- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
kızlar birçoğunuz selam vermişsiniz alıntıladım ama kaçırdım bende topluca alayım dedim selamınızı
ve aleyküm selaamm
umutcum gelmişsin hoşgeldin seni görmek güzel
yolcu sende hoşgeldin canım bir süredir görünmüyordun
esracım gözün aydın canım Allah kavuştursun diyemiycem
cecoş bütün hayallerini gerçekleştirirsin inşaAllah
eminecim kardeşinden bir haber yokmu
nursena biraz atlatabildinmi
nüketcim hastan iyileşmiş helekitarçın nasıl
dnürüüüüümmm sen neler yapıyorsuuunnn
evet ablacım hattım kesildi bir haftadır oyüzden giremedim nete...güzel ama yorucu geçti...önümdeki bikaç günümde dolu geçicek sonra biraz rahatlarım diye umuyorum...sen nasılsın...geçmiş çok birikmiş az bi kısmını anca okuyabildim...yeğenin nasıl oldu...zorlu bi süreç geçirdi neticede kendini toparlayabildimi...Rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip eder inş....
kızlar birçoğunuz selam vermişsiniz alıntıladım ama kaçırdım bende topluca alayım dedim selamınızı
ve aleyküm selaamm
umutcum gelmişsin hoşgeldin seni görmek güzel
yolcu sende hoşgeldin canım bir süredir görünmüyordun
esracım gözün aydın canım Allah kavuştursun diyemiycem
cecoş bütün hayallerini gerçekleştirirsin inşaAllah
eminecim kardeşinden bir haber yokmu
nursena biraz atlatabildinmi
nüketcim hastan iyileşmiş helekitarçın nasıl
Canım abinle tartışmana üzüldüminşallah yoluna girer
Almanyaya dönecekmişsin...Onada hayırlısı olsun diyelim artık
İnşallah herşey gönlüne göre olur
O satmak istediğin şeylere gelince;
Oturduğun civarda bir sürü kuaför vardıryada senin daimi gittiğin yer varsa oraya sor
Emin ol uygun fiyatada verirsen hepsini alırlarsonuçta devamlı lazım olan şeyler.
Ben bekarken kuaföre gittiğimde laf arasında almanyalı olduğumu öğrendiklerinde aaa kız bize oradan birşeyler getirsene derlerdiHatta en sonra 6 -7 ay evvel eşimin kuzeni için gittiğim bir kuaföre saçımı yaptıktan sonra kendi makyajımı kendim yapacağım dediğimde tamam dedi ve ben makyaj kutumu çıkartınca anında aaaa bunu nerden aldın diye sordu
Annem onu bana Almanyadan 12 Euroya ( 25 Liraya yaklaşık ) almıştı ama ben o an yanlış hatırladığım için aaa Annem almanyadan 20 Euroya almıştı yanılmıyorsam dedimAdam anında kız banada getir yada sen gideceğin zaman bana haber verde parasını vereyim sana banada bir iki tane al dedi Çünkü benim makyajkutusunun benzerlerini adam dükkanına 150 liraya almış
Tanıdık varsa kesin daha kolay satarsınolmadı esnaf bir tanıdığın varsa ona sor tanıdığı kuaför varmı Emin ol elinden çok çabuk çıkartırsın
hoşgeldin dünürümmkızlar birçoğunuz selam vermişsiniz alıntıladım ama kaçırdım bende topluca alayım dedim selamınızı
ve aleyküm selaamm
kızzllar ben geldiimmmm
diyet konusuna girmeden kısa özet geçeyimmm
9 yıllık evlilik hayatımda 9. evimi taşımak üzere kolları sıvadıımm
bugün gene ev gezerken bi ev buldum içime sindi sadece amerikan mutfak olması sorunumm onun haricinde ev merkezi yerde kızımın ı-okuluna 50 metre yakın servisle gidip gelmicek öle bende durumlarr bu arada hafta sonu görümceyle evi temizlik toplama işlemleri yoğun olacak cuma günü iizinli yazarsanız sevinirim internet nakil işlemleri falan olcak bu arada şimdilik böle fırsat buluncaa yazarım kızlar size
umarım herkez iyidiirrr
bak bu hiç aklıma gelmemişti, çevredeki kuaförlere sormam gerek
bugün şaşirdım zaten, taft saçsprayi bir marketde 19,- TL gördüm ağzım açık kaldı ben almanyadan 2-3 euroya almıştım
Hey maşallah
Valla helal olsun hızına yetişmek ne mümkünben olsam herhalde ilk önce bir kaç hafta ay ben nasıl toparlayacağım her yeri diye ağlardım Badana boya bile yapacağımız zaman bir hafta önceden başlıyorum söylenmeye fazla dökmeyelim dağıtmayalım sonra ben temizliyorum demeye badanayı kendimiz yaptımızdan
Umarım bir daha taşınmak zorunda kalırsan kendi evine taşınırsınRabbvim sağlıkla, huzurla ve mutlulukla oturmayı nasip eder inşallah...aminnnnnnnnnn
Hayırlı olsun canım
n
sağlığın iyi olsunda sporunu yaparsın canım önce beden sağlığıhoşgeldin dünürümm
napıyım bende hastalıklarla uğraştım şimdi geçti çok şükür.yarından itibaren düzene girerim spora da gidemedim bayadır.her şeyin başı sağlık Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde halloluyor..seninde telaşların bitmiştir inşallah çok yorma kendini sende her şeye yetişcem diye bize de lazımsın şekerim
nursenacım kolay gelsin canım çok zor taşınmak valla ama sen tecrübelisin halledersin gönlüne göre olur inşallah yeni evin
ben de aslında taşınmak istiyorum şöyle geniş mutfağı banyosu geniş bir eve ama zor yaa maddi manevi göze alamıyorum
esracım gözün aydın canım göndermişin misafirleri
nuhan erkekler aman sakın hasta olmasın dayanılmaz valla ben kendimin hasta olmasına razıyım eşimin olmasındansa
haklısın sen canım Allah kolaylık versinsaola asuu hakkaten zor ama napayım ev rutubet yatak yorgan küflendi çocuğun öksürüğü geçmiyoo mecbur yani bu sefer
KIzlar bana müsaade
Sizlere hoş sohbetler diliyorumSabah yine erken kalkıcağım inşallah
Deminden beri pastalara bakmaktan kendi kendime canımı çektirecektim az daha
Çok sakat iş yapıyorum ama olsunkuzenin o an yüzünü görmek bile herşeye değer
Kocaman öpüyorum hepinizi
sağlığın iyi olsunda sporunu yaparsın canım önce beden sağlığı
benimde şimdilik misafir faslı bitti gibi
bugün boş kalınca biraz yürüyüşe çıktım.bize yakın sayılan bir mahallede çarşamba günleri bir pazar kuruluyor , oraya yürüdüm birşeyler alıp geri geldim bir saat yürümüş oldum. ben yola çıkınca oldukca hızlı yürürüm. gittiğim yer epey uzak ama ben yarım saatte gidip yarım saatte döndüm. komşum pazara gittiğime inanamadıne zaman gidip döndün diyor ama yola çıkmışsam yavaş yürüyemem
hem akşam için balık aldım veeee gelsin protaiiinnnomeganın beline vurduk
Hu huuu. Gece gece ne kaynatıyosunuz bakiiimm
Yaa ben birşey soracağım size. Bu cuma kardeşim geliyor 3 günlüğüne muğladan. Burdan da zonguldaha annemlere gidecke kardeşim. Şimdi biz diyet yapıyoruz diye bir de kardeşim çok kilo aldığı için öyle kalorili şeyler yapmıycam. ama şöyle kıyır kıyır az yağlı bi tepsi böreği yapayım diyorum.
Bugün kanald'de bi teyze hamurunu kendi aöarak börek yaptı. Gerçi ben hazır yufkadan yaparım ama. Kadın içine pişmemiş ıspanak ve köy peyniri rendesi koydu. Hani ıspanaklı börek yaparken ıspanağı soğanla kavururuz ya. Kadın dediki o şekilde yapınca hem fırında pişiyo hem de tavada, vitamini kalmıyomuş. Bir de daha az yağlı olur diye düşündüm. Acana ıspanağı küçük parçalar halinde kesip üzerine peynir rendelesem hazır yufkanın içinde pişermi. Zaten ben yufkaların içine zeytinyağı+yoğurt+yumurta+süt karışımı sürüyorum. Yağını az koyarsam daha kıyır kıyır ve düşük kalorili olur demi börek. Hem eşimle ben de birer dilim yeriz ekmek yerine. Ne dersiniz ıspanak olayına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?