- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Nuhancığum,
Bugün yediklerimi yazayım.:)
Çook sağlıklı beslendim ben..
Sabah:2 veya 3 dilim beyaz ekmek unuttum kaç dilim yediğimi :)dilimin biri salçalıydı. bir sürü peynir, 3 zeytin,
2 lokma reçel..
sonra temizliğe giriştim..temizlik yaparken eşim aradı ne pişireceğimi sordu akşam yemeğin de.. ben de bilmiyorum henüz tasarlamadım dedim..
Ispanaklı börek yaparmısın dedi...
Ama temizliğe başladım vakit bulamayabilirim dedim..
Sonra içime sinmedi işleri bitirdikten sonra hamur mayaladım..hamur mayalanırken duş aldım. ıspanaklı,peynrili kol böreği yaptım..
Kızım anne haşhaşlı kek yaparmısın dedi..Onu da yaptım..
Sadede geliyorum :)
Akşam: 3 dilim börek yarım dilim kek sayısını hatırlamadığım kadar çay..
Asuuu şiir gibi mönü olmuşmu.
ellerine sağlık becerikli yenam valla okurken doydum resmen keşke ekmek tam buğday olsaydı
Heee o zaman iyi olurdu değilmi.??
naapalım artık.. akşam sağlıklı olmuş ama sebzeyle beslendim çünkü..
Çok alçak gönüllüsün canım :)))
Zahmetli iş,çok el oyalıyor hele bir de bulguru dağılıyorsa bütün emekler boşa gider...
Çok severim ben..arada yaparım fakat haşlarım kızartma değil..
sizi hamaratlar sizi ben hiç içli köfte yapmadım ama yarın mantı yapacağım galiba
eşim mantı mantı diyip duruyor diyete başlamadan onu da yiyelim de bari aklımızda kalmasın
ay sorma nasil alcak gönüllüyüm demiii
yokyok gercekten zahmetli simdi, haslamasi nasil oluyor bilmiyorum aslinda fritöze atiyorlar bu icli köfteyi 2 litre yaga :))))
ama ben tavada biraz yag döküp kizartiyom iste her yanindan nöreyim,
haslamasi güzel oluyormu?
bak mantiyida yaparim ama o en zahmetlilerden mübarek
hamuru yogur, ac sonra kes ufak ufak sIk derken cok oyaliyor
neyse ben susiyim en iyisii
arkadaslarım kaderdaşlarım nasılsınız umarım herkesler iyidir..
ben son gelişimden sonra burayı bosuna isgal ettigimi düşünmeye baslamıstım
hem diyet yoktu öle olunca yazacak yüzüm olmadı ama özledim sizi..
yine Adana ya gittim tatil basında,15gün kaldım ii geldi hafta basında geldim geri.
beni görmediginizden beri iileşme yolunda baya yol aldım.
zaman herseyin ilacı sanki..
kilomda büyük bir degişikli olmadı..300gr eksi 500gr artı yuvarlanıp gidiyorum..
artık sık sık sizlere gelecegim gecen gece biraz gecmiş baktım ne cok yeni arkadas gelmiş...
bende hafıza zayıf artık,bakalım neyapacagım:26::26::26:
hepinizi öptüm
cecoşum ah benm vefalı arkadasım..son sayfada göz gezdirirken gördüm beni anmıssın
bana da malum oldu sanırım:)
spordaki azmin hiç bitmesin seni böle görünce sevindim.
Malumunuz ben cuma yarişlarindan ayrıldım. Nedeni merak edenlere için açıklıyorum. Şok şok.. az sonra,
Burada gördügüm sobeti, samiyeti, candanliği, tobiği takip etmeyi, kısa geçmişi okumayı, destek olmayı, moral vermeyi, affetmeyi, özür dilemeyi, sevgi göstermeyi, nezaketi, anlayışı, hissedemedim. Bende gicik bi tipip aslında,
Neysem, yarisin en güzel artisi neydi biliyormusunuz? hergün içtigin suyu bile yazma zorunluğun olması... yazarken yoruluyorsan demek ki çok yiyorsunben bu sayade bu hafta kendi rekorumu kırdım. Eger izin verirseniz, ben cumartesi pazar disinda hergün yazacağim.
Benimle birlikte hergün yazmak isteyenler varmi?
ve kurallar aşağıdaki gibi olabilir mi? Eklemek isteyen, onaylayan onaylamayan, değiştirmek isteyen yazarsa çok menun olurum.
Kaçamak Yarışması
1- Bütün günün sonunda yada ertesi sabah yenilen içilen hersey liste halinde gönderilecek.
2- 3 gün siteye giremeyen 3. günün sonunda 3 günü toplu halde yazabilir. (bazilarimiz hafta sonu buraya hiç uğrayamiyor.)
3- 3 günden fazla mazereti olan varsa izinli sayılabilir.
4- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs gibi bütün durumlar -Hastalik Disinda- mazeteret olarak gösterilmez. O hafta hastalanan kişi izinili sayılır.
5- Bütün haftanın bilidiriminin yapılması mecburidir.
6- Yeni gelen kişi yarışmaya iki hafta sonra katılabilir.
7- Kişi yaptigi kaçamağı listesini yazarken kırmızı yazar. (Çünkü herkesin diyet listesi farklı)
8- Cuma günü ben kaçamakları ben sayarım.
• Kaçamak Şikosu (birinci)
• Kaçamak Donbilisi (ikinici)
• Kaçamak Tombulu (üçünücü) biçiminde ben yayinlarım.
9- Yenanin hazirladigi tabloda
birinci olan kaçamak şişkosuna
ikinci olan kaçamak dombilisine
üçünücü olan kaçamak tonbuluna eğlenceli olan, yazarak yapabiliceği bir ceza verir.. (elbete abartmadan ve harakete girmeden)
Bende D smartta sinema keyfi yapiyordum... tarçin yatak odasinda yatiyordu topallaya topallaya çıktı...nereden atladi naptı görmedim ki...arka sol ayağı topalliyor. ben onu bu saate nereye götüreyim?resmen benim canim yaniyor... birde kedie öyle verilebicek ilaç falanda yok. nasi yapcaz sabahi artik bilimiyorum...
bana icli köfte yapmak cok kolay geliyor aslinda hic zorlugu yok,
bulgurunu hazirliyorsun 2 yumurta ve biraz unla,
kiymasini kavuruyorsun birazda ceviz atiyorsun icine, bide baharatlarini tabi
sonrada yogur yogur dur :)
aslinda zor degilde biraz zahmetli diyelim, sarma gibi iste, tek tek ugrasiyosun
a$misim ben bunlari artik :)))))) hahaaaaay
bulgurlu herşeye sarımsaklı yoğurt süper yakışır kızın işi biliyor yenacım
sarımsaklı yoğurt çok sever zaten..İlla bulur bişeylerle yemeyi :)
maşallahhhhh tü tü tü
Valla erkek kardeşim bekar olaydı anında almıştık senibizim gelin değil içli köfte yapmasını bilmek çorba bile karıştırmıyor 3.5 senedir hep Hotel Mama dan geliyor yemekler
Bu arada şaka bir yana ama gerçekten çok hamaratsınBizim geline diyorum ama bende hiç denemedim içli köfteyi hatta değil içli köfte yapmayı ben mercümek köftesini bile bir türlü tutturamam
Neyse bir ara senden tarifini tam alayım ( gramına kadar) ondan sonra bir kenara not edip fıstık gibi olunca yaparım
notalı ve sol anahtarlı donum çok güzel olmuş... bi giyim de.....aaa evet portakalll ve tiremisu... yerken çok portakal kokusu gelmedi. ama yaparaken v epişrkeen buram buram koktu.. çok mersi..
sol anahtarlı......... gülü güle giy... arada bir yika..Eki Görüntüle 628775
sorma asucum yaerken çalışınca unutuyorum diye son 10gün başlıyorum çalışmaya malum yaşlılık bu sefer son gün çalıştım yarınkileri de şimdi çalışıcam
1 saat kadar yattım dinlendim duşumu aldım anca kendime geldim
teşekkür ederim canımcımevet canım hem oğlan hem gelin kem kaynana sınavdaydık ben stres yapmıyım da kim yasın gerçi onlar benden çok stres yapmışlardır annemiz geçerde biz kalırsak diye ayy ne kötüyümmm
çok teşekkür ederimamin inşallah canımcım
:)) Sen 2,5 de ,ben diyeyim 3 kilo gibi bi fark oluyor..
maşallah canım ne hamaratsın sen..
hele içli köfte yapmak başlı başına bir sanat..
sağol asucum...
benim çok gürdü saçlarım ama acaip dökülüyor...vakitsizlikten bakım da yapamıyorum...
epey geç çıkmışsın...Haftasonu nöbetlerin oluyormu.?
OĞlum bugün daha iyi ama tamamen rahat değil..
Aerochamber le kullandığımız ilacından sabah,akşam birer puff sıkıyorum..
Canım ben de 7 yaşını bekliyorum. çünkü kış ayları resmen kabusum oluyor hep diken üstündeyim
Ne pis şeymiş bu alerji olayı..
Burdayım..
Geçmiş olsun tarçına umarım daha iyidir..
bu arada ben eskiden asla agzima sarimsakli yogurt filan sürmezdim,
soganda öyle bi ara cok bikkinlik gelmisti
ama artik yiyorum sarimsakli yogurt bazen :)
aahhh ah benim yediklerimin yanında solda sıfırNuhancığum,
Bugün yediklerimi yazayım.:)
Çook sağlıklı beslendim ben..
Sabah:2 veya 3 dilim beyaz ekmek unuttum kaç dilim yediğimi :)dilimin biri salçalıydı. bir sürü peynir, 3 zeytin,
2 lokma reçel..
sonra temizliğe giriştim..temizlik yaparken eşim aradı ne pişireceğimi sordu akşam yemeğin de.. ben de bilmiyorum henüz tasarlamadım dedim..
Ispanaklı börek yaparmısın dedi...
Ama temizliğe başladım vakit bulamayabilirim dedim..
Sonra içime sinmedi işleri bitirip hamur mayaladım..hamur mayalanırken duş aldım. ıspanaklı,peynrili kol böreği yaptım..
Kızım anne haşhaşlı kek yaparmısın dedi..Onu da yaptım..
Sadede geliyorum :)
Akşam: 3 dilim börek yarım dilim kek sayısını hatırlamadığım kadar çay..
Asuuu şiir gibi mönü olmuşmu.
çocuklara bu sınav stresini yaşatabilmenin tadına paha biçilemez
selamun aleyküm kısceleeerr
hayırlı bir gün diliyorum.
Allah gönlünüzden geçirdiğiniz her güzelliği versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?