Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben sivilce çıktığında diş macunu sürüyorum hem mentolü yüzünden baya bir ferahlıyor hemde daha çabuk geçiyor sanki bir dene istersen iki güne birşey kalmaz inşallah

tamam canim onuda bi deniyim ama bu bildigimiz sivilce degil, tam dudagimin üstünde,
yani $öyle tarif ediyim, alt dudagimin tam ortasina denk geliyor ve cooook aciyooor

limon veya sarımsak sürmeyi deneyebilirsin :)

Sagolun kizlar insallah bi avazda dogurur gercekten, bakalim bekliyoruz iste..

Eminecim atladım ben bunu, kusura bakma. inşallah çabucak kurtulur kardeşin ve yeğenin sağlıkla. duymuşsunuzdur eminim ama hurma doğumu kolaylaştırır derler içindeki oksitosin sayesinde.

Özlemcim sağol. ben evde koşu bandından artık verim alamıyordum. günde 45 dakika yapıyordum nerdeyse her gün (fazlası eklemlere zararlı diye 45 dakikada bırakıyordum) ama kilo vermem durdu yılbaşına doğru 2-3 ay. spor salonu iyi geldi.

sen de çekinme, ücretsiz olduğunda çekinmeden devam et bence. göğüsleri bile toparlamak mümkün bence salonda. sorunu olan bir sürü insan geliyordur. senin olağanüstü bir durumun yok bence. kilo hedefini de 3 kg ile bırakma canım, gaza gelmişken 69u zorla bence, kilo verdikçe hamile kalmak ve hamilelik süreci kolaylaşıyor.

Bugün üçüncü günüm..

Bugün hastane işlerim vardı o yüzden yeme içme durumu biraz garip geçti ama inşallah bi daha aksaklık olmaz :)
Uyanır uyanmaz lahana kürümü içtim , ama dün akşam misafirlikteydim saat gece 1 de geldim lahana kürüü unutmuşum. :26:

Sabah (09:00) : 2,3 çatal kıymalı yumurta ve 1/2 dilim çavdar ekmeği
Ara (10:00) : 1 adet muz
Öğlen (12:30) : 1/2 tabak kıymalı yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği
Ara : yok
Akşam (18:00 , 18:30): 1 tabak ıspanak yemeği , 1 kase yoğurt ekmek yok
Gece(21:00 gibi) : 1 fincan yeşilçay , 1 su bardağı lahana kürüm

Şimdiye kadar 2 litre kadar su + sıvı tükettim. Herhalde akşama kadar da 3 - 3.5 litre olmuş olur.
Spor salonunda 80 dk çalıştım. E hastane yol falan derken bugünkü sporumu 100 dk sayıyorum

ablacım valla mütişsin ya sendeki bu azime hayranım inan ayakta alkışlıyorum seni inşallah ilerde bende senin gibi bi anne olabilirim

sporumu yaptım geldim. menümü yazayım, bugün kaçamak yapmam mümkün değil artık sanırım.

kahvaltı 10:00 ;
2 dilim çok tahıllı ekmekle 1 dilim kaşardan tost
1 fincan sütle kahve

öğle 13:00 ;
4 kaşık bulgur pilavı
2 tane tavuk baget
1 tane domates

ara 16:00 ;
yarım muz
2 tane kuru erik (peymanınki, aromasına bayılıyorum)
1 tane activia

akşam 18:30 ;
5 kaşık yeşil fasulye yemeği
1 küçük kase yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı

ara 20:30 ;
yeşilçay ve 1 porsiyon meyve

3 litre suyumu içmiş olurum bugün sanırım. umarım bu şekilde cumaya kadar gelen +lar gider.

Eminecim atladım ben bunu, kusura bakma. inşallah çabucak kurtulur kardeşin ve yeğenin sağlıkla. duymuşsunuzdur eminim ama hurma doğumu kolaylaştırır derler içindeki oksitosin sayesinde.

sagol esracim, hurma sancida getiriyormus bu arada, kardesim bunu zaten biliyor,
yemeye calisiyor hergün ama oda ona cok tatli geliyor :))) uff abla cok tatli nasil yiyim günde 10 tane diyor cadi hic sevmez tatliyi,
ye üstüne hemen su ic diyorum bende ya bakalim iste

bu arada sizinkilerde gitmis hadi gözün aydin canim bak geldi gecti günler

sabahtan beri ancak rahata erdim bugün aşırı yoğundu işler çok ayaklarım koptu ee taşımıyor bu kadar kiloyu...

malum yarın sevgililer günü özel pastalarımızı da yaptık....

Cecom maşallah sana bende okuma adına biraz aziim olsa en başta kpss çalışırdım ama yok herşeye isteksizim..

Esracım boşver ev kalsın öylece yaparsın nasılsa kafanı dinle biraz...

Efemm oğluşun iyileşmiştir inşallah...

Ceee dedi kızlar sonra görünmediler Mutlu, Semiran nerelerdesiniz...

Beyzuş ablam sende iyileşemedin sanırım..bende hala tam atamadım gribi...
yediklerimi yazıyım bende

sabah
tam tahıllı ekmekten tost
1 tk bal
marul
şekersiz çay

ara
1elma+1 tuzlu kurabiye sanırım 5 g kadardır miniminnacıktı

öğle
5 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt

ara
1 elma+10 fındık

akşam
2 dilim tam tahılı ekmek +1 kk peynir ile kahvaltı ederim

ara
portakal+elma

regl ancak başladı ağrım var mide bulantısı bile yapıyor...ilaç aldım akşama artmaz inşallah...

benden bu günlük bu kadar son kalan işlei toparlar 6 da çıkarım..öpüldünüz güzel hatunlar...

tatlı sevmeyen insanlar bana çok garip geliyor :) diyet olmasa 1 kg hurma yiyebilirm sanırım :) inşallah vaktinde gelir bebeği.

gittiler canım evet, şimdi önüme bakma zamanı. ilk iş bir iş bulacağım. çok teşekkürler tatlım

Sağol Nevincim. banyoyu hallettim de gerisi yarına kalsa da olur.

Senin de menün gayet güzel akşama yeşillik de eklersen kahvaltıya süper olur bence dikkat et kendine. yoğurt regl döneminde çok faydalı.

Kızlar Merhaba :)

Epeydir ortalarda olmadığım,s essiz sedasız kaybolduğum için ezile büzüle kenardan merhaba diyorum

Aslında sizleri çok özledim, uzak kalmak da hiç yaramadı, 82 kiloya kadar çıktım (( Belki ondan da gelip gitmedim. geçen Cuma bildirim günü olduğunu unutmuşum, Yenacığım aradı sağolsun. Ona da anlattım, kenarda tek ayak üzerinde durma cezası verdim kendi kendime, cezamı çektim geldim işte :))

Sömestr tatili, evde iki çocuğun olması, her an taleplerinin olması, kızımın arkadaşları ile yaptığımız programlar yüzünde haftanın 5 günü sabahtan akşama dışarıda olmamız, şehir dışı seyahat vb. derken iyice koptum gittim.

Bir de son 1-2 aydı yaşam şeklim çok değişti, önceden kitap, dizi, gazete, banka işleri, eşimin işi ile ilgili raştırmalar vb. aklınıza ne gelirse hepsini internet üzerinden hallediyordum, dolayısı ile devamlı bilgisayar başındaydım. Sonra kitaplar yüzünden kopup da her işi evden dışarıda, sosyal hayatın içinde yapmaya başlayınca ayaklarım geri gitmeye başladı bilgisayarın başına otururken. Fazla doz geldi her hald ebana bilgisayar başı işler, yıllardır eve kapatmışım kendimi bu yüzden, onu far ettim. Artık internetten ısmarlamak yerine pazara gidiyorum, bankaya uğruyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum vb.

Durum böyle olunca buraya da uğrayamadım, ara açılınca da bir çekimserlik geliyor insanın üzerine :)))) Özledim ama hepinizi. Umarım herkes iyidir, güzel kilolar verilmiştir. Ben yaklaşık 10 kilo geriye aldığım için (En zayıf olduğum Ağustos ayından bu yana) aklım başıma ancak geldi. Bu hafta başından beri deli gibi yürüyüş yapıyorum (15 tatilde bir gün bile yapamadım) yediklerime de çok dikkat ediyorum. Aldıklarımı oldukça zor vereceğimin farkındayım ama azmim yerinde, eninde sonunda vereceğim. Artık burayı da ihmal etmeyeceğim tabii

Umutu gördüm, Umutu gördüm

Naber Esracığım? Geçmişi pek okuyamadım, ama önceki sayfada senin mesajını gördüm, çok güzel kilo vermişsin kocaman bir gülümseme yayıldı suratıma :)))) Bende tam tersi oldu ne yazık ki ama hayıflanmak yerine gereğini yaparak vereceğim, ne yapayım? Akılsız başın cezasını tüm vücut çekecek... Artık daha sık gelip giderim, ösledim sizleri

bugun çok güzel işler yaptim....

ya biz cocukken tatli cadi vardı. burnunu oynatiyordu... bende cadi olamak istiyorum burnumu oynatsam ev pırıl pırıl olsa..

Son düzenleme:
ablacım valla mütişsin ya sendeki bu azime hayranım inan ayakta alkışlıyorum seni inşallah ilerde bende senin gibi bi anne olabilirim

Canım eminim sen çok daha iyi bir anne olacaksın
İnan bazen çok zor gelsede insana yinede onlar için birşeyler yapmak bile mutlu ediyor Sende tanıdığım kadarıyla ( ki altıncı hissime de çok güvenirim ) çok sevgi dolu, ilgili ve hoşgörülü birisin
Kuzucuğuna her baktığında bütün anneler gibi içinin titrediğine eminim
RAbbim ailenle sağlıklı, mutlu ve berekli bir hayat nasip eder sana inşallah...aminnnnnn ve eminim sende elinden gelenin fazlasını bile yaparsın...

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...Aminnnnnnnnn

Menun cok guzel canım. Ara ogunde yedıgın muz, actıvıa ve kuru erıgı ben yesem açlıktan geberirim. Sen de insülin direnci yoktu zaten. O yüzden ben yanında mutlaka tahıl alıyorum. Hatta az önce yaprım aramı. Portakal yedim yanında da 1/2 tahıllı ekmegın uzerıne lıght labne sürdüm. Daha tok tutuyo beni. Ayrıca 45 dakıka( 4 km yürüdüm, 300 kalori harcadım). Senin sporun spor salonunda oldugu ıcın çok daha fazla kalori yakmıssındır. Cumaya kadar kesın gider artılarn

Umutcum biz de biraktigindan cok da farkli degiliz. hala pis kilolarla ugrasyoruz. sen yokken herkes kilolarini verip bitirmedi yani :) insan uzak kalinca tek basina kalmis hissediyor. ama hepimiz burdayiz canim. Yenam, Asuancim, Nursena ve diger cocuklu kizlar da somestirda sikinti cekti kilo verme konusuda. ama sen de geldin ya yilmadan devam edecegiz. asllinda sizin cocuklarla verdiginiz kilolar 2 ile carpilmali

tekrardan hosgeldin canim. azmin daim olsun.

Umutucugum ben de 79 oldum vallahi. Aldığın gibi verirsin de canım sen. Yürüyüşü de başlamışsın zaten. Arayı çok soğutmamak lazım. Ben senin kadar hamarat olsam kesin 100 kilo olurdum gene. Sen gene iyi idare ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…