chickpeasim seni çok özledik...Hosgeldin birdaha bukadar uzun gitme..
cecosum pazar sabahi kahvaltin süper...
aa bugun hürremin doğum günümüydü...
canim pasta gece geç saate kaldi kusurabakma... mutlu yillar sana...Eki Görüntüle 629822
Sahgizem çok tesekürler, çok haklisin, kuslarda kediler gibi tüy sorunu oluyor. ben her sabah kabaca elektirip süpürgesi tutmama rağmen,1-2 saat hapsuruk kirizi yasiyorum.
1-ceco
2-clutc
3-miyop
4-egedeniz
5-nuhan
6-xay
süper 6 kisi olmusuz... bakalım yarın artacak mi?
doğrudur. tarçin bir sarman ve biraz güçlü bir kedi. o gittigimizde veteriner bana disarida bekeyin dedi. bende çiktim. içerden çok yüksek bir gürültü geldi. tarcın ilaçlarin oldugu bütün dolabi yere indirmis. bide ısırmıs. veterinerde osinirle bayitti. benimde safligima geldi. o yüzden hep bütün veterinerleri artik uyariyorum ve kendim basindan ayrilmiyorum. çünkü baskası tutamiyor. xay sen benim arkadasim değilmisin fotograflari var du bakim ekliyim..
hoşbuldum Nünücüümmm , bende çok özledim sizi ama elden bişe gelmezdi , mecbur ayrı gayrı düştük 15 günn
o liste neciymiş bakayım , kaçamak yapanları dövme listesimi ? benide yazz benideeee
Kesinlikle kalıcıyım çünkü artık toparlanayım diye devamlı korseli çorap giymekten(yazın dahi) ve sıkı atlet giymekten nefes alamaz durumdayım.
Evet başlığı bayağı bir okudum ve başarı hikayesinide okudum.
Ve bende insanlara kendi başarı hikayemi anlatmak istiyorum.
Kilo çizelgemi nasıl yapacağım?
Teşekkür ederim bu arada kızlar:) yalnız olmadığını bilmek bile insanı motive ediyor
Canim sen mutlu ol yeter.
1-ceco
2-clutc
3-miyop
4-egedeniz
5-nuhan
6-xay
7-chickpea
kaçamak yapanlari döveceğiz... daha önce kurallar yazmıstım. Fakat kaç kisiyiz bakalim kurallari yeniden hepbirlikte toparlarız...
Kesinlikle kalıcıyım çünkü artık toparlanayım diye devamlı korseli çorap giymekten(yazın dahi) ve sıkı atlet giymekten nefes alamaz durumdayım.
Evet başlığı bayağı bir okudum ve başarı hikayesinide okudum.
Ve bende insanlara kendi başarı hikayemi anlatmak istiyorum.
Kilo çizelgemi nasıl yapacağım?
Teşekkür ederim bu arada kızlar:) yalnız olmadığını bilmek bile insanı motive ediyor
ahahah beni 3 haftalık dövün o halde , benden aşlayın , vur kır parçalaaaaaa , bu maçı kazannnn
canimciim simdi yedigin kar daha baslamadik..ahahah beni 3 haftalık dövün o halde , benden aşlayın , vur kır parçalaaaaaa , bu maçı kazannnn
canimciim simdi yedigin kar daha baslamadik..
ben diyorumki eger sizlerde uygun görürseniz, cumaya basliyalim. kilo bildirimleri ile paralel ilerler..
bende yatiyorum iiiiii geceler....
hürremcim yumurtayı pişirerek yaptım ben hep hatta çiğ hiç duymadım duysam zaten ben de tercih etmezdim ama sen bilirsin yine de
ben beşamelli karnıbahar yapıyorum kahvaltıda da yiyoruz arkadaşlarla severek ama herkes yemeyebilir tabii
bir de közlenmiş kırmızı biber de güzel oluyor içine peynir de sarılabilir mesela
fırında patates de olur baharatlı
nothing canim cok sagol
kismetimde acildi birden görüyonuzmuAllah dua edenlerden razi olsun
kizlar yaaaaaaa size bisey daniscam,
ben sali günü kizlara tiramisu yapcaktim, cok hevesliydim,
kizkardesimede nezamandir söylüyom ama oda yazik hevesim kirilmasin diye bisey dememis,
tiramisunun icine cig yumurta giriyor ya, kizkardesimde onu yiyemiyor hamile oldugu icin,
onu yumurtasiz yapmanin bir yolu varmi diye bakindim, yumurtasiz tarifleri var internette
ama sizce tadi ayni olurmu, yani cirkin olmasini istemiyom ?
bu mesajimi umarim biyerlerde birileri görür
hoşbuldumm canlarrımmm benim , kader yoldaşlarıımm , cücüşleriimmm
yaa bende takmıyorum + ları , illaki geldikleri gibi gidecekler keratalar
hem tartımın pilide bitti , pil gelene kadar yollarım ben onları inşAllahh , yavaş yavaş diyet moduma geri dönüyom , artık vakit toplama vaktidirrr
tepkiler harikaydı ,gören herkes "aaa Aynur manken olmuşsun sen diyolar" bende manken görmesem inanacam ama millet önceki halimle kıyaslayınca manken gibi görüyo heralde
EMİNEEEEMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUNN KUŞUMM , NİCE ZAYIFFF ,SAĞLIKLI , MUTLU , HUZURLU YILLAAARRAAA
Merhaba herkese,
Ben önce kendimi anlatayım
30 yaşındayım, 2 ay önce doğum yaptım, 7 yıllık bankacıyım ve sanırım bebişimi bırakıp işe dönemeyeceğim (ki bu konudada oldukça kararsızım hem kıyamıyorum hemde evde olmak bazen ciddi sıkıyor)
1,5 yıl önce evlendim ve eşimin işi sebebi ile bandırmada yaşıyoruz. Aslen istanbulluyum
Ve benim kocamannnn 114 kg kadar bir sorunum var kızlar. Boyum 180 cm evlendiğimde 90 kg dım iriydim gene ama boydan daha kurtarabiliyordum. 103 ile hamile kaldım 118 ile doğuma girdim ve sonuç şu an 114
Bebeğimi hiç adam gibi emziremedim bir sürü bir sürü sebepten sütüm olmadı artmadı ve mama ile besliyorumyanı 2 aylık bebeğimin olması süt vermediğim için rejim yapmama engel değil.
Ve yarın benim için yeni bir başlangıç olacak.
Artık eşimin (ki oda 120 kg ama ) kilom ile dalga geçmesinden, göbeğimi ve popomu kapamak için tunik giymekten, hemen yorulmaktan, bedenimin her yerinin ağrımasından, 3 haneli rakamlardan BIKTIMMM
Bebeğim ufak olduğu için evden çok çıkma imkanım yok ama evde bir koşu bandım var.
Bu sefer (ki son olacağına inanıyorum) defalarca gittiğim diyetisyenlere gitmeyeceğim, akapuntur iğneleri taktırmayacağım , defalarca yazıldığım ve devam etmediğim spor salonlarına yazılmayacağım. Sizden destek istiyorum.
Bir listeye bağlı kalamam o beni oldum olası sıkar,
Çok planlamadan girdiğim bu diyet günlerinde kii çook uzun sürecek bir zaman dilimi olacağı kesin diyetimi sizlerle şekillendirmek istiyorum.
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??
eminecim kuru biberleri haşladıktan sonra azcık yağda soğan kavur birazda salçayla sotele süper olur tabii sarımsaklı yoğurtla daha da süper olurkuru patlıcanla karışık da severim ben
canim ben tiramisuyu yumurtasiz yapiyorum cokta lezzetli oluyor ve cokta hafif.istersen tarifini yazarim.
Valla hayir demem hayatim kurz bi yazarmisin :)) cok tesekkürleeer
malzemeler
-ikili hazir pasta tabani
-mascarpone(250gr lik)
-2 fincan nescafe(sekerli,sütsüz)
-1 paket vanilyali puding
-3 bardak süt(normal su bardagi 200ml. olanlardan)
-puding icin seker
-amaretto likör(badem likörü) yada 1 tüp mandelaroma
kekleri 2 fincan nescafeyle (1 tüp aromayi fincanlara paylastir) islatiyorsun.sonra 3 pardak süte vanilyali pudingi(pudingin üzerinden belirtilen seker miktarini) mascarponeyi koyup muhallebi kivaminda pisir.kekin birine yarisini sür,ikinci yarisini üzerine kapat.pastanin üzerine geri kalan muhallebiyi sür.üzerine kakao serp bolca.cocuklar olmadan önce bizde badem likörü kullaniyordum bir kapak.ama artik cocuklarda aliyor bazen bir dilim.o yüzden mandelaromayla yapiyorum.cok pratik hemen oluyor.servis yapmadan bir gece önce hazirlarsan süper oluyor ama vaktim yok dersen 3-4 saat buzdolabinda bekleterekte servis yapabilirsin.benim vaktim oldugunda pasta tabanlarini evde hazirliyorum.
aramıza hoşgeldinMerhaba herkese,
Ben önce kendimi anlatayım
30 yaşındayım, 2 ay önce doğum yaptım, 7 yıllık bankacıyım ve sanırım bebişimi bırakıp işe dönemeyeceğim (ki bu konudada oldukça kararsızım hem kıyamıyorum hemde evde olmak bazen ciddi sıkıyor)
1,5 yıl önce evlendim ve eşimin işi sebebi ile bandırmada yaşıyoruz. Aslen istanbulluyum
Ve benim kocamannnn 114 kg kadar bir sorunum var kızlar. Boyum 180 cm evlendiğimde 90 kg dım iriydim gene ama boydan daha kurtarabiliyordum. 103 ile hamile kaldım 118 ile doğuma girdim ve sonuç şu an 114
Bebeğimi hiç adam gibi emziremedim bir sürü bir sürü sebepten sütüm olmadı artmadı ve mama ile besliyorumyanı 2 aylık bebeğimin olması süt vermediğim için rejim yapmama engel değil.
Ve yarın benim için yeni bir başlangıç olacak.
Artık eşimin (ki oda 120 kg ama ) kilom ile dalga geçmesinden, göbeğimi ve popomu kapamak için tunik giymekten, hemen yorulmaktan, bedenimin her yerinin ağrımasından, 3 haneli rakamlardan BIKTIMMM
Bebeğim ufak olduğu için evden çok çıkma imkanım yok ama evde bir koşu bandım var.
Bu sefer (ki son olacağına inanıyorum) defalarca gittiğim diyetisyenlere gitmeyeceğim, akapuntur iğneleri taktırmayacağım , defalarca yazıldığım ve devam etmediğim spor salonlarına yazılmayacağım. Sizden destek istiyorum.
Bir listeye bağlı kalamam o beni oldum olası sıkar,
Çok planlamadan girdiğim bu diyet günlerinde kii çook uzun sürecek bir zaman dilimi olacağı kesin diyetimi sizlerle şekillendirmek istiyorum.
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?