Canım üzülme inşallah ilerleyen günlerde sen o güzel enerjınle o okuluda adam edersin
Umarım herşey gönlünce olur
Canım sizi sağlıklı ve mutlu gördüğüme sevindim
Ne güzel küçük prensesin gelmesine az kalmışArtık yazın ana kız salınırsınız sokaklarda rahat rahat tabi prenses anakucağında olur
Rabbim sağlıklı ve bir avazda kuçağına almayı nasip eder inşallahAminnnnnnnnnnn
Nuhancığımmmmmmmmm bence kurallar gayet güzel
Cezalar da her hafta değişsinhatta hiç kaçamak yapmayan cezayı belirlese nasıl olur
Ellerine ve emeğine sağlık canım
allah razı olsun hepinizden bende dedim dur bizim hatunlara yazııyım merak etmişlerdir diye..seni merak ediyordum... iyi ki geldin, haber verdin... sağlkıklı olduğunuza sevindim..
chickpeas; yeni bir yere alışana dek sıkıntı çekersin. ama alışıp seveceğini düşün.. mutlu olmaya bak..
nuhan kurallara uymaya çalışırım ama bazen bende nete giremiyorum... sadece kaçamakları yazarım o zaman.. tarçına geçmiş olsun...istersen onu da listeye alalım..
evimin temizliği bitti.. duşumu da aldım... yarın işte olacağım.. gece de ütülerimi bitirip bir kaç çeşit yemek yapmam gerek...
MEERRYYY
canım benim çok şükür kazasız belasız ilerliyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok zormuş anne olmak daha doğmadı ama bu günlere gelmek bile çok fedakarlık istiyomuş
şükürler olsun bu günleri yaşatana
senin korunma daha bitmedimi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahh..
ebruyu bende merak ediyorum bakıyorum burayada gelmemiş bende sana sormayı düşünüyodum
çok sewindim onun adınada pipicanı oolacak demek haaallah ömür boyu anne babasıyla aşamayı nasip etsin inşallah...7
Merhaba KK'nın güzel vucutlu hafif balık etli bayanları
Heske iyidir umarım. Ben 1 haftadır hiç giremedim. Kayınpeder geldi 1 haftalığına. O varken giremedim haliyle. Esracığımın yaşadığı olaya benzer bi olayı ben de yaşadım. Bu arada kayınpederim herşeye çok karışır malesef. Yaptığınız yemekten tutunda çay koyuşunuza kadar karışır. Karışmayı çok sever. Bu huyu yüzünden ben herşeyi düzgün yapmaya çalıştım ki moralimi bozucu bişey demesin. Ona rağmen gene lafı soktu eşim evde yokken. Neyseki atlattım
Kayınpeder bir gece gelirken eşimin halasının oğullarından biriyle geldi eve. Çocuk 26 yaşında. Koç üniversitesinde 4 yıl okuyup okulu bırakmış. Durumları çok iyi, bahçeşehirde villada oturuyolar. 5 kardeşler ama hiçbiri okumamış. Bu çocuğun okulu bırakma sebebi de koç üniversitesinde kendini fakir hissetmiş çocukcağız! Herkesin arabası son modelmiş de bununki niye alt modelmiş. Meğer bu çocuk ciddi psikolojik rahatsızlıkları olan biriymiş. Ailesi bile korkuyomuş bundan. Kayınpeder yanında getirmiş oturmaya akşam. Neyse rakı felan almış gene. Rakı içiyolardı evde. Saat geç oldu. Çocuk dedi ben gidicem. Annesini yani eşimin halasını aramış gel beni al diye. Kayınpeder diyo işte kal niye gidiyosun. Çocuk yok gidicem diyo. Bu arada kayınpeder hala ısrar ediyo. Bu arada çocuk delirmeye başlamış da haberim yok. Neyse annesi aradı daha çıkmamış evdem birazdan çıkıcam dedi, bu çocuk birden bağırmaya başladı, resmen sinir krizi geçirdi evimde. O arada eşim de dışarıya çıkmıştı halasına bakmak için geldimi diye. Çocuk nasıl bağırıyo ama, telefonu fırlattı kapıdan çıktı gitti. ama resmen cinnet geçirdi çocuk. Kayınpeder de bana diyoki git çağır. Yerinden doğru bana emir veriyo. Zaten ben şoka girmişim orda. Neyse eşim geldi olayı anlattım, kızdı mızdı ama babasına da bişey demedi. Aslında kayınpeder çocuğun rahatsız olduğunu biliyomuş da ona rağmen damarına basıyo ısrar ediyo kal diye. Neyse eşime de kızdım biraz, benim evimde nasıl böyle bi haraket yapar diye. Neyseki geçti gitti
Benim iş arayışı devam ediyor ama bişey çıkmadı daha. Umudum tükenmeye başladı malesef. Bugğn spora başlıyorum, yürüyüş bandında yürüycem. En azından zihnim biraz meşkul olur. Evde oldukça ve iş bulamadıkça kendimi yemeğe veriyorum çünkü.
Bendne bu kadar şimdilik
Selam, düsündügüm başima geldi...tarçını gören veteriner zaten bayırtır diyordum ve bayıttılarkirik mirik çatlak çutlak yok...
Hani derler ya hayvanlar sahiplerine benzer diye. Kesinlikle inanın. Ben bunu kedime nasil yaptım.
sebep kiloymuş... yani konu kalçada biriken yağlar ve bu durum idrar olayini etkilemesi, kilo vermezse daha ciddi hasta olur ve ameliyat olmak zorunda kalirmis... Acil diyet mama aldik ve diyete basliyoruz bu aksam... kilo verdikce yürümesi ve idrar olayi düzeldikce sanirim yürümeside düzelecek...
Bende telestan n ögle yemeğimi simdi yedim... aksama toplu bilidirim yapacağım...
Bugun evin bütün erkekleri hasta... sevglimde sabah hasta geldi.. birden atesi yükseldi..onada ates düsürücü verdik uyuyor. Bir veteriner bir eczane, bir hastaya çorba yap eksik var markete koş derken saati 16,00 yaptim...
iyi akşamlar arkadaşlar;
Umarım hepiniz iyisinizdir....
1-2 gündür topiğe giremiyorum...Yorgan döşek yatmaktayım...Kullandığım ilaçların yan etkisi olarak feci karın ağrısı çekiyorum.Sanırım
sonrası ishale varacak.Çok halsizim...Yarın tekrar Dr'a gideceğim.Kusuruma bakmayın lütfen...İyileşince dibine kadar yardırırız.....
Hepinizi öpüyorum.....
nurgülcüm senin kız hala net göstermemiş kendini pek de edepliyimiş ama kız gibi dedilerse kızdır bence de yoksa meryemcimin dediği gibi erkekler daha çabuk belli ediyor kendini:))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım hayırlı evlat olsun
bilmiyorum ki canım 24lere gelemedim 22.hafta da ölece kalakaldım ben
o güne kadar da pek bir zorlugunu sıkıntısını yasamamıstım..
korunmamın bitmesine 1ay kaldı..mart 15ten sonra özgürüm hayırlısı olsun herseyin...
ebruda seni meraklardaydı..sende bizi habersiz bırakma canım
evet benimmmery :) sen meryemsin , ceco cokca sorardi seni :) nihayet buradasin, hosgeldin :) ben derya, 31 yasindayim,2 cocugum var.neredeyse 1 ay oluyor geleli. eskiden burda olupta dönen arkadaslarin oldugunu görmek sevindiriyor.acaip motive kaynagi burasi, kopmak delilik resmen :) ama aklin yolu bir.hepinize hosgeldiniz.
Hoşgeldin canım
Hakikaten başka şey isteseymişim olucakmışama senin gelmen yeterli güzelim daha ne isteyeyim
Bİrlikte kilo verelim yaza kadar bu bana yeter
Bu arada Ebrunun iyi olmasına çok sevindiminşallah oda arada fırsat bulup uğrayabilir tabi net bulursa
Benim cadılar çok iyiler şükürküçüğü hele tam fırlama
Bugün sırf ablasına at kuyruğu yaptığım için fesatlığından tokanın diğer eşini getirdi banada kuyruk yap diyehayır saçlarda kısa oldumu minicik birşey ama döndü ablasına baaaakkk ablaaa benim saçım daha güzel oldu demezmi sonra ablası saçını bozar gibi yapınca bir sinirlendi aaaa beyza annem saçımı topladı düzel düzel bozma git öküzzzzz diye bağırdı Şok olduk o anda ama meğer ablası ona gün içinde kızım ne inat ediyorsun öküzlük yapma demiş Zor tuttum kendiimi kahkaha atmamak için ama sonra ciddi ciddi kızdım ona sakın bir daha ablana böyle birşey söyleme çabuk özür dile o kelime pis bir kelime diye
En tatlı haliyle Ablacığım özür dilerim bir daha pis demiycem sana diye
Birde akşam babasına anlatıyor ben ablama öküz dedim sonra ama özür diledim diyeÇok yüzsüz valla ne yapacağız bilmiyorum bununla
evet benim
neden bukadar iradesiz ve isteksizim anlayamıyorum
acaba kararlı olmak için bir hedef mi gerekiyor?
su tarihte su nedenden dolayı şu kilo da olmam gerek gibi...
(yani bendeki çözüm bu olduda nisanda 73 kilo olmam gerek diye bir karar aldimda)
acaba kararlı olmak için bir hedef mi gerekiyor?
su tarihte su nedenden dolayı şu kilo da olmam gerek gibi...
(yani bendeki çözüm bu olduda nisanda 73 kilo olmam gerek diye bir karar aldimda)
eminecim sanırım ben karışık anlatıyorum çok basit aslında ister sadece biber istersen patlıcanla karışık da yapabilirsin canım
Malzemeler:
kurutulmuş biber
1 küçük kuru soğan
1-2 diş sarımsak
1 kase süzme yoğurt
zeytinyağ
Yapılışı:
Kurutulmuş biberleri kaynayan suda 15 dakika kadar haşlayıp süzgece alalım
biberler çok iri ise küçültelim
kuru soğanı minik doğrayıp zeytinyağında kavuralım,biberleri ekleyip kavurmaya devam edelim
biberleri servis tabağına alıp üstüne sarımsaklı yoğurdumuzu dökelim
afiyet olsun çıtır ekmekle de güzel yenir ama sen bir dilim tam buğdayla ye canım
zayif gösteren tartiyi bulmus..Eki Görüntüle 630718
ay nasıl da biliyor beni benim tombul kuşumdiyene bak sen beni gecmişsin
geldim Adana dan kv rahatsız bugünde onun peşinde kosturduk sekeri var malum...
evde de kimse yoktu uzun sre ama yine de kirlenmiş..camlarla kapılarla bilare ilgilenecegim bi ara
evet benim
ah cecoşum saolsun vefalı arkadasım o benim...
hoşbuldum deryacım bende 28yasındaym..
aslında 1 yılı askındır buradaydım ama eylül ayında melegimi kaybettim
o zamandan beri toparlayamadım kendimi..ne diet ne hayat..hersey bos gelıyordu
sanırım zaman herseyin ilacı..toparladım kendimi toparlamam gerekti
sonra da hemen geldim sizlere:)
ay senin cadı güldürüyor beni kız işiniz zor he..
ama kardesler illa böle oluyor
ben senin büyük kızın gibi sessiz içe dönügüm.
küçük kardes ama cok fena..tam laf cambazı..
ebru zor ugrar iddiadasım kalkmadan yatıor cünkü.doktordan doktora dısarı cıkıyormus.
cecoşum evet beraber verelim beni bırakma...
haklısın karar almak lazım canım ama ya uygulamayı nasıl yapmalı acaba bence asıl mesele bu sanki
evet benim
ah cecoşum saolsun vefalı arkadasım o benim...
hoşbuldum deryacım bende 28yasındaym..
aslında 1 yılı askındır buradaydım ama eylül ayında melegimi kaybettim
o zamandan beri toparlayamadım kendimi..ne diet ne hayat..hersey bos gelıyordu
sanırım zaman herseyin ilacı..toparladım kendimi toparlamam gerekti
sonra da hemen geldim sizlere:)
ay senin cadı güldürüyor beni kız işiniz zor he..
ama kardesler illa böle oluyor
ben senin büyük kızın gibi sessiz içe dönügüm.
küçük kardes ama cok fena..tam laf cambazı..
ebru zor ugrar iddiadasım kalkmadan yatıor cünkü.doktordan doktora dısarı cıkıyormus.
cecoşum evet beraber verelim beni bırakma...
nurgu bebegin ikizler burcumu olacak?allah sağlıkla kucağina almak nasip etsin...
mmery
çok mersi... mav mav dedi
su konusunda bende detayli bilgi bilmiyorum bilenler varsa öğrenelim diyorum. Belki yemekle içmek iyidir. iste her kafadan ses çikiyor doğru bilip uyguyoruz ya...
sahgizem kaçamaksiz gün için tebrikler ama gece daha bitmedi...bende kaçamak yapan olacak diye pür dikkat polis gibi bekliyorum..
nuhancim hatirliyorsan ben 14 ocakta basladim buraya.ve o tarihten beri tek kati kuralim var.aksam 18.00 den sonra agzima kesinlikle birsey koymuyorum, dogum kontrol hapim disindaDD
Olsun be güzelim yavaş yavaş halledersin sen o işleridespor niyetine yap güzelim
Bu arada senin spor salonu üyeliği ne oldu güzelim :44:
Bak devam ediyorsa spora asılalım iddadaşımöbür türlü bu kilolar bizden kopmak istemiyor
Canım birlikte üstesinden geleceğiz topikçe bu kiloların
Birlikten kuvvet doğar demiyorlar boşu boşuna
İnan bende bir çok kez offf yeter artık diye isyanların eşiğine geliyorum ama her defasında buradaki arkadaşlarımı düşünüyorum ve çoğu zaman kaçamak bile yapmadan devam ediyorum
Arada kaçamak oluyor ama yaramaz çocuklar gibi değilmiyiz hepimizarada bir vazo kırıp kaldığımız yerden uslu uslu oyun oynayacağız
Sorma güzelim yaa bizim ufaklık bizi resmen parmağında oynatıyorinanılmaz bir cilve inanılmaz bir işve öyle böyle değil
Bazen babası bile diyor yemin ederim büyükten yana içim rahat ama inan bu küçük bana çok çocuk dövdürecek diye
Hayır birde kıskanç babamız öyle böyle değilgeçenlerde bizim apartmanın yanında gençler oturuyordu ( kızımdan bir iki yaş büyük ) bizde bir yerden gelirken biri hesapta bakmış tip tip bizimkide bir yere uğrayacak diye arabadan inmeden bıraktı bizi daha asansörden yukarı cıktık cepten beni arıyor o çocuklar bizim kıza baktılar yoksa birşey dedilermi ben gittikten sonra diye hani acelesi olmasa ne bakıyorsun len benim kızıma diye boşu boşuna çocukları kovalayacak tabi bizim kız duyunca nasıl kızıyor babamın işi güçü yokta onu mu uydurdu bir yerlerinden diye
Küçüğü olsa kesin farklı tepki verir
Şimdi bile tabletle oynarken istediği sayfayı bulamayınca dudaklarını büze büze nolur anneciğim nolurrr pepeyi açsana diyor
hoşbuldum sultanım:)))[
meryemcim hosgeldin bu arada
neler yasadigini biliyorum, (ama kimse anlatmadi) geldiginden beri olan mesajlardan filan yani, bende 2 melek kaybettim.ve seni teselli edecek cümle olmadiginida biliyorum.icine düstügün o dipsiz ucurumdan bebegini kucagina aldiginda cikabilceksin.sonra o kucagindaki minicik tamamen sana muhtac olan varlik icin yasicaksin, o zaman iyi olmaya baslicaksin.o zaman yeniden yasamaya baslicaksin ama unutmaman gereken birsey var.o minik mucize icin kendine iyi bakmak zorundasin, vucuduna, ruhuna.ve buna en yakin zamanda baslamak zorundasin.baslamak icin gelmissin zaten buraya, gerisi Allah kerim.mutlu müjdeli haberlerini hep birlikte yasicaz burda.ben inaniyorum sende inan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?