- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ben geldimmmmm
Çok şükür bugün 19:00da mutfağı kapattım artık sadece su ve en fazla bir nescafe yada yeşil çay
Gündüz yediklerimi yazdım ama birde toplu yazayımda bende gördükçe gaza geleyim
Uyanır uyanmaz
1 Büyük fıncan sıcak suya limon ve çok az bal
Sabah
2 dilim ekmek
6 dilim domates
1 salatalık
4 zeytin
2 KK kadar beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
1 şişe su ( 500 ml )
Ara
1 Fincan yeşil çay, 1 yeşil elma
Öğlen
1 kase Çorba
1 büyük kase karışık salata
1 şişe su ( 750 ml )
Ara
2 şişe su ( 2 x 500 ml ), 3 dilim elma ( kücük cadıdan kalma )
Akşam
1 tabak zeytinyağlı Pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
2 - 3 parça Alman turşusu ( buradakiler kadar tuzlu değil )
Birazdan da şekersiz ve sütsüz bir nescafe içiceğim ( suyu koyayımda ) birde bol su yatana kadar
Sizce nasıl menüm kızlarrrrrrrrr
İnşallah hep böyle azimli davranabilirimde şu kilolardan bir an önce kurtulurum
Canım çok geçmiş olsun
Kayınpederin biraz düşüncesizlik yapmış ama belkide adamcağız bir an rahatsızlığını unutmuştur
Neyse RAbbim bir daha yaşatmasın ....Aminnnnn
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım yemek bize zarar sonuçta evde spor yaparak yada dışarda işi olanlarda artık dışarda koşturarak kilolarına veda eder inşallah
Canım pisiciğinede nişanlınada çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce iyileşirler Biliyorum şu an çok üzülüyorsun ama inanıyorum ki tarçın çok kısa sürede sağlığına kavuşacaktır Bu arada fırsatın oldukca onunla bol hareket edeceği oyunlar oynamaya çalışsın ne bileyim kurmali bir fare al peşinden ufak ufakta olsa yürüsün
Belki daha çabk faydasını görür
Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman
Umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnn
Valla sonraki mesajını görmeseydim yemeseydin keşke derdim ama zaten hem öğlen yemişsin hemde öğünün aşırı değildi
En güzel kaçamağı seçmişsin aslında kendine hem hafif hemde doyurucu
Şekerim sen siyahla yazsanda olur sonuçta sana kırmızıdan vazgeç demek olmaz
Maksat gözümüze sokmak ki kaçırmayalım
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı çok rahat geçirirsin ve sonrada kaldığın yerden devam eder motivasyonun daimiliği için bizlere katılırsın
Bu arada benimde senden farkım yok iki normal doğum yaptım ama bir yerim ağrıdığında felaket mızmız oluyorum eşim bile ikinci bebeğimizde doğuma kadar yanımda olduğu için neler yaşadığımı bildiğinden hep der yaw nasıl doğurdun bu çocukları diye ama birde iyi huyum var ( övünmek gibi olmasın ) o an ağrım geçsin sanki hiç yaşayan ben değilim
Doğumdan sonra bile yürüyerek doğum haneden çıkmaya kalkıştım yok birşeyim bana hasta muamelesi yapmayın diye tabi prosedür gereği tekerlekli sandalyeyle çıkardılar odama bir kaç saat dinlendikten sonra da taburcu olmuştumda yürüyerek çıktım bu sefer hastaneden doktor bile ben senin gibisini görmedim demişti
Bu arada kan gurubuyla ilgili diyetten bahsetmişsin.
Ben şahsen okumadım onunla ilgili birşey ama gittiğim Spor Salonunda bir gün yeni tanıştığım bir bayan bana senin kan grubun A rh +'mi demişti bende şaşırıp aaa nerden biliyorsun dediğimde hocayla sohbet ederken protein ağırlıklı beslenince daha güzel kilo veriyorm sanki dediğimi duymuş meğer bayan o diyeti baya incelemiş ve benim kesinlikle protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi İki ay boyunca öyle beslendim ve gerçektende patır patır gitti bu ay biraz sebzeye ağırlık verdim ve tık yok ama eşimede öööö geldi her akşam et yemekten birde bütçeyi sarstın len hatun diye takılıp duruyordu bana
Neyse şimdi bir gün sebze bir gün protein yapacağım bakalım bu ay ne göreceğim olmadı yine proteine dönüş yaparım artık
Umarım sende faydasını görürsün
Çok şükür bugün 19:00da mutfağı kapattım
Gündüz yediklerimi yazdım ama birde toplu yazayımda bende gördükçe gaza geleyim
Uyanır uyanmaz
1 Büyük fıncan sıcak suya limon ve çok az bal
Sabah
2 dilim ekmek
6 dilim domates
1 salatalık
4 zeytin
2 KK kadar beyaz peynir
1 fincan yeşil çay
1 şişe su ( 500 ml )
Ara
1 Fincan yeşil çay, 1 yeşil elma
Öğlen
1 kase Çorba
1 büyük kase karışık salata
1 şişe su ( 750 ml )
Ara
2 şişe su ( 2 x 500 ml ), 3 dilim elma ( kücük cadıdan kalma )
Akşam
1 tabak zeytinyağlı Pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
2 - 3 parça Alman turşusu ( buradakiler kadar tuzlu değil )
Birazdan da şekersiz ve sütsüz bir nescafe içiceğim ( suyu koyayımda
Sizce nasıl menüm kızlarrrrrrrrr
İnşallah hep böyle azimli davranabilirimde şu kilolardan bir an önce kurtulurum
Merhaba KK'nın güzel vucutlu hafif balık etli bayanları
Heske iyidir umarım. Ben 1 haftadır hiç giremedim. Kayınpeder geldi 1 haftalığına. O varken giremedim haliyle. Esracığımın yaşadığı olaya benzer bi olayı ben de yaşadım. Bu arada kayınpederim herşeye çok karışır malesef. Yaptığınız yemekten tutunda çay koyuşunuza kadar karışır. Karışmayı çok sever. Bu huyu yüzünden ben herşeyi düzgün yapmaya çalıştım ki moralimi bozucu bişey demesin. Ona rağmen gene lafı soktu eşim evde yokken. Neyseki atlattım
Kayınpeder bir gece gelirken eşimin halasının oğullarından biriyle geldi eve. Çocuk 26 yaşında. Koç üniversitesinde 4 yıl okuyup okulu bırakmış. Durumları çok iyi, bahçeşehirde villada oturuyolar. 5 kardeşler ama hiçbiri okumamış. Bu çocuğun okulu bırakma sebebi de koç üniversitesinde kendini fakir hissetmiş çocukcağız! Herkesin arabası son modelmiş de bununki niye alt modelmiş. Meğer bu çocuk ciddi psikolojik rahatsızlıkları olan biriymiş. Ailesi bile korkuyomuş bundan. Kayınpeder yanında getirmiş oturmaya akşam. Neyse rakı felan almış gene. Rakı içiyolardı evde. Saat geç oldu. Çocuk dedi ben gidicem. Annesini yani eşimin halasını aramış gel beni al diye. Kayınpeder diyo işte kal niye gidiyosun. Çocuk yok gidicem diyo. Bu arada kayınpeder hala ısrar ediyo. Bu arada çocuk delirmeye başlamış da haberim yok. Neyse annesi aradı daha çıkmamış evdem birazdan çıkıcam dedi, bu çocuk birden bağırmaya başladı, resmen sinir krizi geçirdi evimde. O arada eşim de dışarıya çıkmıştı halasına bakmak için geldimi diye. Çocuk nasıl bağırıyo ama, telefonu fırlattı kapıdan çıktı gitti. ama resmen cinnet geçirdi çocuk. Kayınpeder de bana diyoki git çağır. Yerinden doğru bana emir veriyo. Zaten ben şoka girmişim orda. Neyse eşim geldi olayı anlattım, kızdı mızdı ama babasına da bişey demedi. Aslında kayınpeder çocuğun rahatsız olduğunu biliyomuş da ona rağmen damarına basıyo ısrar ediyo kal diye. Neyse eşime de kızdım biraz, benim evimde nasıl böyle bi haraket yapar diye. Neyseki geçti gitti
Benim iş arayışı devam ediyor ama bişey çıkmadı daha. Umudum tükenmeye başladı malesef. Bugğn spora başlıyorum, yürüyüş bandında yürüycem. En azından zihnim biraz meşkul olur. Evde oldukça ve iş bulamadıkça kendimi yemeğe veriyorum çünkü.
Bendne bu kadar şimdilik
Canım çok geçmiş olsun
Kayınpederin biraz düşüncesizlik yapmış ama belkide adamcağız bir an rahatsızlığını unutmuştur
Neyse RAbbim bir daha yaşatmasın ....Aminnnnn
İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun canım
Selam, düsündügüm başima geldi...tarçını gören veteriner zaten bayırtır diyordum ve bayıttılarkirik mirik çatlak çutlak yok...
Hani derler ya hayvanlar sahiplerine benzer diye. Kesinlikle inanın. Ben bunu kedime nasil yaptım.
sebep kiloymuş... yani konu kalçada biriken yağlar ve bu durum idrar olayini etkilemesi, kilo vermezse daha ciddi hasta olur ve ameliyat olmak zorunda kalirmis... Acil diyet mama aldik ve diyete basliyoruz bu aksam... kilo verdikce yürümesi ve idrar olayi düzeldikce sanirim yürümeside düzelecek...
Bende telestan n ögle yemeğimi simdi yedim... aksama toplu bilidirim yapacağım...
Bugun evin bütün erkekleri hasta... sevglimde sabah hasta geldi.. birden atesi yükseldi..onada ates düsürücü verdik uyuyor. Bir veteriner bir eczane, bir hastaya çorba yap eksik var markete koş derken saati 16,00 yaptim...
Canım pisiciğinede nişanlınada çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce iyileşirler
Belki daha çabk faydasını görür
arkadaşlar ben diyete yeni başladım.kilo vermeye çok kararlıyım .sizden aldığım gazla daha kararlı oluyorum diyetimde bu gün 3. günümdeyim bir hafta sonra tartılacağıminş bende sonucu burda sizinle paylaşırım.
Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman
Umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız inşallahhhhh....Aminnnnnnnnnn
tamam canım söylerim tamire verememiş bilgisayarını misafirleri varmış
NUHAN geçmiş olsun tarçına bendede köpecik var yani çok iyi anlayabiliyorum ama bayıltma olayına anlam veremedim yani bayıltmadanda yapılabilinecek bir işlemmm dikkat etmek lazım
1 kase sütlaç kaçamak değilmiiiiiii
Valla sonraki mesajını görmeseydim yemeseydin keşke derdim ama zaten hem öğlen yemişsin hemde öğünün aşırı değildi
En güzel kaçamağı seçmişsin aslında kendine
bendemi kaçamakları kırmızıyla yazacammm
Şekerim sen siyahla yazsanda olur
Maksat gözümüze sokmak ki kaçırmayalım
İyi akşamlar herkese:)
Bugun hiç kaçamaksız çok güzel geçti çok şükür.
Bunda tabiki ilk günün hevesi,(ki hevesim hiçç azalmayacak) burda olmamın motivasyonu ve pazartesi ameliyat olacak olmamı öğrenmemin moral bozukluğuda var
Bileğimde karpal tünel sendromu var ve artık beklemeyecek durumdaymış, eşiminde zoruyla gün aldık bakalım. Çok basit bir işlem miş ama genede benim gibi huylu birini korkutmaya yetti. Ben nasıl normal doğum yaptım hala şaşıyorum:)
Kızlar kan grubu diyetini uygulayan oldumu hiç içinizde?
Bizim bir tandığımız maaile yaptı ve çok guzel sonuçlar aldı? Ama ben ve eşim başka gruptanız ve eşimde şu an sıkı diyette yapmaya karar verirsek nasıl olur bilemiyorumve birde bunca uğraşın neticesi güzel olur mu
Baya araştırdım 2 tane kitap okudum bu şekilde beslenmeye yönelik çok mantıklı geldi aslında iş sadece uygulamaya kaldı
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı çok rahat geçirirsin ve sonrada kaldığın yerden devam eder motivasyonun daimiliği için bizlere katılırsın
Bu arada benimde senden farkım yok
Doğumdan sonra bile yürüyerek doğum haneden çıkmaya kalkıştım yok birşeyim bana hasta muamelesi yapmayın diye
Bu arada kan gurubuyla ilgili diyetten bahsetmişsin.
Ben şahsen okumadım onunla ilgili birşey ama gittiğim Spor Salonunda bir gün yeni tanıştığım bir bayan bana senin kan grubun A rh +'mi demişti bende şaşırıp aaa nerden biliyorsun dediğimde hocayla sohbet ederken protein ağırlıklı beslenince daha güzel kilo veriyorm sanki dediğimi duymuş
Neyse şimdi bir gün sebze bir gün protein yapacağım bakalım bu ay ne göreceğim olmadı yine proteine dönüş yaparım artık
Umarım sende faydasını görürsün