Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar
dün gece 2.30 da uyuyup sabah 6.30 da uyandım kızları sırayla okula gönderip ben de kardeşime gittim gelirken yürüdüm 1 saatten fazla eve gelirken markete uğradım sonra yemek derle topla yeğenlerim geldiler kardeşim eşiyle yemeğe gitti yeğenler bana kaldı:))
sonra bize geldiler çay faslı vs az önce gittiler ben de enkazı toparlayıp çayımı aldım oturdum
beyzuş ablacım ben atv aracılığıyla değil bir tanıdık vasıtasıyla göndermiştim ama bilen arkadaşlar yazmışlar zaten

kızlar birçoğunuz selam vermişsiniz alıntıladım ama kaçırdım bende topluca alayım dedim selamınızı

ve aleyküm selaamm

umutcum gelmişsin hoşgeldin seni görmek güzel
yolcu sende hoşgeldin canım bir süredir görünmüyordun
esracım gözün aydın canım Allah kavuştursun diyemiycem
cecoş bütün hayallerini gerçekleştirirsin inşaAllah
eminecim kardeşinden bir haber yokmu
nursena biraz atlatabildinmi
nüketcim hastan iyileşmiş heleki tarçın nasıl
dnürüüüüümmm sen neler yapıyorsuuunnn

Son düzenleme:

evet ablacım hattım kesildi bir haftadır oyüzden giremedim nete...güzel ama yorucu geçti...önümdeki bikaç günümde dolu geçicek sonra biraz rahatlarım diye umuyorum...sen nasılsın...geçmiş çok birikmiş az bi kısmını anca okuyabildim...yeğenin nasıl oldu...zorlu bi süreç geçirdi neticede kendini toparlayabildimi...Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip eder inş....

sağol canım yeğenim iyi toparlandı sayılır

sanada Allah kolaylık versin

kızzllar ben geldiimmmm
diyet konusuna girmeden kısa özet geçeyimmm
9 yıllık evlilik hayatımda 9. evimi taşımak üzere kolları sıvadıımm
bugün gene ev gezerken bi ev buldum içime sindi sadece amerikan mutfak olması sorunumm onun haricinde ev merkezi yerde kızımın ı-okuluna 50 metre yakın servisle gidip gelmicek öle bende durumlarr bu arada hafta sonu görümceyle evi temizlik toplama işlemleri yoğun olacak cuma günü iizinli yazarsanız sevinirim internet nakil işlemleri falan olcak bu arada şimdilik böle fırsat buluncaa yazarım kızlar size

umarım herkez iyidiirrr

saol ablacim, aman deme
sen de bir suru misafir savdin, gecmis olsun. ben yazdiklarini okudukca bile yoruluyorum. senin masallahin var

bak bu hiç aklıma gelmemişti, çevredeki kuaförlere sormam gerek
bugün şaşirdım zaten, taft saçsprayi bir marketde 19,- TL gördüm ağzım açık kaldı ben almanyadan 2-3 euroya almıştım

kızlar birçoğunuz selam vermişsiniz alıntıladım ama kaçırdım bende topluca alayım dedim selamınızı

ve aleyküm selaamm

dnürüüüüümmm sen neler yapıyorsuuunnn
hoşgeldin dünürümm
napıyım bende hastalıklarla uğraştım şimdi geçti çok şükür.yarından itibaren düzene girerim spora da gidemedim bayadır.her şeyin başı sağlık Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde halloluyor..seninde telaşların bitmiştir inşallah çok yorma kendini sende her şeye yetişcem diye bize de lazımsın şekerim

Hey maşallah
Valla helal olsun hızına yetişmek ne mümkün ben olsam herhalde ilk önce bir kaç hafta ay ben nasıl toparlayacağım her yeri diye ağlardım Badana boya bile yapacağımız zaman bir hafta önceden başlıyorum söylenmeye fazla dökmeyelim dağıtmayalım sonra ben temizliyorum demeye badanayı kendimiz yaptımızdan
Umarım bir daha taşınmak zorunda kalırsan kendi evine taşınırsın Rabbim sağlıkla, huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip eder inşallah...aminnnnnnnnnn
Hayırlı olsun canım

bak bu hiç aklıma gelmemişti, çevredeki kuaförlere sormam gerek
bugün şaşirdım zaten, taft saçsprayi bir marketde 19,- TL gördüm ağzım açık kaldı ben almanyadan 2-3 euroya almıştım

Ne o almanyadan geldi ithal hesabı ne kadara kakalayabiliyorlarsa kârdır
Bende genelde her sene almanyadan yetirtiyorum annemlere en son kız kardeşim gitti geçen yaz o getirdi birşeyler kalanını annem Orada dediğin gibi 1 lira olan şey burada 10 lira
Eskiden peeling tarzı şeylerimide 6 ayda bir gidip geldikce oradan getirirdim çünkü burada gerçekten ateş pahası. Kıytırık kremlere bile en az 20 liradan başlatıyorlar hatta bekarken kullandığım bir parfüm orada 30 Markken fiii tarihinde aynını burada zar zor bulmuştum ve tam 200 Lİraydı :26: o zamanlar bile neredeyse 5 - 6 katıydı
Umarım en kısa zamanda elinden çıkartabilirsin

hhahhaaa yok be cecomm alıştık artık 1 yıl dan fazla oturdummu batıyo ev bana taşınmaya alıştım ya yaz geldimi evi bi toplayasım geliyo sormmaaa neyse bu sefer erken geldi yaz bana bugün evi tuttum yarın eşim sözleşme yapacak cuama alışveriş yaparım cumartesi temzilik pazar perdeler yıkanır asılır pazartesi salı naklye hhoppp başka evde olurum inşallahh
allah dağına göre kar veriyo sanırım bazı arkadaşlarım iyi dayanıyon ben olsam yarı yolda koyuru veririm diyo ama napayımm ben işi seviyom galiba ondan zorsunmuyom alıştım artık babamda askerdi benim doğdum doğalı ev taşıdık hep

kendi evime bi doğu bi batı görevinden sonra inşallahhhh taşıınıcam cecoooooo
anca emeklilik gelir o zaman kadar zatii

nursenacım kolay gelsin canım çok zor taşınmak valla ama sen tecrübelisin halledersin gönlüne göre olur inşallah yeni evin
ben de aslında taşınmak istiyorum şöyle geniş mutfağı banyosu geniş bir eve ama zor yaa maddi manevi göze alamıyorum
esracım gözün aydın canım göndermişin misafirleri
nuhan erkekler aman sakın hasta olmasın dayanılmaz valla ben kendimin hasta olmasına razıyım eşimin olmasındansa

sağlığın iyi olsunda sporunu yaparsın canım önce beden sağlığı
benimde şimdilik misafir faslı bitti gibi
bugün boş kalınca biraz yürüyüşe çıktım.bize yakın sayılan bir mahallede çarşamba günleri bir pazar kuruluyor , oraya yürüdüm birşeyler alıp geri geldim bir saat yürümüş oldum. ben yola çıkınca oldukca hızlı yürürüm. gittiğim yer epey uzak ama ben yarım saatte gidip yarım saatte döndüm. komşum pazara gittiğime inanamadı ne zaman gidip döndün diyor ama yola çıkmışsam yavaş yürüyemem
hem akşam için balık aldım veeee gelsin protaiiinnn omeganın beline vurduk

saola asuu hakkaten zor ama napayım ev rutubet yatak yorgan küflendi çocuğun öksürüğü geçmiyoo mecbur yani bu sefer

KIzlar bana müsaade
Sizlere hoş sohbetler diliyorum Sabah yine erken kalkıcağım inşallah

Deminden beri pastalara bakmaktan kendi kendime canımı çektirecektim az daha
Çok sakat iş yapıyorum ama olsun kuzenin o an yüzünü görmek bile herşeye değer

Kocaman öpüyorum hepinizi

saola asuu hakkaten zor ama napayım ev rutubet yatak yorgan küflendi çocuğun öksürüğü geçmiyoo mecbur yani bu sefer
haklısın sen canım Allah kolaylık versin

iyi geceler güzel bir pasta yapacağına eminim ben

selam hatunlar..dun hic yoktum ortalarda cunku surekli yattim adet duzensizligim oldu ve cok agrili geciyor bu gunde dunde yuruyuslerim kaldi hep sizler iyisinizdir ins hersey yolundadir

oh oh afiyet olsun dünürüm

Allah rahatlık versin şekerlerim,hayırlı geceler bende yatayım artık

Hu huuu. Gece gece ne kaynatıyosunuz bakiiimm

Yaa ben birşey soracağım size. Bu cuma kardeşim geliyor 3 günlüğüne muğladan. Burdan da zonguldaha annemlere gidecke kardeşim. Şimdi biz diyet yapıyoruz diye bir de kardeşim çok kilo aldığı için öyle kalorili şeyler yapmıycam. ama şöyle kıyır kıyır az yağlı bi tepsi böreği yapayım diyorum.

Bugün kanald'de bi teyze hamurunu kendi aöarak börek yaptı. Gerçi ben hazır yufkadan yaparım ama. Kadın içine pişmemiş ıspanak ve köy peyniri rendesi koydu. Hani ıspanaklı börek yaparken ıspanağı soğanla kavururuz ya. Kadın dediki o şekilde yapınca hem fırında pişiyo hem de tavada, vitamini kalmıyomuş. Bir de daha az yağlı olur diye düşündüm. Acana ıspanağı küçük parçalar halinde kesip üzerine peynir rendelesem hazır yufkanın içinde pişermi. Zaten ben yufkaların içine zeytinyağı+yoğurt+yumurta+süt karışımı sürüyorum. Yağını az koyarsam daha kıyır kıyır ve düşük kalorili olur demi börek. Hem eşimle ben de birer dilim yeriz ekmek yerine. Ne dersiniz ıspanak olayına

hımm hiç denemedim ama fena fikir değilmiş..güzel olabilirr..benimde cuma misafirim var ve ıspanaklı gül böreği yapmayı düşünüyodum..bendemi öyle yapsam acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…