Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

itiraf et bayılıyorsun bana çok beklersin gitmemi hıııhhh tepenize çöktüm valla

gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan oy oyyy.

sen detaylari anlat ...sonra gidersin.. ay kiyamam sana asikta olurmus..hemide sevgililer gününde, sevgiler günü piyongosu falanmi var. bugun sevgili çekilisimi yapiyorlar..

Son düzenleme:
sen detaylari anlat ...sonra gidersin.. ay kiyamam sana asikta olurmus..hemide sevgililer gününde, sevgiler günü piyongosu falanmi var. bugun sevgili çekilisimi yapiyorlar..

baktım sevgililer günü yaklasıyor hemen ediniyim bitane dedim. ya bu benm eski iş yermden arkadasım 1 ,5 senedir görüşmüyoruz ozamanlar vardı bişeyler aramızda ama olmuyordu vs. bazı sorunlar. geçenlerde bulmuş beni faceden. ortak arkdslarımız vardı ulaştı bana. öyle bi iki gün konustuk anlaştık sonra böyle oldu

Özlemciğim ben hep çiğden yaparım ıspanaklı böreği..
HAzır yufkayla değil de kendim açarım alıştığım için yarım saatte hallediyorum...
tek sorun ıspanağı yıkamak :) diğer iş kolay geliyor bana..
Ev de varsa yerine pırasa da ekliyorum yoksa yeşil soğan yoksa kuru soğan mutlaka rendelerim biraz pulbiber ve peynir..

Canım başınız sağolsun..Çok zor günler geçiriyorsunuz..Allah sabır versin...
Zaten izinli diye eklemiştim bende ki listeye..Hazır hissettiğin de gelirsin özledik seni..
Kızının yeni yaşı da hayırlı olsun canım..Nice mutlu senelere.

Merhaba arkadaşlar,

hepiniz iyisiniz umarım..

umuttçuğum hoşdöndün :) hala tek ayak üzerindemisin.??
Kilo konusunda yok senden bir farkım aldığım 2,5 kg. hala benimle..
KEndini yalnız hissetme olurmu..

Nursenacığım,kolay gelsin taşınma zor olacak ama anlattığına göre gerekli de...
Sen tabii yılların tecrübesiyle çok zorlanmadan üsteisnden geleceksin inşallah...

Yarın 08:00 17:00 arası çalışacağım eşim öğlene kadar izin alacak oğlanı okula bırakıp işe gidecek..
17:00den sonra listeyi güncelleyecğim..bilginize..

aşık değilim, olabilirim.
Olabilirim, olabilirim.
Yüzde elli sevebilirim.
Sevebilirim, sevebilirim.
Her an aşık olabilirim.
Kanabilirim, kanabilirim
Ellere kanabilirim.
Geçebilirim, geçebilirim
Kendimden geçebilirim.
Coğalıp çok olabilirim,
Bir aleme dalabilirim.
Giderek yok olabilirim,
Deliler gibi sevebilirim.

çok güzel yaaaaaaaaaa

ama ama ama amaaa başka çarem yoktuu ayağımı sürücem bebeeem merak etme
sen napıyorsun yegenin dogmamakta direniyormuş , hayırlısı canım

neyse sür bakayim ayaginiiii bende nihayet birini begenebilsem iyi olacak ama iste gönül buuuu

yok giz aslinda direnmiyor aslinda daha 22si olarak vermisti doktorlar tarihi,
yani daha var 1 haftasi felan ama biz sabirsiziz naparsin

neyse sür bakayim ayaginiiii bende nihayet birini begenebilsem iyi olacak ama iste gönül buuuu

yok giz aslinda direnmiyor aslinda daha 22si olarak vermisti doktorlar tarihi,
yani daha var 1 haftasi felan ama biz sabirsiziz naparsin

kader kısmet ya. ne olcagını bilemiyoruz. bir hafta öncesine kadar aklımda bile yoktu şimdi böyle oldu. garip bu işler ya.

hayırlısıyla dogsunda fırlama hep beraber rahatlayalım. bebekler dünyanın en güzel şeyi ya. teyzem geldi dedim ya. bebişimizin hep salyası akıyor kusuyor felan. ben normalde tiksinirim ama onda nedense hiç tiksinmedim. salyasına bile kurban olurum ben onların

selammmm kızlar...

nursenacım Allah kolaylık versin taşınmak zor iş canım inş yeni evinde sorun yaşamassın...

anazar başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..kızının yeni yaşı kutlu olsun..

aklımda kalanlar bunlar atladığım olduysa özür..

bugün anlam veremediğim bir duygusallık bir hüzün var içimde..boğazım düğüm düğüm gözümün ucunda yaşlar...hatta sabah şirkete geldiğimde ağladım...(((

bugünki menüm

kahvaltı
tahıllı simit.domates.peynir.şekersiz çay

ara
sade türkkahvesi.elma

öğle
yumurtalı ıspanak.cacık

ara
portakal

akşam
henüz belli değil büyük ihtimal balık salata olur...( perşembe günleri annemde balık günümüz )

yeşilçay.ıhlamur.papatya.çay ve su

Son düzenleme:

cecoooooooooooşş ayşe ablayla sıraya girdik

aynen tatlım seslendik de hatun kişi bakmıyor buraya
fatihe gidiyorum şimdi belki spor salonuna gidecekse uğrucaktım da hatun bakmıyoki bi evden çıkıyorum şimdi artık kısmet

aynen tatlım seslendik de hatun kişi bakmıyor buraya
fatihe gidiyorum şimdi belki spor salonuna gidecekse uğrucaktım da hatun bakmıyoki bi evden çıkıyorum şimdi artık kısmet

atletik kişilikler siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız banuu evden çıkıyorum artık şansını kaybettin

şekerim spora gideceksen saatini yaz da ben cepten girer okurum

cecosum kizin çok akıllı masallah... eminim o genç bir kadın olduğunda, her özel günü pirlantalarla dolacak...
hem bencede doğum günü daha önemli.. lütfen es geçmesin...ah su erkekler...

Valla benimki uyanık ya büyük birşey almak zorundaysa ( bir sene telefonum bozuktu yenisini alacaktık 3 ay bekletti beni ki hem sevgililer günü hem doğum günü hediyesi olarak vermişti ) kendine göre ayarlıyor
Hatta o zaman telefona çok para verdi diye benden 2 sene birşey isteme bak zaten 1 sene taksiti sürecek demişti
Bİr sonraki senede dinlenmesi gerekmiş
Dün tablet aldıkya dediğinde eeee dedi kızım hani tablet benim karne hediyemdi adam nasıl kıvırıyor kızım çaktırma ananı kandırmaya çalışıyorum diye ama yermi benim kız baba hiç kusura bakma ama kendi zevkine alıyorsun sonra bizi kandırıyorsun dedi
Aman Ailemdeki herkes sağlıklı olsun da varsın hediye almasın

ay ne güzel ya bide benim eşim yapsa şöle şeyler ama nerde odun anacım odun bildiğin

Güzelim erkeklerin çoğu aynı bendeki de yontulmamıştı ilk aldığımda Allahtan cambazlıkta ondan ustayımda öyle böyle yola geldi gibi ama hala kızım çok eleştirir onu hatta 4 - 5 yaşlarındayken baba biraz morantik olsana kadınlar morantik erkekleri severler demişti babasına Romantik diyemiyordu o zaman Düşün daha o yaşta bile babaya muhalefet Aralarındaki sevgi çok büyüktü hatta halada birbirlerine aşıklar diyebilirim ( her iki kızım içinde geçerli ) ama iş kadın erkek ilişkisi olunca ikiside benim avukatım oluyor
Dün şakasına ufaklığa aaa baban bana vurdu dedim ( yatakta koluma çarptı diye ) anında bana sarıldı geçti anneciğim geçti ben öptüm geçti dedi sonrada babasına dönüp anneme vurma bak günah bak tamammı yazık dedi sonrada bak sevmiyoz yoksa diye ilave edince koptum resmen eşimde len eşşek anında sattın beni diyince ama sen anneme vuruyorsun bak kızıyorum acıyor günah bir daha vurursan git yataktan diye babasına rest çekti
Sonra beni öpe öpe uyudu eşim nasıl söyleniyor sırf uyurken sana sarılsın diye yine cambazlık yaptın diye ama öbür türlü her gece cadı babasına sarıyooooorrrr ne yapayım kıskandım

Şu andada pek romantik değil ama inanıyorum bir kaç seneye kadar ben onu hallederim

Umarım güzel olmuştur Şimdiden afiyet olsun canım ama bak bir dilim Polis her an ensenden yakalar gibi düşün

Bende aynı Nuhan gibi direk sevgili bölümüne takıldım
Hadi hayırlı olsun zamanlaman mikkemmmelllllllllll Darısı Eminemin başına...Aminnnnnnnnnnn ( topikçe lütfen )

Bende bir gün öncesinde yapacağım Şeker hamurunu
Gida boyası pek kullanmak istemedim ilk denememde Zaten kız o yüzden pembe beyaz çok hoş olur diye düşündüm
Pandispanyasınıda ben pişireceğim inşallah
Arasında Kakaolu Pastadolgusu yapacağım ( yine hazır kullanmayacağım ) Üzerini ilk önce tamamen beyaz kaplamayı düşündüm sonrada en alt kenarına pembeyle bant geçip birde çok büyük olmasada bir kurdele yapmayı düşünüyorum pembeden
Üstünede pembe ve beyazdan gül yapmayı düşünüyorum ( nette dün videosunu deli gibi inceledim ve beçeririm diye düşünüyorum Aşırı derece güllerle de doldurmayı düşünmüyorum zaten sonra çok sade olursada bazı yerlerede ara ara pembe noktalar kesip yapıştırmayı düşünüyorum ( bal yardımı ile yapıştırmayi önermişler yada glikozla )
Eşim mutlaka ilk pastanın resmini çekelim dedi sonra birde kursa gidersem zaten tam süper olur :122: :122: :122: önce cicekleri denerim daha sonra figürlerede geçerim nasılsa 3 ay arayla mutlaka birinin yaş günü deng gelir

Bakalım ayın 25inde yapacağım 26.sıda doğum günü Senden geçer not alabilecekmiyim merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…