Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inna lillahi ve inna ileyhi raciun (bakara suresi 156) O`ndan geldik ve yine O`na dönecegiz.

Allah geride biraktiklarina sabir versin.(amin)

topladim kendimi Ayse ablacim , sagolasin destek verdin.Allah razi olsun.(amin)

evet işte en doğru yolu sen bulmuşsun rabbime sığın birtek ondan beklemeliyiz herşeyi canım inşallah rabbim bütün dualarını kabul eder bitanem

amin canim, sendende Allah razi olsun (amin)

galiba haklisin cecocum dün gece haplarimin azaldigini fark ettigimde takvime baktim gelecek hafta regl haftam olucak,. ama indi simdi sislikler, dün agzima bir hortum dayamadigim kaldi, icimde yesil cay cikacak :))

hurremcim canim bilirim teyze olmayi helede ilk teyze olmak bambaska.hayirlisiyla kucaginiza alin .Eli yüzü dozgün saglikli dogar insallah(amin)

hosgeldin sükür kavusturuna.cok bekledi eskiler seninle mmery i .

selam hatunlar..dun hic yoktum ortalarda cunku surekli yattim adet duzensizligim oldu ve cok agrili geciyor bu gunde dunde yuruyuslerim kaldi hep sizler iyisinizdir ins hersey yolundadir

gecmis olsun, papatya cayi ic icebiliyorsan iyi geliyor bana cok.

ayyyy mehtapcim hosgeldin kuzum , özledik valla seni

valla bende cok dagittim tombul bir hatun olunca bir sürü seyi ama yok dedigim gibi veremem ayakkabilarimi ,ayrilamam onlardan :)) herkesinde bir takintisi var iste, sanada tesekkür ederim nuhan destek verdigin icin, hepiniz cok iyi geliyorsunuz bana. bir dahakine renkli yazmayi denicem olur umarim.ciddi ciddi yedim yani pogacayi.yemek niyetine yedim ama yedim sonucta :)

canim bir geldin pir geldin , ne güzel haberler getirmissin.Allah sonuna getirirde insallah evliler kervanina katilirsin en kisa zamanda insallah (amin) hayirlisi olsun bebegim.

kizlar gecmisi okurken kapi caldi ben tabi firladim , bir baktim iki adam kapida, arkadlarinda koca bir paket, bu ne dedim.dedilerki esiniz birazdan aricak sizi izin verirseniz iceri girebilirmiyiz dediler.sokarmiyim adamlari yahu iceri, aradim hemen esimi, dedim böyle böyle sen al adamlari salona ben aricam birazdan dedi. neyse girin dedim iceri, kartonun logosunu o zaman fark ettim.spor aletleri satan bir firma.sonra esim aradi.dediki sana kosu bandi aldim.eee dedim bir hafta önce girdigimiz iddia ne olcak dedim.(biliyorsunuz ben kazanirsam tatile göndercekti, o kazanirsa 3.cocugu yapicaktik) sana istemedigin hic birseyi yaptirmaya niyetim yok, sen üzgün olma , mutlu ol benim icin yeter, zaten bana dünyanin en kiymetli seyini verip bu yasimda 2kere baba yaptin.simdide seni mutlu etme sirasi artik bizde dedi.ve o bunlari söylerken ben agliyordum bazen cok öküz olabiliyor benim kocam ama arada böyle yaptigi seyler her defasinda ona yeniden asik olmama sebep oluyor. yani düsünce tarzi cok hosuma gitti. offf cok duygulandim ben , hemen markete gidip esime kücük bir süpriz hazirlamam lazim o gelmeden.en sevdigi seyleri pisirmeye calisicam vakit yettigi kadar. hadin ben kacayim kizlar cok is cikti birden . öpüyorum hepinizi.

tatlım tabiki yaparsın çok kolay. yapıştırmak için sadece suyla hafif elinde ıslat minik bir damla oda yeter biz öyle yapıyoruz...şimdi aklıma gelen bir konu;
keki biliyorsun zaten
pastayı kat kat yapıştırdıktan sonra kremasına hangi çeşitse o çeşit çikolatayı benmari üsülü erit ve ekle.1 gecede d.pfrizde beklet kapalı kapta koku çekmesin.ardından servis edeceğin gün hamurunu kapla öyle çok daha lezetli olur pasta donmuş olacağından şeker hamuru cıvıklaşmaz...
merakla bekliyorum

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hadin bakam kizlar üsenmeyin topikce bir amiiiiiiiiiiiiiiiiin diyelimmmm

aminnnnnnnnnn kuzum Allah o güzel kalbine göre hayırlı bir eş nasib etsin sana ve tüm isteyenlere...

Anammmmm mehtap gelmiş bide kendine sevgili yapmış hadi hayırlı olsun tatlım inşallah mutluluk peşini bırakmaz artık

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre birini bulursun

çok güzel güle güle kullan canım artık zayıflamak sana farz oldu..

kaç gündür yazdıklarını okuyorumda uzaklığı yaşadığım için çok iyi anlyıorum seni..dün gece regl sancım çok oldu o sıra annem aradı konuştuk çok özledim kızım deyince telefonu kapatana kadar tuttum kendimide kapatınca çok ağladım ben hala alışamadım çocuğum olmadan da alışamıcam sanırım..eşimde çok üzüldü...sonra git dedi ama itiraf ettim yine kilo aldım annem böle görürse olumsuz bişey duymak istemiyorum kimseden diye ilk hedef aldığım 6 kg mı verip memlekete gitmek...

Sagolun kizlar

Deryacim ne güzel hediye yapmis süpriz yapmis esin ay cok sevindim ya, insallah benim müstakbel esimde böyle cok düsünceli olur, ince fikirli olur aminnn

Nevincim üzülme canim sen verirsin o kilolari artik disimizi sIkcaz senle, bende hic veremedim anlamiyorum, inceliyorum ama tarti hep ayni
neyse umudu yitirmek yok sende annecigine kavusursun, olmassa o gelsin nolcak

Ay ne güzel ya valla imrenerek okudum resmen yok ya benim kocam gerçekten bi odun valla daha ne bi msj ne başka bişey ben boşa kürek çekiyorum boşa derya güle güle kullan kosu bandını iyi günlerde

ceco abla valla ben biraz önce işyerinden bi arkadaşa bi buket çiçek geldi bende msj attım bizim ...... (artık siz doldurun bu kısmı ) bak milletin eşi çiçekler gönderiyo ben daha bu zamana kadar bişey göremedim diye bana yazdığı sen önce hanım hanımcık olda sonra diyo ya ben çok kırıldım yemin ederim ağlıcam nerdeyse artık

Sam Gizem, hep mutlu olun... güle güle kullan hediyeni..artıkim kilo veren hizlanacak... çok güzel mamalar yapma, az güzel olsun...yoksa sende yersin.

ay kiyamam sana... ağlama bitanem. hiç değmez direk allaha havale et. önemseme kendi haline birak.. zamanla kafazina odun düser düzelir.
(insallah ağir yazmadim)

efeem canim sevgi günün kutlu olsun.

aynen tatlım seslendik de hatun kişi bakmıyor buraya
fatihe gidiyorum şimdi belki spor salonuna gidecekse uğrucaktım da hatun bakmıyoki bi evden çıkıyorum şimdi artık kısmet

Eneeeeeeeeee düşmüştüm birde kıza dalınca şimdi ancak fark ettim

kız banuu evden çıkıyorum artık şansını kaybettin

şekerim spora gideceksen saatini yaz da ben cepten girer okurum

Canım yaaa regl oldum ve felaket ağrım var diye eşim gitme diye tutturdu. Adamın ödü kopuyor belim yine tutulacak diye
Keşke bugün regl olmasaydımda gitseydim ne güzel senle görüşürdük :26:
Ya neyse başka bir zaman anlaşalımda görüşelim şu reglm bir bitsinde

Sağ ol canım tiyoların için
Şeker hamurunuda bir gün önce hazırlayıp buzdolabındamı saklim yoksa buzluktamı :44: Yada götüreceğim gün mü hazırlayıp bir gün önce yaptığım pastayı kaplim

Birde bak şunlara benzer birşeyler yapmayı düşünüyorum ( yeri değil ama bir göstereyim istedim )

Ben tabi tek katlı yapacağım ikinci katı artık kurstan sonra çıkarım

Bunun gibi güller yapıp üzerine bir kaç tane koymak istiyorum

Anammmmmmmmmmmmmmm ne güzelllll inan okurken ben bile bir hoş oldum bana ne oluyorsa
Sen birde ağladım diyince bir an gözümün önüne o halin geldi odanın ortasında bir yandan gülüp bir yandan ağlayan bir hatun
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın canım ...aminnnnnnnnnnnnn
Bencede enişte bey mükkellef bir sofrayı hak etti Ne mutlu sana öyle bir eşin var ve ne mutlu onlara ( eşin ve çocuklar ) senin gibi bir anneye sahipler
Şimdi yapacağın tek şey bu gecenin tadını çıkarmak ( kaçamaksız tabi ) sonrada sevdiklerin ve kendin için zayıflayıp daha da fıstık gibi olmak

Heee sorma güzelim bir odunda bende Demin aradım spora gitsemmi sancım var falan diye konuştuk yok gitme falan dedi sonra ben len bugün akşam oldu daha hiç birşey görmedim dedimde yaw işim güçüm var uğraştırma beni akşama tatlı birşey söylerim dedi hatta sonrada len tatlı diyince aklıma geldi kabak almıştım onu pişirdinmi dedi başlarım senin kabağına bu akşama yetişmez o beklemesi lazım diyip bende kapattım
Aslında tencere kapak misaliyiz bende pek kibarcık sayılmam

inşAllah tatlımya öle bıktım kendimden acayip hissediyorum bu sıralar amaçsız...

canım benim ya şuan gerçekten üzüldüm verdiği cevaba...kızma eşini tanıyorsun kendinde söylüyorsun. aslında benim eşimde bişey yapmadı bu saate kadar ama aklıma da gelmedi neden diye.çünkü bugün çoookk önemli değil benim için ufak değişiklikler iyidir ne bileyim....

çok güzeller.. 1 gece derindondurucuda beklet yenileceği gün kapla daha iyi olur.

ayy kızlar bomba bizim pasta şefinden geldi valla..minik bir kalp pasta yapmış üstü tamamen minik güllerle kaplı.içine not ve sanırım tek taş koymuş..vay vay vayyy romantiklik insanın içinde olacak 40 yaşında 2 çocuk babası bir insan ama ince düşünceliymiş maşallah

bende çıkıyorum işlerin az olması iyi oldu bugün...öpüldünüz...

Banucum kısmet tatlım bende babişkom ve ablamla fatihte simit sarayında çay içiyoruz:) sana bitter çikolata almıştım korkma korkma %85 kakaoluydu:)) ben yerim artıkın:)

Anammmmmmmm yok yok benim herifin katli vaçiptir
Yok anam yooook ben yanlış seçim yapmışım alacağdım bak sizin ustayı hem pasta hem tek taş ikisi bir arada
Şaka şaka Rabbim bekarlara öyle eş nasip etsin...Aminnnnnnnnnnn
Bizimkilerinde kafasına saksı düşsünki anlasınlar
Maşallah Rabbim huzur ve mutluluklarını daim etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin

AMİİİİİİİİİİİİİİNNN

Bende sizi özledim yaaa hemidee coooooookk..

sürpriz çok güzel olmuş yaaaaaaaa Allah hep böyle mutlu etsin sizi

Banucum kısmet tatlım bende babişkom ve ablamla fatihte simit sarayında çay içiyoruz:) sana bitter çikolata almıştım korkma korkma %85 kakaoluydu:)) ben yerim artıkın:)

Ohhh afiyetler olsun size Babaya ve ablana hürmetler
Teşekkür ederim yemiş kadar oldum Pişşttt sessiz ol her köşeden fırlayabilir kaçamak polisi
Sana afiyet olsun gülzelim inşallah başka sefere

ama ama ama amaaa başka çarem yoktuu ayağımı sürücem bebeeem merak etme
sen napıyorsun yegenin dogmamakta direniyormuş , hayırlısı canım

bak bakkkkk eminecim gördünmü bak senden korktu hemen konuyu değişiyoooo

bu arada AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN...Rabbim tüm bekarlara hayırlı eş nasip eylesinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…