Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ben geldimmmmmmmmmm

Sporumu yaptım sonrada eve gelince akşam yemeği bulaşık falan derken ancak bu saatte gelebildim
Bugünki menümüde aklımdayken paylaşayım ve gereken ilk itirafımı yapayım :26:
Offfffff offfffff kendime okadar çok kızıyorum ki ne güzel akşamı yapıyorum sonrada sapıtıyorum olucak iş değil
Kesinlikle bu sondu en azından Spor Salonundaki bir sonraki tartı gününe kadar kaçamak yapmıyacağım oda ilk hedefimin altında çıkmazsam süreyi her hafta uzatacağım
Ben bu agopluğu bırakmazsam boşu boşuna totoşumu yırtmış olurum spor salonunda

Neyse menüme geçeyim sonuçta ölmüşle olmuşa çare yok

Uyanınca;
1 fincan sıcak su, bol limon ve az ballı

SAbah;
1.5 dilim kepekli ekmek
5 dilim Domates
1 Salatalık
2 KK kadar Beyaz Peynir
1 ufak turp / limonlu
1 Yeşil çay
1 ufak şişe su ( 500 ml )
Bir saat sonrası 1 bardak ayran

Ara;
az şekerli türk kahvesi / 1 şişe su ( 500 ml )

Öğlen;
1 Kase Çorba
1 koca kase salata
1 dilim kepek ekmeği

ara;
Yeşil çay

Akşam;
5 ızgara köfte
1 koca kase karışık salata
1 büyük bardak ayran ( 500 ml kadardı herhalde )

Bu saate kadar bence gayet iyi gidiyordum ( tabi tecrübeli arkadaşlar çok daha iyi bilir ) ama sonra işte sapıttım dediğim an geldi Şeytana uydum ( kocam olur )
Dün gece küçük cimcime babacığım canım çok pasta çekti nooooluuuur alırmısın diye tutturdu. Okadar çok içine işlemiş ki akşam gelirken pasta almış oda Bir dilimden birşey olmaz diyip benimde kanıma girdi ve bende

1 parmak kalınlığında bir dilim baton pasta yedim

Son pişmanlık fayda etmiyor ama kendime deminden beri saydırıyorum Eşim yaw abartın okadarda değil diyip duruyor ama işte burada sizlere pes etmek yok diyorum, kaçamak yapmayacağız diyorum ama gidip kaçamağın Allahını yapıyorum
Bu saatten sonra kolumu kaldıracak halim yok ama yarın kendime ceza verip fazladan spor yapacağım yemeklerimide yediğimi düşündüğümden biraz daha az yiyip yoğurt ve salataya ağırlık vereceğim biraz daha seda sayan modunda yatayımda bana ders olsun

Yanlız yedikten sonra birşey fark ettim ben eskiden rahat iki dilim pastayı silip süpürürken artık midem bulanıyor sonrasında bu iyi birşey herhalde en azından eskisi kadar tatlı manyağı olmadığım onaylandı ama olmayaydı iyidi

Bencede hem dünya para hemde açıkcası bende biraz korkuyorum bu tip şeyler sonuçta gördük zayıflama ilaçından en son gencecik bir üniversite öğrencisinin öldüğünü
Birde benim tuhafıma giden bunu bir diyetisyenin TVde tanıtmasını ve kimsenin sen ne yapıyorsun insanlara sağlıklı beslenme yerine için hapı öküz gibi yiyin diyorsun bu yanlış dememesi :26:
Neyse bununda çıkar bence yakında kokusu

Ablacığım Ayşede geçenlerde anlatıyordu Gürken kubilayı ama bana bağırıp rencide edecek hee birde üzerine dünya para verdiğim halde Valla ben o herifi kesinlikle paralardım herhalde
Bende fiyatının çok yüksek olduğunu duymuştum zaten hatta benim babamın teyze torunu ( ben kuzen diyorum ) gitmişti ona ama hiç öyle bağırdığından bahsetmedi sadece biraz pahalıydı dedi. O dönem güzel kilo vermişti ama listesini hiç açıklamadı nedense tabi kilosunu hiç bir şekilde koruyamadı ve bir sene sonra fazlasını aldı. Hatta yarın evleniyor ve oda tombiş gelin olucak
Umarım evlendikten sonra biraz daha kilo almazda balık etinde idare eder

banucum aemsin valla insan kan grubunu unuturmu
canımcım ben vaktim olduğu bi gün kan grubu kitabından bilgiler paylaşırım

Valla eşim elli kere söyledi seninki 0 benimki A diye ama her defasında unutuyorum ve eşime diyorum seniki neydi diye hemen anlıyor zaten yinemi kan grubunu unuttun diyor
Hani Allah korusun bir kaza geçirsem eşime sorun onunkinin zıttı diyeceğim

Valla süper olur canım yaa en azından olayın kabasını bile öğrensek bir faydası olur belki
Sanada zahmet olucak ama dediğin gibi vaktin olduğunda

Selam hanımlaaar...
Yeni bir listeyle 8 günde 4 kilo daha verdim..

Bende bu kadar kısa sürede okadar kilonun sağlıklı olduğunu sanmıyorum
Umarım sağlığını tehlikeye atmamışsındır
Bu arada bu listeyi sanırım nette bulmuşsundur çünkü hiç bir diyetisyen o tür bir liste vermez
Açıkcası neler yediğini merak ettim umarım zayıflama uğruna kendini iyice aç bırakmıyorsundur sonuçta zamanla metabolizma bozulunca sende benim ve bir çoğumz gibi çok zor kilo verirsin
Henüz çabuk kilo verebiliyorken sağlıklı beslenmeye geç ve spor yap derim ben nacizane Umarım kırılmamışsındır ama bu tamamen benim fikrim

Diyetisyen listesi.
1 Saat ağır tempo yürüyüş + 1 saat step

Canım üzülme inşallah bir iki güne kadar hiç birşeyleri kalmaz Arada olur öyle şeyler. Bence sen gözden uzak gönülden ırak olduğunu düşünme sonuçta sen evlatlarından uzak olsan onları hiç unuturmusun Sadece aralarında ne geçtiyse artık ikisininde sinirleri gerilmiştir Annem diktatör gibidir normalde diyorsun çocukları özledim falan diye sitem ettiysede artık yaşlandığından biraz daha hashas olmuştur Kardeşinde şimdi annenle tek ilgileniyorsa biraz hani ben uğraşıyorum herşeyle birde alttan mı alacağım mantığıyla sen karışma demiştir Eminim yarın aradığında ikiside çok daha farklı olucaklardır
İnsanın günü gününe uymuyor maalesef.

İnan aynı durumlar bizdede var İki kız kardeş istanbula evlendik ve annemle erkek kardeşim almanyadalar hala. Bazen bizim telefon beklediğimizi bildiği halde önce dışarı cıkıp bir havalanıyor yaw telefonu çaldırdım biliyorsun her gün aynı saatlerde konuşuyoruz az bekleyip öyle çıksaydın ya diyorum aaa evdesiniz nasılsa diyor ( bu sefer kızıyorum bende yaw sen arayacaksın diye de biz eve tıkılıyoruz sonradan diye )
Şimdi bir tek erkek kardeşim yanında olduğu için ( ki ufakkende çok el üstünde tutuardı kaprisli olduğu için ) ona biraz daha fazla düştü. Beyimizde kendini Paşa ilan etti Düşünsene telefonla konuşurken o geldiği an hemen hadi kapatalım kardeşin gidince ararım ben sizi diyor :26: Neymiş Paşa söyleniyormuş ben sana geldiğimde bile kızlarınla konuşuyorsun tabi onları daha çok seviyorsun diye birde söylenip çekip gidiyormuş. Her aildede bir deli vardır bizimkinde de eskiden bendim ama evlendikten sonra erkek kardeşim oldu tabi ben asla anneme sesimi yükseltmedim şükür bu güne kadar her nekadar arada beni çıldırtsada
Bazen şakayla karışık kız yollarım seni diyorum okadar

Diyetisyen listesi.
1 Saat ağır tempo yürüyüş + 1 saat step

Peki neler yiyorsun :44:
Bende haftanın 4 günü fitnes yapıyorum ki bunun 40 dakikası cardio ve çoğu zaman 1.5 saati buluyor. Hatta geçen pazara kadar öncesinde de 1 hatta 1.5 saat yüzüyordum ama yinede öyle bir sonuç görmedim.
Senin metabolizma bu kadar çabuk çalışıyorsa kıymetini bil ben baya bir zorlanıyorum ama yinede vereceğime inanıyorum

Dur öğlene kadar olan kısmı yazayım yavrum yanımda. 2 Dk bekle ama

Sabah 8de uyanış...
1 saat yürüyüş.
9da 5-10 geçe falan kahvaltı.
2 dilim çavdar, biraz peynir( 2 çatal yiyorum ben) bolca yeşillik( sadece marul yiyebiliyorum ben normalde maydonoz da eklemem lazım ama hayatımda daha maydonoz yemedim onu eklemiyorum ) şekersiz çay.

Saat 11de
1 tane meyve yiyorum, sedef hastası olduğum için portakalı falan tercih edemiyorum pek yaramıyor, ha bire elma yiyorum. 4 tane fındık.

Saat 1de.
2 parça tavuk, yumurta büyüklüğünde oluyor bazen az daha ufak ya da az daha büyük.
bolca salata yiyorum, yarım kase yoğurt.

Sonra başlıyorum spora, ısınma- duş falan derken.
4 oluyor..
4te gece o meyve ve fındık muhabbeti..

bi de 7de akşam yemeği var, 8 ym kş. yemek, sebze yemeği.
yarım kase yoğurt. istersek salata. ama öyle yağlı mağlı değil.

9da yine tek meyve bu sefer fındık yokkk.

her yemekten önce 2 bardak su içicekmişim, içiyorum da.
Her ara öğünde de bitki çayı.
ama kendim kayantmıyorum, sallamalar var ya ondan aldım içime sinmese de.

günlük 2lt su içiyorum bu yemekten öncekiler haricinde, tuvaletten çıkamasam da..

Dur öğlene kadar olan kısmı yazayım yavrum yanımda. 2 Dk bekle ama

Bu arada benmi kaçırdım yoksa kendini bizim topikte hiç tanıtmadınmı

Bende de biri 12.5 biride 2.5 yaşında iki tane cadı var istanbulda evhanımıyım ( şimdilik )
Adımda Banu ve 32 yaşındayım

Bu arada benmi kaçırdım yoksa kendini bizim topikte hiç tanıtmadınmı

Bende de biri 12.5 biride 2.5 yaşında iki tane cadı var istanbulda evhanımıyım ( şimdilik )
Adımda Banu ve 32 yaşındayım

Tanıttımmm.
Benim yavrum yok ablacım, sana dedim yavrum diye.
22 yaşındayım istanbuldayım bende, okumaya çalışıyorum..
80in altına indim hala burada takılıyorum.
Bu grup çok hoşuma gidiyor.

Allah bağışlasın bu arada

Sözlerimin hepsini geri alıyorum
Gayette sağlıklı bir liste buuuuuu Demekki sen 8 günde bukadar kilo verebiliyorsan senin metabolizma turboda çalışıyor
Gerçekten çok şanslısın umarım hedefine ulaşırsın ki bu hızla sen benden önce bitirirsin bu işi

Bu arada şu anda kaç kilosun
( kıskanç ceco ) şaka şaka inan bizlerden biri bile 1 kilo verince kendim vermiş gibi seviniyorum tabi kendim verince daha fazla seviniyorum o ayrı sonuçta yolum uzun

Bizim grup gibisi yoktur zaten övünmek gibi olmasın
Bencede ayrılma bende bağımlılık yaptı o yüzden ayrı duramıyorum aksine uzak durunca sapıtıyorum
Bu arada istanbulun neresindensiz kız

Ben sana metabolizmamı anlatayım, sen beni eşşeeekkk diye diye kovalarsın taksim meydanında.
Boğazımı keseyim, azıcık bir iki hareket yapayım 2 saatte bile zayıflıyorum..
Annem kesecek boğazımı azıcık eşeklenmede at şu kiloları millet kendini yırtıyo tık yok diye.

Ablam ben 93 le başladım, 88de bi durdum.
Ne spor ne yemek hak getireeee..
Başladım gene, şu an 78 küsür 79 diyelim o civardayım..

Ama ağzıma kahve, kola, şeker sürmedim bu diyetle beraber.
Cips yok, tuz yokkkk..
Süt falan yok yani.
Ha burda ne görüyosan bi tek onları yiyorum.

Gaziosmanpaşadayım abla ben. :))

Son düzenleme:

Hadi beeee bende Ramideyim
Az daha kurçalasak belki birbirimizi bile görmüşüzdür

Valla annenin dediği gibi çok şanslısın Ben 2 senedir uğraşıyorum ve ilk 10 kilomu bir senede zor verdim sonra 8 - 9 ay kadar hiç kilo veremeyince spor salonuna yazıldım ve bir 10 kiloda öyle gitti ama geçen ay belimi sakatlayınca 15 gün spora gidemeyince dikkat etmeme rağmen anında 1 kilo geri geldi :26:
Neyse yaza kadar inşallah çok güzel kilolar vereceğime inanıyorum tabi inşallah hepbirlikte

komşiiii
Valla yanyanaymışız..

Beliniz için çoook geçmiş olsun.
İnşallah herkes istediği kiloya bir an evvel kavuşur..

bilmiyorum cecocum ya, gercekten böyle dislanmis gibi hissettigim zamanlar artti su son aylarda birde bu senede gidemicez izmire, ben hepten unutulcam tek basimayim birde burda, kimse yok ailemden, bir yandan o, bir yandan böyle umursamazliklar, ben arayip sormasam hic kimse aramiyor aylardir beni kendiliginden.esim üzülme diye teselli etmeye calisiyor, bak artik senin ailen var biz sana yetmiyormuyuz filan diyor ama böyle arada dibe vuruyorum iste gene

iyi geceler
bugün de diyet için pek içaçıcı değildi malesef yürüyüş de yapamadım yarın yürürüm inşallah
sabah erkenden kardeşime gideceğim öğleden sonra yürüyerek dönerim diye düşünüyorum

slmm kızlarrr....menümü yazıyorum ve kaçamagımııı....

sabah
3 zeytin
2 çeri domates.
1 kaşık yoğurt
bir dilim ekmek..

ara
ayva..
aymutt..

öğlen
bi kase çorba..
2 küçük parmak galete

ara
bi kaç baden..
küçük paket çubuk kraker..

akşam
5...6 dilim fırında patates
2 sigara böreği
acık salata..

yersem bi meyve yerim bide yeşi çay...su çok az yarım litre kadar..daha içmem lazımm..

şimdi burda yediğim sigara börekleri kaçamak mı oluyorr???

hos bulduk... ben çalisiyorum ya. dosyalarim savelenirken buraya hep gözatiyorum..

Bende bağlantım kopmadıkca buraya bakıyorum
Yine başladı fit olmaya başladım bende :26:

Neyse bende ufaktan ufaktan kaçayım bari
Erken kalkan yol alır atasözünden yola çıkarak erken kalkmak için erken yatmam lazım anam bir cümlede ne kadar çok erken kelimesi kullandım

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı gecelrrrrrrrrrrrrrr
Sanada kolay gelsin canım bu arada

Yarın sabah inşallah yine görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…