Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım bende aynıyım hem şimdiden iyice kuş kadar yersek ilerde kilo verme durunca ne yapabiliriz ki o yüzden abartmadan yiyeceğiz ve bol bol su ve bitkisel çaylarla mideleri şişireceğiz artık mecbur
Sabah erken kalkıncada gün bitmiyor ne güzel ama işte acıkma süreci daha sık gibi geldi bana
Tabi pes etmiyorum hemen suya uzanıyorum
Demin ara öğün olarak 1 yeşil çay + 1 yeşil elma yedim ama banamısın demedi sabahın 6sında kahvaltı edince neyse yarım saat sonrada şekersiz sütsüz bir nescafe içerim tok tutar bari öğlen yemeğine kadar idare eder beni su takviyesiyle

Canım Zorunlu değil mecburiiii
Hani vardı ya Perihan kutmanın bir oku dizisi adını hatırlayamadım oradaki müdür birşeyler satıp sermayeyi doldurmaya çalışırken çocuklara zorunlu değil mecburiiiii diyordu onun gibi oldum bir an
Canım en azından kendin için her gün mutlaka yediklerini paylaşmaya çalış emin ol aman kızlara bunu nasil izah ederim tabi böyle yaparsan kilo veremezsin derler düşüncesiyle kaçamakların yok diyebilecek kadar az olur
En azından geldiğin zamanlarda mutlaka bildir
Ben inanıyorum çok faydasını göreceğimize Nuhancığım sağ olsun böyle bişey yapsakmı diyince bende kendimce kolaylık olsun diye böyle bir fikir sundum ama asıl fikir anası o

Canım inşallah bir an önce iyileşirsinde antibiyotiği kesip o ödemlerden kurtulursun
Bende çok zorluyorum kendimi su içmek için daha doğrusu sıcaklarda terledikce su içiyor ama şimdi terlemeyince hiç canım istemiyor. Yeşil çay tüketmeye çalışsın belki bir faydası olur

Umarım bir an önce şişliklerinden kurtulursun

Günaydın herkeslere... Mutluluk dolu bi hafta diliyorum....
Bende bu sabah tartıldım ve sonunda besmele çekip başladım.. yarın yarın yarın diye diye baslayamıyordum, bugün artık bugün, yarın yok çok sükür

masallah canım ne güzel kilo vermişssin.. ne kadar zamanda verdin sorması ayıp

çok saol ayşe abla ama biraz önce aradım pek iyi değilmiş sanırım fena üşütmüş inşallah biran önce iyileşir

Canım biliyorum çok üzülüyorsun 4 sene oldu bir bebişimiz yok diye ama inan herşeyde bir hayır vardır
Buda senin sınavın ve ben inanıyorum bu sene kilo verme işini bitirdiğin an Rabbim sana sağlıklı, hayırlı ve dünya güzeli bir bebiş nasip edecektir ......Aminnnnnnnnnnnnnnnn
İnsanların ne düşündüklerini yada ne söylediklerini umursama sonuçta sen Allaha inancı olan birisin ve Rabbim şu an zamanı değil diyorsa bunda mutlaka bir neden vardır
Ben gerçekten canı gönülden inanıyorum seninde Merry ( meryemin )de en kısa zamanda müjdelerini alacağız

o yüzden pes etmek yokkkkkkkkkkkk

Hadi bakalım gazan mübarek olsun
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız

ya kızlar bi yediklerimizi yazma hatta kaçamaklarımızı kırmızıyla yazma gibi bi furya almış başını gidiyo geçmişi okuyamadım bi türlü oyüzden olaya fransız kaldım bi anlatın bana ben yine okucamda geçmişi öncesinde bi öğreniyim size zahmet

Eminecim doğum günün kutlu olsun yeni gördüm kusura bakma nice sağlıklımutlu yaşlerın olsun inşallah

Son düzenleme:

bitanem, hepiniz donlarini size özel tasariliyorum... çilekli özel satişla gitti sana karbuzlu yaptim begenirmisin?

Canım Cuma yarışmalarının yapıldığı gruplarda kurallar çok katı oluyor ya Nuhancığımda o gruplardan birindeydi ama bizim gibi şeker olmadıkları için o gruptan vazgeçtiğini söyledi ve tek iyi yanının işte o katı kurallar olduğunu söyleyince şöyle birşey mi yapsak dedi ;
Yediklerimizi içtiğimiz suya kadar paylaşalım ama kaçamakları kırmızı yazalım ki gözden kaçmasın
nuhanda her gün kim ne kaçamak yaptıysa onları bir yandan takip edip Cuma günleri diğer listelerin haricinde hem obur tombiki ilan edecek hatta ufak cezalarda verilebilecek tabi onları cumaya kadar belirleyip cumadan sonra start vereceğiz
Listeyede kim girmek istiyorsa o girecek yani ille herkes yapacak diye bir zorunluluk yok

cecosum kahvaltin süper,
bugün bende yazamay baslicağim.
exel tablosu bencede olur... hersey süper bence...ben egleneden sona su exel tablosu ile uğrasip ekliyim..

hasladiktan sonra, yag ve sogan kavurup, kurularida mi katip kavurmaliyim salcayla ??
sarimsakli yogurtlu yapmak istersem nasil yapcam canim bi yazarmisin ?

Valla hayir demem hayatim kurz bi yazarmisin :)) cok tesekkürleeer

canım geç kaldım biliyorum ama aynen dediğin gibi yapıp sarımsaklı yoğurdu üzerine döküp ham yapacaksın belki yapmışındır bile

bende mehtabi merat etmek üzereydim.. çok iyi nothinggg den haber geldi...

rnv, kilo cetvelin hiz ile insin ihsalah.. sen hizç farketmeden kolayca mutlu kilo ver.

egedeniz güzel temizlikler olsun.

nursena kizin çok akilli...

efeemm biraz sonra yazacagim...dedim bir baktim cecocusum çok güzel yazmis.. ben simdi kural listesi ve exel tabllo yapip ekiliyim...

Sahgizem sende kaçamak listesine girmek istiyormusun?

Son düzenleme:
cecosum kahvaltin süper,
bugün bende yazamay baslicağim.
exel tablosu bencede olur... hersey süper bence...ben egleneden sona su exel tablosu ile uğrasip ekliyim..

Bende şimdi şekersiz nescafe yapacağım kendime

herkese mutlu sağlıklı haftalar dilerim yeni eğitim dönemimiz de hayırlı olur inşallah
nursena mümkün olsa benim büyük kızım da karnım ağrıdı diye arardı eminim :)isteksiz gitti okula boynunu büktü nerdeyse cadı
ben de bir çay daha içip çıkacağım hem yürürüm hem de işim var kızılayda

inşallah Cecom şimdik bende koydum şişeyi önüme içiyorum wc den çıkamayacağım ama olsun suyun faydası çok...

işler yoğun yardımcımda yok bu hafta baya koşuşturmacalı geçecek...regl de oldum az önce hadi bakalım cumaya hayırlısı inşallah...

günaydın tatlım...
Herşeyde bir hayır vardır canım Allahım bize nasib etsin inşallah tez zamanda...üzülme kimseyi takma bizim sınavımız bu...

Gününüz aydın olsun hatun kısmısı.

emineciğim,yeni yaşın sana hayalini kurduklarını gerçekleştiren bir yıl olsun..

nursena,teşekkür ederim verdiğin link için eşimi arayıp haber ettim baksın diye yine yoğunum dedi.
Masa gündeme geldiğinden beri hep yoğun...
Umarım bitmeden bakalabiliriz..

menüler paylaşılmaya başlanmış ne güzel..Ben de vakit buldukça yazacağım ham yaptıklarımı..
günün sonun da tüm günün yendikleri paylaşılsa daha iyi olur gibi..

Ha bir de ufak bir öneri, öyle ukala bir şekil de yorum yapmayalım arkadaşlar..sonuçta burda ki herkes belli bir birikime sahip sadece uygulamada zorluk çekiliyor..
sonra bu güzel atmosfer bozulmasın faydalı olacağız diye :)
Aynurcuğum hoş döndün yuvana..

efeeeem,geçmiş olsun canım...

Son düzenleme:
selam fıstıklaarıımm

ben geldimm , canım çok sıkkın , yeni okulumda herşey (afedersiniz) bok gibi , sinirim tepemdeeeeee ,çook mutsuzummm

eve geldim şimdi , öğlen 1 de toplantı varrr !!!!!!

canim cok gecmis olsun , üzüldüm.ama merak etme cocuklar ayse ablanin dedigi gibi daha dayanikli.atlatir insallah en kisa zamanda.havalarda bir tuhaf.biliyorsundur gerci ama bol bol sivi verin.

Aleyküm selam Ayse abla, evet ya dün geceden beri bu reklam var (( insan hic degilse, mayo bikini reklami filan yapardida, motive olurduk hic degilse bizde öyle olcaz diye DD

Günaydın kızlar,
Sanırım kilo çizelgem tamamdır:)
Yeşil çay ve bir tane yağsız tost ile yapılan kahvaltıda tamamdır.
Kazam mübarek olsun

isik hiziyla asagi inip bir daha hic kipirdamisin insallah hedefin :)

canim benim üzülme ne olur, olur, herseyin bir sirasi var, konusmustuk hatirliyorsan bunlari.ben evlendikten 5 sene sonra oldu cocuk, ne yapalim yani,Allah in takdiri bu.cok soru soranlarda olursa `` amannn o kadar merakliysaniz siz yapin birer tane, ben daha esime doymadim dersin ;D azicik edepsizlige vur , bir daha agzini acip soran olmaz DD

nuhancim anlayabildim nasil bir fikir sundugunu (azicik gec oldu D) isteyen sadece yedigi kacamagi yazsa olmaz mi? uzun uzun yazasim yok benim galiba :S gerci en son 3 hafta kadar önce kurabiye yemistim 5 tane ve köpekler gibide pisman olmustum o gün bugündür hic kacamagim yok :) ama zaten ben sadece 3 ögün yiyorum.tamam ya bende varim listede, yazarim hepsini dogru dürüst birsey yemiyorum zaten.anladigim kadariyla ictiklerimizide yazicakmisiz olur tamam. bende varim :)

yena netten sipariş ver :))))))))))))))))))oldu olacak
selam fıstıklaarıımm

ben geldimm , canım çok sıkkın , yeni okulumda herşey (afedersiniz) bok gibi , sinirim tepemdeeeeee ,çook mutsuzummm

olur yeni ortam cancazımm alışırsın akışıına burak cücüşüm akışına:)))))))

ohhh yürü asu yürüüü anam 5 gündürr aralıksız yağmur yağıyoo fenalardayım bennnnresmenn

nuhann ben biraz kokşum don konusunfa biraz fantazi katarsan benimkinee:))))))))))

yenacim dün aksam gördüm oglun hastalanmis, alerjisi varmis. ne alerjisi? kac yasinda ? simdi durumu nasil ?
benim kizimda alerjik, simdi 7 yasina giricek 1 ay sonra ama masallahi var canim, artik öyle kolay hastalanmiyor.ama 4 ve 5 yaslari tamamen bir kabustu bizim icin.6 ay icinde 2 kere zatüre, 3 kere zatüre baslangici , 4 kere bronsit gecirmisti.bunlardan dördünde hastanede yatmak zorunda kalmistik oksijen takviyesi icin, kendi kendine nefes alamiyordu.benim kizimin tor alerjisi var, kedi köpek alerjiside var.ama inan bana zamanla direncleri artiyor, bak ben kizima ve ogluma hergün 2 corba kasigi keciboynuzu pekmezi iciriyorum, ve ac karinla yemeklerden önce birer cay kasigi cörekotu yutturuyorum.yogurdun icine koyup yada balin icine koyup verebilirsin.ben bu iki seyin cok faydasini gördügümüze inaniyorum,düzenli yaptigimdan beri doktor yüzü görmedik henüz ki burda bu sene kis cok soguk geciyor.yapmaya baslayali 6 ay oluyor.denemeni tavsiye ederim, faydasi var zarari yok bebegim.

selam fıstıklaarıımm

üzülme daha alisamadigindandir, zaman gecsin , kaynasirsin herkesle. insallah(amin)

slm zayıııf hatunlaar
biz kızçemle çok iyiz umarım sizlerde öylesinizdir
24. haftaya girdik 7. aya girmeye 1 hafta kaldı heyecan bastı yaaaafff doğuma çok az kaldıı
uzun zamandır giremiyorum geçen hafta dr. gittim bu dr. da kıza benzio dedi artık benziyo falan demelerinden çok sıkıldım kesin olarak konuşmuyolar ki(
ama ben hazırlıklara başladım bile hastane çıkışında bi tuafiyeye giridim bi dünya ip aldım babanneyle
çok güzel ciciler yaptık fotoları atarım bi ara
artık bu saatten sonra değişirde pipi gösterirrse kız cicilerini giydiririm kusura bakmasın bananee
göbeğimiz baya büyüdü birden bire çıktı şimdiye kadar bişey yoktu..
94ü gördüm tartıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…