Kızlar ümitsizliğe kapılmak yokHepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Sonuçta hepimiz azımsanamıyacak kilolar verdik ve vermeye daha devam edeceğizBizimki gibi bayanların 1 kilo vermesi bile bu kadar zorken ( iradeli davranma bakımından ) 5 kilo dahi vermiş olmak bence süper bir başarı
Önümüzde bir sürü örnek var asumanzeynep gibi özlem gibi toksin gibi
İradeli davranmak için elimizden geleni yapacağız ve kilolarımızdan sonsuza kadar kurtulacağız
Kızlarrrrr şu Gürkan Kubilayın reklamını bir merak ettim baktım da 11 ayda 60 kilo veren adam var
Videosunu izledim de anlatıyor nasıl kilo verdiğini tabi o reklamdaki üründende kullanmış :44:
Daha doğrusu kiloyu verdikten sonra kullanmaya başlamış kilo almamak için ve 4 senedir aynı kiloda
130 kilodan 70e düşmüş ve resmen deli kanlı gibi olmuş
Neyse izlemek isteyen olursa paylaşayım dedim
Bende hazırlandım ufak ufak spora gideyim
İnşallah yağlarımı eritip geri geleceğim
Sizere hoş sohbetler ve hayırlı günler
Akşam yemeğinden sonra gelirim sohbetetabi menümüde paylaşacağım
bende yediklerimi unutmadan yazayım. bgnkuler
sabah kahvaltı yok.
ara sekerli çay. o da yarım kaldı. ben pek çaya duskun değilimdir. uykum açılsın diye içiyorum.
öğlen nohut ve bir dilim kepekli ekmek.
kalanı da kaşama toptam yazarım. bgn işyerinde boşluk oldu. ne guzel böyle yazabildim.
efeeeemciğim. kuzucuğuna çok geçmiş olsun. benim de ilk bebişte aklım çıkardı. şimdi 2. bebişte o kadar olmuyor. Allah şifa versin en yakın zamanda. öptüm canım benim.
bu arada şu yandaki nutellalara çok güldüm yaaa. markette hep ağzımın suyu akar o reyonda. hep bi alıyımmı diye bi gelgit yaşarım.
afiyetle yiyin canım.ben yiycem şimdi.size kilo yapmaz ama benimki şüpheliOzka 82, tesekkürler... Çık güzel bir sonuç olmus...tebrikler..Diyetisyenin verdigi diyetin bir özelliği varmi? ve diyet yaparken spor yaptin mi?
chickpeasim, kuzum 3 gündür az bi aç yatiyor ya...bi lokma mama yese kusuyor. ona bugun diyet mama alacağım...Bakıyorum sevligin çok iyi gelmis sanakilo alma lütfen hem kilo cetveline noldu acıl pil ve celvel lazim sana...
daficigim kabak tatilisi koymus ya..sanal sanal yiyelim.nasilsa kilo yapmaz...
selam güzeller
gece 2 de berbat bir mide ağrısıyla kalktım sabah 5 'e kadar zor dayandım doğru acil servise gittik ve ancak saat 13:00 gibi gelebildim.(tabi işe'de gidemedim) mide spazmı geçiriyormuşum.biraz yattım v.s ama ağrı kesici ile başka bir iğne vurdular sersem gibi oldum.yavaş yavaş geçeceğe benziyor ama kesinlikle gastrentolojiye gitmem gerekiyormuş:18:bende durumlar böyle tabi ağzıma lokma koymadım gerçi canımda istemiyor. korkudan tekrar o ağrı gelicek diyesadece su içebiliyorum
cecocum nuhancım dünkü sütlaç kaçamağının acısı çıktı sanırım
Merhaba KK'nın güzel vucutlu hafif balık etli bayanları
Heske iyidir umarım. Ben 1 haftadır hiç giremedim. Kayınpeder geldi 1 haftalığına. O varken giremedim haliyle. Esracığımın yaşadığı olaya benzer bi olayı ben de yaşadım. Bu arada kayınpederim herşeye çok karışır malesef. Yaptığınız yemekten tutunda çay koyuşunuza kadar karışır. Karışmayı çok sever. Bu huyu yüzünden ben herşeyi düzgün yapmaya çalıştım ki moralimi bozucu bişey demesin. Ona rağmen gene lafı soktu eşim evde yokken. Neyseki atlattım
Kayınpeder bir gece gelirken eşimin halasının oğullarından biriyle geldi eve. Çocuk 26 yaşında. Koç üniversitesinde 4 yıl okuyup okulu bırakmış. Durumları çok iyi, bahçeşehirde villada oturuyolar. 5 kardeşler ama hiçbiri okumamış. Bu çocuğun okulu bırakma sebebi de koç üniversitesinde kendini fakir hissetmiş çocukcağız! Herkesin arabası son modelmiş de bununki niye alt modelmiş. Meğer bu çocuk ciddi psikolojik rahatsızlıkları olan biriymiş. Ailesi bile korkuyomuş bundan. Kayınpeder yanında getirmiş oturmaya akşam. Neyse rakı felan almış gene. Rakı içiyolardı evde. Saat geç oldu. Çocuk dedi ben gidicem. Annesini yani eşimin halasını aramış gel beni al diye. Kayınpeder diyo işte kal niye gidiyosun. Çocuk yok gidicem diyo. Bu arada kayınpeder hala ısrar ediyo. Bu arada çocuk delirmeye başlamış da haberim yok. Neyse annesi aradı daha çıkmamış evdem birazdan çıkıcam dedi, bu çocuk birden bağırmaya başladı, resmen sinir krizi geçirdi evimde. O arada eşim de dışarıya çıkmıştı halasına bakmak için geldimi diye. Çocuk nasıl bağırıyo ama, telefonu fırlattı kapıdan çıktı gitti. ama resmen cinnet geçirdi çocuk. Kayınpeder de bana diyoki git çağır. Yerinden doğru bana emir veriyo. Zaten ben şoka girmişim orda. Neyse eşim geldi olayı anlattım, kızdı mızdı ama babasına da bişey demedi. Aslında kayınpeder çocuğun rahatsız olduğunu biliyomuş da ona rağmen damarına basıyo ısrar ediyo kal diye. Neyse eşime de kızdım biraz, benim evimde nasıl böyle bi haraket yapar diye. Neyseki geçti gitti
Benim iş arayışı devam ediyor ama bişey çıkmadı daha. Umudum tükenmeye başladı malesef. Bugğn spora başlıyorum, yürüyüş bandında yürüycem. En azından zihnim biraz meşkul olur. Evde oldukça ve iş bulamadıkça kendimi yemeğe veriyorum çünkü.
Bendne bu kadar şimdilik
Son düzenleme asağidaki gibi...
artik kirmizilari bekiliyorum...
Kaçamak Yarışması
1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde yada fotoğraf çekerek topikte yayınlayabilir.
2- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
3- Abartılı ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek fotoğraflarının paylaşılması yasaktır.
4- Üye yemek listesini yayınlamasa bile, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte yayınlar.
5- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
6- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapılan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
7- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
8- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.
• En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
• İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
• Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu
Kaçamak yapmayanlar:
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.
canım sağolasın kendime geldim azcık ama inan ben bile unuttum nasıl verdiysem 41 e tamamlasam süper olur
o da olacak inşallah acelem yok korumak daha önemli gibi şu aşamada onu da nerdeyse 1.5 senedir başardım sanki
eskilere bakıyorum şiir gibi menüler nerdeyse sıfır kaçamak bol yürüyüş yapamadığım zaman da leslie yapardım fazladan 1dolma yediğimde kalkıp gece gece leslie yaptığımı bile hatırladım şimdi
sadece cumaları bildirimden sonra kahve ve pikolatayla kaçamak yapıyordum gerisini siz düşünün
bol sebze yoğurt acıktıkça suyu daha bol olan ayran içiyordum şişiriyordum mideyi
yeşillikleri yıkayıp koca bir kaseye doldurup atıştırmak isteidkçe acıktıkça onlardan tıkıştırıyordum ağzıma
belli kiloyu veridkten sonra her şeyden az az yiyip sonraki günlerde dengelemeyi öğrendim bir de aslında azçok dengelemeye çalışıyorum hala işte ilk anda aklıma gelenler böyle canım
selamlar hanımlar.
çok mahcubum size karşı
bu cuma haber veremeden bildirim yapamadım. ama artık işler o kadar çığrından çıktı ki burda.
siz en iyisi beni listeden çıkarın geçici bir süre. çünkü zaten haftada 2-3 kez girebiliyorum, düzenli paylaşımda da bulunamıyorum.
bu sizden kopuyorum anlamına gelmiyor.
gene fırsat buldukça giricem ve sizinle sohbet edicem ve de diyete devam edicem bırakmıyorum ama...
böyle bildirimde bulunamayınca ya da düzenli giremeyince mahçup oluyorum
işlerim hafiflesin o zaman gene listeye alınmayı rica ederim...
cumartesi doktora gittim, kan değerlerim düşüktü ya, demir depom 2 çıktı.
doktorun gözleri aynen böyle oldu
nerdeyse kan anonsu yapacaktı, "nasıl ayakta duruyorsunuz şu an sizi yatırıp kan vermem lazım" dedi.
akdeniz anemisi şüphesini de egale etmek için bir test daha istedi.
bugün çıkacak, sonra tedaviye başlıycaz. 1 hafta boyunca günde 1 saat hastaneye yatıp serumla karışık demir preperatı alıcam.
1 haftadan sonra normal demir haplarına dönücez.
bir de sol elimin baş parmağına atel takıldı .. cengaver gibi tek elimde telefon, tek elimle de dolu çamaşır sepetini kaldırınca , parmağımda şimşek çaktı.
ağrı yaptı ve şişti, ödem yapmış, 15 gün takılı kalıcak bu zımbırtı ...
çok rahatsız edici ama napiim, siz siz olun tek elinizle artistlik yapmayın
okul da açıldı oğlan sahalara geri döndü ...
haberler böyle benden...
bakiim cuma kim 1. olmuş merak ettim
...
Kızlar ümitsizliğe kapılmak yokHepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz
Sonuçta hepimiz azımsanamıyacak kilolar verdik ve vermeye daha devam edeceğizBizimki gibi bayanların 1 kilo vermesi bile bu kadar zorken ( iradeli davranma bakımından ) 5 kilo dahi vermiş olmak bence süper bir başarı
Önümüzde bir sürü örnek var asumanzeynep gibi özlem gibi toksin gibi
İradeli davranmak için elimizden geleni yapacağız ve kilolarımızdan sonsuza kadar kurtulacağız
selamun aleyküm kısceleriimm
hayırlı sabahlaarr
Allah gönlünüzün her türlü muradını versin
günayy dınnn kızlarrr büyük kızımızı yolladımm küçükle halamız uyuyooo bende yatsammı yatmasammı tereddütteyim neyse kalkıp en iyisi işe girişmek yemek falan yapayım bari uykum açılsınn
hava nemli 4 gündür aralıksız yağan yapmur evde rtubete sebep olduu ev arayışına girdim taşınıcam malesef gene valla zaten her gittiğim yerde 2 ev deiştirmezsem olmuyoo hayırlısı ne diyim yatak yorgan hep yün yıkanacak küflenmiş nerdeyse ıslak ıslak iş çıktı bana havalar düzelse girişcemmm hepsine toptan canım sıkıldı dünden beri
canımcım haftada 1 tartıl böbreklere zarar veriyormuş her tartıya çıkıp mutsuz hissedip stres yapıncaGünaydın kızlar,
Siz haftada kaç sefer tartılıyorsunuz ben önceden günde 3 tü:):):) ama çok moral bozucu oluyor?
çok geçmiş olsun canım.kansızlık sorunu bendede vardı sınırda falandı haplarla ve gıdalrla hallettim kiloda yapmadı bende.şimdide d3 üm yerlerde onun için bir sürü iğne falan verdi bugün doktorum bakalım.selamlar hanımlar.
cumartesi doktora gittim, kan değerlerim düşüktü ya, demir depom 2 çıktı.
doktorun gözleri aynen böyle oldu
nerdeyse kan anonsu yapacaktı, "nasıl ayakta duruyorsunuz şu an sizi yatırıp kan vermem lazım" dedi.
akdeniz anemisi şüphesini de egale etmek için bir test daha istedi.
bugün çıkacak, sonra tedaviye başlıycaz. 1 hafta boyunca günde 1 saat hastaneye yatıp serumla karışık demir preperatı alıcam.
1 haftadan sonra normal demir haplarına dönücez.
bir de sol elimin baş parmağına atel takıldı .. cengaver gibi tek elimde telefon, tek elimle de dolu çamaşır sepetini kaldırınca , parmağımda şimşek çaktı.
ağrı yaptı ve şişti, ödem yapmış, 15 gün takılı kalıcak bu zımbırtı ...
çok rahatsız edici ama napiim, siz siz olun tek elinizle artistlik yapmayın
...
geçmilş olsun canım bel ağrısı 10 15 gün sürebiliyor bende öyle olmuştu.Allahtan (amin)
herkesin günü aydin, güzel ve hayirli olsun hatunlar.bu sabah uyandigimda agrim vardi gene ya.bu bel agrisi ne kadar zamanda geciyor kizlar? normalmi böyle uzun sürmesi ?
Selamün Aleykümmmm kızlar
Ben herifimle benim kan grubunu yine karıştırmışım
Genelde eşime sorarım seniki a mıydı diye o evet diyince 0 olduğumu hatırlamış olurum
Yani etoburun ben
Valla işe yarıyormu acaba yaptınmı hiç o şekilde :44:
Ben protein ağırlıklı gidince gerçekten güzel verebildiğimi fark ettim bu ay ama her gün Protein eşime ( oda etoburdur aslında ) ööö getiriyormuştabi gündüzde şirkette genelde oda protein ağırlıklı besleniyor
Neyse bir iki hafta sebze ağırlıklı beslenelimde arada proteinide sokuştururum ben
selam güzeller
gece 2 de berbat bir mide ağrısıyla kalktım sabah 5 'e kadar zor dayandım doğru acil servise gittik ve ancak saat 13:00 gibi gelebildim.(tabi işe'de gidemedim) mide spazmı geçiriyormuşum.biraz yattım v.s ama ağrı kesici ile başka bir iğne vurdular sersem gibi oldum.yavaş yavaş geçeceğe benziyor ama kesinlikle gastrentolojiye gitmem gerekiyormuş:18:bende durumlar böyle tabi ağzıma lokma koymadım gerçi canımda istemiyor. korkudan tekrar o ağrı gelicek diyesadece su içebiliyorum
merhabalarrrrrrrr kızlarrrrrr...
cecom canım facede obezite ve metabolizma cerrahisi ( mide küçültme ) sayfasında gürkan kubilaya giden bir bayan gürkan beyin hiçte tvlerdeki gibi biri olmadığını fotokopi liste herkese aynı listeyi verdiğini hastalarını odasına toplu halde aldığıını kilo veremeynleri diğerlerinin yanında rencide edecek şekilde azarladığını bağırıp çağırdığını ve ücretinin çok yüksek olduğunu yazmıştı...
selam güzeller
hoşgeldin özlemcim...Tünaydınnn. Yeni kilo cetvelim ve ben aranızdayımm
E bi de 3 kilocuk almış olarak
cecoşummm ne diyorsun sen 5.30 muSelamün Aleykümmmm kızlar
Sabah 5 buçukta uyandım bugünFelaket uykum olduğu halde yarım saat için tekrar yatmim dedim
Anam o saatte hint dizisi varmış meğer tvdeonu biraz izledim uyumayayım diye
Eşim yine kıvırdı ve kalkmadı bende kızımla sabah 06:30da kahvaltımızı yaptık sonrada hazırlandı ve okula uğurladım
Saat 07:30 çivarı bir uyku bastırdı bende bir on dakika koltuğa uzanayım dedimgözümü bir kapattım kapatış o kapatış
Saat 10da uyandımNeyse en azından denedim uyanık kalmayı demekki yarın 06:00dan evvel kalkmayacağım
hoşbuldum minikkuşumm
hastayım halen , bi düzelemedim gitti yyaaannelmerde iyiler canım ,hasret giderdikk , öpüştük koklaştık MERYEMimlee ,küççük Meryemimide gördüm, oyy yesin onu teyzesii
evet kuşum denk gelemedik valla ama napiim bende gelir gelmez hemen haber verdim, ammaaa sen çookktaann yollara düşmüşün cücüşümm , ya ben sana geç kaldım yada sen erken gittin , yok yok ben geç kaldım heraldeee
sen nassın bebişimm ? iyi gelmiştir Adanaaa sanaaa
bende çıkarım birazdan işten bugün iş yoktu...
yürümek istiyorum.öyle hamlamışımki hiç hareket edesim gelmiyor ama artık bir yerden başlamak lazım omuzlardan biraz incelmek lazım artıkın
bende gideyim biraz alışveriş merkezi dolaşıyım yada önce eve gideyim sonra eşimi kandırayım onunla çıkıyım...
hepinizi öpüyorum görüşmek üzre...
nurgu bebegin ikizler burcumu olacak?allah sağlıkla kucağina almak nasip etsin...
Selam hanımlaaar...
Yeni bir listeyle 8 günde 4 kilo daha verdim..
8 günde 4 kilo mu?? günde yarım kilo yağdan vermek imkansızdır. Vucudunuz su kaybetmiştir büyük ihtimal. Bu çok tehlikeli biliyorsunuz değil mi
selam güzeller
çok geçmiş olsun...Allah şifa versin...
Nuhancım ben listeye dahil olmadım çünkü her zaman aktif olup yazamam ama bugünkü itirafımı yapmak istiyorum.kaçamağım
1 kase keşkül:26:
Ozka 82, tesekkürler... Çık güzel bir sonuç olmus...tebrikler..Diyetisyenin verdigi diyetin bir özelliği varmi? ve diyet yaparken spor yaptin mi?
chickpeasim, kuzum 3 gündür az bi aç yatiyor ya...bi lokma mama yese kusuyor. ona bugun diyet mama alacağım...Bakıyorum sevligin çok iyi gelmis sanakilo alma lütfen hem kilo cetveline noldu acıl pil ve celvel lazim sana...
daficigim kabak tatilisi koymus ya..sanal sanal yiyelim.nasilsa kilo yapmaz...
Canım sen almamışsındır bence. Ama alsanda eşin gelmiş ya artık gerısı önemli değil. Geçenlerde arkadaşlar geldi bize yemeğe. Yazın evlendiler. Kız fıstık gibiydi. Yazdan beri rahat bi 10 kilo almış. Alsında hep 60-65 arasındaymıs ama boy kurtarıyo demekkı. Demek ıstedıgım kılo sorunu yasayan o kadar cok ınsan var ki. O kızda hep dıkkat etmem lazım dıyor, hayat boyu dıyet yapmasının gerektıgının farkında.
Aslında ısın özü çok basıt. Sporu hıc bırakmamak lazım. Yanı ınsanın hayat sartları bazen spora engel olabılıyor ama cok yogun sartlarda calısılsa bıle haftasonu mutlaka spor yapılmalı. O 2 gun bıle metabolızmayı canlı tutmaya yetıyor. Ben bu 3 kıloyu da spor yapmadıgım ıcın ve karbonhıdratı bıraz abarrtıgım ıcın aldım.
ohh ohh büyük Meryem küçük Meryem birbirine karıstı demek..
ortancası da seni göreydi tam süper olurdu
evet canım ben yollara düşmüşüm bile..Adana da hiç ayrılmak istemedim.
anneme babama daha bir düştüm ben sanki bu ara..
iyi geldi onlarla zaman gecirmek şimdi yine evle ugrasmaya basladım
kpss için kitaplarımı topladım...biraz hayata dönmek lazım
selam güzeller
geçmilş olsun canım bel ağrısı 10 15 gün sürebiliyor bende öyle olmuştu.
Bende bildirim yapayim, bugün gene tuhaf günlerimden birini geçiyorum... Acayip ilgiye sevgiye ve şevkate ihtiyacim var.Bir gün bana yetmiyor. Hiç birşey yetişmiyor. Gene ev çok kirli. Ya söyle temiz bir hayat yokmu?ya ev işi hiç bitmezmi ya.Tarcin 2 gündür çok kusup durdu elimide bezle dolasiyorum artık.
neyse, gene çok işim var... of of..
Dün gece çalistim sabah 6,00 gibi kahvaltimi yaptim. 7,30 gibi yattim.. 11,00 gibi müsteri telefonu ile uyandım.
Kahvaltı:
2ad. mantar - yarım yesil biber - 2 dilim salam - 2ad. Yumurta dan oluşan omlet... bir miktar light beyaz peynir. bir tutam maydanoz- 2 fincan sekersiz çay
uyandiktan sonra,
ilik su ve sirke
ögle:
saat: 12,30 gibi büyükbir kase içinde bir but kadar tavugu olan tavuk çorbası, içi maydanozlu...
Saat:15,00 gibi market ten çikmistim. ambalajlari açarak büyük bir avuç çig kaju yedim....arabayi parkederken hala kaju yeme derdindeydim elim dolu ya farları yakmaya üsenirsen arabanin önünü vurarak parkederesin.hiç bise yok ama.... sadece beni görenler çok gülmüştür. geldigimde burasi kalabalikti.. çamlica gazozlar açilmis içiliyordu...bende dukan amca izin veriyor rahatligi ile yarim bardak light çamlica gazoz içtim.
aksam:
Kusbaşi et sote yaptım. içine aci pul biber ve bol sarimsak koydum. - 1ad. yesil biber -yarim soğan- 2ad. mantar- bir ad kirmizi biber- 1ad. domatesli -bir kase yoğurt - iki kaşik yayla çorbasını üstünden pirinçsiz yerinden aldım.
Hastaya elma hosafi yaptim pisirirken kasigin ucu ile en minik elmayi alarak tadina baktım... Bu kaçamak oluyor mu?
2 kasik yulaf kepeğimi yutum.
az önce sekersiz türk kahvesi içtim.
gene bu gecede bana uzun gece yesil çay içerim...
bugun henüz çok su içemedim. anca 1.5 litre olmustur...
en büüyük sorun su çok yorgunuum bugun step'e gidemedim.. inssallah yarin sabah giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?