Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum Nünücüümmm , bende çok özledim sizi ama elden bişe gelmezdi , mecbur ayrı gayrı düştük 15 günn

o liste neciymiş bakayım , kaçamak yapanları dövme listesimi ? benide yazz benideeee

ah ah benimki de kedi değil kaplan mübarek
resim yüklemeyi çözdüğümde eklicem,henüz beceremedim
kedişine hemen bakıp yatayım

kizlaaar yaaa bi yardimci olun lütfen bidahaaa
kizlara menümü bi yaziyim
daha baska seylerde eklemek istiyorum ama aklima gelmiyor
ay umut ve dafi simdi burda olcakti neler neler sayarlardi bana

-Tava böregi
-Sarma
-icli köfte
-Domatesli Bruschetta (baguette üstüne) güzel oluyo seviyom ben

Tatli olarakta tiramusdan vazgectim sanirim cünkü 2 hamilemiz olcak ve cig yumurta yiyemezler, kizkardesim bu tarifi yapiyor ve inanilmaz güzel oluyor baska tarife suan güvenemicem sanirim

Tatli :
- Waffelli Grützeli Tatli
- Kakaulu Islak kurabiye

hadi beni sevin

simdi bu cay sofrasinin yanina daha neler yapabilirimm ,mesela salata tarzi bisey olabilir ama aklima bitürlü bisey gelmiyor
makarna salatasi ve patates salatasindan da sIkildimmm

Canim sen mutlu ol yeter.

1-ceco
2-clutc
3-miyop
4-egedeniz
5-nuhan
6-xay
7-chickpea

kaçamak yapanlari döveceğiz... daha önce kurallar yazmıstım. Fakat kaç kisiyiz bakalim kurallari yeniden hepbirlikte toparlarız...

tatlım kilo çizelgesinin linki bu Weight Loss - Diet Ticker

ben yatıyorum kızlar yardımcı olurlar nasılolsa

Canim sen mutlu ol yeter.

1-ceco
2-clutc
3-miyop
4-egedeniz
5-nuhan
6-xay
7-chickpea

kaçamak yapanlari döveceğiz... daha önce kurallar yazmıstım. Fakat kaç kisiyiz bakalim kurallari yeniden hepbirlikte toparlarız...

ahahah beni 3 haftalık dövün o halde , benden aşlayın , vur kır parçalaaaaaa , bu maçı kazannnn

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

burasi sana yardimci olabilir?

HOŞGELDİN...

ahahah beni 3 haftalık dövün o halde , benden aşlayın , vur kır parçalaaaaaa , bu maçı kazannnn
canimciim simdi yedigin kar daha baslamadik..
ben diyorumki eger sizlerde uygun görürseniz, cumaya basliyalim. kilo bildirimleri ile paralel ilerler..
bende yatiyorum iiiiii geceler....

Son düzenleme:
canimciim simdi yedigin kar daha baslamadik..
ben diyorumki eger sizlerde uygun görürseniz, cumaya basliyalim. kilo bildirimleri ile paralel ilerler..
bende yatiyorum iiiiii geceler....

tamam konuşuruz detaylarııı , bende kaçiim , herif gitti uyumayaaa

iyi gecelerrrr

hürremcim yumurtayı pişirerek yaptım ben hep hatta çiğ hiç duymadım duysam zaten ben de tercih etmezdim ama sen bilirsin yine de
ben beşamelli karnıbahar yapıyorum kahvaltıda da yiyoruz arkadaşlarla severek ama herkes yemeyebilir tabii
bir de közlenmiş kırmızı biber de güzel oluyor içine peynir de sarılabilir mesela
fırında patates de olur baharatlı

Asumancim sende aklimdaydin inanki sende de güzel tarifler var, becerikli hatunsun vesselam :))

Canim ben tiramisuyu baska günde yaparim kendimize,
kizlara waffelli cok güzel bi tatlim var onu yapcam bide browni kurabiye yapcam

yemek icinde kolay bisey diyorum yapiyim yanina, mesela sey buldum
yogurtlu biber kizartmasi, hani su kirmizi olan kuru dolmalik
o nasil oluyor hic yaptinmi??

bide kisir diyorum bakalim yaaa

yani böyle iki ufak sey daha olsun yanina, zengin sofra olsun istiyorum canim

eminecim kuru biberleri haşladıktan sonra azcık yağda soğan kavur birazda salçayla sotele süper olur tabii sarımsaklı yoğurtla daha da süper olurkuru patlıcanla karışık da severim ben

canim ben tiramisuyu yumurtasiz yapiyorum cokta lezzetli oluyor ve cokta hafif.istersen tarifini yazarim.

canim hosgeldin :))) cok büyük yol katettin sen, görenlerin manken demesi cok normal. hic azimsama o yüzden kendini.

hosgeldin :) mutlaka gel buraya, emin ol sagindan solundan kilo verme hirsi bulasiyor ve tam istikrar sagliyorsun.üzülme yaza fistik gibiyiz :)

nuhancim ben gecmisi okudum canim ama ya ben anlayamadim senin tam olarak ne önerdigini , yorgunluguma ver lütfen.spora basladim 2 gecedir spordan sonra agrim artiyor iciyorum agrikesiciyi, deli gibi bisi oluyorum :)))

esracim sen en dogrusunu bilirsin canim, dedigim gibi yasayan sensin bebegim.

bu arada hanimlar kusura bakmayin ama cok konusuyorsunuz DD oku oku bitmedi ya.devamsizlik yapmamak gerekiyor buraya anlasildi.

herkese Allah rahatlik versin.

eminecim kuru biberleri haşladıktan sonra azcık yağda soğan kavur birazda salçayla sotele süper olur tabii sarımsaklı yoğurtla daha da süper olurkuru patlıcanla karışık da severim ben

hasladiktan sonra, yag ve sogan kavurup, kurularida mi katip kavurmaliyim salcayla ??
sarimsakli yogurtlu yapmak istersem nasil yapcam canim bi yazarmisin ?

canim ben tiramisuyu yumurtasiz yapiyorum cokta lezzetli oluyor ve cokta hafif.istersen tarifini yazarim.

Valla hayir demem hayatim kurz bi yazarmisin :)) cok tesekkürleeer

Son düzenleme:
Valla hayir demem hayatim kurz bi yazarmisin :)) cok tesekkürleeer

malzemeler
-ikili hazir pasta tabani
-mascarpone(250gr lik)
-2 fincan nescafe(sekerli,sütsüz)
-1 paket vanilyali puding
-3 bardak süt(normal su bardagi 200ml. olanlardan)
-puding icin seker
-amaretto likör(badem likörü) yada 1 tüp mandelaroma

kekleri 2 fincan nescafeyle (1 tüp aromayi fincanlara paylastir) islatiyorsun.sonra 3 pardak süte vanilyali pudingi(pudingin üzerinden belirtilen seker miktarini) mascarponeyi koyup muhallebi kivaminda pisir.kekin birine yarisini sür,ikinci yarisini üzerine kapat.pastanin üzerine geri kalan muhallebiyi sür.üzerine kakao serp bolca.cocuklar olmadan önce bizde badem likörü kullaniyordum bir kapak.ama artik cocuklarda aliyor bazen bir dilim.o yüzden mandelaromayla yapiyorum.cok pratik hemen oluyor.servis yapmadan bir gece önce hazirlarsan süper oluyor ama vaktim yok dersen 3-4 saat buzdolabinda bekleterekte servis yapabilirsin.benim vaktim oldugunda pasta tabanlarini evde hazirliyorum.

2 parca kekide islatiyorsun, ayni tarifi bir arkadasima vermistim sadece alt tabani islatmis :))) tabiki üzeri kuru olmustu, gerci sen tecrübelisin anlarsin nasil yapildiginida, ben genede yazayim belki siteden yapmak isteyen baska birileri olur

Son düzenleme:

Cok sagol canim zahmet olduuu :)))
ben likör kullanmiyorum, hicbir farki oldugunuda sanmiyorum cok cok güzel oluyor :)

likörü ne kadar kullandigina bagli.ben likörle yaptigimdada cok kullanmiyordum zaten, sadece badem kokusu iyi bir sekilde hissedilcek kadar kullaniyordum, ama aromaylada inan farki olmuyor. rica ederim, isine yaradiysa ne mutlu bana.

selamun aleyküm kısceleeerr..........
hayırlı bir gün diliyorum.
Allah yaptığınız bütün hayır dualarınızı kabul etsin inşaAllah

aramıza hoşgeldin
burayı terketmezsen motivasyonunu kaybetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…