Canım ben sivilce çıktığında diş macunu sürüyorumhem mentolü yüzünden baya bir ferahlıyor hemde daha çabuk geçiyor sanki bir dene istersen iki güne birşey kalmaz inşallah
Kizlar size bisey sorcam belki bir bileniniz vardir
Dudagimin tam ortasinda bir sivilce gibi bisey cikti,
dün cok acidi dokdundukca, bugun dahada cok aciyor ve birazda büyüdü
görüntüsünü gectim inanilmaz aciyor
bu nasil hemen gider sizce ????
Of haftasonuna kadar gitsin yaaaa(((
limon veya sarımsak sürmeyi deneyebilirsin :)
Sagolun kizlar insallah bi avazda dogurur gercekten, bakalim bekliyoruz iste..
Gözünaydın canım misafirlerin gitmiş.
Spor salonuna devam etmene de çok sevindim. Spor salonu demişken bizim sitede spor salonu var ama salon şu an ücretliymiş. Site sakinleri sikayet etmiş niye verdiğimiz aidata dahil değil diye. Çevre sitelerde hep sahil çünkü ve çok yüksek aidat ödüyoruz. Bir iki ay içinde site yönetimine geçecekmiş salon, ücretsiz olunca ben de giderim. Gerçi evimde yürüyüş bandı var ama orda farklı aletler de kullanırım. Benim tek sıkıntın gögüslerimden dolayı insan içinde spor yapamıyorum çok rahatsız ediyo. Ona bi çözüm bulmam lazım. Bir de sitenin içinde parkta aletler var. Geçen gördüm daha. Hani belediyenin parklara koyduğu spor aletleri var ya onlara benzer. Bi haftasonu eşimle deniycez onları. Şimdilik evdeki koşu bandında yürüyorum ben de
Kaçamak konusuna gelince mesela ben 3 gündür dikkat ediyorum baya ama ara öğünde 1 dilim tahıllı ekmek üzerine light labne+ katı üzüm pekmezi+1 ceviz koyuyorum. Yaklaşık 150 kalori ediyor. Hem tatlı istediği bastırıyorum hem de tok tutuyor. Ne zamandır canım ne isterse yediğim için vucudumun şeker dengesi bozuldu. Birden kendimi o kadar sıkmayayım dedim. Geçen gün resimlere baktım yüzüm şişmiş resmen. Acil atmam lazım 3 kiloyu. Yaz geliyoooo
Canım aslında dediğin gibi okuma aşkı benimkisiseviyorum öğrenci olmayı birde kızıma örnek olmak istedim birazda hani okumanın yaşı yok ve ben bunu seneler sonra yapabiliyorsam sen bunu daha rahat yaparsın hesabı
Babasının okumamış olması onu bazen rahatsız ediyor gibime geliyor çünkü devamlı diyor baba sen niye dışardan en azından liseyi okumuyorsun ( önce tabi orta okul diploması lazım 2çi sınıftan terk etmiş)
Bakalım biraz araştırayımda belki başka bir seçenek vardırbirde alman vatandaşı olduğum için giremiyorum her sınava
Eminecim atladım ben bunu, kusura bakma. inşallah çabucak kurtulur kardeşin ve yeğenin sağlıkla. duymuşsunuzdur eminim ama hurma doğumu kolaylaştırır derler içindeki oksitosin sayesinde.
sagol esracim, hurma sancida getiriyormus bu arada, kardesim bunu zaten biliyor,
yemeye calisiyor hergün ama oda ona cok tatli geliyor :))) uff abla cok tatli nasil yiyim günde 10 tane diyorcadi hic sevmez tatliyi,
ye üstüne hemen su ic diyorum bende ya bakalim iste
bu arada sizinkilerde gitmis hadi gözün aydin canim bak geldi gecti günler
sabahtan beri ancak rahata erdim bugün aşırı yoğundu işler çok ayaklarım koptu ee taşımıyor bu kadar kiloyu...
malum yarın sevgililer günü özel pastalarımızı da yaptık....
Cecom maşallah sana bende okuma adına biraz aziim olsa en başta kpss çalışırdım ama yok herşeye isteksizim..
Esracım boşver ev kalsın öylece yaparsın nasılsa kafanı dinle biraz...
Efemm oğluşun iyileşmiştir inşallah...
Ceee dedi kızlar sonra görünmediler Mutlu, Semiran nerelerdesiniz...
Beyzuş ablam sende iyileşemedin sanırım..bende hala tam atamadım gribi...
yediklerimi yazıyım bende
sabah
tam tahıllı ekmekten tost
1 tk bal
marul
şekersiz çay
ara
1elma+1 tuzlu kurabiye sanırım 5 g kadardır miniminnacıktı
öğle
5 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
ara
1 elma+10 fındık
akşam
2 dilim tam tahılı ekmek +1 kk peynir ile kahvaltı ederim
ara
portakal+elma
regl ancak başladı ağrım var mide bulantısı bile yapıyor...ilaç aldım akşama artmaz inşallah...
benden bu günlük bu kadar son kalan işlei toparlar 6 da çıkarım..öpüldünüz güzel hatunlar...
Umutu gördüm, Umutu gördüm
ablacım valla mütişsin ya sendeki bu azime hayranım inan ayakta alkışlıyorum seniinşallah ilerde bende senin gibi bi anne olabilirim
sporumu yaptım geldim. menümü yazayım, bugün kaçamak yapmam mümkün değil artık sanırım.
kahvaltı 10:00 ;
2 dilim çok tahıllı ekmekle 1 dilim kaşardan tost
1 fincan sütle kahve
öğle 13:00 ;
4 kaşık bulgur pilavı
2 tane tavuk baget
1 tane domates
ara 16:00 ;
yarım muz
2 tane kuru erik (peymanınki, aromasına bayılıyorum)
1 tane activia
akşam 18:30 ;
5 kaşık yeşil fasulye yemeği
1 küçük kase yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
ara 20:30 ;
yeşilçay ve 1 porsiyon meyve
3 litre suyumu içmiş olurum bugün sanırım. umarım bu şekilde cumaya kadar gelen +lar gider.
Naber Esracığım? Geçmişi pek okuyamadım, ama önceki sayfada senin mesajını gördüm, çok güzel kilo vermişsin kocaman bir gülümseme yayıldı suratıma :)))) Bende tam tersi oldu ne yazık ki ama hayıflanmak yerine gereğini yaparak vereceğim, ne yapayım? Akılsız başın cezasını tüm vücut çekecek... Artık daha sık gelip giderim, ösledim sizleri
Kızlar Merhaba :)
Epeydir ortalarda olmadığım,s essiz sedasız kaybolduğum için ezile büzüle kenardan merhaba diyorum
Aslında sizleri çok özledim, uzak kalmak da hiç yaramadı, 82 kiloya kadar çıktım(( Belki ondan da gelip gitmedim. geçen Cuma bildirim günü olduğunu unutmuşum, Yenacığım aradı sağolsun. Ona da anlattım, kenarda tek ayak üzerinde durma cezası verdim kendi kendime, cezamı çektim geldim işte :))
Sömestr tatili, evde iki çocuğun olması, her an taleplerinin olması, kızımın arkadaşları ile yaptığımız programlar yüzünde haftanın 5 günü sabahtan akşama dışarıda olmamız, şehir dışı seyahat vb. derken iyice koptum gittim.
Bir de son 1-2 aydı yaşam şeklim çok değişti, önceden kitap, dizi, gazete, banka işleri, eşimin işi ile ilgili raştırmalar vb. aklınıza ne gelirse hepsini internet üzerinden hallediyordum, dolayısı ile devamlı bilgisayar başındaydım. Sonra kitaplar yüzünden kopup da her işi evden dışarıda, sosyal hayatın içinde yapmaya başlayınca ayaklarım geri gitmeye başladı bilgisayarın başına otururken. Fazla doz geldi her hald ebana bilgisayar başı işler, yıllardır eve kapatmışım kendimi bu yüzden, onu far ettim. Artık internetten ısmarlamak yerine pazara gidiyorum, bankaya uğruyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum vb.
Durum böyle olunca buraya da uğrayamadım, ara açılınca da bir çekimserlik geliyor insanın üzerine :)))) Özledim ama hepinizi. Umarım herkes iyidir, güzel kilolar verilmiştir. Ben yaklaşık 10 kilo geriye aldığım için (En zayıf olduğum Ağustos ayından bu yana) aklım başıma ancak geldi. Bu hafta başından beri deli gibi yürüyüş yapıyorum (15 tatilde bir gün bile yapamadım) yediklerime de çok dikkat ediyorum. Aldıklarımı oldukça zor vereceğimin farkındayım ama azmim yerinde, eninde sonunda vereceğim. Artık burayı da ihmal etmeyeceğim tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?