Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umudumuz olmasa yaşayamayız zaten inşallah kurtulacağız bu hain kilolardan...

o reklamlara pek itibar etmemek lazım canım...bilmemki ben korkuyorum bu tarz şeylerden...biz sağlıkla kurtulalım kilolarımızdan...

Herkeze merhabalar, dun yediklerimi bi toplu yazayim
Sekerli cay, bir tabak az etli nohut, bir dilim kepekli ekmek, bir kucuk yogurt, cok az tahinpekmez,bir tabak kiymali karnibahar, 4-5 dilim iki renkli uzumlu kek, bi kac tane badem
Grsz

afiyetle yiyin canım.ben yiycem şimdi.size kilo yapmaz ama benimki şüpheli

geçmiş olsun

bende çıkarım birazdan işten bugün iş yoktu...

yürümek istiyorum.öyle hamlamışımki hiç hareket edesim gelmiyor ama artık bir yerden başlamak lazım omuzlardan biraz incelmek lazım artıkın

bende gideyim biraz alışveriş merkezi dolaşıyım yada önce eve gideyim sonra eşimi kandırayım onunla çıkıyım...

hepinizi öpüyorum görüşmek üzre...

Özlemcim tekrar hoşgeldin. sorumsuz insanlarla hayat çok zor. sen de zor bir hafta geçirmişsin. geçmiş olsun.

Nuhancım kurallar süper, ellerine sağlık. çok faydası olacak bence bu yarışmanın bize.

Bu arada tarçının da hastalığı tombiklikmiş, yerim onu ben kaderdaşımız bizim. inşallah sağlığına kavuşur o da fazlalıklarından kurtulup. nişanlına da geçmiş olsun, sana kolay gelsin canım.

Asumancım ben seni anlıyorum, istediğin başlangıcı tekrar yapamadığın için moralin bozluyor ama senin şu an yaptığın şey 30-40 kg vermekten daha zor. kiloyu korumak her zaman vermekten daha meşakkatli. sen çok iyi gidiyorsun. baharla beraber iştah kapanıyor, ben istediğin atağı o zaman yapacağından eminim. ama şimdi bile başardığın şey harika, kendinle ne kadar gurur duysan azdır.

Ayçacım geçmiş olsun, inşallah daha iyi hissedersin tedavi sonucu. kilo konusunda iştah açabilir belki demir ama kilo aldıracağını sanmıyorum. eline de dikkat et canım. unutma herkül değilsin :) her şeye yetemiyorsun malesef. çok geçmiş olsun.

Banucum o kadar haklısın ki. biz birbirimize iyi geliyoruz. yalnızken hakikaten daha zor kilo vermek. annemin iki gündür misafirleri var ve ben onlarla ilgilenip burdan uzak kaldığım için dikkat edemiyorum. iki gün ayrı kalmak bile düzenimizi bozuyor. ama burda beraberce ayrı ayrı amaçlar için azimle savaşıyoruz. inşallah hepimiz beklediğimiz güzelliklere kavuşuruz.

merhabalarrrrrrrr kızlarrrrrr...

bugünki menümü yazayım

kahvaltı
çavdar ekmeği.yağsız peynir.yeşilzeytin.domates.şekersiz çay..

ara
1 minik elma
sade türk kahvesi

öğle
yumurtalı ıspanak.salata

ara
1 portakal...
bir kaç minik galeta

akşam..
etli taze fasülye.cacık

2 litreye yakın su..( bakalım eve dönüş yollarında halim nice olacak ) yeşilçay.papatya çayı.çay...

facede bir arkadaşım 3.5 ayda 20 kg vermiş...sabahları 1 saat yürüyüş sirkeli limonlu su akşam saat 7 den itibaren yemek yok ve sadece yediklerine birazcık dikkat ederek...
metabolizmasıını kıskanmadım desem yalan söylemiş olurum...(
o kadar dikkat etmeme rağmen yıllardır kknın ve topiğin demirbaşı oldum...

cecom canım facede obezite ve metabolizma cerrahisi ( mide küçültme ) sayfasında gürkan kubilaya giden bir bayan gürkan beyin hiçte tvlerdeki gibi biri olmadığını fotokopi liste herkese aynı listeyi verdiğini hastalarını odasına toplu halde aldığıını kilo veremeynleri diğerlerinin yanında rencide edecek şekilde azarladığını bağırıp çağırdığını ve ücretinin çok yüksek olduğunu yazmıştı...

selamun aleyküm kısceleriimm
hayırlı sabahlaarr
Allah gönlünüzün her türlü muradını versin

aleyküm selam aminn dünürümm

Allah kolaylık versin canım ya zor işler.

Günaydın kızlar,

Siz haftada kaç sefer tartılıyorsunuz ben önceden günde 3 tü:):):) ama çok moral bozucu oluyor?
canımcım haftada 1 tartıl böbreklere zarar veriyormuş her tartıya çıkıp mutsuz hissedip stres yapınca

çok geçmiş olsun canım.kansızlık sorunu bendede vardı sınırda falandı haplarla ve gıdalrla hallettim kiloda yapmadı bende.şimdide d3 üm yerlerde onun için bir sürü iğne falan verdi bugün doktorum bakalım.

Allahtan (amin)
herkesin günü aydin, güzel ve hayirli olsun hatunlar.bu sabah uyandigimda agrim vardi gene ya.bu bel agrisi ne kadar zamanda geciyor kizlar? normalmi böyle uzun sürmesi ?
geçmilş olsun canım bel ağrısı 10 15 gün sürebiliyor bende öyle olmuştu.

banucum aemsin valla insan kan grubunu unuturmu
canımcım ben vaktim olduğu bi gün kan grubu kitabından bilgiler paylaşırım

çok geçmiş olsun canım.rabbim acil şifalar versin.

bende 8 ay kadar gittim kubilaya aynen dediğin gibi canım...

selamün aleyküm şekerlerim

kendimi bir haftadır dinlenmeye aldım hastalıklar halsizlik gitsin de kendime geleyim diye.

bugün d3 tahlil sonucumu da aldım baya düşükmüş,sizlerde vitaminlerinize mutlaka baktırın kızlar rejim yaparken vitaminler de uçup gitmesin
doktorum 6 tüp iğne verdi 15 gün arayla kırıp içecekmişim ve her gün kullanacağım suda eriyen vitamin de verdi .6 ay sonra tekrar bakıcak değerlere
yazın yeterli güneşi alıyorum demiştim doktoruma niye düşük çıktı diye sormuştum,meğersem koruyucular engelmiş uygun saatlerde koruyucusuz güneşlenmek gerekiyormuş,ben bebek koruyucuları kullandığımdan çok yüksek faktörlü tabi demir falan alamamışım

dışarıda 1 saat de yürüyüş yaptım bugün

yediklerime gelince,

dünküler

sabah ılık su içtim ballı

kahvaltıda

1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
dere otu maydanoz
lor peyniri
ada çayı

ara yok markete gitmiştim

öğlende

organik tam buğday ekmeği ne sandviç yaptım. haşlanmış yumurta, 2 zeytin ,domates ve lor peynirli...
yeşil çay la beraber yedim..

arada
1 kivi 1 yemek kaşığı yoğurt

akşam

mısır unuyla kızarmış istavrit 1 tabak:26:
domatesli soğanlı salata
biraz helva
1 dilim tam buğday ekmeği

arada yarım portakal bir küçük parça bitter çikolata
ya ben görmeyince alıp yemiyorum dün akşam eşimle oğlana kahve yapmıştım çikolata koymuştum yanlarına
canım istemedi ben yemedim önce sonra eşim yememiş onu alıp yedim

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
nursenacım sana da kolay gelsin canım ev değiştirince problem çözülecek mi acaba yoksa iklimsel bir durum mu diyorum ben
daficim sağol ellerine sağlık ben de haftaya yerim arkadaşım kendi yetiştirdiği kabaktan verecek bana

Tünaydınnn. Yeni kilo cetvelim ve ben aranızdayımm

E bi de 3 kilocuk almış olarak
hoşgeldin özlemcim...
tekrar döndük yuvaya
cecoşummm ne diyorsun sen 5.30 mu

ah aksam olurmu o saatte kalkarsan.
bence 07.30 08 00 arası kalkmak ideal.
yani bıkkınlıkta vermes her zaman kalkılır...ama senin büyük kız oldugu için mi okadar erkene aldın.
ben diyetsyene gittigmde kahvaltıyı 09.00da baslatıyordu..
aslında bende yine 8gibi uyanmaya baslasam süper olcak

ohh ohh büyük Meryem küçük Meryem birbirine karıstı demek..
ortancası da seni göreydi tam süper olurdu

evet canım ben yollara düşmüşüm bile..Adana da hiç ayrılmak istemedim.
anneme babama daha bir düştüm ben sanki bu ara..

iyi geldi onlarla zaman gecirmek şimdi yine evle ugrasmaya basladım
kpss için kitaplarımı topladım...biraz hayata dönmek lazım

nevincim bende seni çok öpüyorum
avm de gezmek bahane alıseriş şahane degil mi

nurgu bebegin ikizler burcumu olacak?allah sağlıkla kucağina almak nasip etsin...

büyük ihtimal ikizler olaak galiba çünkü tahmini doğum 7 haziran, haziranı bulamasakta mayıs sonu olur ikizler oluruz galiba
alllah razı olsun canım inşallah rabbim iteyen herkese versin inşallah...

çok geçmis olsun...sen genede birseyler yemeye çalis.. üzüldüm.

çok geçmiş olsun...Allah şifa versin...

Nuhancım ben listeye dahil olmadım çünkü her zaman aktif olup yazamam ama bugünkü itirafımı yapmak istiyorum.kaçamağım

1 kase keşkül:26:

yok zaten listeyi isteyen yaziyor artık.. ama itiraf süper... hemen çeltikliyorum..

yokmu bugun baska kaçamak itiraf etmek isteyen....

Clutch, çok mersi

itiraf gördüm...
xay, kirmiziyla yazmissin...ama dinlenmeye karar verdim demissin...
mısır unuyla kızarmış istavrit 1 tabak
biraz helva
bir küçük parça bitter çikolata
kararsiz kaldim... 3 tane yaziyorum...

Bende bildirim yapayim, bugün gene tuhaf günlerimden birini geçiyorum... Acayip ilgiye sevgiye ve şevkate ihtiyacim var.Bir gün bana yetmiyor. Hiç birşey yetişmiyor. Gene ev çok kirli. Ya söyle temiz bir hayat yokmu?ya ev işi hiç bitmezmi ya. Tarcin 2 gündür çok kusup durdu elimide bezle dolasiyorum artık.
neyse, gene çok işim var... of of..

Dün gece çalistim sabah 6,00 gibi kahvaltimi yaptim. 7,30 gibi yattim.. 11,00 gibi müsteri telefonu ile uyandım.
Kahvaltı:
2ad. mantar - yarım yesil biber - 2 dilim salam - 2ad. Yumurta dan oluşan omlet... bir miktar light beyaz peynir. bir tutam maydanoz- 2 fincan sekersiz çay
uyandiktan sonra,
ilik su ve sirke
ögle:
saat: 12,30 gibi büyükbir kase içinde bir but kadar tavugu olan tavuk çorbası, içi maydanozlu...

Saat:15,00 gibi market ten çikmistim. ambalajlari açarak büyük bir avuç çig kaju yedim....arabayi parkederken hala kaju yeme derdindeydim elim dolu ya farları yakmaya üsenirsen arabanin önünü vurarak parkederesin.hiç bise yok ama.... sadece beni görenler çok gülmüştür. geldigimde burasi kalabalikti.. çamlica gazozlar açilmis içiliyordu...bende dukan amca izin veriyor rahatligi ile yarim bardak light çamlica gazoz içtim.

aksam:
Kusbaşi et sote yaptım. içine aci pul biber ve bol sarimsak koydum. - 1ad. yesil biber -yarim soğan- 2ad. mantar- bir ad kirmizi biber- 1ad. domatesli -bir kase yoğurt - iki kaşik yayla çorbasını üstünden pirinçsiz yerinden aldım.

Hastaya elma hosafi yaptim pisirirken kasigin ucu ile en minik elmayi alarak tadina baktım... Bu kaçamak oluyor mu?

2 kasik yulaf kepeğimi yutum.

az önce sekersiz türk kahvesi içtim.

gene bu gecede bana uzun gece yesil çay içerim...

bugun henüz çok su içemedim. anca 1.5 litre olmustur...
en büüyük sorun su çok yorgunuum bugun step'e gidemedim.. inssallah yarin sabah giderim..

ayy yazık ona yaaa , yavrucakkk tarçınımm
hee sevgilim iyi geldi bana , napiimm çok sıkıntı çektim onsuz , şimdi geldide herşey gayet iyi çookk şükürrr
yavrumm kilo alsamda anca 1-2 kilodur ama bilm,yom işte , birde ödem var sanırım , çook yolculuk yaptım tatilde , hala elim ayağım şiş hissediyom , birde memlekette çeşme suyunuda çok içemedim damacanaya alışınca , bakalım pil için yarın yada ertesi gün giderim çarşıya , pazar gittim ama kapalıydıı

evet bende eşim geldiği için aldım zati , napiim ona eşlik ettim her seferinde , ben yemessem o da yemek istemedi , karşında yemem ben sen yemiyorken diyor , bende yiyorumm
ama bu seferlik oldu , şimdi evimize geldik , düzenimiz başladı yavaştan yine

artık hayat boyu diyet yapmam gerektiğinin bende farkındayım , istediğimde yerim ama eskisi gibi asla değil , sende 3 kiloyu takma tatlım taşınmaydı falan derken illaki katı beslenmişsindir ,bişicikler olmass

evlendikten sonra kilo almayan neredeyse yok heralde , insanlara bir rahatlama geliyo sanırımm
Özlemcim spor yapamıyorum biliyorsun , hava iyi olunca ancak dışarda yavaştan yürüyüşler yapıyorum , bunada şükürr

he yavvv birde ortanca MERYEMimi göreydim iyiydi , napalım sağlık olsun yaza görüşürüz inşAllah kuşuummm

evet kuşum artık hayata dönme vaktidir vakit ,afferim sana cücüşümmm

yerimmm şunu yaaaa

Eklentiler

• $cücüþþ.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 43

cok gecmis olsun canim,Allah sihhat versin en kisa zamanda.(amin)

geçmilş olsun canım bel ağrısı 10 15 gün sürebiliyor bende öyle olmuştu.

birgün tamamen gecsinde ayse abla, 15 gün degil 1 ayda cekerim ama sanki benimde basima belfitigi gelicek gibi hissediyorum tüm aile kadinlarinda var benim ne ayricaligim olsun ki acil kilo vermem gerekiyor tek cözüm bu galiba

bence o saydigin kacamak olmuyor.yalniz cok az su iciyorsun, sende biliyorsun.

bende annemle konustum ögleden sonra, cocuklari özlemis, moralim bozuldu biraz, birseyler olmus ablamla aralarinda.annem biraz diktatör gibidir, ablamda tam bir keci.inada bindirmisler olayi, anne -kiz arasinda inat mi olurmus ya, aradim ablami ne yapiyorsun sen gidip affettir kendini dedim bana sen ne karisiyorsun dedi bazen bu kadar uzaktayim diye dislanmis gibi hissediyorum kendimi.cok özlüyorum ailemi ama gözden irak gönülden irak düstüm galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…