Ben şubatın 5 inde başladım, hafif ve kalori takipli rejim yapıyorum. (1600 kalori) 43 yaşındayım ve 1.68 boyundayım ve masa başında çalışıyorum ve biri 9 diğeri 15 yaşında iki çocuğum var (ki onlar için de sık sık pilavlar, makarnalar, patatesler, kekler, poğaçaler pişirmek zorundayım).
Buna rağmen ilk hafta (ki bir hafta bile olmadı) bana büyük moral oldu.., hayatımda ilk defa diyet yapıyorum, 5 yıl öncesine kadar hiçbir zaman kilo sorunum yoktu...
Moralini bozma.., 7 gün diyet yapmasa idim halen 92 kg. çıkacaktım en iyi ihtimalle yada 93 bile çıkabilirdim.., oysa 89.3 kg. gösterdi baskül
erteleme sakın....
Sn Özka82
Tamamen haklısınız da; sonuçta bu yemekleri tamamen menüden çıkarmak da imkansız..., özellikle bizim evde nutellayı almamak mümkün değil..
Yine de ekstrem bir durum gelişmez ise; çünkü diyette yeni yeni deneyim kazanıyorum,,, pişirip yememek de çok zor değil
Ben sadece bu diyet işini ertelediğim ve 5 yıldır 90 kg. civarında yaşamak zorunda kaldığım için kızıyorum nispeten kendime... Yine de herşeyin bir zamanı var... Gardırobumu değiştireceğime kendimi değiştirebilirdim..
Asla katı diyete girmek fikrine bu arada sıcak bakmıyorum.., yoksunluk duygusu had safhada stress, yüksek kortizol hormonu ve sonuçsuz çaba döngüsünden ibaret.. Bence diyet yapan insan tedirgin, aç olmamalı...
Sn Özka82
Tamamen haklısınız da; sonuçta bu yemekleri tamamen menüden çıkarmak da imkansız..., özellikle bizim evde nutellayı almamak mümkün değil..
Yine de ekstrem bir durum gelişmez ise; çünkü diyette yeni yeni deneyim kazanıyorum,,, pişirip yememek de çok zor değil
Ben sadece bu diyet işini ertelediğim ve 5 yıldır 90 kg. civarında yaşamak zorunda kaldığım için kızıyorum nispeten kendime... Yine de herşeyin bir zamanı var... Gardırobumu değiştireceğime kendimi değiştirebilirdim..
Asla katı diyete girmek fikrine bu arada sıcak bakmıyorum.., yoksunluk duygusu had safhada stress, yüksek kortizol hormonu ve sonuçsuz çaba döngüsünden ibaret.. Bence diyet yapan insan tedirgin, aç olmamalı...
Oğlum 8 aylıkken bronşiolit ve evakar alerjisi olmuştu.., üstelik hayati riske girecek kadar akciğerleri dolmuş ve tıkanmıştı, bu duruma da yanlış teşhis ve gereksiz antibiyotik kullanımı sebep olmuştu.Sahgizem,
Oğlum4,5 yaşında geçen sene deri testin de toz,ev akarları alerjisi olduğu tespit edildi..
geçen 2 kış çok çektik 5 -6 kez acillik olduk.tıkandığı için...
Nasıl zor bir durum olduğunu sen de yaşadığın için bilirsin..Allah kimsenin başına vermesin onun zar zor nefes almaya çalışması insanın ömründen ömür götürüyor
Bu yıl çok şükür henüz o duruma gelmedik..Değişiklik gördüğüm an hemen ilacına başlıyorum bir iki gün de toparlanıyor bugün iyiy di mesela..
Okula bıraktım neşesi de yerindeydi..
KEçi boynuzu pekmezini geçen yıldan beri ben de içiriyorum. bir de evde mayaladığım kefiri veriyorum pek sevmiyor ama bir şekil de yutturuyorum :)
---
Çok işim var ve benim 1,5 saatim kaldı..
Kurufasulye pişiriyorum yanına pilav yapacağım..Salatayı eşim gelince yapar..
Ortalığı toparlamam lazım kahvem bitince...
dün yemek listesine baktım tavuk pilav ve çorba var dı değişiklik yapmadıysa yemek firması benim akşam yemeğim saydıklarım olacak...
sağlıklı ve hafif bir gün geçirmemiz dileğiyle esenkalın :)
Unutmadan nurgülcüğüm hayırlı,uğurlu,sağlıklı olsun prensesimiz..
Selam, düsündügüm başima geldi...tarçını gören veteriner zaten bayırtır diyordum ve bayıttılarkirik mirik çatlak çutlak yok...
Hani derler ya hayvanlar sahiplerine benzer diye. Kesinlikle inanın. Ben bunu kedime nasil yaptım.
sebep kiloymuş... yani konu kalçada biriken yağlar ve bu durum idrar olayini etkilemesi, kilo vermezse daha ciddi hasta olur ve ameliyat olmak zorunda kalirmis... Acil diyet mama aldik ve diyete basliyoruz bu aksam... kilo verdikce yürümesi ve idrar olayi düzeldikce sanirim yürümeside düzelecek...
Bende telestan n ögle yemeğimi simdi yedim... aksama toplu bilidirim yapacağım...
Bugun evin bütün erkekleri hasta... sevglimde sabah hasta geldi.. birden atesi yükseldi..onada ates düsürücü verdik uyuyor. Bir veteriner bir eczane, bir hastaya çorba yap eksik var markete koş derken saati 16,00 yaptim...
tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
bende diyordum bu kız nerelerde
Aleyküm selam canımSende çok selam söyle mehtapımıza
Işşallah bir an önce tamir olur bilgisayarıda yine aramıza dönerO arada şeytana uymasın sakın
slm zayıııf hatunlaar
biz kızçemle çok iyiz umarım sizlerde öylesinizdir
24. haftaya girdik 7. aya girmeye 1 hafta kaldı heyecan bastı yaaaafff doğuma çok az kaldıı
uzun zamandır giremiyorum geçen hafta dr. gittim bu dr. da kıza benzio dedi artık benziyo falan demelerinden çok sıkıldım kesin olarak konuşmuyolar ki(
ama ben hazırlıklara başladım bile hastane çıkışında bi tuafiyeye giridim bi dünya ip aldım babanneyle
çok güzel ciciler yaptık fotoları atarım bi ara
artık bu saatten sonra değişirde pipi gösterirrse kız cicilerini giydiririm kusura bakmasın bananee
göbeğimiz baya büyüdü birden bire çıktı şimdiye kadar bişey yoktu..
94ü gördüm tartıda
Kıslar, kuralları asağidaki sizeden edindiğim izlenimlere göre yeniden düzenledim... Simdi nasil olmus. Bu hali le herkez katilmak istermi? yada hangi maddeyi değistirelim?
Kaçamak Yarışması
1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde yada fotoğraf çekerek topikte yayınlayabilir.
2- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
3- Abartılı ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek fotoğraflarının paylaşılması yaktır.
4- Üye yemek listesini yayınlamasa bile, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte yayınlar.
5- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
6- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapıan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
7- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
8- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.
En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu
Haftanın en çok kilo veren birincisi: Kaçamak şişkosuna
Haftanın en çok kilo veren ikinicisi: Kaçamak dombilisine
Haftanın en çok kilo veren ücüncüsü : Kaçamak tonbuluna
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.
hahahaaabendemi kaçamakları kırmızıyla yazacammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?