Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim gönlünü ferah tut rabbine sığınmanda güzel bir şey Allah dualarını kabul etsin ve ailende senin gibi bir evlatları olduğu için şükretsinler.eşine ve çocuklarına bence de çok belli etme sonuçta ailen,mesela benim babam tüm hastalıklarda olumsuzluklarda beni arar ben üzülürüm ,ağlarım sorunu çözmeye çalışırım ,tansiyonum falan çıkar bu durumda eşim ve çocuklarımı çok etkiliyor,ağladığımı üzüldüğümü görünce seni neden arıyolar ,diğer çocuklarına dert yansınlar onlara iyi günken sana sorunları varken,diye .bunları yaşamamak için çoğu şeyi söylemiyorum ama illa ya telde konuşurken yada halimden anlıyorlar.küçük oğlum dedesiyle çok yakındı benim her defasında üzüldüğümü görünce şimdi dedesiyle görüşmüyor çünkü bizde eşimize ve çocuklarımıza göre değerliyiz.üzülme talım sen elinden gelen evlatlık görevlerini yap da rabbim mükafatını verir

takipteyim. efem....

patiskacigim, çikolata yemissin... o kaçamak mi? ben kaçamak polisiyim ya

clutch um çok sevindimm.. gittiler..

Kislar nutella reklamindan sonra sesinizi duymuslar... bugun iç çamasiri reklamlari ile yeni mesaj veriliyor...
• zayiflayin bunların giyin..

Kislar nutella reklamindan sonra sesinizi duymuslar... bugun iç çamasiri reklamlari ile yeni mesaj veriliyor...
• zayiflayin bunların giyin..

hakikaten ya, geçen nutella muhabbetini kaçırdım ama çamaşırla motivasyon süpermiş :) senin paçalı donların google adsde baya etkisi oldu bence canım :)

eşim çok uykusuzmuş. birazdan spora gideceğim tek başıma. ev aldı başını gidiyor ve hiçbir şey yapmak istemiyor canım. pufff.

herkeslere iyi zayıflamalar

CECOŞUM ben zaten senin bi art niyetle yazdığını düşünmedim benimki sadece bi hatırlatma

bazen hepimiz yapabiliyoruz bu tür hatalar bu gün ben seni uyarırım yarın sen beni.

68 kiloda kendimi hala şişman hissediyodum 82 kiloda aynadaki görüntüm bana pek batmıyo sadece biraz etli butlu bi kadın

olmuşum e kadın dediğinde öyle olur zaten demikadının kalçalısı yemeğin salçalısı bir dirhem et bin ayıp örter vs.vs...

galiba kendimi kandırıyorum :18::18::18::18::18:

CLUTCH evi boşver sen spor salonuna doğru yol al her zaman önce kendini düşün (tecrübe konuşuyo) gelince kendini daha

zinde ve mutlu hissedeceğin için işler sana daha kolay gelicek

evet işte en doğru yolu sen bulmuşsun rabbime sığın birtek ondan beklemeliyiz herşeyi canım inşallah rabbim bütün dualarını kabul eder bitanem

Yine ben geldimmmmmm

Kızlar yaaaaaaaaa benim YÖS hayalleri suya düştü
Sabah erken kalkınca biraz araştırayım dedim hani hangi tarihlerde baş vuruluyor, ne evrak istiyorlar vs. v.s diye. Güncel bilgi pek bulamayınca ÖSYM merkesini aradım ( ankara )
Meğer bu sene son kez YÖS sınavı yapılıyormuş ( martta ) ve bundan sonra hiç bir şeklide yapılmayacakmış ( diğer Tc. vatandaşı öğrencilerine kontenjan sorunu olduğu oluşturuyormuş )
Kendi kendime ne söylendim hay senin şansına diye :26: Eşimde eee YÖK'ü arasaydın başka girebileceğin bir sınav varmı diye dedi ama baya bir araştırdım yok
Neyse şimdilik Okullu olma hayalim suya düşmüş olabilir ama eşiminde bana verdiği gazla ben mutlaka birşeyler bulurum
En kötü ihtimal İsmek kurslarına bir bakacağım belki Pastacılık falan vardır beleş giderim
Makul fiyat olursa ücretlide gidersin dedi eşim

Herşeyin hayırlısı

Canım Regl öncesiysede ödem yapabilir yada çok üzüldüğün için vucudunda tepki vermiş olabilir
Sen bence bir iki gün yeşil çaya dayan
Benim alyansım bana bol gelmeye başladı hatta spora gidiyorum diye çıkarmıştım hani havuzda düşer müşer diye o zamandan beri takmıyorum normalde eşim çok kızar öyle şeye ama oda diyor boşver iki çocuk var yanında en güzel alyans onlar sen zayıfla yenisini alırız olur biter diye

Valla doğrusu bende eskiden öyle kandırıyordum kendimi daha doğrusu dediğin gibi gözüme hiç batmadığı için kilo almaya devam ettiğimi bile fark etmiyordum :26: şimdi desen zayıfladığımı fark etmiyorum hani pantalonlar bollaşmaya başladı başlamasına ama aynaya bakınca sanki aynı gibi geliyor bana 52 kilo olamam herhalde diye düşünüyorum ama 68 bile olsam herhalde aynı mantığım devam ederse bu seferde hala şişmanım diye dolanırım
Aman münkün olduğu kadar kilo verelim sağlığımız tam olsunda varsın biraz salça olsun işin içinde

Gözünaydın canım misafirlerin gitmiş.

Spor salonuna devam etmene de çok sevindim. Spor salonu demişken bizim sitede spor salonu var ama salon şu an ücretliymiş. Site sakinleri sikayet etmiş niye verdiğimiz aidata dahil değil diye. Çevre sitelerde hep sahil çünkü ve çok yüksek aidat ödüyoruz. Bir iki ay içinde site yönetimine geçecekmiş salon, ücretsiz olunca ben de giderim. Gerçi evimde yürüyüş bandı var ama orda farklı aletler de kullanırım. Benim tek sıkıntın gögüslerimden dolayı insan içinde spor yapamıyorum çok rahatsız ediyo. Ona bi çözüm bulmam lazım. Bir de sitenin içinde parkta aletler var. Geçen gördüm daha. Hani belediyenin parklara koyduğu spor aletleri var ya onlara benzer. Bi haftasonu eşimle deniycez onları. Şimdilik evdeki koşu bandında yürüyorum ben de

Kaçamak konusuna gelince mesela ben 3 gündür dikkat ediyorum baya ama ara öğünde 1 dilim tahıllı ekmek üzerine light labne+ katı üzüm pekmezi+1 ceviz koyuyorum. Yaklaşık 150 kalori ediyor. Hem tatlı istediği bastırıyorum hem de tok tutuyor. Ne zamandır canım ne isterse yediğim için vucudumun şeker dengesi bozuldu. Birden kendimi o kadar sıkmayayım dedim. Geçen gün resimlere baktım yüzüm şişmiş resmen. Acil atmam lazım 3 kiloyu. Yaz geliyoooo

Son düzenleme:

Sagolun kizlar insallah bi avazda dogurur gercekten, bakalim bekliyoruz iste..

Canımcım inşallah kardeşin çok rahat doğum yapar sende bize müjdeyi verir birde kuzucuğun bir resmini gösterirsin
Ayyyy şimdi ne güzel Cennet kokacak o minicik mucize

Merhaba

Bu konuda ben de nazicane fikrimi söylemek istedim. Bence orda kullanılan "Allah" gerçek anlamında kullanılmadığı için dini yönden bir sakıncası yok. Biliyorsunuz halk arasında söylenen bazı söyler kalıplaşıyor ve bazı kelimeler gerçek anlamını yitiryor. Bence o konuda çok abartmaya gerek yok. Umarım kırılmasınız ama bu da benim fikrim.

Banucugum sen bir meslek edinmek amacıyla mı yoksa üniversite okumak içinde kaldığı için mi okumak istiyorsun.Eğer amaç meslek edinmekse sana sağlıkla ilgili 2 yıllık bölümleri önerebilirim. Bunlar radyoterapi, radyoloji,odyoloji bölümlerinde işsiz kalmak neredeyse imkansız. Tabi amaç sadece içinde okuma ateşini söndürmekse sözel bölümler seni zorlamaz diye düşünüyorum

Canımcım inşallah kardeşin çok rahat doğum yapar sende bize müjdeyi verir birde kuzucuğun bir resmini gösterirsin
Ayyyy şimdi ne güzel Cennet kokacak o minicik mucize

insallah banucum bizde bekliyoruz valla, eli kulaginda bakalim :)) cok sevicem onu cooooooook
inşallahkolay bir doğum geçirir kardeşin teyze olmakta güzeldir şimdi heycanlanıyosundur

insallah melikecim cok tesekkürler, valla baska bisey bu teyze olmak, inanki cok heycanliyim, öyle bekliyorum,
bide bizim ailede ilk torun olcak o ilk yegenim yani degeri ayri olcak gibi

Canım aslında dediğin gibi okuma aşkı benimkisi seviyorum öğrenci olmayı birde kızıma örnek olmak istedim birazda hani okumanın yaşı yok ve ben bunu seneler sonra yapabiliyorsam sen bunu daha rahat yaparsın hesabı
Babasının okumamış olması onu bazen rahatsız ediyor gibime geliyor çünkü devamlı diyor baba sen niye dışardan en azından liseyi okumuyorsun ( önce tabi orta okul diploması lazım 2çi sınıftan terk etmiş )
Bakalım biraz araştırayımda belki başka bir seçenek vardır birde alman vatandaşı olduğum için giremiyorum her sınava

canım hem alman hem turk vatandası degılmısın sonucta. Sözel bölüm kolay okursun derken çocuklarla zorlanmazsın demek ıstedım. Hem belkı ılerde calısmak da ıstersın. Sen yaparsın bu azımle. Çocuklarına örnek olmak ıstemen ise ayrı bir takdir konusu. Umarım istediğin bölümü okursun canım. Daha çok gençsin

Kizlar size bisey sorcam belki bir bileniniz vardir
Dudagimin tam ortasinda bir sivilce gibi bisey cikti,
dün cok acidi dokdundukca, bugun dahada cok aciyor ve birazda büyüdü
görüntüsünü gectim inanilmaz aciyor
bu nasil hemen gider sizce ????
Of haftasonuna kadar gitsin yaaaa (((

Maalesef canım ben sadece Alman vatandaşıyım hatta eşimle evli olmasam oturum bile almam gerekiyormuş
Bakalım şimdi cifte vatandaşlığa için çıkacak gibi söylentiler var almanya medyasında eğer olursa yine türk vatandaşlığına müracaat ederim diye düşünüyorum
Eşim en geç iki sene sonra en kötü ihtimal benim kafe hayalini gerçekleştirelim diyor :122: o yüzden de pastacılık kursu gibi birşey de olabilir diye düşündüm biraz alakasız ama üni olmazsa en azından hayalim için hazırlık yapmış olurum Börekcimiz zaten hazır sonuçta ufak tefekte olsa ikram yapılacak bari oradan usta parasından yırtarız diyor eşim

Canım ben sivilce çıktığında diş macunu sürüyorum hem mentolü yüzünden baya bir ferahlıyor hemde daha çabuk geçiyor sanki bir dene istersen iki güne birşey kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…