itiraf et bayılıyorsun banaçok beklersin gitmemi hıııhhh tepenize çöktüm valla
gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan oy oyyy.
sen detaylari anlat ...sonra gidersin..ay kiyamam sana asikta olurmus..hemide sevgililer gününde, sevgiler günü piyongosu falanmi var. bugun sevgili çekilisimi yapiyorlar..
inanmiyorum sana mehtapppppppppppppppppppppppp benden önce sevgilimi buldunnnnn
ee hadi hayirlisi olsun....
Hu huuu. Gece gece ne kaynatıyosunuz bakiiimm
Yaa ben birşey soracağım size. Bu cuma kardeşim geliyor 3 günlüğüne muğladan. Burdan da zonguldaha annemlere gidecke kardeşim. Şimdi biz diyet yapıyoruz diye bir de kardeşim çok kilo aldığı için öyle kalorili şeyler yapmıycam. ama şöyle kıyır kıyır az yağlı bi tepsi böreği yapayım diyorum.
Bugün kanald'de bi teyze hamurunu kendi aöarak börek yaptı. Gerçi ben hazır yufkadan yaparım ama. Kadın içine pişmemiş ıspanak ve köy peyniri rendesi koydu. Hani ıspanaklı börek yaparken ıspanağı soğanla kavururuz ya. Kadın dediki o şekilde yapınca hem fırında pişiyo hem de tavada, vitamini kalmıyomuş. Bir de daha az yağlı olur diye düşündüm. Acana ıspanağı küçük parçalar halinde kesip üzerine peynir rendelesem hazır yufkanın içinde pişermi. Zaten ben yufkaların içine zeytinyağı+yoğurt+yumurta+süt karışımı sürüyorum. Yağını az koyarsam daha kıyır kıyır ve düşük kalorili olur demi börek. Hem eşimle ben de birer dilim yeriz ekmek yerine. Ne dersiniz ıspanak olayına
kızlar herkese merhabaa. öncelikle 14 subat sevgılıler gununuz kutlu olsun.
ben uzun zamandır aranızdan zorunlu sebeplerle ayrıldım. veee 2 kılo fazlalıkla gerı geldım.
bu süreçte çok acı ve zor gunler geçırdım. bılenler bılır görümcem izmirde kanser tedavısı göruyor. çok şükür duruma ıyıyıye gıdıyor. o tehıs sürecı bızı mahvettı.o süreçte zaten beım dıyet sallanmaya basladı... vee bıraktımdun akşam yatakta esım hıç söylemediği birseyı soyledı bana un çuvalı gıbı olmuşsun dedı. hıç seslenmedım ama kırıldığımı anladı söylediğine de pişman oldu. şişmanlık için demedım yataga yayılarak yatmışsın o yuden dedım felan dedı ama ben anladım ne soylediğini o yuzden artık acilen ben bu işten kurtulmam lazım. mıdyat devlet hastahanesıne dıyetısyen gelmış. yarın oraya gıtmeyı düşünuyorum. emzırdığım için kızım 1 yasında ama yınede süte ıhtıyacı var. kendı basıma dıyet yaptığımda kızım aç kalıyor uzmandan destek almakta fayda var.
4 subat kızımın ılk doğum gunuydu. ben 1 ay öncesinden hazırlanmaya baslamıştım. konsept uğurboceğiydı. anasınıfı öğretmenı de olunca tum süsüleri kendım yaptım. kurabılyelerı renklı hamurlar yapıp uğur böceği gibi yaptım. sisişere taktım paketledim. baska çeşit krabıyelerı seker hamurları ıle süsüledım. evı balonlar doldurdum.2 subatta tum hazırlıklar tamamdı. pastasınıda suriyeden savas sebebıyle göç eden bır pastacı yıne seker hamuru ıle uğur boceği işleyerek yapacaktı.ancak 3 subar sabahı çok acı bır haber aldım ve mardınden acıl denızlıye gıttım. 35 yasındakı amcam ıkı tane çok yakın arkadsının kavgası arasında kalmış ve kasığından silahla vurulmuştu.saatlerce hastahaneye götürülmemiş aileye bırsey soylenmemıştı.vuranalar halen yakanmadı. alel acele yola çıktım ve daha urfadayken acı haberı aldım. amcam vefat etti. çoook zor ve çook dayanılmaz bır acı oldu bana.kızımn doğum gununde amcamı topraga verdım. amcamla bırlıkte buyuduk. babamlar 10 kardeş ve o dokuzuncu sıradaydı. ben onu o kadar çok sevıyordum kı ....rabbım kımseye genç acısı yaşatmasın.hele boyle ölüm hiç yaşatmasın
kusura bakmayın aglama duvarına cevırdım sayfayıbu gunden sonra tekrar buradayım. ınş sevgılı yena benı listeye tekrar alır. mutlu bır gun dılıyorum herkese...
ama ama ama amaaa başka çarem yoktuuayağımı sürücem bebeeem merak etme
sen napıyorsun yegenin dogmamakta direniyormuş ,hayırlısı canım
neyse sür bakayim ayaginiiiibende nihayet birini begenebilsem iyi olacak ama iste gönül buuuu
yok giz aslinda direnmiyor aslinda daha 22si olarak vermisti doktorlar tarihi,
yani daha var 1 haftasi felan ama biz sabirsiziz naparsin
cecoşşşşşş acil ses ver
cecoooooooooooşş ayşe ablayla sıraya girdik
aynen tatlım seslendik de hatun kişi bakmıyor buraya
fatihe gidiyorum şimdi belki spor salonuna gidecekse uğrucaktım da hatun bakmıyoki bi evden çıkıyorum şimdi artık kısmet
cecosum kizin çok akıllı masallah... eminim o genç bir kadın olduğunda, her özel günü pirlantalarla dolacak...
hem bencede doğum günü daha önemli.. lütfen es geçmesin...ah su erkekler...
ay ne güzel ya bide benim eşim yapsa şöle şeyler ama nerde odun anacım odun bildiğin
Banucugum böreğim fırında bakalım. Pişti sayılır bile. İçine sogan koymadım. Çiğden ıspanak ve peynir rendeledim. Yufkayı ıslatırken de yogurt, süti1 yumurta, yarım su bardagı zetınyagı koydum. Normal 1 dilim böreğe göre daha hafif olduğu kesin. Tadı nadıl oldu bilmiyorum bakıcaz artık.
heeeeeeeeeeeeeeeyyytt ben geldim üleeeeeyyynn
geçen cuma bildirim yaptım cıktım ya o gün teyzemle bebişi geldi kalmaya ertesi günde başka misafirler geldi cocugu vardı misafirin baya bi oynamış bilgisayarda sanırım bilgisayar cok ısınmıss öyle diyordu kapatmış hemen ama geç kalmış bidaha açılmadı bilgisayar.kadıköye tamire gönderdik dün geldi tamirden. gene misafir olunca acıp kontrol bile edemedim. bu hafta full misafir vardı. teyzemin bebişi çok şeker olmuş yaaa. 6 aylık şimdi maşallah çok sevdiriyor kendini gülüyor hep. hep onla ilgilendik. bebişi görmek içinde misafir felan geldi hep. öylece geçti bi hafta. bi kerede biz misafirliğe gittik. o gün abartmış olabilirim biraz içli köfte yedim yaa ama yenmicek gibi değil oda oyyy oyy. vermişim ama azcıcık kilo dün bakmıştım 94 gibi bi rakam gördüm bakalım yarın ne görcem
sizide pek özledim yaaa. telden girmeyi denedim benim tel nazlı oldugu için acamadım sayfaları binothing ablacımla haber yolladım selamlarınızıda aldım. kaldıgım yerden devam.
he bideee bi sevgili yapmış olabilirim.
ben ben ben...
şimdik önce evet imdekilerden bende demeiştim güzel oluyor onun tarifi nette var zaten...
dinlendirmeden kullanma canım zaten marshmallowlae 2 renk pembesini süslemeye kullanabilirsin yoksa gıda boyasıda alman gerekecek...
gül yapabilirsin...kenarlarına fırfır yapabilirsin..minik uğur böcekleri yapabilirsin...bunlar evde özel alet gerekmeden yapılabilecek figürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?