- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asucugum benim sana diyecek lafim yok. sen 31,4ü vermis kadinsin...ya nasi verdin bir anlatsana....ne kadar sürede verdin? eskiler eminim biliyor dur.... tekrar yapsak..
İyi akşamlar herkese:)
Bugun hiç kaçamaksız çok güzel geçti çok şükür.
Bunda tabiki ilk günün hevesi,(ki hevesim hiçç azalmayacak) burda olmamın motivasyonu ve pazartesi ameliyat olacak olmamı öğrenmemin moral bozukluğuda var
Bileğimde karpal tünel sendromu var ve artık beklemeyecek durumdaymış, eşiminde zoruyla gün aldık bakalım. Çok basit bir işlem miş ama genede benim gibi huylu birini korkutmaya yetti. Ben nasıl normal doğum yaptım hala şaşıyorum:)
Kızlar kan grubu diyetini uygulayan oldumu hiç içinizde?
Bizim bir tandığımız maaile yaptı ve çok guzel sonuçlar aldı? Ama ben ve eşim başka gruptanız ve eşimde şu an sıkı diyette yapmaya karar verirsek nasıl olur bilemiyorumve birde bunca uğraşın neticesi güzel olur mu
Baya araştırdım 2 tane kitap okudum bu şekilde beslenmeye yönelik çok mantıklı geldi aslında iş sadece uygulamaya kaldı
banucum bende kitabı var okudum ama uygulamadım.yalnız sen A grubuymuşsun benimde kan grubum A protein le beslenirsek bzide direk yağa dönüşüyormuş bizim yani A gruplarının sebze ağırlıklı yani bir nevi vejeteryan beslenmemiz gerekiyormuş:26:Ben geldimmmmm
Bu arada kan gurubuyla ilgili diyetten bahsetmişsin.
Ben şahsen okumadım onunla ilgili birşey ama gittiğim Spor Salonunda bir gün yeni tanıştığım bir bayan bana senin kan grubun A rh +'mi demişti bende şaşırıp aaa nerden biliyorsun dediğimde hocayla sohbet ederken protein ağırlıklı beslenince daha güzel kilo veriyorm sanki dediğimi duymuşmeğer bayan o diyeti baya incelemiş ve benim kesinlikle protein ağırlıklı beslenmem gerektiğini söyledi İki ay boyunca öyle beslendim ve gerçektende patır patır gitti bu ay biraz sebzeye ağırlık verdim ve tık yok ama eşimede öööö geldi her akşam et yemekten birde bütçeyi sarstın len hatun diye takılıp duruyordu bana
Neyse şimdi bir gün sebze bir gün protein yapacağım bakalım bu ay ne göreceğim olmadı yine proteine dönüş yaparım artık
Umarım sende faydasını görürsün
benimkisi british shorthair nin bir çeşidi,çok sevimli bir o kadarda aksi hiç minneti yok direk dalarCanim çok tesekkürler... 7 yıldır baya bir veteriner gezdim. Bu veterinerede ilkkez gittik. Tarçın gerçekten çok ilginç nasi taniyor bilemiyorum veteneri görürür görmez bir kaplan kadar ses çikartıyor. aynen senin dedigin gibi.bizdede öyle hiç çocuk sevmeyiz. hiç misafir sevmeyiz... resmen evden kovar. çok mersi senin kedindemi sarman yada tekir. sanirim bu cinslerde asabiyet daha çok oluyormus.
tarcinida listeye aliyorum...kesin ilk hafta su sekilde... tariçin mama tabağından lezizi mamalari patisi ele seçip yeni light olanalar atıldı... bakalim artik yarın basiliyoz...
kaçamaksiz günler...
iyi akşamlar arkadaşlar;
Umarım hepiniz iyisinizdir....
1-2 gündür topiğe giremiyorum...Yorgan döşek yatmaktayım...Kullandığım ilaçların yan etkisi olarak feci karın ağrısı çekiyorum.Sanırım
sonrası ishale varacak.Çok halsizim...Yarın tekrar Dr'a gideceğim.Kusuruma bakmayın lütfen...İyileşince dibine kadar yardırırız.....
Hepinizi öpüyorum.....
başın sağolsun canım.Rabbim en kısa zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...aminnn.evet benim
ah cecoşum saolsun vefalı arkadasım o benim...
hoşbuldum deryacım bende 28yasındaym..
aslında 1 yılı askındır buradaydım ama eylül ayında melegimi kaybettim
o zamandan beri toparlayamadım kendimi..ne diet ne hayat..hersey bos gelıyordu
sanırım zaman herseyin ilacı..toparladım kendimi toparlamam gerekti
sonra da hemen geldim sizlere:)
canım sağolasın kendime geldim azcık ama inan ben bile unuttum nasıl verdiysem 41 e tamamlasam süper olur
o da olacak inşallah acelem yok korumak daha önemli gibi şu aşamada onu da nerdeyse 1.5 senedir başardım sanki
eskilere bakıyorum şiir gibi menüler nerdeyse sıfır kaçamak bol yürüyüş yapamadığım zaman da leslie yapardım fazladan 1dolma yediğimde kalkıp gece gece leslie yaptığımı bile hatırladım şimdi
sadece cumaları bildirimden sonra kahve ve pikolatayla kaçamak yapıyordum gerisini siz düşünün
bol sebze yoğurt acıktıkça suyu daha bol olan ayran içiyordum şişiriyordum mideyi
yeşillikleri yıkayıp koca bir kaseye doldurup atıştırmak isteidkçe acıktıkça onlardan tıkıştırıyordum ağzıma
belli kiloyu veridkten sonra her şeyden az az yiyip sonraki günlerde dengelemeyi öğrendim bir de aslında azçok dengelemeye çalışıyorum hala işte ilk anda aklıma gelenler böyle canım
merhabalar iyi geceler herkese nasılsınızz
çok büyük başari
iyi geceler canımiyiyiz bugün diyete başlama günümüzdü güya ama ben pek başarılı olamadım
sen ne yaptın bakalım
yeni döneminiz hayırlı olsun sana da kolaylıklar versin rabbim inşallah
ah canıııımmm ben sana arkadaşım hiç üzülme seni yanlız bırakmamsiz kaçamak dedikçe kendi kendime gülüyorum valla nedenini şöyle anlatayım ben susuyum menüm konuşsun
kahvaltı da 1kase aşure
öğle 1 avuç iğde
arada peynir haşlanmış yumurta
akşam tavuk sote yoğurt
daha bişeyler de var da hatırlamıyorumama 70 dk felan yürüdüm sakın unutmayın
ah canıııımmm ben sana arkadaşım hiç üzülme seni yanlız bırakmam
bende susayımda menüm konuşsun
sabah: üç bitki çayı bir tabak lorlu yumurta
öğle: bir tabak kabak tatlısı
akşam: bir tabak çorba, çeyrek zeytin yağlı enginar, iki küçük porsiyon tel şehriye pilavı, üç beş kaşık yoğurt
gece: bir avuç karışık çerez, bir portakal, bir muz
merhabalar iyi geceler herkese nasılsınızz
çok şükür Rabbim nasip etti de kurtuldum hem sağlığımı hem daha neleri mahveden fazlalıklardan darısı herkeslere olsun inşallah
asumanin asuresini,
dafinin kabak tatilisini birer kaçamak olarak yazayım mi? kızlar...yoksa bunlar henuz diyete baslamadi diye affedelimi?
asumanin asuresini,
dafinin kabak tatilisini birer kaçamak olarak yazayım mi? kızlar...yoksa bunlar henuz diyete baslamadi diye affedelimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?