bak bakkkkk eminecim gördünmü bak senden korktu hemen konuyu değişiyoooo
bu arada AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN...Rabbim tüm bekarlara hayırlı eş nasip eylesinn...
Ohhh afiyetler olsun sizeBabaya ve ablana hürmetler
Teşekkür ederim yemiş kadar oldumPişşttt sessiz ol her köşeden fırlayabilir kaçamak polisi
Sana afiyet olsun gülzeliminşallah başka sefere
Canım nuhan ablam saol seninde sevgi günün kutlu olsun umarım nişanlınla güzel bi akşam geçirirsin umarım özel isteğini almayı unutmazay kiyamam sana... ağlama bitanem. hiç değmez direk allaha havale et. önemseme kendi haline birak.. zamanla kafazina odun düser düzelir.
(insallah ağir yazmadim)
efeem canim sevgi günün kutlu olsun.
valla abla bizde o kadar zıt kutuplarız anlatamam bazen diyorum biz nasıl olduda severek evlendik çok ilginç bi durum doğrusu :26::26::26::26:Anammmmmmmmmmmmmmm ne güzelllllinan okurken ben bile bir hoş oldum bana ne oluyorsa
Sen birde ağladım diyince bir an gözümün önüne o halin geldi odanın ortasında bir yandan gülüp bir yandan ağlayan bir hatun
Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın canım ...aminnnnnnnnnnnnn
Bencede enişte bey mükkellef bir sofrayı hak ettiNe mutlu sana öyle bir eşin var ve ne mutlu onlara ( eşin ve çocuklar ) senin gibi bir anneye sahipler
Şimdi yapacağın tek şey bu gecenin tadını çıkarmak ( kaçamaksız tabi) sonrada sevdiklerin ve kendin için zayıflayıp daha da fıstık gibi olmak
Heee sorma güzelim bir odunda bendeDemin aradım spora gitsemmi sancım var falan diye konuştuk yok gitme falan dedi sonra ben len bugün akşam oldu daha hiç birşey görmedim dedimde yaw işim güçüm var uğraştırma beni akşama tatlı birşey söylerim dedi hatta sonrada len tatlı diyince aklıma geldi kabak almıştım onu pişirdinmi dedi başlarım senin kabağına bu akşama yetişmez o beklemesi lazım diyip bende kapattım
Aslında tencere kapak misaliyizbende pek kibarcık sayılmam
inşAllah tatlımya öle bıktım kendimden acayip hissediyorum bu sıralar amaçsız...
canım benim ya şuan gerçekten üzüldüm verdiği cevaba...kızma eşini tanıyorsun kendinde söylüyorsun. aslında benim eşimde bişey yapmadı bu saate kadar ama aklıma da gelmedi neden diye.çünkü bugün çoookk önemli değil benim için ufak değişiklikler iyidir ne bileyim....
çok güzeller.. 1 gece derindondurucuda beklet yenileceği gün kapla daha iyi olur.
ayy kızlar bomba bizim pasta şefinden geldi valla..minik bir kalp pasta yapmış üstü tamamen minik güllerle kaplı.içine not ve sanırım tek taş koymuş..vay vay vayyy romantiklik insanın içinde olacak 40 yaşında 2 çocuk babası bir insan ama ince düşünceliymiş maşallah
bende çıkıyorum işlerin az olması iyi oldu bugün...öpüldünüz...
Umutcum biz de biraktigindan cok da farkli degiliz. hala pis kilolarla ugrasyoruz. sen yokken herkes kilolarini verip bitirmedi yani :) insan uzak kalinca tek basina kalmis hissediyor. ama hepimiz burdayiz canim. Yenam, Asuancim, Nursena ve diger cocuklu kizlar da somestirda sikinti cekti kilo verme konusuda. ama sen de geldin ya yilmadan devam edecegiz. asllinda sizin cocuklarla verdiginiz kilolar 2 ile carpilmali
tekrardan hosgeldin canim. azmin daim olsun.
Umutucugum ben de 79 oldum vallahi. Aldığın gibi verirsin de canım sen. Yürüyüşü de başlamışsın zaten. Arayı çok soğutmamak lazım. Ben senin kadar hamarat olsam kesin 100 kilo olurdum gene. Sen gene iyi idare ediyosun
Canım senin elinden her iş geliyor zaten10 parmağında 10 marifet olan bir hatunsun bu kilolarmı seni bezdirecek
Ben sana inanıyorum tekrar aynı başarıyı bu sefer daha fazla kilo vererk göstereceksin ve eminim kalıcak olucak.
Bencede buradan kopma bak hep diyoruz sürüden ayrılanı kurt kapar
....
...
umutcum gelmişsin hoşgeldin seni görmek güzel
yolcu sende hoşgeldin canım bir süredir görünmüyordun...
...
hoşgeldin, ben de yeni katıldım buraya
...
Merhaba arkadaşlar,
hepiniz iyisiniz umarım..
umuttçuğum hoşdöndün :) hala tek ayak üzerindemisin.??
Kilo konusunda yok senden bir farkım aldığım 2,5 kg. hala benimle..
KEndini yalnız hissetme olurmu..
...
...
hosgeldin sükür kavusturuna.cok bekledi eskiler seninle mmery i .
...
inna lillahi ve inna ileyhi raciunkızlar herkese merhabaa. öncelikle 14 subat sevgılıler gununuz kutlu olsun.
ben uzun zamandır aranızdan zorunlu sebeplerle ayrıldım. veee 2 kılo fazlalıkla gerı geldım.
bu süreçte çok acı ve zor gunler geçırdım. bılenler bılır görümcem izmirde kanser tedavısı göruyor. çok şükür duruma ıyıyıye gıdıyor. o tehıs sürecı bızı mahvettı.o süreçte zaten beım dıyet sallanmaya basladı... vee bıraktımdun akşam yatakta esım hıç söylemediği birseyı soyledı bana un çuvalı gıbı olmuşsun dedı. hıç seslenmedım ama kırıldığımı anladı söylediğine de pişman oldu. şişmanlık için demedım yataga yayılarak yatmışsın o yuden dedım felan dedı ama ben anladım ne soylediğini o yuzden artık acilen ben bu işten kurtulmam lazım. mıdyat devlet hastahanesıne dıyetısyen gelmış. yarın oraya gıtmeyı düşünuyorum. emzırdığım için kızım 1 yasında ama yınede süte ıhtıyacı var. kendı basıma dıyet yaptığımda kızım aç kalıyor uzmandan destek almakta fayda var.
4 subat kızımın ılk doğum gunuydu. ben 1 ay öncesinden hazırlanmaya baslamıştım. konsept uğurboceğiydı. anasınıfı öğretmenı de olunca tum süsüleri kendım yaptım. kurabılyelerı renklı hamurlar yapıp uğur böceği gibi yaptım. sisişere taktım paketledim. baska çeşit krabıyelerı seker hamurları ıle süsüledım. evı balonlar doldurdum.2 subatta tum hazırlıklar tamamdı. pastasınıda suriyeden savas sebebıyle göç eden bır pastacı yıne seker hamuru ıle uğur boceği işleyerek yapacaktı.ancak 3 subar sabahı çok acı bır haber aldım ve mardınden acıl denızlıye gıttım. 35 yasındakı amcam ıkı tane çok yakın arkadsının kavgası arasında kalmış ve kasığından silahla vurulmuştu.saatlerce hastahaneye götürülmemiş aileye bırsey soylenmemıştı.vuranalar halen yakanmadı. alel acele yola çıktım ve daha urfadayken acı haberı aldım. amcam vefat etti. çoook zor ve çook dayanılmaz bır acı oldu bana.kızımn doğum gununde amcamı topraga verdım. amcamla bırlıkte buyuduk. babamlar 10 kardeş ve o dokuzuncu sıradaydı. ben onu o kadar çok sevıyordum kı ....rabbım kımseye genç acısı yaşatmasın.hele boyle ölüm hiç yaşatmasın
kusura bakmayın aglama duvarına cevırdım sayfayıbu gunden sonra tekrar buradayım. ınş sevgılı yena benı listeye tekrar alır. mutlu bır gun dılıyorum herkese...
nükhetcim ben ıspanağı pişmez korkusuyla değil , temizlik açısından kaynar su döküyorum. ne kadar yıkasakta bazı yaprakaltında veya kökünde çamur veya kum kalabiliyor sıcak suyu dökünce varsada hemen akıp gidiyor. bir çok defa temizlendiğine kanaat getirdiğim ıspanağa sıcak su döktügümde dibine kum indiğini gördüm.hem biraz kart yapraklı ıspanaklar çiğden yapınca insanın dilini acıtıyor sıcak su bunu ortadan kaldırıyor buda benim düşüncemgünaydin,
çok tesekkürederim daficigim...senin kadar becerikli olmayinca koşturmaca zor geliyor..Sende dinlen biraz..
güle gele taşınn nursenacigim. allah kolaylik versin. İnsalah yeni evinzide sağlıklı ve huzurlu olursunuz..
Ausumancigim ben daha evlenmeden pes ettim..alalhim ne naz ne naz..
ozkacigim, bede ispanakli böreği çiğden yaparim.. annemde öyle yapardi.. Bence sicak su döküp ıspanakları öldürmeye gerek yok. Böğreyin içinde ispanak gayet kolay pisiyor. gerçi ben bütün sebzeleri biraz diri yiyorum tam pismeden budurumda tabi zevke bağlı..
Heycanli teyze hürrem, çok az kaldı bakalım..
arnazar, başın sağolsun..allah sabir versin.
diyetisyene gitmek güzel bir karar olmus. insallah yakin zamanda sonuçlarini alırsın.
valla abla bizde o kadar zıt kutuplarız anlatamam bazen diyorum biz nasıl olduda severek evlendik çok ilginç bi durum doğrusu :26::26::26::26:
Hamarat Banucuğum, marshmallow'dan şeker hamuru yapmak pek kolay olmuyor, oldukça sert oluyor hamur. Diğer türlüsünden daha kolay oluyor gene, alıştıkça daha rahat yapıyor insan ama ben tecrübeme dayanarak sana oldukça sert ve kolay şekil almayan bir hamur elde edebileceğini söyleyebilirim :) Nevin bu işleri daha iyi bilir tabii ama evde nacizane denemiş biri olarak buzluğa koyma derim ben. Pastayı kaplayacağın gün bir adet kaya ile başbaşa kalma ve onu yumuşatana kadar epey uğraşma ihtimalin var bence :)) Bir gün önceden yapıp oda sıcaklığında sakla, hattayı pastayı da bir gün önceden yap, kaplaması götürmeden 1-2 saat önce yap bence. Bir gün bekleyen hamurun sertleşmiş olacak ama biraz çabayla onu yumuşatır ve kaplarsın. Kapladıktan sonra kesinlikle buzdolabına koyma, hamur terliyor ve şekli bozuluyor çünkü. Tecrübeyle sabit
...
Arnazar, amcanın başına gelenler gerçekten çok üzücü. Hem senin hem tüm ailenin başı sağolsun, sabırlar dilerim
...
Son olarak, Meryemciğimden, Toksin'den ve Tomurcuk Ebru'dan haber var mı kızlar???
ohhh mis gibi börek koktu evimm...pastamıda yaptım...yarına sadece salatam kaldı...temizlik yapıcam çünkü bari bi kısmını bugünden yapam dedim...ayağımın altında dolaşan küçük cadıyla hepsini bir günde yapmak çok yoruyo malum şişkolukta var serde bacaklar çekmiyo bi yerden sonraa...neyse işlerimi bitirdimm koşa koşa size geldim şöyle havalı havalı ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm dicektim kii kimsecikler yokkk
ohhh mis gibi börek koktu evimm...pastamıda yaptım...yarına sadece salatam kaldı...temizlik yapıcam çünkü bari bi kısmını bugünden yapam dedim...ayağımın altında dolaşan küçük cadıyla hepsini bir günde yapmak çok yoruyo malum şişkolukta var serde bacaklar çekmiyo bi yerden sonraa...neyse işlerimi bitirdimm koşa koşa size geldim şöyle havalı havalı ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm dicektim kii kimsecikler yokkk
zeynepcim kolay gelsin canım yarın misafirler kalabalıkmı
ellerine saglik Zenepcim. olsa de yesekatlatirsin insallah yarini da kolayca.
Hamarat hatun
Ne güzel çoğu bitmiş azı kalmışSeni çok iyi anlıyorum hem şişkoyum hemde küçük bir cadım var Dediğin gibi hep ayak altında olduğundan bende mecbur gece yapıyorum çoğu işi yada bazen o sabahları uyurken yaptım yaptım sonra bütün ilgi onda olsun istiyor
Valla ben buralardaydımda bağlantım kopuyor ara ara
ya bende merak ediyorum tiramisuyu hiç yapmadım ve yemedimde...çocuklardan önce günüm hep mutfakta geçer değişik tatlar dener uğraşır dururdum...şimdi gene günüm mutfakta geçiyo ama bu tarz şeylerle sadece misafirden misafire uğraşıyorum...herufumle çok takışıyoz oyüzden...Ellerine sağlık Zeynepcim ben de Cumartesi yapacağım inşallah bizimkiler tiramisu istediler yine
yok be canım ne hamaratlığı çocuklardan sonra eski perfonmasım yok artık..ay kuzum uyandı bi bakayımm...
oy anacım uyudu rahat ettim demeye kalmadan uyandı...ağlıcam yaaa...:2::2:
ya bende merak ediyorum tiramisuyu hiç yapmadım ve yemedimde...çocuklardan önce günüm hep mutfakta geçer değişik tatlar dener uğraşır dururdum...şimdi gene günüm mutfakta geçiyo ama bu tarz şeylerle sadece misafirden misafire uğraşıyorum...herufumle çok takışıyoz oyüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?