- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar ben geldimmmmmmmmmm
Sporumu yaptım sonrada eve gelince akşam yemeği bulaşık falan derken ancak bu saatte gelebildim
Bugünki menümüde aklımdayken paylaşayım ve gereken ilk itirafımı yapayım :26:
Offfffff offfffff kendime okadar çok kızıyorum ki ne güzel akşamı yapıyorum sonrada sapıtıyorum olucak iş değil
Kesinlikle bu sondu en azından Spor Salonundaki bir sonraki tartı gününe kadar kaçamak yapmıyacağım oda ilk hedefimin altında çıkmazsam süreyi her hafta uzatacağım
Ben bu agopluğu bırakmazsam boşu boşuna totoşumu yırtmış olurum spor salonunda
Neyse menüme geçeyim sonuçta ölmüşle olmuşa çare yok
Uyanınca;
1 fincan sıcak su, bol limon ve az ballı
SAbah;
1.5 dilim kepekli ekmek
5 dilim Domates
1 Salatalık
2 KK kadar Beyaz Peynir
1 ufak turp / limonlu
1 Yeşil çay
1 ufak şişe su ( 500 ml )
Bir saat sonrası 1 bardak ayran
Ara;
az şekerli türk kahvesi / 1 şişe su ( 500 ml )
Öğlen;
1 Kase Çorba
1 koca kase salata
1 dilim kepek ekmeği
ara;
Yeşil çay
Akşam;
5 ızgara köfte
1 koca kase karışık salata
1 büyük bardak ayran ( 500 ml kadardı herhalde )
Bu saate kadar bence gayet iyi gidiyordum ( tabi tecrübeli arkadaşlar çok daha iyi bilir ) ama sonra işte sapıttım dediğim an geldi Şeytana uydum ( kocam olur )
Dün gece küçük cimcime babacığım canım çok pasta çekti nooooluuuur alırmısın diye tutturdu. Okadar çok içine işlemiş ki akşam gelirken pasta almış oda Bir dilimden birşey olmaz diyip benimde kanıma girdi ve bende
1 parmak kalınlığında bir dilim baton pasta yedim
Son pişmanlık fayda etmiyor ama kendime deminden beri saydırıyorum Eşim yaw abartın okadarda değil diyip duruyor ama işte burada sizlere pes etmek yok diyorum, kaçamak yapmayacağız diyorum ama gidip kaçamağın Allahını yapıyorum
Bu saatten sonra kolumu kaldıracak halim yok ama yarın kendime ceza verip fazladan spor yapacağım yemeklerimide yediğimi düşündüğümden biraz daha az yiyip yoğurt ve salataya ağırlık vereceğim biraz daha seda sayan modunda yatayımda bana ders olsun
Yanlız yedikten sonra birşey fark ettim ben eskiden rahat iki dilim pastayı silip süpürürken artık midem bulanıyor sonrasında bu iyi birşey herhalde en azından eskisi kadar tatlı manyağı olmadığım onaylandı ama olmayaydı iyidi
Bencede hem dünya para hemde açıkcası bende biraz korkuyorum bu tip şeyler sonuçta gördük zayıflama ilaçından en son gencecik bir üniversite öğrencisinin öldüğünü
Birde benim tuhafıma giden bunu bir diyetisyenin TVde tanıtmasını ve kimsenin sen ne yapıyorsun insanlara sağlıklı beslenme yerine için hapı öküz gibi yiyin diyorsun bu yanlış dememesi :26:
Neyse bununda çıkar bence yakında kokusu
Ablacığım Ayşede geçenlerde anlatıyordu Gürken kubilayı ama bana bağırıp rencide edecek hee birde üzerine dünya para verdiğim halde Valla ben o herifi kesinlikle paralardım herhalde
Bende fiyatının çok yüksek olduğunu duymuştum zaten hatta benim babamın teyze torunu ( ben kuzen diyorum ) gitmişti ona ama hiç öyle bağırdığından bahsetmedi sadece biraz pahalıydı dedi. O dönem güzel kilo vermişti ama listesini hiç açıklamadı nedense tabi kilosunu hiç bir şekilde koruyamadı ve bir sene sonra fazlasını aldı. Hatta yarın evleniyor ve oda tombiş gelin olucak
Umarım evlendikten sonra biraz daha kilo almazda balık etinde idare eder
Valla eşim elli kere söyledi seninki 0 benimki A diye ama her defasında unutuyorum ve eşime diyorum seniki neydi diye hemen anlıyor zaten yinemi kan grubunu unuttun diyor
Hani Allah korusun bir kaza geçirsem eşime sorun onunkinin zıttı diyeceğim
Valla süper olur canım yaa en azından olayın kabasını bile öğrensek bir faydası olur belki
Sanada zahmet olucak ama dediğin gibi vaktin olduğunda
Bende bu kadar kısa sürede okadar kilonun sağlıklı olduğunu sanmıyorum
Umarım sağlığını tehlikeye atmamışsındır
Bu arada bu listeyi sanırım nette bulmuşsundur çünkü hiç bir diyetisyen o tür bir liste vermez
Açıkcası neler yediğini merak ettim umarım zayıflama uğruna kendini iyice aç bırakmıyorsundur sonuçta zamanla metabolizma bozulunca sende benim ve bir çoğumz gibi çok zor kilo verirsin
Henüz çabuk kilo verebiliyorken sağlıklı beslenmeye geç ve spor yap derim ben nacizane Umarım kırılmamışsındır ama bu tamamen benim fikrim
Sporumu yaptım sonrada eve gelince akşam yemeği bulaşık falan derken ancak bu saatte gelebildim
Bugünki menümüde aklımdayken paylaşayım ve gereken ilk itirafımı yapayım :26:
Offfffff offfffff kendime okadar çok kızıyorum ki ne güzel akşamı yapıyorum sonrada sapıtıyorum olucak iş değil
Kesinlikle bu sondu en azından Spor Salonundaki bir sonraki tartı gününe kadar kaçamak yapmıyacağım oda ilk hedefimin altında çıkmazsam süreyi her hafta uzatacağım
Ben bu agopluğu bırakmazsam boşu boşuna totoşumu yırtmış olurum spor salonunda
Neyse menüme geçeyim sonuçta ölmüşle olmuşa çare yok
Uyanınca;
1 fincan sıcak su, bol limon ve az ballı
SAbah;
1.5 dilim kepekli ekmek
5 dilim Domates
1 Salatalık
2 KK kadar Beyaz Peynir
1 ufak turp / limonlu
1 Yeşil çay
1 ufak şişe su ( 500 ml )
Bir saat sonrası 1 bardak ayran
Ara;
az şekerli türk kahvesi / 1 şişe su ( 500 ml )
Öğlen;
1 Kase Çorba
1 koca kase salata
1 dilim kepek ekmeği
ara;
Yeşil çay
Akşam;
5 ızgara köfte
1 koca kase karışık salata
1 büyük bardak ayran ( 500 ml kadardı herhalde
Bu saate kadar bence gayet iyi gidiyordum ( tabi tecrübeli arkadaşlar çok daha iyi bilir
Dün gece küçük cimcime babacığım canım çok pasta çekti nooooluuuur alırmısın diye tutturdu. Okadar çok içine işlemiş ki akşam gelirken pasta almış oda
1 parmak kalınlığında bir dilim baton pasta yedim
Son pişmanlık fayda etmiyor ama kendime deminden beri saydırıyorum
Bu saatten sonra kolumu kaldıracak halim yok ama yarın kendime ceza verip fazladan spor yapacağım
Yanlız yedikten sonra birşey fark ettim
umudumuz olmasa yaşayamayız zaten inşallah kurtulacağız bu hain kilolardan...
o reklamlara pek itibar etmemek lazım canım...bilmemki ben korkuyorum bu tarz şeylerden...biz sağlıkla kurtulalım kilolarımızdan...
Bencede
Birde benim tuhafıma giden bunu bir diyetisyenin TVde tanıtmasını ve kimsenin sen ne yapıyorsun insanlara sağlıklı beslenme yerine için hapı öküz gibi yiyin diyorsun bu yanlış dememesi :26:
Neyse bununda çıkar bence yakında kokusu
cecom canım facede obezite ve metabolizma cerrahisi ( mide küçültme ) sayfasında gürkan kubilaya giden bir bayan gürkan beyin hiçte tvlerdeki gibi biri olmadığını fotokopi liste herkese aynı listeyi verdiğini hastalarını odasına toplu halde aldığıını kilo veremeynleri diğerlerinin yanında rencide edecek şekilde azarladığını bağırıp çağırdığını ve ücretinin çok yüksek olduğunu yazmıştı...[/B]
Ablacığım Ayşede geçenlerde anlatıyordu Gürken kubilayı ama bana bağırıp rencide edecek hee birde üzerine dünya para verdiğim halde
Bende fiyatının çok yüksek olduğunu duymuştum zaten hatta benim babamın teyze torunu ( ben kuzen diyorum
Umarım evlendikten sonra biraz daha kilo almazda balık etinde idare eder
banucum aemsin valla insan kan grubunu unuturmu
canımcım ben vaktim olduğu bi gün kan grubu kitabından bilgiler paylaşırım
Valla eşim elli kere söyledi seninki 0 benimki A diye ama her defasında unutuyorum ve eşime diyorum seniki neydi diye hemen anlıyor zaten yinemi kan grubunu unuttun diyor
Hani Allah korusun bir kaza geçirsem eşime sorun onunkinin zıttı diyeceğim
Valla süper olur canım yaa en azından olayın kabasını bile öğrensek bir faydası olur belki
Sanada zahmet olucak ama dediğin gibi vaktin olduğunda
Selam hanımlaaar...
Yeni bir listeyle 8 günde 4 kilo daha verdim..
Bende bu kadar kısa sürede okadar kilonun sağlıklı olduğunu sanmıyorum
Umarım sağlığını tehlikeye atmamışsındır
Bu arada bu listeyi sanırım nette bulmuşsundur çünkü hiç bir diyetisyen o tür bir liste vermez
Açıkcası neler yediğini merak ettim
Henüz çabuk kilo verebiliyorken sağlıklı beslenmeye geç ve spor yap derim ben nacizane