yena netten sipariş ver :))))))))))))))))))oldu olacak
olur yeni ortam cancazımm alışırsın akışıına burak cücüşüm akışına:)))))))
ohhh yürü asu yürüüü anam 5 gündürr aralıksız yağmur yağıyoo fenalardayım bennnnresmenn
nuhann ben biraz kokşum don konusunfa biraz fantazi katarsan benimkinee:))))))))))
selam fıstıklaarıımm
ben geldimm , canım çok sıkkın , yeni okulumda herşey (afedersiniz) bok gibi , sinirim tepemdeeeeee ,çook mutsuzummm
eve geldim şimdi , öğlen 1 de toplantı varrr !!!!!!
slm zayıııf hatunlaar
biz kızçemle çok iyiz umarım sizlerde öylesinizdir
24. haftaya girdik 7. aya girmeye 1 hafta kaldı heyecan bastı yaaaafff doğuma çok az kaldıı
uzun zamandır giremiyorum geçen hafta dr. gittim bu dr. da kıza benzio dedi artık benziyo falan demelerinden çok sıkıldım kesin olarak konuşmuyolar ki(
ama ben hazırlıklara başladım bile hastane çıkışında bi tuafiyeye giridim bi dünya ip aldım babanneyle
çok güzel ciciler yaptık fotoları atarım bi ara
artık bu saatten sonra değişirde pipi gösterirrse kız cicilerini giydiririm kusura bakmasın bananee
göbeğimiz baya büyüdü birden bire çıktı şimdiye kadar bişey yoktu..
94ü gördüm tartıda
Canım biliyorum çok üzülüyorsun 4 sene oldu bir bebişimiz yok diye ama inan herşeyde bir hayır vardır
Buda senin sınavın ve ben inanıyorum bu sene kilo verme işini bitirdiğin an Rabbim sana sağlıklı, hayırlı ve dünya güzeli bir bebiş nasip edecektir......Aminnnnnnnnnnnnnnnn
İnsanların ne düşündüklerini yada ne söylediklerini umursama sonuçta sen Allaha inancı olan birisin ve Rabbim şu an zamanı değil diyorsa bunda mutlaka bir neden vardır
Ben gerçekten canı gönülden inanıyorum seninde Merry ( meryemin )de en kısa zamanda müjdelerini alacağız
o yüzden pes etmek yokkkkkkkkkkkk:
masallah canım ne güzel kilo vermişssin.. ne kadar zamanda verdin sorması ayıp
GÜNAYDIN KIZLARRRRR
MEHTAPP ın bilgisayarı bozulmuş foruma gelemiyorum diye mesaj atmış faceden selamı var sizlere bilginiz olsun
slm kızlarrrr...herkeze günaydınlarrr...sınavlarr bitti çok şükürr..cumartesi güzeldide pazar feci zordu...soruların çoğu yoruma dayalıydıı örgün eğitimi aratmayan cinstendi bakalım hayırlısıı....sonunda 83 leri gördümm inşalah 82 ler ve 7 li rakamlarıda görürürmm...benimki fiziki görüntüyü geçti çocuk davasına döndü...2 ay sonra 4 yıl olacak benim evleneliiiidaha milletin çocuk soruları bitirdi beni....haftaya alt kattaki eltim doğuruyorr...1 ay sonrada diğer eltimmmm..bizde böle durumlarrrr...hafta sonu acıkk kaçamaklarımm oldu kızlarrrr....ama tam starttt yola devammmmm...
çok saol ayşe abla ama biraz önce aradım pek iyi değilmiş sanırım fena üşütmüş inşallah biran önce iyileşir
ayy hiç aklıma gelmemişti bikini mayo reklamı falan Allah iyiliğini versin hemicanim cok gecmis olsun , üzüldüm.ama merak etme cocuklar ayse ablanin dedigi gibi daha dayanikli.atlatir insallah en kisa zamanda.havalarda bir tuhaf.biliyorsundur gerci ama bol bol sivi verin.
Aleyküm selam Ayse abla, evet ya dün geceden beri bu reklam var(( insan hic degilse, mayo bikini reklami filan yapardida, motive olurduk hic degilse bizde öyle olcaz diye DD
selam fıstıklaarıımm
ben geldimm , canım çok sıkkın , yeni okulumda herşey (afedersiniz) bok gibi , sinirim tepemdeeeeee ,çook mutsuzummm
eve geldim şimdi , öğlen 1 de toplantı varrr !!!!!!
slm zayıııf hatunlaar
biz kızçemle çok iyiz umarım sizlerde öylesinizdir
24. haftaya girdik 7. aya girmeye 1 hafta kaldı heyecan bastı yaaaafff doğuma çok az kaldıı
uzun zamandır giremiyorum geçen hafta dr. gittim bu dr. da kıza benzio dedi artık benziyo falan demelerinden çok sıkıldım kesin olarak konuşmuyolar ki(
ama ben hazırlıklara başladım bile hastane çıkışında bi tuafiyeye giridim bi dünya ip aldım babanneyle
çok güzel ciciler yaptık fotoları atarım bi ara
artık bu saatten sonra değişirde pipi gösterirrse kız cicilerini giydiririm kusura bakmasın bananee
göbeğimiz baya büyüdü birden bire çıktı şimdiye kadar bişey yoktu..
94ü gördüm tartıda
Kıslar, kuralları asağidaki sizeden edindiğim izlenimlere göre yeniden düzenledim... Simdi nasil olmus. Bu hali le herkez katilmak istermi? yada hangi maddeyi değistirelim?
Kaçamak Yarışması
1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde yada fotoğraf çekerek topikte yayınlayabilir.
2- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
3- Abartılı ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek fotoğraflarının paylaşılması yaktır.
4- Üye yemek listesini yayınlamasa bile, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte yayınlar.
5- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
6- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapıan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
7- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
8- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.
En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu
Haftanın en çok kilo veren birincisi: Kaçamak şişkosuna
Haftanın en çok kilo veren ikinicisi: Kaçamak dombilisine
Haftanın en çok kilo veren ücüncüsü : Kaçamak tonbuluna
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.
bu arada şu yandaki nutellalara çok güldüm yaaa. markette hep ağzımın suyu akar o reyonda. hep bi alıyımmı diye bi gelgit yaşarım.
aminnnnn inşallahhh..kadere boynum kıldan inceee..beni yıpratan tedavi süreci bu zamana kadar olmadı kendiliğinden artık tedaviye başlıcam sanırımm ondan birasda bazen daralmalarım...şimdilik yeni gelen bebekler beni idare ederaleyküm selam canım sende selam söylersin
selam tatlım,sınavlar bitti bizi de bitirdi inşallah iyi sonuçlar alırız
hadi bakalım hızlıca 70 leri de görürsün inşallah
çocuk için kimsenin dediğini takma canım Rabbim onun saatini zamanını ayarlamıştır,cahil insanlar işte hiç moralini bozma
benim erkek kardeşiminde 4 yıl çocukları olmadı sonra aniden hamile kaldı bıcırığımız 1 yaşında şimdi
aman peş peşe doğursunlar iyi işte, senin bebişin geldiğinde onlarınki büyümüş olur, papuçlarını dama atar
Allah en kısa zamanda sana ve tüm topikimdeki isteyen arkadaşlarıma evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah aminnn
:[/B]
eee öyle ama ayse abla, fena mi olurdu ? baktikca hirslanirdik ahahahDD neyse ben gidim yapilcak cok is var. cocuklarda evde ,oyalanmak istiyorlar.ben pc basinda olmuyor.
aminnnnn inşallahhh..kadere boynum kıldan inceee..beni yıpratan tedavi süreci bu zamana kadar olmadı kendiliğinden artık tedaviye başlıcam sanırımm ondan birasda bazen daralmalarım...şimdilik yeni gelen bebekler beni idare ederzaten kisme bilmiyor benim rahatsızlığımı herkezz çocuk düşünmüyoruz biliyor o yüzden biras daha rahatımm..duaların için kocaman aminnnnnnnn diyorummm...valla sınazlar benim pazar günü zor geçti ama kestiremiyorum sonucu bu sistem değişikliği yüzündenn...bakalım hayırlsııı..
ewettttttttttttt pesssssss etmekk yokkk....84ü de kırdımmm...ohh sıra 82 deee :):):) yaa meryemden haber alamıyorumm..ne alemdee senin bi bilgin varmı..burdan msj da attım ama ses gelmedii....[/B]
canım onlar aslında irade testi bize yönetimin özel hediyesi
hiç de canım çekmedi kiiii hıhh
Anammmm ben niye göremedim onlarıvalla nasıl yazılara odaklandıysam görmedim ben hiç onları hatta siz söyleyince baya bir inceledim ama yok anam hala göremedim
Zaten pek sevmem ama görmediğimde iyi olmuş yoksa başka şeyleri aklıma getirirdi kim bilir
kız sağda solda kol gibi nutella reklamları var nası görmedin
çok sağol canım yaa valla bende pek inanamıyorum böle cetvele bakınca bazen ana bu benimmi gerçekten diyorum.inşallah sende diyeceksin aynılarını..çünkü bende senin gibi aynı sorularla başlamıştım buraya...şimdi siz bana soruyorsunuzz...gecen 2012 ye girişte başlamıştımmm diyete ilk5 ayda verdim çoğu kilomu 8 aydır felan takılıydım 85..86 larda şükür buraya döndüm ve 83 ü gördümm...buradan uzak kalmaa..sende vereceksin inşallahhh...
inşallah canım ya, birazda hızlı kilo vermem lazım o yüzden elma diyetine başladım bugün, arada 1-2 gün bozarım bzen mecbur kaldığımda ama onun dısında elma diyeti yapacağım.. inşallah hızlı bi şekilde veririm, yolum çok uzun die, gözüm korkuyo... yıllardır da böyle kiloluyum, çok sıkıldım... inşallah kilo cetvelim senin gibi ilerler bir gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?