Bende aynı Nuhan gibi direk sevgili bölümüne takıldım
Hadi hayırlı olsun zamanlaman mikkemmmelllllllllllDarısı Eminemin başına...Aminnnnnnnnnnn ( topikçe lütfen )
kızlar herkese merhabaa. öncelikle 14 subat sevgılıler gununuz kutlu olsun.
ben uzun zamandır aranızdan zorunlu sebeplerle ayrıldım. veee 2 kılo fazlalıkla gerı geldım.
bu süreçte çok acı ve zor gunler geçırdım. bılenler bılır görümcem izmirde kanser tedavısı göruyor. çok şükür duruma ıyıyıye gıdıyor. o tehıs sürecı bızı mahvettı.o süreçte zaten beım dıyet sallanmaya basladı... vee bıraktımdun akşam yatakta esım hıç söylemediği birseyı soyledı bana un çuvalı gıbı olmuşsun dedı. hıç seslenmedım ama kırıldığımı anladı söylediğine de pişman oldu. şişmanlık için demedım yataga yayılarak yatmışsın o yuden dedım felan dedı ama ben anladım ne soylediğini o yuzden artık acilen ben bu işten kurtulmam lazım. mıdyat devlet hastahanesıne dıyetısyen gelmış. yarın oraya gıtmeyı düşünuyorum. emzırdığım için kızım 1 yasında ama yınede süte ıhtıyacı var. kendı basıma dıyet yaptığımda kızım aç kalıyor uzmandan destek almakta fayda var.
4 subat kızımın ılk doğum gunuydu. ben 1 ay öncesinden hazırlanmaya baslamıştım. konsept uğurboceğiydı. anasınıfı öğretmenı de olunca tum süsüleri kendım yaptım. kurabılyelerı renklı hamurlar yapıp uğur böceği gibi yaptım. sisişere taktım paketledim. baska çeşit krabıyelerı seker hamurları ıle süsüledım. evı balonlar doldurdum.2 subatta tum hazırlıklar tamamdı. pastasınıda suriyeden savas sebebıyle göç eden bır pastacı yıne seker hamuru ıle uğur boceği işleyerek yapacaktı.ancak 3 subar sabahı çok acı bır haber aldım ve mardınden acıl denızlıye gıttım. 35 yasındakı amcam ıkı tane çok yakın arkadsının kavgası arasında kalmış ve kasığından silahla vurulmuştu.saatlerce hastahaneye götürülmemiş aileye bırsey soylenmemıştı.vuranalar halen yakanmadı. alel acele yola çıktım ve daha urfadayken acı haberı aldım. amcam vefat etti. çoook zor ve çook dayanılmaz bır acı oldu bana.kızımn doğum gununde amcamı topraga verdım. amcamla bırlıkte buyuduk. babamlar 10 kardeş ve o dokuzuncu sıradaydı. ben onu o kadar çok sevıyordum kı ....rabbım kımseye genç acısı yaşatmasın.hele boyle ölüm hiç yaşatmasın
kusura bakmayın aglama duvarına cevırdım sayfayıbu gunden sonra tekrar buradayım. ınş sevgılı yena benı listeye tekrar alır. mutlu bır gun dılıyorum herkese...
canım benim gönlünü ferah tut rabbine sığınmanda güzel bir şey Allah dualarını kabul etsin ve ailende senin gibi bir evlatları olduğu için şükretsinler.eşine ve çocuklarına bence de çok belli etme sonuçta ailen,mesela benim babam tüm hastalıklarda olumsuzluklarda beni arar ben üzülürüm ,ağlarım sorunu çözmeye çalışırım ,tansiyonum falan çıkar bu durumda eşim ve çocuklarımı çok etkiliyor,ağladığımı üzüldüğümü görünce seni neden arıyolar ,diğer çocuklarına dert yansınlar onlara iyi günken sana sorunları varken,diye .bunları yaşamamak için çoğu şeyi söylemiyorum ama illa ya telde konuşurken yada halimden anlıyorlar.küçük oğlum dedesiyle çok yakındı benim her defasında üzüldüğümü görünce şimdi dedesiyle görüşmüyorçünkü bizde eşimize ve çocuklarımıza göre değerliyiz.üzülme talım sen elinden gelen evlatlık görevlerini yap da rabbim mükafatını verir
evet işte en doğru yolu sen bulmuşsun rabbime sığın birtek ondan beklemeliyiz herşeyi canıminşallah rabbim bütün dualarını kabul eder bitanem
Yine ben geldimmmmmm
Kızlar yaaaaaaaaa benim YÖS hayalleri suya düştü
Sabah erken kalkınca biraz araştırayım dedim hani hangi tarihlerde baş vuruluyor, ne evrak istiyorlar vs. v.s diye. Güncel bilgi pek bulamayınca ÖSYM merkesini aradım ( ankara)
Meğer bu sene son kez YÖS sınavı yapılıyormuş ( martta ) ve bundan sonra hiç bir şeklide yapılmayacakmış ( diğer Tc. vatandaşı öğrencilerine kontenjan sorunu olduğu oluşturuyormuş)
Kendi kendime ne söylendim hay senin şansına diye :26: Eşimde eee YÖK'ü arasaydın başka girebileceğin bir sınav varmı diye dedi ama baya bir araştırdım yok
Neyse şimdilik Okullu olma hayalim suya düşmüş olabilir ama eşiminde bana verdiği gazla ben mutlaka birşeyler bulurum
En kötü ihtimal İsmek kurslarına bir bakacağımbelki Pastacılık falan vardır beleş giderim
Makul fiyat olursa ücretlide gidersin dedi eşim
Herşeyin hayırlısı
Canım Regl öncesiysede ödem yapabiliryada çok üzüldüğün için vucudunda tepki vermiş olabilir
Sen bence bir iki gün yeşil çaya dayan
Benim alyansım bana bol gelmeye başladıhatta spora gidiyorum diye çıkarmıştım hani havuzda düşer müşer diye o zamandan beri takmıyorum normalde eşim çok kızar öyle şeye ama oda diyor boşver iki çocuk var yanında en güzel alyans onlar sen zayıfla yenisini alırız olur biter diye
Valla doğrusu bende eskiden öyle kandırıyordum kendimi daha doğrusu dediğin gibi gözüme hiç batmadığı için kilo almaya devam ettiğimi bile fark etmiyordum :26: şimdi desen zayıfladığımı fark etmiyorumhani pantalonlar bollaşmaya başladı başlamasına ama aynaya bakınca sanki aynı gibi geliyor bana 52 kilo olamam herhalde diye düşünüyorum ama 68 bile olsam herhalde aynı mantığım devam ederse bu seferde hala şişmanım diye dolanırım
Aman münkün olduğu kadar kilo verelim sağlığımız tam olsunda varsın biraz salça olsun işin içinde
insallah banucum bizde bekliyoruz valla, eli kulaginda bakalim :)) cok sevicem onu cooooooook
insallah melikecim cok tesekkürler, valla baska bisey bu teyze olmak, inanki cok heycanliyim, öyle bekliyorum,
bide bizim ailede ilk torun olcak oilk yegenim yani degeri ayri olcak gibi
Kızlar Merhaba :)
Epeydir ortalarda olmadığım,s essiz sedasız kaybolduğum için ezile büzüle kenardan merhaba diyorum
Aslında sizleri çok özledim, uzak kalmak da hiç yaramadı, 82 kiloya kadar çıktım(( Belki ondan da gelip gitmedim. geçen Cuma bildirim günü olduğunu unutmuşum, Yenacığım aradı sağolsun. Ona da anlattım, kenarda tek ayak üzerinde durma cezası verdim kendi kendime, cezamı çektim geldim işte :))
Sömestr tatili, evde iki çocuğun olması, her an taleplerinin olması, kızımın arkadaşları ile yaptığımız programlar yüzünde haftanın 5 günü sabahtan akşama dışarıda olmamız, şehir dışı seyahat vb. derken iyice koptum gittim.
Bir de son 1-2 aydı yaşam şeklim çok değişti, önceden kitap, dizi, gazete, banka işleri, eşimin işi ile ilgili raştırmalar vb. aklınıza ne gelirse hepsini internet üzerinden hallediyordum, dolayısı ile devamlı bilgisayar başındaydım. Sonra kitaplar yüzünden kopup da her işi evden dışarıda, sosyal hayatın içinde yapmaya başlayınca ayaklarım geri gitmeye başladı bilgisayarın başına otururken. Fazla doz geldi her hald ebana bilgisayar başı işler, yıllardır eve kapatmışım kendimi bu yüzden, onu far ettim. Artık internetten ısmarlamak yerine pazara gidiyorum, bankaya uğruyorum, arkadaşlarımla buluşuyorum vb.
Durum böyle olunca buraya da uğrayamadım, ara açılınca da bir çekimserlik geliyor insanın üzerine :)))) Özledim ama hepinizi. Umarım herkes iyidir, güzel kilolar verilmiştir. Ben yaklaşık 10 kilo geriye aldığım için (En zayıf olduğum Ağustos ayından bu yana) aklım başıma ancak geldi. Bu hafta başından beri deli gibi yürüyüş yapıyorum (15 tatilde bir gün bile yapamadım) yediklerime de çok dikkat ediyorum. Aldıklarımı oldukça zor vereceğimin farkındayım ama azmim yerinde, eninde sonunda vereceğim. Artık burayı da ihmal etmeyeceğim tabii
selam hatunlar..dun hic yoktum ortalarda cunku surekli yattimadet duzensizligim oldu ve cok agrili geciyor bu gunde dunde yuruyuslerim kaldi hep sizler iyisinizdir ins hersey yolundadir
heeeeeeeeeeeeeeeyyytt ben geldim üleeeeeyyynn
geçen cuma bildirim yaptım cıktım ya o gün teyzemle bebişi geldi kalmaya ertesi günde başka misafirler geldi cocugu vardı misafirin baya bi oynamış bilgisayarda sanırım bilgisayar cok ısınmıss öyle diyordu kapatmış hemen ama geç kalmış bidaha açılmadı bilgisayar.kadıköye tamire gönderdik dün geldi tamirden. gene misafir olunca acıp kontrol bile edemedim. bu hafta full misafir vardı. teyzemin bebişi çok şeker olmuş yaaa. 6 aylık şimdi maşallah çok sevdiriyor kendini gülüyor hep. hep onla ilgilendik. bebişi görmek içinde misafir felan geldi hep. öylece geçti bi hafta. bi kerede biz misafirliğe gittik. o gün abartmış olabilirim biraz içli köfte yedim yaa ama yenmicek gibi değil oda oyyy oyy. vermişim ama azcıcık kilo dün bakmıştım 94 gibi bi rakam gördüm bakalım yarın ne görcem
sizide pek özledim yaaa. telden girmeyi denedim benim tel nazlı oldugu için acamadım sayfaları binothing ablacımla haber yolladım selamlarınızıda aldım. kaldıgım yerden devam.
he bideee bi sevgili yapmış olabilirim.
ben eskiden böyle esya kiymeti bilmeyen bir savruktum... eskiden biryerde çalisirken hep çok cicis giyindim.. sonra kendi isim olunca, ohbe rahatlik dedim... gelsin spor ayakkabilar gitsin ratasiz seyler modu ile dağıttım kendimi... üzerine birde kilo alip cicisleri giyemeyince vermisim iste
artık evlenince birde çoluk çocuk olunca, birde yillar geçince artık herkezcikler çekirdek çekirdek oluveriyor. En güzel sahgizemcigim. artik dönem çok değisti... bazi seylerin tadi ne yazikki eskide kaliyor. bosver üzülmemeye çalis..
renkli yapmak için, isteğin yaziyi seç... sonra yukarida "A" var oradar renk seç bak alacak....
birisi pohaçami yemis..
allahim büyük süpriz seni bekliyor.. hadi bakalim...
afiyet slosun.. ekmek yerine olacaksa kaçamak olmaz...ama bak sadece 1 dilim...
mehtap gelmis.. kaçın...sesiz olun... biz yokuz sanar belki gider... (ay ben kizla uğrasmayi çok seviyorum ya)
baktım sevgililer günü yaklasıyor hemen ediniyim bitane dedim.ya bu benm eski iş yermden arkadasım 1 ,5 senedir görüşmüyoruz ozamanlar vardı bişeyler aramızda ama olmuyordu vs. bazı sorunlar. geçenlerde bulmuş beni faceden. ortak arkdslarımız vardı ulaştı bana. öyle bi iki gün konustuk anlaştık sonra böyle oldu
tatlım tabiki yaparsın çok kolay. yapıştırmak için sadece suyla hafif elinde ıslat minik bir damla oda yeter biz öyle yapıyoruz...şimdi aklıma gelen bir konu;Valla benimki uyanık ya büyük birşey almak zorundaysa ( bir sene telefonum bozuktu yenisini alacaktık 3 ay bekletti beni ki hem sevgililer günü hem doğum günü hediyesi olarak vermişti) kendine göre ayarlıyor
Hatta o zaman telefona çok para verdi diye benden 2 sene birşey isteme bak zaten 1 sene taksiti sürecek demişti
Bİr sonraki senede dinlenmesi gerekmiş
Dün tablet aldıkya dediğinde eeee dedi kızım hani tablet benim karne hediyemdiadam nasıl kıvırıyor kızım çaktırma ananı kandırmaya çalışıyorum diye ama yermi benim kız baba hiç kusura bakma ama kendi zevkine alıyorsun sonra bizi kandırıyorsun dedi
Aman Ailemdeki herkes sağlıklı olsun da varsın hediye almasın
Güzelim erkeklerin çoğu aynıbendeki de yontulmamıştı ilk aldığımda Allahtan cambazlıkta ondan ustayımda öyle böyle yola geldi gibi ama hala kızım çok eleştirir onu hatta 4 - 5 yaşlarındayken baba biraz morantik olsana kadınlar morantik erkekleri severler demişti babasına Romantik diyemiyordu o zaman Düşün daha o yaşta bile babaya muhalefet Aralarındaki sevgi çok büyüktü hatta halada birbirlerine aşıklar diyebilirim ( her iki kızım içinde geçerli ) ama iş kadın erkek ilişkisi olunca ikiside benim avukatım oluyor
Dün şakasına ufaklığa aaa baban bana vurdu dedim ( yatakta koluma çarptı diye ) anında bana sarıldı geçti anneciğim geçti ben öptüm geçti dedi sonrada babasına dönüp anneme vurma bak günah bak tamammı yazık dedi sonrada bak sevmiyoz yoksa diye ilave edince koptum resmeneşimde len eşşek anında sattın beni diyince ama sen anneme vuruyorsun bak kızıyorum acıyor günah bir daha vurursan git yataktan diye babasına rest çekti
Sonra beni öpe öpe uyudueşim nasıl söyleniyor sırf uyurken sana sarılsın diye yine cambazlık yaptın diye ama öbür türlü her gece cadı babasına sarıyooooorrrr ne yapayım kıskandım
Şu andada pek romantik değil ama inanıyorum bir kaç seneye kadar ben onu hallederim
Umarım güzel olmuşturŞimdiden afiyet olsun canım ama bak bir dilim Polis her an ensenden yakalar gibi düşün
Bende aynı Nuhan gibi direk sevgili bölümüne takıldım
Hadi hayırlı olsun zamanlaman mikkemmmelllllllllllDarısı Eminemin başına...Aminnnnnnnnnnn ( topikçe lütfen )
Bende bir gün öncesinde yapacağım Şeker hamurunu
Gida boyası pek kullanmak istemedim ilk denememdeZaten kız o yüzden pembe beyaz çok hoş olur diye düşündüm
Pandispanyasınıda ben pişireceğim inşallah
Arasında Kakaolu Pastadolgusu yapacağım ( yine hazır kullanmayacağım) Üzerini ilk önce tamamen beyaz kaplamayı düşündüm sonrada en alt kenarına pembeyle bant geçip birde çok büyük olmasada bir kurdele yapmayı düşünüyorum pembeden
Üstünede pembe ve beyazdan gül yapmayı düşünüyorum ( nette dün videosunu deli gibi inceledim ve beçeririm diye düşünüyorumAşırı derece güllerle de doldurmayı düşünmüyorum zaten sonra çok sade olursada bazı yerlerede ara ara pembe noktalar kesip yapıştırmayı düşünüyorum ( bal yardımı ile yapıştırmayi önermişler yada glikozla )
Eşim mutlaka ilk pastanın resmini çekelim dedisonra birde kursa gidersem zaten tam süper olur :122: :122: :122: önce cicekleri denerim daha sonra figürlerede geçerim nasılsa 3 ay arayla mutlaka birinin yaş günü deng gelir
Bakalım ayın 25inde yapacağım 26.sıda doğum günüSenden geçer not alabilecekmiyim merak ediyorum
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hadin bakam kizlar üsenmeyin topikce bir amiiiiiiiiiiiiiiiiin diyelimmmm
Anammmmm mehtap gelmiş bide kendine sevgili yapmış hadi hayırlı olsun tatlım inşallah mutluluk peşini bırakmaz artıkheeeeeeeeeeeeeeeyyytt ben geldim üleeeeeyyynn
geçen cuma bildirim yaptım cıktım ya o gün teyzemle bebişi geldi kalmaya ertesi günde başka misafirler geldi cocugu vardı misafirin baya bi oynamış bilgisayarda sanırım bilgisayar cok ısınmıss öyle diyordu kapatmış hemen ama geç kalmış bidaha açılmadı bilgisayar.kadıköye tamire gönderdik dün geldi tamirden. gene misafir olunca acıp kontrol bile edemedim. bu hafta full misafir vardı. teyzemin bebişi çok şeker olmuş yaaa. 6 aylık şimdi maşallah çok sevdiriyor kendini gülüyor hep. hep onla ilgilendik. bebişi görmek içinde misafir felan geldi hep. öylece geçti bi hafta. bi kerede biz misafirliğe gittik. o gün abartmış olabilirim biraz içli köfte yedim yaa ama yenmicek gibi değil oda oyyy oyy. vermişim ama azcıcık kilo dün bakmıştım 94 gibi bi rakam gördüm bakalım yarın ne görcem
sizide pek özledim yaaa. telden girmeyi denedim benim tel nazlı oldugu için acamadım sayfaları binothing ablacımla haber yolladım selamlarınızıda aldım. kaldıgım yerden devam.
he bideee bi sevgili yapmış olabilirim.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah sende en kısa zamanda gönlüne göre birini bulursun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
.
kizlar gecmisi okurken kapi caldi ben tabi firladim , bir baktim iki adam kapida, arkadlarinda koca bir paket, bu ne dedim.dedilerki esiniz birazdan aricak sizi izin verirseniz iceri girebilirmiyiz dediler.sokarmiyim adamlari yahu iceri, aradim hemen esimi, dedim böyle böyle sen al adamlari salona ben aricam birazdan dedi. neyse girin dedim iceri, kartonun logosunu o zaman fark ettim.spor aletleri satan bir firma.sonra esim aradi.dediki sana kosu bandi aldim.eee dedim bir hafta önce girdigimiz iddia ne olcak dedim.(biliyorsunuz ben kazanirsam tatile göndercekti, o kazanirsa 3.cocugu yapicaktik) sana istemedigin hic birseyi yaptirmaya niyetim yok, sen üzgün olma , mutlu ol benim icin yeter, zaten bana dünyanin en kiymetli seyini verip bu yasimda 2kere baba yaptin.simdide seni mutlu etme sirasi artik bizde dedi.ve o bunlari söylerken ben agliyordumbazen cok öküz olabiliyor benim kocam ama arada böyle yaptigi seyler her defasinda ona yeniden asik olmama sebep oluyor. yani düsünce tarzi cok hosuma gitti. offf cok duygulandim ben , hemen markete gidip esime kücük bir süpriz hazirlamam lazim o gelmeden.en sevdigi seyleri pisirmeye calisicam vakit yettigi kadar. hadin ben kacayim kizlar cok is cikti birden . öpüyorum hepinizi.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
kizlar gecmisi okurken kapi caldi ben tabi firladim , bir baktim iki adam kapida, arkadlarinda koca bir paket, bu ne dedim.dedilerki esiniz birazdan aricak sizi izin verirseniz iceri girebilirmiyiz dediler.sokarmiyim adamlari yahu iceri, aradim hemen esimi, dedim böyle böyle sen al adamlari salona ben aricam birazdan dedi. neyse girin dedim iceri, kartonun logosunu o zaman fark ettim.spor aletleri satan bir firma.sonra esim aradi.dediki sana kosu bandi aldim.eee dedim bir hafta önce girdigimiz iddia ne olcak dedim.(biliyorsunuz ben kazanirsam tatile göndercekti, o kazanirsa 3.cocugu yapicaktik) sana istemedigin hic birseyi yaptirmaya niyetim yok, sen üzgün olma , mutlu ol benim icin yeter, zaten bana dünyanin en kiymetli seyini verip bu yasimda 2kere baba yaptin.simdide seni mutlu etme sirasi artik bizde dedi.ve o bunlari söylerken ben agliyordumbazen cok öküz olabiliyor benim kocam ama arada böyle yaptigi seyler her defasinda ona yeniden asik olmama sebep oluyor. yani düsünce tarzi cok hosuma gitti. offf cok duygulandim ben , hemen markete gidip esime kücük bir süpriz hazirlamam lazim o gelmeden.en sevdigi seyleri pisirmeye calisicam vakit yettigi kadar. hadin ben kacayim kizlar cok is cikti birden . öpüyorum hepinizi.
Ay ne güzel ya valla imrenerek okudum resmen yok ya benim kocam gerçekten bi odun valla daha ne bi msj ne başka bişey ben boşa kürek çekiyorum boşa derya güle güle kullan kosu bandını iyi günlerde
ceco abla valla ben biraz önce işyerinden bi arkadaşa bi buket çiçek geldi bende msj attım bizim ...... (artık siz doldurun bu kısmı ) bak milletin eşi çiçekler gönderiyo ben daha bu zamana kadar bişey göremedim diye bana yazdığı sen önce hanım hanımcık olda sonra diyo ya ben çok kırıldım yemin ederim ağlıcam nerdeyse artık
aynen tatlım seslendik de hatun kişi bakmıyor buraya
fatihe gidiyorum şimdi belki spor salonuna gidecekse uğrucaktım da hatun bakmıyoki bi evden çıkıyorum şimdi artık kısmet
kız banuu evden çıkıyorum artık şansını kaybettin
şekerim spora gideceksen saatini yaz da ben cepten girer okurum
tatlım tabiki yaparsın çok kolay. yapıştırmak için sadece suyla hafif elinde ıslat minik bir damla oda yeter biz öyle yapıyoruz...şimdi aklıma gelen bir konu;
keki biliyorsun zaten
pastayı kat kat yapıştırdıktan sonra kremasına hangi çeşitse o çeşit çikolatayı benmari üsülü erit ve ekle.1 gecede d.pfrizde beklet kapalı kapta koku çekmesin.ardından servis edeceğin gün hamurunu kapla öyle çok daha lezetli olur pasta donmuş olacağından şeker hamuru cıvıklaşmaz...
merakla bekliyorum
aminnnnnnnnnn kuzum Allah o güzel kalbine göre hayırlı bir eş nasib etsin sana ve tüm isteyenlere...
Ay ne güzel ya valla imrenerek okudum resmen yok ya benim kocam gerçekten bi odun valla daha ne bi msj ne başka bişey ben boşa kürek çekiyorum boşa derya güle güle kullan kosu bandını iyi günlerde
ceco abla valla ben biraz önce işyerinden bi arkadaşa bi buket çiçek geldi bende msj attım bizim ...... (artık siz doldurun bu kısmı ) bak milletin eşi çiçekler gönderiyo ben daha bu zamana kadar bişey göremedim diye bana yazdığı sen önce hanım hanımcık olda sonra diyo ya ben çok kırıldım yemin ederim ağlıcam nerdeyse artık
inşAllah tatlımya öle bıktım kendimden acayip hissediyorum bu sıralar amaçsız...Sagolun kizlar
Deryacim ne güzel hediye yapmis süpriz yapmis esin ay cok sevindim ya, insallah benim müstakbel esimde böyle cok düsünceli olur, ince fikirli olur aminnn
Nevincim üzülme canim sen verirsin o kilolari artik disimizi sIkcaz senle, bende hic veremedim anlamiyorum, inceliyorum ama tarti hep ayni
neyse umudu yitirmek yok sende annecigine kavusursun, olmassa o gelsin nolcak
canım benim ya şuan gerçekten üzüldüm verdiği cevaba...kızma eşini tanıyorsun kendinde söylüyorsun. aslında benim eşimde bişey yapmadı bu saate kadar ama aklıma da gelmedi neden diye.çünkü bugün çoookk önemli değil benim için ufak değişiklikler iyidir ne bileyim....Ay ne güzel ya valla imrenerek okudum resmen yok ya benim kocam gerçekten bi odun valla daha ne bi msj ne başka bişey ben boşa kürek çekiyorum boşa derya güle güle kullan kosu bandını iyi günlerde
Eneeeeeeeeee düşmüştüm birde kıza dalınca şimdi ancak fark ettim
Sağ ol canım tiyoların için
Şeker hamurunuda bir gün önce hazırlayıp buzdolabındamı saklim yoksa buzluktamı :44: Yada götüreceğim gün mü hazırlayıp bir gün önce yaptığım pastayı kaplim
Birde bak şunlara benzer birşeyler yapmayı düşünüyorum( yeri değil ama bir göstereyim istedim )
Eki Görüntüle 632964 Eki Görüntüle 632965
Ben tabi tek katlı yapacağımikinci katı artık kurstan sonra çıkarım
Eki Görüntüle 632966
Bunun gibi güller yapıp üzerine bir kaç tane koymak istiyorum
ayy kızlar bomba bizim pasta şefinden geldi valla..minik bir kalp pasta yapmış üstü tamamen minik güllerle kaplı.içine not ve sanırım tek taş koymuş..vay vay vayyy romantiklik insanın içinde olacak 40 yaşında 2 çocuk babası bir insan ama ince düşünceliymiş maşallah
bende çıkıyorum işlerin az olması iyi oldu bugün...öpüldünüz...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ayyyy mehtapcim hosgeldin kuzum , özledik valla seni
canim bir geldin pir geldin , ne güzel haberler getirmissin.Allah sonuna getirirde insallah evliler kervanina katilirsin en kisa zamanda insallah (amin) hayirlisi olsun bebegim.
Banucum kısmet tatlım bende babişkom ve ablamla fatihte simit sarayında çay içiyoruz:) sana bitter çikolata almıştım korkma korkma %85 kakaoluydu:)) ben yerim artıkın:)
ama ama ama amaaa başka çarem yoktuuayağımı sürücem bebeeem merak etme
sen napıyorsun yegenin dogmamakta direniyormuş ,hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?