Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol Ozlemcim. zaten meyve sut ya da tahil grubuyla tuketilmeli. activia olmasa ben de kazinirdim. sen de cok dogru yapiyorsun ekmekle yiyerek . insallah kurtuluruz hepimiz gelenlerden de kalanlardan da birkac hafta icinde : )

banucum bende açıköğretimi araştırayım bi illaki vardır okuyabileceğin bir yer

çok güzel düşünmüşsün canım okumak gibisi yok,hele çocuklara örnek olmak paha biçilemez
ben liseden sonra evlendiğim için üniversiteye gidememiştim hep içimde hüsran kalmıştı,2 çocuk derken vazgeçmiştim ,kapanınca da yasaklar falan engel olmuştu,2 sene önce bazı yasaklar kalkınca sınava girdim ve en azından aöf okıyım dedim ve iyiki demişim 2. sınıftayım şimdi inan herkez den önce kendimi mutlu etmek var ya bunun tarifi yok tatlım eşimin çocuklarımın ve çevremin benle gurur duyması,çocuklara örnek olmam ders çalışma falan konusunda harika şeyler hızımı alamayıp 2.üniversite kapsamında adalet bölümü de okumaya kalkıştım bu sene sonra sosyolojiyi bitirip öyle okumaya karar verdim zaten 1 dönemde 8 ders var 2 dönemde 16 ders bunların yanına bi 16 daha eklersem notlarım düşer diye erteledim
iyi araştır tatlım mutlaka vardır

dünkü menümü yazayım diyorum da hatırlasam bi önce:44:

heh sabah ballı ılık su içtim midem ağrıyor bi kaç gündür sirke falan kullanmadım o yüzden

sabah kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 zeytin
domates
dere otu
lor peyniri
ada çayı

arada
hiç hatırlamıyorum:44:
midem ağrıyodu bir şeyde yememiş olabilirim
yediysemde diyete uygun bir şeydir

öğlen
zeytinyağlı etsiz kuru fasulye
biraz pilav
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
1 armut,1 kaşık yoğurt

akşam
midem ağrıyordu çok az yağsız tuzsuz yeşillik
2 kaşık yoğurtla yarım dilim tam buğday ekmeği

ara
1 dilim ayva

Yok hayatım ne 3 kilosu. Kilo cetvelime bak zaten orda var hedefim. İlk hedefim aldığımı vermek demek istedim.

Canım ben evde kendim spor yaparken bile rahatsız oluyorum göğüsten. Bir de burda hep ciks tipler var Eşim de gelirse beraber gideriz zaten. Sen hangi aletleri kullanıyorsun

Koşu bandından ben verim alıyorum ama ben de 45 dakikayı geçmiyorum. Ben koşu banında metobalizma hızlandırıcı kandırıkçı şeyler yapıyorum. Mesela 45 dakika yürüyorum ya. İlk olarak 5.6 ile başlıyorum, 10 dakikada biz 0.2 arttırıyorum hızını. 6.2ye kadar çıkıyorum. Onun dışında da eğim(yokuş) kısmını kullanıyorum 15 dakikada bir. Bu şekilde daha çok kalori harcıyormuşsun. Bunu nette bulmuştum ben. Gerçi sen hoca eşliğinde çalıştığın için spor salonunda baya kalori yakıyorsundur. Ha bir de şu var canım. Ben spor salonu konusunda bazen kararsız kalıyorum. Diyetisyenim bana en iyi spor yürüyüş demişti ve hayat boyu ne kadar spor yapabileceksen o kadar yürü dedi. Yani ben şimdi yoğun spor yaparak hızlı kilo versem onlar bana geri gelecek çünkü işe başlayınca yapamıycam bu kesin. 3 aydır hiç spor yapmadığım için baya saldı vucudum, bakalım yürüyüş bile çok iyi gelecektir.

sagol Ozlemcim. zaten meyve sut ya da tahil grubuyla tuketilmeli. activia olmasa ben de kazinirdim. sen de cok dogru yapiyorsun ekmekle yiyerek . insallah kurtuluruz hepimiz gelenlerden de kalanlardan da birkac hafta icinde : )

Canım vallahi süt yogurt da kesmıyo beni illa tahıl olacak. Acıkıyorum malesef. Ben bu hafta katı üzüm pekmezi yemesem kesin gidip kuru pasta almıştım. Ne zamandır bunları yiyince vucudum şeker istiyo malesef. Pekmez kurtarıcım oldu. Gerçi onu da çok yememek lazım. Meyve yerine sayıyorum ben onu. Yarın da sevgililer günü şarap içicez. Şarabı da meyve yerine içerim artık. Ne yemek yapsam acaba yarına özel.

Selamün aleyküm....

ben geldimm...hattımın kesilmesi sebebiyle bir haftadır istesemde aranızda olamıyordum...çok şükür hasret sona erdi ama çok sayfa birikmiş okuyamadım daha....neler oldu neler bitti bilmiyorum yanii....

nasılsınız....

ben iyiyim yorucu günler geçirdim...diyete gelince herşey yolundaydı taki c.tesi günü tartıda 94 ü görene kadar.bir yerlerde bi yanlış var dedim ve tam gaz tekrar başladım p.tesi 93 gördüm gene ve bugün 92 çok sevindim tabiki..yemek düzenim güzel az yemiyorum ama genede eksilmişim mutlu oldum...

sizler neler yaptınızz...nasıl gidiyo...

ALLAH kelimesinin orada gerçek anlamda kullanılmadığını bende anladım

benimki bi düzeltmeydi sadece Cecoşun samimiyetine inandığım için yazdım bunları kendiside memnuniyetini dile getirdi zaten.

ayrıca:ALLAH lafzı altı boş bir kelime değildir......

gerçek anlamını yitirecek bir kelime hiç değildir.....

yeni tanıştığımız veya belli bir statüde olan insanlarla konuştuğumuzda bile kelimelerimizi tartıp biçiyorsak

bizi yaratan ALLAH'A maximum özen göstermemiz gerektiğini düşünüyorum

ama yine tekrarlıyorum isteyen istediği gibi yazar kimsenin düşüncelerine ambargo koymak gibi bir niyetim yok olamazda...

buda benim nacizane fikrim

a.s yolcu bende aynen senın gıbı yım kacgundur net problemı yuzunden gıremıyorumm ama sorun cıksada düzeldi galibaa

Canım çok sağol buğün daha iyi şükür biraz bişeyler yemeye başladı 2 gündür ağzına lokma koymuyodu inşallah daha iyi olcak çok sağol düşündüğün için

Amin ablacım amin rabbim herkesin gönlüne göre versin ceco abla ağzından bal damlıyo resmen inşallah dediğin gibi bi anne olabilirim hislerinde yanılmıyosun insanın kendi hakkında yorum yapması ne kadar doğru olur bilmiyorum ama inanılmaz verici bi insanım bana 1 gelene ben 10 giderim herkes söyler zaten senin hepmi yüzün gülüyo diye öyle olmayı seviyorum ama iyiki böleyim diyorum bazen ya somurtkan nemrut biri olsaydım (eltim gibi) ay Allah korusun iyiki varsınız ya iyiki bulmuşum sizi

Son düzenleme:

Canım senin elinden her iş geliyor zaten 10 parmağında 10 marifet olan bir hatunsun bu kilolarmı seni bezdirecek
Ben sana inanıyorum tekrar aynı başarıyı bu sefer daha fazla kilo vererk göstereceksin ve eminim kalıcak olucak.
Bencede buradan kopma bak hep diyoruz sürüden ayrılanı kurt kapar

Bizde senden faydali şeyler öğrenmeyi o bazen pratik bazende zahmetlide olsa lezzetli mamaları öğrenmeyi özledik tabiki kalorisi az yada sadece misoluk mamalar

bugun çok güzel işler yaptim....

ya biz cocukken tatli cadi vardı. burnunu oynatiyordu... bende cadi olamak istiyorum burnumu oynatsam ev pırıl pırıl olsa..

Bİr Tatlı Cadı birde Sihirli annemdeki Betüş Periyi kıskanacağız neredeyse
Ben eşime bile diyordum bazen ay keşke sihirli güçlerimiz olsa diye biz kesin yer yer sonrada kendimizi sihirle zayıflatırdık o zamanda
Temizlik herhalde ondan sonra benim aklıma gelirdi

Ya asıl sen müthişsin yaa sırf iş olsun diye okumuyorsun gerçekten çok güzel hedeflerin var ve ben inanıyorum sen bunların hepsini çok iyi derecelerle yapacaksın
Bencede yavaş yavaş git ikisi birden ağır gelebilir

Bakalım bende biraz araştıracağım belki birşey bulurum bana uygun
Maksat kendimi mutlu etmek ve çocuklarıma ilerde helal olsun be Annemde boş boş oturup totoşunu yaymamış demeleri

Canım karşındaki sana çok büyük zarar vermediği sürece sen öyle olmaya devam et
Senin huzurun ve sağlığın yerinde olduktan sonra sana maddi acıdan zarar vermedikten sonra her insana güler yüzle yaklaşmak gerektiğine inanırım Yaptığım iyiliği karşımdaki anlamasa bile Rabbim görüyor diye düşünürüm genelde
İnan benim öğretmenlerimin hatta daha ortaokuldayken sınıf arkadaşlarımın bile dikkatini çekerdi yaw bir günde somurt yada ne bileyim bir günde bizlere birşey için kırıl diye ama kırılsamda asla yüzümü asmam.
He benim tek bildiğim ( artık emin olduğum birşey ) benim gerçekten yüreğimi yakan biri olduğunda ben çok kısa sürede o insanın başına birşeylerin geldiğini çok gördüm
Hatta kızkardeşim ve annemde hep derler seni üzmeye gelmez içim acıdı resmen dediğinde mutlaka acısı çıkıyor diye
Kendimi övmüş gibi oldum biraz ama gerçektende insanlardan çok kazık yediğim halde yinede herkese güzel yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum Çünkü herşeyde bir hayır vardır ve eğer ben birşeyle karşı karşıya kalıyorsam mutlaka ondada bir sebep bir hayır vardır diye düşünürüm
Eminim senin kuzunda tıpkı senin gibi güler yüzlü ve cana yakındır
Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın hepimizi Aminnnnnnnnnn

selam güzellerr

geçmiş olsun dileklerini ileten tüm kızlara çok teşekkür ederim iyiki varsınız.

bugün sabahtan beri daha iyiydi midem ama hafif hafif ağrıycak gibi ( yada ben kuruntu yapıyorummm)

bugünki menü.

sabah: 1 katı yumurta,2 dilim peynir,2 dilim ekmek 1 adet domates açık 1 fincan çay

öğle: 2 adet zeytinyağlı biber dolması yoğurt 1 dilim ekmek

arada: 1 DİLİM CEVİZLİ İNCİRLİ KEK :18: (POLİSİMİZE DUYURULUR) şekersiz nescafe

akşam: ıspanak kavurması yoğurt olucak

BEN ŞUNU KEŞFETTİM BEN ÇOK SU TÜKETMİYORUMM

Merhaba arkadaşlar...

Hepiniz iyisinizdir umarım...Ben de geçmiş günlere göre daha iyiyim şükür.Karın ağrım devam ediyor ama aşırı bir ishal durumu yok..Ne olacak bilmiyorum....

Sizlerden bir ricam var....Ablam Müge Anlı programına çocuklara ulaştırılmak üzere armağanlar göndermek istiyor.Bir sürü ciciler örmüş..

Kitaplar almış ama program adresini bilemiyorum.Netten arattırdığımda Beşiktaş ta bir adres çıkıyor.Emin olamadım..Aranızda bilen varsa

çok sevinirim...

ASUCUĞUM;

Sen de göndermiştin canım;adresi hatırlama imkanın varmı acaba.....

oh oh, 68 süper hedef olarak. inşallah umduğundan hızlı inersin canım.

ya spor salonundaki insanları ben takmıyorum hiç. burda da tipler hep aynı, ama umursamıyorum ben. sonuçta senin öyle kötü bir görüntün yok. atlet yerine tsört giyersin. dert etme hiç. ben 23 dakika koşu bandı, 17 dakika kondisyon bisikleti, 10 dakika da eliptik kullanıyorum. aletleri de ağırlıklı olanları 10ardan 3 set yapıyorum. diğerleri 10ardan 10 set. ama ben şu an yer hareketlerini yapamıyorum, bileğimde bir sıkıntı var. yakında onlara da başlayacağım. sen de çok faydasını göreceksindir eminim.

ben de yarın akşam için ne yemek yapsam diye düşünüyorum. hediye falan almıyoruz zaten. tatlı da olmayacağına göre yemek özel olsun diye düşünüyorum. ama karar veremedim henüz. kuzu inciğim var, belki onu yaparım.

Zeynepcim tebrikler. hep böyle gidersin umarım.

Beyzuş abla ve Nevin sizlere geçmiş olsun diyorum

birde buraya yazan arkadaşlardan birinin çocuğu ateşlenmişti ona da geçmiş olsun diyorum

Nevin senin işin zor arkadaşım bizim bir kilomuz senin 250gr'a eşdeğer

o kadar çeşitin içerisinde insanın nefsine hakim olması hayli zor fakat yine de diyeti bırakmamanı takdir adiyorum

eninde sonunda biz kazanıcaz

merhabalar kızlarrr
nasılsınız nasıl gıdıyor gecmıse bakındım bırazz guzel lıste yazan arkadaslarım var tebrık edıyorum cok güzel olmuş nuhan sen bahsedıyordun degıl mı

bana gelınce net sorunluydu hergun aklıma gelsede giremedim sinir oluyorum problem olunca ya yazıyorum gönderemıyorum neyse geldım artık tabi ki uzak kalmak ıyı gelmedı
öglen arkadasa gıttım bir sürü şeyler yapmıs ama yemedım küçük patetesli poğacanın yarısını be yarım mercımeklı yedım hepsı kucuk olculerde idi kadayıf tatlısı ıkram ettı ondan da küçük bır catal aldım ama 1 kase patetes salatası yedım kac gundur kotu gıdıyordum bu gun ıyıyndı şükürr artı da olabılırım ama inşallah degılımdırr
cuma gunu mısafırlerım gelecek bıraz kalabalık sabah gırmeye calısırım inşallah yarında iyicene temizlik yaparım bugun bıraz topladım

ben kacıyorum haydinn görüşürüzz
he unutmadan aksam yemegım yumurtalı mantar yanında yogurt ve kepek ekmek

tekrar geçmiş olsun ablacım.

Atvnin stüdyo çekimleri yenibosna atv stüdyolarında yapılıyor. kardeşim denetime gittiği için ordan biliyorum. "atv yenibosna stüdyoları" şeklinde aratırsanız çıkar sanırım adres. zaten oraya gönderdiğinizde iletilecektir kendilerine. harika bir şey yapmış kardeşiniz, tebrikler.

merhabalar kızlarrr
nasılsınız nasıl gıdıyor gecmıse bakındım bırazz guzel lıste yazan arkadaslarım var tebrık edıyorum cok güzel olmuş nuhan sen bahsedıyordun degıl mı

bana gelınce net sorunluydu hergun aklıma gelsede giremedim sinir oluyorum problem olunca ya yazıyorum gönderemıyorum neyse geldım artık tabi ki uzak kalmak ıyı gelmedı
öglen arkadasa gıttım bir sürü şeyler yapmıs ama yemedım küçük patetesli poğacanın yarısını be yarım mercımeklı yedım hepsı kucuk olculerde idi kadayıf tatlısı ıkram ettı ondan da küçük bır catal aldım ama 1 kase patetes salatası yedım kac gundur kotu gıdıyordum bu gun ıyıyndı şükürr artı da olabılırım ama inşallah degılımdırr
cuma gunu mısafırlerım gelecek bıraz kalabalık sabah gırmeye calısırım inşallah yarında iyicene temizlik yaparım bugun bıraz topladım

ben kacıyorum haydinn görüşürüzz
he unutmadan aksam yemegım yumurtalı mantar yanında yogurt ve kepek ekmek

yazdıklarımı kaydettım ancak göndercegimm

bugun çok güzel işler yaptim....

ya biz cocukken tatli cadi vardı. burnunu oynatiyordu... bende cadi olamak istiyorum burnumu oynatsam ev pırıl pırıl olsa..

ayyy valla süper olurdu...he bu arada nuhancım sen ne takibi yapıyosun....malum bir haftadır giremeyince nete 100 küsür sayfa birikmiş ve ben 10 sayfayı anca okudum...bişeyler takip ediyomuşun galiba ama ne olduğunu anlıyamadımm:26::26:yada okuduklarımı yanlışmı anladım acaba..

Zeynepcim tebrikler. hep böyle gidersin umarım.

sağol canım inş...seninde gözün aydın gitmiş misafirlerin artık rahat bi nefes alırsın..son olanları bilmiyorum henüz ama öncesinde bile okudukça biz sinir oluyoduk sen iyi dayandın maşaallah canım....

bende misafiri severim aslında Allah eksikliklerini göstermesin ama misafirde biraz misafirliğini bilcek canım...

eşimin haftalık katıldığı bi sohbet grubu var bu hafta bizde toplanıcaklar cuma günü...basit bişeyler yapmayı düşünüyorum...ıspanaklı gül böreği,makarna salatası ve mozaik pasta he belki duruma göre bide kek eklerim..yeterli olmazmı..
cumarteside gün var oraya gidicem...inş bu haftayı kazasız belasız atlatırım...

Anaa valla ben de fırında kuzu incik mi yapsam dedim. Ya da biftek sarma tarzı bişey. Öyle özel yemek de pek bilmem. Sebzeli pirzola da olabilir. Yanına da az pirinç yaparım, normalde yemiyoruz ama bi güncük nasılsa. 2 kadeh de şara içerim. Hediye olarak ben özel günde hediye almıyorum genelde, çok ufak bişey aldım. Beşiktaş amblemli tespih. Kendisi koyu beşiktaşlı. Ama biz de hediyeyi genelde spontane almayı severiz. Özel günlerde hediye almak bize tüketim kültürürün dayatması bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…