Malumunuz ben cuma yarişlarindan ayrıldım. Nedeni merak edenlere için açıklıyorum. Şok şok.. az sonra,
Burada gördügüm sobeti, samiyeti, candanliği, tobiği takip etmeyi, kısa geçmişi okumayı, destek olmayı, moral vermeyi, affetmeyi, özür dilemeyi, sevgi göstermeyi, nezaketi, anlayışı, hissedemedim. Bende gicik bi tipip aslında,
Neysem, yarisin en güzel artisi neydi biliyormusunuz? hergün içtigin suyu bile yazma zorunluğun olması... yazarken yoruluyorsan demek ki çok yiyorsunben bu sayade bu hafta kendi rekorumu kırdım. Eger izin verirseniz, ben cumartesi pazar disinda hergün yazacağim.
Benimle birlikte hergün yazmak isteyenler varmi?
ve kurallar aşağıdaki gibi olabilir mi? Eklemek isteyen, onaylayan onaylamayan, değiştirmek isteyen yazarsa çok menun olurum.
Kaçamak Yarışması
1- Bütün günün sonunda yada ertesi sabah yenilen içilen hersey liste halinde gönderilecek.
2- 3 gün siteye giremeyen 3. günün sonunda 3 günü toplu halde yazabilir. (bazilarimiz hafta sonu buraya hiç uğrayamiyor.)
3- 3 günden fazla mazereti olan varsa izinli sayılabilir.
4- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs gibi bütün durumlar -Hastalik Disinda- mazeteret olarak gösterilmez. O hafta hastalanan kişi izinili sayılır.
5- Bütün haftanın bilidiriminin yapılması mecburidir.
6- Yeni gelen kişi yarışmaya iki hafta sonra katılabilir.
7- Kişi yaptigi kaçamağı listesini yazarken kırmızı yazar. (Çünkü herkesin diyet listesi farklı)
8- Cuma günü ben kaçamakları ben sayarım.
Kaçamak Şikosu (birinci)
Kaçamak Donbilisi (ikinici)
Kaçamak Tombulu (üçünücü) biçiminde ben yayinlarım.
9- Yenanin hazirladigi tabloda
birinci olan kaçamak şişkosuna
ikinci olan kaçamak dombilisine
üçünücü olan kaçamak tonbuluna eğlenceli olan, yazarak yapabiliceği bir ceza verir.. (elbete abartmadan ve harakete girmeden)
selam cücüşleriiimmm
ben geldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çoookk özledim hepiniziii , valla bir bir burnumda tüttünüz haaa yavrukuşlarıımmm
geçmişe bakamadım maşAllah 89724986324987638768309381239719 sayfa yazmışsınızzz
bi ikli göz attım ,
KATREMin tayinine çoook sevindimm , çok merak etmiştimm, hayırlı uğurlu olsun kuşumm
NUHAN & ESRA ikinizede tütütüttü MAŞALLAAAHHH diyorum , vee gelsin 79laarrrrr
MUTLU & SEMİRAN geri dönmüşleerrr , hoşgelmişlerrrr sefalar getirmişlerrr , bi daha gitmesinlerr inşAllahhhh
tatili anlatmayım en iyisi , çok sağlıklı değildi hem sağlık hem dukan amca açısından , hasta oldum yedirildim içirildiimm , bende kaçamak yaptım tabiki , başlarda iyiydi ama hasta olunca bozuldu düzenim malesef , kilo aldım diye düşünüyorum ama eve geldim baskülümün pili bitmiş , bulana kadar gizemli bi durum olacak sanırımmm
buarada tepkiler inanılmazdı , her gören ağzı açık kaldı , halam tanıyamadı beni siz düşününn , ayrıntıları anlatırım bi ara , şimdi kahvaltı hazırlıyom , herifimi uyandırayım
hepinizi öperim kocaman, Allaha emanet oluunnn
ve aleykümselaaamm dünürümselamün aleyküm şekerlerim
size bakıyım dedim şimdide biraz ders çalışıp 1 gibi evden çıkıcam sınav için.saat 2 de sınav başlıyor,sırada yer açıcam tüm topikime kulağıma fısıldarsınız artıkın cevapları hep birlikte yapar çıkarız
dualarınızı bekliyorum kocaman öpüldünüz
aleyküm selam dünürümmmm.amn canım hepimize inşallah
hoş geldiiinnn cücüğüm özlettin gendiniiiiselam cücüşleriiimmm
çoookk özledim hepiniziii , valla bir bir burnumda tüttünüz haaa yavrukuşlarıımmm
bi ikli göz attım ,
KATREMin tayinine çoook sevindimm , çok merak etmiştimm, hayırlı uğurlu olsun kuşumm
MUTLU & SEMİRAN geri dönmüşleerrr , hoşgelmişlerrrr sefalar getirmişlerrr , bi daha gitmesinlerr inşAllahhhh
tatili anlatmayım en iyisi , çok sağlıklı değildi hem sağlık hem dukan amca açısından , hasta oldum yedirildim içirildiimm , bende kaçamak yaptım tabiki , başlarda iyiydi ama hasta olunca bozuldu düzenim malesef , kilo aldım diye düşünüyorum ama eve geldim baskülümün pili bitmiş , bulana kadar gizemli bi durum olacak sanırımmm
buarada tepkiler inanılmazdı , her gören ağzı açık kaldı , halam tanıyamadı beni siz düşününn , ayrıntıları anlatırım bi ara , şimdi kahvaltı hazırlıyom , herifimi uyandırayım
olmaz olmaz bugün bende yattım az önce kalktım. daha sabah sayılırGünaydın dmek için çok gec değil demi malum pazar bugün.. Gerçi ben spora bile gidip geldim ama siz daha yeni uyanmışsınızdırİyi pazarlar diliyorum hepinize...
aahhh ah benim yediklerimin yanında solda sıfır
hoşgeldin aynurum çok özledik seniselam cücüşleriiimmm
bi ikli göz attım ,
ankarada hava çok güzel evde mantı yapacaktım ama kızlarla çıkıp azcık dolaşalım dedik tatilin son gününü değerlendirelim biraz artık yeriz dışarda bişeylerSelam kuzular,
Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum. İstanbulda hava kapalı, yağmurlu. evdeyiz sanırım biz tüm gün. kayınvalideler küsmüş çıkıp gittiler. akşama gelirler herhalde yine. eşim bu kızı kimsesiz mi sandınız, ben varım deyince zorlarına gitmiş. aman neyse, düşünceleri kötü olmasa sevinirlerdi küseceklerine. yaptıklarına saysınlar...
bugün az yemeye çalışıyorum. dün hakikaten çok yedim. yarın yepisyeni bir başlangıç olacak benim için.
canımın içiii hoşgeldinçok özledik seni, iyi ki döndün. artıları boşver, hallederiz beraber. yeterki iyileşmiş ol sen :)
ayrıntıları bekliyoruz en kısa zamanda, kim ne tepki verdi bakalım haladan başka
Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydin demiyim cünkü saat 12 bucuk olmus :)
ama ben 10/10.30 gibi kalktim
dün misafirler vardi cok yorulmustum, bide ufak cocuklari vardi 1 bucuk yasinda yerim ya pek tatli pesimde dolandi durdu kerata
oynadimda onla,
kahvaltimizida yaptik ailecekkk,
simdi oturuyorum, aksamada lokantada yer ayirtcam yemek yicez ailecek :) kirk yilda bi oluyo zaten
nedenine gelecek olursaaaaaaaaaaaak
Bugun benim dogum günüüüüüm :))) ondan yani
Siradan bir günmüs gibi geliyor ama olsun bakalim
25ide gördük cok sükür
yaslandim ya inanamiyorum kendime :)))
eminem doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşların olur inşallah
Aynurcum hosgeldin canim seni gördügüme sevindim özlemistik seniiii,
Dafi ablacim yarinki misafiride hallet sonra uzun bir süre misafir agirlama dinlen :))) ama sende benim gibi dayanmassin
Esracim kayinvalidenler küsmüs gitmismi :))) dönerler aksama dedigin gibi, merak etme :)) sanki cok merak edilcek biseymis gibi aman neyse
keyfini cikar kocacinla basbasa biseyler planlayin bu aksam
xay ablacim iyi calismalaaaar, derslerde basarilar ablacim
herkesi öperimmmmmmmm
selam cücüşleriiimmm
bi ikli göz attım ,
Günaydın dmek için çok gec değil demi malum pazar bugün.. Gerçi ben spora bile gidip geldim ama siz daha yeni uyanmışsınızdırİyi pazarlar diliyorum hepinize...
Hürremsultan yavru kuşum doğum günün kutlu olsun
Yeni yaşın sana hep güzellikler, sağlık ve mutluluk getirsin...Aminnnnnnnnnnnnn
Hatta en önemlisi yakışıklı, iyi ahlaklı, akıllı, bol kazançlı ve Allah korkusu olan bir eş nasip etsin bu sene ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada kaç gündür hep unutuyorum
Sana birde teşekkür etmek istiyorumNeden diyecek olursan ;
Hani Yös'e gireceğim demiştin yao gün benimde kafama takılmıştı neyin nesi bu diye ve uzun uzun düşündükten sonra bende YÖS'e girmeye karar verdim
Hatta geçen gün kuzenler geldiklerinde onlarada söyledim inanılmaz sevindiler Yengeciğim harika bir karar sen kesin yaparsın zaten sınavlarda çok zor değil mutlaka kazanırsın diye :122: :122:
Bu sene üniversite sınavına giren kuzenlerden biri ( çok beğendiğim bir kız var diyordum ya)
Yengeciğim benim bu sene sınav stresim bitiyor nasılsa ben hazırlanmana yardımcı olurum nasılsa bu sene onun bir arkadaşıda giriyormuş YÖS'e ondanda sınav sorularının içeriğini öğrenir ona göre hazırlanırız dedi
Genelde çok basit oluyormuş sınavlar ( genel kültür hesabı)
Bakalım hayırlısıyla olur inşallah
Ben şimdiden heycan yaptım :122:
Canim yaaa cok tesekkür ederimmmmmmmmmm
ve kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmm :)) ettigin duayaaaaaa.....
cok güzel bir dua oldu gercekten
Yös hakkinda ben hala karar vermis degilim hala kafam cok karisik
ama senin girecek olmana cokkk sevindimmm
bence kesinlikle yapabilirsin, birazcik calistiktan sonra olur
dedigin gibi genel kültür matematik ve türkceymis sanirim, tam bende bilmiyorum
matematikten tabi korkuyorum biraz
neyse hayirlisi bakalim canim cok öpüyorum seni mutlu oldum
91 den 89 a düşen ben diyeti bıraktım ve 91.600 işte 92 de kiloya geri çıktım !
Ve artık sporla birlikte tekrar atağa geçtim buda benim günlüğüm kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/595908-dur-demeli-92-kilodan-geri-sayim.html
Canım tamam kimse verdiği kiloyu geri almak istemez ama şükür çok büyük kilolar değil aldığın
3 kilo nedir ki senin içinüstelik yeni alınan kilolar çok daha çabuk gidiyor
İnşallah çok daha fazlasını verirsin yeterki ümidini yitirme
ah asucum neler yemedimkine yedin ki o kadar
ama hakkın senin o kadar yoruldun koşturdun
hoşgeldin aynurum çok özledik seni
iyileş de gelen kilolar gider nasılsa zaten eşine de kavuştun hakkın o kadar yemek senin
ankarada hava çok güzel evde mantı yapacaktım ama kızlarla çıkıp azcık dolaşalım dedik tatilin son gününü değerlendirelim biraz artık yeriz dışarda bişeyler
yarın hepberaber sıkıca başlarız diyete
Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydin demiyim cünkü saat 12 bucuk olmus :)
ama ben 10/10.30 gibi kalktim
dün misafirler vardi cok yorulmustum, bide ufak cocuklari vardi 1 bucuk yasinda yerim ya pek tatli pesimde dolandi durdu kerata
oynadimda onla,
kahvaltimizida yaptik ailecekkk,
simdi oturuyorum, aksamada lokantada yer ayirtcam yemek yicez ailecek :) kirk yilda bi oluyo zaten
nedenine gelecek olursaaaaaaaaaaaak
Bugun benim dogum günüüüüüm :))) ondan yani
Siradan bir günmüs gibi geliyor ama olsun bakalim
25ide gördük cok sükür
yaslandim ya inanamiyorum kendime :)))
Aynurcum hosgeldin canim seni gördügüme sevindim özlemistik seniiii,
Dafi ablacim yarinki misafiride hallet sonra uzun bir süre misafir agirlama dinlen :))) ama sende benim gibi dayanmassin
Esracim kayinvalidenler küsmüs gitmismi :))) dönerler aksama dedigin gibi, merak etme :)) sanki cok merak edilcek biseymis gibi aman neyse
keyfini cikar kocacinla basbasa biseyler planlayin bu aksam
xay ablacim iyi calismalaaaar, derslerde basarilar ablacim
herkesi öperimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?