Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

patiskacagim, ilk çeltiğini koydum...
yokmu baska kaçamak yapan...
Bugun bende kaçamak yapacağım. %70 kakao oranlı bitter yiyeceğim. Sabırsızlıkla çikolatanın gelmesini bekliyorum.

birde çikolatam gelmiyormus... ne komik olur ama.... bir hişimla gider kendim alirim... o kadar mesajlada haber verdik. genede beklentileri düsürmekte fayda var..sonra hayal kırıklığı olmasın..

Son düzenleme:
Selamün aleykümmmmm Kızlarrrrrrrrrrr

Hepinize günaydın

Yine çok şükür sabah 6da uyanmaya başardım :122: :122: :122:
Dünya varmış yaw kızımın her sabah saçlarını örmek bile çok hoşuma gidiyor oda bayılıyor iki tane balık sırtı ördürsün
Birlikte kahvaltımızı ettik, onu okula gönderdim ve biraz ev işi yapıp çamaşır topladım sonrada kendimi buraya attım
Günlük menümü artık akşam toptan paylaşacağım inşallah

Canım bende senin yaptığın gibi yapıyorum ama geçen gün TVde bir püf noktası öğrendim Kıtır börek için
Elde açamayıpta yufkayla börek yapan ama biraz kıtırlık isteyen ( el açması lezzetti kaçmak isteyenlere ) ufak bir püf noktası vereyim demişti Yemekteyiz programındaki bayan
Yufkayı masanın üzerine açıp çok çok az yağ gezdirdi üzerine sonrada çok az un çay süzgeçine koyup yufkanın üzerine gezdirdi sonra bir yufka daha koydu üzerine aynı işlermi tekrar yapıp bir yufka daha koyup iç malzemesini ( artık neli yapacaksan ) yayıp kalan 3 yufkayıda ( 1 kilo yufkayla yapılıyorsan ) aynı işlemi yapıp üstüne kapatıyorsun
Kadın kendi tam ortasına yerleştirdi sağlı sollu üzerine yufkayı kapatıp koca rulo yaptı ( bu şekilde görüntüsüde müthişti ) Koca Rulo olduktan sonra tepsiye yağlı kağıt koyup Ruloyu dilim dilim kesip enine koydu tepsiye ( yani yatırdı bir nevi )
Üzerine çok az yumurta sarısı sürüp fırına verdi ve yemeklerini pek beğenmeyen misafirler kadının böreğine bayıldılar hatta hepsi el açması mı nasıl yetiştirdin diye sorup durdu yufka olduğunu duyunca çok şaşırdılar
Valla denemeyi bende istiyorumda uzun bir süre hamur işi yapmak istemiyorum malum geçen cuma yemiştim daha yeni
Bir dene istersen hem yapımıda çok basit

Canım Görümcen adına gerçekten çok sevindim hatta efemmm'in de dediği gibi doğum günü hazırlıklarını büyük bir gülümseme ve heycanla okurken bende şok oldum :26:
Başınız Sağ olsun canım Rabbim taksiratını af etsin onu Cennetine kabul etsin ...Aminnnnnnnnnnnnn
Hepinize Sabırlar versin Gerçektende çok acı bir olay

YOk canım şimdi sende duyuyorum
Çok sağ ol birde onu bir araştırayım
Dün eşim Pastacılık kursu konusunda gazı verince onları biraz araştırdım ve Taksimde çok güzel bir pastacılık kursu buldum Eşim iki sene sonra Allah nasip ederse hayalini kurduğum cafeyi açmayı düşündüğünden işe yatırım olur mutlaka git diyor tabi yazın sonunda gidiceğim nasip olursa Tabi bu SAT bana uygunsa onun önceliği var

@ceco34

Löwenzahn Classics 110 - Peters Reise in die Steinzeit Ganze Folge - YouTube

bilmem almanyada izler miydin ?

bunu tekrar bulunca cok mutlu oldum, çoçukluğuma götürdü

Anaaaaaa ben buna bayılırdım her gün izlerdim neredeyse
Hem çok güzel bilgilendiriyor hemde Fil ve Farenin maceralarını izlerdim

Günaydın kızlar,

keyifli günler diliyorum hepinize. ben iyiyim. öğleden sonra spor, sonra akşama yemek hazırlığı. biraz da giyinsem falan iyi olacak.

Arnazarcım başınız sağolsun. ben de en küçük amcamı kaybetmiştim diğerlerinden evvel. sırası olmuyor ölümün. Allah rahmet eylesin.

Nuhancım ben de geçen annemde görmüştüm eski kıyafetlerimi. tuhaf hissediyor insan. benim kilolar annemle babam ayrılınca depresyon sonucu artmıştı. öyle olunca o kıyafetler bambaşka birinin gibi geldi. gerçekten de öyleyiz canım. artık bambaşka insanlarız. kilolar yüzünden de değil bu. hepimiz değişiyoruz, gelişiyoruz. kendimizden memnun olmak için çaba harcıyoruz. eminim sen baharda o kıyafetlerin hepsine gireceksin. kendine inan. 10 kgdan fazla kilo verdin. evleneceksin, kısmetse bebeğin olacak. her şey çok daha güzel olacak.

birde çikolatam gelmiyormus... ne komik olur ama.... bir hişimla gider kendim alirim... o kadar mesajlada haber verdik. genede beklentileri düsürmekte fayda var..sonra hayal kırıklığı olmasın..

Senin yine bitterde olsa çikolata gelme ihtimalin var bende o da yok
Geçen gün büyük kız sevgililer günü için altın reklamlarını görünce aaa baba anneme sende alsana bak birde bilezik hediye ediyorlarmış oda benim olur diye kendinide araya sokuşturacak bir şey söyledide adamcağız ulen tablet aldım ya daha ne hediyesi dedi Dedim sanki tableti bana aldı üstelik kaç ay oldu sayılmaz o dedimde nasıl gülüyor ne yapayım şansımı bir denemek istedim yemedi diye
Neyse bugün birşey gelmesede yırtar ama 14 gün sonra doğum günüm o zamanda tablet aldım ya derse yerim ben o adamı

Aslında var ya bana değerli bir hediye değilde şöyle hoşuma gidecek birşey bile yapsa benim için çok daha kıymetli
Geçen sene Facede resim yayınlayıp birde sevgililer günümü kutlamıştı :2: ay ne hoşuma gitmişti çünkü zaten romantizmden uzaktır genelde birde bunu bütün arkadaşlarına duyururcasına yapması beni ağlatmıştı resmen
Bu seneden ümidim yok çünkü o romantik jesti artık bir 5 sene idare eder ona göre

çok duygulandim çok tesekkürler... hepbirlikte zayiflayacağiz..

nuhancim nasil verebildin ayakkabilarini :S herseyden vazgecerim ama ayakkabilarimdan vazgecemem, inan hala sakliyorum hepsini

günaydin kizlar ben bugün biraz daha iyiyim, dün gece ictim sakinlestirici caylarimi erkenden yatip uyudum.artik olan olaylari cok düsünmemeye ve kendi ailem icin yasamaya karar verdim.üzerime düsen evlatlik görevlerimi yapip vicdanimi rahat tutucam ama etliye sütlüye karismiycam artik. rüzgar eken firtina bicer.

nuhancim canim ben dün öglen yemegi niyetine 2 pogaca yedim kücük ama aslinda yemeyip kabak yemeyi yemem gerekiyordu, kacamak yani kuzum.banada + ekleyebilirsin yanina, ve kusura bakma güzelim ama renkli yazmayi beceremedim ben :S biriniz bana bir ara ögretirse memnun olurum.

gecmis okuyayim ben biraz aaa birde söylemeyi unuttum, sabah esim aradi is yerinden ögleye kadar evden cikma sakin eve birsey gelicek senin icin dedi. merak catliycak gibiyim, vakiti gecirebilmek icin beni burasi paklar diyip buraya attim kendimi.

ben de merak ettim şimdi :) gerçi düşünmesi yeter, ne olduğunun çok önemi yok bence :)

cecosum kizin çok akıllı masallah... eminim o genç bir kadın olduğunda, her özel günü pirlantalarla dolacak...
hem bencede doğum günü daha önemli.. lütfen es geçmesin...ah su erkekler...

ay ne güzel ya bide benim eşim yapsa şöle şeyler ama nerde odun anacım odun bildiğin

Banucugum böreğim fırında bakalım. Pişti sayılır bile. İçine sogan koymadım. Çiğden ıspanak ve peynir rendeledim. Yufkayı ıslatırken de yogurt, süti1 yumurta, yarım su bardagı zetınyagı koydum. Normal 1 dilim böreğe göre daha hafif olduğu kesin. Tadı nadıl oldu bilmiyorum bakıcaz artık.

Dediğin gibi su dökmedim canım. Çiğden yaptım. Ben bundan 1 dilim yersem(ekmek yerine) kaçamak sayılırmı Kaçamak polisisin ya sen. Bak içince light süt, ev yapımı yogurt, 1 yumurta, yarım su bardagı zeytınyagı var. Ispanagı tamamen yagsız koydum. Kaçamak olar mı buuuu

evet canim kizkardes gercekten cok baska oluyor, özelliklede gercekten anlastigin zaman, ki bence kizkardeslerin anlasmamasi bile tuhafima gidiyor yani, cani o insanin, diger esi gibi yani nebileyim nasil anlatayim, senden biri daha var ama yine bambaska bir karakter,
iyiki kizkardesim var gercekten, bu arada ben onun ablasiyim :)))
o benden kücük, ama benden önce evlendi ve cocugu da benden önce olcak dolayisiyla :)) olsun ben hic takmam bu sira olayinida
bazi insanlar cok takiyor
aaaaa nasil evlendi senden önce, aa nasil oldu o ?????
sanki uzaya gitti :)))) cok anormalmis gibi davraniyorlar
ablasi oldugumada kimse inanmiyo zaten, o benden biraz uzun boyludur, benden zayiftir ama daha iridir, yani omuzlari felan,
daha büyük gösteriyor benden, öyle yani :)

kızlar herkese merhabaa.

arnazarcim yazdiklarini okuyunca icim yandi cok cok üzüldüm yaaaaa
Basin sagolsun canim, Allah rahmet eylesin, cok üzüldüm amcana
cok talihsiz bir olay olmus ama ecel iste yapacak bisey yok malesef
Allahin taktiri...

Okadar hevesle mutlulukla kizinin dogumgününü hazirlarken hele.. ay nebiliyim ya cok üzüldüm

Kizlar tesekkürler bu arada, kardesim hala dogurmadi ama dogurursa hemen haber vercem kime benzicek kerata cok merak ediyorummmm

heeeeeeeeeeeeeeeyyytt ben geldim üleeeeeyyynn

geçen cuma bildirim yaptım cıktım ya o gün teyzemle bebişi geldi kalmaya ertesi günde başka misafirler geldi cocugu vardı misafirin baya bi oynamış bilgisayarda sanırım bilgisayar cok ısınmıss öyle diyordu kapatmış hemen ama geç kalmış bidaha açılmadı bilgisayar. kadıköye tamire gönderdik dün geldi tamirden. gene misafir olunca acıp kontrol bile edemedim. bu hafta full misafir vardı. teyzemin bebişi çok şeker olmuş yaaa. 6 aylık şimdi maşallah çok sevdiriyor kendini gülüyor hep. hep onla ilgilendik. bebişi görmek içinde misafir felan geldi hep. öylece geçti bi hafta. bi kerede biz misafirliğe gittik. o gün abartmış olabilirim biraz içli köfte yedim yaa ama yenmicek gibi değil oda oyyy oyy. vermişim ama azcıcık kilo dün bakmıştım 94 gibi bi rakam gördüm bakalım yarın ne görcem

sizide pek özledim yaaa. telden girmeyi denedim benim tel nazlı oldugu için acamadım sayfaları bi nothing ablacımla haber yolladım selamlarınızıda aldım. kaldıgım yerden devam.

he bideee bi sevgili yapmış olabilirim.

Son düzenleme:

ben eskiden böyle esya kiymeti bilmeyen bir savruktum... eskiden biryerde çalisirken hep çok cicis giyindim.. sonra kendi isim olunca, ohbe rahatlik dedim... gelsin spor ayakkabilar gitsin ratasiz seyler modu ile dağıttım kendimi... üzerine birde kilo alip cicisleri giyemeyince vermisim iste

artık evlenince birde çoluk çocuk olunca, birde yillar geçince artık herkezcikler çekirdek çekirdek oluveriyor. En güzel sahgizemcigim. artik dönem çok değisti... bazi seylerin tadi ne yazikki eskide kaliyor. bosver üzülmemeye çalis..

renkli yapmak için, isteğin yaziyi seç... sonra yukarida "A" var oradar renk seç bak alacak....
birisi pohaçami yemis..

allahim büyük süpriz seni bekliyor.. hadi bakalim...

afiyet slosun.. ekmek yerine olacaksa kaçamak olmaz... ama bak sadece 1 dilim...

mehtap gelmis.. kaçın... sesiz olun... biz yokuz sanar belki gider... (ay ben kizla uğrasmayi çok seviyorum ya)

Son düzenleme:

Acil alarm var.... sevgili yapmis olabilir mis? (geri kalan metin pek dikkatimi çekmedi..) gitme gle burayaa detaylari anlat çabuk sonra gidersin..

mehtap gelmis.. kaçın... sesiz olun... biz yokuz sanar belki gider... (ay ben kizla uğrasmayi çok seviyorum ya)

itiraf et bayılıyorsun bana çok beklersin gitmemi hıııhhh tepenize çöktüm valla

Acil alarm var.... sevgili yapmis olabilir mis? (geri kalan metin pek dikkatimi çekmedi..) gitme gle burayaa detaylari anlat çabuk sonra gidersin..
gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan oy oyyy.

ben ben ben...
şimdik önce evet imdekilerden bende demeiştim güzel oluyor onun tarifi nette var zaten...

dinlendirmeden kullanma canım zaten marshmallowlae 2 renk pembesini süslemeye kullanabilirsin yoksa gıda boyasıda alman gerekecek...
gül yapabilirsin...kenarlarına fırfır yapabilirsin..minik uğur böcekleri yapabilirsin...bunlar evde özel alet gerekmeden yapılabilecek figürler...

hoş geldin..

Allah sabırlar versin Allah gani gani rahmet eylesin çok acı olmuştur elbet...sabrınız bol olsun...
dönmekle iyi ettin..gider kilocuklar yeterki sağlık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…