canımın içiii hoşgeldinçok özledik seni, iyi ki döndün. artıları boşver, hallederiz beraber. yeterki iyileşmiş ol sen :)
ayrıntıları bekliyoruz en kısa zamanda, kim ne tepki verdi bakalım haladan başka
ve aleykümselaaamm dünürüm
Allah zihin açıklığı versin
hoş geldiiinnn cücüğüm özlettin gendiniiii
takılma kaçamaklara çabucak gönderirsin sen onları
Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydin demiyim cünkü saat 12 bucuk olmus :)
ama ben 10/10.30 gibi kalktim
dün misafirler vardi cok yorulmustum, bide ufak cocuklari vardi 1 bucuk yasinda yerim ya pek tatli pesimde dolandi durdu kerata
oynadimda onla,
kahvaltimizida yaptik ailecekkk,
simdi oturuyorum, aksamada lokantada yer ayirtcam yemek yicez ailecek :) kirk yilda bi oluyo zaten
nedenine gelecek olursaaaaaaaaaaaak
Bugun benim dogum günüüüüüm :))) ondan yani
Siradan bir günmüs gibi geliyor ama olsun bakalim
25ide gördük cok sükür
yaslandim ya inanamiyorum kendime :)))
Aynurcum hosgeldin canim seni gördügüme sevindim özlemistik seniiii,
Dafi ablacim yarinki misafiride hallet sonra uzun bir süre misafir agirlama dinlen :))) ama sende benim gibi dayanmassin
Esracim kayinvalidenler küsmüs gitmismi :))) dönerler aksama dedigin gibi, merak etme :)) sanki cok merak edilcek biseymis gibi aman neyse
keyfini cikar kocacinla basbasa biseyler planlayin bu aksam
xay ablacim iyi calismalaaaar, derslerde basarilar ablacim
herkesi öperimmmmmmmm
hoşgeldin aynurum çok özledik seni
iyileş de gelen kilolar gider nasılsa zaten eşine de kavuştun hakkın o kadar yemek senin
Canım Hoşgeldinnnnnnnn
Özlettin kendini şekerimBen inanıyorum sen artıyla dönmemişsindir memleketten
Çok güzel vakit geçirmene sevindim
Ne güzel yaa halan tanıyamamışdarısı benim başıma tabi diğer topiktaşlarında başına
Kaçaklarda döndüğüne göre artık kaldığımız yerden devam ederiz
selam cücüşleriiimmm
ben geldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çoookk özledim hepiniziii , valla bir bir burnumda tüttünüz haaa yavrukuşlarıımmm
geçmişe bakamadım maşAllah 89724986324987638768309381239719 sayfa yazmışsınızzz
tatili anlatmayım en iyisi , çok sağlıklı değildi hem sağlık hem dukan amca açısından , hasta oldum yedirildim içirildiimm , bende kaçamak yaptım tabiki , başlarda iyiydi ama hasta olunca bozuldu düzenim malesef , kilo aldım diye düşünüyorum ama eve geldim baskülümün pili bitmiş , bulana kadar gizemli bi durum olacak sanırımmm
buarada tepkiler inanılmazdı , her gören ağzı açık kaldı , halam tanıyamadı beni siz düşününn , ayrıntıları anlatırım bi ara , şimdi kahvaltı hazırlıyom , herifimi uyandırayım
hepinizi öperim kocaman, Allaha emanet oluunnn
ve aleykümselaaamm dünürüm
Allah zihin açıklığı versin
Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydin demiyim cünkü saat 12 bucuk olmus :)
ama ben 10/10.30 gibi kalktim
dün misafirler vardi cok yorulmustum, bide ufak cocuklari vardi 1 bucuk yasinda yerim ya pek tatli pesimde dolandi durdu kerata
oynadimda onla,
kahvaltimizida yaptik ailecekkk,
simdi oturuyorum, aksamada lokantada yer ayirtcam yemek yicez ailecek :) kirk yilda bi oluyo zaten
nedenine gelecek olursaaaaaaaaaaaak
Bugun benim dogum günüüüüüm :))) ondan yani
Siradan bir günmüs gibi geliyor ama olsun bakalim
25ide gördük cok sükür
yaslandim ya inanamiyorum kendime :)))
xay ablacim iyi calismalaaaar, derslerde basarilar ablacim
herkesi öperimmmmmmmm
Anammmm kızlar nerelerdesiniz :122: :122: :122:
Yoksa herkes akşam yemeğini mi yiyor
Ben 80 dakika sporumu yaptım ( toplam 160 dakika oldu) sonrada eve dönüp biraz dinlendikten sonra yemek hazırlığı yaptım
Biz akşam yemeğimizi yedik şükürArtık üzerine de birde yeşil çay içtimmi tamamdır
Aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabahkileri yazmıştım ama hepsi bir arada olsun diye tekrar yazayım
Sabah; ( öğlene doğru desem yeridir12ye geliyordu )
1.5 dilim beyaz ekmek ( kız bakkaldan almış ekmeği yağmur yağıyor diye)
5 dilim Domates
3 Zeytin
2 KK Beyaz Peynir
1/4 yufkadan beyaz peynirli gözleme yapmıştım ( evdekilere ama ben sadece yarısını yedim yani bir avuç içi kadar bile yoktu)
2 Fincan şekersiz Çay
1 ufak şişe su
ara;
1 Fincan nescafe
Öğlen yemedim çünkü zaten geç kahvaltı ettik ve spora gideceğim sırada daha toktum
Sporda 750 ml Su içtim
Eve dönüncede ara öğün gibilerinden 1 salatalık yedim
Akşam;
1 tatlı tabağı Hamsi buğlama ( sırf balık yedim domates, soğanını sevmiyorum pek de)
Koca bir kase taze soğanlı, domatesli, salatalıklı Marul salatası
1 1/4 Bardak Portakallı gazoz ( içmiyeydim iyidi ama herifime uydum) cezam neyse çekerim artık ne yapalım
500 ml likde su içtim şimdi
Yatana kadarda kesin iki ufak şişe daha içerimŞimdi birde üzerine bir yeşil çay içeceğim
afiyet olsun Cecom ben burdayım bende ara baktım bugün evde tek takıldım ama pek gelen olmadı yok hava da kötü kızlar neredeler ki...
liste işi güzelde ben sürekşi yazamam diye hiç girmeyim o konuya...hevesle atlıyorum ama devam edemiyorum iş yerin dede çok yoğun bir hafta beni bekliyor...
selamün aleyküm şekerlerim yine ben menülerimi yazıyım gerçi kaçamaklarımı demeliyim
......
......
yarından itibaren Allah nasip ederse düzenli spor ve diyete özen gösterilecek
telafi edeceğim şekerciklerim merak etmeyin
kıyamam ya, inşallah birazdan geçer. azcık acımıştır belki sadece
ben de dayanamıyorum topallayan kedilere. her zaman alışveriş yaptığımız marketin orada var bi tane. içim acıyor her gördüğümde.
oy kıyamam geçmiş olsun sabaha bişey kalmaz inşallah yaramaz tarçının
ay kiyamam offff bende hic kiyamiyorum hayvanciklara üzülürüm hemen,
insallah yarina biseycigi kalmaz belki gercekten acitti sirf,
yoksa sabahleyn hemen götürürsün bi doktora canim
Geçmiş olsun tarçına umarım daha iyidir..
geçmiş olsun tatlım inşallah bir şeyi yoktur,benim de kedişim var o yüzden çok iyi anlıyorum seni benimkinin başına neler gelmediki garibimim
köşesine çekilir uyur o şimdi bizim gibi cazgır olmuyolar ,acılarını resmen içlerine atıyorlar.ama eminim bir şeyi yoktur gönlünü ferah tut
nuhan yok ortada tarçıncığın önemli bişeyi yoktur inşallah merak ettim
:)) Sen 2,5 de ,ben diyeyim 3 kilo gibi bi fark oluyor..
sağol asucum...
benim çok gürdü saçlarım ama acaip dökülüyor...vakitsizlikten bakım da yapamıyorum...
OĞlum bugün daha iyi ama tamamen rahat değil..
Aerochamber le kullandığımız ilacından sabah,akşam birer puff sıkıyorum..
Canım ben de 7 yaşını bekliyorum. çünkü kış ayları resmen kabusum oluyor hep diken üstündeyim
Ne pis şeymiş bu alerji olayı..
Canım inşallah yarından itibaren hepimiz için yeni bir başlangıç sayılırEminim sen yarın ve öbür gün yediklerinin acısını çıkartırsın
Bu arada umarım istediğin puanı alırsın canım
Hepinize ayri ayri çok tesekkürederim...bu bölgede açık veteriner bulamadım... arabada tarcinla bi 2, 2.5 saat gezdik. Sanirim çok büyük acısı yok. sadece yürümek istemiyor. Galiba üzerine basinca aciyor. Çünkü aci çeker gibi bir hali yok. Tarçini yanliz birakmak istemedim ama sonra birakip spora falan gittim.. ben yokken uyumus falan. bakalim yarin sabah olsun artik bir veterinere gideriz. Gece uyanip uyanip baktigim için bütün gün sersem gibiydim. bir ara uyudum hatta... anca geldim...
xay sende kedine fotografini koyarmisin? meyra bayilir.
sen saçlarini kestir umarim çok yakisacaktir.
Oğulun astimi var sanirim. Bende geçer diye düsünüyorum. çok geçmisi olsun...
geri kalan kisimi okuyamadim. belki biraz sonra gelir okulurum. tarçininla sarilip yatiyoruzda bir naz bir naz...elime bilgisari alinca ters ters bakti..birde çocugum olsa ne yacapacaktim acaba ben.. :)
sevgiler..
doğumgünün kutlu olsun canım
bu yaşında tüm güzellikler seni bulsun inşallah
EMİNEEEEMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUNN KUŞUMM , NİCE ZAYIFFF ,SAĞLIKLI , MUTLU , HUZURLU YILLAAARRAAA
Eminem doğum günün kutlu olsun...sağlık, huzur,mutluluk seninle olsun...
teşekkür ederim hürremimm
doğum günün kutlu olsun tatlım,sağlıklı,mutlu,huzurlu nice nice güzel yaşlar göresin tüm sevdiklerinle birlikte
ve Allah hayırlı kısmetler göndersin sana içlerinden en hayırlısını da sana eş seçsin inşallahh
ayy kardeşime mi alsam seni beğenirmisin ki
eminecim doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu senelere inşallah canım
sabah da yazmıştım da alıntının içine karıştırmışım da göremezsin dedim yeniden kutlamış oldum
biz de kızlarla çıktık gezdik yürüdük bolca çok da yorulduk şimdi kalkıp akşam yemeğini hazırlayım dünden yoğurt çorbam zeytinyağlı barbunyam var yanına da köfte salata
tatlılardan bahsetmeyeceğim eşim de yarın diyete başlayacağından bugün epey coştu:)
nothing canim cok sagol
kismetimde acildi birden görüyonuzmuAllah dua edenlerden razi olsun
kizlar yaaaaaaa size bisey daniscam,
ben sali günü kizlara tiramisu yapcaktim, cok hevesliydim,
kizkardesimede nezamandir söylüyom ama oda yazik hevesim kirilmasin diye bisey dememis,
tiramisunun icine cig yumurta giriyor ya, kizkardesimde onu yiyemiyor hamile oldugu icin,
onu yumurtasiz yapmanin bir yolu varmi diye bakindim, yumurtasiz tarifleri var internette
ama sizce tadi ayni olurmu, yani cirkin olmasini istemiyom ?
bu mesajimi umarim biyerlerde birileri görür
nothing canim cok sagol
kizkardesimede nezamandir söylüyom ama oda yazik hevesim kirilmasin diye bisey dememis,
tiramisunun icine cig yumurta giriyor ya, kizkardesimde onu yiyemiyor hamile oldugu icin,
onu yumurtasiz yapmanin bir yolu varmi diye bakindim, yumurtasiz tarifleri var internette
selamün aleyküm şekerlerim yine ben menülerimi yazıyım gerçi kaçamaklarımı demeliyim
yarından itibaren Allah nasip ederse düzenli spor ve diyete özen gösterilecek
telafi edeceğim şekerciklerim merak etmeyin
xay:inşallah sınavların çokkk süper ve başarılı geçmiştir
gösteririz o haldesagolun kizlaaaaaar hepinizi cok öpüyorum iyiki varsinizzzz
Sagol canimmmmmmm amiiiiiiiiiin :))))
ay bilmemki görmem lazim diyormusum
aneammmm çokkk güzel ellerine sağlık kıyıp giyemem ben bunuuu çok teşekkür ederim canımmmm
xay:inşallah sınavların çokkk süper ve başarılı geçmiştir
hürrem sultan doğum günün kutlu olsun daha nice senelere bendede bekar kardeş var değerlendirebilirsin
valla bugün diyet faslı ipin ucu kaçtı annemgildeydim kardeşim gelmiş ankaradan ipin ucu kaçtı gittiiiiiihaftaya sıkı başlamak lazımmm
nothing canim cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?