Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay buna ben katilmak isteriiim. Beni alirmisiin? performansima bakarsin,begenmezsen atarsin.
Yalniz ben belirli bir liste takip etmiyorum. Kacamak olarak neyi alabiliriz.
Tesekkurler..

selam cücüşleriiimmm

ben geldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çoookk özledim hepiniziii , valla bir bir burnumda tüttünüz haaa yavrukuşlarıımmm

geçmişe bakamadım maşAllah 89724986324987638768309381239719 sayfa yazmışsınızzz

bi ikli göz attım ,

KATREMin tayinine çoook sevindimm , çok merak etmiştimm, hayırlı uğurlu olsun kuşumm

NUHAN & ESRA ikinizede tütütüttü MAŞALLAAAHHH diyorum , vee gelsin 79laarrrrr

MUTLU & SEMİRAN geri dönmüşleerrr , hoşgelmişlerrrr sefalar getirmişlerrr , bi daha gitmesinlerr inşAllahhhh

tatili anlatmayım en iyisi , çok sağlıklı değildi hem sağlık hem dukan amca açısından , hasta oldum yedirildim içirildiimm , bende kaçamak yaptım tabiki , başlarda iyiydi ama hasta olunca bozuldu düzenim malesef , kilo aldım diye düşünüyorum ama eve geldim baskülümün pili bitmiş , bulana kadar gizemli bi durum olacak sanırımmm

buarada tepkiler inanılmazdı , her gören ağzı açık kaldı , halam tanıyamadı beni siz düşününn , ayrıntıları anlatırım bi ara , şimdi kahvaltı hazırlıyom , herifimi uyandırayım

hepinizi öperim kocaman, Allaha emanet oluunnn

Günaydın dmek için çok gec değil demi malum pazar bugün.. Gerçi ben spora bile gidip geldim ama siz daha yeni uyanmışsınızdır İyi pazarlar diliyorum hepinize...

Selam kuzular,

Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum. İstanbulda hava kapalı, yağmurlu. evdeyiz sanırım biz tüm gün. kayınvalideler küsmüş çıkıp gittiler. akşama gelirler herhalde yine. eşim bu kızı kimsesiz mi sandınız, ben varım deyince zorlarına gitmiş. aman neyse, düşünceleri kötü olmasa sevinirlerdi küseceklerine. yaptıklarına saysınlar...

bugün az yemeye çalışıyorum. dün hakikaten çok yedim. yarın yepisyeni bir başlangıç olacak benim için.

canımın içiii hoşgeldin çok özledik seni, iyi ki döndün. artıları boşver, hallederiz beraber. yeterki iyileşmiş ol sen :)

ayrıntıları bekliyoruz en kısa zamanda, kim ne tepki verdi bakalım haladan başka

tunaydin hatunlar bizimkileri ananeme goturucem kahve keyfine 2 gibide yuruyusume cikarim diye planliyorum kimsecikler yok bu gun pazar keyfi var anlasilan :13:

ve aleykümselaaamm dünürüm
Allah zihin açıklığı versin

hoş geldiiinnn cücüğüm özlettin gendiniiii
takılma kaçamaklara çabucak gönderirsin sen onları

Günaydın dmek için çok gec değil demi malum pazar bugün.. Gerçi ben spora bile gidip geldim ama siz daha yeni uyanmışsınızdır İyi pazarlar diliyorum hepinize...
olmaz olmaz bugün bende yattım az önce kalktım. daha sabah sayılır
peş peşe bir hafta içine iki tane gün sığdırınca onca kalabalık ve telaştan sonra bugün üzerimden silindir geçmiş gibi
yarında eşimin arkadaşları gelecek birde onu atlatsam dahada rahatlıycam

Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydin demiyim cünkü saat 12 bucuk olmus :)
ama ben 10/10.30 gibi kalktim
dün misafirler vardi cok yorulmustum, bide ufak cocuklari vardi 1 bucuk yasinda yerim ya pek tatli pesimde dolandi durdu kerata
oynadimda onla,
kahvaltimizida yaptik ailecekkk,
simdi oturuyorum, aksamada lokantada yer ayirtcam yemek yicez ailecek :) kirk yilda bi oluyo zaten
nedenine gelecek olursaaaaaaaaaaaak
Bugun benim dogum günüüüüüm :))) ondan yani

Siradan bir günmüs gibi geliyor ama olsun bakalim
25ide gördük cok sükür
yaslandim ya inanamiyorum kendime :)))

Aynurcum hosgeldin canim seni gördügüme sevindim özlemistik seniiii,

Dafi ablacim yarinki misafiride hallet sonra uzun bir süre misafir agirlama dinlen :))) ama sende benim gibi dayanmassin

Esracim kayinvalidenler küsmüs gitmismi :))) dönerler aksama dedigin gibi, merak etme :)) sanki cok merak edilcek biseymis gibi aman neyse
keyfini cikar kocacinla basbasa biseyler planlayin bu aksam

xay ablacim iyi calismalaaaar, derslerde basarilar ablacim

herkesi öperimmmmmmmm

aahhh ah benim yediklerimin yanında solda sıfır
ne yedin ki o kadar
ama hakkın senin o kadar yoruldun koşturdun
hoşgeldin aynurum çok özledik seni
iyileş de gelen kilolar gider nasılsa zaten eşine de kavuştun hakkın o kadar yemek senin
ankarada hava çok güzel evde mantı yapacaktım ama kızlarla çıkıp azcık dolaşalım dedik tatilin son gününü değerlendirelim biraz artık yeriz dışarda bişeyler
yarın hepberaber sıkıca başlarız diyete

Selamün Aleykümmmmmmmmmmmm

Bol hareketli az kalorili bir pazar geçirmenizi diliyorum şekerlerrrr :122: :122: :122:

Ben gece yine oturma işini abartınca doğal olarak geç uyandım neyse bu son gecemdi diyebilirim sonuçta yarın okullar açılıyor ve bende kesinlikle erken kalkmak için kendimi zorlayacağım tabi gece erken yatmayada
Kahvaltı faslından sonra sofra topladıktan sonra hemen kendimi buraya attım

Aklımdayken kahvaltıda yediklerimide yazayım ( Nuhancım benden sana gelsin )

1.5 dilim beyaz ekmek ( kızım yağmur yağıyor diye fırına değilde bakkala gitmiş )
5 dilim domates
3 az tuzlu zeytin
2 KK beyaz peynir
1/4 yufkadan peynirli gözleme yapmıştım evdekilere ama ben yarısını yedim kaçamak sayılmaz herhalde
( avuç içi kadar bile değildi )
2 Fincan şekersiz Çay
1 ufak şişe su

Kahvaltı geç olduğu için öğlenlik birşey yemeyi düşünmüyorum Spora gitmeden evvel bir kase yoğurt yerim herhalde birde şekersiz nescafe içerim
Akşamlıkda Balık ve salata yapacağız inşallah ama eşim kızartma istiyor yaaaa :26: olmadı kendime çok az ufak bir tepside buğlama yaparım okadar dikkat ediyorum bari oradan zarar görmiyeyim

Canım Hoşgeldinnnnnnnn

Özlettin kendini şekerim Ben inanıyorum sen artıyla dönmemişsindir memleketten
Çok güzel vakit geçirmene sevindim
Ne güzel yaa halan tanıyamamış darısı benim başıma tabi diğer topiktaşlarında başına
Kaçaklarda döndüğüne göre artık kaldığımız yerden devam ederiz

Ohhh maşallah canım ne güzel erkenden kalkmışsın Ben erken yatmayı becerirsem inşallah artık erken kalkmayı da becereceğim
Bende 1 saat sonra gidiceğim Spor salonuna Dün baya bir yoruldum ( biraz daha fazla spor yapmaya başladım dünden beri ) Hatta bir ara benden başkası yoktu salonda hocada birşey için salondan çıkınca ip bile atladım atlayamam bu kiloyla diye düşünüyordum ama baya güzel atladım İnşallah genç kız gibi atlayacağım günleride görürüm

Hürremsultan yavru kuşum doğum günün kutlu olsun
Yeni yaşın sana hep güzellikler, sağlık ve mutluluk getirsin...Aminnnnnnnnnnnnn
Hatta en önemlisi yakışıklı, iyi ahlaklı, akıllı, bol kazançlı ve Allah korkusu olan bir eş nasip etsin bu sene ....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada kaç gündür hep unutuyorum
Sana birde teşekkür etmek istiyorum Neden diyecek olursan ;
Hani Yös'e gireceğim demiştin ya o gün benimde kafama takılmıştı neyin nesi bu diye ve uzun uzun düşündükten sonra bende YÖS'e girmeye karar verdim
Hatta geçen gün kuzenler geldiklerinde onlarada söyledim inanılmaz sevindiler Yengeciğim harika bir karar sen kesin yaparsın zaten sınavlarda çok zor değil mutlaka kazanırsın diye :122: :122:
Bu sene üniversite sınavına giren kuzenlerden biri ( çok beğendiğim bir kız var diyordum ya )
Yengeciğim benim bu sene sınav stresim bitiyor nasılsa ben hazırlanmana yardımcı olurum nasılsa bu sene onun bir arkadaşıda giriyormuş YÖS'e ondanda sınav sorularının içeriğini öğrenir ona göre hazırlanırız dedi
Genelde çok basit oluyormuş sınavlar ( genel kültür hesabı )

Bakalım hayırlısıyla olur inşallah
Ben şimdiden heycan yaptım :122:

Canim yaaa cok tesekkür ederimmmmmmmmmm
ve kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorummmm :)) ettigin duayaaaaaa.....
cok güzel bir dua oldu gercekten

Yös hakkinda ben hala karar vermis degilim hala kafam cok karisik
ama senin girecek olmana cokkk sevindimmm
bence kesinlikle yapabilirsin, birazcik calistiktan sonra olur
dedigin gibi genel kültür matematik ve türkceymis sanirim, tam bende bilmiyorum
matematikten tabi korkuyorum biraz
neyse hayirlisi bakalim canim cok öpüyorum seni mutlu oldum

merhaba fıstıklar...
sabah erken kalktım.. uzun bi kahvaltı yaptık... sigara börekli ve bol sohbetli..
dün gece arkadaşlara yemeğe gitmiştik... büyük oğlumun okulundan veliler... çocuklardan bahsettik.cansıkıcı bir şeyler konuştuk...
bu gün de anneler ile buluşacağız... her ikisi de iyi arkadaşım bu ara da .. her ikisi de öğretmen... biraz gezer ve yine çocuklardan konuşuruz...
dün geceki sıkıcı konular bu sabah kahvaltımıza da yansıdı... oğlumuzla çok uzun sohbet et,ik.. aklı başında bir çocuk ama çevrede olanları duyunca çok endişelendik.. ama güzel birbirimizi anladığımız , verimli bir sohbet oldu...

daha sonra 20 gündür hastalık sebebi ile temizleyemed,ğim evi temizlemeye başladım... yatak odaları dolaplar toplandı. çarşaflar değişti. camlar silindi,süprülüp toz alındı...
geri kalanı yarın yapıcam:44::44::44::44:.. şimdi biraz çıkıp dolaşayım...
hepinize güzel bir tatil günü dilerim...

Valla matematikten bende tırsıyorum sonuçta okulda çok iyidim matematikte ama buranın işlem tarzıyla almanyanınki çok farklı geliyor bana X ve Y işlemlerini hele çok severek yapardım ama şimdi gelde yap desen biraz düşünürüm kesin
Neyse kuzen o konuda yardım eder eeee burada da bir sürü Öğretmenimiz var olmadı burada imdaat çağrısı yaparım
Bu sene zaten yetişmez ama seneye Allah nasip kısmet ederse girersem çok uzun bir hazırlanma dönemim olur oda inşallah yeterde artar YÖS'den sonra birde yabancı dil sınavına bile girersin diyor kuzen ama önce bir onu atlatayımda yabanci dil bir yanda beklesin

Canım tamam kimse verdiği kiloyu geri almak istemez ama şükür çok büyük kilolar değil aldığın
3 kilo nedir ki senin için üstelik yeni alınan kilolar çok daha çabuk gidiyor
İnşallah çok daha fazlasını verirsin yeterki ümidini yitirme

Öyle tabi ama bu diyet olayına bi süreklilik getirmetikçe çok dahasını alıyorum kocaman bi karnım oldu gören hamilelik nasıl gidio dio sinir oluyorum

eminecim doğum günün kutlu olsun Rabbim gönlünden geçen bütün güzellikleri versin sana

Eklentiler

• $lilycicekci17_3.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 38
ah asucum neler yemedimki
güya yemek yemedim amaaa girip çıkıp ağzıma birşeyler attım
yarından itibaren detoxa başlasam iyi olacak

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak hazırlanıp spora kaçayım

Akşam görüşürüz inşallah
Hepinize hoş sohbetler

doğumgünün kutlu olsun canım

bu yaşında tüm güzellikler seni bulsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…