- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bilmiyorum cecocum ya, gercekten böyle dislanmis gibi hissettigim zamanlar artti su son aylardabirde bu senede gidemicez izmire, ben hepten unutulcam tek basimayim birde burda, kimse yok ailemden, bir yandan o, bir yandan böyle umursamazliklar, ben arayip sormasam hic kimse aramiyor aylardir beni kendiliginden.esim üzülme diye teselli etmeye calisiyor, bak artik senin ailen var biz sana yetmiyormuyuz filan diyor ama böyle arada dibe vuruyorum iste gene
slmm kızlarrr....menümü yazıyorum ve kaçamagımııı....
sabah
3 zeytin
2 çeri domates.
1 kaşık yoğurt
bir dilim ekmek..
ara
ayva..
aymutt..
öğlen
bi kase çorba..
2 küçük parmak galete
ara
bi kaç baden..
küçük paket çubuk kraker..
akşam
5...6 dilim fırında patates
2 sigara böreği
acık salata..
yersem bi meyve yerim bide yeşi çay...su çok az yarım litre kadar..daha içmem lazımm..
şimdi burda yediğim sigara börekleri kaçamak mı oluyorr???
bilmiyorum cecocum ya, gercekten böyle dislanmis gibi hissettigim zamanlar artti su son aylardabirde bu senede gidemicez izmire, ben hepten unutulcam tek basimayim birde burda, kimse yok ailemden, bir yandan o, bir yandan böyle umursamazliklar, ben arayip sormasam hic kimse aramiyor aylardir beni kendiliginden.esim üzülme diye teselli etmeye calisiyor, bak artik senin ailen var biz sana yetmiyormuyuz filan diyor ama böyle arada dibe vuruyorum iste gene
Canım maalesef sigara böreği kaçamak kategorisine giriyoama sadece iki tane yemişsin o yüzden çokda fark yaratmaz bünyede bence ama yinede kaçamak Ben kaçamak yaptım ya hemen kendime ortak arıyorm
Canım üzülme diyeceğim ama gerçekten dediğin gibi insan takıyor :26:
Bence biraz sabret olmadı bir gün annene de kardeşinede onları kırmadan duygularını iletBelki onlar senin öyle hissettiğini bilmediklerinden çok daha rahat davranıyorlardır. Hani sen nasılsa ailenle orada geçim gayesiyle çabalıyorsun onları bu kadar özlediğini tahmin edemiyorlardır yoksa hangi anne evladını özlemez
İnan ben kız kardeşimle bekarken kedi köpek gibiydik hatta anlatmıştım ya evlenince hayatta bir daha aramam diyordum oda arkamdan teneke çalacak kıvamdaydı benden kurtulacağı için ama şimdi çok daha farklı
En azından kızkardeşinle konuşsanhem rahatlarsın be güzelim
Birde eminim eşinde çok üzülüyordur sonuçta senin yüzün asılınca o yüzden biraz daha sabırlı davranmaya çalışeğer telefonun numara gösteriyorsada söyle çaldırıp kapatsınlar nasılsa almanyadan türkiyeye bedava tarifede var
Emin ol insan sık sık konuşmaya alışınca iki yada üç gün görüşmeyince daha çok özlüyorSende alıştır onları konuşmaya sonrada sen arama iki üç gün de anlasınlar
çok benzer durumlar...ben diyorum ya yok hiçbirimizin diğerinden farkı...
ahh cecom ya bilmiyorsun benimkileri, bizim aile ruhsuz dolasan varliklar toplulugu gibi, bundan bir kac yil öncede bu durumu dile getirmistim, annem sen gecirdigin talihsiz durumlar yüzünden duygusal cöküntü yasiyorsun bir psikologa git dedi bana , ablamda kuusra bakma ama hep ailenin göz bebegi olamazsin artik büyü demisti.belkide esimin dediklerini dinleyip kendi kurdugum ailede mutlu olup izmirle daha az görüsmeliyimdir, öyle icim sizliyor kibir ben duygusalim bu tarz konularda, esimde cok ruhsuz,oda beni aramayani ben hic aramam diyen tiplerden.
galiba haklisin nuhan ama ben hala bu durumla basa cikmayi ögrenemedim
aynı kelime benimde dikkatimi çekti maksadı aşan bir cümle olmuş sanırım.cecoşun bunu kötü bir niyetle yazmadığından eminiz ama böyle söylemler insanı şirke götürür Allah muhafaza buyursun. çookk dikkatli olmak lazım.selaaaaaaaaaaammm derken ALLAH'IN selamı (esselamü aleyküm)
bu gün zayıflama serüvenimde artı olarak tanımlayabileceğim yarım saatlik bi yürüyüşüm var.
haftada 4 gün yarım saatlik yürüyüş veya lesli yapmayı düşünüyorum umarım başlangıçtaki bu istikrar hedefe kadar devam
eder
CECOŞ ben buradan ayrıldıktan sonra güzel kilo vermişsin demekki zayıflama sürecindeki eksik spormuş fitness'a ne
zamandır gidiyosun bilmiyorum ama bana kilo verme sürecinde baya bi faydası olmuştu.
fakat şöyle bi durumda var 1.5 aydan sonra vücudumdaki kaslar baya bi hissedilir durumdaydı 2. aydan sonra platese geçtim
tabi ozamanlar kilom 70 gibiydi .
CECOŞ bide önceki yazında'' kaçamağın ALLAHINI yaptım'' diye yazmışsınya o cümle benim pek hoşuma gitmedi onun yerine
misal: kaçamağın babasını yaptım desen daha iyi olur gibime geliyo.ama yinede sen bilirsin kimsenin fikirlerine müdahalede
bulunmak istemem
MUTLU SEMOŞ daha fazla katılımda bulunun sizleri aramızda görmekten çok mutlu olucaz
LEAH 90'a UMUT 80'e merdiven dayadı onun için buraya yazamıyolaryazamazlarki yazamazlarkiiiii
eminecim kardeşini Allah kurtarsın ,hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın inşaAllahSelam kizlaaaaaaaaaar
herkese meraba,
bugun kizlar bendeydi sofrayi donattim hepsi cok memnun kaldilar yedik ictik
ben eskisi kadar delirmis gibi yemiyorum bunu farkettim, tatlyida delirmis gibi yemiyorum,
zaten cikulatayida canim hic istemiyor, tadini alamiyorum sanki artik
inanin demin biraz cips atistirdim ama tadini sevmedimbidaha yapmicam tmm dövmeyinnnn
Neyse bugun misafir serüvenimde bitti artik
bende elimden geldigince menümü paylascam bundan sonra,
hatta kacamaklarimida, ve ictigim suyuda,
listeye yazma beni nuhancim istersen cünkü düzenli olmayabilir, ilkönce kendim $öyle bir deniyeyim
kizkardesiminde ara ara sancilari var, off ne zormus bu yaaa
benimde oturdugum yerden canimdan can gidiyor
napcaz bilmem:18: Allahim yardimcisi olsun
hasta olanlara sifa diliyorum kizlar, iyi bakin kendinize, bu aralar virüs dolaniyormus, burda herkes hasta
sIkintisi olanlarada Allahtan derman diliyorum, Rabbim hepinizin yardimcisi olsun, tabi benimde
Neyse simdi yatiyim cok gec oldu saat 00:47 yi gösteriyooor
herkesi öptüm
ayşe ablacım geçmiş olsun rabbim beterinden korusun diyelimselamün aleyküm şekerlerim
kendimi bir haftadır dinlenmeye aldım hastalıklar halsizlik gitsin de kendime geleyim diye.
bugün d3 tahlil sonucumu da aldım baya düşükmüş,sizlerde vitaminlerinize mutlaka baktırın kızlar rejim yaparken vitaminler de uçup gitmesin
doktorum 6 tüp iğne verdi 15 gün arayla kırıp içecekmişim ve her gün kullanacağım suda eriyen vitamin de verdi .6 ay sonra tekrar bakıcak değerlere
yazın yeterli güneşi alıyorum demiştim doktoruma niye düşük çıktı diye sormuştum,meğersem koruyucular engelmiş uygun saatlerde koruyucusuz güneşlenmek gerekiyormuş,ben bebek koruyucuları kullandığımdan çok yüksek faktörlü tabi demir falan alamamışım
dışarıda 1 saat de yürüyüş yaptım bugün
yediklerime gelince,
dünküler
sabah ılık su içtim ballı
kahvaltıda
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
dere otu maydanoz
lor peyniri
ada çayı
ara yok markete gitmiştim
öğlende
organik tam buğday ekmeği ne sandviç yaptım. haşlanmış yumurta, 2 zeytin ,domates ve lor peynirli...
yeşil çay la beraber yedim..
arada
1 kivi 1 yemek kaşığı yoğurt
akşam
mısır unuyla kızarmış istavrit 1 tabak:26:
domatesli soğanlı salata
biraz helva
1 dilim tam buğday ekmeği
arada yarım portakalbir küçük parça bitter çikolata
ya ben görmeyince alıp yemiyorum dün akşam eşimle oğlana kahve yapmıştım çikolata koymuştum yanlarına
canım istemedi ben yemedim önce sonra eşim yememiş onu alıp yedim
valla bende hiç sağlıklı olmaz dicektim ama ceco ablayla yaptığınız sohbeti okudum gayet iyi bi liste var elinde helal olsun diyorum ayakta alkışlıyorum ozaman seniSelam hanımlaaar...
Yeni bir listeyle 8 günde 4 kilo daha verdim..
yok ya nuhan abla oda kaçamak olurmu canım süper bi menü olmuş valla çok iyi gidiyosun darısı banaBende bildirim yapayim, bugün gene tuhaf günlerimden birini geçiyorum... Acayip ilgiye sevgiye ve şevkate ihtiyacim var.Bir gün bana yetmiyor. Hiç birşey yetişmiyor. Gene ev çok kirli. Ya söyle temiz bir hayat yokmu?ya ev işi hiç bitmezmi ya.Tarcin 2 gündür çok kusup durdu elimide bezle dolasiyorum artık.
neyse, gene çok işim var... of of..
Dün gece çalistim sabah 6,00 gibi kahvaltimi yaptim. 7,30 gibi yattim.. 11,00 gibi müsteri telefonu ile uyandım.
Kahvaltı:
2ad. mantar - yarım yesil biber - 2 dilim salam - 2ad. Yumurta dan oluşan omlet... bir miktar light beyaz peynir. bir tutam maydanoz- 2 fincan sekersiz çay
uyandiktan sonra,
ilik su ve sirke
ögle:
saat: 12,30 gibi büyükbir kase içinde bir but kadar tavugu olan tavuk çorbası, içi maydanozlu...
Saat:15,00 gibi market ten çikmistim. ambalajlari açarak büyük bir avuç çig kaju yedim....arabayi parkederken hala kaju yeme derdindeydim elim dolu ya farları yakmaya üsenirsen arabanin önünü vurarak parkederesin.hiç bise yok ama.... sadece beni görenler çok gülmüştür. geldigimde burasi kalabalikti.. çamlica gazozlar açilmis içiliyordu...bende dukan amca izin veriyor rahatligi ile yarim bardak light çamlica gazoz içtim.
aksam:
Kusbaşi et sote yaptım. içine aci pul biber ve bol sarimsak koydum. - 1ad. yesil biber -yarim soğan- 2ad. mantar- bir ad kirmizi biber- 1ad. domatesli -bir kase yoğurt - iki kaşik yayla çorbasını üstünden pirinçsiz yerinden aldım.
Hastaya elma hosafi yaptim pisirirken kasigin ucu ile en minik elmayi alarak tadina baktım... Bu kaçamak oluyor mu?
2 kasik yulaf kepeğimi yutum.
az önce sekersiz türk kahvesi içtim.
gene bu gecede bana uzun gece yesil çay içerim...
bugun henüz çok su içemedim. anca 1.5 litre olmustur...
en büüyük sorun su çok yorgunuum bugun step'e gidemedim.. inssallah yarin sabah giderim..
canım derya sıkma canını yani bi anne evladından asla vazgeçmez bunu insan anne olunca daha iyi anlıyo ama demekki başka bişeyler var belki canı sıkkın oluyodur sana belli etmemek seninde canını sıkmamak için konuşmak istemiyodur felan sen içini ferah tut hem eşinin dediği seninde bi ailen var artık kendi içinde onlarda ara bütün sevgiyi canımcok gecmis olsun canim,Allah sihhat versin en kisa zamanda.(amin)
bende annemle konustum ögleden sonra, cocuklari özlemis, moralim bozuldu biraz, birseyler olmus ablamla aralarinda.annem biraz diktatör gibidir, ablamda tam bir keci.inada bindirmisler olayi, anne -kiz arasinda inat mi olurmus ya, aradim ablami ne yapiyorsun sen gidip affettir kendini dedim bana sen ne karisiyorsun dedibazen bu kadar uzaktayim diye dislanmis gibi hissediyorum kendimi.cok özlüyorum ailemi ama gözden irak gönülden irak düstüm galiba
canım rabbim kardeşine kolaylıklar versin bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallahSelam kizlaaaaaaaaaar
herkese meraba,
bugun kizlar bendeydi sofrayi donattim hepsi cok memnun kaldilar yedik ictik
ben eskisi kadar delirmis gibi yemiyorum bunu farkettim, tatlyida delirmis gibi yemiyorum,
zaten cikulatayida canim hic istemiyor, tadini alamiyorum sanki artik
inanin demin biraz cips atistirdim ama tadini sevmedimbidaha yapmicam tmm dövmeyinnnn
Neyse bugun misafir serüvenimde bitti artik
bende elimden geldigince menümü paylascam bundan sonra,
hatta kacamaklarimida, ve ictigim suyuda,
listeye yazma beni nuhancim istersen cünkü düzenli olmayabilir, ilkönce kendim $öyle bir deniyeyim
hasta olanlara sifa diliyorum kizlar, iyi bakin kendinize, bu aralar virüs dolaniyormus, burda herkes hasta
sIkintisi olanlarada Allahtan derman diliyorum, Rabbim hepinizin yardimcisi olsun, tabi benimde
Neyse simdi yatiyim cok gec oldu saat 00:47 yi gösteriyooor
herkesi öptüm
selamun aleyküm kısceleriiimmmm
hayırlı bir gün geçirmenizi diliyorum
Rabbim hayırlı rızık, bereketli bol kazanç, bedeni manevi hastalıklarımıza şifa , irademize sahip olabilme gücü versin inşaAllah
aynı kelime benimde dikkatimi çekti maksadı aşan bir cümle olmuş sanırım.cecoşun bunu kötü bir niyetle yazmadığından eminiz ama böyle söylemler insanı şirke götürür Allah muhafaza buyursun. çookk dikkatli olmak lazım.
eminecim kardeşini Allah kurtarsın ,hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın inşaAllah
ecmainKIZALR GÜNAYDIN
herkeşlere huzurlu mutlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorumherkeşler iyidir umarım ben buğün oğlum iyi olduğu için daha iyiyim şükür biraz daha toparladı kendini ay onlar hasta olmasınlar ya valla neyse bende yarından itibaren yediklerimi yazmaya başlıyorum nuhan abla benide bi yakın takibe alırsan sevinirim
ayşe ablacım geçmiş olsun rabbim beterinden korusun diyelimmenün gayet güzel olmuş ama keşke balığı kızartma yapmasaydın hasarsız atlatmış olurdun valla neyse bidahakine
valla bende hiç sağlıklı olmaz dicektim ama ceco ablayla yaptığınız sohbeti okudum gayet iyi bi liste var elinde helal olsun diyorum ayakta alkışlıyorum ozaman seni
yok ya nuhan abla oda kaçamak olurmu canım süper bi menü olmuş valla çok iyi gidiyosun darısı banaaslında çok kaçamak yaptığım sölenemez ama geç düzensiz saatlerde yiyorum bu aralar ama düzene koyacam inşallah
canım derya sıkma canını yani bi anne evladından asla vazgeçmez bunu insan anne olunca daha iyi anlıyo ama demekki başka bişeyler var belki canı sıkkın oluyodur sana belli etmemek seninde canını sıkmamak için konuşmak istemiyodur felan sen içini ferah tut hem eşinin dediği seninde bi ailen var artık kendi içinde onlarda ara bütün sevgiyi canım
canım rabbim kardeşine kolaylıklar versin bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
ablacım güzel dileklerin için kocaman bi AMİİİİİİİNNNNNNN diyorum.Allah senden razı olsun
selaaaaaaaaaaammm derken ALLAH'IN selamı (esselamü aleyküm)
bu gün zayıflama serüvenimde artı olarak tanımlayabileceğim yarım saatlik bi yürüyüşüm var.
haftada 4 gün yarım saatlik yürüyüş veya lesli yapmayı düşünüyorum umarım başlangıçtaki bu istikrar hedefe kadar devam
eder
CECOŞ ben buradan ayrıldıktan sonra güzel kilo vermişsin demekki zayıflama sürecindeki eksik spormuş fitness'a ne
zamandır gidiyosun bilmiyorum ama bana kilo verme sürecinde baya bi faydası olmuştu.
fakat şöyle bi durumda var 1.5 aydan sonra vücudumdaki kaslar baya bi hissedilir durumdaydı 2. aydan sonra platese geçtim
tabi ozamanlar kilom 70 gibiydi .
CECOŞ bide önceki yazında'' kaçamağın ALLAHINI yaptım'' diye yazmışsınya o cümle benim pek hoşuma gitmedi onun yerine
misal: kaçamağın babasını yaptım desen daha iyi olur gibime geliyo.ama yinede sen bilirsin kimsenin fikirlerine müdahalede
bulunmak istemem
MUTLU SEMOŞ daha fazla katılımda bulunun sizleri aramızda görmekten çok mutlu olucaz
LEAH 90'a UMUT 80'e merdiven dayadı onun için buraya yazamıyolaryazamazlarki yazamazlarkiiiii
ahh cecom ya bilmiyorsun benimkileri, bizim aile ruhsuz dolasan varliklar toplulugu gibi, bundan bir kac yil öncede bu durumu dile getirmistim, annem sen gecirdigin talihsiz durumlar yüzünden duygusal cöküntü yasiyorsun bir psikologa git dedi bana , ablamda kuusra bakma ama hep ailenin göz bebegi olamazsin artik büyü demisti.belkide esimin dediklerini dinleyip kendi kurdugum ailede mutlu olup izmirle daha az görüsmeliyimdir, öyle icim sizliyor kibir ben duygusalim bu tarz konularda, esimde cok ruhsuz,oda beni aramayani ben hic aramam diyen tiplerden.
yok kız bana bağırabilirmi beynini dağıtırdım vallaKızlar ben geldimmmmmmmmmm
Ablacığım Ayşede geçenlerde anlatıyordu Gürken kubilayı ama bana bağırıp rencide edecek hee birde üzerine dünya para verdiğim haldeValla ben o herifi kesinlikle paralardım herhalde
Bende fiyatının çok yüksek olduğunu duymuştum zaten hatta benim babamın teyze torunu ( ben kuzen diyorum) gitmişti ona ama hiç öyle bağırdığından bahsetmedi sadece biraz pahalıydı dedi. O dönem güzel kilo vermişti ama listesini hiç açıklamadı nedense tabi kilosunu hiç bir şekilde koruyamadı ve bir sene sonra fazlasını aldı. Hatta yarın evleniyor ve oda tombiş gelin olucak
Umarım evlendikten sonra biraz daha kilo almazda balık etinde idare eder
Valla eşim elli kere söyledi seninki 0 benimki A diye ama her defasında unutuyorum ve eşime diyorum seniki neydi diye hemen anlıyor zaten yinemi kan grubunu unuttun diyor
Hani Allah korusun bir kaza geçirsem eşime sorun onunkinin zıttı diyeceğim
Valla süper olur canım yaa en azından olayın kabasını bile öğrensek bir faydası olur belki
Sanada zahmet olucak ama dediğin gibi vaktin olduğunda
öyle düşünme canımcım anneler evlatlarını hiç unutmazlarbilmiyorum cecocum ya, gercekten böyle dislanmis gibi hissettigim zamanlar artti su son aylardabirde bu senede gidemicez izmire, ben hepten unutulcam tek basimayim birde burda, kimse yok ailemden, bir yandan o, bir yandan böyle umursamazliklar, ben arayip sormasam hic kimse aramiyor aylardir beni kendiliginden.esim üzülme diye teselli etmeye calisiyor, bak artik senin ailen var biz sana yetmiyormuyuz filan diyor ama böyle arada dibe vuruyorum iste gene
Selam kizlaaaaaaaaaar
herkese meraba,
amin canımcım sağolasınayşe ablacım geçmiş olsun rabbim beterinden korusun diyelimmenün gayet güzel olmuş ama keşke balığı kızartma yapmasaydın hasarsız atlatmış olurdun valla neyse bidahakine
aleyküm selam dünürümselamun aleyküm kısceleriiimmmm
hayırlı bir gün geçirmenizi diliyorum
Rabbim hayırlı rızık, bereketli bol kazanç, bedeni manevi hastalıklarımıza şifa , irademize sahip olabilme gücü versin inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?