Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimmmmm

Çok şükür bugün 19:00da mutfağı kapattım artık sadece su ve en fazla bir nescafe yada yeşil çay
Gündüz yediklerimi yazdım ama birde toplu yazayımda bende gördükçe gaza geleyim

Uyanır uyanmaz
1 Büyük fıncan sıcak suya limon ve çok az bal

Sabah

2 dilim ekmek
6 dilim domates
1 salatalık
4 zeytin
2 KK kadar beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
1 şişe su ( 500 ml )

Ara

1 Fincan yeşil çay, 1 yeşil elma

Öğlen

1 kase Çorba
1 büyük kase karışık salata
1 şişe su ( 750 ml )

Ara
2 şişe su ( 2 x 500 ml ), 3 dilim elma ( kücük cadıdan kalma )

Akşam

1 tabak zeytinyağlı Pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
2 - 3 parça Alman turşusu ( buradakiler kadar tuzlu değil )

Birazdan da şekersiz ve sütsüz bir nescafe içiceğim ( suyu koyayımda ) birde bol su yatana kadar

Sizce nasıl menüm kızlarrrrrrrrr
İnşallah hep böyle azimli davranabilirimde şu kilolardan bir an önce kurtulurum

Canım çok geçmiş olsun
Kayınpederin biraz düşüncesizlik yapmış ama belkide adamcağız bir an rahatsızlığını unutmuştur
Neyse RAbbim bir daha yaşatmasın ....Aminnnnn
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım yemek bize zarar sonuçta evde spor yaparak yada dışarda işi olanlarda artık dışarda koşturarak kilolarına veda eder inşallah

Canım pisiciğinede nişanlınada çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce iyileşirler Biliyorum şu an çok üzülüyorsun ama inanıyorum ki tarçın çok kısa sürede sağlığına kavuşacaktır Bu arada fırsatın oldukca onunla bol hareket edeceği oyunlar oynamaya çalışsın ne bileyim kurmali bir fare al peşinden ufak ufakta olsa yürüsün
Belki daha çabk faydasını görür

Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman
Umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnn

Valla sonraki mesajını görmeseydim yemeseydin keşke derdim ama zaten hem öğlen yemişsin hemde öğünün aşırı değildi
En güzel kaçamağı seçmişsin aslında kendine hem hafif hemde doyurucu

bendemi kaçamakları kırmızıyla yazacammm

Şekerim sen siyahla yazsanda olur sonuçta sana kırmızıdan vazgeç demek olmaz
Maksat gözümüze sokmak ki kaçırmayalım

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı çok rahat geçirirsin ve sonrada kaldığın yerden devam eder motivasyonun daimiliği için bizlere katılırsın
Bu arada benimde senden farkım yok iki normal doğum yaptım ama bir yerim ağrıdığında felaket mızmız oluyorum eşim bile ikinci bebeğimizde doğuma kadar yanımda olduğu için neler yaşadığımı bildiğinden hep der yaw nasıl doğurdun bu çocukları diye ama birde iyi huyum var ( övünmek gibi olmasın ) o an ağrım geçsin sanki hiç yaşayan ben değilim
Doğumdan sonra bile yürüyerek doğum haneden çıkmaya kalkıştım yok birşeyim bana hasta muamelesi yapmayın diye tabi prosedür gereği tekerlekli sandalyeyle çıkardılar odama bir kaç saat dinlendikten sonra da taburcu olmuştumda yürüyerek çıktım bu sefer hastaneden doktor bile ben senin gibisini görmedim demişti

Bu arada kan gurubuyla ilgili diyetten bahsetmişsin.
Ben şahsen okumadım onunla ilgili birşey ama gittiğim Spor Salonunda bir gün yeni tanıştığım bir bayan bana senin kan grubun A rh +'mi demişti bende şaşırıp aaa nerden biliyorsun dediğimde hocayla sohbet ederken protein ağırlıklı beslenince daha güzel kilo veriyorm sanki dediğimi duymuş meğer bayan o diyeti baya incelemiş ve benim kesinlikle protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi İki ay boyunca öyle beslendim ve gerçektende patır patır gitti bu ay biraz sebzeye ağırlık verdim ve tık yok ama eşimede öööö geldi her akşam et yemekten birde bütçeyi sarstın len hatun diye takılıp duruyordu bana
Neyse şimdi bir gün sebze bir gün protein yapacağım bakalım bu ay ne göreceğim olmadı yine proteine dönüş yaparım artık

Umarım sende faydasını görürsün

Canim çok tesekkürler... 7 yıldır baya bir veteriner gezdim. Bu veterinerede ilkkez gittik. Tarçın gerçekten çok ilginç nasi taniyor bilemiyorum veteneri görürür görmez bir kaplan kadar ses çikartıyor. aynen senin dedigin gibi.bizdede öyle hiç çocuk sevmeyiz. hiç misafir sevmeyiz... resmen evden kovar. çok mersi senin kedindemi sarman yada tekir. sanirim bu cinslerde asabiyet daha çok oluyormus.

insallah yasami boyunda bida bayiltilmak zorunda kalmaz. çok tesekkürler...
Kaçamak konusunda söyle düsünüyorum. herkesin diyeti farklı o yüzden ben bilemem senin diyetinde sülaç yoksa kesin kaçamak... ozaman kirimizla yazalim lüten..

evini güle güle kirlet.... tarcinida listeye aliyorum...kesin ilk hafta su sekilde... tariçin mama tabağından lezizi mamalari patisi ele seçip yeni light olanalar atıldı... bakalim artik yarın basiliyoz...
kaçamaksiz günler...

bendemi kaçamakları kırmızıyla yazacammm
hep bu kurali yazarken aklima geldin biliyormusun? sen mor yaz...

yavrular şuan okulun elle tutulur gözle görülür bi yanı yok , bakalım zamanla ne olacak

ama şunu biliyorumki mutlu değilimmm ....

ama bugun ilk gündü belki sonra fikrin değisir.. üzülme

Ben çok yorludum, sevgiliyi acıle götürdüm tahlil, serüm vs. sonra annesine teslim ettim geldim. Tabi bütün isler kaldı. Bu gece gececiyim.. Artik sabaha karsi yatarim...
Geçen hatfa bir müsteriye öneride bulunmusutum o isi yapmaya karar vermisler ve is geldi... ee tabi güzel haberlerde var..ortağin acil iğlesmesi lazım iş var.. çok acimasizim dimi?

Bende bildirim yapayim. En düzensiz günlerimden biriydi,
SP günü:
uyanir uyanmaz,
bir çorba kaşığı ev yapimi elma sirkesini ilik su ile içiyorum. ilaç vs.

sabah;
• yulaf kepeği hakkimin yarisini olusturan iki lokmalik dukan ekmeği. 2 dilim dana jambon, büyük bir paraça light beyaz peynir. 2 fincan sekersiz çay.
öğleyin;
• 3 adet derisiz fırinda pişmiş tavuk but. yaninda buharda haslanmış çig'e yakın, 3 parça broloki -3 parça kanrı bahar üzerine limon suyu, sarimsaklı bir tatli kaşiği sızma zeytin yağlı sos. Bir kase yoğurt.
4 parça sarimsak yuttum.
vitamin- omaga 3
ara: hastanede bir bardak sekersiz çay içtim.

Aksam;
• Tavuk suyuna çorba (yağsız unsuz, içinde çokca aci pul biber var), içinde bir but kadar tavuk eti vardı. tavada yağsız ispanak yaptım içine tavuk parçalari attım.

Yemek sonrası, sekersiz büyük fincan türk kahvesi yaptım. yanında dukan tirmesu yiyorum. arta kalan yulaf kepeği hakkim burada...genelikle kahvemi gündüz içerim fakat bugun anca firsat buldum ve bu gece uzun olacak... ilerleyen saate 2 büyük fincan limon dilimli demleme yesil çayımı içerim...

Bu saate kadar 2 litre kadar su içmişimdir. Su bardaklarimin içine birer dilim limon koyuyorum.
azicik dinleneyim islere basliyacağim...

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar;

Umarım hepiniz iyisinizdir....

1-2 gündür topiğe giremiyorum...Yorgan döşek yatmaktayım...Kullandığım ilaçların yan etkisi olarak feci karın ağrısı çekiyorum.Sanırım

sonrası ishale varacak.Çok halsizim...Yarın tekrar Dr'a gideceğim.Kusuruma bakmayın lütfen...İyileşince dibine kadar yardırırız.....

Hepinizi öpüyorum.....

cecoum, çok sağol.. günlük menün süper gidiyor. seni tebrik ederim... benim pisicik çok akilli yemek yemeyince dünyanın en güzel oyuncaklarida olsa sen kosturtmaya çalissanda tik diye oturuyor ve enerji server'e geçiyor hayata kipirdamiyor. bakalim artık yapcaz biseler çok sağol..

ya bezuşum bir doktara gitsen, sanirim tuhaf bir salgin var... Bizde acile gittik dedim ya, ishal ve yüksek ates için gittik. Dok. üsütmeyle birlikte gida dokunması olabilir dedi.. ben pek güvenmedim yarin geçmezse baska doktara gitmesini tavsiye edeceğim. Sana acil sifalar...

BEYZUS geçmiş olsun daha atlatamadınmı
kızlar evde çoookkk mişsafir var eşimin arkadaşları
netbukum açık duruyor arada bakıp kaçıyorum ama alıntı yapamıyorum bütün hastalara acil şifalar diliyorum tabiki tarçınada

geçmiş olsun ablacım sen iyileş yeter ki gerisi kolay

bugün diyet yine iyi değildi tam adapte olamadım malesef sanırım bu hafta da böyle geçecek gibi ama yine de elimden geldiğince dikkat ederim fırsat oldukça da yürürüm zaten

Canım çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce toparlanırsın Belki Doktor çok daha etkili ilaçlar verir
Bir an önce toparlanıp aramıza full enerjiyle döneceksin inşallahhhhhh.... Aminnnnnnnn

Canim ama napim yaaaaaaaaa Kizlarida bi tatli bi tuzluyla agirliyamamki simdi
Zaten ben bir iki sarmadan bruschettadan yerim, börekle icli köfteden uzak durmaya caliscam artik nekadar olursa
zaten bunlarida bi atlatayim artik son, ne misafir istiyorum nede kacamak,

tarifin icin tesekkür ederim canim bunuda denemeliyim en aciliindennnn

gunaydin hatunlar gunumuz az kalorili gecsin insiyiki dogmussun canm yeni yasinda birsuru kilolar verip daha mutlu saglikli olmani dilerim canm

cok tesekkür ederim canimmmmmmmmm insallah aminnn

hürremsultan doğum günün kutlu olsun...dün yazmaya fırsat bulamamışdım.

Cok sagol canimmmm

Eminecim doğum günün kutlu olsun yeni gördüm kusura bakma nice sağlıklımutlu yaşlerın olsun inşallah

Cok tesekkür ederim canim hep beraber insallah

canım geç kaldım biliyorum ama aynen dediğin gibi yapıp sarımsaklı yoğurdu üzerine döküp ham yapacaksın belki yapmışındır bile

asucum yaaaaaaaaaaa ben yapmadim onu yarin yapcam daha ama inanki anlamadim nasil yapacagimi
teker teker anlat lütfennn ay zahmet olcak sanada ama
biberleri haslicazmi yagda kizartcazmi kavurcazmi ben anlamadim,
bastan anlatirmisin lütfeeeeeeeeeeen :18:

Gününüz aydın olsun hatun kısmısı.

emineciğim,yeni yaşın sana hayalini kurduklarını gerçekleştiren bir yıl olsun..

Amiiin insallahhh cok tesekkür ederim yenacim

O kadar yazmistim. Hepsi gitti. Herkese merhalar diyim once.
Hurremcim dogumgunun kutlu olsun. Ceconun duasina bende amin diyorum. Tum topigimizin bekarlari icinde amin. İns gelecek yil oyle bir esle kutlarsin.

Sagol canimmmmm cok tesekkür ederim, insallah bütün bekarlarin ve benimde basima olsun
insallah canim cok sagol

Kızlarrrrrrrrrrr yaaa sabahın köründe uyanınca bugün akşam olmak bilmedi üstelik meğer ben hep acıkmadan yemek yiyormuşum 3 ana 3 ara öğün yapacağım diye tabi kilo veremem
Sabahtan beri sık sık acıktığımı hissettim yemek önceleri ve çok daha zevkle yedim yemeğimi değerini bilerek yavaş yavaş
Şu an okadar açım ki herifimi bile dişleyebilirim
Bırakın hayin köfte gelirken kücük cimciimeye atıştırmalık kraker tarzı birşeyler almış okadar alma diye tembihlediğim halde. Dedim resmen suikast yapmaya çalışıyorsun ama ben sana asla uymayacağım
Kücük cimcimeye biraz verdi oda Anneciğim bir tane ye diye ağzıma tıkmaya çalıştı ama sonra anneciğim karnım ağrıyor yiyemem sonra yerim dedim de rahat verdi tabi sonrada asla yemem

Seda Sayanın dediği gibi açımmmmmmmmmmm galiba zayıflıyorum

Meryemcim hoşgeldin. küsücez bak artık. tam vaktinde döndün. yaza kadar çok şeyler yapcaz senle :)
sık sık gel, Ebrudan haber alırsan bize de haber ver :) çok özledik sizi.
yapalım ebrucum ben hazırım:)

ebruyla geçenlerde konustuk cok iyi..yaramaz bir durum yokmuş hersey yolundaymıs
sizleri sordu..slmlarınızı söledim
meryemcim hoşgeldin canım çok sevindim daha iyi olmana
teşekkür ederim ablacım...sen de iyisin maaşallah
verelim cecoşummmm..ben senin kadar azimli degilim ama bakalım yavas yavas

ay keske baska birsey isteseymissineşref vaktiymiş demek

iisin dmi?kızlar nasıllar?minik cadı maceralara aynen devammı
selam cücüşleriiimmm

ben geldddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

çoookk özledim hepiniziii , valla bir bir burnumda tüttünüz haaa yavrukuşlarıımmm

hoşgeldin Aynurummmmmm
nasılsın bakalım,anneler nasıldı?

meyremini de gördün geldin dimi
senle denkleşemedik cok üzüldüm kılı kılına kaçırdık
ya ben erken döndüm ya sen gec kaldın cücüşüm

Son düzenleme asağidaki gibi...
artik kirmizilari bekiliyorum...

Kaçamak Yarışması

1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde yada fotoğraf çekerek topikte yayınlayabilir.
2- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
3- Abartılı ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek fotoğraflarının paylaşılması yasaktır.
4- Üye yemek listesini yayınlamasa bile, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte yayınlar.
5- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
6- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapılan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
7- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
8- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.

• En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
• İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
• Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu

Kaçamak yapmayanlar:
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.

zayiflamak için derler... çoook su iç...

sizler nasil su içiyorsunuz bu isin doğrusu nedir? bilen varsa anlatirmi?

ben nasi su içiyorum?

1- uyanir uyanmaz aça karnina ılık su

2- yemeklerden 20dak önce su
-yemekle su içmiyorum.
3- yemekten 1saat sonra su
4- ögleden sonra soğuk su..

günde 2-2.5 litre su içiyorum.
yanlismi doğrumu bilmiyorum..

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım
Hakikaten başka şey isteseymişim olucakmış ama senin gelmen yeterli güzelim daha ne isteyeyim
Bİrlikte kilo verelim yaza kadar bu bana yeter
Bu arada Ebrunun iyi olmasına çok sevindim inşallah oda arada fırsat bulup uğrayabilir tabi net bulursa

Benim cadılar çok iyiler şükür küçüğü hele tam fırlama
Bugün sırf ablasına at kuyruğu yaptığım için fesatlığından tokanın diğer eşini getirdi banada kuyruk yap diye hayır saçlarda kısa oldumu minicik birşey ama döndü ablasına baaaakkk ablaaa benim saçım daha güzel oldu demezmi sonra ablası saçını bozar gibi yapınca bir sinirlendi aaaa beyza annem saçımı topladı düzel düzel bozma git öküzzzzz diye bağırdı Şok olduk o anda ama meğer ablası ona gün içinde kızım ne inat ediyorsun öküzlük yapma demiş Zor tuttum kendiimi kahkaha atmamak için ama sonra ciddi ciddi kızdım ona sakın bir daha ablana böyle birşey söyleme çabuk özür dile o kelime pis bir kelime diye
En tatlı haliyle Ablacığım özür dilerim bir daha pis demiycem sana diye
Birde akşam babasına anlatıyor ben ablama öküz dedim sonra ama özür diledim diye Çok yüzsüz valla ne yapacağız bilmiyorum bununla

Bende senin gibi uyguluyorum canım su içme olayını Bİrde aralarda nescafeydi yeşil çaydı derken zaten 3 litreyi buluyoruz

gecmiş olsun efeeemmmmmm oglusuna.
ah salgın var sanırım çok dikkat etmek lazım..

bu arada nasılsın beni hatırladın mı:)))

umarım gecersin canım sınavlardan off bu yasta zor seni cok ii anlıyorum
eltilere de maasallah aman sen canını sıkma canım..bunda da vardır bi hayır
Aleyküm selam Ayse abla, evet ya dün geceden beri bu reklam var (( insan hic degilse, mayo bikini reklami filan yapardida, motive olurduk hic degilse bizde öyle olcaz diye DD
ay yorumuna cok güldüm arkadasım...
ama dogru söze de ne denir
nurgülcüm senden haber aldıgıma sevindim..ne güzel sağlıkla ilerliyorsun demek
ebruyla konustuk gecenlerde seni sordu sanırım 1 hafta falan vardı aranızda..
onun erkekmiş kesinleşmiş senin ki de bence kız
erkekler bişekilde belli edıyor kendini
ewettttttttttttt pesssssss etmekk yokkk....84ü de kırdımmm...ohh sıra 82 deee :):):) yaa meryemden haber alamıyorumm..ne alemdee senin bi bilgin varmı..burdan msj da attım ama ses gelmedii....

canımmm tebrik ediyorum 84ü kırdın demek

ben buradayım canım cumartesi yazdım görmedin demek
ben senin msjına cevap verdim cücüşüm ama..iyimisin bu arada?

ay nasıl da biliyor beni benim tombul kuşum diyene bak sen beni gecmişsin
geldim Adana dan kv rahatsız bugünde onun peşinde kosturduk sekeri var malum...

evde de kimse yoktu uzun sre ama yine de kirlenmiş..camlarla kapılarla bilare ilgilenecegim bi ara

eminecim sanırım ben karışık anlatıyorum çok basit aslında ister sadece biber istersen patlıcanla karışık da yapabilirsin canım
Malzemeler:

kurutulmuş biber
1 küçük kuru soğan
1-2 diş sarımsak
1 kase süzme yoğurt
zeytinyağ

Yapılışı:
Kurutulmuş biberleri kaynayan suda 15 dakika kadar haşlayıp süzgece alalım
biberler çok iri ise küçültelim
kuru soğanı minik doğrayıp zeytinyağında kavuralım,biberleri ekleyip kavurmaya devam edelim
biberleri servis tabağına alıp üstüne sarımsaklı yoğurdumuzu dökelim
afiyet olsun çıtır ekmekle de güzel yenir ama sen bir dilim tam buğdayla ye canım

Nuhan cım önceligikle Tarcın a acil zayıflamalar diliyorum.demek bizim hastalıgımızdan olmus

kaçamak olayına gelince sanırım listeye daha sonra girsem benim için iyi olur
yoksa bir süre kaçamak sikosu olarak hayatıma devam ederim

su içme düzenine baktımda yemekle su içmiyorum yazmıssın
ben kendime dikkat ettim su almadan sofraya oturmuyorum
bi iki lokmadan sonra hemen su içiyorum.
sofrada suyu çok tüketiyorum..yanlıs mı acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…