Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nuhancığum,

Bugün yediklerimi yazayım.:)
Çook sağlıklı beslendim ben..

Sabah:2 veya 3 dilim beyaz ekmek unuttum kaç dilim yediğimi :)dilimin biri salçalıydı. bir sürü peynir, 3 zeytin,
2 lokma reçel..

sonra temizliğe giriştim..temizlik yaparken eşim aradı ne pişireceğimi sordu akşam yemeğin de.. ben de bilmiyorum henüz tasarlamadım dedim..
Ispanaklı börek yaparmısın dedi...
Ama temizliğe başladım vakit bulamayabilirim dedim..
Sonra içime sinmedi işleri bitirip hamur mayaladım..hamur mayalanırken duş aldım. ıspanaklı,peynrili kol böreği yaptım..
Kızım anne haşhaşlı kek yaparmısın dedi..Onu da yaptım..

Sadede geliyorum :)

Akşam: 3 dilim börek yarım dilim kek sayısını hatırlamadığım kadar çay..

Asuuu şiir gibi mönü olmuşmu.

Son düzenleme:

ellerine sağlık becerikli yenam valla okurken doydum resmen keşke ekmek tam buğday olsaydı

Bugün kızımla oğlum kek yiyerek tv.izliyorlar. oğlum ablasına soruyor.
Abaa altın ne demek.?
değerli bir taş demek...
Hayır abaaa, zengin demek :))

Çok alçak gönüllüsün canım :)))

Zahmetli iş,çok el oyalıyor hele bir de bulguru dağılıyorsa bütün emekler boşa gider...
Çok severim ben..arada yaparım fakat haşlarım kızartma değil..

ay sorma nasil alcak gönüllüyüm demiii
yokyok gercekten zahmetli simdi, haslamasi nasil oluyor bilmiyorum aslinda fritöze atiyorlar bu icli köfteyi 2 litre yaga :))))
ama ben tavada biraz yag döküp kizartiyom iste her yanindan nöreyim,
haslamasi güzel oluyormu?

sizi hamaratlar sizi ben hiç içli köfte yapmadım ama yarın mantı yapacağım galiba
eşim mantı mantı diyip duruyor diyete başlamadan onu da yiyelim de bari aklımızda kalmasın

bak mantiyida yaparim ama o en zahmetlilerden mübarek
hamuru yogur, ac sonra kes ufak ufak sIk derken cok oyaliyor
neyse ben susiyim en iyisii

Bence de susalım gözlerimiz konuşsun :)
nuhan dedi yazın diye naapalım.:))

MAkarna gibi kaynayan suya atıyorsun köfteleri o kadar..Sonra kevgir le çıkarıyorsun...
Kızım onunda üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyor :)

2 litre yağ azmış ..

Hayırlı gecelerrr herkeseeeeee

Geçte olsa gelebildim Anam bende bu ara hep geç geliyorum akşamları hatta gece
Akşam yemeğinden sonra eşimin küçük halasına kaç haftadır gitmemiştik ona çaya gittik Genelde halalarla zaten mutlaka her hafta görüşüyoruz ama o halasının eşi daha evvel felç geçirdiği için bana geldiklerinde gelemiyor ancak eşim almaya giderse halasıda zaten ilaçlarını içip erken yatıyor diye ( genelde kızlardan biri yanında kalıyor ) gerek yok zahmet etmeyin diyordu
Büyük halasıda alt katında ama birkaç kere geç gittiğimizde uyuduğu için aşağı gelememişti. Benim kücük cimcimeyi özlemiştir diye gittik oda grip olduğu için pek yanaşmadı uzaktan birbirlerine öpücük atıp sohbet ettiler
Baya hoş sohbet ettik iyi geldi ben bilmem eşim bilir programını izleyip güldük bol bol her yarışmada eşime halaları hadi banuyla sizde gidin kesin kazanırsınız banu zaten her görevi kesin yapar falan diye
Tabi ama eğer eşini taşı derse o zaman benimki tırtlar diyince yerlere yattılar gülmekten
Ancak benim onu taşımam lazım diyeceğim ama onunda benden farkı yok diyince iyice koltuklara gömüldüler gülerken

Allahtan başka şey isteseymişim olucakmış
İnan çok sevindim iyi olmana da aramıza dönmenede
Bundan sonra bizim için yeni bir milat başlıyor iddadaşım :122: :122: :122: hadi yaza kadar süper kilolar verelim artık

cecoşum ah benm vefalı arkadasım..son sayfada göz gezdirirken gördüm beni anmıssın
bana da malum oldu sanırım:)
spordaki azmin hiç bitmesin seni böle görünce sevindim.

SAğ olasın canım benim
İnşallah hepimizin azmi daim olurda yaza topikçe tüğ gibi gireriz

Bende varımmmmmmmm :122: :122:
İçtiğim suya kadar akşamdan akşama bildireceğim söz
Belki kaçamaklarda bu sayede iyice yok olur ( nadirende olsa yapıyoruz sonuçta )
Bu sayede belki biraz daha dikkatli davranırım

Canım çok geçmiş olsun
Kıyamam ben pisiciğe yaaa Umarım önemli birşey değildir.
Bizim Spor salonunun önünde de daimi bir sokak kedisi var. Bir ara ayağı kırılmıştı benimde o gün üzerimde para yok diye birşey yapamadım diye kendime çok kızmıştım ama inan şu an eskisinden hiç bir farkı yok RAbbim o kadar yüce ki tedavi görmediği halde eski haline döndü patisi Hatta ben onu görünce şapşal gel diye sesleniyorum anında geliyor birlikte spordan önce her gün bir 10 dakikada olsa oynyoruz Salondaki çalışanlara bile dedim bari siz götürseydiniz ya diye. Hatta bir sürü ona mama getiren ablalar var şükür Aç kalmıyor bende her defasında yanımda yiyebileceği birşey yoksa su veriyorum

maşallahhhhh tü tü tü
Valla erkek kardeşim bekar olaydı anında almıştık seni bizim gelin değil içli köfte yapmasını bilmek çorba bile karıştırmıyor 3.5 senedir hep Hotel Mama dan geliyor yemekler
Bu arada şaka bir yana ama gerçekten çok hamaratsın Bizim geline diyorum ama bende hiç denemedim içli köfteyi hatta değil içli köfte yapmayı ben mercümek köftesini bile bir türlü tutturamam
Neyse bir ara senden tarifini tam alayım ( gramına kadar ) ondan sonra bir kenara not edip fıstık gibi olunca yaparım

kiz birinizinde yokmu $öyle yakisikli bir kardesi
saka bir yana yaparsin kiz sende nolcak inanki, ben pek ölcü kullanmiyorum gerci artik cogu seyi göz karari yapiyorum,
bugun bi pogaca hamuru yogurdum, inan yarisindan fazla sekilde kabardi masallah, tasiyordu nerdeyse yerinden top gibi oldu ama onuda göz karari yaptim,
hemde sodali yaptim, mineralwasser kattim cok güzel oldu yumusacik
sende yaparsin yani öyle zor degil inanki, adi zor sanki :)

seninde aksamin iyi gecmis sevindim canim

bu arada ben eskiden asla agzima sarimsakli yogurt filan sürmezdim,
soganda öyle bi ara cok bikkinlik gelmisti
ama artik yiyorum sarimsakli yogurt bazen :)

aaa evet portakalll ve tiremisu... yerken çok portakal kokusu gelmedi. ama yaparaken v epişrkeen buram buram koktu.. çok mersi..

sol anahtarlı......... gülü güle giy... arada bir yika..Eki Görüntüle 628775
notalı ve sol anahtarlı donum çok güzel olmuş... bi giyim de..... benim oğlanlarda beğenir bunu....

çocuklara bu sınav stresini yaşatabilmenin tadına paha biçilemez

hafta sonu da oluyor nöbetim...daha doğrusu hafta sonu, bayram, seyran yılbaşı yok... belli bir düzenle nöbete giriyoruz.. ama bu ara aramızda hasta izinli,istifa eden btain olan bir çok arkadaşımız oldu... standart üstü çalışıyoruz çok yoruluyoruz....

allerji için üzülme... 10 yıldan fazla çocuk hastanesinde çalıştım... allerjik çocuklar sihirli değnek deymiş gibi 6-7 yaşta düzeliveriyorlar... barışcık da düzelecektir...

akşam yemeğinde arkadaşlardaydık.... hatmiş diye bol sarmısaklı tavuklu bir yemek hazırlamıştı... çeçen yemeğiymiş aslında. ama iç anadoluda da yapılıyormuş... bir porsiyonla tuttum kendimi ama üstüne tatlı ve cips yedim maalesef:2::2::2::2::2:

bu arada ben eskiden asla agzima sarimsakli yogurt filan sürmezdim,
soganda öyle bi ara cok bikkinlik gelmisti
ama artik yiyorum sarimsakli yogurt bazen :)

Ben Babamı bile yerim sarımsaklı yoğurt olduktan sonra
Hatta geçenlerde babamlada telefonda görüşürken sarımsaklı yoğurt muhabbeti olduğunda onada dedim seni bile yerim diye nasıl gülüyor

Bugün soruyor bana kızım nasıl gidiyor vermeye başladınmı diye dedim ne bileyim baba ayın başında tartıcaklar yine şimdilik pek birşey yok diye Olsun kızım sen yinede fazla kaçırma elbet gidicek o kilolar diyor ama kendi söylediğine inanmadığını hissettim neyse yaza görür onlar

aahhh ah benim yediklerimin yanında solda sıfır

Selam kuzular,
Deminden beri tablette beğenip cevap yazmaya çalışıyorum olmuyor. Vazgeçtim ben de.

Emine cim daha iyiyiz kuzum, sağol. Şimdilik bi sıkıntı yok şükür. Sen de hakikaten alçak gönüllülük yapıyorsun : )

Yenam oğlun çok tatlı. Altını da bilirmiş paşam : )
Ben de sarımsaklı yoğurda bayılırım. Ama evlendiğimden beri ağzıma koymuyorum. Kızın kıymetini bilsin bu günlerin ; )

Ben yatayim yavaştan. Hepinize iyi geceler kızlar. Öperim kocaman : )

bende Kanal Dde duvarlar arasında diye bir filme daldım bitse yatacağım da bitmiyor mübarek

selamun aleyküm kısceleeerr
hayırlı bir gün diliyorum.
Allah gönlünüzden geçirdiğiniz her güzelliği versin inşaAllah

selamün aleyküm şekerlerim

size bakıyım dedim şimdide biraz ders çalışıp 1 gibi evden çıkıcam sınav için.saat 2 de sınav başlıyor,sırada yer açıcam tüm topikime kulağıma fısıldarsınız artıkın cevapları hep birlikte yapar çıkarız
dualarınızı bekliyorum kocaman öpüldünüz

çocuklara bu sınav stresini yaşatabilmenin tadına paha biçilemez

selamun aleyküm kısceleeerr
hayırlı bir gün diliyorum.
Allah gönlünüzden geçirdiğiniz her güzelliği versin inşaAllah

aleyküm selam dünürümmmm.amn canım hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…