merhabalar
hemen çıkmam lazım arkadaşlar çaya bekliyorlar:)
nevincim dolma biber de olur bence haşladıktan sonra bikaç parçaya bölersin olmazsa
efem geçmiş olsun oğluşuna
hızlıca okudum geçmişi atladıklarım varsa kusura bakmayın
dafiiiii o kabaktan istiyoruuuuuuuuuuuum
neyse ben kaçtım
günaydin,
nursena, kolay gelsin yatak yorgan isi çok zor...
Eşarbini güle güle kullan. eminim çok güzeldir ve nutelladan daha tatlıdır.
efem güle güle giy...
alessandra çok geçmis olsun. acil şifalar.
Sahgizem bel ağrisi çok kötü birşey... insallah bugun geçer. Benimde uzun olduğum için zaman zaman ağrır.
Su bilgisi süperdi... arastirmana sağlık...
Ozka sende 115ten düsmüssün tebrik ederim.müsait olunca sende basarını biz yenilere anlatirmisin?
hoşgeldin Aynurummmmmm
nasılsın bakalım,anneler nasıldı?
meyremini de gördün geldin dimi
senle denkleşemedik cok üzüldüm kılı kılına kaçırdık
ya ben erken döndüm ya sen gec kaldın cücüşüm
Tünaydınnn. Yeni kilo cetvelim ve ben aranızdayımm
E bi de 3 kilocuk almış olarak
Canım 115den düştüm ama 2 ay önce 76 kiloydum. 2-2.5 ayda 3 kilo aldım malesef. Zararın neresinden dönsek kardır gerçi ama moralim bozulmadı değil.
Canım benim hikayem ibretlik. Al ver al ver derken ben hep yanlış diyetler yaptım. 16,17 yaşlarında yaz aylarında gün içinde 1 öğün yiyerek zayıfladığımı bilirim. Ne kadar bilinçsizmişim. Lisede 80 kiloydum ve sınıftaki erkeklerin dalga geçmeleri yüzünden kendimi aç bırakarak zayıflamaya çalışıyordum
Asıl 115 kilolara çıkmam ise üniversite 3 ve 4. sınıfta oldu. Dikey geçişle kazandığım bölümde her dönem alttan üstten bir sürü ders alınca günde 3 sınava girince bu stresi abur cuburla bastırmaya çalıştım. Bir torba abur cubur alır sınav akşamı yerdim tek başıma. Sonra üniversite bitti ve iş arama sürecine girdim. 6,7 ay iş bulmayınca evde iyice bunalıma girdim. Kilolar eklendikçe eklendi
İlk zayıflamaya karar vermem ise işe başladıktan sonra oldu. Keşke o zaman da diyetisyene gitseymişim. Ankarada çalışıyordum. Kendimce günde 6 öğün yiyerek ve yürüyüş bandında yürüyerek ilk olarak 115 kilodan 93 kiloya akadar düştüm vee düğünüm oldu. 93 kiloluk bir gelindim ben. Daha sonra evlendim istanbula geldim. Tekrar işe başladım. 93 kilo olan ben hoop oldum 99. Neden oldun derseniz, yoğun çalışma şartları diyebilirim. İşe başladığımda düğün borcumuzdadolayı çok sıkışıktık. Girdiğim işde de fazla mesai ücreti vardı ama canımızı çıkarıyolardı. Haftanın 3n az 3,4 günü 11de evde oluyordum. E gün boyu bilgisayar başında hareketsizim ve vucudum kilo almaya müsait. PCOS ve insülin direncim de vardı. Uzun süren mesailerde açlığımı pastaneden aldığım poğçalarla bastırmaya çalışınca kilo almıştım.
İşte bu döngü 2011 haziranda bozuldu.123 kiloluk eşimle diyetisyene gitmeye karar verdik ve ben 99 kiloda başlamış olduğum diyetisyenimle 2012 haziranda 75 kilo olmuşum. Ondan sonrarı kilo almamaya çalıştım ve gerçekten 6 ay hiç kilo almadım. Son 2-2.5 aydır da aslında aşırı yemekten değil ama hareketsiz ve düzensiz saatlerde yemekten bi 3 kilo aldım
ve aleykümselam cecoşSelamün Aleykümmmm kızlar
cecoş benim kan grubumda ( 0 ) bende üç öğün et yesem hayır dememBen herifimle benim kan grubunu yine karıştırmışım
Genelde eşime sorarım seniki a mıydı diye o evet diyince 0 olduğumu hatırlamış olurum
Yani etoburun ben
Valla işe yarıyormu acaba yaptınmı hiç o şekilde :44:
Ben protein ağırlıklı gidince gerçekten güzel verebildiğimi fark ettim bu ay ama her gün Protein eşime ( oda etoburdur aslında ) ööö getiriyormuştabi gündüzde şirkette genelde oda protein ağırlıklı besleniyor
Neyse bir iki hafta sebze ağırlıklı beslenelimde arada proteinide sokuştururum ben
allah gönlüne göre versin inşaAllahOyyy oyyy oyyyy maşallahhhhAllah eksikliklerinide göstermesin ama valla abla seninkide can yaw bari bir haftasonunu kendine ayırsaydın
Bu arada o kabakta yenmezmiorganik mi organik Valla süpermiş yaa Rabbim banada inşallah şöyle küçücük bahçeli bir ev nasip ederde bende bağ bahçeyle uğraşıp sağlıklı şeyler eker toplarım
ah canım ikram etmezmiyiimmdafiiiii o kabaktan istiyoruuuuuuuuuuuum
neyse ben kaçtım
Sağol canım teşekkür ederim şimdi daha iyimiş şükürAsu ablam benimde evde eltim annesinden getirmiş kuru biberler var ama dolmalık biber onlarıda o şekilde kavursam olurmu ki ben mormalde biber soteyi çok severim özellikle kahvaltıda, yımırtalı
canım çok geçmiş olsun yavruna..üzülme inşallah iyi olacak bebekler yüksek ateşe erişkinlerden daha dayanıklı bildiğim kadarıyla 40 dereceye kadar tolere edebiliyorlar...
Nursena yeniden taşınmak ne zor olur ya..Allah kolaylık versin...nem kışın benim yatak odamın duvarındada oluyor biraz astım olucaz diyorum eşime sürekli havalandırıyorum ama illa çilleniyor duvarlar...
bende yemek esnasında tüketmenin zararlı olduğunu biliyorum...
canım sıkma canını şöyle bi 1 ay kadar izin ver kendine biz herzaman burdayız gelene kapımız her daim açık biliyosun zatenselamlar hanımlar.
çok mahcubum size karşı
bu cuma haber veremeden bildirim yapamadım. ama artık işler o kadar çığrından çıktı ki burda.
siz en iyisi beni listeden çıkarın geçici bir süre. çünkü zaten haftada 2-3 kez girebiliyorum, düzenli paylaşımda da bulunamıyorum.
bu sizden kopuyorum anlamına gelmiyor.
gene fırsat buldukça giricem ve sizinle sohbet edicem ve de diyete devam edicem bırakmıyorum ama...
böyle bildirimde bulunamayınca ya da düzenli giremeyince mahçup oluyorum
işlerim hafiflesin o zaman gene listeye alınmayı rica ederim...
cumartesi doktora gittim, kan değerlerim düşüktü ya, demir depom 2 çıktı.
doktorun gözleri aynen böyle oldu
nerdeyse kan anonsu yapacaktı, "nasıl ayakta duruyorsunuz şu an sizi yatırıp kan vermem lazım" dedi.
akdeniz anemisi şüphesini de egale etmek için bir test daha istedi.
bugün çıkacak, sonra tedaviye başlıycaz. 1 hafta boyunca günde 1 saat hastaneye yatıp serumla karışık demir preperatı alıcam.
1 haftadan sonra normal demir haplarına dönücez.
bir de sol elimin baş parmağına atel takıldı .. cengaver gibi tek elimde telefon, tek elimle de dolu çamaşır sepetini kaldırınca , parmağımda şimşek çaktı.
ağrı yaptı ve şişti, ödem yapmış, 15 gün takılı kalıcak bu zımbırtı ...
çok rahatsız edici ama napiim, siz siz olun tek elinizle artistlik yapmayın
okul da açıldı oğlan sahalara geri döndü ...
haberler böyle benden...
bakiim cuma kim 1. olmuş merak ettim
...
sağol ablacım şükür daha iyiymiş şimdi ben diyeti bırakmış değilim zaten ama yinede neolur neolmaz ablacımSelamün Aleykümmmm kızlar
Sabah 5 buçukta uyandım bugünFelaket uykum olduğu halde yarım saat için tekrar yatmim dedim
Anam o saatte hint dizisi varmış meğer tvdeonu biraz izledim uyumayayım diye
Eşim yine kıvırdı ve kalkmadı bende kızımla sabah 06:30da kahvaltımızı yaptık sonrada hazırlandı ve okula uğurladım
Saat 07:30 çivarı bir uyku bastırdı bende bir on dakika koltuğa uzanayım dedimgözümü bir kapattım kapatış o kapatış
Saat 10da uyandımNeyse en azından denedim uyanık kalmayı demekki yarın 06:00dan evvel kalkmayacağım
Aklımdayken yediklerimide yazayım diyordm ama akşam hepsini toptan yazarımdaha takibi kolay olsun
Ben herifimle benim kan grubunu yine karıştırmışım
Genelde eşime sorarım seniki a mıydı diye o evet diyince 0 olduğumu hatırlamış olurum
Yani etoburun ben
Valla işe yarıyormu acaba yaptınmı hiç o şekilde :44:
Ben protein ağırlıklı gidince gerçekten güzel verebildiğimi fark ettim bu ay ama her gün Protein eşime ( oda etoburdur aslında ) ööö getiriyormuştabi gündüzde şirkette genelde oda protein ağırlıklı besleniyor
Neyse bir iki hafta sebze ağırlıklı beslenelimde arada proteinide sokuştururum ben
Aminnnnnnnnn inşallah canım hepimiz şu fazlalıklardan kurtulalım
Gerçekten deryanında dediği gibi benimde idolümsünBende her gün senin çizelgene baktıkca vazgeçmek yok bunu hepimiz başaracağız iradene hakim ol diye hep kendimi telkin ediyorum tabi maalesef ben çok daha fazla vermem gerekiyor ama eminim 10 kilo daha bile versem dahada gaza gelirim
Canım abinle tartışmana üzüldüminşallah yoluna girer
Almanyaya dönecekmişsin...Onada hayırlısı olsun diyelim artık
İnşallah herşey gönlüne göre olur
O satmak istediğin şeylere gelince;
Oturduğun civarda bir sürü kuaför vardıryada senin daimi gittiğin yer varsa oraya sor
Emin ol uygun fiyatada verirsen hepsini alırlarsonuçta devamlı lazım olan şeyler.
Ben bekarken kuaföre gittiğimde laf arasında almanyalı olduğumu öğrendiklerinde aaa kız bize oradan birşeyler getirsene derlerdiHatta en sonra 6 -7 ay evvel eşimin kuzeni için gittiğim bir kuaföre saçımı yaptıktan sonra kendi makyajımı kendim yapacağım dediğimde tamam dedi ve ben makyaj kutumu çıkartınca anında aaaa bunu nerden aldın diye sordu
Annem onu bana Almanyadan 12 Euroya ( 25 Liraya yaklaşık ) almıştı ama ben o an yanlış hatırladığım için aaa Annem almanyadan 20 Euroya almıştı yanılmıyorsam dedimAdam anında kız banada getir yada sen gideceğin zaman bana haber verde parasını vereyim sana banada bir iki tane al dedi Çünkü benim makyajkutusunun benzerlerini adam dükkanına 150 liraya almış
Tanıdık varsa kesin daha kolay satarsınolmadı esnaf bir tanıdığın varsa ona sor tanıdığı kuaför varmı Emin ol elinden çok çabuk çıkartırsın
Oyyy oyyy oyyyy maşallahhhhAllah eksikliklerinide göstermesin ama valla abla seninkide can yaw bari bir haftasonunu kendine ayırsaydın
Bu arada o kabakta yenmezmiorganik mi organik Valla süpermiş yaa Rabbim banada inşallah şöyle küçücük bahçeli bir ev nasip ederde bende bağ bahçeyle uğraşıp sağlıklı şeyler eker toplarım
Canım inşallah en kısa zamanda gönlüne ve bütçene uygun bir ev bulursun canımrutubet verbat bir şey sağlığınızı riske atmayın dediğin gibi
Canım kuzucuğuna çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce toparlanır
Sende kuzu iyileşince artık kaldığın yerden devam edersin
Geçmiş olsun şimdiden sana
Ballı süt kaçamak sayılmazheleki hastalık zamanı
Bu arada su meselesinde de öncesinde ve sonrasında içerim bende. Hatta yemekte ayran falan içeceğimizde eşim benim bardağı doldurur ben yemeğim bittikten sonra üzerine içerim onueşim tam tersine ayranı yemekle birlikte tüketir
Canım sanada çok geçmiş olsun
İnşallah çabuk toparlanırsın
Bu arada aldığın eşarplarıda iyi günlerde kullanNutelladan çok daha güzel birşey sonuçta hemde zararı yok
Canım sanada çok geçmiş olsun
Üzülme güzelim iyileşene kadar sende izinli sayılırsın büyük ihtimalsen yinede fırsat buldukça uğrarsın ki kurt kapmasın
Deryacığımmmmmm harika bir paylaşım
Çok sağ ol gerçektençok faydalı bilgiler. Biraz dikkatli olacağım bende bundan sonra inşallah
Bende genelde suyu hep soğuk içerdim ama artık ılık içerim
canım sanada tşk ederim geçmiş olsun dileklerin içinmerhabalar
hemen çıkmam lazım arkadaşlar çaya bekliyorlar:)
nevincim dolma biber de olur bence haşladıktan sonra bikaç parçaya bölersin olmazsa
efem geçmiş olsun oğluşuna
hızlıca okudum geçmişi atladıklarım varsa kusura bakmayın
dafiiiii o kabaktan istiyoruuuuuuuuuuuum
neyse ben kaçtım
Canım 115den düştüm ama 2 ay önce 76 kiloydum. 2-2.5 ayda 3 kilo aldım malesef. Zararın neresinden dönsek kardır gerçi ama moralim bozulmadı değil.
Canım benim hikayem ibretlik. Al ver al ver derken ben hep yanlış diyetler yaptım. 16,17 yaşlarında yaz aylarında gün içinde 1 öğün yiyerek zayıfladığımı bilirim. Ne kadar bilinçsizmişim. Lisede 80 kiloydum ve sınıftaki erkeklerin dalga geçmeleri yüzünden kendimi aç bırakarak zayıflamaya çalışıyordum
Asıl 115 kilolara çıkmam ise üniversite 3 ve 4. sınıfta oldu. Dikey geçişle kazandığım bölümde her dönem alttan üstten bir sürü ders alınca günde 3 sınava girince bu stresi abur cuburla bastırmaya çalıştım. Bir torba abur cubur alır sınav akşamı yerdim tek başıma. Sonra üniversite bitti ve iş arama sürecine girdim. 6,7 ay iş bulmayınca evde iyice bunalıma girdim. Kilolar eklendikçe eklendi
İlk zayıflamaya karar vermem ise işe başladıktan sonra oldu. Keşke o zaman da diyetisyene gitseymişim. Ankarada çalışıyordum. Kendimce günde 6 öğün yiyerek ve yürüyüş bandında yürüyerek ilk olarak 115 kilodan 93 kiloya akadar düştüm vee düğünüm oldu. 93 kiloluk bir gelindim ben. Daha sonra evlendim istanbula geldim. Tekrar işe başladım. 93 kilo olan ben hoop oldum 99. Neden oldun derseniz, yoğun çalışma şartları diyebilirim. İşe başladığımda düğün borcumuzdadolayı çok sıkışıktık. Girdiğim işde de fazla mesai ücreti vardı ama canımızı çıkarıyolardı. Haftanın 3n az 3,4 günü 11de evde oluyordum. E gün boyu bilgisayar başında hareketsizim ve vucudum kilo almaya müsait. PCOS ve insülin direncim de vardı. Uzun süren mesailerde açlığımı pastaneden aldığım poğçalarla bastırmaya çalışınca kilo almıştım.
İşte bu döngü 2011 haziranda bozuldu.123 kiloluk eşimle diyetisyene gitmeye karar verdik ve ben 99 kiloda başlamış olduğum diyetisyenimle 2012 haziranda 75 kilo olmuşum. Ondan sonrarı kilo almamaya çalıştım ve gerçekten 6 ay hiç kilo almadım. Son 2-2.5 aydır da aslında aşırı yemekten değil ama hareketsiz ve düzensiz saatlerde yemekten bi 3 kilo aldım
selam güzeller
gece 2 de berbat bir mide ağrısıyla kalktım sabah 5 'e kadar zor dayandım doğru acil servise gittik ve ancak saat 13:00 gibi gelebildim.(tabi işe'de gidemedim) mide spazmı geçiriyormuşum.biraz yattım v.s ama ağrı kesici ile başka bir iğne vurdular sersem gibi oldum.yavaş yavaş geçeceğe benziyor ama kesinlikle gastrentolojiye gitmem gerekiyormuş:18:bende durumlar böyle tabi ağzıma lokma koymadım gerçi canımda istemiyor. korkudan tekrar o ağrı gelicek diyesadece su içebiliyorum
cecocum nuhancım dünkü sütlaç kaçamağının acısı çıktı sanırım
saol canımcım teşekkür ederim...inşallah göründükleri gibidirler..
çok erken kalkmışsın ama akşamlarıda erken yatacaksın ki ancak dayanırsın. bende erken kalkıyorum 6-6,30 arası ama en gec 23 te uyuyorum yani düzene koymaya çalışıyorum yoksa sarhoş gibi oluyorum mesela dün gece misafirlerimiz vardı gece 1 de yattık sabah 7,30 zor kalktım apar topar işe geldim kii hiç sevmem hemen hazırlanıp işe gelmeyi...erkenden kalkıp ayılıp kahvaltı vs. olacak ki uykum açılsın...
sen bahsedince baktımda A grubu sebze ağırlıklı beslenmeliymiş...aceba ben evlendikten sonra birazda bu yüzdenmi hızlıca kilo aldım malum eşim proteine daha düşkün
selam güzeller
gece 2 de berbat bir mide ağrısıyla kalktım sabah 5 'e kadar zor dayandım doğru acil servise gittik ve ancak saat 13:00 gibi gelebildim.(tabi işe'de gidemedim) mide spazmı geçiriyormuşum.biraz yattım v.s ama ağrı kesici ile başka bir iğne vurdular sersem gibi oldum.yavaş yavaş geçeceğe benziyor ama kesinlikle gastrentolojiye gitmem gerekiyormuş:18:bende durumlar böyle tabi ağzıma lokma koymadım gerçi canımda istemiyor. korkudan tekrar o ağrı gelicek diyesadece su içebiliyorum
Ozka 82, tesekkürler... Çık güzel bir sonuç olmus...tebrikler..Diyetisyenin verdigi diyetin bir özelliği varmi? ve diyet yaparken spor yaptin mi?
chickpeasim, kuzum 3 gündür az bi aç yatiyor ya...bi lokma mama yese kusuyor. ona bugun diyet mama alacağım...Bakıyorum sevligin çok iyi gelmis sanakilo alma lütfen hem kilo cetveline noldu acıl pil ve celvel lazim sana...
daficigim kabak tatilisi koymus ya..sanal sanal yiyelim.nasilsa kilo yapmaz...
çok geçmiş olsun...Allah şifa versin...selam güzeller
Ozka 82, tesekkürler... Çık güzel bir sonuç olmus...tebrikler..Diyetisyenin verdigi diyetin bir özelliği varmi? ve diyet yaparken spor yaptin mi?
chickpeasim, kuzum 3 gündür az bi aç yatiyor ya...bi lokma mama yese kusuyor. ona bugun diyet mama alacağım...Bakıyorum sevligin çok iyi gelmis sanakilo alma lütfen hem kilo cetveline noldu acıl pil ve celvel lazim sana...
daficigim kabak tatilisi koymus ya..sanal sanal yiyelim.nasilsa kilo yapmaz...
tekrardan hoşgeldin Özlemcimm , aman 3 kilocuk nedirki şekerimm , sen yollarsın onları , bende eşim geldiğinden beri bi kaç kilocuk aldım sanki ama tartımın pili bitti , bakalım hayırlısı
maşallah senin cimcimeye..tam sısırmalıktır şimdi... kızının kilosuna dikkat etmekte haklısın canım bizim neler çektiğimizi ancak Biz biliriz...onunda düzewni oturur zamanla...Tekrar ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:
Öğlene doğru karşı komşum küçük cimcimemle geleneksel kahve faslımız için geldi
Daha doğrusu benim küçük cimcimeyi gönderdim kapısına çağırsın diye ama bizim uyanik hemen içeri daldı birde kapat kapıyı ben gitmeyeceğim dedi
Bİrlikte çamaşır asmışlar sonrada kadıncağızın dolabını açmış bana ne vereceksin demiş edepsiz
Kadıncağızın evde çocuğu yok ama sırf bizim cadı her geldiğinde dolabını açıp bana ne vereceksin diyecek diye evde mutlaka birşeyler bulunduruyorGeçenlerde birşey yokken sen kadıncağız görmeden telefonunu alıp son aramalardan eşini aramış Allahtan son aranan numara eşiymiş Adamcağızda hayırdır diye meşkule alıp tekrar geri arayınca açmış telefonu engin bana gelirken çukuta al dolapta kalmamış demiş
Birlikte az şekerli Türk kahvelerimizi içtikSonra benim cadıyı kandırarak kaçtı yoksa tutturuyor nisa bende senle geliceğim diye Beyazları yıkamıştım onlarıda asıp hemen buraya kaçtım
Şükür dün işleri bitirdim de bugün rahatımbir tek spora gitmeden birşeyler atıştıracağım yani birazdan
Bende uyanır uyanmaz kendime gelemeyenlerdenimhatta eğer aniden fırlarsam yataktan ve bir yerede gitmek gerekiyorsa hafif bir huysuzlaşıyorum ayılana kadar
Ya benim büyük cadı uyanmazsam okula gitmeden baya bir dünyayı yiyor nasılsa müdahale edecek kimse yok diyeo yüzden onun lale devrine son verip yükselme devrine geçtik bir nevi
Sabah birlikte kahvaltı ediyoruz o okula gitmeden tabi ister istemez ancak benim önüne koyduğum kadarını yiyor
Öğlende de azrail gibi peşindeyim hele mutfağa girdiği an ensesinde bitiyorum
Bana şu anda çok kızıyor hatta söyleniyor ama hiç umurum değil ilerde 100 kilo olupta anası gibi uğraşmasın
Aslında bana çok zor geliyor ama bunu hepimizin iyiliği için yapmak zorundayımErken kalkalım ki metabolizmamızda yerine gelsin :34 akşamda genelde 23:30 gibi yatıyoruz diye anlaşmıştık ama dün gece bir filme dalınca 12yi geçti o yüzden bu kadar sersemledim Neyse artık bu geceden itibaren film de olsa kapatıp yatacağım nasılsa bünye bir kaç güne kadar alışır erken kalkıp yatmaya
Ben ay başına kadar biraz inceleyim şu kan gurubu diyetinide olmadı bir ayda onu denerikben hamileliğimde de sırf protein ağırlıklı beslendiğim ve bayada yediğim halde 5 kilo vermiştim o yüzden bana mantıklı geliyor çünkü herkes şaşırmıştı nasıl bu kadar yemeğe kilo almadım diye
Canım diyete basladıgımda haftanın 3,4 gunu mesaiye kaldıgım ıcın spor yapamadım hıc ama daha sonra kpss ıcın ısten ayrıldıgımda evde leslıe yaptım ve yuruyus bandında yurudum. Verdıgı lıse kısıye özel ve 2 haftada bır değişiyordu. Mesela bazen kılo veremedıgınde ya haftanın ılk 3 gunu sebze dıger gunler sebze+et ya da haftanın ılk 3 gunu et+salata(ekmeksız) dıger gunler sebze+et verıyordu. Ara ogunlerı benım ısyerımde yıyebılecegım sekılde ve aclık durumuma gore degıstırıyordu. Mesela sadece meyve verdıgınde ben cok acıktıgım ıcın yanında 1/2 porsıyon tahıl verıyordu ya da kuruyemıs. Ben sımdı kendım yapıyorum ama kadının bana kazandırdıgı alıskanlıklar var.Ona göre kendımce uyguluyorum
maşallah senin cimcimeye..tam sısırmalıktır şimdi... kızının kilosuna dikkat etmekte haklısın canım bizim neler çektiğimizi ancak Biz biliriz...onunda düzewni oturur zamanla...
bende araştırıcam kan grubu diyetini daha doğrusu ömür boyu uygulanacak beslenme şekli. sabah okudum mesela gerçketen et beni çok rahatsız ediyor...süt içtiğimde midem rahatsız olur genelde bağırsaklarımda bir acayip olur...kitabı edinsemmi diye düşünmeye başladım...
Özlemcim sen gerçekten bu işi öyle güzel öğrenmişsinki 2,5 ayda 3 kg almışsın ben o kiloyu 2 haftada hopp alıyorum geri..boğazımı tutamıyorum tek sorun bu bence...
Canım 2 haftada 3 kılo alınmaz. Bazen cok yedıgımızde, yeterı kadar su ıcmedıgımızde vucut odem tutuyor, tartıda o yuzden kılo cok cıkıyor. Ama gercekten 3 kılo da olsa cok farkedıyor. Bacaklarım ne guzel ıncelmıstı, tekrar hantallastı. Göbek cıktı 6 aylık gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?