- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Benim cimcimede demin uydu ( yarım saat olmadı ) yine uyandı cadı
Akşam üzere ben annemle telefonda konuşurken sen buzdolabının üst rafına uzanamamış ( mutfağa gittiğini bile görmedik ) sonra çaktırmadan plastik sandalyesinide taşımış ( ufacık ) çıkmış üzerine tabi fayansta dururmu o sandalye :26: cadı düştü tabi ben o sesle telefonu da anında bırakıp koştum. Şükür birşey olmadı ama ne olur ne olmaz bir kaç saat uyutmadım. Demin bir yarım saat uyudu sonrada ağlayarak uyandı. Artık bu huysuzluğu sabaha kadar gider tahminimce çünkü çok nazlıyız
Babasına aşık olan kız şimdi onla yatmak bile istemedi sırf beni istiyor bu gibi durumlarda
Eskinden bende en az haftanın bir günü mutlaka birşeyler yapardım değişik ( kek, pasta ve kurabiye tarzında ) ama şimdi ne mümkün hem kilo bakımından hemde küçük cadı bakımndan
Akşam üzere ben annemle telefonda konuşurken sen buzdolabının üst rafına uzanamamış ( mutfağa gittiğini bile görmedik ) sonra çaktırmadan plastik sandalyesinide taşımış ( ufacık ) çıkmış üzerine tabi fayansta dururmu o sandalye :26: cadı düştü tabi ben o sesle telefonu da anında bırakıp koştum. Şükür birşey olmadı ama ne olur ne olmaz bir kaç saat uyutmadım. Demin bir yarım saat uyudu sonrada ağlayarak uyandı. Artık bu huysuzluğu sabaha kadar gider tahminimce çünkü çok nazlıyız
Babasına aşık olan kız şimdi onla yatmak bile istemedi sırf beni istiyor bu gibi durumlarda
Eskinden bende en az haftanın bir günü mutlaka birşeyler yapardım değişik ( kek, pasta ve kurabiye tarzında ) ama şimdi ne mümkün hem kilo bakımından hemde küçük cadı bakımndan
Geçmiş olsun canım Allah koruyor yavruları şükür ama gözünü hep üzerinde tutman lazım senin bızdık hiç durmuyor.
Sorma canım dakika durmuyorşimdide oturalım diye tuturuyor ve en ufak şeyde ağlıyor yok balık krekerim düştü ( gece gece onu yiyceğim diye bir posta ağladıktan sonra ) ondan evvel niye koltuğun kenarına fincanımı koymuşum diye ağladı, yok niye cişini yap dedim falan diye bir saattir en az 10 kere ağladık
Yarında kedi gibi olur sonra yine aynen devam
oy canım kıyamam yaa...çok geçmiş olsun...yamyamlar ne zekiler yaa...2buçuk yaşındaydı demi seninki..benim büyük 4 yaşında küçük 14 aylık...geçende benim büyük cadı sen tabureyi al odasında yüksek bi şifonyer var üstünde toka kutusu var onu almaya çalış tabi tabure yeterli gelmemiş çekmecenin tutacağına basmış yükselmek için sonrada orda kalmış inememiş bir bağırıyo ödüm koptu bişey oldu diye nasıl fırladım gittim hatırlamıyorum ama çok korkmuş alışık değil böyle şeylere yeni yeni başlıyo böyle yaramazlıklara...ağlaya ağlaya anlatıyo sonra bebeğime toka takıcaktım sonra okula götürcektim diyee...
ayy benim büyük kızın sürekli hali bu...öğretmeni bile karnesine sulu gözlü prensesim yazmış...acıktım derken ağlar yemek yerken ağlar az önce babasıyla balon oynuyodu babası yanlış tarafa atmış anneee babam hep yanlış atıyo diye ağlıyo...börek yicem diye ağladı verdim yemicem diye ağlıyo hiç bişey yapmasam bile bunların sürekli ağlak fadime modunda olmaları yoruyo benii...bi gün bende oturup ağlıcam herşeyeeee....
selam.....
Dünden buyana hayalini kurduğum cikolatamı türk kahvesi eşlinde yedim. yanında bir adette muz yedim... (2 adet kaçamak yaptım....) (çikolatam 5cmx3cm gibi birseydi)
kahve, bitter çikolata ve muz en çok sevdigim şeydir...
86 gündür vücuduma hiç şeker girmemişti 10 dak sonra miğdemde bir ağrı ve baş ağrısı başladı... bol su ve soda içerek, diger komik birseyde; 24 kitchen izleyerek yeni yeni kendime geldim...(İnsan diyet yaparken yemek kanalı izlermi ya.... acayip hosuma gidiyor sanki onları yapabiceğim) way be şu migde denen şey ne ilğinç şekersizliğe bile alışmış şeker girince bana kızdı... uf ya kaçamak yaptım işgence çektim resmen.
yok valla bizimki bayadır aktif yaramazlık konusunda
Geçen gün holde kartonpiyer kemer var ona tırmanmaya çalışıyordubirde ablasına sesleniyor abaciğımmmm gel yardım et diye
Ben yemek yaparken oda çekmecelerin kulplarına basarak tezgaha tırmanmaya çalışıyor
Hazır bukadar esneklik ve cesaret varken cadıyı aletli jimnastiğe yazdıralımmı diyordum geçen gün eşimede
aslında lazım ya öyle bişeyler çocuklar dört duvar arasında büyüyolar kurtlarını dökücek yer lazım..jimnastik iyi fikir bence hem kasları falan da gelişir...yüzme kursu falanda olabilir...benimki çok tutuk bi çocuk gitmez durmaz hep ağlarr bende isterdim aslında...
Sorma bende çoğu kez ağlarken ona eşlik etmek istiyorum
Hayır ağlıyor iki dakika sonra anneciğim seni çot seviyorum deyip öpüyor 10 dakika sonra yine ağlıyor
Büyük desen bir şeye ancak çok sinirlenirse ağlar ve kız ne ağlıyorsun dediğimde ( şaşırıyoruz sonuçta) ağlarken ben ağlamıyorum diye ağlıyor anam hepsi ayrı bir cins
Canım yüzmeyi sordum 5 yaşından itibaren başlıyorlarmış ama benim hocam istersen su balesine yazdır 3 yaşında başlıyor onlar demiştihatta spor aşninde varmış fakat maalesef Anadolu yakasında. Bakalım ben şu kilo verme işini küçük cimcimenin doğum gününe kadar baya bir ilerletebilirsem belki onada vakit ayırabilirim ama işte yol gözümde büyüyor
Aletli jimnastikte sanırım karşıdaydı Spor aşninÖzeller maalesef çok pahalı ama yinede bir araştıracağım belki bulurum şansa bir yer Bence sende bir düşün en azından denemesi için bir kereliğine uygun bir yer bulabilirsen götür en azından hem sosyalleşmiş olur hemde biraz açılır belki
Şimdi baktım bize yakın Jimnastik varmışYüzmeyede onada 4 yaşından itibaren alıyorlarmış çocuklar ama su balesinin yaşı 3 ve Spor aşde yokmuş herhalde hocam özelleri kast etmiş
selam.....
Dünden buyana hayalini kurduğum cikolatamı türk kahvesi eşlinde yedim. yanında bir adette muz yedim... (2 adet kaçamak yaptım....) (çikolatam 5cmx3cm gibi birseydi)
kahve, bitter çikolata ve muz en çok sevdigim şeydir...
86 gündür vücuduma hiç şeker girmemişti 10 dak sonra miğdemde bir ağrı ve baş ağrısı başladı... bol su ve soda içerek, diger komik birseyde; 24 kitchen izleyerek yeni yeni kendime geldim...(İnsan diyet yaparken yemek kanalı izlermi ya.... acayip hosuma gidiyor sanki onları yapabiceğim) way be şu migde denen şey ne ilğinç şekersizliğe bile alışmış şeker girince bana kızdı... uf ya kaçamak yaptım işgence çektim resmen.
Dafi ablacimmmmmmm besi biyerden hayirli olsun, esin nekadar düsünceli masallah, darisi basimaaagüle güle tak ve kimseyede verme haa ona göreeee sen cok iyi niyetlisin ama bi besi biyerde 2 senede geri gelmezmi??? ben utandim suracikta
neyse
Banucum minik cadiya gecmis olsun benimde ödüm kopardi birden düsse, allahtan bisey olmamis ama daka basi agliyormusneyse olcak okadar naz
esracim cok tatli cikmissin canimmmm umarim aksamin güzel gecmistir
bana yakında yok canım ümraniyede var oda bana çok ters iki vesait yapmam lazım...özellerde dediğin gibi çok pahalı...ve zaten yakında gene yokk..valla biraz açılır belki diye kreşe verdik hala hergün ağlayarak gidiyoruz..iki gün ağlamıyosa üç gün mutaka ağlıyo...öğretmeniyle konuşuyorum çok memnun siz bırakıp gittikten sonra bi sorun yok size yapıyo diyo...şimdi ders yapmak istemediğinde gene ağlıyomuş bugünlerde tatil yaramadı..bilmiyorum napcaz yanii
Canım yüzmeyi sordum 5 yaşından itibaren başlıyorlarmış ama benim hocam istersen su balesine yazdır 3 yaşında başlıyor onlar demiştihatta spor aşninde varmış fakat maalesef Anadolu yakasında. Bakalım ben şu kilo verme işini küçük cimcimenin doğum gününe kadar baya bir ilerletebilirsem belki onada vakit ayırabilirim ama işte yol gözümde büyüyor
Aletli jimnastikte sanırım karşıdaydı Spor aşninÖzeller maalesef çok pahalı ama yinede bir araştıracağım belki bulurum şansa bir yer Bence sende bir düşün en azından denemesi için bir kereliğine uygun bir yer bulabilirsen götür en azından hem sosyalleşmiş olur hemde biraz açılır belki
Şimdi baktım bize yakın Jimnastik varmışYüzmeyede onada 4 yaşından itibaren alıyorlarmış çocuklar ama su balesinin yaşı 3 ve Spor aşde yokmuş herhalde hocam özelleri kast etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?