Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin,
nursena, kolay gelsin yatak yorgan isi çok zor...
Eşarbini güle güle kullan. eminim çok güzeldir ve nutelladan daha tatlıdır.

efem güle güle giy...

alessandra çok geçmis olsun. acil şifalar.

Sahgizem bel ağrisi çok kötü birşey... insallah bugun geçer. Benimde uzun olduğum için zaman zaman ağrır.
Su bilgisi süperdi... arastirmana sağlık...

Ozka sende 115ten düsmüssün tebrik ederim. müsait olunca sende basarını biz yenilere anlatirmisin?

Son düzenleme:

merhaba saol ablacım haftasonu kahvaltıya misafirim olabilir bir deneyeyim soğanlıda kahvaltıda gitmez ama bende sadece soteler üstüne yumurta kırarım. kaaç aydır duruyor yazık ta nerelerden geldi ziyan olmasın...

yine gezmelerdesin maşallah...afiyet olsun

Canım 115den düştüm ama 2 ay önce 76 kiloydum. 2-2.5 ayda 3 kilo aldım malesef. Zararın neresinden dönsek kardır gerçi ama moralim bozulmadı değil.

Canım benim hikayem ibretlik. Al ver al ver derken ben hep yanlış diyetler yaptım. 16,17 yaşlarında yaz aylarında gün içinde 1 öğün yiyerek zayıfladığımı bilirim. Ne kadar bilinçsizmişim. Lisede 80 kiloydum ve sınıftaki erkeklerin dalga geçmeleri yüzünden kendimi aç bırakarak zayıflamaya çalışıyordum

Asıl 115 kilolara çıkmam ise üniversite 3 ve 4. sınıfta oldu. Dikey geçişle kazandığım bölümde her dönem alttan üstten bir sürü ders alınca günde 3 sınava girince bu stresi abur cuburla bastırmaya çalıştım. Bir torba abur cubur alır sınav akşamı yerdim tek başıma. Sonra üniversite bitti ve iş arama sürecine girdim. 6,7 ay iş bulmayınca evde iyice bunalıma girdim. Kilolar eklendikçe eklendi

İlk zayıflamaya karar vermem ise işe başladıktan sonra oldu. Keşke o zaman da diyetisyene gitseymişim. Ankarada çalışıyordum. Kendimce günde 6 öğün yiyerek ve yürüyüş bandında yürüyerek ilk olarak 115 kilodan 93 kiloya akadar düştüm vee düğünüm oldu. 93 kiloluk bir gelindim ben. Daha sonra evlendim istanbula geldim. Tekrar işe başladım. 93 kilo olan ben hoop oldum 99. Neden oldun derseniz, yoğun çalışma şartları diyebilirim. İşe başladığımda düğün borcumuzdadolayı çok sıkışıktık. Girdiğim işde de fazla mesai ücreti vardı ama canımızı çıkarıyolardı. Haftanın 3n az 3,4 günü 11de evde oluyordum. E gün boyu bilgisayar başında hareketsizim ve vucudum kilo almaya müsait. PCOS ve insülin direncim de vardı. Uzun süren mesailerde açlığımı pastaneden aldığım poğçalarla bastırmaya çalışınca kilo almıştım.

İşte bu döngü 2011 haziranda bozuldu.123 kiloluk eşimle diyetisyene gitmeye karar verdik ve ben 99 kiloda başlamış olduğum diyetisyenimle 2012 haziranda 75 kilo olmuşum. Ondan sonrarı kilo almamaya çalıştım ve gerçekten 6 ay hiç kilo almadım. Son 2-2.5 aydır da aslında aşırı yemekten değil ama hareketsiz ve düzensiz saatlerde yemekten bi 3 kilo aldım

selam fıstıklarımm

ben geldimm ,sabah yine ayaklarım geri gide gide gittim okulaa , bugün yine mutsuzuummm ,oofff bi an önce geçsin şu ruh halimm :26::26::26::26:

NÜNÜÜÜ tarçınada dukan yaptırsanaaa

BEYZUŞcum geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin ...

hoşbuldum minikkuşumm

hastayım halen , bi düzelemedim gitti yyaa annelmerde iyiler canım ,hasret giderdikk , öpüştük koklaştık MERYEMimlee ,küççük Meryemimide gördüm, oyy yesin onu teyzesii

evet kuşum denk gelemedik valla ama napiim bende gelir gelmez hemen haber verdim, ammaaa sen çookktaann yollara düşmüşün cücüşümm , ya ben sana geç kaldım yada sen erken gittin , yok yok ben geç kaldım heraldeee

sen nassın bebişimm ? iyi gelmiştir Adanaaa sanaaa

Son düzenleme:
Tünaydınnn. Yeni kilo cetvelim ve ben aranızdayımm

E bi de 3 kilocuk almış olarak

tekrardan hoşgeldin Özlemcimm , aman 3 kilocuk nedirki şekerimm , sen yollarsın onları , bende eşim geldiğinden beri bi kaç kilocuk aldım sanki ama tartımın pili bitti , bakalım hayırlısı

tebrik ederim sende cok iyi vermissin, asumanla sen galiba buranin nazar boncuklari olucaksiniz, darisi bizlerin basina artik

su konusunda rica ederim arkadaslar, dünden beri konusu cok gectigi icin ne dogrudur ne degildir bende merak etmistim, iyi oldu hepbirlikte ögrendik, nasil icmek gerektigini.

cocuklar malum evde burda karnaval haftasi.ben gideyimde su böcekleri disariya cikarayim, havada buz gibi ama olsun, pamuklara sarip saklicak halim yok, alissinlar soguga.görüsürüz gene aksama.öptüm hepinizi sapur supur

Selamün Aleykümmmm kızlar
ve aleykümselam cecoş

cecoş benim kan grubumda ( 0 ) bende üç öğün et yesem hayır demem tabi buna tavuk ve balıkta dahil

allah gönlüne göre versin inşaAllah
dafiiiii o kabaktan istiyoruuuuuuuuuuuum
neyse ben kaçtım
ah canım ikram etmezmiyiimm buyur canım

Ozka 82, tesekkürler... Çık güzel bir sonuç olmus...tebrikler.. Diyetisyenin verdigi diyetin bir özelliği varmi? ve diyet yaparken spor yaptin mi?

chickpeasim, kuzum 3 gündür az bi aç yatiyor ya...bi lokma mama yese kusuyor. ona bugun diyet mama alacağım...Bakıyorum sevligin çok iyi gelmis sana kilo alma lütfen hem kilo cetveline noldu acıl pil ve celvel lazim sana...

daficigim kabak tatilisi koymus ya.. sanal sanal yiyelim.nasilsa kilo yapmaz...

Son düzenleme:
selam güzeller

gece 2 de berbat bir mide ağrısıyla kalktım sabah 5 'e kadar zor dayandım doğru acil servise gittik ve ancak saat 13:00 gibi gelebildim.(tabi işe'de gidemedim) mide spazmı geçiriyormuşum.biraz yattım v.s ama ağrı kesici ile başka bir iğne vurdular sersem gibi oldum.yavaş yavaş geçeceğe benziyor ama kesinlikle gastrentolojiye gitmem gerekiyormuş:18:bende durumlar böyle tabi ağzıma lokma koymadım gerçi canımda istemiyor. korkudan tekrar o ağrı gelicek diye sadece su içebiliyorum

cecocum nuhancım dünkü sütlaç kaçamağının acısı çıktı sanırım

Sağol canım teşekkür ederim şimdi daha iyimiş şükür
canım sıkma canını şöyle bi 1 ay kadar izin ver kendine biz herzaman burdayız gelene kapımız her daim açık biliyosun zaten
sağol ablacım şükür daha iyiymiş şimdi ben diyeti bırakmış değilim zaten ama yinede neolur neolmaz ablacım
canım sanada tşk ederim geçmiş olsun dileklerin için

hay maşallah özlem valla ne güzel kilo vermişsin sen öle helal olsun valla o 3 kiloyu sen havada karada veririsin ne olcak okadar kilodan sonra darısı bizim başımıza artık ne diyelim

sanada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Tekrar ben geldimmmmmmmmm :122: :122: :122:

Öğlene doğru karşı komşum küçük cimcimemle geleneksel kahve faslımız için geldi
Daha doğrusu benim küçük cimcimeyi gönderdim kapısına çağırsın diye ama bizim uyanik hemen içeri daldı birde kapat kapıyı ben gitmeyeceğim dedi
Bİrlikte çamaşır asmışlar sonrada kadıncağızın dolabını açmış bana ne vereceksin demiş edepsiz
Kadıncağızın evde çocuğu yok ama sırf bizim cadı her geldiğinde dolabını açıp bana ne vereceksin diyecek diye evde mutlaka birşeyler bulunduruyor Geçenlerde birşey yokken sen kadıncağız görmeden telefonunu alıp son aramalardan eşini aramış Allahtan son aranan numara eşiymiş Adamcağızda hayırdır diye meşkule alıp tekrar geri arayınca açmış telefonu engin bana gelirken çukuta al dolapta kalmamış demiş

Birlikte az şekerli Türk kahvelerimizi içtik Sonra benim cadıyı kandırarak kaçtı yoksa tutturuyor nisa bende senle geliceğim diye Beyazları yıkamıştım onlarıda asıp hemen buraya kaçtım
Şükür dün işleri bitirdim de bugün rahatım bir tek spora gitmeden birşeyler atıştıracağım yani birazdan

Bende uyanır uyanmaz kendime gelemeyenlerdenim hatta eğer aniden fırlarsam yataktan ve bir yerede gitmek gerekiyorsa hafif bir huysuzlaşıyorum ayılana kadar
Ya benim büyük cadı uyanmazsam okula gitmeden baya bir dünyayı yiyor nasılsa müdahale edecek kimse yok diye o yüzden onun lale devrine son verip yükselme devrine geçtik bir nevi
Sabah birlikte kahvaltı ediyoruz o okula gitmeden tabi ister istemez ancak benim önüne koyduğum kadarını yiyor
Öğlende de azrail gibi peşindeyim hele mutfağa girdiği an ensesinde bitiyorum
Bana şu anda çok kızıyor hatta söyleniyor ama hiç umurum değil ilerde 100 kilo olupta anası gibi uğraşmasın
Aslında bana çok zor geliyor ama bunu hepimizin iyiliği için yapmak zorundayım Erken kalkalım ki metabolizmamızda yerine gelsin :34 akşamda genelde 23:30 gibi yatıyoruz diye anlaşmıştık ama dün gece bir filme dalınca 12yi geçti o yüzden bu kadar sersemledim Neyse artık bu geceden itibaren film de olsa kapatıp yatacağım nasılsa bünye bir kaç güne kadar alışır erken kalkıp yatmaya

Ben ay başına kadar biraz inceleyim şu kan gurubu diyetinide olmadı bir ayda onu denerik ben hamileliğimde de sırf protein ağırlıklı beslendiğim ve bayada yediğim halde 5 kilo vermiştim o yüzden bana mantıklı geliyor çünkü herkes şaşırmıştı nasıl bu kadar yemeğe kilo almadım diye

Canım çok geçmiş olsun
Belki mide artık iyice az ve sağlıklı beslenmeye alıştıysa ağır gelmiş olabilir
Birde sütlaçı kendin mi yaptın yoksa hazırmı aldın:44: bazen pastanelerde heleki fırın sütlaç tarzı oldumu bayatlamış da olsa satabiliyorlar bu tip şeyleri belki o yüzden midene dokunmuştur
Neyse bir kaç gün dikkatli beslen ki miden iyice rahatlasın sonra inşallah kaldığın yerden kaçamaksız devam edersin

Canım diyete basladıgımda haftanın 3,4 gunu mesaiye kaldıgım ıcın spor yapamadım hıc ama daha sonra kpss ıcın ısten ayrıldıgımda evde leslıe yaptım ve yuruyus bandında yurudum. Verdıgı lıse kısıye özel ve 2 haftada bır değişiyordu. Mesela bazen kılo veremedıgınde ya haftanın ılk 3 gunu sebze dıger gunler sebze+et ya da haftanın ılk 3 gunu et+salata(ekmeksız) dıger gunler sebze+et verıyordu. Ara ogunlerı benım ısyerımde yıyebılecegım sekılde ve aclık durumuma gore degıstırıyordu. Mesela sadece meyve verdıgınde ben cok acıktıgım ıcın yanında 1/2 porsıyon tahıl verıyordu ya da kuruyemıs. Ben sımdı kendım yapıyorum ama kadının bana kazandırdıgı alıskanlıklar var.Ona göre kendımce uyguluyorum

çok geçmiş olsun...Allah şifa versin...

Nuhancım ben listeye dahil olmadım çünkü her zaman aktif olup yazamam ama bugünkü itirafımı yapmak istiyorum.kaçamağım

1 kase keşkül:26:

tekrardan hoşgeldin Özlemcimm , aman 3 kilocuk nedirki şekerimm , sen yollarsın onları , bende eşim geldiğinden beri bi kaç kilocuk aldım sanki ama tartımın pili bitti , bakalım hayırlısı

Canım sen almamışsındır bence. Ama alsanda eşin gelmiş ya artık gerısı önemli değil. Geçenlerde arkadaşlar geldi bize yemeğe. Yazın evlendiler. Kız fıstık gibiydi. Yazdan beri rahat bi 10 kilo almış. Alsında hep 60-65 arasındaymıs ama boy kurtarıyo demekkı. Demek ıstedıgım kılo sorunu yasayan o kadar cok ınsan var ki. O kızda hep dıkkat etmem lazım dıyor, hayat boyu dıyet yapmasının gerektıgının farkında.

Aslında ısın özü çok basıt. Sporu hıc bırakmamak lazım. Yanı ınsanın hayat sartları bazen spora engel olabılıyor ama cok yogun sartlarda calısılsa bıle haftasonu mutlaka spor yapılmalı. O 2 gun bıle metabolızmayı canlı tutmaya yetıyor. Ben bu 3 kıloyu da spor yapmadıgım ıcın ve karbonhıdratı bıraz abarrtıgım ıcın aldım.

maşallah senin cimcimeye..tam sısırmalıktır şimdi... kızının kilosuna dikkat etmekte haklısın canım bizim neler çektiğimizi ancak Biz biliriz...onunda düzewni oturur zamanla...
bende araştırıcam kan grubu diyetini daha doğrusu ömür boyu uygulanacak beslenme şekli. sabah okudum mesela gerçketen et beni çok rahatsız ediyor...süt içtiğimde midem rahatsız olur genelde bağırsaklarımda bir acayip olur...kitabı edinsemmi diye düşünmeye başladım...

Özlemcim sen gerçekten bu işi öyle güzel öğrenmişsinki 2,5 ayda 3 kg almışsın ben o kiloyu 2 haftada hopp alıyorum geri..boğazımı tutamıyorum tek sorun bu bence...

Canım 2 haftada 3 kılo alınmaz. Bazen cok yedıgımızde, yeterı kadar su ıcmedıgımızde vucut odem tutuyor, tartıda o yuzden kılo cok cıkıyor. Ama gercekten 3 kılo da olsa cok farkedıyor. Bacaklarım ne guzel ıncelmıstı, tekrar hantallastı. Göbek cıktı 6 aylık gibi.

sen hemen atarsın o fazlalıkları dert etme.fark etmezmi azcık incelmiştim verdiğim kilonun yarısını geri aldım...8 li bir rakam görsem umudum geri gelir ancak ama azim nerde....

Kızlar ümitsizliğe kapılmak yok Hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Sonuçta hepimiz azımsanamıyacak kilolar verdik ve vermeye daha devam edeceğiz Bizimki gibi bayanların 1 kilo vermesi bile bu kadar zorken ( iradeli davranma bakımından ) 5 kilo dahi vermiş olmak bence süper bir başarı
Önümüzde bir sürü örnek var asumanzeynep gibi özlem gibi toksin gibi
İradeli davranmak için elimizden geleni yapacağız ve kilolarımızdan sonsuza kadar kurtulacağız

Kızlarrrrr şu Gürkan Kubilayın reklamını bir merak ettim baktım da 11 ayda 60 kilo veren adam var
Videosunu izledim de anlatıyor nasıl kilo verdiğini tabi o reklamdaki üründende kullanmış :44:
Daha doğrusu kiloyu verdikten sonra kullanmaya başlamış kilo almamak için ve 4 senedir aynı kiloda
130 kilodan 70e düşmüş ve resmen deli kanlı gibi olmuş

Neyse izlemek isteyen olursa paylaşayım dedim
Bende hazırlandım ufak ufak spora gideyim
İnşallah yağlarımı eritip geri geleceğim

Sizere hoş sohbetler ve hayırlı günler
Akşam yemeğinden sonra gelirim sohbete tabi menümüde paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…