Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mehtappp hayırlı uğurlu olsun sevgilin darısı Eminemizin başına

Deryacım okurken o kadar duygulandım ki, eşinle bir ömür çok mutlu olursunuz inşallah. bugünü hiç unutma emi. motivasyonun zayıfladığında hatırlarsın, sağlıkla geçirmen lazım ömrünü eşinle çocuklarınla çünkü

ben de spor salonuna gittim tartıldım 1 ay doldu diye. 3.7 kg vermişim ama az bir kısmı kas. yediklerime de dikkat ediyorum aslında. ama ilk ay normalmiş kas kütlesinin azalması. ben yine de proteinime dikkat edicem. sabah annem aradı. dün kayınpederim giderken kardeşimi arayıp ağızlarını arayıp, beni şikayet etmeye çalışmış. kardeşim gerekeni söylemiş tabi. ne yapacağım ben bunlarla bilmiyorum. öyle moralim bozuldu ki. şimdi arayıp kızsa eşim yanlış anlamış onlar diyecek biliyorum. sabır diliyorum Allahtan kendim için, ben O'ndan korkuyorum. korkmayanlar da korkar inşallah.

eşime dedim moralim bozuk, yemek yapmıcam. zaten akşam yapmayı planladığım yemeği öğle yemiş. çok sevdiğimiz bir restorant var, testi diye. kendimi zorla davet ettirdim eşime, bakalım akşama modumuz değişir belki. şimdi gidip duş alıp hazırlanayım.

hepinize sevgi dolu günler diliyorum kuzular.

Neyse kızlar bana müsaade
Akşamı yaptım bugün yine eşim gelince şimdi tutturur bari kabağı doğrasaydın diye o gelmeden halledeyimde yarın sabah pişiririm hazır kızkardeşimde gelecek oturmaya birazını ona veririm ki ben fazla yemiyeyim

Size hoş sohbetler ve iyi akşamlar
Yemekten hemen sonra yine damlarım nasılsa

bugün çatkapı bi arkadaş geldi...bütün işim kaldı...yemek bile yapamadım daha...yeni gitti bende hemen size koştum...bi bakıp kaçam dedim ama takıldım...Allahtan kocam geç gelicek şu sıra işleri pek yoğun...normalde geç gelmesine sinir olurum ama bugün işime gelicek...

sevgililer günümü oda neki yeniyomu

gerçi bugünün benim içinde bi anlamı yok ama benim koca zaten diğer özel günleride hatırlamadığı için alıştım artıkın bişey beklemiyorum...bu seneye kadar ben hiç ihmal etmez hediye alırdım bu sene biraz savsaklamaya başladım bende...baktım onu alıştıramadım...benim yaptığımda pek bi işe yaramıyo sukoyvermeye başladım...

gerçi onuda anlamaya çalışıyorum geçim derdi..aldığı maaşı anca yettiriyo..ekstralar çok kasıyo ama genede isterdim arada bir bi ufak bişey alıp gelse...neyse ben kaçam ufaktan işim çok....

ay kiyamam sana... ağlama bitanem. hiç değmez direk allaha havale et. önemseme kendi haline birak.. zamanla kafazina odun düser düzelir.
(insallah ağir yazmadim)

efeem canim sevgi günün kutlu olsun.
Canım nuhan ablam saol seninde sevgi günün kutlu olsun umarım nişanlınla güzel bi akşam geçirirsin umarım özel isteğini almayı unutmaz zaten artık umusamıyorum çünkü evlendiğimizden beri aynı şeyleri yaşıyorum ama bazen sinir oluyorum ve içimden ağlamak geliyo neyse unutalım güzel şeylerden bahsedelim biz mesela bitter çikolata olsada yesek dimi ama
valla abla bizde o kadar zıt kutuplarız anlatamam bazen diyorum biz nasıl olduda severek evlendik çok ilginç bi durum doğrusu :26::26::26::26:

ya aslına bakarsan benim içinde önemli değil ama insan yinede 2 güzel söz duymak istiyo aman neyse işte odun olunca insan fazla bişey beklememek lazım dimi yani

Aslına bakarsanız odun felan ama seviyorum keratayı çünkü tek olumsuz yanı jest yapmayı bilmemesi onun dışında melek gibi adam gerçekten bak birden savunasım geldi bende amma bi öle bi böle oldum ya

Merhaba kızlar. Bugün Sevgililer Günü. Önem veren, kutlayan herkesin günü güzel geçer umarım. Biz eşimle pek takmayız bu günü :)) Bize hitap etmedi hiç, ilk çıktığımız yıllarda pek yaygın değildi 14 ubat kutlamaları (o derece dinozoruz yani), sonra yaygınlaşsa da biz benimseyemedik. Kendi özel günlerimiz, evlilik yıldönümü vb. günler daha özel oldu hep. Gene de adettendir diye eşim bir gül alıp jest yapar her yıl. Ama onun dışında bir değişiklik olmaz. Geçen sene ıspanak yediğimizi hatırlıyorum mesela :)))

Dün akşam kızım yüzünden dışarıda yedik azıcık kusurlarım oldu ama onun dışında bu hafta başından beri çok dikkatliyim. Bu kadar dikkati disiplini yazın düğün var, kıyafet içine gireceğim vb. diye göstermiştim en son. Niyetim bunu uzun sürdürmek, malum bahar geldi kapıda, yaza 2-3 beden ince girmeyi çok isterim

...
umutcum gelmişsin hoşgeldin seni görmek güzel
yolcu sende hoşgeldin canım bir süredir görünmüyordun...

...
hoşgeldin, ben de yeni katıldım buraya

...

...

hosgeldin sükür kavusturuna.cok bekledi eskiler seninle mmery i .

...

Sağolun kızlar, hoşbuldum :) Yalnız burada böyle tatlı kadınlar oldukça kilo alacağım diye korkuyorum, her tür tatlıdan vazgeçtim de böyle tatlı dilli arkadaşlardan vazgeçemedim işte
Yenacığım, Özlemciğim, ben sizden daha hızlı gitmişim, 3 kilo kadar aldım umarım bir kısmı ödemdir son zamanlarda çook az su içmeye başlamıştım çünkü. neyse yılmıyoruz, aldıklaırmızı hemmen gönderip üzerine de vermeye devam ediyoru. Zira yazzzz geliyorrr. Bu yaz bizim yazımız olacak. Geçen yaz yıllardan beri ilk defa kendimi daha rahat hissettiğim, daha gen. hissettiğim bir yazdı, bu sene daha beter olmaya niyetim yok Dilerim hepimiz yaza yağları kilo kilo vermiş olarak gireriz. Bir de kendiliklerindne eriseler ne güzel olurdu değil mi?

..
Hamarat Banucuğum, marshmallow'dan şeker hamuru yapmak pek kolay olmuyor, oldukça sert oluyor hamur. Diğer türlüsünden daha kolay oluyor gene, alıştıkça daha rahat yapıyor insan ama ben tecrübeme dayanarak sana oldukça sert ve kolay şekil almayan bir hamur elde edebileceğini söyleyebilirim :) Nevin bu işleri daha iyi bilir tabii ama evde nacizane denemiş biri olarak buzluğa koyma derim ben. Pastayı kaplayacağın gün bir adet kaya ile başbaşa kalma ve onu yumuşatana kadar epey uğraşma ihtimalin var bence :)) Bir gün önceden yapıp oda sıcaklığında sakla, hattayı pastayı da bir gün önceden yap, kaplaması götürmeden 1-2 saat önce yap bence. Bir gün bekleyen hamurun sertleşmiş olacak ama biraz çabayla onu yumuşatır ve kaplarsın. Kapladıktan sonra kesinlikle buzdolabına koyma, hamur terliyor ve şekli bozuluyor çünkü. Tecrübeyle sabit
...
Arnazar, amcanın başına gelenler gerçekten çok üzücü. Hem senin hem tüm ailenin başı sağolsun, sabırlar dilerim
...
Son olarak, Meryemciğimden, Toksin'den ve Tomurcuk Ebru'dan haber var mı kızlar???

kızlar ben kaçıyorum bi akrabaya ders veriyorum. okullar tatildi iyiydi ama gene acıldı yine başladık hadin öptüm hepinizi görüşürüz akşama

inna lillahi ve inna ileyhi raciun
canım Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun

nükhetcim ben ıspanağı pişmez korkusuyla değil , temizlik açısından kaynar su döküyorum. ne kadar yıkasakta bazı yaprakaltında veya kökünde çamur veya kum kalabiliyor sıcak suyu dökünce varsada hemen akıp gidiyor. bir çok defa temizlendiğine kanaat getirdiğim ıspanağa sıcak su döktügümde dibine kum indiğini gördüm.hem biraz kart yapraklı ıspanaklar çiğden yapınca insanın dilini acıtıyor sıcak su bunu ortadan kaldırıyor buda benim düşüncem

iyi akşamlar güzeller
sabah gittim arkadaşıma kuru biber patlıcan kavurup yedik sonra çok uğraştım ama yürüyüşe çıkaramadım bir türlü hava da çok güzeldi
eve gelince de yemek telaşı vs bir daha çıkmam mümkün değildi yarın da günüm var yemekleri biaz fala yaptım yarına da kalsın diye
kendime de beşamelli karnıbahar yaptım
bizim için de bugünün özel bir durumu yoktur kendimize has özel günlerimiz var onlar yetiyor zaten bikaç gün sonra anışma yıldönümümüz bizim için çok önemlidir mesela:)
umutcum ben de 3 kilo kadar aldım veririz beraberce inşallah 82.5 civarlarındayım şu anda

kızlar güzel sürpriz yaşayanlarla bende mutlu oldum.
eminecim sanada amiiiiiiiinnnnnn diyorum.
mehtaaaaaaaaappp enişteyle ne zaman tanıştırcaksın biziiiiii
çok şey okumuştum ama hiç aklımda kalmadı

bende bugün bir hasta ziyareti için inegöle gittim. hastahaneden çıkınca biraz pazarda gezdik birşeyler aldım. biraz sanayiye gittik eşimin işleri vardı onları hallettik.sanayideki büyük camiye girdik. sonra eşim dedi inegöle gelip köfte yemeden gitmek olmaz gittik yemeğimizi yedik. sonra bursaya döndük. haaa birde gün yapmıştım ya ikisi paralı gündü bende paraları eşim veriyor diye toplanan parayı eşime verdim. oda dedi hadi üstünü ekliyeyim gidip sana beşibirlik yapalım bende tamam dedim hiiiçç kaçırmadım aslında benim beşibirliğim var zinciriyle birlikte yeğenime vermiştim o takıyor, ama emanet verdim. hevesini alsın diye iki yıldır yeğenimdeydi banada yenisi geldi
herşey bir yana bugün eşimle başbaşa olmak bile bana çokiyi geldi. kısacası güzel bir gündü

Son düzenleme:
Yemeğimi yedim geldim :122: :122:

Bir kaç saat önce hayatta eşim birşey almaz demiştim ya hatta eşimede bu saat oldu birşey görmedik diye telefonda şakasına sitem etmiştim Kaç haftadır eşime spora giderken eşortmana ihtiyacım var sizin orada dolu bir tane alamadın diye söylenip duruyordum oda benim o sitemim üzerine gitmiş bana eşortman altı almış bir tane
Ay ne güldüm yine durdun durdun ihtiyacımı böyle bir güne getirdin diye eee çok akıllı adamım ben demezmi
Dün akşam kızın odasında Yemek programı izlemiş sonrada orada gördüğü bir yemeği denemeyi kafasına koymuş almış malzemeleri birde sevgililer günü için sana özel yemek yapayım dedi

Tavuk göğsü, mantar, soğan ve baharatlarla değişik bir yemek yaptı hatta çok azda krema eklemiş Ahçıbaşı
Süper lezzetli bir yemek oldu tabi benim sonradan Gurme birde üzerine konserve mısır eklemiş ocaktan indirmeden hemen önce
Adamı param olsa yollayacağım Ahçılık kursuna inanılmaz seviyor yeni lezzetler yaratmayı
Tabi mutfağın son halini bayılmamak için bana göstermedi ben biraz dinleneyim girip halledeceğim dedi yani bugün gerçekten hayat bana güzel

Darısı tüm bekar kızlarımızın başına ama tabi biraz daha romantik olanı

valla abla bizde o kadar zıt kutuplarız anlatamam bazen diyorum biz nasıl olduda severek evlendik çok ilginç bi durum doğrusu :26::26::26::26:

İnan bende çoğu kez aynı şeyi düşünüyorum Nasıl oldu da biz senle evlendik bile diyorum oda hemen der şekerim zıt kutuplar birbirini çeker diye

ip uçları için çok teşekkür ederim canım dediğin gibi ilk tecrübem olucak Birde şeyi soracaktım bu şeker hamurunu iki gün önce yapsam nasıl olur yani pastayıda bir gün evvel yapacağım ya ( yani pandispanyası iç dolgusu falan ) hani birde şeker hamuruyla uğraşmak vaktimi alır diye düşündüm bir an hani sert oluyor demişsin ya. Hazır olursa bir gün kala pastaya ağırlık veririm doğum gününde de hemen şeker hamuruna sırf ağırlık verebilirim hazır olunca

Bu arada Tomurcuk malum bebeişden dolayı yatıyor Doğuma kadar devam edicek bildiğim kadarıyla zaten az kalmıştı yanılmıyorsam En son meryem iyi haberlerini iletti hatta ebru hepimizi çoook özlemiş ve selam söylemiş
Meryem şükür döndü yuvaya hemde eskisinden daha iyi bir halde
Bu ara Adanadan yeni döndüğünden biraz temizlikti falan yoğunluğu vardır ama eminim en kısa zamanda oda yine gelir
Hatta geçen akşamda uğramıştı

iyi akşamlar kızlar,

yemeğimizi yeyip geldik. yemekte eşim fotoğraf çekmişti. ben de albümüme ekledim. fotoğrafın birinde saç rengim daha açık çıkmış. gölge yaptırsam mı diye arada aklıma eser durur. o fotoğrafta gölgeli gibi çıkmış. siz ne dersiniz acaba, bi baktığınızda

tereyağ, tulum peyniri ve minik pidelerden yedim. ama zinhar kaçamak sayılmaya bunlar, tereyağı 1 çay kaşığı ya vardır ya yoktur :)

ohhh mis gibi börek koktu evimm...pastamıda yaptım...yarına sadece salatam kaldı...temizlik yapıcam çünkü bari bi kısmını bugünden yapam dedim...ayağımın altında dolaşan küçük cadıyla hepsini bir günde yapmak çok yoruyo malum şişkolukta var serde bacaklar çekmiyo bi yerden sonraa...neyse işlerimi bitirdimm koşa koşa size geldim şöyle havalı havalı ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm dicektim kii kimsecikler yokkk

zeynepcim kolay gelsin canım yarın misafirler kalabalıkmı

ellerine saglik Zenepcim. olsa de yesek atlatirsin insallah yarini da kolayca.

Hamarat hatun
Ne güzel çoğu bitmiş azı kalmış Seni çok iyi anlıyorum hem şişkoyum hemde küçük bir cadım var Dediğin gibi hep ayak altında olduğundan bende mecbur gece yapıyorum çoğu işi yada bazen o sabahları uyurken yaptım yaptım sonra bütün ilgi onda olsun istiyor
Valla ben buralardaydımda bağlantım kopuyor ara ara

zeynepcim kolay gelsin canım yarın misafirler kalabalıkmı

sağol ablacım valla normalde sadece beyler 15 kişi ama hepsi gelirmi bilmiyorum...gelenlerde genelde eşleriyle geliyo..artık geldiklerinde anlıcaz...

ellerine saglik Zenepcim. olsa de yesek atlatirsin insallah yarini da kolayca.

yok yok yemeyelim...yaptım mis kokuyo hakkaten ama hiç yemicem inş..cısss cısss

yok be canım ne hamaratlığı çocuklardan sonra eski perfonmasım yok artık..ay kuzum uyandı bi bakayımm...
oy anacım uyudu rahat ettim demeye kalmadan uyandı...ağlıcam yaaa...:2::2:

Ellerine sağlık Zeynepcim ben de Cumartesi yapacağım inşallah bizimkiler tiramisu istediler yine
ya bende merak ediyorum tiramisuyu hiç yapmadım ve yemedimde...çocuklardan önce günüm hep mutfakta geçer değişik tatlar dener uğraşır dururdum...şimdi gene günüm mutfakta geçiyo ama bu tarz şeylerle sadece misafirden misafire uğraşıyorum...herufumle çok takışıyoz oyüzden...

Benim cimcimede demin uydu ( yarım saat olmadı ) yine uyandı cadı
Akşam üzere ben annemle telefonda konuşurken sen buzdolabının üst rafına uzanamamış ( mutfağa gittiğini bile görmedik ) sonra çaktırmadan plastik sandalyesinide taşımış ( ufacık ) çıkmış üzerine tabi fayansta dururmu o sandalye :26: cadı düştü tabi ben o sesle telefonu da anında bırakıp koştum. Şükür birşey olmadı ama ne olur ne olmaz bir kaç saat uyutmadım. Demin bir yarım saat uyudu sonrada ağlayarak uyandı. Artık bu huysuzluğu sabaha kadar gider tahminimce çünkü çok nazlıyız
Babasına aşık olan kız şimdi onla yatmak bile istemedi sırf beni istiyor bu gibi durumlarda

Eskinden bende en az haftanın bir günü mutlaka birşeyler yapardım değişik ( kek, pasta ve kurabiye tarzında ) ama şimdi ne mümkün hem kilo bakımından hemde küçük cadı bakımndan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…