ayyy valla süper olurdu...he bu arada nuhancım sen ne takibi yapıyosun....malum bir haftadır giremeyince nete 100 küsür sayfa birikmiş ve ben 10 sayfayı anca okudum...bişeyler takip ediyomuşun galiba ama ne olduğunu anlıyamadımm:26::26:yada okuduklarımı yanlışmı anladım acaba..
sağol canım inş...seninde gözün aydın gitmiş misafirlerin artık rahat bi nefes alırsın..son olanları bilmiyorum henüz ama öncesinde bile okudukça biz sinir oluyoduk sen iyi dayandın maşaallah canım....
bende misafiri severim aslında Allah eksikliklerini göstermesin ama misafirde biraz misafirliğini bilcek canım...
eşimin haftalık katıldığı bi sohbet grubu var bu hafta bizde toplanıcaklar cuma günü...basit bişeyler yapmayı düşünüyorum...ıspanaklı gül böreği,makarna salatası ve mozaik pasta he belki duruma göre bide kek eklerim..yeterli olmazmı..
cumarteside gün var oraya gidicem...inş bu haftayı kazasız belasız atlatırım...
Anaa valla ben de fırında kuzu incik mi yapsam dedim. Ya da biftek sarma tarzı bişey. Öyle özel yemek de pek bilmem. Sebzeli pirzola da olabilir. Yanına da az pirinç yaparım, normalde yemiyoruz ama bi güncük nasılsa. 2 kadeh de şara içerim. Hediye olarak ben özel günde hediye almıyorum genelde, çok ufak bişey aldım. Beşiktaş amblemli tespih. Kendisi koyu beşiktaşlı. Ama biz de hediyeyi genelde spontane almayı severiz. Özel günlerde hediye almak bize tüketim kültürürün dayatması bence
cecosum, söyle bir düsündümde hiç dobişko cadi yok... demek ki yiyip yiyip, büyü yapiyorlar... hımm. :) hayat onlara güzel o zaman... biz hem pis hem şisko olalim..hayak çok adaletsiz..
nothinggg 1 dilim cevizli incirli kek mi yakalim ne?
gulmacigim listeyi yazmak zorunlu değil.. kaçamaklari kirmizi ile yazin yeter...
Yolcucum ben kaçamak yakaliyorum.. :)
senin için kurallari yeniden ekiliyorum...
Kaçamak Yarışması
1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde yada fotoğraf çekerek topikte yayınlayabilir.
2- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
3- Abartılı ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek fotoğraflarının paylaşılması yasaktır.
4- Üye yemek listesini yayınlamasa bile, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte yayınlar.
5- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
6- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapılan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
7- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
8- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.
En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu
Kaçamak yapmayanlar:
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.
Zeynepcim erkekler o kadar anlamıyor pasta çay işinden. bence menün gayet yeterli ve güzel. fazlası ısraf, yazık günah. börekle makarna salatası belki beraber ağır olur. istersen makarna yerine bulgurlu bir şey de yapabilirsin. şimdiden ellerine sağlık, mmmmm canım istedi
olanları da unutmaya çalışıyorum. malesef geri dönülmez yaralar aldı ilişkilerimiz onlarla. size de böyle sürekli şikayet etmekten hoşlanmıyorum ama iyi ki varsınız. anneme anlatamadıklarımı size anlattım, dert olduğum olduğunuz. hepiniz sağolun, varolun.
ben de pirzolayı geçen kızarttım eşime, çok koktu. sanırım sebzeli olarak yaparım kalanını yaparsam fırında. ikisi de tercih edilebilir. ana yemek yetiyor zaten. pilavla et iyidir bence de.
clutch, süreç içinde iliskiniz düzelir. bence unutmaya çalısın. kolay değil biliyorum ama yapacak pek bise yok...
bizimde aramiz limoni... acayip kizginim.
Dün çok yorgundum, uykusuzdim, isler yetismiyor. müsteriler ariyor... Benim arkadasim, dediki onun elma kompostusu yemesi lazim. isimin arasinda markete elma almaya gittim. Tam markete gaz sancim tuttu. Kıvrandim. Bende çok huysuzum disarida öyle büyük wc olaylarina giremiyorum. Kıvrana kıvrana eve gedim. Hasta oldum dedim..
•.cevap; her konuda benimle yarısıyorsun hastalığımlada yarisma lütfen...
10 dak sonra;
•.hastayim diye bıktın dimi benden. siz kadınlar böylesiniz zaten. Hasta olunca hemen kapiya koyarsız.. miz miz miz yaptı...
sonra kompostosunu yemedi.. sabahta isimin arasinda muhallebi istemisti onuda yemedi...
ben diyet yapiyorum.. dolapta, yayla çorbasi muhallebi ve komposto stoğum var. bunları kim yiyecekse..
bende dedim ki sen eve git iğlesinceye kadar gelme..annen sana biraz baksın.
bugunda arayip ben iglestim geliyim mi diyip durdu yok gelme istemiyorum çok isim var beni engeliyorsun dedim. oh be günlerdir bitermedigim isleri bitirdim. hasta erkekte ne zormus ya. allah daha büyük dert göstermesin...
kıyamam ya, zaten işin başından aşkın :) yarın çağır da gelsin, özlemiş yazık :) yarın yedirirsin stoklarını da :)
biz eşimle iyiyiz nuhancım. ilişki diye onun ailesiyle olan ilişkimizden bahsediyordum. zaten bu seviyede kalması işime gelecek benim de. yaptığım hiçbir şeyin kıymeti bilinmiyor. ne yaparsam yapayım adım gelin. o yüzden ben de kendimi yormamaya, onları gereğinden fazla umursamamaya kararlıyım. şimdilik bir sıkıntı yok yani. eşim dün akşam yaptıklarından sonra yolcu etmemi bile istemedi. sabah çıkma yanlarına dedi. onla bu konuda sıkıntı yaşamıyoruz da gerginlik yorucu oluyor. birkaç güne düzelir ama modumuz.
ay sağol tatlım benimYa asıl sen müthişsin yaasırf iş olsun diye okumuyorsun gerçekten çok güzel hedeflerin var ve ben inanıyorum sen bunların hepsini çok iyi derecelerle yapacaksın
Bencede yavaş yavaş git ikisi birden ağır gelebilir
Bakalım bende biraz araştıracağım belki birşey bulurum bana uygun
Maksat kendimi mutlu etmek ve çocuklarıma ilerde helal olsun be Annemde boş boş oturup totoşunu yaymamış demeleri
bizimde aramiz limoni... acayip kizginim.
Dün çok yorgundum, uykusuzdim, isler yetismiyor. müsteriler ariyor... Benim arkadasim, dediki onun elma kompostusu yemesi lazim. isimin arasinda markete elma almaya gittim. Tam markete gaz sancim tuttu. Kıvrandim. Bende çok huysuzum disarida öyle büyük wc olaylarina giremiyorum. Kıvrana kıvrana eve gedim. Hasta oldum dedim..
.cevap; her konuda benimle yarısıyorsun hastalığımlada yarisma lütfen...
10 dak sonra;
.hastayim diye bıktın dimi benden. siz kadınlar böylesiniz zaten. Hasta olunca hemen kapiya koyarsız.. miz miz miz yaptı...
sonra kompostosunu yemedi.. sabahta isimin arasinda muhallebi istemisti onuda yemedi...
ben diyet yapiyorum.. dolapta, yayla çorbasi muhallebi ve komposto stoğum var. bunları kim yiyecekse..
bende dedim ki sen eve git iğlesinceye kadar gelme..annen sana biraz baksın.
bugunda arayip ben iglestim geliyim mi diyip durdu yok gelme istemiyorum çok isim var beni engeliyorsun dedim. oh be günlerdir bitermedigim isleri bitirdim. hasta erkekte ne zormus ya. allah daha büyük dert göstermesin...
tekrar geçmiş olsun ablacım.
Atvnin stüdyo çekimleri yenibosna atv stüdyolarında yapılıyor. kardeşim denetime gittiği için ordan biliyorum. "atv yenibosna stüdyoları" şeklinde aratırsanız çıkar sanırım adres. zaten oraya gönderdiğinizde iletilecektir kendilerine. harika bir şey yapmış kardeşiniz, tebrikler.
Yemeğimi yedim bulaşık faslınıda hemen bitirip size koştum
Hazır aklımdayken Beyzuşum Eşimin işyeri bir iki sene evvel Balmumcudaki Atvnin arka sokağındayıdevamlı gidip gelirdim bende
Adresini yazayım dedim madem güzel birşey için lazım benimde ufacık bir katkım olsun
Barbaros Bulvarı No: 125
Camhan Binası Balmumcu
Beşiktaş, İstanbul
Eğer kendiniz götüreceksenizde çok basit bir yerdeBeşiktaş Meydanında sırtını boğaza dönüp dümdüz yukarı çıkıyorsun 300 - 400 metre sonra solda kocaman görünüyor zaten bina
Yenibosnada canlı yayın oluyor ama orayada gönderirseniz olurArtık nasıl kolayınıza gelirse.
Bu arada sizlerden Allah razı olsunne güzel düşünmüşsünüz
cecosum, söyle bir düsündümde hiç dobişko cadi yok... demek ki yiyip yiyip, büyü yapiyorlar... hımm. :) hayat onlara güzel o zaman... biz hem pis hem şisko olalim..hayak çok adaletsiz..
nothinggg 1 dilim cevizli incirli kek mi yakalim ne?
gulmacigim listeyi yazmak zorunlu değil.. kaçamaklari kirmizi ile yazin yeter...
Yolcucum ben kaçamak yakaliyorum.. :)
senin için kurallari yeniden ekiliyorum...
Kaçamak Yarışması
1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde yada fotoğraf çekerek topikte yayınlayabilir.
2- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
3- Abartılı ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek fotoğraflarının paylaşılması yasaktır.
4- Üye yemek listesini yayınlamasa bile, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte yayınlar.
5- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
6- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapılan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
7- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
8- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.
En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu
Kaçamak yapmayanlar:
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.
Zeynepcim erkekler o kadar anlamıyor pasta çay işinden. bence menün gayet yeterli ve güzel. fazlası ısraf, yazık günah. börekle makarna salatası belki beraber ağır olur. istersen makarna yerine bulgurlu bir şey de yapabilirsin. şimdiden ellerine sağlık, mmmmm canım istedi
olanları da unutmaya çalışıyorum. malesef geri dönülmez yaralar aldı ilişkilerimiz onlarla. size de böyle sürekli şikayet etmekten hoşlanmıyorum ama iyi ki varsınız. anneme anlatamadıklarımı size anlattım, dert olduğum olduğunuz. hepiniz sağolun, varolun.
ben de pirzolayı geçen kızarttım eşime, çok koktu. sanırım sebzeli olarak yaparım kalanını yaparsam fırında. ikisi de tercih edilebilir. ana yemek yetiyor zaten. pilavla et iyidir bence de.
Bildirim yapiyorum...
Sabah:
1 fican Sut
Dukan ekmeği
Light beyaz peynir
3 dilim daha jambon
1ad. Salatalık
Öğlen:
1 kurusogan, 1 yesil biber, 2 ad domates, 2ad, yumurtadan olusan menemen.
Light beyaz peynir
2 fincan sekersiz çay
Ara:
Sekersiz türk kahvesi
1 avuç çiğ badem
Aksam:
yarım kuru soğan, 1 yesil biber, 1 kırmızı biber firinda pişirilmis kusbası eti tavada çevirdim. üzerine soya doktüm.
3ad. mantar, 2 dis sarimsak, 2 kasik yoğurt ve bi damla içinde sirke olan sos yaptım. üzerine döktüm. Çok güzeldi..
3 parça karnibahar, 3 parça brokoli buharda haslanır. Üzerine 3 dis sarimsakli yoğurt döktüm..
sebzelerimi hem iyiyorum hem buraya yaziyorum..
Gece:
Yesil çay,
Bu saate kadar 2.5 litre su içmisimdir.
3 gündür. bir ara çikolata yemek istiyorum diye düsünyorum.. sanirim 2, 2.5 aydir hiç yemedim.. acaba hangi ara bunu yapmaliyim? çünkü evde yok...
ay sağol tatlım benim
sendeki enerjide boşa gitmesin mutlaka bir şeylerle meşgul ol
çocuklar için çok farkediyor tatlım annelerin bir şeyler yapıp örnek olmaları
ay nuhancım ya çok güldüm akşam akşam erkek milleti işte
bide naz yapmıyolarmı ayyyy
Canım bitter seviyosan eğer, en az yüzde yetmiş kakaolu olanında 4 parça yani bir parmak kadar yersen diyete hiçbir zararı olmaz. Bir zamanlar hergün bu kadar yiyip de zayıflamıştım ben. Hem de kalbe yararlı.
banucum menün güzel yalnız yeşil çay da normal çay gibi demiri alıyormuş bende bilmiyordum bugün öğrendim o yüzden yemeklerrden önce ve sonra en az 1 saat geçmeden içilmemesi gerekiyormuşAz daha menümü unutuyordum
Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan ılık suya limon + çok az bal ( 1 tatlı kaşığı kadarbitmişte )
Sabah;
1.5 Dilim kepekli ekmek
2 KK kadar peynir
3 Zeytin
5 Dilim Domates
1/2 Salatalık
1 büyük fincan yeşil çay
1 ufak şişe su ( 500 ML )
ara;
az şekerli Türk kahvesi, Yeşil elma, 1 ufak şişe su ( 500 ML )
Öğlen; Biraz geç olunca fazla kaçırmim dedim
1 KK kadar Patatesli Börek ( komşu kızlara vermiş adına baktım sadece ucundan)
1 Kase yoğurt
1 ufak kase salata
1 ufak şişe su ( 500 ML )
ara;
şekersiz nescafe, 1 ufak şişe su ( 500 ML )
Akşam;
1 tane zeytinyağlı Dolma
4 YK yoğurt
3 - 4 parça haşlanmış patates ( küçük cadı istedi ama yemedi yine)
1 kutu Ice Tea ( 250 ML )
1 ufak şişe su ( 500 ML ) de şimdi içiyorum
ARtık yatmadan evvel bir Yeşilçay daha içerim herhaldeyada nescafe herifime bağlı artık hangisini yapsana derse
banucum menün güzel yalnız yeşil çay da normal çay gibi demiri alıyormuş bende bilmiyordum bugün öğrendim o yüzden yemeklerrden önce ve sonra en az 1 saat geçmeden içilmemesi gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?