Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLAR GÜNAYDIN

Herkeşler nasıllar bakalım valla benim aynı devam bakalım ya öyle uykum varki anlatamam şimdi eve gitsem şöyle akşama kadar yatıp dinlensem valla çok ihtiyacım var neyse bi gün olur belki herkeşlere güzel bi gün diliyorum ve aranızdan ayrılıyorum tabisi yine gelicem

beni de aranıza alın kızlar.. vermem gerekn 25-30 kg var haziran ayına kadar bunu başarmak istiyorum..
Canım aldık bile hoşgeldin sefa geldin bi haftaya kalmaz aramızda olmaktan mutlu olacağına eminim canım
ya nuhan o nedemek o öyle ya tabisi takacaksın duvağını gelinliğinide giycen duvağınıda takcan salına salına gidicen oturcan nikah masasına Allahın izniyle nede çok yakışır benim canım arkadaşıma yaaaa
canım sende hoşgeldin aramıza inşallah hep beraber burda hedeflerimize ulaşırız

hiç de abartı olmaz sen ona takılma tanışma vs işleri için de beklemeyin hemen yola çıkın derim ben bu işlerde acele etmek iyidir canım

ya asucugum biliyorum... ama nolur 10 kilo daha vereyim... eskiden veremiyordum. simdi en azindan veriyorum önümü görüyorum...Napayim 2 ya daha beklesin..

Zaten bu sabah çok komik seyler oldu.... kendimi salak gibi hissediyorum...
Spor solonunu step saatlerini karistirdim...ne step sevdam olduysa uyanir uyanmaz kosuyorum. rezil oldum bütün millete.

aslinda buradan farkli değil sadece daha çok disiplinli oluyorsun. Herfün tüpike girme zorunlugu falan var. Evdesin ve benim gibi buraya çok gelebiliyorsun kilo vermelerinde milletle yarişşin yani dedim.

Belki yaza kadar sizde evlenirsiniz. daa var... hep birlikte bakariz modellere

çok mersi, hiç cesaretim yoktu... bana cesaret verdiniz sağol... tesekkürederim

Son düzenleme:
bu öpücükler çiçekler sana hediyem olsun yakın olsaydık süpriz yapıp kutlardık

yeni yaşında sağlıklı incelmeler diliyorum

selamün aleyküm şekerlerim
bir kaç gündür kendimi yorgun bitkin uykusuz hissediyorum
bugünde spora gitmekten vazgeçtim dışarı çıkıp avm de yürücem bir kaç saat öyle karar verdim spor salonu yerine
birazdan da leslie 1 mil yaparım birazda dumbell falan bişiler

banucum canım geçmiş olsun diyim evdeki bu tür huzursuzluklar insanı haliyle etkiliyor.canım karışmamakla çok iyi yapmışsın onlar baba kız sorunlarını kendileri iletişim kurarak halletmeliler biz anneler dayanamayıp her şeye burnumuzu soktuğumuz için çocukların babalarıyla iletişimleri olamıyor sonrada tüm hayatları boyunca her ikisi de bizi aracı yapıyorlar kendimden biliyorum büyük oğlumla babasının çok iletişimi yoktur arada beni kullanırlar zamanında benim yaptığım, her şeye karışma hatalarımdan dolayı,bende küçüktüm oğlumla beraber yaşaya yaşaya öğrendik her şeyi 18 yaşındaydım anne olduğumda.diğer oğlumu 24 yaşımdayken dünyaya getirdim ,daha bilinçlenmiştim babasıyla iletişimine karışmadım onlar her şeylerini beraber iletişim kurarak halledebiliyorlar
çünkü sorun ikisi arasında biz anneler olaya 3.şahıs olarak girdiğimizde olay boyut bile değiştirebiliyor bak ne güzel demişsin 'anam babası kılıklı kodu bozuk ikisininde'

çocuklarımızın o yaşlarda sorunları oluyor tıpkı bizim de zamanında olduğu gibi yaş itibariyle her şeyi onlar bilir yeri gelir bizi beğenmezler falan ama bunlar inan içten yaptıkları şeyler değil.ben küçük oğlumun eğitimle ilgili bir tartışmamız sırasında bana ' sen nereden bileceksin öğrenciliği, ders çalışmayı ,üniversiteye bile gitmemişsin ' sözü üzerine 40 yaşında açıköğretime başladım iyiki de başlamışım ben ders çalışırken şimdi utanıp dersleriyle daha fazla ilgileniyor
psikolog'a gitmenizde yarar var canım ,konuşurlar içini döker en azından bize söylemedikleri her şeyi anlatabilir mesela belkide küçük kardeşini gerçekten kıskanıyordur hatta seni bile kıskanıyordur bilirsin kız çocukları babalarına aşıktırlar sen zayıflıyorsun daha güzelleşiyorsun falan bu kıskançlığı tamamen masumca yapıyorlar aslında
hakkınızda her şey iyi ve güzel olsun inşallah,kendini de üzme onlar baba kız hem ağlarlar hem gülerler

fındığım yanımda .illa bu smiley lerden yapcam diye tutturdu... biz biraz smiley yapcaz müsadenizle

:2:

ayy yerim ben o fındığı bunalrda benden ona
:82::111::131:

selam:)
nabersiniz bakıyım?:)

ben evdeki inşaat işini bitirdim şükür.....
ama ne yoruldum.

yatmadan bi bakıyım size dedim.....
hadi geçmiş olsun Allah kolaylıklar versin

canım bi dahiliyeciye gidip durumu anlatıp bir kaç test yaptırabilirsin,banada oluyordu yemeklerden sonra hele akşamları çok kötü uyku basıyordu yatağa kendimi zor atıyordum testlerimde kolesterol ve insülin direnci çıkmıştı, alakası varmı bilmiyorum ama yüksek tansiyonum da vardı en sağlıklısı test yaptırıp sonuçlarına bakman canım

beni de aranıza alın kızlar.. vermem gerekn 25-30 kg var haziran ayına kadar bunu başarmak istiyorum..

aldık bile hoşgeldin tatlım burada beraber güzelce kilolarımızı veriyoruz,tek yapman gereken buradan bizlerden ayrılmaman her gün düzenli girip paylaşım da bulunman buradan ayrılanı kurt kapıyor

hayatım neden duvak olmazmış? duymıyım bida gelinin yaşı olmaz 18 lik de gelindir 80 lik de hem yaşın çok genç gelinliğini de giyeceksin duvağını da takacaksın şöyle salına salına da yürüceksin o gün senin günün tatlım hiç bir şey den mahrum bırakma kendini zaten güzelce kilolarını da veriyosun incecik çok güzel bir gelin olcaksın burda sana kına geceside yaparız

hoşgeldin canım çok doğru bir yerdesin burayı bırakmadığın sürece kilolarını da verirsin 2.bebişinide kucağına alırsın
sporuna düzenli git canım kilo vermede çok önemli bir yeri var

aleyküm selam daficim
Allah seni nazarlardan korusun
o kadar yorma kendini canımcım dinlen uykunu al, aa dövücem sülaleni artık ya bize lazımsın şekerim çok hırpalama kendini her yere herkeze yetişcem diye

canımcım allah kolaylık versin

Eki Görüntüle 624789

allahim kahvaltiya gel .. gel.. gel..

ayy ne güzel görünüyorlar afiyet olsun tatlım

canım neyse az kalmış bu kadar misafir ettim azcık daha kulaklarını tıkayacaksın artık...tabiki eşimizin hatrı için dayanıyoruz yoksa çekilmiyorlar bazen ...bize yapılmayan iyilliği eşim ailesine yaptı ama olsun kul bilmesin Allah bilsin...bizim dar günümüzde kimse sormadı ama zora düşünce hemen eşimi arıyorlar ben buna kızıyorum...

sizinkilerde bir acayipmiş ya demek kendilerine daha pahalı mobilya alıyorlar helal olsun valla ne vicdan varmış...birde anlatıyorlar gelde patlama işte sabır sabır...

kafam bu sıra çok dolu ama eşimle konuştum sakın sınırları aşma,kendini herkese fad etme, beni dellendirme diye
Ablacım yaptıklarını okuyunca ben öyle yoruldum ki çok yorucu bir tempo dikkat et kendine bünyen zayıf düşer hasta olursun Allah korusun..girip salgını var zaten...Eltinler gitmiş Allah kavuştusun...
Eki Görüntüle 624789

allahim kahvaltiya gel .. gel.. gel..

afiyet olsun

Nuhancım duvaktan gelinliklten bahsedilmiş...bende 83-85 arası gelin oldum gayette güzeldim...her gelin güzeldir bence beyazlar içinde... Allah sana ve isteyen herkese nasib etsin...

Selam kızlar,

arkadaşımla görüştü bu sabah. onla kahvaltı yapıp ayrıldık, ben anneme geldim. geçmişe baktım şöyle bi.

Nuhancım sen çok hoşsun, az saçını değiştirince falan duvak da çok yakışacaktır. sakın kendini ne duvağı diye kısıtlama. tabi ki takacaksın duvağını. ben de Asumana katılıyorum yani :)

Dafi abla yine tüm gün koşturmuşsun sen de. maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum

Nevincim eşini uyarmakta haklısın, kabullenmeleri daha zor oluyor daha sonra. şimdi belki anlamıyordur ama onu korumak için böyle yaptığını anlayacaktır ilerde.

Son düzenleme:
Bİz yeriz o fıstığı

Bunlardan bizden fıstığa gelsin

büyük cadı bahane cecoşun çocukluk şahane

fındııııııııııııkkk merhabaaa:13::13::13::118:

fındıgın gelişi bize yaradı

içimizdeki çocuğu yaşatalım

fındığım bunları bu sabah gördü çok sevindi...teşekkürler...

sabah 1,5 dilim su böreği, 2 taneye yakın da küçük patates yedim fırınlanmış. biraz da salam yedim. üstüne biraz kabak tatlısı ve 1 dilim baklava

öğle yemeği yiyemem zaten, akşama da sebze yemeyi planlıyorum. umarım bugünü kurtarabilirim cumaya kadar.

Egedeniz fındığın çok tatlıymış :) küçücük şeylerle mutlu oluyorlar ne güzel.

olur dimi? bilmedim ki...ya nebilim hersey yasinda güzel...Ben kısa saç seviyorum. eski kisa saçli halimin du fotosunu koyayim profilme bakarsiniz... nikah olsun gene saçlarimi kestirtecegim...içünkü saçlarin sürekli yenileniyor. Sürekli yeni saç çikiyor. Şimdi dokunuyorum saçlarimı toplattirim ozaman...
çok mersi...

MERHABA
Bugün gruba bende katıldım, diyetisyen destekli (diyetkolik takipli bir de) diyet yapmaya çalışacağım. 5 yıl önce 6 ayda 18 kilo almakla başlayan kilo alma sürecim 24 kilo fazlam ile halihazırda devam ediyor Şu an 92 kiloym. Boyum 1.67. 5 yıl öncesine kadar hamilelik hariç 40-44 beden arası yaşayan bir kadındım. 5 yıldır fazla fazla kilolu ve 48- 50 beden de yaşıyorum. Çok çok mutsuzum,,, ama kilo verme konusunda deneyimsiz ve beceriksizim... Umarım başarırım....umarım....

öncelikle hoş geldin aramıza. umarım istediğin bedene kavuşursun. diyet konusunda deneyimsiz olman da avantaj. sağlıklı bir beslenme planını uygulayarak başarabilirsin bence istediğin şeyi. zaten diyetisyenin bunu uyguluyordur. biz hepimiz boğazımızı tutunca başarıyoruz. sen de başaracaksın, olmaması için bir neden yok.

canım tabii ki sen bilirsin ama o 2 ayda hem zayıflamaya devam edip hem de ailelerin tanışma işini vs halledebilirsin bence yaniii

canım afiyet olsun sabah yemen iyi olmuş akşam hafif yersin bişeycik olmaz
ben napcam bilmem bugün
kahvaltıda dünden kalan pideden yarım yedim 1 dilim yaş kek 1tane de kurabiye içinde vişne vardı
gün boyu temizlik vs yapmam lazım hava güzel balkon yıkasam iyi olacak ama gece çok geç uyudum dengem bozuldu yerimden kalkasım yok
akşam da yemeğe davetliyiz akşam tiramisunun kekini yapmıştım onu tamamlarım şimdi gideceğimiz kişinin oğlu var3 yaşlarında ona acele bere ördüm bitirdim gece
yarın için de semoşa haşhaşlı çörek mercimek köfte közlenmiş biber patlıcan salatası yapacağım tatlı olarak kıbrıs tatlısı düşünüyorum bir de muzlu rulo olabilir tam emin değilim işin başına varınca değişebilir

Menüm

8.00
1 b mısır püskülü,kiraz sapı,avakado yapragından hazırladıgım çay
1 b çay 2 ç ekmegi
1 kk peynir
3 çatal omlet
salatalık
domates
tere
roka
maydonoz
1 y kıvırcık
4 zeytin

sonra 1 kupa çay keyfi

10.30
1 ekşi elma

1 karışımli bitki çayı

aralarda karbonatlı su

ögle

kaşarlı yagsız mantar
1 k çorba
salata
arada türk khvesi içmeyi düşünüyorum akşama yeşil fasulye var yemekte yogurt çorbasıyla yerim​

Asumancım senin kaçarın yok, akşam da davet varmış. sen en iyisi doyana kadar ye sevdiklerinden. bu haftayı atlatıp yeniden başlarsın. malum sömestr tatili zor oluyor çocuklar evdeyken. kendini sıkma hiç. nasıl olsa yeniden başlayacaksın.

Tünaydın kızlarrrrrrrrrr

Aslında çok işim var ama iki dakika da olsa sizlere bakayım ve geçmişi okuyayım dedim
Evde bugünde cadıların kavgası sabahtan başladı
Ufak cadı herşeye maydanoz olunca büyük cadıda sen karışma diyip duruyor
Neyse iki dakika sonra nasılsa öpüşüp boğuşmaya başlarlar o yüzden hiç tepki bile vermiyorum
İşlerimi bitirince yine damlarım nasılsa yanınıza Spora gidene kadar sohbet ederiz

Canım acaba yemekten sonra tansiyonun mu düşüyor :44: birde çok fazla kısarsan vucutta eksik birşey olursada halsizlik yapar Yine sen bilirsin ama bir ara sağlık ocağında bir tahlil yaptır istersen hani belki vitamin eksikliği vardır en azından multivitamin kullanırsın

Aramıza hoşgeldin
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı birşekilde hep birlikte hedeflerimize ulaşırız aminnnnnnnnnnnn

Bende kızlarla aynı fikirdeğim duvaksız olmaz
Bu arada eminim çok hoş bir gelin olursun sen Kız avrupa yakasında olsaydın gel bizim tükkandan ( kiracımız gelinlikci ) istediğini ayarlayalım derdim sıkıyorsa indirim yapmasın hatun
Daha dün oradaydım ve kedinin ciğere baktığı gibi baktım yine gelinliklere Dedim hatta kadına zayıflayayım istediğim gibi bir gelinlikle tekrar resim çektireceğim diye sağ olsun çok şeker bir bayan aaaa sen şu anda bile çok güzel bir gelin olursun demişti

Sende aramıza hoşgeldin
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin... Aminnnnn
Emin ol burada aradığın motivasyonun fazlası var

Bak sen söyleyince aklıma geldi bu kız bir kaç aydır bu değişimi abartmış durumda. Acaba dediğin gibi ben zayıfladıkca kendini daha kilolu görüp içten içe kıskançlıkmı yaşıyor. Kardeşide çok zayıf onada yoksa o yüzdenmi sataşıp duruyor :44:
Ne bileyim işin içinden çıkamadım. Demin kardeşi balkondayken oyun yaparcasına kapıyı üzerine kapattı öbür cadıda o an cama doğru gidince bende istem dışı çığlık attım kız kapıyı kapatma Allah korusun ya cama doğru gittiğinde birden kendini yukarı çekerse diye :26: bana hatun bir bağırdı abartıyorsun da sanki atladı da hem atlamaya kalkışsa ben hemen kapıyı açıp onu yakalarım diye :26: Kızım bu tip kazalar saniyelik niye böyle yapıyorsun bak sende sonra üzülüyorsun dedim ama altan alacağına bana yine sesini yükselterek abartıyorsun işte yaaa dedi.
Sonunda baktım uzayacak bende tamam kızım haklısın ben biraz panik yaptım herhalde dedim ve sustum.
Neyse bakalım ben şu psikolog desteği verilen yeri arayayımda en kısa zamanda inşallah bir çare buluruz

Canım sende hoşgeldin
İnşallah hep birlikte kurtulacağız bu pis kilolardan
Kendine olan inancın tam olsun burası zaten bağımlılık yapar sonra kilolar isteselerde duramayacak hale gelirler

haklısın başka çarem yok yiyeceğim artık
dediğin gibi şu bir kaç günü de atlatayım da inşallah kaldığımız yerden devam ederiz
bu hafta yürüyüş fırsatım da pek olmayacak ama haftaya booolca yürürüm inşallah havalar da böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…