gitti günüm güzeldi
yenacım ben anlamıştım zaten kızının sana hediye almaya gittiğini ama sürpriz bozulmasın diye çaktırmadım
sahgizem geçmiş olsun
meyracım kolay gelsin sonunda bitti tadilat işleriniz
mehtabb o hamburgerin kalorisi bir yana bence sağlıklı olup olmadığı da çok tartışılır keşkem yemeseydin ben güvenmiyorum o tarz yerlerin gıdalarınakısacası bir daha yemeee
aklımdakiler yine uçtu gitti
nuhan takım kesin senden ötürü birinci olmuştur ona şüphe yok
azcık dinleneyim sanki uykum var gibi yarın da semoşuma hazırlık yaparım bir de yarın akşam yemeğe gideceğiz ya ilk kez gideceğiz evlerine oraya yaş pasta yapıp götüreyim diyorum hazır almaktansa sizce de uygun mu kızlar
azcık dinleneyim sanki uykum var gibi yarın da semoşuma hazırlık yaparım bir de yarın akşam yemeğe gideceğiz ya ilk kez gideceğiz evlerine oraya yaş pasta yapıp götüreyim diyorum hazır almaktansa sizce de uygun mu kızlar
hazır almaktan daha daha iyi eğer ugrasırım diyorsan.
uğraşmak sorun değil bu akşam kekini yaparım dinlenir yarın da kreması vs de şimdi aklıma bir de tiramisu takıldı:)
Eminecim spor çok faydalı hakikaten. başlarda birden yüklenmemek lazım zaten. ben ilk 15 kgmı evde leslie yaparak, koşu bandında takılarak yavaş yavaş verdim. kalbimizi yormamak için ilk kiloları yavaş vermek önemli. sen de bisiklet ve zumbayla biraz yol al, baktın artık onlar kesmiyor başka çare düşünürsün. spor salonu hiç spora yatkınlığı olmayan biri için zaten ilk etapta başlanması zararlı bence.
merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye(( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.
gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya((
cecocum muhtesemsin canim nasil bir performans bu böyle, darisi basima.kesin sen o damadi gecersin , sizin damada senden geri kalan tozlari solumak düserD
ya karismayayim diyorum ama sanada kiyamiyorum,kayinvaliden icin günaha girme bebegim, basarabiliyorsan nötr ol kayinvaliden konusunda. nacizane fikrim insallah kizmazsin.
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?