Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asucugum benim sana diyecek lafim yok. sen 31,4ü vermis kadinsin...ya nasi verdin bir anlatsana....ne kadar sürede verdin? eskiler eminim biliyor dur.... tekrar yapsak..

canım sağolasın kendime geldim azcık ama inan ben bile unuttum nasıl verdiysem 41 e tamamlasam süper olur
o da olacak inşallah acelem yok korumak daha önemli gibi şu aşamada onu da nerdeyse 1.5 senedir başardım sanki
eskilere bakıyorum şiir gibi menüler nerdeyse sıfır kaçamak bol yürüyüş yapamadığım zaman da leslie yapardım fazladan 1dolma yediğimde kalkıp gece gece leslie yaptığımı bile hatırladım şimdi
sadece cumaları bildirimden sonra kahve ve pikolatayla kaçamak yapıyordum gerisini siz düşünün
bol sebze yoğurt acıktıkça suyu daha bol olan ayran içiyordum şişiriyordum mideyi
yeşillikleri yıkayıp koca bir kaseye doldurup atıştırmak isteidkçe acıktıkça onlardan tıkıştırıyordum ağzıma
belli kiloyu veridkten sonra her şeyden az az yiyip sonraki günlerde dengelemeyi öğrendim bir de aslında azçok dengelemeye çalışıyorum hala işte ilk anda aklıma gelenler böyle canım

kizlar biliyormusunuz geldigimden beri sizlerin o smileyleri nasil yaptiginizi ve nasil renkli yazdiginizi merak ediyordum, az öncede sormaya karar vermistim ki, dur bakayim su forum ayalarina filan dedim, ve buldum :)))) ayyy cok güldüm ya, neden daha önce kurcalamadim ki ayarlari

kızlar bende artık yatagıma girip biraz kitap karıstırsam iyi olacak.
Bilinçaltının Gücü diye bir kitap aldım bana ii gelcek eminim:)

şimdi keyifle sımartacagım kendimi ve sonra da gözlerimi kapatacagım..

hepinize ii geceler tatlı rüyalar diliyorum

canım öncelikle geçmiş olsun ameliyatınıda kolayca atlatırsın inşallah
kan grubu diyeti için ben kitap almıştım gruplara göre beslenmeyi anlatan okudum fakat uygulamadım canım.

banucum bende kitabı var okudum ama uygulamadım.yalnız sen A grubuymuşsun benimde kan grubum A protein le beslenirsek bzide direk yağa dönüşüyormuş bizim yani A gruplarının sebze ağırlıklı yani bir nevi vejeteryan beslenmemiz gerekiyormuş:26:
yani spor daki o hanımın sana A grubuymuşsun protein falan demesi bana ilginç geldi.seninde protein le kilo vermen daha bi ilginç geldi protein 0 grubunda enerjiye dönüşüyormuş o grup etcil biz otculmuşuz.

benimkisi british shorthair nin bir çeşidi,çok sevimli bir o kadarda aksi hiç minneti yok direk dalar
tarçınada kilo çizelgesi yap annesi

çok geçmiş olsun canım

başın sağolsun canım.Rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...aminnn.

çok büyük başari

iyi geceler canım iyiyiz bugün diyete başlama günümüzdü güya ama ben pek başarılı olamadım
sen ne yaptın bakalım
yeni döneminiz hayırlı olsun sana da kolaylıklar versin rabbim inşallah

tşk ederim iyiyimm cnm olsun sen neler başardın onu mu yapamayacaksınnn çok tşk ediyorum başladık bakalım maratona ikinci dönem çabuk bitiyor hayırlısıyla inş :))

hayırlı geceler kızlar, çok yorgunum, dizlerim sızlıyor resmen, sızler nasılsınız ? nasıl gıdıyor ?

belki sizler bana akıl verebilirsiniz, bu yaz almanyaya geri döneceyim, almanydan getirdiğim bir ton saç sprayı, köpük vs kozmetik ürünlerim var,
sankı burda yokmuş gibi her gittiğimde valize doldurup doldurp getirdim, çoğunu kullanamadım bile, kuzenlerede kırgınım ve düşündüğüm gibi hediye etmek istemiyorum onlara
acaba bunları nerde, nasıl sata bilirim ?
sahibinden diye bir site var, ilan vermeyi denedim olmadı, çıkmadı ılanım ne hikmetse
belki sizin fikriniz vardır ?

bu arada dieti devam edemedim, uni sınavları boğdu beni bu aralar, tartıya bile çıkmıyorum, sinirim bozulacak diye

geçen gün zaten abimle kavga ettik fena bir şekilde, şu günler tam bir hayal kırıklığı

ah canıııımmm ben sana arkadaşım hiç üzülme seni yanlız bırakmam
bende susayımda menüm konuşsun

sabah: üç bitki çayı bir tabak lorlu yumurta
öğle: bir tabak kabak tatlısı
akşam: bir tabak çorba, çeyrek zeytin yağlı enginar, iki küçük porsiyon tel şehriye pilavı, üç beş kaşık yoğurt
gece: bir avuç karışık çerez, bir portakal, bir muz

Son düzenleme:

senink ki hafif kalmış ben daha hepsini yazamadım
kabak ben de istiyoruuuuuuuuuum

asumanin asuresini,
dafinin kabak tatilisini birer kaçamak olarak yazayım mi? kızlar... yoksa bunlar henuz diyete baslamadi diye affedelimi?

merhabalar iyi geceler herkese nasılsınızz

hosgeldin :)

çok şükür Rabbim nasip etti de kurtuldum hem sağlığımı hem daha neleri mahveden fazlalıklardan darısı herkeslere olsun inşallah

su an ki örnek modelim sensin biliyormusun? durup durup cizelgene bakip söyle diyorum, derya azmin elinden birsey kurtulmuyor bak örnek önünde.

asumanin asuresini,
dafinin kabak tatilisini birer kaçamak olarak yazayım mi? kızlar... yoksa bunlar henuz diyete baslamadi diye affedelimi?

affet ablasi affet

kizlar bende yatiyorum Allah rahatlik versin sizlere.

ah be canım bir haftanın üç günü misafir alınca heryer mama doldu
perşembe günü 32 kişiydi,
cumartesi günü 25 kişi
bugünküleri saymadım ama 20 üzeriydi.
her yaptığım mama iki üç tepsi
onlarda hep arttı. onlar bitmeden nasıl diyet olacak neyse dikkat edebildiğim kadar edicem

asuuu kabak kendi bahçemden. bir tane kestim. aşure tenceresi doldu. üç gün ikram ettim bitmedi kaç kiloydu bilmiyorum keşke tertsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…