- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
gunaydin hatunlar gunumuz az kalorili gecsin insiyiki dogmussun canm yeni yasinda birsuru kilolar verip daha mutlu saglikli olmani dilerim canm
canm ne guzel su teketiyorsun masallah sana
bende bol bol iciyorum yoksa sadece yediklerimi azaltarak yararini goremiyorum
slm cecoo plalarında başarılar dilerimm arkadaşımm...hep böle devam etsin inşallahh......yaaa ben fikrine bayıldımm...zorunlu kelimesi listeye girsemmi diye düşündürdü benii...bende elimden geldiğimce yazarım listemii kaçamakları kesin yazarımm...cezamm neysedee çekerimm artıkınn...domates yumurtaa..vurun bana vurunnn....
selamün aleyküm herkese günaydın...
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz doğru yerdesiniz...
bende menümü yazıyım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
kk kadardır beyaz peynir
1 tk pekmez
2 dilim tam tahıllı ekmek
yeşillik
ara
ekmeğin ucunu aldım 3-4 tane patates+1 çatal peynir ve şekersiz çay ile içiyorum...
hala antibiyotik kullanıyorum ve sabah yüzüğüm zor oldu acayip şişmişim kızlar...su içemiyorum ki kış başlayalı...
slm kızlarrrr...herkeze günaydınlarrr...sınavlarr bitti çok şükürr..cumartesi güzeldide pazar feci zordu...soruların çoğu yoruma dayalıydıı örgün eğitimi aratmayan cinstendi bakalım hayırlısıı....sonunda 83 leri gördümm inşalah 82 ler ve 7 li rakamlarıda görürürmm...benimki fiziki görüntüyü geçti çocuk davasına döndü...2 ay sonra 4 yıl olacak benim evleneliiiidaha milletin çocuk soruları bitirdi beni....haftaya alt kattaki eltim doğuruyorr...1 ay sonrada diğer eltimmmm..bizde böle durumlarrrr...hafta sonu acıkk kaçamaklarımm oldu kızlarrrr....ama tam starttt yola devammmmm...
selamün aleyküm şekerlerim
anammm sağım solum önüm arkam nutella olmuş
site yönetimine 'hanım hanımm bu ne perhiz bu ne lahana turşusuuu?'diyesim varrr
reklam al da edebinle al di mi
çok geçmiş olsun tatlım,daha iyidir merak etme çocuklar hastalık konusunda biz gibi değiller daha dayanıklılar
slm kızlarrrr...herkeze günaydınlarrr...sınavlarr bitti çok şükürr..cumartesi güzeldide pazar feci zordu...soruların çoğu yoruma dayalıydıı örgün eğitimi aratmayan cinstendi bakalım hayırlısıı....sonunda 83 leri gördümm inşalah 82 ler ve 7 li rakamlarıda görürürmm...benimki fiziki görüntüyü geçti çocuk davasına döndü...2 ay sonra 4 yıl olacak benim evleneliiiidaha milletin çocuk soruları bitirdi beni....haftaya alt kattaki eltim doğuruyorr...1 ay sonrada diğer eltimmmm..bizde böle durumlarrrr...hafta sonu acıkk kaçamaklarımm oldu kızlarrrr....ama tam starttt yola devammmmm...
Günaydın herkeslere... Mutluluk dolu bi hafta diliyorum....
Bende bu sabah tartıldım ve sonunda besmele çekip başladım.. yarın yarın yarın diye diye baslayamıyordum, bugün artık bugün, yarın yok çok sükür
masallah canım ne güzel kilo vermişssin.. ne kadar zamanda verdin sorması ayıp
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi hafta diliyorum valla çok yorgunum uykusuzum dün gece oğluşum ateşlendi ateş düşürücü verdim sabah biraz daha iyiydi ama bırakıp geldim mecburen birazdan arıcam inşallah daha iyidirgeçmiş baya birikmiş pek okuyamadım işlerim var genel olarak hasta olanlar varsa geçmiş olsun yeni gelenler varsa hoşgeldiler yine okumaya çalışırım geçmişi öpüldünüz kızlar
Nuhan abla senin hangi donu istersin sorunu gördüm ben çilekli olanı istiyorum mümkünse
ya kızlar bi yediklerimizi yazma hatta kaçamaklarımızı kırmızıyla yazma gibi bi furya almış başını gidiyo geçmişi okuyamadım bi türlü oyüzden olaya fransız kaldım bi anlatın bana ben yine okucamda geçmişi öncesinde bi öğreniyim size zahmet
Eminecim doğum günün kutlu olsun yeni gördüm kusura bakma nice sağlıklımutlu yaşlerın olsun inşallah
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Şükür planladığım gibi erken kalkabildimhemde ne erken saat 6ya 10 kala uyandım şu an felaket uykum var aslında ama olsun inat ettim yatmayacağım
Önce bir güzel limonlu suyumu içtim sonrada yarım saat sonrasında kahvaltı ettik
Hazır aklımdayken yediklerimide yazayım ;
1 fincan yeşil çay
2 dilim ekmek
6 dilim domates
1 Salatalık
4 zeytin
2 KK beyaz peynir
500 ml su
ara; 1 Yeşil çay ( hatta birazdan da bir yeşil elma yiyeceğimAnammm erken kalkınca insan daha mı çabuk acıkıyor sanki )
Neyse sağlıklı şeyler yersem veya bol su içersem zararı olmaz faydası olur bence
Umarım akşama kadar bu şekilde devam ederim
Kızzzzzzzz o nasıl bir menü öylesırf zarar
Hadi Sarmayla bruchetta tamam desek o içli köfteyle tava böreği fazla değilmi orayaHe sen yemiyeceksen sorun yok
Valla yine sen bilirsin güzelim ama bir tatlı bir tuzlu birde salata yeterli olmazmıydı sankizaten hamişlerde fazla yemesinler sonra doğumdan sonra gelirler buraya ablalarıımızzzzzzzzzz yetişin kilomuz kaldı diye
Şaka şaka onlara herşey serbest
Canım kızkardeşimin kayınvalidesinden öğrendiğim bir salata vardı hem rengareng hemde çok lezzetli
ARpa şehriye salatası
Kısaca anlatıyorum
Arpa şehriyeleri bir güzel haşlıyorsun ama iyice hamur olmayacak şekilde
İçine közlenmiş kırmızı biber doğruyorsun minik minik ( hatta istersen hazır köz biberde kullanabilirsin hani şu turşu gibi olanlar )
ince ince taze soğan doğruyorsun
birkaç tane salatalık turşusuda ekleyebilirsin
buzlukta varsa mısır haşlayıp ekleyebilirsin ( konservede olur )
Bol maydanoz ve dere otuda ekliyorsunüzerine de bol limon birazda hakiki zeytinyağ döküyorsun
Süper birşey oluyor ve çokda hafif
Görüntü desen yemeye kıyamazsın
Canım cumadan itibaren yazmaya başlayalım demişsin zaten
Sabah erken kalkınca benimde saksı daha iyi çalışmaya başladı anlaşılannerden aklıma geldiyse benimde bu liste aklıma takıldı nasıl en basit şekilde yapabiliriz diye
Yine siz bilirsiniz ama benim aklıma şöyle bir çözüm geldi
Bu listeye dahil olmak isteyen herkesi Excellde bir tablo hazırlayıp eklersin ( hani hazır kutu kutu oluyor ya)
Nasılsa geçmişi okuyorsun sende benim gibi hergün
Şimdi o listeye dahil olanlar menülerini yazarken kaçamakları senin dediğin gibi kırmızı yazarlarsa gözden kaçırmazsın ve her gün kaçamak yapanların önüne kaçamak başına 1 artı kondurursun
Cuma günüde en çok yıldızı olanlarıda tombiş listesinde ilan edersin bizde domatis atarız
Menü paylaşamam ama kaçamakları kesin yazarım diyenlerde arada kaynamasın diye hem kırmızı hemde büyük birşekilde yazsınlar
Yani benimkisi nacizane bir fikireğer aklına yatarsa çoğunlukta tamamdır derse bu şekilde çok fazla iş olmaz gibime geliyor ama tabi yine sen bilirsin. Belki senin daha güzel bir fikir gelir aklına ama dedim yinede bir söylim içimde kalmasın
hasladiktan sonra, yag ve sogan kavurup, kurularida mi katip kavurmaliyim salcayla ??
sarimsakli yogurtlu yapmak istersem nasil yapcam canim bi yazarmisin ?
Valla hayir demem hayatim kurz bi yazarmisin :)) cok tesekkürleeer
cecosum kahvaltin süper,
bugün bende yazamay baslicağim.
exel tablosu bencede olur... hersey süper bence...ben egleneden sona su exel tablosu ile uğrasip ekliyim..
inşallah Cecom şimdik bende koydum şişeyi önüme içiyorum wc den çıkamayacağım ama olsun suyun faydası çok...Canım inşallah bir an önce iyileşirsinde antibiyotiği kesip o ödemlerden kurtulursun
Bende çok zorluyorum kendimi su içmek içindaha doğrusu sıcaklarda terledikce su içiyor ama şimdi terlemeyince hiç canım istemiyor. Yeşil çay tüketmeye çalışsın belki bir faydası olur
Umarım bir an önce şişliklerinden kurtulursun
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu ve bol eksili bi hafta diliyorum valla çok yorgunum uykusuzum dün gece oğluşum ateşlendi ateş düşürücü verdim sabah biraz daha iyiydi ama bırakıp geldim mecburen birazdan arıcam inşallah daha iyidirgeçmiş baya birikmiş pek okuyamadım işlerim var genel olarak hasta olanlar varsa geçmiş olsun yeni gelenler varsa hoşgeldiler yine okumaya çalışırım geçmişi öpüldünüz kızlar
Nuhan abla senin hangi donu istersin sorunu gördüm ben çilekli olanı istiyorum mümkünse
selamün aleyküm şekerlerim
anammm sağım solum önüm arkam nutella olmuş
site yönetimine 'hanım hanımm bu ne perhiz bu ne lahana turşusuuu?'diyesim varrr
reklam al da edebinle al di mi
çok geçmiş olsun tatlım,daha iyidir merak etme çocuklar hastalık konusunda biz gibi değiller daha dayanıklılar
Günaydın kızlar,
Sanırım kilo çizelgem tamamdır:)
Yeşil çay ve bir tane yağsız tost ile yapılan kahvaltıda tamamdır.
Kazam mübarek olsun
Hepinize ayri ayri çok tesekkürederim...bu bölgede açık veteriner bulamadım... arabada tarcinla bi 2, 2.5 saat gezdik. Sanirim çok büyük acısı yok. sadece yürümek istemiyor. Galiba üzerine basinca aciyor. Çünkü aci çeker gibi bir hali yok. Tarçini yanliz birakmak istemedim ama sonra birakip spora falan gittim.. ben yokken uyumus falan. bakalim yarin sabah olsun artik bir veterinere gideriz. Gece uyanip uyanip baktigim için bütün gün sersem gibiydim. bir ara uyudum hatta... anca geldim...
xay sende kedine fotografini koyarmisin? meyra bayilir.
Oyyy ne seker ya. Nazini yerim ben onun. Galiba evde hayvan beslemekle cocuk buyutmek birbirine cok benziyor. Hastalaninca uykusuz kalmak falan. Cok gecmis olsun. İns ciddi birsey dgildir.
yena netten sipariş ver :))))))))))))))))))oldu olacakGününüz aydın olsun hatun kısmısı.
emineciğim,yeni yaşın sana hayalini kurduklarını gerçekleştiren bir yıl olsun..
nursena,teşekkür ederim verdiğin link için eşimi arayıp haber ettim baksın diye yine yoğunum dedi.
Masa gündeme geldiğinden beri hep yoğun...
Umarım bitmeden bakalabiliriz..
menüler paylaşılmaya başlanmış ne güzel..Ben de vakit buldukça yazacağım ham yaptıklarımı..
günün sonun da tüm günün yendikleri paylaşılsa daha iyi olur gibi..
Ha bir de ufak bir öneri, öyle ukala bir şekil de yorum yapmayalım arkadaşlar..sonuçta burda ki herkes belli bir birikime sahip sadece uygulamada zorluk çekiliyor..
sonra bu güzel atmosfer bozulmasın faydalı olacağız diye :)
Aynurcuğum hoş döndün yuvana..
efeeeem,geçmiş olsun canım...
olur yeni ortam cancazımm alışırsın akışıına burak cücüşüm akışına:)))))))selam fıstıklaarıımm
ben geldimm , canım çok sıkkın , yeni okulumda herşey (afedersiniz) bok gibi , sinirim tepemdeeeeee ,çook mutsuzummm
eve geldim şimdi , öğlen 1 de toplantı varrr !!!!!!
ohhh yürü asu yürüüü anam 5 gündürr aralıksız yağmur yağıyoo fenalardayım bennnnresmennherkese mutlu sağlıklı haftalar dilerim yeni eğitim dönemimiz de hayırlı olur inşallah
nursena mümkün olsa benim büyük kızım da karnım ağrıdı diye arardı eminim :)isteksiz gitti okula boynunu büktü nerdeyse cadı
ben de bir çay daha içip çıkacağım hem yürürüm hem de işim var kızılayda
Gününüz aydın olsun hatun kısmısı.
emineciğim,yeni yaşın sana hayalini kurduklarını gerçekleştiren bir yıl olsun..
nursena,teşekkür ederim verdiğin link için eşimi arayıp haber ettim baksın diye yine yoğunum dedi.
Masa gündeme geldiğinden beri hep yoğun...
Umarım bitmeden bakalabiliriz..
menüler paylaşılmaya başlanmış ne güzel..Ben de vakit buldukça yazacağım ham yaptıklarımı..
günün sonun da tüm günün yendikleri paylaşılsa daha iyi olur gibi..
Ha bir de ufak bir öneri, öyle ukala bir şekil de yorum yapmayalım arkadaşlar..sonuçta burda ki herkes belli bir birikime sahip sadece uygulamada zorluk çekiliyor..
sonra bu güzel atmosfer bozulmasın faydalı olacağız diye :)
Aynurcuğum hoş döndün yuvana..
efeeeem,geçmiş olsun canım...
selam fıstıklaarıımm
ben geldimm , canım çok sıkkın , yeni okulumda herşey (afedersiniz) bok gibi , sinirim tepemdeeeeee ,çook mutsuzummm
eve geldim şimdi , öğlen 1 de toplantı varrr !!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?