günayydınnn kızllarrr hele şükür okul açıldı hayat normale dönüyo bu hafta sonu görümcein gitmesiyle tamamen diyet moduna dönüyorum inşallahhh hepsi gidicek kilolarımın mayısta izine 10 kilo vermem lazım asu uğrayamıyorum uğrasamda ne yazayım kii kaçamaklar 1 deil valla okuyorum ama yazılanlarııı donlar havada uçuşuyoo nuhan fikrin süper haftaya bende varım pc ye pek giremiyorum devamlı onun için haftaya bende varım ne yersem yazıcam inşallahh geri dönen arkadaşlarıa hoş geldinizzz
umutta gelmedi bayadır haberi olan varmı acep
kizlaaar yaaa bi yardimci olun lütfen bidahaaa
kizlara menümü bi yaziyim
daha baska seylerde eklemek istiyorum ama aklima gelmiyor
ay umut ve dafi simdi burda olcakti neler neler sayarlardi bana
-Tava böregi
-Sarma
-icli köfte
-Domatesli Bruschetta (baguette üstüne) güzel oluyo seviyom ben
Tatli olarakta tiramusdan vazgectim sanirim cünkü 2 hamilemiz olcak ve cig yumurta yiyemezler, kizkardesim bu tarifi yapiyor ve inanilmaz güzel oluyor baska tarife suan güvenemicem sanirim
Tatli :
- Waffelli Grützeli Tatli
- Kakaulu Islak kurabiye
hadi beni sevin
simdi bu cay sofrasinin yanina daha neler yapabilirimm ,mesela salata tarzi bisey olabilir ama aklima bitürlü bisey gelmiyor
makarna salatasi ve patates salatasindan da sIkildimmm
Canim sen mutlu ol yeter.
1-ceco
2-clutc
3-miyop
4-egedeniz
5-nuhan
6-xay
7-chickpea
kaçamak yapanlari döveceğiz... daha önce kurallar yazmıstım. Fakat kaç kisiyiz bakalim kurallari yeniden hepbirlikte toparlarız...
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi hafta diliyorum valla çok yorgunum uykusuzum dün gece oğluşum ateşlendi ateş düşürücü verdim sabah biraz daha iyiydi ama bırakıp geldim mecburen birazdan arıcam inşallah daha iyidirgeçmiş baya birikmiş pek okuyamadım işlerim var genel olarak hasta olanlar varsa geçmiş olsun yeni gelenler varsa hoşgeldiler yine okumaya çalışırım geçmişi öpüldünüz kızlar
:
sabah yediklerimi yazayım bende barii 1 yumurta 1 dlm ekmek 1 çatal helva
evet su hiç içmedim hemen şişemi dolduruyorummm 3 lt içmeye çalışcam bu günnn
xay valla +90 topiği bu nutella yüzünden böle eziyet görmedii insan ağzı sulanarak yazarmıı yaww sabrımızı sınıyo larr kanmayalım arkadaşlar cıss şeyler onlarr ççoottt kalorili ççoooooottttt:))))))))))
Günaydın kızlar,
Sanırım kilo çizelgem tamamdır:)
Yeşil çay ve bir tane yağsız tost ile yapılan kahvaltıda tamamdır.
Kazam mübarek olsun
aleyküm selam dünürümm hoşgeldinselamun aleyküm kısceleeerr..........
hayırlı bir gün diliyorum.
Allah yaptığınız bütün hayır dualarınızı kabul etsin inşaAllah
Günaydın kızlar,
Sanırım kilo çizelgem tamamdır:)
Yeşil çay ve bir tane yağsız tost ile yapılan kahvaltıda tamamdır.
Kazam mübarek olsun
GÜNAYDIN KIZLARRRRR
MEHTAPP ın bilgisayarı bozulmuş foruma gelemiyorum diye mesaj atmış faceden selamı var sizlere bilginiz olsun
rnv hoşgeldin canım çok doğru yerdesin.bende yeniyim ama buranın mutivasyonu hiçbiyerde yok bağımlılık yapıyor burası.
ben yazma işini anlayamadım cumamı yazcaz günlükmü ben henüz kahvaltı yapamadım işyerindeyim ama yoğunluktan burayada cöööö deyip kaçıcam.
herkese hayırlı güzel bir gün geçirmenizi dilerimmmm. okullu anneler sizlerede kolay gelsinnn tatil bitti
iyiki dogmussun canm yeni yasinda birsuru kilolar verip daha mutlu saglikli olmani dilerim canmSelam kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydin demiyim cünkü saat 12 bucuk olmus :)
ama ben 10/10.30 gibi kalktim
dün misafirler vardi cok yorulmustum, bide ufak cocuklari vardi 1 bucuk yasinda yerim ya pek tatli pesimde dolandi durdu kerata
oynadimda onla,
kahvaltimizida yaptik ailecekkk,
simdi oturuyorum, aksamada lokantada yer ayirtcam yemek yicez ailecek :) kirk yilda bi oluyo zaten
nedenine gelecek olursaaaaaaaaaaaak
Bugun benim dogum günüüüüüm :))) ondan yani
Siradan bir günmüs gibi geliyor ama olsun bakalim
25ide gördük cok sükür
yaslandim ya inanamiyorum kendime :)))
Aynurcum hosgeldin canim seni gördügüme sevindim özlemistik seniiii,
Dafi ablacim yarinki misafiride hallet sonra uzun bir süre misafir agirlama dinlen :))) ama sende benim gibi dayanmassin
Esracim kayinvalidenler küsmüs gitmismi :))) dönerler aksama dedigin gibi, merak etme :)) sanki cok merak edilcek biseymis gibi aman neyse
keyfini cikar kocacinla basbasa biseyler planlayin bu aksam
xay ablacim iyi calismalaaaar, derslerde basarilar ablacim
herkesi öperimmmmmmmm
canm ne guzel su teketiyorsun masallah sanaAnammmm kızlar nerelerdesiniz :122: :122: :122:
Yoksa herkes akşam yemeğini mi yiyor
Ben 80 dakika sporumu yaptım ( toplam 160 dakika oldu) sonrada eve dönüp biraz dinlendikten sonra yemek hazırlığı yaptım
Biz akşam yemeğimizi yedik şükürArtık üzerine de birde yeşil çay içtimmi tamamdır
Aklımdayken yediklerimide yazayım
Sabahkileri yazmıştım ama hepsi bir arada olsun diye tekrar yazayım
Sabah; ( öğlene doğru desem yeridir12ye geliyordu )
1.5 dilim beyaz ekmek ( kız bakkaldan almış ekmeği yağmur yağıyor diye)
5 dilim Domates
3 Zeytin
2 KK Beyaz Peynir
1/4 yufkadan beyaz peynirli gözleme yapmıştım ( evdekilere ama ben sadece yarısını yedim yani bir avuç içi kadar bile yoktu)
2 Fincan şekersiz Çay
1 ufak şişe su
ara;
1 Fincan nescafe
Öğlen yemedim çünkü zaten geç kahvaltı ettik ve spora gideceğim sırada daha toktum
Sporda 750 ml Su içtim
Eve dönüncede ara öğün gibilerinden 1 salatalık yedim
Akşam;
1 tatlı tabağı Hamsi buğlama ( sırf balık yedim domates, soğanını sevmiyorum pek de)
Koca bir kase taze soğanlı, domatesli, salatalıklı Marul salatası
1 1/4 Bardak Portakallı gazoz ( içmiyeydim iyidi ama herifime uydum) cezam neyse çekerim artık ne yapalım
500 ml likde su içtim şimdi
Yatana kadarda kesin iki ufak şişe daha içerimŞimdi birde üzerine bir yeşil çay içeceğim
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Şükür planladığım gibi erken kalkabildimhemde ne erken saat 6ya 10 kala uyandım şu an felaket uykum var aslında ama olsun inat ettim yatmayacağım
Önce bir güzel limonlu suyumu içtim sonrada yarım saat sonrasında kahvaltı ettik
Canım cumadan itibaren yazmaya başlayalım demişsin zaten
Sabah erken kalkınca benimde saksı daha iyi çalışmaya başladı anlaşılannerden aklıma geldiyse benimde bu liste aklıma takıldı nasıl en basit şekilde yapabiliriz diye
Yine siz bilirsiniz ama benim aklıma şöyle bir çözüm geldi
Bu listeye dahil olmak isteyen herkesi Excellde bir tablo hazırlayıp eklersin ( hani hazır kutu kutu oluyor ya)
Nasılsa geçmişi okuyorsun sende benim gibi hergün
Şimdi o listeye dahil olanlar menülerini yazarken kaçamakları senin dediğin gibi kırmızı yazarlarsa gözden kaçırmazsın ve her gün kaçamak yapanların önüne kaçamak başına 1 artı kondurursun
Cuma günüde en çok yıldızı olanlarıda tombiş listesinde ilan edersin bizde domatis atarız
Menü paylaşamam ama kaçamakları kesin yazarım diyenlerde arada kaynamasın diye hem kırmızı hemde büyük birşekilde yazsınlar
Yani benimkisi nacizane bir fikireğer aklına yatarsa çoğunlukta tamamdır derse bu şekilde çok fazla iş olmaz gibime geliyor ama tabi yine sen bilirsin. Belki senin daha güzel bir fikir gelir aklına ama dedim yinede bir söylim içimde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?