Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kısceleriimm
hayırlı sabahlaarr
Allah gönlünüzün her türlü muradını versin

günayy dınnn kızlarrr büyük kızımızı yolladımm küçükle halamız uyuyooo bende yatsammı yatmasammı tereddütteyim neyse kalkıp en iyisi işe girişmek yemek falan yapayım bari uykum açılsınn

hava nemli 4 gündür aralıksız yağan yapmur evde rtubete sebep olduu ev arayışına girdim taşınıcam malesef gene valla zaten her gittiğim yerde 2 ev deiştirmezsem olmuyoo hayırlısı ne diyim yatak yorgan hep yün yıkanacak küflenmiş nerdeyse ıslak ıslak iş çıktı bana havalar düzelse girişcemmm hepsine toptan canım sıkıldı dünden beri

KIZLAR GÜNAYDIN
inanılmaz yorgunum arkadaşlar dün gece doğru dürüst uyuyamadım oğlum çok hasta ben ilk defa böle olduğunu gördüm yavrumun sürekli ateşi var 39 altına zor iniyo ateş düşürücü veriyrum biraz düzeliyo bi bakmışım tekrar 39'un üzerine çıkmış valla içim gitti ama bırakıp geldim dün öğleden sonra izin alıp gittim hasteneye götürdük antibiyotik başladık oy ölürüm ya onlar hastalanmasın valla çok zor oluyo geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim umarım en kısa zamanda düzelir yavrum
bitanem, hepiniz donlarini size özel tasariliyorum... çilekli özel satişla gitti sana karbuzlu yaptim begenirmisin?

Eki Görüntüle 630179
valla süper olmuş nuhan abla karpuzuda çok severim sen yaparsında ben beğenmemmi
teşekkür ederim bilgi için ceco abla tamam bende varım gerçi bu aralar bebem hasta biraz belki yazamayabilirim ama gelecek haftadan itibaren kesin başlarım
yenacım çok sağol tşk ederim umarım barış'ta daha iyidir
selam fıstıklaarıımm

ben geldimm , canım çok sıkkın , yeni okulumda herşey (afedersiniz) bok gibi , sinirim tepemdeeeeee ,çook mutsuzummm

eve geldim şimdi , öğlen 1 de toplantı varrr !!!!!!
canım hoşgeldin
takma kafana bitanem sende bu neşe olduktan sonra kısa zamanda sorunları çözersin inşallah
canım çok sevindim ne güzel tadını çıkar şimdi en güzel zamanların iyice hareketlerini hissedersin rabbi bi avazda doğurmanı nasip etsin inşallah

valla süper olcak bu durum çok hoşuma gitti hadi bakalım gazamız mübarek olsun

canlarım tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için işallah buğün daha iyi olur

Günaydın kızlar,

2. günde gayet güzel başladı sabah çay yerine ballı süt içtim ama grip olmaya başladım o sayılmaz şifa niyetine dedim:)

Ama akşama misafir var mecbur biraz abur cubur yapılacak ama kararlıyım ağzıma sürmeyeceğim bakalım benim koca napcak:) kesin dayanamaz hepsinden yer.

Siz haftada kaç sefer tartılıyorsunuz ben önceden günde 3 tü:):):) ama çok moral bozucu oluyor?

Birde şu su meselesi aslında alıntılara cevap yazacaktım ama beceremedim daha yeniyim zamanla öğreneceğim:)

Ben yemek sırasında çok su tüketiyorum kuru kuru hayatta yıyemem bebeliğimden beri, o okuduğum kan grubu diyetinde de yemek sırasında ve sonrasında asla su tuketilmemeli diyor. eşimde asla içmez oldum olası? Sizler nasıl yapıyorsunuz?

2. güne başlarken herkeslere günaydın! :)
Nasılsınız , keyifler nasıl?
Bu kurallar benimde çok hoşuma gitti :)

Sabah kalkıp lahana suyunun tazesini yaptım.1 su bardagi içtim.

Kahvaltıma gelince ; 1 yumurta , 1 kk peynir , 3 zeytin , 1domates , 1/2 carliston biber , 1 dilim çavdar ekmeği , 1 fincan yeşil çay

Şimdi de evimi toparlayıp 10:30 gibi sporu ma gideceğim..

Herkese kolay gelsinn :))

Asu ablam benimde evde eltim annesinden getirmiş kuru biberler var ama dolmalık biber onlarıda o şekilde kavursam olurmu ki ben mormalde biber soteyi çok severim özellikle kahvaltıda, yımırtalı
canlarım tşk ederim geçmiş olsun dilekleriniz için işallah buğün daha iyi olur
canım çok geçmiş olsun yavruna..üzülme inşallah iyi olacak bebekler yüksek ateşe erişkinlerden daha dayanıklı bildiğim kadarıyla 40 dereceye kadar tolere edebiliyorlar...
Nursena yeniden taşınmak ne zor olur ya..Allah kolaylık versin...nem kışın benim yatak odamın duvarındada oluyor biraz astım olucaz diyorum eşime sürekli havalandırıyorum ama illa çilleniyor duvarlar...

bende yemek esnasında tüketmenin zararlı olduğunu biliyorum...

herkese günaydınnnnn selamun aleyküm

hayırlı günleriniz olsun inşallah...bugün çok uykum var baş ağrısı var...neyseki fazla yoğunluk yok biraz kafa dinlerim...

Beyzuş ablam çok geçmiş olsun..

Nuhancım nişanlına ve de Tarçın'a geçmiş olsun...

İstanbulda ne zaman güneş az yüzünü gösterse daha çok hasta oluyor insanlar...bu gün ki gibi mesela güneşli ama 6 derece buzz gibi...

Kızlar nutella ya kanmadım ama günlerdir sayfada dönen vakko reklamına dayanamadım eşarp aldım bi kaç tanecik ama cidden çok uygundu napıyım yaa.hediye de edilir demi...

selamlar hanımlar.
çok mahcubum size karşı
bu cuma haber veremeden bildirim yapamadım. ama artık işler o kadar çığrından çıktı ki burda.
siz en iyisi beni listeden çıkarın geçici bir süre. çünkü zaten haftada 2-3 kez girebiliyorum, düzenli paylaşımda da bulunamıyorum.
bu sizden kopuyorum anlamına gelmiyor.
gene fırsat buldukça giricem ve sizinle sohbet edicem ve de diyete devam edicem bırakmıyorum ama...
böyle bildirimde bulunamayınca ya da düzenli giremeyince mahçup oluyorum
işlerim hafiflesin o zaman gene listeye alınmayı rica ederim...

cumartesi doktora gittim, kan değerlerim düşüktü ya, demir depom 2 çıktı.
doktorun gözleri aynen böyle oldu
nerdeyse kan anonsu yapacaktı, "nasıl ayakta duruyorsunuz şu an sizi yatırıp kan vermem lazım" dedi.
akdeniz anemisi şüphesini de egale etmek için bir test daha istedi.
bugün çıkacak, sonra tedaviye başlıycaz. 1 hafta boyunca günde 1 saat hastaneye yatıp serumla karışık demir preperatı alıcam.
1 haftadan sonra normal demir haplarına dönücez.

bir de sol elimin baş parmağına atel takıldı .. cengaver gibi tek elimde telefon, tek elimle de dolu çamaşır sepetini kaldırınca , parmağımda şimşek çaktı.
ağrı yaptı ve şişti, ödem yapmış, 15 gün takılı kalıcak bu zımbırtı ...
çok rahatsız edici ama napiim, siz siz olun tek elinizle artistlik yapmayın

okul da açıldı oğlan sahalara geri döndü ...

haberler böyle benden...

bakiim cuma kim 1. olmuş merak ettim
...

hay Allah nursena ya,rutubet iyi degil, ama kuzum bozma moralini, sen halldersin hepsini, hamarat hanimsin sen :) güzel bir evde bulursun , tasinirsiniz.

grip icin balli süt icildigini senden duydum ilk kez , ben genelde c vitamini yüksek caylar tüketmeye calisiyorum seviyorsan bol limonlu yap caylarini.daha cok corba icmeye agirlik ver.birde aklinda bulunsun,cigerlerine inerse hastaligin bal almayi durdur,bal balgam yapip öksürügünü arttirir,üst solunum yolu hastaliklarinda.cok gecmis olsun umarim ayakta gecistirirsin hastaligi.
ben cumadan cumaya tartiliyorum.eskiden bende senin gibi aklima geldikce yemeklerden önce sonra tartiliyordum, ama moralim bozuluyordu dedigin gibi,motivasyonum düsüyor o zaman, madem aliyorum ne diye iskence ediyorum kendime diyip yemeye devam ederdim.

diger kizlar ne der bilmem ama bence mahcup olunacak birsey yok, herkesin hayatinda zaman zaman isler cigrindan cikar, kafa kasimaya zaman kalmaz.kendini kötü hissediyorsan listeden cikabilirsin tabiki ama vakit buldugunda gelip bildirim yapmaya devam etmelisin diye düsünüyorum ben.rahatsizliklarin icinde cok üzüldüm cok gecmis olsun.en kisa zamanda eski sagligina dönmeni dilerim Allahtan (amin)

herkesin günü aydin, güzel ve hayirli olsun hatunlar.bu sabah uyandigimda agrim vardi gene ya.bu bel agrisi ne kadar zamanda geciyor kizlar? normalmi böyle uzun sürmesi ?

kizlar sizler icin üsenmedim arastirdim ve vaktimde vardi , umarim faydali olur bilgiler.

Çinliler “Suyu yer gibi için” der. Yani bizim kana kana su içmenin tam aksi. Suyu ya da sıvı içecekleri ağızda bir miktar bekletip öyle yutmak daha sağlıklıdır. Üstelik tükürük bezleri ile kana daha çabuk karışacağı için daha da çok fayda sağlar. Acıktığınız zaman buna dur diyebilirsiniz, hatta dur demelisiniz de, ama susadığınız her an su içmek durumundasınız. Yemeklerde su içilmemesi tavsiye edilir, bu doğrudur. Ama yemek esnasında bile susarsanız buyurun için.
Susamak dışında kaidelere uyacak olursak eğer, suyu yemeklerden yarım saat kadar önce içmekte fayda var. Yemek esnasında herhangi bir sıvı alınmamalı ve yemekten sonra bir saat kadar beklenmelidir. Yemek esnasında alınan su midenin asit baz dengesini şaşırtacağı için sindirim problemine neden olabilir. Sabah kalkar kalkmaz içilen bir bardak ılık su güne iyi başlamanızı sağlar. Organları uyandırır, sindirimi kolaylaştırır. Yatmadan önce içilecek bir bardak su ise rahat uyumanızı sağlar, uyku esnasında yaşanacak kalp krizi riskini önler.
Vücudumuzda dolaşan Çi’nin soğukla pek arası yoktur. O yüzden hem besinleri hem de sıvıları soğuk tüketmekten kaçının. Sıvıları oda sıcaklığında tüketmeye özen gösterin. Her susadığınızda beklemeden su için dedik ama su içmek için illa da susamayı beklemeyin. Zira susamadığına inanıp ve bunu maharet sanıp hiç su içmeden yaşayan insanlar tanıyorum.
Yanınıza çalışırken, kitap okurken, bir şeyler seyrederken bir miktar su koyun ve onu belli aralıklarda içerek bitirmeyi hedefleyin. Bir süre sonra su içme alışkanlığınız oturacak ve su içmeyi ister hale geleceksiniz. Hatta sağlığınız, görüntünüz, enerjiniz değişeceği için bunu daha bir mutlulukla yapacaksınız. Unutmayın, günde tüketmeniz gereken minimum su miktarı iki litre. Kimisi buna sekiz bardak der. Bardak boyutları birbirine karışır. Hasta iken tüketmeniz gereken su miktarı daha da fazladır. Bunu üç litreye kadar çıkarabilirsiniz. Çünkü hastalıklar doğrudan vücuttaki su kaybından olmasa bile, vücutta su kaybına yol açar. Çok terlersiniz ya da çok tuvalete gidersiniz.
“Terli terli su içme der” büyüklerimiz. Terlemek vücuttaki su kaybına işarettir ve vücut bas bas “su istiyorum!” diye bağırır ve su içmek gerekir. Ancak vücut ısındığı için soğuk içmek sakıncalıdır. Bu hem organlarımıza hem de damarlarımıza zarar verebilir. Ve elbette bizi hasta edebilir. Terliyken su için, hem de bol bol ama yavaş yavaş ve fakat soğuk su değil. Su içerken anneannem “Otur da insan gibi iç” derdi… Besinleri de, sıvıları da tüketirken oturarak yemek içmek daha sağlıklıdır.
Peki ya sıcak su? Suyun kaynar olanı da sakıncalıdır. Sıcağa yakın ılıklıktaki su yudum yudum içilirse çok faydalıdır. Özellikle sabahları aç karnına içine biraz da limon konularak içilen su, mideyi rahatlatır, sindirimi kolaylaştırır, vücut ısısını dengeler. Çocukların içtiği paşa çayı kıvamındaki sıcaklık en idealidir. Çin’de çay ikram edecekleri zaman “Sıcak su mu, çay mı?” diye sordular. Önce “Demleme çay istemiyorsan sıcak su vereyim içine kahve ya da sarkıtma çay koy” gibi bir şey algıladım ama gerçekten de sıcak su getirdiklerine şahit oldum. Çok soğuk havalarda, donduğumuz zamanlar da hemen çok sıcak şeyler içmek terli su içmek gibi sakıncalıdır. Zira, soğuktan büzüşen kan damarlarınızı bir anda sıcak ile genleştirmeye çalışmak tahribatlara yol açabilir. Çi’nin vücutta kolaylıkla dolaşabilmesi için besinleri de sıvıları da ılık tüketin.

kaynak SUYU NASIL, NEREDE VE NE KADAR İÇMELİ « Kuraldışı Dergi

yahu acaba bu serumla karışık vereceği demir preperatı bende kilo yapmasın?
bunu bir sorayım kadına.
...
şahgizem teşekkürler
giricem gene fırsat buldukça, kopmam burdan zaten motive oluyorum burda.
ama işte düzenli yazamayınca da sanki sadece bildirimde bulunup gidiyormuşum gibi bir izlenim yaratmak da istemem..
...

slm kızlarr...günaydın demeye geldimm maşallah almış başını gitmiş sayfalarr..öğlenn olduu....

nuhann benim ilk kaçamakkk dün 2 küçük kare sıkma helva diye bişi almış eşimm pişmaniyenin sıkışmış hali işte ondan yedim 2 kesme şeker boyutu kadardıı :):):) daha nasıl küçültebilirimmkiii :

(

kahvaltıda:: 3 zeytin
1 dilim ekmek
3 çeri domates
1 kaşık yoğurt...

arada:::

yarın ayva diğer yarıyıda yerim birasdan...
bi küçük ayymuttt..şimdilik iyi gidiyorr..daha hiç su içmedimm içemiyorum fazlaaa

bence yanlış düşünüyorsunn..yinede sen bilirsinn ama ben çok denedim onlarıı sonuçç kötü oluyorrr...sen normal diyetide yapsan hep karnın doyar moral hep yerinde olurr..hemde ayda en az 4 kilo verirsinnn...bence gayette iyi bi sonuç olurrrr...benden sölemesii..başarılar diliyorumm..

bayıldımmmm bayıldımmmmmm bravoo...suyu hele çok güzel içmişsinn..bende bundan sonra ona ağırlık vereyim bariii...

cecoşum evet beraber verelim beni bırakma...
neden bukadar iradesiz ve isteksizim anlayamıyorum

ayy bende seni merak ediyordum canım..cvp yazdım demişsin ama gelmediiiii..neyse geldin gerisi mühim değilll..bendede vardı aynı iradesizlik ve isteksizlikk...başlayana kadarr..başlayınca geciyorrrr 2 günü bi kırabilsennn...yeni bi sistem getirdi nuhan sende oraya katılsann belki yararıı olurr onunn..öpüyorum seni iyi bak kendinee...

Tünaydınnn. Yeni kilo cetvelim ve ben aranızdayımm

E bi de 3 kilocuk almış olarak

Son düzenleme:
Selamün Aleykümmmm kızlar

Sabah 5 buçukta uyandım bugün Felaket uykum olduğu halde yarım saat için tekrar yatmim dedim
Anam o saatte hint dizisi varmış meğer tvde onu biraz izledim uyumayayım diye
Eşim yine kıvırdı ve kalkmadı bende kızımla sabah 06:30da kahvaltımızı yaptık sonrada hazırlandı ve okula uğurladım
Saat 07:30 çivarı bir uyku bastırdı bende bir on dakika koltuğa uzanayım dedim gözümü bir kapattım kapatış o kapatış
Saat 10da uyandım Neyse en azından denedim uyanık kalmayı demekki yarın 06:00dan evvel kalkmayacağım

Aklımdayken yediklerimide yazayım diyordm ama akşam hepsini toptan yazarım daha takibi kolay olsun

Ben herifimle benim kan grubunu yine karıştırmışım
Genelde eşime sorarım seniki a mıydı diye o evet diyince 0 olduğumu hatırlamış olurum
Yani etoburun ben
Valla işe yarıyormu acaba yaptınmı hiç o şekilde :44:
Ben protein ağırlıklı gidince gerçekten güzel verebildiğimi fark ettim bu ay ama her gün Protein eşime ( oda etoburdur aslında ) ööö getiriyormuş tabi gündüzde şirkette genelde oda protein ağırlıklı besleniyor
Neyse bir iki hafta sebze ağırlıklı beslenelimde arada proteinide sokuştururum ben

çok şükür Rabbim nasip etti de kurtuldum hem sağlığımı hem daha neleri mahveden fazlalıklardan darısı herkeslere olsun inşallah

Aminnnnnnnnn inşallah canım hepimiz şu fazlalıklardan kurtulalım
Gerçekten deryanında dediği gibi benimde idolümsün Bende her gün senin çizelgene baktıkca vazgeçmek yok bunu hepimiz başaracağız iradene hakim ol diye hep kendimi telkin ediyorum tabi maalesef ben çok daha fazla vermem gerekiyor ama eminim 10 kilo daha bile versem dahada gaza gelirim

Canım abinle tartışmana üzüldüm inşallah yoluna girer
Almanyaya dönecekmişsin...Onada hayırlısı olsun diyelim artık
İnşallah herşey gönlüne göre olur

O satmak istediğin şeylere gelince;
Oturduğun civarda bir sürü kuaför vardır yada senin daimi gittiğin yer varsa oraya sor
Emin ol uygun fiyatada verirsen hepsini alırlar sonuçta devamlı lazım olan şeyler.
Ben bekarken kuaföre gittiğimde laf arasında almanyalı olduğumu öğrendiklerinde aaa kız bize oradan birşeyler getirsene derlerdi Hatta en sonra 6 -7 ay evvel eşimin kuzeni için gittiğim bir kuaföre saçımı yaptıktan sonra kendi makyajımı kendim yapacağım dediğimde tamam dedi ve ben makyaj kutumu çıkartınca anında aaaa bunu nerden aldın diye sordu
Annem onu bana Almanyadan 12 Euroya ( 25 Liraya yaklaşık ) almıştı ama ben o an yanlış hatırladığım için aaa Annem almanyadan 20 Euroya almıştı yanılmıyorsam dedim Adam anında kız banada getir yada sen gideceğin zaman bana haber verde parasını vereyim sana banada bir iki tane al dedi Çünkü benim makyajkutusunun benzerlerini adam dükkanına 150 liraya almış

Tanıdık varsa kesin daha kolay satarsın olmadı esnaf bir tanıdığın varsa ona sor tanıdığı kuaför varmı Emin ol elinden çok çabuk çıkartırsın

Oyyy oyyy oyyyy maşallahhhh Allah eksikliklerinide göstermesin ama valla abla seninkide can yaw bari bir haftasonunu kendine ayırsaydın
Bu arada o kabakta yenmezmi organik mi organik Valla süpermiş yaa Rabbim banada inşallah şöyle küçücük bahçeli bir ev nasip ederde bende bağ bahçeyle uğraşıp sağlıklı şeyler eker toplarım

Canım inşallah en kısa zamanda gönlüne ve bütçene uygun bir ev bulursun canım rutubet verbat bir şey sağlığınızı riske atmayın dediğin gibi

Canım kuzucuğuna çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanır
Sende kuzu iyileşince artık kaldığın yerden devam edersin

Geçmiş olsun şimdiden sana
Ballı süt kaçamak sayılmaz heleki hastalık zamanı
Bu arada su meselesinde de öncesinde ve sonrasında içerim bende. Hatta yemekte ayran falan içeceğimizde eşim benim bardağı doldurur ben yemeğim bittikten sonra üzerine içerim onu eşim tam tersine ayranı yemekle birlikte tüketir

Canım sanada çok geçmiş olsun
İnşallah çabuk toparlanırsın
Bu arada aldığın eşarplarıda iyi günlerde kullan Nutelladan çok daha güzel birşey sonuçta hemde zararı yok

Canım sanada çok geçmiş olsun
Üzülme güzelim iyileşene kadar sende izinli sayılırsın büyük ihtimal sen yinede fırsat buldukça uğrarsın ki kurt kapmasın

Deryacığımmmmmm harika bir paylaşım
Çok sağ ol gerçekten çok faydalı bilgiler. Biraz dikkatli olacağım bende bundan sonra inşallah
Bende genelde suyu hep soğuk içerdim ama artık ılık içerim

saol canımcım teşekkür ederim...inşallah göründükleri gibidirler..

çok erken kalkmışsın ama akşamlarıda erken yatacaksın ki ancak dayanırsın. bende erken kalkıyorum 6-6,30 arası ama en gec 23 te uyuyorum yani düzene koymaya çalışıyorum yoksa sarhoş gibi oluyorum mesela dün gece misafirlerimiz vardı gece 1 de yattık sabah 7,30 zor kalktım apar topar işe geldim kii hiç sevmem hemen hazırlanıp işe gelmeyi...erkenden kalkıp ayılıp kahvaltı vs. olacak ki uykum açılsın...

sen bahsedince baktımda A grubu sebze ağırlıklı beslenmeliymiş...aceba ben evlendikten sonra birazda bu yüzdenmi hızlıca kilo aldım malum eşim proteine daha düşkün

merhabalar
hemen çıkmam lazım arkadaşlar çaya bekliyorlar:)
nevincim dolma biber de olur bence haşladıktan sonra bikaç parçaya bölersin olmazsa
efem geçmiş olsun oğluşuna
hızlıca okudum geçmişi atladıklarım varsa kusura bakmayın
dafiiiii o kabaktan istiyoruuuuuuuuuuuum
neyse ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…