Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleykümselaaamm dünürüm
Allah zihin açıklığı versin

hoş geldiiinnn cücüğüm özlettin gendiniiii
takılma kaçamaklara çabucak gönderirsin sen onları

hoşgeldin aynurum çok özledik seni
iyileş de gelen kilolar gider nasılsa zaten eşine de kavuştun hakkın o kadar yemek senin

hoşbuldumm canlarrımmm benim , kader yoldaşlarıımm , cücüşleriimmm

yaa bende takmıyorum + ları , illaki geldikleri gibi gidecekler keratalar

hem tartımın pilide bitti , pil gelene kadar yollarım ben onları inşAllahh , yavaş yavaş diyet moduma geri dönüyom , artık vakit toplama vaktidirrr

tepkiler harikaydı ,gören herkes "aaa Aynur manken olmuşsun sen diyolar" bende manken görmesem inanacam ama millet önceki halimle kıyaslayınca manken gibi görüyo heralde

EMİNEEEEMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUNN KUŞUMM , NİCE ZAYIFFF ,SAĞLIKLI , MUTLU , HUZURLU YILLAAARRAAA

selaaaaamm

dün ve önceki gün oburluğun dibine vurdum bu sabah da keza aynı.. bu gece yatana kadar devam etmeyi düşünüyodum lakin şu ana kadar

yediklerim yeter deyip vazgeçtim diyete şu andan itibaren başlıyorum..

semoş ve mutlu hoşgeldiniz

selam canlarım nasılsınız...

Eminem doğum günün kutlu olsun...sağlık, huzur,mutluluk seninle olsun...

Aynurum hoşgeldin, geçmiş olsun sana...tepkileri anlat ya bende merak ettim çok güzel bir duygudur...

bugün dinlenmeye çalıştım hala iyileşmiş değilim...

hepinizi öpüyorum...

selamün aleyküm şekerlerim
nihayet bir sınav stresinin daha sonuna gelmiş bulunuyorum nisana kadar rahatım sonra tekrar

hoşgeldin canımcım özledik seni kocişinle rahat tatil yap diye hiç sesimiz çıkmadı
rahatsızlanmışsın canım geçmiş olsun nazardır o
eminim kilo almamışsın dır zaten hastalanmışsın nasıl alcaksın ki azcık bir şey aldıysan bile bir kaç güne sen onu halledersin

ve aleykümselaaamm dünürüm
Allah zihin açıklığı versin

sağolasın dünürcüm

teşekkür ederim hürremimm

doğum günün kutlu olsun tatlım,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice nice güzel yaşlar göresin tüm sevdiklerinle birlikte
ve Allah hayırlı kısmetler göndersin sana içlerinden en hayırlısını da sana eş seçsin inşallahh

ayy kardeşime mi alsam seni beğenirmisin ki

eminecim doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelere inşallah canım
sabah da yazmıştım da alıntının içine karıştırmışım da göremezsin dedim yeniden kutlamış oldum
biz de kızlarla çıktık gezdik yürüdük bolca çok da yorulduk şimdi kalkıp akşam yemeğini hazırlayım dünden yoğurt çorbam zeytinyağlı barbunyam var yanına da köfte salata
tatlılardan bahsetmeyeceğim eşim de yarın diyete başlayacağından bugün epey coştu:)

Anammmm kızlar nerelerdesiniz :122: :122: :122:

Yoksa herkes akşam yemeğini mi yiyor
Ben 80 dakika sporumu yaptım ( toplam 160 dakika oldu ) sonrada eve dönüp biraz dinlendikten sonra yemek hazırlığı yaptım
Biz akşam yemeğimizi yedik şükür Artık üzerine de birde yeşil çay içtimmi tamamdır

Aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabahkileri yazmıştım ama hepsi bir arada olsun diye tekrar yazayım

Sabah; ( öğlene doğru desem yeridir 12ye geliyordu )
1.5 dilim beyaz ekmek ( kız bakkaldan almış ekmeği yağmur yağıyor diye )
5 dilim Domates
3 Zeytin
2 KK Beyaz Peynir
1/4 yufkadan beyaz peynirli gözleme yapmıştım ( evdekilere ama ben sadece yarısını yedim yani bir avuç içi kadar bile yoktu )
2 Fincan şekersiz Çay
1 ufak şişe su

ara;
1 Fincan nescafe

Öğlen yemedim çünkü zaten geç kahvaltı ettik ve spora gideceğim sırada daha toktum

Sporda 750 ml Su içtim
Eve dönüncede ara öğün gibilerinden 1 salatalık yedim

Akşam;
1 tatlı tabağı Hamsi buğlama ( sırf balık yedim domates, soğanını sevmiyorum pek de )
Koca bir kase taze soğanlı, domatesli, salatalıklı Marul salatası
1 1/4 Bardak Portakallı gazoz ( içmiyeydim iyidi ama herifime uydum ) cezam neyse çekerim artık ne yapalım

500 ml likde su içtim şimdi
Yatana kadarda kesin iki ufak şişe daha içerim Şimdi birde üzerine bir yeşil çay içeceğim

afiyet olsun Cecom ben burdayım bende ara baktım bugün evde tek takıldım ama pek gelen olmadı yok hava da kötü kızlar neredeler ki...

liste işi güzelde ben sürekşi yazamam diye hiç girmeyim o konuya...hevesle atlıyorum ama devam edemiyorum iş yerin dede çok yoğun bir hafta beni bekliyor...

selamün aleyküm şekerlerim yine ben menülerimi yazıyım gerçi kaçamaklarımı demeliyim

2 gün bende diyet falan yok
sınav stresime verin şekerlerim

cumartesi
kahvaltım saat 8 gibi ,su böreği doyana kadar yedim,çay,3 ceviz,1 kaşık bal

ara saat 10 da;light sütlü az şekerli türk kahvesi yanında bir parça bitter çikolata e malum sınava gircektim beyin çalışsın diye

saat 2 de sınavım vardı öğle yemeği yiyemedim

akşam yemeği saat 17.30 da;bir kaç parça et(ızgara)yarım kase pilav,az patetes kızartması

ara yarım nar,1 kaşık yoğurt

sonra 2 dilim portakal,1 dilim armut(eşim yiyordu ondan aldım)

pazar

sabah kahvaltıda 8 gibi , yarım tabak yumurtalı patetes kızartması (1 yumurtayla)3 zeytin bir kaşık bal,3 ceviz.çay

ara saat 10 da light sütlü az şekerli türk kahvesi,yine bitter çikolata eşliğindebakınız yukarıdaki mazeret

yine öğle yemeği yiyemedim sınav dolayısıyle

akşam yemeği saat 17 de ; küçük oğlumla dışarda yedik sınav dönüşü,bir tabakta yani menü:soslu sebzeli piliç,salata,biraz elma dilim patetes kızartması sosla,1 tane paçanga böreği,1 soda.
1 dilim kepekli ekmek(yemeği beklerken kuru kuru yedim acıkmıştım baya geç geldi yemeklerde)

biraz sonra ara yaparım yarım nar yerim,dünkü yarım narımı yemedilerse tabii

yani özetle 2 gün hiç dikkat etmedim sporda yok haliyle gerçi beyin sporu yaptım full ders çalıştım

arada yiyip unuttuğum bir şey var mı diye düşünüyorum da aklıma gelenler bunlar:44:

gerçi bir iki avantajım var öğle yemeklerini yiyemedim ve akşam yemeklerim baya erken saatte oldu

2 günlük kahvaltıdaki börek ve patetes kızartması da tamamen benim dışımda gelişen şeyler .
ilk gün eşim erkenden börek almış gidip,bu sabahki patetes de oğlanla sınava giricez diye biz uyurken hazırlamış kahvaltıyı sağolsun haliyle diyetsiz oldu kahvaltılarım

yarından itibaren Allah nasip ederse düzenli spor ve diyete özen gösterilecek
telafi edeceğim şekerciklerim merak etmeyin

Yarın okullar açılıyor ya herkes hazırlık yapıyordur önlükler yada formalar ütülenecek çocuklar yıkanacak falan fişman işte
Benim büyük cadıda duş alıp yatacak birazdan
Küçüğü deminden beri nasıl olduysa uyukluyor
İnşallah ikinci dönemde bütün kuzular çok daha başarılı olurlar

Canım inşallah yarından itibaren hepimiz için yeni bir başlangıç sayılır Eminim sen yarın ve öbür gün yediklerinin acısını çıkartırsın
Bu arada umarım istediğin puanı alırsın canım

oy kıyamam geçmiş olsun sabaha bişey kalmaz inşallah yaramaz tarçının

ay kiyamam offff bende hic kiyamiyorum hayvanciklara üzülürüm hemen,
insallah yarina biseycigi kalmaz belki gercekten acitti sirf,
yoksa sabahleyn hemen götürürsün bi doktora canim

Geçmiş olsun tarçına umarım daha iyidir..

nuhan yok ortada tarçıncığın önemli bişeyi yoktur inşallah merak ettim

Hepinize ayri ayri çok tesekkürederim...bu bölgede açık veteriner bulamadım... arabada tarcinla bi 2, 2.5 saat gezdik. Sanirim çok büyük acısı yok. sadece yürümek istemiyor. Galiba üzerine basinca aciyor. Çünkü aci çeker gibi bir hali yok. Tarçini yanliz birakmak istemedim ama sonra birakip spora falan gittim.. ben yokken uyumus falan. bakalim yarin sabah olsun artik bir veterinere gideriz. Gece uyanip uyanip baktigim için bütün gün sersem gibiydim. bir ara uyudum hatta... anca geldim...
xay sende kedine fotografini koyarmisin? meyra bayilir.

sen saçlarini kestir umarim çok yakisacaktir.
Oğulun astimi var sanirim. Bende geçer diye düsünüyorum. çok geçmisi olsun...
geri kalan kisimi okuyamadim. belki biraz sonra gelir okulurum. tarçininla sarilip yatiyoruzda bir naz bir naz...elime bilgisari alinca ters ters bakti..birde çocugum olsa ne yacapacaktim acaba ben.. :)
sevgiler..

Son düzenleme:
nuhan tarçın nasıl canım
cevabı benden önce yazmışsın bile yarına veterinere gitmeye grek bile kalmaz inşallah

Son düzenleme:

evet cecoşum yarın hepimiz için yeni başlangıç olacak malum tatillerden çıkıldı
cumaya kadar tartılmıcam bile çünkü önemsemiyorum Allah sıhhat verdiği müddetçe telafi edicem
inşallah tatlım teşekkür ederim

inşallah önemli bir şeyi yoktur zaten film çekerler anlaşılır
resim eklemeyi denemiştim geçen hafta beceremeyince vazgeçmiştim öğreniyim de eklerim canımcım

doğumgünün kutlu olsun canım

bu yaşında tüm güzellikler seni bulsun inşallah

EMİNEEEEMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUNN KUŞUMM , NİCE ZAYIFFF ,SAĞLIKLI , MUTLU , HUZURLU YILLAAARRAAA

Eminem doğum günün kutlu olsun...sağlık, huzur,mutluluk seninle olsun...

sagolun kizlaaaaaar hepinizi cok öpüyorum iyiki varsinizzzz

Sagol canimmmmmmm amiiiiiiiiiin :))))
ay bilmemki görmem lazim diyormusum

Sagol asucum sabahki alintini görmüstüm ama yazini görmedim, yinede kutlamis kadar oldun :))))
alintini görünce herhalde yazacaktida unuttu dedim ama dedigim gibi yinede kutlamis saydim seni :))
cok öptüm canim cok tesekkür ederim

canim papatyali yeni bitti. bahar çiçekli versek...Eki Görüntüle 628981

aneammmm çokkk güzel ellerine sağlık kıyıp giyemem ben bunuuu çok teşekkür ederim canımmmm

xay:inşallah sınavların çokkk süper ve başarılı geçmiştir

hürrem sultan doğum günün kutlu olsun daha nice senelere bendede bekar kardeş var değerlendirebilirsin

valla bugün diyet faslı ipin ucu kaçtı annemgildeydim kardeşim gelmiş ankaradan ipin ucu kaçtı gittiiiiiihaftaya sıkı başlamak lazımmm

nothing canim cok sagol
kismetimde acildi birden görüyonuzmu Allah dua edenlerden razi olsun

kizlar yaaaaaaa size bisey daniscam,
ben sali günü kizlara tiramisu yapcaktim, cok hevesliydim,
kizkardesimede nezamandir söylüyom ama oda yazik hevesim kirilmasin diye bisey dememis,
tiramisunun icine cig yumurta giriyor ya, kizkardesimde onu yiyemiyor hamile oldugu icin,
onu yumurtasiz yapmanin bir yolu varmi diye bakindim, yumurtasiz tarifleri var internette
ama sizce tadi ayni olurmu, yani cirkin olmasini istemiyom ?
bu mesajimi umarim biyerlerde birileri görür

Canım benim kız kardeşim içinin muhallebisini pişirirken içine koyuyor yanılmıyorsam
Belki diğer arkadaşlarda biliyordur farklı bir yolunu ama ben yarın kardeşimi arar sana tarifini isterim tadı gayet güzel oluyor

canım ben muhallebisini pişirirken içine 1 yumurta sarısı atıyorum sadece çok da güzel oluyor en son geçen salı yaptım misafirliğe giderken götürdüm çok da beğenildi

Ayse abla dilerim istedigin sonuclari alirsin sinavlarindan, hersey gönlünce olsun.

Hurremcim dogum günün kutlu olsun bebegim, sevdiklerinle uzun saglikli ve huzurlu bir ömür gecirirsin insallah(amin)

Nuhancim, gecmis olsun son sayfadan anlayabildigim kadariyla sanirim kedin kaza gibi birsey gecirmis, simdi gecmisi okumaya baslicam o zaman ne oldugunu ögrenicem. ama yinede hemen gecmis olsun demek istedim.bende cok seviyorum ama ne yazik ki, AsTIM hastasi oldugum icin, evde tüylü hayvanlar bakmamiz yasak.zaten tüm tüylerede alerjik reaksiyon gösteriyorum (( kuslarim vardi bekar ve saglikliyken, muhabbet kuslarim, bicir bicir konusmayi ögrenmisti hepsi.üstümden hic inmezler, kafesin kapisini hic kapamazdim.cok baska birsey hayvan beslemek, nasil üzüldügünü anlayabiliyorum o yüzden, insallah kalici bir hasari yoktur tarcinin.

ben yavas yavas gecmisi okuyayim.

tabiki kısmetler açılıcak bundan sonra bi kızı 1000 kişi ister birisi alır misalibu arada tramisuda çiğ yumurta duymadım hiç kremasına labne koyarımda dur şimdi tarifi hatırlayamadım oktay ustanın tarifi vardı ondan denemiştim güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…