Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım üzülme diyeceğim ama gerçekten dediğin gibi insan takıyor :26:
Bence biraz sabret olmadı bir gün annene de kardeşinede onları kırmadan duygularını ilet Belki onlar senin öyle hissettiğini bilmediklerinden çok daha rahat davranıyorlardır. Hani sen nasılsa ailenle orada geçim gayesiyle çabalıyorsun onları bu kadar özlediğini tahmin edemiyorlardır yoksa hangi anne evladını özlemez
İnan ben kız kardeşimle bekarken kedi köpek gibiydik hatta anlatmıştım ya evlenince hayatta bir daha aramam diyordum oda arkamdan teneke çalacak kıvamdaydı benden kurtulacağı için ama şimdi çok daha farklı
En azından kızkardeşinle konuşsan hem rahatlarsın be güzelim
Birde eminim eşinde çok üzülüyordur sonuçta senin yüzün asılınca o yüzden biraz daha sabırlı davranmaya çalış eğer telefonun numara gösteriyorsada söyle çaldırıp kapatsınlar nasılsa almanyadan türkiyeye bedava tarifede var
Emin ol insan sık sık konuşmaya alışınca iki yada üç gün görüşmeyince daha çok özlüyor Sende alıştır onları konuşmaya sonrada sen arama iki üç gün de anlasınlar

Canım maalesef sigara böreği kaçamak kategorisine giriyo ama sadece iki tane yemişsin o yüzden çokda fark yaratmaz bünyede bence ama yinede kaçamak Ben kaçamak yaptım ya hemen kendime ortak arıyorm

çok benzer durumlar...ben diyorum ya yok hiçbirimizin diğerinden farkı...

ahh cecom ya bilmiyorsun benimkileri, bizim aile ruhsuz dolasan varliklar toplulugu gibi, bundan bir kac yil öncede bu durumu dile getirmistim, annem sen gecirdigin talihsiz durumlar yüzünden duygusal cöküntü yasiyorsun bir psikologa git dedi bana , ablamda kuusra bakma ama hep ailenin göz bebegi olamazsin artik büyü demisti.belkide esimin dediklerini dinleyip kendi kurdugum ailede mutlu olup izmirle daha az görüsmeliyimdir, öyle icim sizliyor ki bir ben duygusalim bu tarz konularda, esimde cok ruhsuz,oda beni aramayani ben hic aramam diyen tiplerden.

çok benzer durumlar...ben diyorum ya yok hiçbirimizin diğerinden farkı...

galiba haklisin nuhan ama ben hala bu durumla basa cikmayi ögrenemedim

Yok aslinda basa çikmayi öğrenmek gerekmiyor. Bende böyle senin gibi terkedilmis hissediyorum kendimi...
Yaşanılan hayat görüşleri farklılıkları, sosyo ekonomik durumlar, maddi manevi birikenler, bir zamanlar aynı senin gibi olan kardesinle arada samiyetsizilik olarak giriyor. başkasini yapitigi dokunmuyorda kardesinle arana bu durum girince acayip dokunuyor. Hepimiz aynı duyguyu yasiyoruz demek istedim..

Son düzenleme:
selaaaaaaaaaaammm derken ALLAH'IN selamı (esselamü aleyküm)

bu gün zayıflama serüvenimde artı olarak tanımlayabileceğim yarım saatlik bi yürüyüşüm var.

haftada 4 gün yarım saatlik yürüyüş veya lesli yapmayı düşünüyorum umarım başlangıçtaki bu istikrar hedefe kadar devam

eder

CECOŞ ben buradan ayrıldıktan sonra güzel kilo vermişsin demekki zayıflama sürecindeki eksik spormuş fitness'a ne

zamandır gidiyosun bilmiyorum ama bana kilo verme sürecinde baya bi faydası olmuştu.

fakat şöyle bi durumda var 1.5 aydan sonra vücudumdaki kaslar baya bi hissedilir durumdaydı 2. aydan sonra platese geçtim

tabi ozamanlar kilom 70 gibiydi .

CECOŞ bide önceki yazında'' kaçamağın ALLAHINI yaptım'' diye yazmışsınya o cümle benim pek hoşuma gitmedi onun yerine

misal: kaçamağın babasını yaptım desen daha iyi olur gibime geliyo.ama yinede sen bilirsin kimsenin fikirlerine müdahalede

bulunmak istemem

MUTLU SEMOŞ daha fazla katılımda bulunun sizleri aramızda görmekten çok mutlu olucaz

LEAH 90'a UMUT 80'e merdiven dayadı onun için buraya yazamıyolaryazamazlarki yazamazlarkiiiii

Selam kizlaaaaaaaaaar
herkese meraba,

bugun kizlar bendeydi sofrayi donattim hepsi cok memnun kaldilar yedik ictik
ben eskisi kadar delirmis gibi yemiyorum bunu farkettim, tatlyida delirmis gibi yemiyorum,
zaten cikulatayida canim hic istemiyor, tadini alamiyorum sanki artik
inanin demin biraz cips atistirdim ama tadini sevmedim bidaha yapmicam tmm dövmeyinnnn

Neyse bugun misafir serüvenimde bitti artik
bende elimden geldigince menümü paylascam bundan sonra,
hatta kacamaklarimida, ve ictigim suyuda,
listeye yazma beni nuhancim istersen cünkü düzenli olmayabilir, ilkönce kendim $öyle bir deniyeyim

kizkardesiminde ara ara sancilari var, off ne zormus bu yaaa
benimde oturdugum yerden canimdan can gidiyor
napcaz bilmem:18: Allahim yardimcisi olsun

hasta olanlara sifa diliyorum kizlar, iyi bakin kendinize, bu aralar virüs dolaniyormus, burda herkes hasta
sIkintisi olanlarada Allahtan derman diliyorum, Rabbim hepinizin yardimcisi olsun, tabi benimde
Neyse simdi yatiyim cok gec oldu saat 00:47 yi gösteriyooor
herkesi öptüm

selamun aleyküm kısceleriiimmmm
hayırlı bir gün geçirmenizi diliyorum
Rabbim hayırlı rızık, bereketli bol kazanç, bedeni manevi hastalıklarımıza şifa , irademize sahip olabilme gücü versin inşaAllah

aynı kelime benimde dikkatimi çekti maksadı aşan bir cümle olmuş sanırım.cecoşun bunu kötü bir niyetle yazmadığından eminiz ama böyle söylemler insanı şirke götürür Allah muhafaza buyursun. çookk dikkatli olmak lazım.

eminecim kardeşini Allah kurtarsın ,hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın inşaAllah

Son düzenleme:
KIZALR GÜNAYDIN
herkeşlere huzurlu mutlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum herkeşler iyidir umarım ben buğün oğlum iyi olduğu için daha iyiyim şükür biraz daha toparladı kendini ay onlar hasta olmasınlar ya valla neyse bende yarından itibaren yediklerimi yazmaya başlıyorum nuhan abla benide bi yakın takibe alırsan sevinirim

ayşe ablacım geçmiş olsun rabbim beterinden korusun diyelim menün gayet güzel olmuş ama keşke balığı kızartma yapmasaydın hasarsız atlatmış olurdun valla neyse bidahakine
Selam hanımlaaar...
Yeni bir listeyle 8 günde 4 kilo daha verdim..
valla bende hiç sağlıklı olmaz dicektim ama ceco ablayla yaptığınız sohbeti okudum gayet iyi bi liste var elinde helal olsun diyorum ayakta alkışlıyorum ozaman seni
yok ya nuhan abla oda kaçamak olurmu canım süper bi menü olmuş valla çok iyi gidiyosun darısı bana aslında çok kaçamak yaptığım sölenemez ama geç düzensiz saatlerde yiyorum bu aralar ama düzene koyacam inşallah
canım derya sıkma canını yani bi anne evladından asla vazgeçmez bunu insan anne olunca daha iyi anlıyo ama demekki başka bişeyler var belki canı sıkkın oluyodur sana belli etmemek seninde canını sıkmamak için konuşmak istemiyodur felan sen içini ferah tut hem eşinin dediği seninde bi ailen var artık kendi içinde onlarda ara bütün sevgiyi canım
canım rabbim kardeşine kolaylıklar versin bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah

ablacım güzel dileklerin için kocaman bi AMİİİİİİİNNNNNNN diyorum.Allah senden razı olsun

ecmain

efeeeeeemmm cim

herkese merhaba selamun aleyküm canlar...

Ben dün akşam ki planlarımı gerçekleştiremedim eve gider gitmez telefon geldi misafirimiz vardı çaya

kıymalı makarna+ salata yedim

3 kaşık sütlü tatlı kaşla göz arası yedim...

bugün yarım saate olsa yürümem lazım..yine bir terslik olmazsa...

regl başladı ama olmuyor yien sancı çekicem bellki neden böyle olduğumu anlaymadım davul gibi şiştim...

herkese bol bereketli,huzurlu bir gün diliyorum...sevgiler

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Şükür bugünde sabah 06:00da uyandım Kendi kendime nasıl kızıyorum niye senelerce hep geç kalktım diye sonuçta gün yetmiyor yetmiyor diyip duruyordum ama öğlene doğru uyannca tabi yetmez
Kafadan 3 saat kârım var
Bu sabah kücük cimcimemide sabah 8de uyandırdım birlikte banyomuzu bile yaptık
Genelde geç kalkınca ay kahvaltı yok öğle yemeği yok akşam derken ev işlerini zor yetiştiriyordum hadi eşim gelince yıkarız diyincede bazen çok zor geliyordu onu yıkamak
Cimcime ben duş alırken banyoda bekledi sonrada hemen onuda yıkadım birde kuş kadar saçlarını at kuyruğu yaptırdı ablasının saçını topluyoruz ya hep ikidir oda iki pelik yerine at kuyruğu istiyor fesat

Yediklerimi akşam toptan yazarım ki daha takibi kolay olsun

Canım ben 3 ayı bitirdim Spor salonuna başlayalı ve ilk iki ay 10 kilo gitti şükür 3.cü ay pek gidemedim belimi sakatladığımdan ve o ay 1 kilo geri geldi İnşallah bundan sonra hep eksilere doğru ilerlerim
Platesi aslında çok düşündüm ama şu an kilom pek uygunmu tam bilemedim birde zayıflamaya yardımcı olurmu onada emin değilim :26: Spor hocam bana havluyla yapabileceğim bir iki gerdirme hareketi gösterdi her gün mutlaka yapmam için. Kollarımı sıkılaştırmak için birde bacaklar için bir iki hareket söyledi ve eğer düzenli yaparsam mutlaka 1 ayda baya fark görürsün dedi. Bakalım dün zaten salonda yaptım bugünde evde yapacağım inşallah

Bu arada sen söyleyince bende farkına vardım:26: İnan o an boş bulunmuşum herhalde çünkü bencede o tip bir benzetme yapmam doğru değildi. Allah razı olsun ki beni uyardın
Kaçamağımın berbat birşey olduğuna vurgu yapmak için öyle yazdım ama seninde dediğin gibi yazmamam gerekirdi :26:
Hepiniz kusura bakmayın Bir daha çok daha dikkatli olucağım
İyiki varsınız yaaa gerçekten beni en azından bir daha aynı hatayı yapıp günaha girmekten kurtardınız

Günaydın hanımlaar :)
önce bir selam vereyim dedim sonra geçmişi okuyayım ki artık yediklerimizi içtiklerimizi kalem kalem yazıyoruz sanırım... süper olmuş bence dışardan bir gözün fikir vermesi
dünü yazayım o zaman

sabah evden çıkmadan 1 bardak süt (7.20 gibi)
kahvaltı: (9.00) bir dilim ekmek ve menemen
ara yok, 1-2 minicik parça çikolata yedim ara niyetine :26:
öğlen 1 tabak ezogelin çorbası, arnavut ciğeri 1 tane de dolma yedim. bi de bi iki çatal fava ve kereviz salatası (böyle yazınca çok göründü gözüme yahuu) ekmek yemedim
ara:1 elma
akşam 1 tabak tarhana ve fırında sütle pişmiş üstüne sarımsaklı yoğurt ve kavrulmuş kıyma konmuş bi yemek, adı var mı bilmiyorum. ekmeksiz onu yedim.
yatmadan da iki bardak süt içtim. (midem fecii yanıyodu, bir bardak süt kesmedi)

akşam 40 dk yürüyüş yaptm koşu bandında

günaydın kızlar bilgisayarın şarh aleti gelmediği için giremedim 4 gündü nasılsınızz bakalım :) geçmişe biraz göz attımda ne kadar becerikli hatunlarsınız öyle

Günaydın kızlar,
umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben de iyiyim Allah'a şükür. misafirler gitti. eşim keyifsiz son akşam gider ayak yaptıklarından sonra ama o da iyi hisseder birkaç güne umuyorum. artık sadece kendimiz için yaşayacağız. Allah kimseye muhtaç etmesin, başka bir dileğim yok.

iki gündür annemin misafir telaşı yüzünden düzensiz besleniyordum. bu sabah itibariyle 81.7 kg çıktım. +600 gr sonucu yani. umarım şu 2 günde toparlarım. spora yeniden ağırlık vericez bundan sonra.

Deryacım umarım bugün daha iyi hissediyorsundur. bazen sadece sağlığının yerinde olması, her şeyin yolunda olması yetmiyor işte. insan ailevi sıcaklık bekliyor, didinip duruyor tek taraflı da olsa. ben evlenene kadar kendi anne babamı ilgisiz, sevgisiz sanırdım. evlenince gördüm ki göreceliymiş bunlar. eşimin ailesi sevgi, ilgi, özen namına hiç bir şey görmemiş, bilmiyor. durum böyle olunca ailem bana normal gelmeye başladı. seninkiler de senden yana içleri rahatsa ilgilenemiyorlardır belki. uzaktasın, telefonla iletişim de bir yere kadar. kendini üzmemeye çalış, sağlıkları yerinde olsun da öyle olsunlar. seninki biraz da gurbet psikolojisi. umarım şimdi çok daha iyisindir.

yok kız bana bağırabilirmi beynini dağıtırdım valla zaten ben çok güzel kilo verdiğim için tebrik ediyordu her seferinde
arada küçük küçük yazarım kitaptan bişiler

öyle düşünme canımcım anneler evlatlarını hiç unutmazlar

Selam kizlaaaaaaaaaar
herkese meraba,

kizkardesiminde ara ara sancilari var, off ne zormus bu yaaa
benimde oturdugum yerden canimdan can gidiyor
napcaz bilmem:18: Allahim yardimcisi olsun

kardeşine de Allah kolaylıklar versin canımcım

ayşe ablacım geçmiş olsun rabbim beterinden korusun diyelim menün gayet güzel olmuş ama keşke balığı kızartma yapmasaydın hasarsız atlatmış olurdun valla neyse bidahakine
amin canımcım sağolasın
balıktan haberim bile yoktu oğlum okuldan gelirken almış kızartalım dedi bende daha az zararlı olsun diye mısır unuyla kızarttım.arada olur artık zaten kaçamaklara yazdım onu

aleyküm selam dünürüm
sağolasın hepimize inşallah.aminn

Selamün Aleyküm kizlar, ben gün gece hic uyuyamadim, ve bugün tüm vucudum sismis, daha dün parmagima bol gelen alyansimi bugün dar diye cikarmak zorunda kaldim :S yediklerimede dikkat ediyorum aslinda tuzlu unlu birseylerde yemedim , neden sistim böyle anlamadim :S ellerimin böyle sistigini en son hamileligimin son haftalarinda hatirliyorum, hayret dogrusu.bugün bol bol yesil cay icip suyu 4 litremi yapsam ki, bu konuda fikirleri olanlar varsa yazarsa sevinirim.

benim alintilarimi ne yazik ki buraya geciremedim, kasti bilgisayar.nuhancim , zehracim, banucum, Ayse ablacim, Esracim cok cok tesekkür ederim ilgilendiginiz icin ama sanirim ben birkac gün böyle hissetmeye devam edicem.yani söyle cocuklarimin esimin üzülmücegini bilsem hickira hickira aglamak geliyor icimden ama onuda yapamiyorum, esim ters adamdir o konuda o derece üzüldügümü görürse kin tutar aileme karsi.icime atmaktanda sistim resmen.neyse gecer insallah.herseyde bir hayr vardir diyeyim.bir abdest alip biraz okuyayim bari, ferahlarim belki.

hepinizi cok seviyorum , iyiki varsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…