canım benim gönlünü ferah tut rabbine sığınmanda güzel bir şey Allah dualarını kabul etsin ve ailende senin gibi bir evlatları olduğu için şükretsinler.eşine ve çocuklarına bence de çok belli etme sonuçta ailen,mesela benim babam tüm hastalıklarda olumsuzluklarda beni arar ben üzülürüm ,ağlarım sorunu çözmeye çalışırım ,tansiyonum falan çıkar bu durumda eşim ve çocuklarımı çok etkiliyor,ağladığımı üzüldüğümü görünce seni neden arıyolar ,diğer çocuklarına dert yansınlar onlara iyi günken sana sorunları varken,diye .bunları yaşamamak için çoğu şeyi söylemiyorum ama illa ya telde konuşurken yada halimden anlıyorlar.küçük oğlum dedesiyle çok yakındı benim her defasında üzüldüğümü görünce şimdi dedesiyle görüşmüyorSelamün Aleyküm kizlar, ben gün gece hic uyuyamadim, ve bugün tüm vucudum sismis, daha dün parmagima bol gelen alyansimi bugün dar diye cikarmak zorunda kaldim :S yediklerimede dikkat ediyorum aslinda tuzlu unlu birseylerde yemedim , neden sistim böyle anlamadim :S ellerimin böyle sistigini en son hamileligimin son haftalarinda hatirliyorum, hayret dogrusu.bugün bol bol yesil cay icip suyu 4 litremi yapsam ki, bu konuda fikirleri olanlar varsa yazarsa sevinirim.
benim alintilarimi ne yazik ki buraya geciremedim, kasti bilgisayar.nuhancim , zehracim, banucum, Ayse ablacim, Esracim cok cok tesekkür ederim ilgilendiginiz icin ama sanirim ben birkac gün böyle hissetmeye devam edicem.yani söyle cocuklarimin esimin üzülmücegini bilsem hickira hickira aglamak geliyor icimden ama onuda yapamiyorum, esim ters adamdir o konuda o derece üzüldügümü görürse kin tutar aileme karsi.icime atmaktanda sistim resmen.neyse gecer insallah.herseyde bir hayr vardir diyeyim.bir abdest alip biraz okuyayim bari, ferahlarim belki.
hepinizi cok seviyorum , iyiki varsiniz.
Kislar nutella reklamindan sonra sesinizi duymuslar... bugun iç çamasiri reklamlari ile yeni mesaj veriliyor...
• zayiflayin bunların giyin..
CLUTCH evi boşver sen spor salonuna doğru yol al her zaman önce kendini düşün (tecrübe konuşuyo) gelince kendini dahahakikaten ya, geçen nutella muhabbetini kaçırdım ama çamaşırla motivasyon süpermiş :) senin paçalı donların google adsde baya etkisi oldu bence canım :)
eşim çok uykusuzmuş. birazdan spora gideceğim tek başıma. ev aldı başını gidiyor ve hiçbir şey yapmak istemiyor canım. pufff.
Selamün Aleyküm kizlar, ben gün gece hic uyuyamadim, ve bugün tüm vucudum sismis, daha dün parmagima bol gelen alyansimi bugün dar diye cikarmak zorunda kaldim :S yediklerimede dikkat ediyorum aslinda tuzlu unlu birseylerde yemedim , neden sistim böyle anlamadim :S ellerimin böyle sistigini en son hamileligimin son haftalarinda hatirliyorum, hayret dogrusu.bugün bol bol yesil cay icip suyu 4 litremi yapsam ki, bu konuda fikirleri olanlar varsa yazarsa sevinirim.
benim alintilarimi ne yazik ki buraya geciremedim, kasti bilgisayar.nuhancim , zehracim, banucum, Ayse ablacim, Esracim cok cok tesekkür ederim ilgilendiginiz icin ama sanirim ben birkac gün böyle hissetmeye devam edicem.yani söyle cocuklarimin esimin üzülmücegini bilsem hickira hickira aglamak geliyor icimden ama onuda yapamiyorum, esim ters adamdir o konuda o derece üzüldügümü görürse kin tutar aileme karsi.icime atmaktanda sistim resmen.neyse gecer insallah.herseyde bir hayr vardir diyeyim.bir abdest alip biraz okuyayim bari, ferahlarim belki.
CLUTCH evi boşver sen spor salonuna doğru yol al her zaman önce kendini düşün (tecrübe konuşuyo) gelince kendini daha
zinde ve mutlu hissedeceğin için işler sana daha kolay gelicek
eminecim kardeşini Allah kurtarsın ,hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın inşaAllah
canım rabbim kardeşine kolaylıklar versin bi avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
kardeşine de Allah kolaylıklar versin canımcım
Selamün Aleyküm kizlar, ben gün gece hic uyuyamadim, ve bugün tüm vucudum sismis, daha dün parmagima bol gelen alyansimi bugün dar diye cikarmak zorunda kaldim :S yediklerimede dikkat ediyorum aslinda tuzlu unlu birseylerde yemedim , neden sistim böyle anlamadim :S ellerimin böyle sistigini en son hamileligimin son haftalarinda hatirliyorum, hayret dogrusu.bugün bol bol yesil cay icip suyu 4 litremi yapsam ki, bu konuda fikirleri olanlar varsa yazarsa sevinirim.
herkeslere iyi zayıflamalar
CECOŞUM ben zaten senin bi art niyetle yazdığını düşünmedim benimki sadece bi hatırlatma
bazen hepimiz yapabiliyoruz bu tür hatalar bu gün ben seni uyarırım yarın sen beni.
68 kiloda kendimi hala şişman hissediyodum 82 kiloda aynadaki görüntüm bana pek batmıyo sadece biraz etli butlu bi kadın
olmuşum e kadın dediğinde öyle olur zaten demikadının kalçalısı yemeğin salçalısı bir dirhem et bin ayıp örter vs.vs...
galiba kendimi kandırıyorum :18::18::18::18::18:
Günaydın kızlar,
umarım hepiniz çok iyisinizdir. ben de iyiyim Allah'a şükür. misafirler gitti. eşim keyifsiz son akşam gider ayak yaptıklarından sonra ama o da iyi hisseder birkaç güne umuyorum. artık sadece kendimiz için yaşayacağız. Allah kimseye muhtaç etmesin, başka bir dileğim yok.
iki gündür annemin misafir telaşı yüzünden düzensiz besleniyordum. bu sabah itibariyle 81.7 kg çıktım. +600 gr sonucu yani. umarım şu 2 günde toparlarım. spora yeniden ağırlık vericez bundan sonra.
Deryacım umarım bugün daha iyi hissediyorsundur. bazen sadece sağlığının yerinde olması, her şeyin yolunda olması yetmiyor işte. insan ailevi sıcaklık bekliyor, didinip duruyor tek taraflı da olsa. ben evlenene kadar kendi anne babamı ilgisiz, sevgisiz sanırdım. evlenince gördüm ki göreceliymiş bunlar. eşimin ailesi sevgi, ilgi, özen namına hiç bir şey görmemiş, bilmiyor. durum böyle olunca ailem bana normal gelmeye başladı. seninkiler de senden yana içleri rahatsa ilgilenemiyorlardır belki. uzaktasın, telefonla iletişim de bir yere kadar. kendini üzmemeye çalış, sağlıkları yerinde olsun da öyle olsunlar. seninki biraz da gurbet psikolojisi. umarım şimdi çok daha iyisindir.
Sagolun kizlar insallah bi avazda dogurur gercekten, bakalim bekliyoruz iste..
herkeslere iyi zayıflamalar
CECOŞUM ben zaten senin bi art niyetle yazdığını düşünmedim benimki sadece bi hatırlatma
bazen hepimiz yapabiliyoruz bu tür hatalar bu gün ben seni uyarırım yarın sen beni.
68 kiloda kendimi hala şişman hissediyodum 82 kiloda aynadaki görüntüm bana pek batmıyo sadece biraz etli butlu bi kadın
olmuşum e kadın dediğinde öyle olur zaten demikadının kalçalısı yemeğin salçalısı bir dirhem et bin ayıp örter vs.vs...
galiba kendimi kandırıyorum :18::18::18::18::18:
Sagolun kizlar insallah bi avazda dogurur gercekten, bakalim bekliyoruz iste..
Yine ben geldimmmmmm
Kızlar yaaaaaaaaa benim YÖS hayalleri suya düştü
Sabah erken kalkınca biraz araştırayım dedim hani hangi tarihlerde baş vuruluyor, ne evrak istiyorlar vs. v.s diye. Güncel bilgi pek bulamayınca ÖSYM merkesini aradım ( ankara)
Meğer bu sene son kez YÖS sınavı yapılıyormuş ( martta ) ve bundan sonra hiç bir şeklide yapılmayacakmış ( diğer Tc. vatandaşı öğrencilerine kontenjan sorunu olduğu oluşturuyormuş)
Kendi kendime ne söylendim hay senin şansına diye :26: Eşimde eee YÖK'ü arasaydın başka girebileceğin bir sınav varmı diye dedi ama baya bir araştırdım yok
Neyse şimdilik Okullu olma hayalim suya düşmüş olabilir ama eşiminde bana verdiği gazla ben mutlaka birşeyler bulurum
En kötü ihtimal İsmek kurslarına bir bakacağımbelki Pastacılık falan vardır beleş giderim
Makul fiyat olursa ücretlide gidersin dedi eşim
Herşeyin hayırlısı
Canım Regl öncesiysede ödem yapabiliryada çok üzüldüğün için vucudunda tepki vermiş olabilir
Sen bence bir iki gün yeşil çaya dayan
Benim alyansım bana bol gelmeye başladıhatta spora gidiyorum diye çıkarmıştım hani havuzda düşer müşer diye o zamandan beri takmıyorum normalde eşim çok kızar öyle şeye ama oda diyor boşver iki çocuk var yanında en güzel alyans onlar sen zayıfla yenisini alırız olur biter diye
Valla doğrusu bende eskiden öyle kandırıyordum kendimi daha doğrusu dediğin gibi gözüme hiç batmadığı için kilo almaya devam ettiğimi bile fark etmiyordum :26: şimdi desen zayıfladığımı fark etmiyorumhani pantalonlar bollaşmaya başladı başlamasına ama aynaya bakınca sanki aynı gibi geliyor bana 52 kilo olamam herhalde diye düşünüyorum ama 68 bile olsam herhalde aynı mantığım devam ederse bu seferde hala şişmanım diye dolanırım
Aman münkün olduğu kadar kilo verelim sağlığımız tam olsunda varsın biraz salça olsun işin içinde
Canımcım inşallah kardeşin çok rahat doğum yapar sende bize müjdeyi verir birde kuzucuğun bir resmini gösterirsin
Ayyyy şimdi ne güzel Cennet kokacak o minicik mucize
inşallahkolay bir doğum geçirir kardeşin teyze olmakta güzeldir şimdi heycanlanıyosundur
Banucugum sen bir meslek edinmek amacıyla mı yoksa üniversite okumak içinde kaldığı için mi okumak istiyorsun.Eğer amaç meslek edinmekse sana sağlıkla ilgili 2 yıllık bölümleri önerebilirim. Bunlar radyoterapi, radyoloji,odyoloji bölümlerinde işsiz kalmak neredeyse imkansız. Tabi amaç sadece içinde okuma ateşini söndürmekse sözel bölümler seni zorlamaz diye düşünüyorum
Canım aslında dediğin gibi okuma aşkı benimkisiseviyorum öğrenci olmayı birde kızıma örnek olmak istedim birazda hani okumanın yaşı yok ve ben bunu seneler sonra yapabiliyorsam sen bunu daha rahat yaparsın hesabı
Babasının okumamış olması onu bazen rahatsız ediyor gibime geliyor çünkü devamlı diyor baba sen niye dışardan en azından liseyi okumuyorsun ( önce tabi orta okul diploması lazım 2çi sınıftan terk etmiş)
Bakalım biraz araştırayımda belki başka bir seçenek vardırbirde alman vatandaşı olduğum için giremiyorum her sınava
canım hem alman hem turk vatandası degılmısın sonucta. Sözel bölüm kolay okursun derken çocuklarla zorlanmazsın demek ıstedım. Hem belkı ılerde calısmak da ıstersın. Sen yaparsın bu azımle. Çocuklarına örnek olmak ıstemen ise ayrı bir takdir konusu. Umarım istediğin bölümü okursun canım. Daha çok gençsin
Kizlar size bisey sorcam belki bir bileniniz vardir
Dudagimin tam ortasinda bir sivilce gibi bisey cikti,
dün cok acidi dokdundukca, bugun dahada cok aciyor ve birazda büyüdü
görüntüsünü gectim inanilmaz aciyor
bu nasil hemen gider sizce ????
Of haftasonuna kadar gitsin yaaaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?