- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 358
- 56
Tamam bu durum aramizda sır kalsın. 3 yillidir nisanlima 44 bedenin üzerinde gelinlik olmaz diyorum..ben 40 yasindayim. hem yasli hem sisman gelin olmak istemedim.... bari yasi düzeltemiyorum zayif gelin olayim dimi?
ya birde uzman sorusu sorayim... bana duğak olmaz dimi?
Tünaydın kızlarrrrrrrrrr
Bende kızlarla aynı fikirdeğim duvaksız olmaz
Bu arada eminim çok hoş bir gelin olursun senKız avrupa yakasında olsaydın gel bizim tükkandan ( kiracımız gelinlikci ) istediğini ayarlayalım derdim sıkıyorsa indirim yapmasın hatun
Daha dün oradaydım ve kedinin ciğere baktığı gibi baktım yine gelinliklereDedim hatta kadına zayıflayayım istediğim gibi bir gelinlikle tekrar resim çektireceğim diye sağ olsun çok şeker bir bayan aaaa sen şu anda bile çok güzel bir gelin olursun demişti
evet canım... eskişehirdeyim... bağlar civarında oturuyorum şimdilik...buraya taşınalı 1.5 yıl falan oldu.. ama iyi ki gelmişim.. çok güzel...seviyorum eskişehiri
cecosum çok sağol...hele bi nisan, mayis olsun bakalım artık... alisveris gezmelerine baslarim... kaç yilidr evlisin bilimiyorum eşinde çok tatli bir adama benziyor belki yildönümlerin birinde sana süpriz yapar yeniden gelinlik giyersin...
asucum bendende izin sen ye.... hatta hepimizin yerine ye...
asucum bendende izin sen ye.... hatta hepimizin yerine ye...
aslinda buradan farkli değil sadece daha çok disiplinli oluyorsun. Herfün tüpike girme zorunlugu falan var. Evdesin ve benim gibi buraya çok gelebiliyorsun kilo vermelerinde milletle yarişşin yani dedim.
Belki yaza kadar sizde evlenirsiniz. daa var... hep birlikte bakariz modellere
MERHABA
Bugün gruba bende katıldım, diyetisyen destekli (diyetkolik takipli bir de) diyet yapmaya çalışacağım. 5 yıl önce 6 ayda 18 kilo almakla başlayan kilo alma sürecim 24 kilo fazlam ile halihazırda devam ediyorŞu an 92 kiloym. Boyum 1.67. 5 yıl öncesine kadar hamilelik hariç 40-44 beden arası yaşayan bir kadındım. 5 yıldır fazla fazla kilolu ve 48- 50 beden de yaşıyorum. Çok çok mutsuzum,,, ama kilo verme konusunda deneyimsiz ve beceriksizim... Umarım başarırım....umarım....
Bizim 14 sene bitecek bu yaz
Biz evlenirken eşimin annesi ilk giydiğim gelinliği ille bu olsun diye seçmişti aslında herkes çok beğenmişti ama benim istediğim gibi değildi. Halada hep derim eşime gelinliğime kadar karıştı anan ama yinede ses etmediğim halde yaranamadım hatuna diye
Hatta hep düğünle evlenme hayalim vardı bekarken ve içimde ukte kaldı desem yeridir. Eşimde hep der şu maddı durumum bir düzelsin özel yer tutup senle tekrar nikah tazelileylim sonrasındada sırf gençlerle eğlence düzenleyeceğim diye
Şimdi hep diyor sen istediğin kiloya düş ben kendime smokin kiralıyacağım sende git dükkandan istediğin gelinliği al tekrar fotoğraf stüdyosunda resim çektirelim diye
bende hastalığın etkilerini atamadım hala... bir yorgunluk, bir baş ağrısı...bu tempoda çalışmak zorluyor artık.. nöbetler..uykusuzluk... sürekli bulaşıcı hastalıklara maruz kalmak... acilen işimi değiştirmeliyim...
bir telefon bekliyorum şimdi...
nuhancım..ben 44 yaşındayım.. evlndiğimde 25 yaşında ve 61 kiloydum.. düğünde leğen kemiğim kıyafetin altından belli oluyordueşim o sırada mecburi hizmetteydi ben okuyordum.. izmire bir geldiğinde "hadi nişan yapalım" diyip...isteme, söz, nişanı bir geceye sığdırmıştık. ertesi gün de onun yozgattan gelip gitmesinin zor olacağı, benim mezuniyet sonrası tain işleri için nikah yapmamız gerektiği gibi bi sürü bahane bulup hemen nikah işlemlerine başvurmuştuk.. akşamına da nikah kıymıştık
bu yüzden yazın düğün yapmak zorunda kaldık... ben hep düğün gelinlik gibi şeylere çok uzak olan .bunlardan anlamadığım gibi uygulamaktan da hoşlanmayan bi tiptim...
o yüzden gelinliğimin modelini kendim çizdim... sade düz yazlık bir elbisetye benzeyen ama ilginç sırt dekoltesi ile dikkat çeken bir gelinlikti... saçımda dağınık topuz ve sadece küçük beyaz çiçeklerden hoş bir salkım vardı... aslında ben canlı çiçek istemiştim... ama o zamanlar böyle bi alışkanlık yoktu ve karışan anne görümce v.s. kişilerinde hayal güçleri buna uygun değildi..dirsek üstüne çıkan ama parmakları olmayan zarif bir eldivenle tamamlamıştım kıyafetimi.. ayakkabılarım hafif topukluydu.. eşimle aynı boyda olduğumuzdan öyle tercih etmiştim... herkese bi acaip gelmişti bu tarz bir şeyle düğün yapmak... hatta annem kendisine iki kıyafet diktirmiş, biri çok iddialı olunca daha sade olanını tercih etmişti... benden daha dikkat çekici olmamak için..
ama ben çok eğlenmiştim..hala evliliğimden çok mutlıyum.. hala bu adamla evli olduğum için şükrediyorum...
diyeceğim odur ki... ne giydiğin, ne taktığın, ne yaptığın hiç önrmli değil nuhancım...
ne istediğin, ne için çaba sarf ettiğin, nasıl hissettiğin önemli...
canın duvak takmak istiyorsa en ihtişamlısını tak bence... çünkü asıl olan sensin.....düğün senin düğünün.... sen nasıl istiyorsan öyle olmalı...
Bizim 14 sene bitecek bu yaz
Biz evlenirken eşimin annesi ilk giydiğim gelinliği ille bu olsun diye seçmişti aslında herkes çok beğenmişti ama benim istediğim gibi değildi. Halada hep derim eşime gelinliğime kadar karıştı anan ama yinede ses etmediğim halde yaranamadım hatuna diye
Hatta hep düğünle evlenme hayalim vardı bekarken ve içimde ukte kaldı desem yeridir. Eşimde hep der şu maddı durumum bir düzelsin özel yer tutup senle tekrar nikah tazelileylim sonrasındada sırf gençlerle eğlence düzenleyeceğim diye
Şimdi hep diyor sen istediğin kiloya düş ben kendime smokin kiralıyacağım sende git dükkandan istediğin gelinliği al tekrar fotoğraf stüdyosunda resim çektirelim diye
ayyy Semiran geliyor değil mi sana onu çok özlediğimizi söyle aramıza dönmesi içinde ikna et emi...çok selam söyle bendenn öpüyorum...canım tabii ki sen bilirsin ama o 2 ayda hem zayıflamaya devam edip hem de ailelerin tanışma işini vs halledebilirsin bence yaniii
canım afiyet olsun sabah yemen iyi olmuş akşam hafif yersin bişeycik olmaz
ben napcam bilmem bugün
kahvaltıda dünden kalan pideden yarım yedim 1 dilim yaş kek 1tane de kurabiye içinde vişne vardı
gün boyu temizlik vs yapmam lazım hava güzel balkon yıkasam iyi olacak ama gece çok geç uyudum dengem bozuldu yerimden kalkasım yok
akşam da yemeğe davetliyiz akşam tiramisunun kekini yapmıştım onu tamamlarım şimdi gideceğimiz kişinin oğlu var3 yaşlarında ona acele bere ördüm bitirdim gece
yarın için de semoşa haşhaşlı çörek mercimek köfte közlenmiş biber patlıcan salatası yapacağım tatlı olarak kıbrıs tatlısı düşünüyorum bir de muzlu rulo olabilir tam emin değilim işin başına varınca değişebilir
helal olsun senin herife yüreği genç benimki asala yapmaz sanırım böle bişeyi 40 kg bile olsam..Bizim 14 sene bitecek bu yaz
egedenizim, allah mesut etsin... bir ömür boyu mutlulukla ve sağlıkla yaşayın....Çok heycanli, hızlı ve güzel bir evlilik serüveni olmus... Çok güzel seyler yazmissin... acayip zevkle okudum. Ben biraz çok alingan bir insanım birde ilkkez evleneceğim. Geçende bir müsterim vardi, 2. evligini yapti geçen hafta cep telefonnundan dügün fotolarını gösterdi oda 45 yaslarinda bir hanim..gelinlik giymis ama duvağı yoktu...ben artik duvak takmadim falan dedi... bende bu evlilik mevzularina çok uzağım... Takildim iste, yas olunca takilmazmi acaba diye
Birde bizim isimiz öyle çok aillere falan kalmayacak diye düsünüyorum. Bütün masraflari biz yapacağiz. ama su sözlerin çok güzel.
"ama ben çok eğlenmiştim..hala evliliğimden çok mutlıyum.. hala bu adamla evli olduğum için şükrediyorum...
diyeceğim odur ki... ne giydiğin, ne taktığın, ne yaptığın hiç önrmli değil nuhancım...
ne istediğin, ne için çaba sarf ettiğin, nasıl hissettiğin önemli..."
herkescikler çok çok mutlu olsun. Sizede massallah diyelim...
çok sağol..
buarad alinganlik kilo ile paralel orantilimi acaba? ben son yillarda okadar çok alıngan oldum ki... herseyden nem kapiyorum...zayiflayinca geçer dimi?
wuhuuu gezmeye gidiyoruuuuuuuuuuuuuummm taksimeeakşama görüşürüz hatunlar.
cecocum cocugun var mi derdin var canim, ne yazik ki sabirli olmaktan baska caremiz yok. benim kizim 6 yasinda, birinci sinifa basladi bu sene.hergün ögretmenlerinin her birinden ayri ayri sikayet konusmasi bazende sikayet mektubu aliyorum.gecen haftada babasina aksam yemegi sirasinda sanane sen ne karisiyorsun bana diyince, yemekten kaldirip odasina gönderdi esim.o gece ac yatmak zorunda kaldi.bizim evde cezalar biraz sert,terbiyesizlige tahammül göstermiyoruz. ayni derece sert olmasanizda yaptigi saygisizliga pisman olucak kadar bir ceza verilmesini tavsiye ederim.yaptiklarinin sonuclarina katlanmak onlara iyi birer ders oluyor.dünden itibaren kizim cezali mesela yine, okuldaki basarisini arttirasiya kadar televizyon izliyemicek ve hergün 19.30 da yaticak haftasonu dahil.normalinde aksam 20.00 ye bazende 20.30 a kadar uyanik kalmasina izin veriyorduk ama artik yok.kizinin kendine zarar veriyor olmasi konusunda yardim almaniz gerektigini bende düsünüyorum , cok normal bir davranis degil bu.Allah yardimcimiz olsun canim. cocuk yetistirmek cok zor.ben kendi cocuklugumdan hatirliyorumda ben annemin göz hareketleriyle hareket ederdim resmen :S askeriyedeki gibi büyüdük 3 kardes. hicte böyle sorunlarda cikarmadik.simdiki cocuklar mi tuhaf yoksa bizde mi var hata anlamadim.ben psikologlada konustum, ceza sistemimizi yerinde buldu.ama onun disinda sabirli olmaktan baska care yok dedi.su an icin anne babaya ve büyüklere karsi saygisizlik yapmama konusunda istikrarli gidiyor dilerim okul durumuda düzene girer kisa zamanda.ve biz birde esimle bu konuda hemfikiriz, benim hayir dedigime o evet demez, ve birbirimize hic müdahale etmeyiz,evde kimin kimle ne sorunu varsa onunla cözüyor.araya girmeme konusunda kesinlikle harika yapmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?