Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah razı olsun canım yaa duaların için ağzına sağlık doğum yaklaştıkça bu dualara ihtiyacım artacak galiba
özellikle şu bi avazda..... olsun cümlesi çok hoşuma gidiyooorr

allah razı olsun hepinizden bende dedim dur bizim hatunlara yazııyım merak etmişlerdir diye..
sanada maşallah ya hızına yetişilmiyor senin yazdıklarını okuyunca temizlik iştahıım artıyoor

MEERRYYY
canım benim çok şükür kazasız belasız ilerliyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok zormuş anne olmak daha doğmadı ama bu günlere gelmek bile çok fedakarlık istiyomuş
şükürler olsun bu günleri yaşatana
senin korunma daha bitmedimi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahh..
ebruyu bende merak ediyorum bakıyorum burayada gelmemiş bende sana sormayı düşünüyodum
çok sewindim onun adınada pipicanı oolacak demek haa allah ömür boyu anne babasıyla aşamayı nasip etsin inşallah...7

nurgülcüm senin kız hala net göstermemiş kendini pek de edepliyimiş ama kız gibi dedilerse kızdır bence de yoksa meryemcimin dediği gibi erkekler daha çabuk belli ediyor kendini:))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım hayırlı evlat olsun

bilmiyorum ki canım 24lere gelemedim 22.hafta da ölece kalakaldım ben
o güne kadar da pek bir zorlugunu sıkıntısını yasamamıstım..

korunmamın bitmesine 1ay kaldı..mart 15ten sonra özgürüm hayırlısı olsun herseyin...
ebruda seni meraklardaydı..sende bizi habersiz bırakma canım

gecmis olsun, dencek cok birseyde yok aslinda, aile icinde olunca cok sey yutulmak zorunda kaliyor.

nuhancim cok gecmis olsun tekrardan hem kedine , hem nisanlina. ya bazen insanlari bilerek mi hasta ediyorlar diye düsünüyorum baksana, beyzusta iyilesmiyor bir türlü ((

beyzuscugum, bir türlü iyilesemedin ya , cok üzüldüm (( doktorlarini suclamak istiyorum ben, neden hala seni ayaga kaldiramiyorlar bu beceriksizler @@@ cok gecmis olsun.

nuhancim su yazini okudum, ben günde 3,5 litre civari su icerim.sabah 6 da kalkip gece 12 civari yatincaya kadar, belirli bir sebebi yok ama bende yemekte su icmiyorum.yemekten önce su icerim, mümkünse en kocaman bardaktan.yemekten hemen sonrada su icmem.yarim saat kadar salliyorum suyu.ama ben hep cok su icerdim.cocukluktan beri.

mmery :) sen meryemsin , ceco cokca sorardi seni :) nihayet buradasin, hosgeldin :) ben derya, 31 yasindayim,2 cocugum var.neredeyse 1 ay oluyor geleli. eskiden burda olupta dönen arkadaslarin oldugunu görmek sevindiriyor.acaip motive kaynagi burasi, kopmak delilik resmen :) ama aklin yolu bir.hepinize hosgeldiniz.

bugününde kacamaksiz gecti kizlar, bir ara fena bozmustum niyetimi ama tarcinli süt ictim, birazcikda olsa yatistirdim kendimi, ardindan zaten yemek yedik.simdi iyiym.kahvemi iciyorum sekersiz ama biraz sütlü.siyah kahve icemiyorum, midem yaniyor sonra (

ewet anasına çekmiş demekki utangaç göztermiyo
çok alıştım kız olmasına yaa çevremde çok duyuyorum bu aralar 9. ayda gidiyolar ki erkeekk miş diye
öyle bişey olursa hazırlıklara yazık
aamaaan sağlıklı olsunda sorun değil inşallah halledilir şeyler..
dualarınızı eksik etemeyinn

çok zor rabbim kimseye yaşatmasın seni çok iyi anlıyorum buralara kadar gelip tee.... amaaan neyse çok sewindim hadi hayırlı haberler ver inşallah dualarımdasın
benim mide yanmam çok fazla yemek yemeye başlar başlamaz yanmam başlıyor..
ama onunda çözümünü buldum şükür

evet benim
ah cecoşum saolsun vefalı arkadasım o benim...
hoşbuldum deryacım bende 28yasındaym..
aslında 1 yılı askındır buradaydım ama eylül ayında melegimi kaybettim
o zamandan beri toparlayamadım kendimi..ne diet ne hayat..hersey bos gelıyordu

sanırım zaman herseyin ilacı..toparladım kendimi toparlamam gerekti
sonra da hemen geldim sizlere:)

ay senin cadı güldürüyor beni kız işiniz zor he..
ama kardesler illa böle oluyor
ben senin büyük kızın gibi sessiz içe dönügüm.
küçük kardes ama cok fena..tam laf cambazı..

ebru zor ugrar iddiadasım kalkmadan yatıor cünkü.doktordan doktora dısarı cıkıyormus.

cecoşum evet beraber verelim beni bırakma...
neden bukadar iradesiz ve isteksizim anlayamıyorum

nurgu bebegin ikizler burcumu olacak?allah sağlıkla kucağina almak nasip etsin...

mmery
çok mersi... mav mav dedi
su konusunda bende detayli bilgi bilmiyorum bilenler varsa öğrenelim diyorum. Belki yemekle içmek iyidir. iste her kafadan ses çikiyor doğru bilip uyguyoruz ya...

sahgizem kaçamaksiz gün için tebrikler ama gece daha bitmedi... bende kaçamak yapan olacak diye pür dikkat polis gibi bekliyorum..

evet benim
neden bukadar iradesiz ve isteksizim anlayamıyorum

acaba kararlı olmak için bir hedef mi gerekiyor?
su tarihte su nedenden dolayı şu kilo da olmam gerek gibi...
(yani bendeki çözüm bu olduda nisanda 73 kilo olmam gerek diye bir karar aldimda)

Son düzenleme:
siz kaçamak dedikçe kendi kendime gülüyorum valla nedenini şöyle anlatayım ben susuyum menüm konuşsun
kahvaltı da 1kase aşure
öğle 1 avuç iğde
arada peynir haşlanmış yumurta
akşam tavuk sote yoğurt
daha bişeyler de var da hatırlamıyorum
ama 70 dk felan yürüdüm sakın unutmayın

(yani bendeki çözüm bu olduda nisanda 73 kilo olmam gerek diye bir karar aldimda)

evet kesinlikle bir hedef gerekıyor diye düşünürüm bende..
oysaki benimde hedefim var..güzel görünmekten,güzel giyinmekten ziyade..
az cok biliyorsun yasadıgım sıkıntıları..

şimdi yeniden o dönemece girecegim,korunmam da bitiyor ama bu benim aklımdan ucup gidiyor
bu baslı basına bir hedef degil de nedir meryem...

neden hala bölesin bir silkinip çıkamıyorsun diyorum ama banamısın demiyor..

haklısın karar almak lazım canım ama ya uygulamayı nasıl yapmalı acaba bence asıl mesele bu sanki

ayyy cok sagol ellerin dert görmesin, ay ne kolaymis ya benmi manyagim anliyamadim
kavurcazmi kavurmicazmi orasini anlamamistim aslinda ama simdi anladim cok sagol canimmmmmmmm
bunu yarin yapcam buldum ben biberleri
yuppiii

aaa bu tam benlikmis

meryemcim hosgeldin bu arada
nurgucummm sende hosgeldin, bebisine az kalmis sevindimmm
benim kizkardesiminde az kaldi, eli kulaginda bekliyor
22sine dediler ama bakalim nezaman gelcek kerata

Olsun be güzelim yavaş yavaş halledersin sen o işleride spor niyetine yap güzelim
Bu arada senin spor salonu üyeliği ne oldu güzelim :44:
Bak devam ediyorsa spora asılalım iddadaşım öbür türlü bu kilolar bizden kopmak istemiyor

Canım birlikte üstesinden geleceğiz topikçe bu kiloların
Birlikten kuvvet doğar demiyorlar boşu boşuna
İnan bende bir çok kez offf yeter artık diye isyanların eşiğine geliyorum ama her defasında buradaki arkadaşlarımı düşünüyorum ve çoğu zaman kaçamak bile yapmadan devam ediyorum
Arada kaçamak oluyor ama yaramaz çocuklar gibi değilmiyiz hepimiz arada bir vazo kırıp kaldığımız yerden uslu uslu oyun oynayacağız

Sorma güzelim yaa bizim ufaklık bizi resmen parmağında oynatıyor inanılmaz bir cilve inanılmaz bir işve öyle böyle değil
Bazen babası bile diyor yemin ederim büyükten yana içim rahat ama inan bu küçük bana çok çocuk dövdürecek diye
Hayır birde kıskanç babamız öyle böyle değil geçenlerde bizim apartmanın yanında gençler oturuyordu ( kızımdan bir iki yaş büyük ) bizde bir yerden gelirken biri hesapta bakmış tip tip bizimkide bir yere uğrayacak diye arabadan inmeden bıraktı bizi daha asansörden yukarı cıktık cepten beni arıyor o çocuklar bizim kıza baktılar yoksa birşey dedilermi ben gittikten sonra diye hani acelesi olmasa ne bakıyorsun len benim kızıma diye boşu boşuna çocukları kovalayacak tabi bizim kız duyunca nasıl kızıyor babamın işi güçü yokta onu mu uydurdu bir yerlerinden diye
Küçüğü olsa kesin farklı tepki verir
Şimdi bile tabletle oynarken istediği sayfayı bulamayınca dudaklarını büze büze nolur anneciğim nolurrr pepeyi açsana diyor

neler yasadigini biliyorum, (ama kimse anlatmadi) geldiginden beri olan mesajlardan filan yani, bende 2 melek kaybettim.ve seni teselli edecek cümle olmadiginida biliyorum.icine düstügün o dipsiz ucurumdan bebegini kucagina aldiginda cikabilceksin.sonra o kucagindaki minicik tamamen sana muhtac olan varlik icin yasicaksin, o zaman iyi olmaya baslicaksin.o zaman yeniden yasamaya baslicaksin ama unutmaman gereken birsey var.o minik mucize icin kendine iyi bakmak zorundasin, vucuduna, ruhuna.ve buna en yakin zamanda baslamak zorundasin.baslamak icin gelmissin zaten buraya, gerisi Allah kerim.mutlu müjdeli haberlerini hep birlikte yasicaz burda.ben inaniyorum sende inan :)

nuhancim hatirliyorsan ben 14 ocakta basladim buraya.ve o tarihten beri tek kati kuralim var.aksam 18.00 den sonra agzima kesinlikle birsey koymuyorum, dogum kontrol hapim disinda DD

Kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan kaçayım

Malum karga kahvaltısını etmeden kalkmaya karar verdik İnşallah yarında başarırım
Eşim bugün kıvırdı ama yarın kesinlikle sende kalkıyorsun dedim

Size hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrr
Sabah herkesi postalar damlarım nasılsa yine

Kocaman öpüldünüz şekerler

ceco senin ki neymis öyle ya :)))) ay bayildim, tutup isirmalik. :)))) yerim ben o dudaklari büzüsünü, kimbilir ne tatli oluyordur ya :))

[

meryemcim hosgeldin bu arada
hoşbuldum sultanım:)))
seninde dogum gününü gec olsa da kutluyorum:)

yeni yasında yeni mutlululklar yeni aşklar yeni saglıklı bir beden diliyorum sana

teşekkür ederim canım ilgin ve destegin için

sölediklerin cok dogru..özellkle kendime bakma konusunda..
iiki geldim yeniden..ne kadar gidersem gideyim geldigimde böle sevecen arkadaslarımla olmak öle güzel ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…