teşekkür ederim tatlım inşallahAyse abla dilerim istedigin sonuclari alirsin sinavlarindan, hersey gönlünce olsun.
Nuhancığum,
Bugün yediklerimi yazayım.:)
Çook sağlıklı beslendim ben..
Sabah:2 veya 3 dilim beyaz ekmek unuttum kaç dilim yediğimi :)dilimin biri salçalıydı. bir sürü peynir, 3 zeytin,
2 lokma reçel..
sonra temizliğe giriştim..temizlik yaparken eşim aradı ne pişireceğimi sordu akşam yemeğin de.. ben de bilmiyorum henüz tasarlamadım dedim..
Ispanaklı börek yaparmısın dedi...
Ama temizliğe başladım vakit bulamayabilirim dedim..
Sonra içime sinmedi işleri bitirip hamur mayaladım..hamur mayalanırken duş aldım. ıspanaklı,peynrili kol böreği yaptım..
Kızım anne haşhaşlı kek yaparmısın dedi..Onu da yaptım..
Sadede geliyorum :)
Akşam: 3 dilim börek yarım dilim kek sayısını hatırlamadığım kadar çay..
Asuuu şiir gibi mönü olmuşmu.
Bence de susalım gözlerimiz konuşsun :)
nuhan dedi yazın diye naapalım.:))
MAkarna gibi kaynayan suya atıyorsun köfteleri o kadar..Sonra kevgir le çıkarıyorsun...
Kızım onunda üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yiyor :)
2 litre yağ azmış ..
Hayırlı gecelerrr herkeseeeeee
Geçte olsa gelebildimAnam bende bu ara hep geç geliyorum akşamları hatta gece
Akşam yemeğinden sonra eşimin küçük halasına kaç haftadır gitmemiştik ona çaya gittikGenelde halalarla zaten mutlaka her hafta görüşüyoruz ama o halasının eşi daha evvel felç geçirdiği için bana geldiklerinde gelemiyor ancak eşim almaya giderse halasıda zaten ilaçlarını içip erken yatıyor diye ( genelde kızlardan biri yanında kalıyor ) gerek yok zahmet etmeyin diyordu
Büyük halasıda alt katında ama birkaç kere geç gittiğimizde uyuduğu için aşağı gelememişti. Benim kücük cimcimeyi özlemiştir diye gittik oda grip olduğu için pek yanaşmadı uzaktan birbirlerine öpücük atıp sohbet ettiler
Baya hoş sohbet ettik iyi geldiben bilmem eşim bilir programını izleyip güldük bol bol her yarışmada eşime halaları hadi banuyla sizde gidin kesin kazanırsınız banu zaten her görevi kesin yapar falan diye
Tabi ama eğer eşini taşı derse o zaman benimki tırtlar diyince yerlere yattılar gülmekten
Ancak benim onu taşımam lazım diyeceğim ama onunda benden farkı yok diyince iyice koltuklara gömüldüler gülerken
Allahtan başka şey isteseymişim olucakmış
İnan çok sevindim iyi olmana da aramıza dönmenede
Bundan sonra bizim için yeni bir milat başlıyor iddadaşım :122: :122: :122: hadi yaza kadar süper kilolar verelim artık
SAğ olasın canım benim
İnşallah hepimizin azmi daim olurda yaza topikçe tüğ gibi gireriz
Bende varımmmmmmmm :122: :122:
İçtiğim suya kadar akşamdan akşama bildireceğim söz
Belki kaçamaklarda bu sayede iyice yok olur ( nadirende olsa yapıyoruz sonuçta)
Bu sayede belki biraz daha dikkatli davranırım
Canım çok geçmiş olsun
Kıyamam ben pisiciğe yaaaUmarım önemli birşey değildir.
Bizim Spor salonunun önünde de daimi bir sokak kedisi var. Bir ara ayağı kırılmıştı benimde o gün üzerimde para yok diye birşey yapamadım diye kendime çok kızmıştım ama inan şu an eskisinden hiç bir farkı yokRAbbim o kadar yüce ki tedavi görmediği halde eski haline döndü patisi Hatta ben onu görünce şapşal gel diye sesleniyorum anında geliyor birlikte spordan önce her gün bir 10 dakikada olsa oynyoruz Salondaki çalışanlara bile dedim bari siz götürseydiniz ya diye. Hatta bir sürü ona mama getiren ablalar var şükür Aç kalmıyor bende her defasında yanımda yiyebileceği birşey yoksa su veriyorum
maşallahhhhh tü tü tü
Valla erkek kardeşim bekar olaydı anında almıştık senibizim gelin değil içli köfte yapmasını bilmek çorba bile karıştırmıyor 3.5 senedir hep Hotel Mama dan geliyor yemekler
Bu arada şaka bir yana ama gerçekten çok hamaratsınBizim geline diyorum ama bende hiç denemedim içli köfteyi hatta değil içli köfte yapmayı ben mercümek köftesini bile bir türlü tutturamam
Neyse bir ara senden tarifini tam alayım ( gramına kadar) ondan sonra bir kenara not edip fıstık gibi olunca yaparım
Ay buna ben katilmak isteriiim. Beni alirmisiin? performansima bakarsin,begenmezsen atarsin.
Yalniz ben belirli bir liste takip etmiyorum. Kacamak olarak neyi alabiliriz.
Tesekkurler..
Anammmm kızlar nerelerdesiniz :122: :122: :122:
Yoksa herkes akşam yemeğini mi yiyor
Ben 80 dakika sporumu yaptım ( toplam 160 dakika oldu) sonrada eve dönüp biraz dinlendikten sonra yemek hazırlığı yaptım
Biz akşam yemeğimizi yedik şükürArtık üzerine de birde yeşil çay içtimmi tamamdır
Aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabahkileri yazmıştım ama hepsi bir arada olsun diye tekrar yazayım
Sabah; ( öğlene doğru desem yeridir12ye geliyordu )
1.5 dilim beyaz ekmek ( kız bakkaldan almış ekmeği yağmur yağıyor diye)
5 dilim Domates
3 Zeytin
2 KK Beyaz Peynir
1/4 yufkadan beyaz peynirli gözleme yapmıştım ( evdekilere ama ben sadece yarısını yedim yani bir avuç içi kadar bile yoktu)
2 Fincan şekersiz Çay
1 ufak şişe su
ara;
1 Fincan nescafe
Öğlen yemedim çünkü zaten geç kahvaltı ettik ve spora gideceğim sırada daha toktum
Sporda 750 ml Su içtim
Eve dönüncede ara öğün gibilerinden 1 salatalık yedim
Akşam;
1 tatlı tabağı Hamsi buğlama ( sırf balık yedim domates, soğanını sevmiyorum pek de)
Koca bir kase taze soğanlı, domatesli, salatalıklı Marul salatası
1 1/4 Bardak Portakallı gazoz ( içmiyeydim iyidi ama herifime uydum) cezam neyse çekerim artık ne yapalım
500 ml likde su içtim şimdi
Yatana kadarda kesin iki ufak şişe daha içerimŞimdi birde üzerine bir yeşil çay içeceğim
miyopcugum elbette aliriz...ben şu ikilemdenn kurtiyalim
Bakalim kimler gönüllü. kaç kisiyiz bakalim. belki yarisma halinden çikartiriz...
istekli olanlar altina isimlerini ekler mi?
1-ceco
2-clutc
3-miyop
4-egedeniz
5-nuhan
6-xay
şekerciklerim, sizinle az evvel bir forumda bulup okuduğum en güzel başarı hikayesini paylaşmak istiyorum
biraz uzun ama sizin de benim gibi soluksuz okuyacağınızdan eminim
24 yaşlarında genç bir erkek kardeşimizin hikayesi,tam 65 kilovermiş...
....bana çok mantıklı geldi hemde keyifli
miyopcugum elbette aliriz...ben şu ikilemdenn kurtiyalim
Bakalim kimler gönüllü. kaç kisiyiz bakalim. belki yarisma halinden çikartiriz...
istekli olanlar altina isimlerini ekler mi?
1-ceco
2-clutc
3-miyop
4-egedeniz
5-nuhan
nuhan tarçın nasıl canım
cevabı benden önce yazmışsın bile yarına veterinere gitmeye grek bile kalmaz inşallah
Canım benim kız kardeşim içinin muhallebisini pişirirken içine koyuyor yanılmıyorsam
Belki diğer arkadaşlarda biliyordur farklı bir yolunu ama ben yarın kardeşimi arar sana tarifini isterimtadı gayet güzel oluyor
canım ben muhallebisini pişirirken içine 1 yumurta sarısı atıyorum sadece çok da güzel oluyor en son geçen salı yaptım misafirliğe giderken götürdüm çok da beğenildi
Hurremcim dogum günün kutlu olsun bebegim, sevdiklerinle uzun saglikli ve huzurlu bir ömür gecirirsin insallah(amin)
tabiki kısmetler açılıcak bundan sonra bi kızı 1000 kişi ister birisi alır misalibu arada tramisuda çiğ yumurta duymadım hiç kremasına labne koyarımda dur şimdi tarifi hatırlayamadım oktay ustanın tarifi vardı ondan denemiştim güzel oluyor
aa bugun hürremin doğum günümüydü...
canim pasta gece geç saate kaldi kusurabakma... mutlu yillar sana...Eki Görüntüle 629822
nuhancım film çekmek için bayıltmak gerekmiyor ki o neden öyle bir dengesizlik yapmış anlam veremedim:44:tarçin hayatimda olmadan önce, böyle tuhaf havanlara çok düskün ilginç tipler vardir ya... onlara gicik olurdum... simdi anliyorumki o bana bağimli ve ben ondan sorumluyum ya birde o konusup derdini anlatamiyor ya işte bu durum tuhaf bir duygu tarifi yok. Acı çekmiyor diye düşünüyorum ama süreklide başini bekiliyorum. Bakalim sabah ola hayrolo . Bir yanim veterine gitmek isityor diğer yanim gitmek istemiyor. 3 yil kadar önce bir kez daha olmustu. ama ozaman çok yüksek biryerden atlamisti veteriner film çekeceğim diye tarçini bayitmisti ve sadece incinme çikmisti sonra bir ağri kesici iğne yapmisti, bi ton film parasi almisti. Hos paraisinda değilim ama gene yarin ne oldugunu anlamaki için bir ton acı çektirtirlermi diye düsünüyorum.Tarçin artik yaşlandı çok yüksek yerlere çikamiyor. En fazla sandalye yüksekliğihde bir yerden denğesiz atladi diye düsünüyorum. Çok sağol asucugum..Bakamisininiz nüketin kedisi bile tobikte keniden yer buldu
Merhaba herkese,
Ben önce kendimi anlatayım
30 yaşındayım, 2 ay önce doğum yaptım, 7 yıllık bankacıyım ve sanırım bebişimi bırakıp işe dönemeyeceğim (ki bu konudada oldukça kararsızım hem kıyamıyorum hemde evde olmak bazen ciddi sıkıyor)
1,5 yıl önce evlendim ve eşimin işi sebebi ile bandırmada yaşıyoruz. Aslen istanbulluyum
Ve benim kocamannnn 114 kg kadar bir sorunum var kızlar. Boyum 180 cm evlendiğimde 90 kg dım iriydim gene ama boydan daha kurtarabiliyordum. 103 ile hamile kaldım 118 ile doğuma girdim ve sonuç şu an 114
Bebeğimi hiç adam gibi emziremedim bir sürü bir sürü sebepten sütüm olmadı artmadı ve mama ile besliyorumyanı 2 aylık bebeğimin olması süt vermediğim için rejim yapmama engel değil.
Ve yarın benim için yeni bir başlangıç olacak.
Artık eşimin (ki oda 120 kg ama ) kilom ile dalga geçmesinden, göbeğimi ve popomu kapamak için tunik giymekten, hemen yorulmaktan, bedenimin her yerinin ağrımasından, 3 haneli rakamlardan BIKTIMMM
Bebeğim ufak olduğu için evden çok çıkma imkanım yok ama evde bir koşu bandım var.
Bu sefer (ki son olacağına inanıyorum) defalarca gittiğim diyetisyenlere gitmeyeceğim, akapuntur iğneleri taktırmayacağım , defalarca yazıldığım ve devam etmediğim spor salonlarına yazılmayacağım. Sizden destek istiyorum.
Bir listeye bağlı kalamam o beni oldum olası sıkar,
Çok planlamadan girdiğim bu diyet günlerinde kii çook uzun sürecek bir zaman dilimi olacağı kesin diyetimi sizlerle şekillendirmek istiyorum.
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??
Merhaba herkese,
30 yaşındayım, 2 ay önce doğum yaptım, 7 yıllık bankacıyım ve sanırım bebişimi bırakıp işe dönemeyeceğim (ki bu konudada oldukça kararsızım hem kıyamıyorum hemde evde olmak bazen ciddi sıkıyor)
1,5 yıl önce evlendim ve eşimin işi sebebi ile bandırmada yaşıyoruz. Aslen istanbulluyum
Ve benim kocamannnn 114 kg kadar bir sorunum var kızlar. Boyum 180 cm evlendiğimde 90 kg dım iriydim gene ama boydan daha kurtarabiliyordum. 103 ile hamile kaldım 118 ile doğuma girdim ve sonuç şu an 114
Bebeğimi hiç adam gibi emziremedim bir sürü bir sürü sebepten sütüm olmadı artmadı ve mama ile besliyorumyanı 2 aylık bebeğimin olması süt vermediğim için rejim yapmama engel değil.
Artık eşimin (ki oda 120 kg ama ) kilom ile dalga geçmesinden, göbeğimi ve popomu kapamak için tunik giymekten, hemen yorulmaktan, bedenimin her yerinin ağrımasından, 3 haneli rakamlardan BIKTIMMM
Bebeğim ufak olduğu için evden çok çıkma imkanım yok ama evde bir koşu bandım var.
Bu sefer (ki son olacağına inanıyorum) defalarca gittiğim diyetisyenlere gitmeyeceğim, akapuntur iğneleri taktırmayacağım , defalarca yazıldığım ve devam etmediğim spor salonlarına yazılmayacağım. Sizden destek istiyorum.
Çok planlamadan girdiğim bu diyet günlerinde kii çook uzun sürecek bir zaman dilimi olacağı kesin diyetimi sizlerle şekillendirmek istiyorum.
Merhaba herkese,
nuhancım film çekmek için bayıltmak gerekmiyor ki o neden öyle bir dengesizlik yapmış anlam veremedim:44:
benim kedim terasdan düşmüştü 3 kez ameliyat oldu bir çok film çekildi filmlerin hiç birinde bayıltılmadı
aynen canım incitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?